Laden..

Workshop Pasen

Speciaal voor jou hebben wij het DIY Thuispakket ontwikkeld. Zo maak je deze workshop in alle rust vanuit je eigen huis. Bestel het pakket hier op de website en haal op bij de vestiging. Reserveren kan t/m donderdag 18 maart. OP=OP. Vrijdag 19 en zaterdag 20 maart kan je je pakket ophalen. Meld je bij het ophalen bij de servicebalie en toon de bevestiging van je bestelling die je in je mail hebt ontvangen. Eenmaal thuis kun jij zelf aan de slag met het DIY-pakket. Op de handige flyer leggen we stap-voor-stap uit wat je moet doen. Succes!

29.99 Per persoon
Kies je vestiging

Het pakket bestaat uit alle benodigdheden om deze toffe workshop te maken, een handige handleiding en natuurlijk iets lekkers voor een theepauze! Kortom alles voor een heerlijke workshopmiddag. Veel plezier!  

Je kan t/m donderdag 18 maart een pakket reserveren. OP=OP. Vrijdag 19 en zaterdag 20 maart kan je je pakket ophalen bij de vestiging.

Beschikbaarheid

Jouw inspiratie start hier! Meld je vandaag nog aan.

    Deel jouw intratuin aankoop

    Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

    Back to top