Laden..
Kom bij ons werken! Bekijk hier onze vacatures.

Intratuin Enschede

Intratuin Enschede

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: 12:00 - 17:00

Intratuin Enschede

Achterhofweg 22
7545 PB Enschede
Overijssel

053-4314533

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Vuurwerk verkoop
Vuurwerk verkoop
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Cadeaukaartenverkoop
Cadeaukaartenverkoop
Oplaadpunt elektrische fiets
Oplaadpunt elektrische fiets
Snijbloemenafdeling
Snijbloemenafdeling
Nuttigen high tea
Nuttigen high tea
Wisselen gasflessen
Wisselen gasflessen
PostNL pakketpunt
PostNL pakketpunt
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Aan de dis
Aan de dis
AED beschikbaar
AED beschikbaar
Store
Store
Roberto Rozeboom
Bedrijfsleider Intratuin Enschede

Intratuin Enschede is niet zomaar een tuincentrum. Onze mooie, grote winkel biedt meer dan genoeg mogelijkheden; maak er een uitje van door rustig rond te shoppen, óf doe snel je gerichte aankoop. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips én trends voor je interieur, tuin, terras en dier, passend in elk seizoen. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons restaurant Eten in de Proeftuin, waar je terecht kan voor een vers ontbijtje, een frisse smoothie, belegde broodjes, koffie of thee, verschillende soorten gebak, koeken, High Tea en nog veel meer! En voor de kleintjes is er een kinderspeelhoek (ballenbak).

Bij Intratuin Enschede kun je 7 dagen per week terecht voor heel veel winkelplezier en ons vriendelijke en deskundige personeel staat altijd voor je klaar. 

 

 

 

Ontdek toekomstige workshops en evenementen

Kids: bedankt juf, bedankt meester

Kidsworkshop

Kids: bedankt juf, bedankt meester

Kinderen kunnen op woensdag 6 juli een bedanktasje versieren voor de juf of meester. 

Reserveren

Recent nieuws

SAMEN MAKEN WE ENSCHEDE KLIMAATBESTENDIG

SAMEN MAKEN WE ENSCHEDE KLIMAATBESTENDIG

De tuinen en daken van alle Enschedeërs samen vormen meer dan 60% van het oppervlakte in de stad. Als we onze tuinen en daken klimaatbestendig maken zorgen we ervoor dat onze stad ook in de toekomst gezond en leefbaar blijft. De gemeente Enschede speelt dit jaar mee in het NK Tegelwippen en wij helpen mee door al onze fans en bezoekers uit te dagen om nóg meer geveltuinen aan te leggen. Zo draag je steentje bij aan de biodiversiteit van je tuin én maak je het NK een nóg groter succes.

Doe je mee? Lever t/m 31 oktober je tuintegels in bij Intratuin Enschede en ontvang 5,- korting bij besteding van 20,-* aan tuinplanten!

*Actievoorwaarden: lever je tuintegels in bij ons (meld je vooraf bij de servicebalie) en ontvang een kortingsvoucher van 5,-. Deze voucher is alleen geldig bij Intratuin Enschede, van 26 mrt t/m 31 okt 2022. Max. 1 voucher in te wisselen per betalende klant en deze is niet inwisselbaar voor contant geld. De  5,- voucher is geldig bij een minimale besteding van 20,- op het assortiment bomen, heesters & coniferen, vaste planten, perkgoed en bollen & zaden

ONTBIJTDEAL

ONTBIJTDEAL

Wil je lekker buiten de deur ontbijten? In ons restaurant Eten in de Proeftuin kun je elke ochtend genieten van een heerlijk ontbijt, voor een perfecte start van de dag.  
 
De ontbijtdeal bestaat uit: een vers gebakken pistolet en croissant, een plakje ham en kaas, een kuipje jam en boter, een vers gekookt ei, een glaasje verse sinaasappelsap én een kop koffie, of thee of cappucino (kl). Je kan bij ons ontbijten van maandag t/m zaterdag, van 9.00 tot 10.30 uur.
 
Deze aanbieding is alleen geldig bij Intratuin Enschede, t/m 31 december 2022.
 
 
ETEN & DRINKEN IN DE PROEFTUIN

ETEN & DRINKEN IN DE PROEFTUIN

Seizoenswisselingen zoals je in ons tuincentrum vindt, zie je ook in ons restaurant. Vier keer per jaar wordt de menukaart aangepast aan het seizoen. Er wordt gewerkt met verse, verantwoorde en veelal biologische producten en de bereiding vindt veelal plaats onder je neus. We staan voor vers, variatie, onderscheidend en huis- en versgemaakt!

Kom gezellig relaxen in ons restaurant en geniet 's ochtends (tussen 9:00-10:30 uur) van een heerlijk ontbijt of van een koffie- of theespecialiteit met iets lekkers, óf kies een lekker broodje of frisse salade als lunch.

 

 

OP ZOEK NAAR EEN GROENE BAAN?

OP ZOEK NAAR EEN GROENE BAAN?

Kom werken bij ons! Bij Intratuin Enschede werken we met een hecht team, heb je iedere dag volop frisse lucht om je heen en geven we je een fijne korting op bijna het hele assortiment.  Kun jij je hier helemaal in vinden en wil je meer weten? Kijk snel op werkenbij.intratuin.nl (standplaats Enschede) voor onze openstaande vacatures en wie weet maken we binnenkort kennis. 

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

 

 

Back to top