Laden..

Fraserspar kerstboom in pot 150 - 175 cm

Waardering:
0% of 100
0
Merk: Intratuin
57.99
Niet op voorraad
SKU
1023907
Niet beschikbaar Dit kerstproduct is momenteel niet beschikbaar. In de loop van het najaar is het weer kerst bij Intratuin en zal het weer voorradig zijn.

Beschrijving

Er gaat niks boven de geur van een verse kerstboom die je kamer natuurlijk en fris laat ruiken. Het gevoel van warmte en gezelligheid komt gelijk naar boven!

Herkomst
De Fraserspar groeit van nature in bepaalde delen van de V.S., zoals in de Appelachen, waar het een bedreigde boomsoort is als gevolg van sterke aantasting door een insect.

Kenmerken
De Fraserspar is zeer geschikt als kerstboom omdat ze een mooie, compacte vorm hebben die goed versierd kan worden. De naalden zijn zacht, diepgroen van kleur en vallen niet snel af. Bij aanraking komt er een heerlijke dennengeur vrij, want eigenlijk is dit geen spar maar een den. Na de kerstdagen kan deze boom met kluit in de tuin worden geplant, waar hij met een beetje geluk aanslaat en dan wel 10 meter hoog kan worden. Bij oudere bomen kunnen cilindervormige kegels aan de takken groeien die omhoog staan en bruinachtig van kleur zijn.

Zet deze kerstboom niet dicht bij de verwarming of in de volle zon, want dan droogt hij sneller in.

Hoe houd je jouw boom mooi en gezond
Doordat deze kerstboom nog een wortelkluit heeft, blijft hij lang mooi. Wanneer de grond droog aanvoelt kan er een kleine hoeveelheid water worden gegeven. Probeer de overgang van buiten naar binnen wat geleidelijker te laten verlopen door de boom eerst in een koele ruimte en daarna pas in de warme huiskamer te zetten.

Extra informatie
Iedere plant groeit en bloeit op zijn eigen manier en zal per seizoen en per plant verschillen.
De getoonde kerstboom kan afwijken qua vorm en maat van de aankoop in de winkel of webshop.

Specificaties

Specificaties
Merk Intratuin
Plantennaam Fraserspar
Naaldkleur Groen
Geschikt voor Binnen, Buiten
Water geven uitleg Watergeven is nodig als de grond droog aanvoelt. Het is niet goed om de kluit langer dan een uur in een laag water te laten staan.
Kluit Met kluit
Hoogte (cm) 150
Diameter (cm) 100
Extra informatie Onze kerstbomen worden speciaal gekweekt voor Intratuin en komen dus niet uit het bos. Op onze ambachtelijke kerstbomenkwekerijen worden de kerstbomen jaar in jaar uit met veel zorg en passie opgekweekt tot ze de perfecte kwaliteit en vorm hebben bereikt en klaar zijn voor een mooi plekje bij jou thuis!
Latijnse plantennaam Abies fraseri
Potmaat (cm) 24
Planthoogte bij aankoop (cm) 150-175
Naaldverlies Weinig
Water geven Regelmatig
EAN 8717263664413
Type kerstboom
Jaargetijde Kerst

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overFraserspar kerstboom in pot 150 - 175 cm

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top