Laden..

Intratuin Enschede

Intratuin Enschede

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: 12:00 - 17:00
Intratuin Enschede

Intratuin Enschede

Achterhofweg 22
7545 PB Enschede
Overijssel

053-4314533

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Vuurwerk verkoop
Vuurwerk verkoop
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Gratis Wifi
Gratis Wifi
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Cadeaukaartenverkoop
Cadeaukaartenverkoop
Oplaadpunt elektrische fiets
Oplaadpunt elektrische fiets
Snijbloemenafdeling
Snijbloemenafdeling
Nuttigen high tea
Nuttigen high tea
Wisselen gasflessen
Wisselen gasflessen
PostNL pakketpunt
PostNL pakketpunt
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Aan de dis
Aan de dis
Store
Store
Roberto Rozeboom
Bedrijfsleider Intratuin Enschede

Intratuin Enschede is niet zomaar een tuincentrum. Natuurlijk vind je bij ons de mooiste planten, inspiratie, advies en nieuwste trends passend bij het seizoen, maar ook voor een heerlijk ontbijtje en uitgebreide High Tea kun je bij ons terecht.

Bezoek onze trendy interieurafdeling met o.a. Riverdale, PTMD en Lights & Living. In het voorjaar en in de zomer vind je bij Intratuin de grootste collectie tuinmeubelen en BBQ's. Aan het einde van het jaar is het genieten van de prachtige kerstshow en kun je bij ons terecht voor het mooiste vuurwerk van Nederland. En koken wordt een beleving met de producten van Seizoen op Tafel. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in De Proeftuin mét kinderspeelhoek.

Voor urenlang winkelplezier ben je daarom bij ons op het juiste adres. Haal je shophart op bij Intratuin Enschede. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. 

 

Ontdek toekomstige workshops en evenementen

2e-HIGH-TEA-HALVE-PRIJS-|-ma-t/m-za

High Tea

2e HIGH TEA HALVE PRIJS | ma t/m za

Wil je lekker bijkletsen met een vriend of vriendin? Verras hem of haar dan met deze heerlijke proeverij met een uitgebreid aanbod van huisgemaakte lekkernijen. Verse soep van het seizoen, groentesticks met een verse dip, een heerlijke crumble, chocolade cannelloni en onze welbekende toffe makkers. Stel je eigen mini broodje samen met een van de huisgemaakte broodsalades. En geniet ondertussen van een verse kop thee, zelf samen te stellen door te kiezen uit diverse losse theesoorten en verse kruidenmixen. Een High Tea kost normaal  €15,95 per persoon. Reserveer je t/m 13 augustus 2020, krijg je de 2e High Tea voor de halve prijs. Je betaalt dan geen € 31.90, maar slechts €23.93!

Reserveren
2e-HIGH-TEA-HALVE-PRIJS-|-zondag

High Tea

2e HIGH TEA HALVE PRIJS | zondag

Wil je lekker bijkletsen met een vriend of vriendin? Verras hem of haar dan met deze heerlijke proeverij met een uitgebreid aanbod van huisgemaakte lekkernijen. Verse soep van het seizoen, groentesticks met een verse dip, een heerlijke crumble, chocolade cannelloni en onze welbekende toffe makkers. Stel je eigen mini broodje samen met een van de huisgemaakte broodsalades. En geniet ondertussen van een verse kop thee, zelf samen te stellen door te kiezen uit diverse losse theesoorten en verse kruidenmixen. Een High Tea kost normaal  €15,95 per persoon. Reserveer je t/m 13 augustus 2020, krijg je de 2e High Tea voor de halve prijs. Je betaalt dan geen € 31.90, maar slechts € 23.93!

Reserveren

Recent nieuws

XL KORTINGSDAG 13 AUGUSTUS

XL KORTINGSDAG 13 AUGUSTUS

De uitverkoop trappen we dit jaar af op donderdag 13 augustus met een XL kortingsdag! Dit jaar geen kortingskoopavond, maar een héle dag waarop je naast de meeste keuze in de sale artikelen, ook nog eens 20% korting op de rest van het assortiment krijgt*. De 20% korting geldt de hele dag in onze winkel, en van 18.00 tot 00.00 kun je ook in onze webshop shoppen met 20% korting.

*Actievoorwaarden:

 • De korting is alleen geldig op donderdag 13 augustus van 9.00 tot 18.00 en van 18.00 uur tot 00.00 ook online in onze webshop.
 • De korting is niet geldig i.c.m. andere kortingsacties en op reeds afgeprijsde uitverkoop artikelen.
 • Bij retourneren van (één van) de artikelen zal de waarde van het artikel minus de gegeven korting worden uitbetaald.
 • De korting wordt verrekend over de originele prijs.
 • De korting is niet inwisselbaar voor contant geld.
 • Geldig voor het hele assortiment met uitzondering van sale artikelen, blokhutten, bestrating, bestellingen, webonly artikelen, cadeaukaarten, gasflessen, boeken, horeca, arbeid, levende dieren en het vaste lage prijzen-assortiment.
 • Bij vermoeden van misbruik is Intratuin gerechtigd de korting ongeldig te verklaren.
 • Intratuin behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzig
ETEN & DRINKEN IN DE PROEFTUIN

ETEN & DRINKEN IN DE PROEFTUIN

Seizoenswisselingen zoals je in ons tuincentrum vindt, zie je ook in ons restaurant. Vier keer per jaar wordt de menukaart aangepast aan het seizoen. Er wordt gewerkt met verse, verantwoorde en veelal biologische producten en de bereiding vindt veelal plaats onder je neus. We staan voor vers, variatie, onderscheidend en huis- en versgemaakt! Dus kom gezellig relaxen in ons restaurant met een heerlijk ontbijt in de ochtend, tussen 9.00 en 10.30 uur, een lekker broodje of frisse salade als lunch of voor een koffie- of theespecialiteit met iets lekkers. 

High Tea

Onze High Tea bestaat uit een heerlijke proeverij met een uitgebreid aanbod van huisgemaakte lekkernijen. Verse soep van het seizoen, groentesticks met een verse dip, een heerlijke crumble, chocolade cannelloni en onze welbekende toffe makkers. Stel je eigen mini broodje samen met een van de huisgemaakte broodsalades. En geniet ondertussen van een verse kop thee. Een High Tea kost € 15.95 p.p., de lactose- of glutenvrije versie € 17.95 en een kinder High Tea kost € 8.95 p.p.. 

Je kunt een High Tea reserveren van ma t/m za vanaf 11.00 en op zo vanaf 12.00 uur, via T 053 4314533. Je kan dagelijks reserveren, maar wel minimaal 2 dagen van tevoren voor minimaal 2 personen. Wil je reserveren voor meer dan 4 personen dan vragen wij je om nog iets eerder te reserveren, zodat wij alles tot in de puntjes kunnen voorbereiden. Met de meest voorkomende dieetwensen kunnen wij uiteraard rekening houden, maar geef dit wel aan tijdens het reserveren.

 

GRASZODEN

GRASZODEN

Een gazon creëert ruimte, is fijn voor de kinderen én goed voor de biodiversiteit. Wil je graag een mooi groen tapijt, maar heb je geen tijd of geduld om een gazon in te zaaien? Graszoden zijn een uitkomst! Wij hebben de graszoden niet op voorraad, maar bestellen deze heel graag voor je. Graszoden zijn doorgaans leverbaar vanaf eind maart tot midden oktober en worden geleverd in 1m² rollen van 40x250cm. De prijs van 1 rol speelgazon is € 3.49, schaduwgazon kost € 3.99.

Bestellen graszoden

 • Graszoden kun je bestellen via onze servicebalie en dien je gelijk te betalen
 • Bestellingen vanaf 60m² kunnen we dagelijks bestellen (mits besteld vóór 12.00 uur). De volgende dag vanaf 14.00 uur kun je deze graszoden afhalen via ons afhaalcentrum (zon- en feestdagen uitgezonderd). 
 • Van orders kleiner dan 60m² maken wij wekelijks een verzamelorder. Wanneer we op elke woensdag omstreeks 12.00 uur meer dan 60m²  aan bestelingen hebben ontvangen, worden deze graszoden definitief in bestelling geplaatst bij onze leverancier. Twee dagen later, op vrijdag, kun je vanaf 14.00 uur de graszoden afhalen via ons afhaalcentrum. 

Graszoden bezorgen?

Het thuisbezorgen van graszoden is alleen mogelijk vanaf 60m²  en als je huis bereikbaar is voor een vrachtwagen incl. trailer van 18m. Voor vragen of aanvullende informatie  kun je uiteraard terecht bij één van onze medewerkers in de servicebalie.

Back to top