Gratis planten- en beestjeskwartet

Met een vlinderstruik breng je leven in je tuin! Vlinders zijn dol op de zoete stof in bloemen; nectar. Om meer vlinders in je tuin te krijgen, kun je het beste vanaf het voorjaar tot aan het najaar bloeiende planten in je tuin neerzetten. Ook bloemen in de kleuren paars, blauw en geel helpen om vlinders naar je tuin te krijgen, want vlinders zien deze kleuren het beste. Wil je nog meer leren over vlinders of andere insecten in de tuin? Koop dan tussen 25 februari en 31 maart een vlinderstruik (Buddleja) in onze winkel, dan krijg je er gratis een Intratuin planten- en beestjeskwartet bij! Leuk om met de kinderen te doen, maar ook leuk om zelf meer over biodiversiteit te leren! 

Actievoorwaarden:

  • Bij aankoop van een vlinderstruik Buddleja gemengd in de periode van 25-2 t/m 31-3 ontvang je een gratis een Intratuin kwartetspel.
  • Maximaal 1 kwartetspel per klant.
  • De actie is geldig zolang de voorraad strekt. Op=op.
  • Bij het bezorgen van de producten en het aan de deur betalen van de factuur worden geen kwartetspellen uitgedeeld.

Kleurwedstrijd

Ben jij gek op kleuren? Doe dan mee met onze leuke kleurwedstrijd en win het kleurrijke Intratuin planten- en beestenkwartet! Haal een kleurplaat bij de servicbalie of download hem hier en print hem zelf uit. Lever 'm voor 29 maart weer in bij een Intratuin vestiging. De vestigingen maken zelf de winnaars bekend, dus houd hun vestigingspagina of social media kanalen goed in de gaten!