• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
online 25% kassakorting op geselecteerde tuinmeubelen, barbecues en barbecue accessoires
Intratuin Almelo

Intratuin Almelo

Sinds 1 maart 2000 is de Intratuin aan de Schuilenburgsingel één van vier vestigingen van Hendrik Vreeman. Natuurlijk vind je bij ons de mooiste planten, inspiratie, advies en trends passend bij het seizoen, maar ook voor een heerlijke High Tea kun je bij ons terecht! Nieuw is de schitterende verlichtingsshop van Lights& Living. In voorjaar en zomer kom je voor de grootste collectie tuinmeubelen naar Intratuin! En aan het einde van het jaar is het genieten van de prachtige kerstshow en kun je bij ons terecht voor het mooiste vuurwerk van Nederland. Koken wordt een beleving met de producten van Aan de Dis! Maak je keuken compleet! 


Het Tuincafé
Begin de dag met een ontbijtje in ons Tuincafé voor slechts 2.95 pp, of kom genieten van een High Tea á 14.95 pp (graag even minimaal 2 werkdagen van tevoren reserveren). Een afspraak maken kan eenvoudig via ons online Afspraak formulier High Tea, telefonisch (0546-838666) of aan de klantenservice balie. 


De Tuinontwerpstudio
Toe aan een nieuw tuinontwerp? Onze tuinontwerpstudio helpt je graag! Maak een afspraak via ons Afspraakformulier tuinontwerp of doe alvast inspiratie op door de afgeronde projecten van de tuinstudio te bekijken. Let op: van 1 t/m 26 augustus 2018 is de tuinontwerpstudio gesloten wegens vakantie! Afspraak-verzoeken worden vanaf 27 augustus weer in behandeling genomen.


Rolstoelen kunnen in bruikleen worden genomen tijdens het winkelen, deze vind je bij de klantenservice. Vooral in drukke periodes is het aan te raden deze tijdig te reserveren.

Jack van der Helm
Jack van der HelmBedrijfsleider Intratuin Almelo

Faciliteiten

 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Tuinontwerp studio Tuinontwerp studio
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Aan de dis Aan de dis
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Invalidentoilet Invalidentoilet
 • Invalidenparkeerplaats Invalidenparkeerplaats
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Almelo
Schuilenburgsingel 5
7604 BT Almelo
0546 838 666

info@almelo.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 9.30 - 18.00
Dinsdag 9:30 - 18:00
Woensdag 9:30 - 18:00
Donderdag 9.30 - 21.00
Vrijdag 9:30 - 18:00
Zaterdag 9:30 - 18:00
Zondag 12.00 - 17.00
Extra openingstijden

Woensdagavond 15 augustus geopend tot 21.00 uur ivm een kortingskoopavond

Laatste nieuws

Start uitverkoop!

Start uitverkoop!

Er moet plaats worden gemaakt voor de nieuwe collectie en dat betekent uitverkoop! De uitverkoopperiode start op woensdagavond 15 augustus 18:00 uur.

lees meer lees minder
Tuinontwerpstudio Intratuin

Tuinontwerpstudio Intratuin

Tuinontwerpmaanden maart, juni en oktober


Geeft u in de maanden maart, juni of oktober opdracht tot het maken van een tuinontwerp of beplantingsplan dan ontvangt u een Intratuin cadeaukaart twv 20% van de kosten van het ontwerp.


Maak een afspraak via ons Afspraakformulier tuinontwerp.
Let op: van 1 t/m 26 augustus 2018 is de tuinontwerpstudio gesloten wegens vakantie! Afspraak-verzoeken worden vanaf 27 augustus weer in behandeling genomen.Intratuin heeft een eigen tuin ontwerp studio. De Tuinontwerpstudio met standplaats Lochem werkt voor Almelo, Apeldoorn, Deventer en Lochem en kan u helpen bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp voor uw tuin, dakterras, balkon of andere groene omgeving.


Nieuw bij Intratuin: 3D tuinontwerp!


Na de vele inspiraties die we hebben gecreëerd in onze 2D ontwerpen, kunnen we deze mooie lijn voortzetten in het maken van 3D tuinontwerpen. Ervaar nu op een groot beeldscherm hoe je nieuwe tuin er uit komt te zien, bepaal zelf de looproute door je nieuwe tuin en geniet....


De Tuinontwerpstudio helpt je graag bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp in 2D en 3D voor je nieuwe of bestaande tuin, dakterras, balkon of andere groenomgeving zodat er een geheel nieuwe sfeer of functionaliteit ontstaat.


De Tuinontwerpstudio van Intratuin Almelo, Apeldoorn, Deventer en Lochem heeft als standplaats Lochem, maar is regelmatig bij alle vestigingen aanwezig voor een informatiedag.


Op onderstaande data zal de tuinontwerpstudio in Almelo aanwezig zijn: • zaterdag 22 september

 • zaterdag 13 oktober

 • zondag 21 oktober

 • zaterdag 3 november                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     


Bij het maken van een tuinontwerp worden veel en onderwerpen of vragen behandeld, zoals:


- gaan we uit van een strakke rechtlijnige sfeer of van een vloeiend lijnenspel?
- bestrating en terrassenplan
- beplantingsplan voor jaarrond tuinplezier
- toepassingen als vijvers en waterornamenten
- verlichtingsplan 12 volt/LED/230 volt
- beregeningssysteem handmatig of volautomatisch
- toepassingen als een pergola, terrasoverkapping, tuinhuis of veranda
- etc. 


Bij een tuinontwerpplan doorlopen we een aantal fases. In de showtuin welke met de laatste mooie trends is ingericht, bekijken we samen de foto's van de huidige situatie, bespreken het oppervlak van de aan te leggen tuin en bepalen de omringende elementen die van toepassing zijn op het tuinontwerp. We proberen in het eerste gesprek zoveel mogelijk ideeën en wensen op te nemen, het wordt tenslotte je droomtuin!


In het vervolggesprek wordt de ontwerptekening en de daarbij behorende offerte van materialen en beplantingen doorgenomen, ook hebben we de mogelijkheid om de materialen en de beplantingen in de winkel te bekijken om zo een geweldige indruk te krijgen van de mogelijkheden.


In de offerte zijn alle kosten verwerkt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


Het is mogelijk om het ontwerp geheel of gedeeltelijk (met eigen inbreng) uit te laten voeren door onze professionele hoveniers. Mocht je er voor kiezen om alles zelf aan te leggen, dan kan dat natuurlijk ook. In beide gevallen begeleiden wij het aanlegproces, wij zorgen er voor dat de tuin en de beplanting wordt uitgezet zoals op het ontwerp staat aangegeven. Kortom: we houden je volledig op de hoogte en je bent betrokken bij je nieuwe tuin.


Bij de opdracht ontvang je ook een snoeiplan waarin alle kenmerken en snoeiwijzen van de beplantingen beschreven staan. Het is mogelijk om je tuin periodiek of 1 of 2 maal per jaar vakkundig te laten snoeien door onze medewerkers. Op deze manier ziet je tuin er na jaren nog perfect uit. Hiervoor maken we graag vrijblijvend een offerte.


Verdere specialiteiten van de tuinontwerpstudio is het maken van een beplantingsplan voor je interieur, zoals kantoor- of particuliere ruimte. We komen ter plaatse de sfeer opnemen en inmeten. Aansluitend maken we een offerte welke we bij Intratuin doornemen. Op deze manier kunnen we ook alle potterie en planten bekijken, zodat er een goede indruk verkregen kan worden van de mogelijkheden.


Dienstenoverzicht van de tuinontwerpstudio:


- maken van vakkundige en creatieve ontwerpen voor tuin/dakterras of andere groenomgeving in 2D of 3D simulatie. "Loop eens door je nieuwe tuin"
- Geheel aanleggen van tuin/dakterras of aanleg in samenwerking met de opdrachtgever.
- Begeleiding van aanleg indien opdrachtgever de werkzaamheden zelfstandig uitvoert.
- Maken van een herinrichtingsplan van bestaande borders
- Aanleg van kunstgras
- Tuinonderhoud periodiek of onder afspraak.
- (periodieke) bestrijding van schimmelzoekten (luis, spint, meeldauw etc) en dierlijke plagen engerlingen, taxuskever etc).
- Vijveronderhoud en inrichting
- Tuinberegening handmatig of volautomatisch / onderhoud
- Ontwerpen en aanleggen van een verlichtingsplan met LED / 12 Volt / 220 Volt verlichting
- Kantoor- en interieurbeplanting, tevens (periodiek) onderhoud.
- Montage van blokhutten en tuinhuizen, terrasoverkapping of harmonica schaduwdoeken


Heeft u direct een vraag voor onze tuinontwerpers, wilt u meer informatie over mogelijkheden of prijzen?Mailt u dan naar tuinontwerp@lochem.intratuin.nl


Benieuwd naar lopende en afgeronde projecten van de tuinontwerpstudio? Klik hier.De Intratuin Tuinontwerpstudio begeleidt je project van ontwerp tot oplevering. Voor het plaatsen van een glazen veranda of serre werken we nauw samen met Lazize verandabouw te Harfsen en Lugarde in Laren. 


lees meer lees minder
Dierenarts

Dierenarts

Elke 1ste woensdag van de maand: Dierenarts


Iedere eerste woensdag van de maand heeft u de mogelijkheid om uw hond of kat te laten inenten en/ of chippen door een professionele dierenarts van Praktijk Enterbrook. De dierenarts is aanwezig van 14.00 tot15.00 uur en een afspraak maken is niet nodig!

lees meer lees minder
Ontbijt & High Tea

Ontbijt & High Tea

Van elke maandag tot en met zaterdag kunt u voor €2,95 genieten van een heerlijk ontbijt in ons gezellige tuincafé. Het ontbijt staat voor u klaar van 9.30 tot 10.30 uur. Dit ontbijt bestaat uit broodjes, beleg, een gekookt eitje en een kop koffie of thee. Voor slechts € 0,99 kunt u nog een glaasje versgeperste jus d'orange aan uw ontbijt toevoegen. Eet smakelijk!!


Ook is er de mogelijkheid een High Tea te reserveren. Voor €14,95 pp geniet u van diverse soorten thee en diverse soorten koude en warme lekkernijen. Deze High Tea serveren wij vanaf 11.00 uur 's morgens. Graag ontvangen wij uw reservering minimaal 2 werkdagen van te voren.  
lees meer lees minder
Bezorgen

Bezorgen

We hebben een nieuwe vrachtwagen voor onze bezorgingen. De vrachtwagen zal gaan rijden namens Intratuin Almelo, Intratuin Apeldoorn, Intratuin Deventer en Intratuin Lochem.


Ben je al bekend met onze bezorgservice? Wij kunnen je uitgekozen producten ook thuis bezorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden en voorwaarden hiervan? Neem contact met ons op. Misschien staat hij dan wel binnenkort bij jou voor de deur.


Intratuin Almelo heeft voor de bezorging van je aankopen verschillende mogelijkheden.


Gratis* aanhangerservice:


Als extra service heeft Intratuin Almelo een aantal aanhangers die gratis* te leen zijn om je aankopen zelf thuis te bezorgen! * het te betalen borgbedrag van € 50 per aanhanger krijg je terug na het schadevrij terugbrengen van de aanhanger.Bezorgservice: 


Je aankopen en bestellingen (mits volledig afgerekend) kun je door de Intratuin bezorgdienst, vlot en veilig thuis laten bezorgen. Hiervoor geldt een afstandsafhankelijke bezorgvergoeding. Bezorgvoorwaarden zijn in de vestiging verkrijgbaar. Vaste bezorgdagen voor Intratuin Almelo zijn maandag en vrijdag.


Voor zone-indeling en bezorgtarieven kun je bij onze klantenservice terecht.


Verhardingsmaterialen (stenen e.d.) worden niet door de Intratuin-bezorgdienst bezorgd. Deze worden door leveranciers van Intratuin rechtstreeks bij de klant bezorgd. Hiervoor gelden afwijkende tarieven. Deze tarieven zijn in de vestiging op te vragen.

lees meer lees minder

Evenementen en workshops

Speurtocht

Speurtocht

2 juli t/m 26 augustus


Er kan weer gespeurd worden bij Intratuin Almelo!  Meld je bij onze klantenservice om een speurkaart op te halen. Heb je alle antwoorden gevonden? Dan kun je bij de klantenservice een klein presentje ophalen.


Kom je ook speuren??lees meer lees minder
Parking Sale

Parking Sale

Start 16 augustus 10.00 uur!


Sla je slag bij onze Parking Sale, vanaf 16 augustus tot en met 26 augustus vind je niet alleen koopjes in onze winkel, maar ook in de tent op de parkeerplaats! 

Wil je meer weten over de uitverkoop bij Intratuin Almelo, volg ons op Facebook voor actueel nieuws over de uitverkoop en de Parking Sale!


De openingstijden van de tent van de Parking Sale zijn:maandag-zaterdag 10:00-17:00 uur
zondag 12:00-17:00 uur


geen koopavond in de tent


is de tent eerder leeg dan 26 augustus, dan sluiten wij eerder onze Parking Sale

lees meer lees minder
Kinderworkshop 'Canvas doek'

Kinderworkshop 'Canvas doek'

Woensdag 5 september


 


Deze woensdag gaan we aan de slag met je mooiste vakantiefoto om het vakantie gevoel nog eventjes vast te houden. Neem je foto mee en we gaan er een prachtig versierde lijst omheen knutselen op een canvas doek. Zo heb je een extra mooi vakantie souvenir!


Kom je ook meedoen? De kosten voor deze workshop zijn €2,50 per kind inclusief ranja met iets lekkers.


De workshop wordt gehouden van 14.30- 15.30 uur en van 15.30- 16.30 uur. Schrijf je nu in en we zien je woensdag 5 september!


Je aanmelding is definitief zodra je van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Reserveer lees meer lees minder
Kinder Wedstrijd

Kinder Wedstrijd

Wie bedenkt de mooiste namen voor onze konijnen?


Onze konijnen wonen nu al een poosje in ons mooie knuffelhok, maar we hebben de konijnen nog helemaal geen naam gegeven! Daarom organiseren wij nu een wedstrijd speciaal voor kinderen: wie kan de mooiste, liefste, grappigste naam voor onze konijnen bedenken?


Kom naar de dierenafdeling van Intratuin Almelo en vul een briefje in met je zelfbedachte namen.


Uit alle reacties kiezen wij op vrijdag 21 september de winnaars. Hij en/of zij maakt kans op een mooie prijs die we op zaterdag 29 september gaan uitreiken.


Succes!


lees meer lees minder
Kinderworkshop Pizza maken

Kinderworkshop Pizza maken

Woensdag 12 september


Aan tafel!! Kids kunnen deze woensdagmiddag lekker komen smullen, onze chef bakt heerlijke pizza's die je zelf mag gaan beleggen! Hoe vind jij je pizza het lekkerst?


De pizza's worden gebakken tussen 14.30 en 17.00 uur. Reserveren is niet nodig, je kunt je melden en afrekenen bij ons Tuincafe. Op vertoon van je kassabon kun je dan aanschuiven aan tafel voor een overheerlijke pizza.


De kosten zijn €3,50 per kind inclusief ranja. Tot dan!lees meer lees minder
Workshop 'Boomschors als plantenschaal'

Workshop 'Boomschors als plantenschaal'

Zaterdag 22 september


Het is officieel herfst en dat betekent dat het tijd is voor een mooi herfst tafelstuk!  In een hol stuk kurk gaan we een arrangement maken met kleine vetplantjes en mos. Dit tafelstuk kan zowel binnen als buiten (onder een afdak) worden neergezet! 


De workshop wordt gehouden van 10.30- 11.30 uur en van 13.30- 14.30 uur. 


De kosten zijn €17,50 pp, inclusief alle materialen en koffie of thee met iets lekkers.


Schrijf u nu in en kies uw voorkeurstijd. Uw aanmelding is definitief zodra u van ons een bevestigingsmail heeft ontvangen.


Tot zaterdag 22 september!


Reserveer lees meer lees minder
Dierendag

Dierendag

Zaterdag 29 septemberDeze zaterdag staat helemaal in het teken van huisdieren! Donderdag 4 oktober is het Dierendag, maar wij maken zaterdag 29 september alvast een dierenfeestje. • Er komt een professionele dierenfotograaf om je lieveling prachtig op de foto te zetten

 • Voor de kids is er een leuke kinderworkshop waarbij ze heerlijke cupcakes gaan versieren en een dierenmasker gaan knutselen.

 • Clown Knapie komt op bezoek met een spannende en grappige dieren- goochelshow

 • Er is een informatiestand van de Dierenambulance Almelo en ze nemen een echte ambulance mee waar je een kijkje in mag nemen!


Kortom, er is weer van alles te beleven bij Intratuin Almelo! Tot dan!!


lees meer lees minder

Open sollicitatie

Almelo

Is er geen passende vacature voor je, maar wil je graag bij Intratuin Almelo werken? Vul dan het online sollicitatieformulier hieronder in. 


Wees volledig in je motivatie, wat je zoekt en hoeveel dagen/uren je beschikbaar bent.

lees meer lees minder

stageplaatsen

Almelo

De Intratuin vestigingen in Almelo, Apeldoorn, Deventer (Twello) en Lochem zijn erkend leerbedrijf voor stageplaatsen). Zowel bij KCH (kenniscentrum Handel) als Aequor zijn we erkend voor een groot aantal opleidingen.


We kunnen in onze vestigingen regelmatig stagiaires inzetten (waaronder voor toekomstige stylistes op onze afdeling sfeer/kerst) en is ons team  in staat om stagiaires goed te begeleiden en op te leiden.


Ben je een enthousiaste student(e) op zoek naar een leuke stageplaats binnen een dynamische en bloeiende organisatie, informeer dan naar de mogelijkheden!


Stuur je schriftelijk verzoek tot stage o.v.v. vestiging, stageperiode en gewenste afdeling naar het e-mail adres: a.bakker@almelo.intratuin.nl . 

lees meer lees minder

Gezocht : oproepkrachten Kerstperiode

Almelo

Per direct  (o.a. voor komende kerstopbouw en ter ondersteuning van de kerstdrukte) zijn wij op zoek naar enkele oproepkrachten die flexibel inzetbaar zijn om verschillende werkzaamheden te verrichten op diverse afdelingen. 


Functieprofiel


Diegenen die flexibel inzetbaar zijn qua werkdagen en uren, feeling hebben met onze productgroepen, het leuk vinden om onze winkel up-to-date te houden/brengen en er niet voor terug deinzen om flink aan te pakken ben jij wellicht de geschikte kandidaat voor ons! 


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Retail non-food.


Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan je reactie  naar Intratuin Almelo B.V. t.a.v. mevrouw A. Bakker, Schuilenburgsingel 5, 7604 BT Almelo, e-mail adres: a.bakker@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie afdeling personeelszaken 0546-838661.

lees meer lees minder