Laden..

Adviesgesprek: Regenwater opslaan en hergebruiken

Meld je aan voor een uitgebreid online of fysiek adviesgesprek bij de Tuinontwerpstudio over het opslaan & hergebruiken van regenwater, bijvoorbeeld met de systemen van Rawinso! De Tuinontwerpstudio van Intratuin Lochem helpt je graag en staat online op fysiek voor je klaar. Let op: dit betreft dus géén workshop maar een uitgebreid adviesgesprek.

139.- Per persoon
Kies je vestiging

GEBRUIK REGENWATER SLIM

Lange perioden van droogte en hittegolven komen steeds vaker voor. Stortbuien met veel water zorgen voor overlast. Al dat regenwater, daar moeten én kunnen we iets mee. Regenwater afkoppelen van het riool, infiltreren en hergebruiken kan eenvoudig met Rawinso.

Regenwater slim gebruiken levert veel op en scheelt in de portemonnee. Veel mensen weten echter nog niet hoe zij dit precies moeten aanpakken. Om je hierbij te helpen organiseert de Tuinontwerpstudio vanaf nu online adviesgesprekken over het afkoppelen en hergebruiken van regenwater. Dit gesprek wordt bij de Tuinontwerpstudio op locatie of op afstand gevoerd via een videogesprek op Skype of Microsoft Teams. Tijdens dit gesprek bespreken we uitgebreid de mogelijkheden voor jouw tuin en komen we met een oplossing op maat. Want regenwater slim gebruiken kent veel voordelen, namelijk:

- Minder wateroverlast
- Het ontlast het riool, veel gemeenten stimuleren afkoppeling
- Efficiëntere waterverspreiding is beter voor de tuin
- Duurzaam hergebruik van water
- Kostenbesparing op drinkwater

De kosten voor dit adviesgesprek (online of fysiek bij de Tuinontwerpstudio van Intratuin Lochem) bedragen 139,- en het gesprek duurt ongeveer een uur. Na het online gesprek krijg je tevens vrijblijvend een offerte toegestuurd, met daarop de kosten van het aanleggen van de besproken systemen. Benieuwd naar een volledig prijsoverzicht van de Tuinontwerpstudio? Klik dan hier.

HOE WERKT HET?

Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe je je kunt aanmelden voor een online adviesgesprek.

1. Kies hieronder een datum voor een adviesgesprek. De Tuinontwerpstudio voert gesprekken van maandag t/m zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur. Een ander tijdstip is eventueel in overleg mogelijk, mail hiervoor naar tuinontwerp@lochem.intratuin.nl. Wanneer je reserveert reserveer je voor een dag. Na het aanmelden voor een online adviesgesprek wordt er door onze tuinontwerper contact met je opgenomen om een definitieve tijd af te spreken
2. Klik op ‘inschrijven’
3. Ga naar de winkelwagen en vul je gegevens in en reken af.
4. Je ontvangt nu een bevestigingsmail in je mailbox. Onze tuinontwerper neemt vervolgens z.s.m. contact met je op over het afspreken van een definitieve tijd en het uitwisselen voor de benodigde gegevens

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je nog vragen over de inhoud van dit adviesgesprek? Mail dan naar tuinontwerp@lochem.intratuin.nl of bel 0573 – 288 666. Wil je enkele voorbeelden bekijken van onze uitgevoerde projecten? Neem dan eens een kijkje op onze Facebookpagina.

Wil je vrijblijvend een offerte op maat ontvangen voor een van de diensten van de Tuinontwerpstudio? Vul dan dit formulier in.

 

Beschikbaarheid

Jouw inspiratie start hier! Meld je vandaag nog aan.
  • Intratuin Apeldoorn

    De Voorwaarts, 420, , 7321 MG Apeldoorn

Deze vind jij vast ook interessant!

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top
Reviews over:
Adviesgesprek: Regenwater opslaan en hergebruiken
Adviesgesprek: Regenwater opslaan en hergebruiken
139.-