Laden..

De Intratuin app

Nieuw bij Intratuin: De Intratuin app! Je vindt er veel voordeel en exclusieve aanbiedingen. Maar ook helpen we je bij de verzorging van je plant(en) en vind je er inspiratie en blogs. Meer weten? Lees snel verder.

Dit kan je met de app! Bekijk de video:

Download de gratis Intratuin app via de App store of Google play: 


Plantenverzorging

Maak de verzorging van je planten een makkie. Je krijgt tips voor iedere plant en een melding wanneer je plant jou nodig heeft. Zo weet je precies wanneer het tijd is voor water geven, bijvoeden, verpotten of snoeien. En ... je kweekt meteen groene vingers!

Stap 2. Geef aan wanneer je een melding wilt ontvangen

Stap 3. Je kunt meteen aan de slag!


Doe je voordeel

Als app-gebruiker ontvang je elke maand voordeelvouchers in de app. Zo profiteer je van veel voordeel en exclusieve aanbiedingen. Denk aan voordeel in onze winkel en webshop, maar ook aan gratis producten die je kunt ophalen bij jouw Intratuin. Neem snel een kijkje in de app en pluk er de vruchten van!


Leafy

Ken je Leafy al? Dat is jouw persoonlijke plantje dat groeit in de Intratuin app. Geef Leafy water en verdien extra voordeel als je hem wekelijks water geeft. Leafy geeft je dan een seintje. Kan jouw korting ook lekker groeien!

Leafy Intratuin appLeafy Intratuin app

Download de app en ontvang € 5.- shoptegoed

Je eerste voordeel is bijna binnen! Download de app nu meteen en ontvang € 5.- shoptegoed voor je volgende bezoekje aan onze winkel of webshop, bij een besteding van minimaal € 25.-. Dit zijn de actievoorwaarden:

 • De actie is geldig t/m 30 september 2020.
 • De waarde van de voucher is 5,- euro.
 • Het shoptegoed is te besteden binnen 30 dagen na het downloaden van de app.
 • Het shoptegoed kan gebruikt worden bij een minimale besteding van 25.- euro.
 • Geldig voor het hele assortiment met uitzondering van blokhutten, bestrating, bestellingen, workshops, webonly artikelen, cadeaukaarten, gasflessen, boeken, horeca, arbeid, levende dieren en vast-lage prijs assortiment.
 • Maximaal 1 voucher per betalende klant.
 • De korting is niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen of op andere lopende (kortings-) acties en/of aanbiedingen.
 • Bij het bezorgen van producten en het aan de deur betalen van de factuur worden geen waardebon(en) verstrekt of ingenomen.
 • De korting wordt verrekend over alle goederen die in de transactie worden gekocht naar rato van waarde en aantal.
 • Bij retourneren van (één van) deze goederen zal de waarde van de goederen minus de gegeven korting worden uitbetaald.
 • De korting is niet inwisselbaar voor contant geld. Deze korting geldt voor online en offline aankopen.
 • De 13-cijferige code geldt online als kortingscode en de voucher wordt bij de kassa gescand die in de app beschikbaar is.
 • Druk- en/of zetfouten voorbehouden. Bij vermoeden van misbruik is Intratuin gerechtigd de korting ongeldig te verklaren.

Wat vind je nog meer in de app?

De folder kun je vanaf nu ook iedere week in de app bekijken, shop je favoriete items in de webwinkel en laat je inspireren door onze lookbooks. Check ook gelijk de openingstijden van de dichtstbijzijnde Intratuin vestiging. Met de app is Intratuin altijd bij je!

 Ga voor groene tips en voordelen. Download de gratis Intratuin app: 

Back to top