Laden..

Intratuin Enschede

Intratuin Enschede

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Extra openingstijden

Kerstavond eerder gesloten
24-12-202109:00 - 17:00
Oudjaarsdag eerder gesloten
31-12-202109:00 - 17:00

Intratuin Enschede

Achterhofweg 22
7545 PB Enschede
Overijssel

053-4314533

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Vuurwerk verkoop
Vuurwerk verkoop
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Cadeaukaartenverkoop
Cadeaukaartenverkoop
Oplaadpunt elektrische fiets
Oplaadpunt elektrische fiets
Snijbloemenafdeling
Snijbloemenafdeling
Nuttigen high tea
Nuttigen high tea
Wisselen gasflessen
Wisselen gasflessen
PostNL pakketpunt
PostNL pakketpunt
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Aan de dis
Aan de dis
AED beschikbaar
AED beschikbaar
Store
Store
Roberto Rozeboom
Bedrijfsleider Intratuin Enschede

Intratuin Enschede is niet zomaar een tuincentrum. Onze mooie, grote winkel biedt meer dan genoeg mogelijkheden; maak er een uitje van door rustig rond te shoppen, óf doe snel je gerichte aankoop. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips én trends voor je interieur, tuin, terras en dier, passend in elk seizoen. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons restaurant Eten in de Proeftuin, waar je terecht kan voor een vers ontbijtje, een frisse smoothie, belegde broodjes, koffie of thee, verschillende soorten gebak, koeken, High Tea en nog veel meer! En voor de kleintjes is er een kinderspeelhoek (ballenbak).

Bij Intratuin Enschede kun je 7 dagen per week terecht voor heel veel winkelplezier en ons vriendelijke en deskundige personeel staat altijd voor je klaar. 

 

 

Ontdek toekomstige workshops en evenementen

DIY-groene-kroonluchter

DIY workshop

DIY groene kroonluchter

Maak met dit DIY-pakket thuis een groene kroonluchter.

Reserveren

Recent nieuws

ECHTE KERSTBOMEN VERKRIJGBAAR

ECHTE KERSTBOMEN VERKRIJGBAAR

Ze zijn er weer! En we hebben de allermooiste exemplaren voor je klaarstaan in de megagrote tent op onze parkeerplaats. Wij hebben bomen in alle soorten en maten, van breed, smal, hoog, laag en ga zo maar door.

Wist je dat al onze gezaagde kerstbomen zijn voorgeboord? Zo heb je de boom, met behulp van een Easyfix standaard, in een handomdraai keurig rechtop staan.

OLIEBOLLENKRAAM

OLIEBOLLENKRAAM

De vertrouwde oliebollenkraam van Marco van Raaij staat weer op onze parkeerplaats! Voor de beste oliebollen, beignets, donuts, appelflappen en andere lekkernijen ben je hier aan het juiste adres.

De oliebollenkraam is op de volgende tijden* geopend:

  • Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00u
  • Zaterdag van 10.00 tot 17.00u

 * wijzigingen voorbehouden, zie vanraaijevenementen voor meer info.

ONZE KERSTSHOW IS GEOPEND!

ONZE KERSTSHOW IS GEOPEND!

Breng gezellig een bezoekje aan de magische kerstshow van Intratuin Enschede. Waan je in een sprookjesachtige winterwereld met o.a. miniatuur winterhuisjes, sfeervolle kerstverlichting, een ruim assortiment aan DIY-artikelen, trendy kerst- en interieuraccessoires, kerstballen en kunstkerstbomen in alle soorten en maten én....een draaimolen voor de kleintjes! 

We zijn elke dag geopend, tot gauw!

* De draaimolen, voor kids tot 7 jaar, is geopend van maandag t/m zaterdag  van 11.00 t/m 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

HIGH TEA IN DE PROEFTUIN

HIGH TEA IN DE PROEFTUIN

Onze High Tea bestaat uit een heerlijke proeverij met een uitgebreid aanbod van huisgemaakte lekkernijen en verse thee soorten. Geniete van heerlijke hapjes, groentesticks met een verse dip, overheerlijke macarons, onze welbekende tartelette van het seizoen of een sandwich met huisgemaakte broodsalade.

Een High Tea kost € 16.95 per persoon en je kan reserveren op maandag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur. Graag reserveren minimaal 2 dagen van tevoren, voor minimaal 2 personen. Wil je komen met een grotere groep dan vragen wij je om nog iets eerder te reserveren, zodat wij alles tot in de puntjes kunnen voorbereiden. 

En natuurlijk houden wij ook rekening met kleine kinderen, want wij hebben ook een speciaal Kinder High Tea! Deze kost € 8.95 p.p. en bestaat uit allerlei lekkernijen zoals bijvoorbeeld een kaaskrul, choco mallows, mini donuts en nog veel meer.

Je kan reserveren bij één van de medewerkers in het restaurant, per mail of telefonisch via 053-4314533. Met de meest voorkomende dieetwensen houden wij uiteraard rekening, maar geef dit wel aan tijdens het reserveren.

Pagina
Back to top