Kerst Inspiratieavond

In de winkel is het één en al kerst: vol twinkelende lichtjes, geurende kerstbomen en de nieuwste kersttrends. Donderdagavond 21 november van 18.00 tot 21.00 uur is het kerst Inspiratieavond bij Intratuin. Doe mee aan een van de workshops, volg een demonstratie en ga boordevol inspiratie weer naar huis! Wees er snel bij, er zijn nog maar een paar beschikbare plekken voor de workshops, bekijk ze hier: intratuin.nl/workshops.

Activiteiten deze dag:

3x keuzekorting!

Op de achterkant van onze folder nr. 12 (week 47 - looptijd 18 t/m 24 november) vind je 3 kortingsbonnen. Deze kortingsbonnen geven je recht op 20% korting op 1 stuk van 1 artikel naar keuze op donderdag 21 november 2019 van 18.00 tot 21.00 uur. Dus 3x 20% korting! Ontvang je geen folder in je brievenbus? We delen de kortingsbonnen ook uit tijdens de kerst inspiratieavond. De kortingsbonnen zijn ook in onze webshop te gebruiken. Alleen op donderdag 21 november 2019 tussen 18.00 en 21.00 uur ontvang je 20% korting over de drie duurste producten. Gebruik hiervoor de actiecode KERST20 

Actievoorwaarden kortingsbonnen:

  • Iedere kortingsbon geeft recht op 20% korting op 1 stuk van 1 artikel naar keuze op donderdag 21 november 2019 van 18.00 - 21.00 uur.
  • Maximaal 3 kortingsbonnen per betalende klant.
  • Geldig voor het hele assortiment met uitzondering van blokhutten, bestrating, bestellingen, webonly artikelen, cadeaukaarten, gasflessen, boeken, horeca, arbeid, levende dieren en vast-lage prijs assortiment.
  • De korting is niet geldig i.c.m. andere kortingsacties.
  • Bij het bezorgen van producten en het aan de deur betalen van de factuur worden geen kortingsbon(nen) verstrekt of ingenomen.
  • Bij retourneren van (één van) deze goederen zal de waarde van de goederen minus de gegeven korting worden uitbetaald.
  • De korting is niet inwisselbaar voor contant geld.
  • De korting is ook geldig op intratuin.nl met de kortingscode KERST20
  • Bij vermoeden van misbruik is Intratuin gerechtigd de korting ongeldig te verklaren.

 

Workshop groene kerstkrans met kaarslicht

Kom een sfeervol verlichte kerstkrans maken van allerlei soorten kerstgroen. De kaars aan de krans heeft een ledlampje, mooi en veilig! Het kost € 15.- p.p. inclusief een drankje en iets lekkers. Schrijf je hier direct online in voor de workshop of neem contact op met jouw favoriete Intratuin vestiging.

Workshop kerstboom 2.0

Ga dit jaar voor een anders-dan-anders kerstboom, en hang ’m op! Je maakt zo’n bijzonder exemplaar op donderdagavond 21 november. Schrijf je hier direct online in voor de workshop of neem contact op met jouw favoriete Intratuin vestiging.

Workshop kerstdecoratie van katoen en groen

Kom je op donderdag 21 november een kerststuk maken van geurend groen en bolletjes katoen? Schrijf je hier direct online in voor de workshop of neem contact op met jouw favoriete Intratuin vestiging.

Kerstbingo

Alle kerstballen verzamelen! Speel hier mee met de speciale kerstbingo om 18.30, 19.30 en 20.30 uur. Heb jij als eerste een volle kaart? Dan win je een leuk kerstcadeautje. Bingo!

Inpakservice

Tot aan kerst kun je je cadeau, groot of klein, extra feestelijk inpakken met de nieuwste inpakartikelen die we voor je hebben klaargelegd. Zo wordt cadeautjes geven nog leuker!

Speciaal kerst Inspiratieavond menu

Stamppot rauwe andijvie met geroosterde paprika, gehaktbrood en geroosterd amandelschaafsel. Deze aanbieding is alleen geldig tijdens de Kerst inspiratieavond op donderdag 21 november. OP=OP.