Laden..

Blond Amsterdam kersthanger Christmas Girl 9,5 x 9,5 x 1,5 cm

5.95
Niet op voorraad
SKU
18685641

Niet beschikbaar Dit kerstproduct is momenteel niet beschikbaar. In de loop van het najaar is het weer kerst bij Intratuin en zal het weer voorradig zijn.

Alles over de Blond Amsterdam kersthanger Christmas Girl 9,5 x 9,5 x 1,5 cm

It’s the season to sparkle! Hoewel het nog even duurt, zitten wij al helemaal in de sfeer van de feestdagen. Hoe fijn is het om straks deze dagen weer samen met familie en vrienden te vieren. Dit jaar trekt Blond Amsterdam alles uit de kast om jouw Kerst onvergetelijk te maken. Voor in de kerstboom hebben wij 6 nieuwe kersthangers gemaakt. Deze leuke kersthanger is geheel in kerstthema met aan beide kanten een andere illustratie. Aan de ene kant een meisje met cadeautjes en aan de andere kant met een taart. Aan de kersthanger zit een gouden draad om de hanger mee op te hangen. Combineer deze hanger met de andere 5 nieuwe kersthangers.It’s the season to sparkle! Hoewel het nog even duurt, zitten wij al helemaal in de sfeer van de feestdagen. Hoe fijn is het om straks deze dagen weer samen met familie en vrienden te vieren. Dit jaar trekt Blond Amsterdam alles uit de kast om jouw Kerst onvergetelijk te maken. Voor in de kerstboom hebben wij 6 nieuwe kersthangers gemaakt. Deze leuke kersthanger is geheel in kerstthema met aan beide kanten een andere illustratie. Aan de ene kant een meisje met cadeautjes en aan de andere kant met een taart. Aan de kersthanger zit een gouden draad om de hanger mee op te hangen. Combineer deze hanger met de andere 5 nieuwe kersthangers.

Specificaties

Specificaties
MerkBlond Amsterdam
SerieChristmas
KleurMeerdere kleuren
Kleur volgens leveranciermulti
MateriaalPorselein
Geschikt voorBinnen
Staand of hangendHangend
Afmetingen (cm)9,5 x 9,5 x 1,5
Lengte (cm)9,5
Breedte (cm)9,5
Hoogte (cm)1,5
Gewicht (kg)0,5
AfwerkingGlad
VersieringZonder versiering
EAN8719416036948
JaargetijdeKerst

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overBlond Amsterdam kersthanger Christmas Girl 9,5 x 9,5 x 1,5 cm

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid

Deze vind jij vast ook interessant!

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Back to top