Laden..
Intratuin snoei- en motorisch gereedschap

Intratuin snoei- en motorisch gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk. En dat geldt zeker voor alle snoeiklussen in de tuin. Met onze nieuwe, brede lijn snoei- en motorisch gereedschap kun je met de eerste voorjaarsklussen in de tuin beginnen! De premiumlijn is van topkwaliteit en is zeer aantrekkelijk geprijsd. Het nieuwe snoeigereedschap heeft een fris design in grijs met staalblauw.

  • Delen: Deel dit artikel:
5 minuten leestijd

Intratuin premium snoeigereedschap

Knippen, knippen, knippen… het gebruiken van een goede snoeischaar heeft voordelen voor plant én gebruiker. De plant heeft een sneller helende wond en jij hebt minder snel last van een ‘snoeiblessure’. Laat je fantasie de vrije loop bij het knippen van je buxus; maak een beer of een pauw! Een heg is dé manier om je tuingrenzen aan te geven. Met de premium heggenscharen staat jouw heg er weer strak bij en heeft de buurman het nakijken. Dikke takken snoei je gemakkelijk met de extra lichte takkenschaar. Het premium snoeigereedschap is een onderscheidende collectie met zichtbaar toegevoegde waarde in kwaliteit, vormgeving én functionaliteit. Extra fijn; dit snoeigereedschap is voorzien van maar liefst 25 jaar garantie.

Intratuin premium snoeigereedschap

Intratuin premium motorisch gereedschap

Met de nieuwe lijn motorisch gereedschap van topkwaliteit wordt het werk in de tuin nog gemakkelijker. Deze producten zijn voorzien van een krachtige 40 Volt accu en hebben een lange looptijd. De accu’s uit deze lijn zijn uitwisselbaar met alle andere Intratuin premium accugereedschappen. Ook deze lijn is aantrekkelijk geprijsd en je krijgt 5 jaar garantie. Wil jij straks genieten van een strak gazon? Dit kan met de premium accu grasmaaier, waarbij de accu een looptijd heeft van maar liefst 45 minuten. De maaier is verstelbaar in 5 verschillende maaihoogtes en heeft een inklapbaar stuur. Wissel je accu met de premium trimmer en werk in ‘no time’ de kanten van je grasmat bij. Ben jij meer van het ruige werk? Met de accu heggenschaar heb je de heg snel bijgewerkt. Ruim alle losliggende bladeren snel op met de accu bladruimer met mulch-functie en het genieten kan beginnen!

Intratuin premium motorisch gereedschap

Bekijk hier het Intratuin tuingereedschap in onze webshop. Wil je weten welk gereedschap je nodig hebt voor jouw tuinklus? Vraag het onze specialisten in de winkel. Zoek een Intratuin bij jou in de buurt!

Reacties (1)
M
Meddy Grisel van den Berg
9 maart 2018, 14:49
Lijkt me fantastisch dat nieuwe premium gereedsschap van Intratuin! Ik heb reuma en ben dol op tuinieren, al doe ik het vaak vanaf een stoel! Deze set gereedschap zie ik echt helemaal zitten!!! En als de kwaliteit net zo goed is als die van jullie planten en andere artikelen , dan denk ik dat mijn man en ik nog vaker bij Intratuin te vinden zijn. Even jezelf verwennen met een plantje of wat tuinkussens en daar hoort dan ook een heerlijk kopje koffie bij natuurlijk! Dat maakt mijn dag weer helemaal geweldig zodat ik even vergeet dat alles niet altijd pijnloos verloopt! En Intratuin zorgt voor tevreden klanten,dat weet ik zeker!!! Aan mij ligt het niet , ik kom graag terug en zet met veel plezier de bloemetjes buiten♡
GEEF EEN REACTIE

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top