• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin Almere

Intratuin Almere

Intratuin Almere is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Almere.


Ijsbrand van den Beukel
Ijsbrand van den BeukelBedrijfsleider Almere

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname Nationale Bloemenbon Inname Nationale Bloemenbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Almere
Euphoniumweg 5
1312 XK Almere
036 5387020

info@almere.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

 


 

Laatste nieuws

*

*

Gezellige Hightea in ons Tuincafe!


  


Ons Tuincafe serveert van maandag tot en met zondag een heerlijke high tea voor maar €14,95 per persoon.


De high tea bestaat uit diverse zoete en hartige lekkernijen.


Leuk idee voor een verjaardag of natuurlijk gewoon zomaar!


Je kunt ook de Intratuin cadeaukaart inwisselen in ons Tuincafe.


Graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren en voor minimaal 2 personen.


  


Win een high tea bij Intratuin Almere!


Wil je op de hoogte blijven van trends op tuin-en woongebied, aanbiedingen, tips en activiteiten?


Geef je dan nu op voor onze wekelijkse Intratuin nieuwsbrief via de link op deze pagina "aanmelden nieuwsbrief" bij Intratuin Almere.


 


Aanmelden nieuwsbrief


 


Elke week verloten we 1 High Tea arrangement onder de nieuwe aanmeldingen.


 


 

Lees meer Lees minder
BLOND

BLOND

Wij verkopen Blond servies!Het handschrift van BLOND herken je duidelijk aan de grappige en kleurrijke illustraties met een knipoog.


Deze complete, vrolijke en kleurrijke servieslijnen met veel leuke accessoires, servetten, cupcake assortiment, thee en nog veel meer zorgen voor veel gezelligheid in huis!De volgende BLOND series zijn verkrijgbaar in onze winkel:


Even bijkletsen, Delfs Blond, Cup of Blond, Romance, City, Asia en alle specials van Blond.Lees meer Lees minder
D

D

Dierbaar-keurmerk
Wij zijn trots op ons Dierbaar-certificaat, die wij dit jaar weer hebben mogen ontvangen. 


Zie hieronder het persbercht van de branchevereniging Dibevo:PERSBERICHT


 


Almere, 16 december 2016


  


Slechts weinig ondernemers geven ècht zekerheid aan huisdiereigenaren


Dierbaar-keurmerk voor Intratuin Almere


 Intratuin Almere heeft dit jaar voor het 7de opeenvolgende jaar het felbegeerde Dierbaar-certificaat ontvangen. Dierbaar is een keurmerk voor de huisdierenbranche dat strenge eisen stelt aan de huisvesting, hygiëne en verzorging van dieren, én de deskundigheid van de ondernemer. Van de vele honderden bedrijven die werkzaam zijn in de gezelschapsdierensector, beschikken er maar zestig over zo’n certificaat.


 Ryan Cambeen van de dierenafdeling: “Ook dit jaar was het best spannend. We hebben een Dierbaar-inspecteur op bezoek gehad die ons grondig heeft doorgelicht. Hij wilde weten hoe we de verzorging, voeding en hygiëne van de dieren geregeld hebben. Daarnaast checkte hij of we vakbekwaam zijn en of we vaste protocollen gebruiken. Dat bleek prima in orde en nu mogen we het Dierbaar-keurmerk opnieuw voor de duur van één jaar hanteren. Klanten weten daardoor precies waar ze aan toe zijn en hebben de zekerheid dat ze altijd een verantwoord advies krijgen voor hun huisdier.”


Over het Dierbaar-keurmerk


Het Dierbaar-keurmerk is een initiatief van Dibevo, de branchevereniging voor de gezelschapsdierensector. Het bevorderen van het welzijn van gezelschapsdieren is een van de belangrijkste non-profit-doelen van de brancheorganisatie. Kijk voor meer informatie over Dibevo op www.dibevo.nl. Meer informatie over Dierbaar is te vinden op www.dierbaar.nl.


                       

Lees meer Lees minder
BeneGas

BeneGas

BeneGas light gasflessen BeneGas LIGHT is een lichtgewicht kunststof gasfles die verkrijgbaar is bij Intratuin Almere. Gezellig barbecuen in de tuin of lekker lang nagenieten op het terras ook als het wat killer wordt, is geen probleem met de BeneGas, de energiebron voor de barbecue of terrasheater. Door zijn lichte gewicht kan de BeneGas Light met weinig inspanning in de camper, caravan of aan boord van de boot worden getild. Verkrijgbaar in 5 en 10 kg. 


 


 Benegas


 

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

l

l

Zaterdag 11 maart: Trendworkshop Lenteschaal voor buiten
Vanaf maart is het volop lente bij Intratuin! Kom goed in de voorjaarsstemming met deze lenteschaal voor buiten.


Op zaterdag 11 maart kun je meedoen met de workshop. Deze is om 14:00 uur.We maken een vrolijke lenteschaal, gevuld met onder andere salix, viooltjes, blauwe druifjes en hyacinten. Creëer samen met onze groenspecialist een prachtige eyecatcher.


Schrijf je nu alvast in bij de servicebalie, dit mag ook telefonisch 036-5387020 of via de e-mail: klantenservice@almere.intratuin.nl.


De workshop bedraagt € 25,- per persoon. Hiervoor krijg je alle materialen (schaal, potgrond, diverse planten en decoratiemateriaal) en begeleiding om zelf je eigen lenteschaal te maken.Lees meer Lees minder
p

p

Woensdag 1 maart: Kinderworkshop pannenkoeken versieren


Op woensdagmiddag 1 maart organiseren we de kinderactiviteit pannenkoeken versieren (en opeten!).


Schrijf je nu alvast in bij de servicebalie, dit kan ook telefonisch 036-5387020 of via de mail: klantenservice@almere.intratuin.nl.


Workshops duren (inclusief smullen) ca ½ uur en vinden plaats tussen 13:00 en 15:00 uur.


Bij opgave graag de voorkeurstijd doorgeven. Kosten € 2,50 per kind.

Lees meer Lees minder
*

*

Workshops en Evenementen kalender
 • 30 januari t/m 26 februari kinderspeurtocht door onze winkel. Een speurvel is op te halen bij onze servicebalie.

 • Woensdag 1 maart kinderworkshop pannenkoeken versieren tussen 13:00-15:00 uur.

 • Zaterdag 11 maart volwassenen workshop voorjaarsschaal vullen om 14:00 uur.


De volgende activiteiten staan gepland, informatie volgt nog:


27 februari tot en met 2 april uitleenactie gereedschap.


Zaterdag 18 en 25 maart potgronddagen.


Zaterdag 8 april Lente Inspiratie Dag, met leuke demonstratie's, workshop's, advies, actie's en culinaire verwennerijen.


Tussen 3 en 16 april, Paasknutselvel wordt uitgedeeld aan kinderen.


Week 16 volwassenen workshop Wilde veldtuin maken.


Zaterdag 22 april, kinderactiviteit moestuintjes oppotten.


Woensdag 26 april, kinderworkshop Vlinderfiguurtje zaaien.Inschrijven voor de workshops kan in de winkel bij onze servicebalie, of bellen naar 036-5387020 of mailen naar klantenservice@almere.intratuin.nl


Meer informatie over o.a. tijden en kosten zullen ruim voor de datum van de workshop/evenement op onze website vermeld worden.


Wijzigingen voorbehouden.

Lees meer Lees minder

Weekendhulp dieren/kassa

Almere

Functie: Ons kassateam en dieren afdeling zoeken versterking met een enthousiaste, representatieve en flexibele weekendhulp. Het gaat voornamelijk om de koopavonden en zaterdagen als versterking bij de kassa en de zondagen op de dieren afdeling. Maar ook op feestdagen kun je worden ingeroosterd.


Als medewerker is het jouw taak om te zorgen dat onze klanten tevreden onze vestiging verlaten. Ook ben je met jouw collega’s verantwoordelijk voor een net en opgeruimde afdeling. Je beantwoordt vragen en helpt de klant waar nodig.


Profiel: Ben je minimaal 18 jaar, representatief, kun je goed hoofdrekenen en ben je klant- en servicegericht? Erg belangrijk: het gaat hier om flexibele werktijden. Een opleiding m.b.t. dieren is een vereiste, relevante winkelervaring is een pre, een enthousiaste instelling vinden we het belangrijkst.


Wij bieden: Afwisselend, zelfstandig werk in een gezellig en informeel team binnen een familiair bedrijf. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden. Wij zijn geopend van maandag t/m zondag. Op vrijdag zijn wij 's avonds geopend tot 21.00 uur. Het salaris is conform de Fashion, Sport & Lifestyle module Tuincentra  .


Solliciteren: Mail je CV + Motivatie naar personeelszaken@almere.intratuin.nl t.a.v. Dhr. M. Teeuwissen, Personeelsfunctionaris, o.v.v. ‘weekendhulp dieren/kassa’, bij voorkeur met een pasfoto.

Lees meer Lees minder

Weekendhulp vijver/tuinwinkel/bbq

Almere

Functie: Voor de afdelingen vijver, tuinwinkel en bbq, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke medewerker. Het gaat om werk op de koopavond, zaterdag en zondag en feestdagen. In deze functie help je jouw collega’s met het onderhouden van een verzorgde afdeling, waarbij alles netjes, opgeruimd en aangevuld is. Je vindt het leuk om in contact te zijn met klanten en helpt deze zover je kan.


Profiel: Relevante verkoopervaring is een pré, productkennis van tenminste één van deze afdelingen is een vereiste, een enthousiaste instelling vinden we het belangrijkst. 


Wij bieden: Een afwisselende functie in een dynamische omgeving met een collegiale werksfeer. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform het CAO Fashion, Sport & Lifestyle module Tuincentra.  


Reactie: Denk jij dat deze functie bij jouw past? Mail dan je sollicitatie en CV naar: personeelszaken@almere.intratuin.nl t.a.v. Dhr. M. Teeuwissen.


Lees meer Lees minder

Afdelingsverantwoordelijke BBQ afdeling

Almere


Functie: Wij zijn per direct op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke voor onze BBQ afdeling. In deze fulltime functie van 38 uur per week, ben je verantwoordelijk voor de verkoop en presentatie van de BBQ afdeling. Je zorgt dat de afdeling er tot in de puntjes verzorgd uit ziet, en helpt de klanten zodat zij stralend en met tevredenheid terugdenken aan hun bezoek bij ons. Tevens zou  je ingezet kunnen worden voor onze afdeling tuinverlichting en tuinwinkel. Vanaf het najaar zorg je samen met je collega’s dat de winkel omgetoverd wordt in de kerstsferen.


Profiel: Als afdelingsverantwoordelijke van de BBQ afdeling ben jij iemand met uitstekende communicatieve vaardigheden, je hebt een commerciële instelling en verkopen en adviseren is je tweede natuur! Je hebt minimaal een MBO 4 werk- en denkniveau. Werkervaring als leidinggevende heeft onze voorkeur. Het is van belang dat je enigszins technisch onderlegd bent.


Wij bieden: Een afwisselende baan in een sfeervol en dynamisch bedrijf. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden. Wij zijn open van maandag t/m zondag. Op vrijdag zijn wij open tot 21.00 uur. Werken op zaterdag, zon- en feestdagen is voor jou vanzelfsprekend. Het salaris is conform het CAO Fashion, Sport & Lifestyle module Tuincentra.  


Reageren:  Heb je affiniteit met verkoop van barbecues? Ben je klant- en servicegericht? Ben je enthousiast, representatief en flexibel? Wil je allerlei soorten werk aanpakken? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou!


Mail je CV + Motivatie naar personeelszaken@almere.intratuin.nl          t.a.v. Dhr. M. Teeuwissen, Personeelsfunctionaris, o.v.v. ‘Afdelings verantwoordelijke BBQ afdeling’, bij voorkeur met een pasfoto.


 

Lees meer Lees minder

Weekendhulp Tuincafe

Almere


Functie: Ons Tuincafe zoekt versterking met een enthousiaste, representatieve en flexibele weekendhulp. Het gaat om werk op de koopavond, zaterdag en zondag en feestdagen. De werkzaamheden bestaan uit het bereiden van snacks en belegde broodjes. Daarnaast ben je inzetbaar in de spoelkeuken en bij het netjes houden van het Tuincafe.


Profiel: Ben je flexibel, spontaan, stressbestendig en enthousiast? Minimaal 18 jaar, representatief, en ben je klant- en servicegericht? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Erg belangrijk: het gaat hier om flexibele werktijden. Relevante winkelervaring is een pre, een enthousiaste instelling vinden we het belangrijkst.


Wij bieden: Afwisselend, zelfstandig werk in een gezellig en informeel team binnen een familiair bedrijf. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden. Wij zijn open van maandag t/m zondag. Op vrijdag zijn wij open tot 21.00 uur. Het salaris is conform de Tuincentrum CAO.


Solliciteren: Mail je CV + Motivatie naar personeelszaken@almere.intratuin.nl t.a.v. Dhr. M. Teeuwissen, Personeelsfunctionaris, o.v.v. ‘weekendhulp Tuincafe’, bij voorkeur met een pasfoto. 


  

Lees meer Lees minder

Weekendhulp groen

Almere

Functie: Voor de afdeling Seizoensgroen/buitenplanten zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke medewerker. Het gaat om werk op de koopavond, zaterdag en zondag en feestdagen. In deze functie help je jouw collega’s met het aanvullen en onderhouden van de planten en draag je bij aan een verzorgde afdeling, waarbij alles netjes, opgeruimd en aangevuld is. Je vindt het leuk om in contact te zijn met klanten en helpt deze zover je kan.


Profiel: Je hebt affiniteit met groen. Ervaring of een opleiding in het groen heeft onze voorkeur, maar is geen vereiste. 


Wij bieden: Een afwisselende functie in een dynamische omgeving met een collegiale werksfeer. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform het CAO Fashion, Sport & Lifestyle module Tuincentra.  


Reactie: Denk jij dat deze functie bij jouw past? Mail dan je sollicitatie en CV naar: personeelszaken@almere.intratuin.nl t.a.v. Dhr. M. Teeuwissen.
 


 


 


 


 

Lees meer Lees minder

Bezorger op oproepbasis

Almere

Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker, die het leuk vindt, om de in de winkel gekochte artikelen bij onze klanten thuis te bezorgen.Profiel: Het betreft een functie op oproepbasis, ingaande vanaf half maart 2017. De werkdagen en uren kunnen varieren en kunnen plaats vinden van maandag tot en met zaterdag.


Ben je bestand tegen tijdsdruk, ben je zelfstandig, ben je servicegericht, heb je verantwoordelijksgevoel en hou je van afwisseling, dan is dit misschien een leuke uitdaging voor jou!


Het is verder belangrijk dat je minimaal 1 jaar in het bezit bent van je rijbewijs B en een goede fysieke conditie hebt ivm regelmatig tillen.


Sollicitatie:  Solliciteren kun je per mail naar personeelszaken@almere.intratuin.nl t.a.v. Dhr. M. Teeuwissen.


Lees meer Lees minder