Laden..

Intratuin Enschede

Intratuin Enschede

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: 12:00 - 17:00
Intratuin Enschede

Intratuin Enschede

Achterhofweg 22
7545 PB Enschede
Overijssel

053-4314533

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Vuurwerk verkoop
Vuurwerk verkoop
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Gratis Wifi
Gratis Wifi
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Cadeaukaartenverkoop
Cadeaukaartenverkoop
Oplaadpunt elektrische fiets
Oplaadpunt elektrische fiets
Snijbloemenafdeling
Snijbloemenafdeling
Nuttigen high tea
Nuttigen high tea
Wisselen gasflessen
Wisselen gasflessen
PostNL pakketpunt
PostNL pakketpunt
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Aan de dis
Aan de dis
Store
Store
Roberto Rozeboom
Bedrijfsleider Intratuin Enschede

Intratuin Enschede is niet zomaar een tuincentrum. Natuurlijk vind je bij ons de mooiste planten, inspiratie, advies en nieuwste trends passend bij het seizoen, maar ook voor een heerlijk ontbijtje en uitgebreide High Tea kun je bij ons terecht.

Bezoek onze trendy interieurafdeling met o.a. Riverdale, PTMD en Lights & Living. In het voorjaar en in de zomer vind je bij Intratuin de grootste collectie tuinmeubelen en BBQ's. Aan het einde van het jaar is het genieten van de prachtige kerstshow en kun je bij ons terecht voor het mooiste vuurwerk van Nederland. En koken wordt een beleving met de producten van Seizoen op Tafel. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons restaurant De Proeftuin, met kinderspeelhoek.

Voor urenlang winkelplezier ben je daarom bij ons op het juiste adres. Haal je shophart op bij Intratuin Enschede. Onze medewerkers staan klaar om al hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. 

 

Recent nieuws

OPBOUW KERSTSHOW

OPBOUW KERSTSHOW

We kijken allemaal ontzettend uit naar de komende kerstperiode, en wij hebben ook weer een prachtige Kerstshow voor onze gasten in petto. We streven er naar om eind oktober klaar te zijn met de opbouw. Op naar een hele mooie afsluiting van 2020!

 

 

ETEN & DRINKEN IN DE PROEFTUIN

ETEN & DRINKEN IN DE PROEFTUIN

Seizoenswisselingen zoals je in ons tuincentrum vindt, zie je ook in ons restaurant. Vier keer per jaar wordt de menukaart aangepast aan het seizoen. Er wordt gewerkt met verse, verantwoorde en veelal biologische producten en de bereiding vindt veelal plaats onder je neus. We staan voor vers, variatie, onderscheidend en huis- en versgemaakt! Kom gezellig relaxen in ons restaurant en geniet van een heerlijk ontbijt in de ochtend, tussen 9.00 en 10.30 uur, een lekker broodje of frisse salade als lunch of van een koffie- of theespecialiteit met iets lekkers. 

High Tea

Onze High Tea bestaat uit een heerlijke proeverij met een uitgebreid aanbod van huisgemaakte lekkernijen. Verse soep van het seizoen, een verse kop thee, groentesticks met een verse dip, een heerlijke crumble, chocolade cannelloni en onze welbekende toffe makkers. Een High Tea kost € 15.95 p.p., de lactose- of glutenvrije variant € 17.95 en een kinder High Tea kost € 8.95 p.p.. Je kunt een High Tea reserveren van maandag t/m zaterdag vanaf 11.00 en op zondag vanaf 12.00 uur, via 053-4314533. Graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren, voor minimaal 2 personen.  Met de meest voorkomende dieetwensen houden wij uiteraard rekening, maar geef dit wel aan tijdens het reserveren.

 

VACATURES

VACATURES

Ben jij gedreven en enthousiast, oprecht geïnteresseerd in mens en natuur en lijkt het je gaaf om onderdeel uit te maken van Intratuin, oftewel dé marktleider in de tuinbranche? Wij nodigen jou van harte uit om bij ons te solliciteren!

Of dit nu gaat om een fulltime, parttime of flex functie. Of je nu op zoek bent naar een creatieve stage, een bijbaan, een groen erkend leerbedrijf of seizoenswerk. Wij luisteren graag naar jouw motivatie. Enthousiast geraakt over Intratuin Enschede als werkgever? Kijk dan snel waar jouw baankansen liggen. Wij komen graag met jou in contact! 

  

Back to top