Laden..

Intratuin app

Jouw groene steun en toeverlaat

 Een melding zodra je plant verzorging nodig heeft.
 Exclusieve aanbiedingen in de winkels en webshop. 
 Grote kamerplanten in jouw huis bekijken met AR.
 Als eerste op de hoogte van nieuwe acties. 

Download de Intratuin app gratis:

Intratuin appIntratuin app

Eerste hulp bij het verzorgen van je planten

Soms zie je door de bomen, uhm, planten het bos niet meer tijdens het verzorgen van je planten. Welke heeft er nou al wel water gehad en welke niet? De planten verzorging app van Intratuin helpt je!

Je krijgt een melding, zodra het tijd is om water te geven, voeden, snoeien of verpotten. Zo ben je altijd bij met het verzorgen van je planten en zie je er nooit één over het hoofd. 

Dit kun je met de app

Kies de feature waar je meer over wilt weten en wij vertellen je er alles over!

Plantverzorging
Maak de verzorging van je kamer- en tuinplanten een makkie met de plantverzorging in de Intratuin app.  Zoek jouw planten op, geef ze een naam & foto en kies in welke ruimte ze staan. Je krijgt tips voor iedere plant en een melding wanneer je plant jou nodig heeft. Zo weet je precies wanneer het tijd is voor water geven, bijvoeden, verpotten of snoeien. En ... je kweekt meteen groene vingers!

Planten toevoegen
Het toevoegen van kamerplanten en tuinplanten is niet lastig! Klik in het appmenu onderin op 'planten' en klik vervolgens op 'Voeg toe'. Afhankelijk van of je een kamer- of tuinplant wilt toevoegen kies je één van de tabbladen en zoek je de plant die je wilt toevoegen. Zodra je de plant die je wilt toevoegen gevonden hebt hoef je enkel nog op 'Voeg plant toe' te tappen, wat feitjes over je plant met ons te delen en voila, hij staat in de app!

Kun je jouw plant niet vinden?
Via de suggestie functie kun je ons laten weten welke planten je nog mist. Wij zorgen er voor dat de plant zo snel mogelijk wordt toegevoegd aan de app. Zo heb je in no time je hele plantenfamilie bij elkaar.
Exclusieve aanbiedingen
 Onze grootste fans ontvangen natuurlijk de mooiste aanbiedingen! Geef iedere week onze groene vriend Leafy een beetje water en de aanbiedingen komen tevoorschijn. 

 Extra aanbiedingen naast de aanbiedingen uit de folder.
 Exclusief voor appgebruikers korting in onze Proeftuin restaurants. 
 Aanbiedingen die geldig zijn in de winkels en via onze webshop.

Download nu gratis de Intratuin app en profiteer! 
Shoppen en voorraad checken
 Shop till you drop! Uitgekeken in de winkel en heb je de smaak te pakken? In de Intratuin webshop vind je ruim 42.000 producten, zo raak je nooit uitgekeken. Sla je favoriete producten op op je verlanglijstje of bekijk de voorraad bij de Intratuin winkel bij jou in de buurt.
Inspiratie
De Intratuin app staat boordevol met de leukste inspiratie artikelen! Handige blogs over het verzorgen van je kamerplanten, DIY's waar je zelf mee aan de slag kunt gaan en nog veel meer. Je bent als eerste op de hoogte! 

Download de Intratuin app

De Intratuin cadeaukaartDe Intratuin cadeaukaart
De Intratuin cadeaukaart Bij elke gebeurtenis blijft de vraag: “Wat geven we cadeau?”. Wat dacht je van een Intratuin cadeaukaart? Vanaf 5 euro en vandaag voor 15:00 besteld, morgen in huis.*
Schrijf je in voor de Intratuin nieuwsbriefSchrijf je in voor de Intratuin nieuwsbrief
Altijd op de hoogte Mis niet langer onze activiteiten, speciale aanbiedingen en inspirerende tips, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Back to top