Laden..

Lepelplant (Spathiphyllum 'Sweet Lauretta') D 19 H 90 cm

14.99
Alleen beschikbaar in de winkel
SKU
1102250

Dit product is niet online verkrijgbaar. Informeer bij jouw Intratuin vestiging.
Alles over de Lepelplant (Spathiphyllum 'Sweet Lauretta') D 19 H 90 cm

Herkomst
De Lepelplant (Spathiphyllum) komt van oorsprong uit de Amazone, waar hij groeit in de lichte schaduw van bomen en in vochtige tot natte grond.

Kenmerken
Deze kamerplant heeft mooi, groot blad en een bloeiwijze die extra opvalt vanwege het witte schutblad. Deze bloem lijkt op de Aronskelk. Na de bloei knip je de bloemstengels eruit, na zo'n 4 tot 6 weken maakt hij weer een nieuwe. De Spathiphyllum 'Sweet Lauretta' heeft matgroen blad met aan de onderzijde goed zichtbare nerven.

Wist je dat de Lepelplant luchtzuiverende eigenschappen heeft en giftige stoffen zoals formaldehyde uit de lucht haalt?

Verzorging
Deze kamerplant wil graag veel water en wat gematigd licht, zet hem niet in de volle zon. Het liefst heeft hij temperaturen boven de 18⁰C. De grond mag altijd vochtig tot nat aanvoelen. Zet jouw Lepelplant bijvoorbeeld in de badkamer of besproei hem regelmatig nat met de plantenspuit. Als er bruine punten aan de bladeren ontstaan is dat een teken dat de plant meer water nodig heeft of de lucht in de kamer te droog is. De bruine bladpunten kunnen met een scherpe schaar worden afgeknipt.

Specificaties
Specificaties
MerkIntratuin
Potmaat (cm)19
EAN8717263650997
Planthoogte bij aankoop (cm)90
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overLepelplant (Spathiphyllum 'Sweet Lauretta') D 19 H 90 cm

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering

Van GROENTJE NAAR GROENE VINGERS

Gratis online kamerplantencursus

 

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Na het succes van deel 1, is de cursus uitgebreid met 4 nieuwe lessen. Doe je mee?

 

  

Back to top