Laden..
Goed nieuws, we zijn weer open! Zoek hier jouw Intratuin.

Talen Tools topschoffel gesmeed 190 x 18 x 15 cm

39.99
SKU
10103353

Dit product is niet online verkrijgbaar. Informeer bij jouw Intratuin vestiging.
Alles over de Talen Tools topschoffel gesmeed 190 x 18 x 15 cm
Deze topschoffel met een 18cm brede werkblad, is geschikt voor het verwijderen van onkruid in borders. Deze schoffel is vooral geschikt voor gebruik in lichtere grondsoorten. Belangrijk is dat u de schoffel vlak op de grond houdt en deze onder het oppervlak heen en weer beweegt tot de ongewenste planten losliggen. Uw armen houdt u onder een hoek van 90 graden. Door de schoffel om te keren kunt u de plantjes opruimen. Onkruidbestrijding heeft alleen effect als u het met wortel en al verwijdert. De keuze voor de breedte, is afhankelijk van wat voor oppervlakte er geschoffeld moet worden. De schoffel is geproduceerd uit gesmeed metaal wat roesten tegengaat en hierdoor een lange levensduur heeft. Gesmeed metaal is sterker dan verzinkt metaal. Aan de schoffel zit een steel van 170cm met een hilt, wat zorgt voor een fijne werkhouding.
Specificaties
Specificaties
MerkTalen Tools
Afmetingen (cm)189,8 x 17,5 x 14,5
Lengte (cm)189,8
Breedte (cm)17,5
Hoogte (cm)14,5
Gewicht (kg)1,28
KleurZwart
EAN8712448424110
Materiaal volgens leveranciergesmeed metaal
MateriaalMetaal
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overTalen Tools topschoffel gesmeed 190 x 18 x 15 cm

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Deze vind jij vast ook interessant!

Van GROENTJE NAAR GROENE VINGERS

Gratis online kamerplantencursus

 

Droom jij ook van jouw eigen urban jungle in huis, maar heb je geen idee hoe je al deze groene vrienden moet verzorgen? Geen zorgen, met onze gratis online kamerplantencursus komt jouw groene droom uit!

 

  

Back to top