• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin Almere

Intratuin Almere

Intratuin Almere is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Almere.


 


Ijsbrand van den Beukel
Ijsbrand van den BeukelBedrijfsleider Almere

Faciliteiten

 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden
 • Horeca Horeca
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Toiletten Toiletten
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Inname Nationale Bloemenbon Inname Nationale Bloemenbon
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Wecycle bak Wecycle bak

Adres

Routebeschrijving Intratuin Almere
Euphoniumweg 5
1312 XK Almere
036 5387020

info@almere.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

 


 

Laatste nieuws

.

.

 


Gemakkelijk en snel een mooi en groen gazon? Dan ben je bij Intratuin Almere aan het juiste adres. Wij verkopen speelgazon als type graszoden. Speelgras, het gras wat tegen een stootje kan! Het ideale speelgazon of zonneweide is een grasvlakte dat frisgroen oogt, probleemloos een flinke belasting kan verdragen en uitnodigt tot het ontplooien van de meest uiteenlopende recreatieve activiteiten. Het speelgras is ideaal voor kinderen en huisdieren.


U kunt uw bestelling aan onze servicebalie doorgeven, waar u ook terecht kunt voor verdere inlichtingen wat betreft het afhalen of bezorgen van de zoden.


De prijs van de graszoden bedraagt €2,75 per rol van 1 m². De zoden zijn 40 cm breed en 250 cm lang.


Klik hier voor informatie over het leggen van de graszoden.


 


 

Lees meer Lees minder
BeneGas light gasflessen

BeneGas light gasflessen

 


BeneGas LIGHT is een lichtgewicht kunststof gasfles die verkrijgbaar is bij Intratuin Almere. Gezellig barbecuen in de tuin of lekker lang nagenieten op het terras ook als het wat killer wordt, is geen probleem met de BeneGas, de energiebron voor de barbecue of terrasheater. Door zijn lichte gewicht kan de BeneGas Light met weinig inspanning in de camper, caravan of aan boord van de boot worden getild. Verkrijgbaar in 5 en 10 kg. 


 


 Benegas


 

Lees meer Lees minder
Gezellige High Tea in ons Tuincafe

Gezellige High Tea in ons Tuincafe

 


 


Ons Tuincafe serveert van maandag tot en met zondag een heerlijke high tea voor maar €14,95 per persoon.


De high tea bestaat uit diverse zoete en hartige lekkernijen.


Leuk idee voor een verjaardag of natuurlijk gewoon zomaar!


Je kunt ook de Intratuin cadeaukaart inwisselen in ons Tuincafe.


Graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren en voor minimaal 2 personen.


  


Win een high tea bij Intratuin Almere!


Wil je op de hoogte blijven van trends op tuin-en woongebied, aanbiedingen, tips en activiteiten?


Geef je dan nu op voor onze wekelijkse Intratuin nieuwsbrief via de link op deze pagina "aanmelden nieuwsbrief" bij Intratuin Almere.


 


Aanmelden nieuwsbrief


 


Elke week verloten we 1 High Tea arrangement onder de nieuwe aanmeldingen.


 


 

Lees meer Lees minder
Zondagen

Zondagen

Vanaf 1 januari zijn we iedere zondag open van 12:00 - 17:00 uur!

Lees meer Lees minder

Afdeling Tuinmeubelen en Kerst

Almere

Afdelingsverantwoordelijke afdeling Tuinmeubelen en Kerst met leidinggevende capaciteiten voor 38 uur per week


 


Functie: Voor onze afdeling Tuinmeubelen (waaronder ook kussens, parasols en aanverwante artikelen) en Kerst zijn wij op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke. Iemand die onze klanten overtuigend en enthousiast advies geeft. In deze veelzijdige functie zorg je voor een optimale presentatie van ons assortiment, blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt en anticipeer je hierop. Je bent mede verantwoordelijk voor de inkoop en onderhoudt hiervoor contacten met leveranciers. De tuinmeubelen maken na de zomer plaats voor onze kerstafdeling. De opbouw en presentatie van deze afdeling behoren tot jouw takenpakket. Kerntaken zijn het adviseren en het op peil houden van het assortiment.


Profiel: Je beschikt over MBO-4 werk en denkniveau en aantoonbare werkervaring op het gebied van stylen en verkopen bij voorkeur op het gebied van tuin (meubelen). Tevens beschik je over goede leidinggevende capaciteiten. Je bent in staat klanten professioneel en duidelijk over alle facetten en producten van deze afdeling voor te lichten. Je bent commercieel, communicatief vaardig, representatief en enthousiast. Je vindt service, klantvriendelijkheid en een prettige werksfeer belangrijk. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden. Het werken op een koopavond, op zaterdag en zon- en feestdagen hoort erbij.


Wij bieden: Een afwisselende en zelfstandige baan in een informeel bedrijf binnen een jong team met enthousiaste en deskundige collega’s in een dynamische werkomgeving. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de tuincentrumbranche.


 


Denk jij dat deze functie bij jouw past? Mail dan je sollicitatie en CV naar: personeelszaken@almere.intratuin.nl  t.a.v. Dhr. M. Teeuwissen. Voor nadere informatie kun je bellen naar 036-5387020


 


***Zonder werkervaring, direct gerelateerd aan de vacature, hoeft u niet te solliciteren! Vanwege de grote hoeveelheid sollicitaties die wij verwachten te ontvangen, zal daar niet op gereageerd worden.***


 


 

Lees meer Lees minder

Weekendhulp groen

Almere

 


Weekendhulp groen (5-15 uur)


 


  


Beschrijving: Voor de afdeling Seizoensgroen/buitenplanten  zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke medewerker. In deze functie help je jouw collega’s met het aanvullen en onderhouden van de planten en draag je bij aan een verzorgde afdeling, waarbij alles netjes, opgeruimd en aangevuld is. Je vindt het leuk om in contact te zijn met klanten en helpt deze zover je kan.


Profiel: Je hebt affiniteit met groen. Ervaring of een opleiding in het groen heeft onze voorkeur, maar is  geen vereiste. Je bent in ieder geval iedere zondag beschikbaar.


Wij bieden: Een afwisselende functie  in een dynamische omgeving met een collegiale werksfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de Tuinbranche.


Reactie: Denk jij dat deze functie bij jouw past? Mail dan je sollicitatie en CV naar: personeelszaken@almere.intratuin.nl  t.a.v. Dhr. M. Teeuwissen. Voor nadere informatie kun je bellen naar 036-5387020


 


 


 


 


 

Lees meer Lees minder