Laden..

Intratuin Zevenhuizen

Intratuin Zevenhuizen

Openingstijden

Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00

Extra openingstijden

Ons PostNL punt is geopend overeenkomstig de openingstijden van de winkel. Dit, voor afhalen en retourneren van pakketten. Je kunt terecht bij de servicebalie (entree Intratuin).

 
 
 

Intratuin Zevenhuizen

Bredeweg 86-C
2761 KA Zevenhuizen
Zuid-Holland

0180-333900

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Gratis Wifi
Gratis Wifi
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Cadeaukaartenverkoop
Cadeaukaartenverkoop
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische fiets
Oplaadpunt elektrische fiets
Snijbloemenafdeling
Snijbloemenafdeling
Nuttigen high tea
Nuttigen high tea
Verkoop high tea cadeaukaart
Verkoop high tea cadeaukaart
Wisselen gasflessen
Wisselen gasflessen
Inname Nationale Tuinbon
Inname Nationale Tuinbon
Wecycle bak
Wecycle bak
PostNL pakketpunt
PostNL pakketpunt
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Tuinontwerp studio
Tuinontwerp studio
Betalen met creditcard
Betalen met creditcard
Store
Store
Jan Duijndam
Bedrijfsleider Intratuin Zevenhuizen

Intratuin Zevenhuizen (Zuidplas) is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Zevenhuizen (Zuidplas).

 Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 08.30 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur! 
 Je bent meer dan welkom in onze winkel!  
 
 
 
 
 
 

Ontdek toekomstige workshops en evenementen

DIY-groene-kroonluchter

DIY workshop

DIY groene kroonluchter

Maak met dit DIY-pakket thuis een groene kroonluchter.

Reserveren

Recent nieuws

Een echte dennenboom of spar?

Een echte dennenboom of spar?

Haal de natuur in huis met kerst en ga voor een echte dennenboom of spar 

Misschien wel de bekendste en meest gezellige traditie is het in huis halen en versieren van een dennenboom of spar. De ‘kerstboom’ staat in de meeste huiskamers vanaf Sinterklaas te pronken in de woonkamer. Wat ons betreft gaat er niets boven een echte kerstboom. Het begint al op het moment dat je de kerstboom in je huis neerzet: een heerlijke dennengeur voor dat nostalgische kerstgevoel. Met pot of met een gezaagde stam. De keuze is aan jou! Bij Intratuin Zevenhuizen helpen we je graag op weg en vertellen je alles over de verschillende soorten dennenbomen en sparren en waar je op moet letten bij het kiezen van de beste boom voor jou.  

 

De geur en vorm van een echte kerstboom 
Een kerstboom is van oorsprong een dennenboom met versiering. Welke boom jij kiest als kerstboom is persoonlijk, ga je voor groot en vol of ben je op zoek naar een kleinere versie. De traditionele kerstboomsoorten hebben elk hun eigen specifieke kenmerken. Een van de belangrijkste overwegingen waarom je een kerstboom koopt, is hoe hij eruitziet. Dit jaar hebben wij de keuze uit de volgende kerstbomen; 

Nordmann 
Eén van de meest bekende en meest verkochte kerstbomen in Nederland is de Nordmann. Deze prachtige volle kerstboom met donkergroene, glanzende naalden, prikken niet. Feit is dat deze boom weinig last heeft van naalduitval. Heb je snel last van allergieën? Bij de Nordmann zul je minder tot geen allergische reacties ontwikkelen! 

Dwergspar (Picea Glauca Conica) 
Deze conifeerachtige spar heeft naalden welke een heerlijke geur afgeven, dus met Kerst kan je deze boom binnen zetten in pot of mand. Ze hebben een kluit en laten zich daardoor ook na de feestdagen makkelijk terug inplanten in de volle grond. Je kan ze eventueel ook verplanten in een grotere pot, dan kan je ze volgend jaar makkelijk opnieuw gebruiken als kerstboompje. 

Fijnspar of Servische spar 
Deze traditionele kerstbomen staan bekend om de heerlijke dennengeur. Het nadeel van deze bomen is dat de (enigszins prikkende) naalden sneller uitvallen. Met brede takken en piramidevorm zijn dit mooie bomen om te versieren! Voordeel van een Servische spar is dat hij bekend staat om zijn slanke vorm. 

Blauwspar 
Deze schitterende kerstboomsoort heeft maar weinig last van het uitvallen van naalden. Tel daar de schitterende blauwgrijze gloed én een heerlijke dennengeur bij op en je hebt een prachtige boom te pakken. De vorm van de blauwspar is piramide-achtig met takken die mooie etages vormen. Ideaal bij het versieren! Nadeel zijn de prikkende naalden. 

 

Verzorging van een kerstboom 
- Schud een echte kerstboom buiten goed uit voordat je deze binnen plaatst. Zo vallen alle dode naalden eruit. Een kerstboom met kluit behoudt zijn naalden trouwens langer. 
- Zet je kerstboom niet bij een kachel of een andere warmtebron.  
- Geef je kerstboom dagelijks water. Zo droogt hij niet uit. Een kerstboom zonder kluit staat meestal in een standaard waar je water in kunt doen. Bij aankoop van een kerstboom krijg je bij ons twee zakjes kerstbomenvoeding gratis mee om thuis je kerstboom optimaal te verzorgen. 
- Wil je je kerstboom na kerst in de tuin plaatsen? Laat de kerstboom dan eerst een aantal dagen in een niet-verwarmde ruimte staan. Zo went hij geleidelijk aan de lagere temperatuur. 
- Geef je kerstboom ook in de tuin regelmatig water. Doe dit niet alleen in de zomer, maar ook in de winter. 

 

TIP! 
Haal je kerstboom nu al in huis nu het nog rustig is in onze winkel. Een kerstboom kun je nog even in je tuin bewaren totdat hij opgetuigd wordt. Let er dan wel op dat je de kerstboom rechtop zet, bijvoorbeeld tegen een hek of muur. Bij Intratuin Zevenhuizen pakken we je echte kerstboom gratis in, met een net, zodat deze gemakkelijk te vervoeren is. Kom langs voor jouw echte kerstboom en haal de natuur in huis deze kerst. 

High Tea

High Tea

De laatste maanden van het jaar zijn altijd enorm druk met bezoekers in onze winkel. Het seizoen om aan te planten voor het voorjaar, de kerstshow die open is en uiteindelijk de drukke feestweken. 

!!!Daarom kan er momenteel geen High tea gereserveerd worden!!!

Wilt u toch genieten van al het lekkers in onze Proeftuin, kom eens langs voor een lunch of klets bij met een vriend(in) onder het genot van een warme drank met wat lekkers erbij!

We kijken uit naar je bezoek.

Bezoek onze Kerstshow!

Bezoek onze Kerstshow!

Kom jij heerlijk struinen in onze nieuwe kerstshow tussen de nieuwste trends met kerstdorpen, kerstverlichting en kerstversieringen.

Dit jaar zal kerst nog groener zijn dan voorgaande jaren. Terwijl het verlangen naar een witte kerst in verschillende kerstliedjes aan bod komt pakt Intratuin Zevenhuizen uit met groene, natuurlijke en duurzame thema’s. Groene kerstdecors gecombineerd met duurzame materialen zijn de sleutel tot een bewust en gezellige samenzijn dit jaar!  Kies jij dit jaar voor een echte boom of een kunstkerstboom? Het verschil is tegenwoordig al bijna niet meer te zien. Bij Intratuin Zevenhuizen heb je een ruime keuze in mooie volle kunstkerstbomen en vind je vast en zeker jouw speciale droomboom!

Onze kerstshow is geopend en dat is vroeger dan vorig jaar, daar zijn we super trots op. We hebben weer nieuwe collecties met de mooiste kersthuisjes. Je kunt met een paar huisjes een typisch Hollands tafereel samenstellen of bijvoorbeeld jouw favoriete miniatuur huisje onder een glazen stolp in de schijnwerpers zetten. Waar je ook kijkt, overal is wat te zien. 

Bij Intratuin Zevenhuizen vind je enorm veel kerstverlichting. Er zijn ontzettend veel soorten, van traditionele kerstlichtjes en vlammetjes tot een moderne kerstpiramide: mix en match ze door elkaar voor een overdadig lichteffect! Laten we er met z’n allen een bijzonder mooie tijd van maken. 

Laat u inspireren op onze kerstshow, we kijken uit naar je komst!

Workshop Big Green Egg

Workshop Big Green Egg

Heb je net een Big Green Egg gekocht, of ben je van plan om er misschien een te gaan kopen? Dan bieden wij je de mogelijkheid om uit 3 workshops te kiezen! Op het prachtige Landgoed Arcadia kan jij alles leren van onze ervaren koks om goed met de Big Green Egg aan de slag te kunnen.

Voor iedere EGG’er is er een workshop op maat. Ook voor jou!

Welke workshop kies jij?:

  • - Heb je net een Big Green Egg in je tuin of ben je van plan om er een te kopen? Leer de basistechnieken tijdens de basisworkshop!
  • - Heb je de basis al helemaal onder controle? Daag jezelf dan uit met de masterclass en laat je inspireren door nieuwe technieken en bijzondere ingrediënten.
  • - Misschien wel het mooiste accessoires dat op de Big Green Egg past, de EGGspander. Maar hoe eindeloos zijn de mogelijkheden nu echt? Ontdek het tijdens de EGGspander workshop

Overige informatie:
- De workshop duurt 4 uur
- 3 drankjes inbegrepen
- De specifieke gerechten die gemaakt zullen worden verschillen per workshop, tijdens het boeken kunt u allergieën etc. doorgeven
- Capaciteit: 16 personen per workshop
- Meer dan 16 personen in uw groep? Neem contact met ons op via info@landgoedarcadia.nl

Klik hier om je in te schrijven voor één van de workshops.

Adres:
(Landgoed) Arcadia, wat paradijs betekent in het Grieks, is te vinden op:
Afgeslechtedijk 12,
4651 RC Steenbergen

Pagina
Back to top