Laden..

Intratuin Enschede

Intratuin Enschede

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: Gesloten

Extra openingstijden

Ons tuincentrum is tot nader bericht gesloten. Op onze parkeerplaats kun je wel terecht voor verse snijbloemen en voorjaarsbloeiers. Ons PostNL-punt in de entree is geopend. Heb je vragen over onze  Afhaal & Bezorgservice, of over iets anders? Wij zijn telefonisch te bereiken via 053-4314533. Wil je reserveren voor Winkelen op Afspraak, klik dan hier om een tijdslot te reserveren.

Intratuin Enschede

Intratuin Enschede

Achterhofweg 22
7545 PB Enschede
Overijssel

053-4314533

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Vuurwerk verkoop
Vuurwerk verkoop
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Gratis Wifi
Gratis Wifi
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Cadeaukaartenverkoop
Cadeaukaartenverkoop
Oplaadpunt elektrische fiets
Oplaadpunt elektrische fiets
Snijbloemenafdeling
Snijbloemenafdeling
Nuttigen high tea
Nuttigen high tea
Wisselen gasflessen
Wisselen gasflessen
PostNL pakketpunt
PostNL pakketpunt
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Aan de dis
Aan de dis
Store
Store
Roberto Rozeboom
Bedrijfsleider Intratuin Enschede

Ons tuincentrum is tot nader bericht gesloten. Op onze parkeerplaats kun je wel terecht voor verse snijbloemen en voorjaarsbloeiers. Ons PostNL-punt in de entree is geopend. Heb je vragen over onze  Afhaal & Bezorgservice, of over iets anders? Wij zijn telefonisch te bereiken via 053-4314533. Wil je reserveren voor Winkelen op Afspraak, klik dan hier om een tijdslot te reserveren.

Intratuin Enschede is niet zomaar een tuincentrum. Natuurlijk vind je bij ons de mooiste planten, inspiratie, advies en nieuwste trends passend bij het seizoen, maar ook voor een heerlijk ontbijtje en uitgebreide High Tea kun je bij ons terecht.

Bezoek onze nieuwe dierenafdeling of onze trendy interieurafdeling met o.a. Riverdale, PTMD en Lights & Living. In het voorjaar en in de zomer vind je bij Intratuin de grootste collectie tuinmeubelen en BBQ's. Aan het einde van het jaar is het genieten van de prachtige kerstshow en kun je bij ons terecht voor het mooiste vuurwerk. En koken wordt een beleving met de producten van Seizoen op Tafel. 

Voor urenlang winkelplezier ben je daarom bij ons op het juiste adres. Haal je shophart op bij Intratuin Enschede. Onze medewerkers staan klaar om al hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. 

Ontdek toekomstige workshops en evenementen

Winkelen-op-afspraak

Kom shoppen!

Winkelen op afspraak

Kom winkelen op afspraak in een van onze winkels. Maak hier je reservering.

Reserveren

Recent nieuws

WINKELEN OP AFSPRAAK

WINKELEN OP AFSPRAAK

Vanaf nu is het mogelijk om naast de webshop of click & collect bij ons ook  te winkelen op afspraak. Per tijdslot hebben we 2 plekken beschikbaar. Je kan hiervoor online reserveren, via winkelen op afspraak.

Reserveer gauw een tijdslot en na je reservering ontvang je een bevestigingsmail met daarin de aanvangstijd van jouw afspraak. Toon deze reservering (e-mail) bij de ingang, onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen. Wil je de winkelafspraak annuleren? Stuur een reply op de bevestigingsmail die je, na het reserveren van de winkelafspraak, ontvangt.

Let op: het maken van een winkelafspraak is niet nodig voor onze buitenverkoopafdeling (o.a. snijbloemen, boeketten).  

 

 

BESTEL EN HAAL AF

BESTEL EN HAAL AF

Onze winkel blijft voorlopig nog even gesloten maar je kunt wel gebruik maken van onze Bel, Bestel & Afhaalservice. Hoe gaat dit in zijn werk:
 
  1. Neem telefonisch contact op met onze servicebalie, via 053 4314533
  2. Geef je bestelling door aan één van de collega's van de betreffende afdeling, wij checken de voorraad en geven je door wanneer je de bestelling kan afhalen (vanaf 4 uur na telefooncontact).
  3. Je bestelling wordt klaargezet bij de servicebalie, daar kun je de order afrekenen en afhalen (bij voorkeur contactloos of PIN)
Onze servicebalie is van maandag t/m vrijdag open van 9.00-18.00, zaterdag van 9.00-17.30 uur. Bestelde producten kunnen eventueel ook bezorgd worden in Enschede en omgeving, vraag naar de mogelijkheden tijdens bestellen. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om je artikelen te bestellen via onze webshop op intratuin.nl, of per bestelformulier via intratuin.nl/afhaalservice.
WERKEN BIJ INTRATUIN ENSCHEDE

WERKEN BIJ INTRATUIN ENSCHEDE

Ben jij gedreven en enthousiast, oprecht geïnteresseerd in mens en natuur en lijkt het je gaaf om onderdeel uit te maken van Intratuin, oftewel dé marktleider in de tuinbranche? Wij nodigen jou van harte uit om bij ons te solliciteren!

Of dit nu gaat om een fulltime, parttime of oproepbaan. Of je nu op zoek bent naar een creatieve stage, een groen erkend leerbedrijf of seizoenswerk. Wij luisteren graag naar jouw motivatie. Enthousiast geraakt over Intratuin Enschede als werkgever? Kijk dan snel waar jouw baankansen liggen. Wij komen graag met jou in contact! 

  

Back to top