Laden..

Intratuin Arnhem

Intratuin Arnhem

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: 10:00 - 17:00

Extra openingstijden

24 december 2020 (kerstavond) open van 9.00 tot 17.00 uur;

25 december 2020 (Eerste kerstdag) Gesloten;

26 december 2020 (2de kerstdag) Start uitverkoop.> Open van 10.00 tot 17.00 uur;

31 december 2020 (oudjaarsdag) Open van 9.00 tot 17.00 uur;

1 januari (nieuwjaarsdag) Gesloten.

 

 

Intratuin Arnhem

Intratuin Arnhem

Beverweerdlaan 1
6825 AE Arnhem
Gelderland

026-3840570

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Vuurwerk verkoop
Vuurwerk verkoop
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
invalide parkeer
invalide parkeer
Gratis Wifi
Gratis Wifi
Wecycle bak
Wecycle bak
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Betalen met creditcard
Betalen met creditcard
Store
Store
Roel de Boer
Bedrijfsleider Intratuin Arnhem

Stadstuincentrum Intratuin Arnhem betovert en inspireert. Een groot assortiment voor tuin, dier en huis in een sfeervolle winkel. Wij zijn de groenspecialist met kennis van wat er in de wereld gebeurt en wat lokaal speelt. Wij begrijpen als geen ander wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.

 

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, tips, trends en nog veel meer.
Volg ons via facebook, instagram en twitter.


Recent nieuws

Opening Kerstshow 17 oktober 2020

Opening Kerstshow 17 oktober 2020

Het is zover de mooiste tijd bij Intratuin Arnhem is aangebroken! Onze kerstshow is open. Laat je bewonderen door alle glinsteringen of kijk je ogen uit bij de diverse kerstthema's. 

TEAMLEIDER SERVICEBALIE EN KASSAGROEP m/v

Stadstuincentrum Intratuin Arnhem betovert en inspireert. Wij bieden een groot assortiment voor tuin, dier en huis in onze sfeervolle winkel. Als lokale groenspecialist begrijpen wij als geen ander wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken. Intratuin Arnhem is onderdeel van Scalabor, het arbeidsontwikkelbedrijf voor Midden-Gelderland. Wij vinden het heel belangrijk om mensen mee laten doen aan het arbeidsproces. Want meedoen verhoogt de kwaliteit van leven. Onze hoofddoelstelling is om medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt te ontwikkelen en begeleiden naar een zo regulier mogelijke arbeidsplaats. Om onze missie te laten slagen, zijn wij op zoek naar een:

TEAMLEIDER SERVICEBALIE EN KASSAGROEP m/v 28 uur per week

De functie Als praktische en mensgerichte teamleider heb je, samen met een collega teamleider, een zeer veelzijdige duobaan bij Intratuin Arnhem. Een wezenlijk onderdeel van jouw takenpakket en resultaatgebied is het coachen, ontwikkelen en opleiden van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast deze belangrijke arbeidsontwikkeldoelstelling ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de afdeling. Hieronder vallen de servicebalie en de kassagroep. Je hebt oog en oor voor zowel de klant als de medewerker. Samen met jouw team zorg je voor de optimale uitstraling van de afdeling. Je onderhoudt en bewaakt de procedures bij de kassa en service balie. Daarnaast treed je op bij klachten, problemen of overige vragen. Je streeft naar een correcte en klantgerichte manier van afhandelen, kortom je biedt service met een glimlach. Naast de dagelijkse werkzaamheden ben je ook verantwoordelijk voor een optimale bezetting bij de kassa en de servicebalie.

Wat vragen wij van jou

• Mbo werk- en denkniveau;

• ervaring als (assistent) hoofd caissière of een andere coördinerende functie binnen de detailhandel;

• een flexibele instelling;

• een klantvriendelijke uitstraling en handelswijze;

• ervaring met het ontwikkelen, coachen en stimuleren van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt is een pre.

Wij bieden Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd in een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke functie bij een veranderende organisatie. Wij volgen de salaristabel van de cao retail non-food. Informatie Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Roel de Boer, bedrijfsleider. Hij is dagelijks bereikbaar tussen 10.00 – 17.00 uur via telefoonnummer 0612 09 89 55. Kijk voor meer informatie over Intratuin Arnhem op www.intratuin.nl/winkels/intratuin-arnhem. Jouw reactie Jouw schriftelijke motivatie en cv kun je mailen naar personeelsadministratie@scalabor.nl o.v.v. vacature teamleider servicebalie en kassagroep Intratuin Arnhem. Je kunt reageren tot en met 14 oktober 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

VERBOUWING TUINCAFÉ

Ons Tuincafé gaat verbouwen! We proberen dit zo snel mogelijk en met zo min mogelijk overlast te doen. De verbouwing start vanaf a.s. maandag 7 september 2020. Onze excuses voor dit ongemak! Wanneer de feestelijke opening zal plaatsvinden is nog niet bekend. We houden u op de hoogte..

Veranderde openingstijden

Lieve klanten,

Vanaf  maandag 5 oktober gaan  wij de openingstijden weer uitbreiden. Wij zijn dan van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur en zondags van 10.00 tot 17.00 uur. De standaard koopavond zal nog blijven vervallen. 

U bent van harte welkom in onze winkel aan de Beverweerdlaan 1. 

Uw Intratuin Team

Pagina
Back to top