Laden..

Intratuin Arnhem

Intratuin Arnhem

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Extra openingstijden

De openingstijden voor Click & Collect zijn:

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur

Zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur.

 

 

 

Intratuin Arnhem

Intratuin Arnhem

Beverweerdlaan 1
6825 AE Arnhem
Gelderland

026-3840570

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Vuurwerk verkoop
Vuurwerk verkoop
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
invalide parkeer
invalide parkeer
Gratis Wifi
Gratis Wifi
Wecycle bak
Wecycle bak
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Betalen met creditcard
Betalen met creditcard
Store
Store
Roel de Boer
Bedrijfsleider Intratuin Arnhem

Stadstuincentrum Intratuin Arnhem betovert en inspireert. Een groot assortiment voor tuin, dier en huis in een sfeervolle winkel. Wij zijn de groenspecialist met kennis van wat er in de wereld gebeurt en wat lokaal speelt. Wij begrijpen als geen ander wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.

 

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, tips, trends en nog veel meer.
Volg ons via facebook, instagram en twitter.


Recent nieuws

Nieuwsupdate

Nieuwsupdate

Er worden veel vragen gesteld of wij onze winkel open stellen voor winkelend publiek o.b.v. reservering. Wij zitten momenteel in een renoveringsproject van de vloer en is het dus niet mogelijk om gasten te kunnen ontvangen. U kunt natuurlijk wel gebruik maken van onze click & collect mogelijkheden. We hebben weer prachtige planten, snijbloemen of decoratie voor u geselecteerd! U kunt ons telefonische bereiken via 026-3840570 of per mail via klantenservicearnhem@arnhem.intratuin.nl

 

 

Click & Collect vanaf 10 februari

Click & Collect vanaf 10 februari

Yes, Intratuin Arnhem mag ook (beperkt) open!

We vinden het fijn dat we onze klanten weer van dienst kunnen zijn. Dat vieren we graag met u. Bij bestellingen die bij ons afgehaald worden, stoppen we daarom een leuke lenteverassing ( Zolang de voorraad strekt..)!

Vanaf woensdag 10 februari start ons stadstuincentrum met Click& Collect: Selecteer uw gewenste artikelen op de website, u kunt een keuze maken uit ons gehele assortiment, noteer het artikelnummer en geef deze in uw bestelling aan Intratuin Arnhem door. Dat kan via telefoonnummer 026-3840570 en via mailadres klantenserviceArnhem@Arnhem.intratuin.nl

Tussen de bevestiging van uw bestelling en het afhaalmoment zit minimaal 4 uur. U kunt uw bestelling ophalen van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18:00 uur en op zaterdag tot 17:30 uur. We willen u vragen zoveel mogelijk met pin te betalen. Bestelde producten kunnen eventueel ook bezorgd worden in Arnhem, vraag naar de mogelijkheden als u bestelt. Vanwege de aanhoudende kou zijn er geen snijbloemen te verkrijgen.

VERBOUWING TUINCAFÉ

Ons Tuincafé gaat verbouwen! We proberen dit zo snel mogelijk en met zo min mogelijk overlast te doen. De verbouwing start vanaf a.s. maandag 7 september 2020. Onze excuses voor dit ongemak! Wanneer de feestelijke opening zal plaatsvinden is nog niet bekend. We houden u op de hoogte..

Project "de vlindertuin"

Project "de vlindertuin"

Als Intratuin Arnhem vinden we het belangrijk om lokale maatschappelijke projecten te ondersteunen. Een van deze projecten is “de vlindertuin” in de wijk Geitenkamp Arnhem. De initiatiefnemers Dirk Jan Riphagen, Geert Driebergen en Ria Hijmans proberen met lokale bewoners en betrokken bedrijven en instellingen deze buurtmoestuin tot een groen paradijs om te toveren en hier mogen wij aan meewerken!

Pagina
Back to top