Laden..

Intratuin Leidsche Rijn

Intratuin Leidsche Rijn

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: 11:00 - 17:00

Intratuin Leidsche Rijn

Utrechtseweg 12
3544 NA Leidsche Rijn
Utrecht

030-6772009

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Vuurwerk verkoop
Vuurwerk verkoop
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Gratis Wifi
Gratis Wifi
Cadeaukaartenverkoop
Cadeaukaartenverkoop
Invalidenparkeerplaats
Invalidenparkeerplaats
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische fiets
Oplaadpunt elektrische fiets
Snijbloemenafdeling
Snijbloemenafdeling
Hovenierservice
Hovenierservice
Nuttigen high tea
Nuttigen high tea
Wisselen gasflessen
Wisselen gasflessen
Inname Nationale Bloemenbon
Inname Nationale Bloemenbon
Inname Nationale Tuinbon
Inname Nationale Tuinbon
Wecycle bak
Wecycle bak
PostNL pakketpunt
PostNL pakketpunt
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Invalidentoilet
Invalidentoilet
Betalen met creditcard
Betalen met creditcard
AED beschikbaar
AED beschikbaar
Store
Store
Pascal Guldemond
Bedrijfsleider

Ontdek toekomstige workshops en evenementen

Big Green Egg BBQ Workshop

Barbecue Workshop

Big Green Egg BBQ Workshop

Doe mee aan deze workshop en word een ware barbecuemeester!

Reserveren

Recent nieuws

DIERBAAR KEURMERK

DIERBAAR KEURMERK

Wij hebben het keurmerk Dierbaar!

Dierbaar is een keurmerk voor de huisdierenbranche dat strenge eisen stelt aan de huisvesting, hygïene en verzorging van dieren, en de deskundigheid van de ondernemer. In heel Nederland zijn er maar 80 bedrijven die het keurmerk hebben en wij zijn daar één van! 

Heb je advies nodig, vraag het een van onze medewerkers!

Bestel graszoden bij ons!

Bestel graszoden bij ons!

Wil je een mooi en gezond gazon? Bij Intratuin Leidsche Rijn kun je terecht om graszoden te bestellen van hoge kwaliteit. De graszoden zijn van speelgras, een sterk gazon voor zon en halfschaduw en dat tegen een stootje kan. Ideaal dus voor kinderen en huisdieren. Zo kun je genieten van een prachtig gazon! 

Kosten:
- Premium speelgazon, sterk gras voor kinderen en dieren.

Afmeting: 40x250 cm

Prijs: €3,99

- Schaduwgazon, voor meer schaduw dan zon uren per dag

Afmeting: 40x250 cm

Prijs: €4,99

- Siergazon, fijnere kwaliteit maar niet om op te lopen.

Afmeting: 40x250 cm

Prijs: €4,99

Je kunt graszoden iedere week tot zondag 17:00 in de winkel bestellen. Na 17:00 worden ze direct besteld en de volgende vrijdag worden ze vers gehaald. De graszoden kunnen vrijdag vanaf 15:00 in de winkel worden opgehaald of zaterdagochtend bezorgd worden, bezorgkosten bedragen €35. Onze medewerkers helpen je hier graag bij. Het gras dient voor bestelling en levering vooraf betaald te worden. 

Voor meer informatie kun je bellen naar 030-6772009 of vraag in de winkel een medewerker voor advies.

Proeftuin

Proeftuin

Kom tijdens je bezoek aan Intratuin Leidsche Rijn even heerlijk bij in onze gezellige Proeftuin. Laat je verrassen door ons uitgebreide en onlangs vernieuwde assortiment. Op ieder moment van de dag kun je bij ons terecht voor een goede kop koffie, een afwisselende lunch of een lekker tussendoortje. Net als in de winkel gaan we met onze producten met de seizoenen mee. Salades in de zomer, in de herfst een stevige soep en natuurlijk onze bekende apfelstrudel in de winter.

Ontbijt
Begin de dag goed met een heerlijk ontbijtje in ons tuincafé. Voor maar €3,95 kun je genieten van een croissant, pistolet, een lekker eitje, kaas, ham, jam en boter, en een kleine jus. Je kunt elke dag bij ons ontbijten vanaf openingstijd tot half 11.

Koffie met lekkers

Voor bij de versgezette kop koffie of thee kun je kiezen uit verschillende taarten, overheerlijke cakejes en rijkgevulde koeken. Iedere drie maanden passen we het assortiment aan op het seizoen. Zo kun je in het voorjaar kiezen uit diverse taarten met vers fruit, terwijl we in de koude wintermaanden warme apfelstrudel met vanillesaus serveren! Loopt het water je al in de mond? Mmmmm.....

Lunch
Tussen het winkelen door genieten van een heerlijke lunch? Ons assortiment bestaat uit meerdere soorten belegde broodjes, warme tosti en verse sapjes. Allemaal bereid met heerlijk verse ingrediënten.
Kom gezellig lunchen in ons tuincafé en laat je keer op keer verrassen.

High Tea
Wil je lekker bijkletsen met een vriend of vriendin? Verras hem of haar dan met deze heerlijke proeverij met een uitgebreid aanbod van huisgemaakte lekkernijen. Verse soep van het seizoen, groentesticks met een verse dip, een heerlijke crumble, chocolade cannelloni en onze welbekende toffe makkers. Stel je eigen mini broodje samen met een van de huisgemaakte broodsalades. En geniet ondertussen van een verse kop thee, zelf samen te stellen door te kiezen uit diverse losse theesoorten en verse kruidenmixen. Reserveer je high tea minimaal 2 dagen van tevoren (in drukke periodes is er beperkt plek). De high tea kost €23,95 per persoon.

Bel ons of stuur een mail naar horeca@leidscherijn.intratuin.nl
Bloematelier

Bloematelier

Ons Bloematelier heeft een groot assortiment en krijgt dagelijks een verse aanvoer van bloemen! Je kunt bij ons een prachtig boeket uitzoeken of laten samenstellen. Ook staan er elke dag kleine en grote arrangementen om iemand mee te verrassen! Wij bezorgen vanaf €3,99 in de omgeving.

Speciaal bloemwerk
Bruidswerk
Wij verzorgen het complete plaatje, bruidsboeket, corsages, autostuk, bloemwerk op locatie etcetera. Kom langs of bel ons zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden om jullie speciale dag nog mooier te maken! 

Rouwwerk
Bij een afscheid is het belangrijk dat het rouwstuk past bij de herinneringen aan de overledene en ook de wensen die je hier zelf bij hebt. Wij helpen je graag om een passend rouwstuk/sympathieboeket uit te zoeken en te maken. Dit is ook eventueel te bezorgen op gewenste locatie. Voor verdere informatie kun je ons bellen of langskomen in de winkel.

Bloemen bestellen
Bloemen bestellen en laten bezorgen kan eenvoudig en snel via onze website: https://intratuinleidscherijn.bloemplein.nl/ 

Wij verzorgen o.a:

  •  Boeketten
  •  Rouwwerk
  •  Rozen
  •  Bloemwerk voor overige gelegenheden, afgestemd op uw wensen.

Wij bezorgen uw bestelling in Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en omgeving Utrecht. Buiten ons bezorggebied wordt de order doorgestuurd naar een collega bloemist in Nederland.

Wij maken deel uit van Fleurop, je kunt dus ook een boeket uitzoeken bij ons in de winkel en laten bezorgen waar je maar wilt. Voor 2 uur besteld, is bijvoorbeeld in Leeuwarden dezelfde dag nog bezorgd vanaf €6,50. Back to top