• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin Almere

Intratuin Almere

Intratuin Almere is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Almere.


 

Ijsbrand van den Beukel
Ijsbrand van den BeukelBedrijfsleider Almere

Faciliteiten

 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden
 • Horeca Horeca
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Toiletten Toiletten
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Inname Nationale Bloemenbon Inname Nationale Bloemenbon
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Wecycle bak Wecycle bak

Adres

Routebeschrijving Intratuin Almere
Euphoniumweg 5
1312 XK Almere
036 5387020

info@almere.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

 


 

Laatste nieuws

      Oliebollen

Oliebollen

De oliebollenkraam is er weer vanaf zaterdag 29 oktober!


  


Vanaf zaterdag 29 oktober tot en met 31 december staat de oliebollenkraam weer op ons parkeerterrein, dat wordt dus weer genieten van de heerlijkste oliebollen en appelflappen tijdens de komende koude, maar gezellige wintermaanden!


 


Openingstijden:


 Weekenden


Alle weekenden van 29 oktober tot en met 31 december


Zaterdag                  10:00 - 18:00 uur


Zondag                    12:00 - 17:00 uur


 


Doordeweeks


In november open op de woensdagen, donderdagen en vrijdagen         


11:00 - 18:00 uur


Vanaf 5 december alle doordeweekse dagen open                                  


11:00 - 18:00 uur

Lees meer Lees minder
BeneGas light gasflessen

BeneGas light gasflessen

 


BeneGas LIGHT is een lichtgewicht kunststof gasfles die verkrijgbaar is bij Intratuin Almere. Gezellig barbecuen in de tuin of lekker lang nagenieten op het terras ook als het wat killer wordt, is geen probleem met de BeneGas, de energiebron voor de barbecue of terrasheater. Door zijn lichte gewicht kan de BeneGas Light met weinig inspanning in de camper, caravan of aan boord van de boot worden getild. Verkrijgbaar in 5 en 10 kg. 


 


 Benegas


 

Lees meer Lees minder
Gezellige High Tea in ons Tuincafe

Gezellige High Tea in ons Tuincafe

 


 


Ons Tuincafe serveert van maandag tot en met zondag een heerlijke high tea voor maar €14,95 per persoon.


De high tea bestaat uit diverse zoete en hartige lekkernijen.


Leuk idee voor een verjaardag of natuurlijk gewoon zomaar!


Je kunt ook de Intratuin cadeaukaart inwisselen in ons Tuincafe.


Graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren en voor minimaal 2 personen.


  


Win een high tea bij Intratuin Almere!


Wil je op de hoogte blijven van trends op tuin-en woongebied, aanbiedingen, tips en activiteiten?


Geef je dan nu op voor onze wekelijkse Intratuin nieuwsbrief via de link op deze pagina "aanmelden nieuwsbrief" bij Intratuin Almere.


 


Aanmelden nieuwsbrief


 


Elke week verloten we 1 High Tea arrangement onder de nieuwe aanmeldingen.


 


 

Lees meer Lees minder
Zondagen

Zondagen

Wij zijn iedere zondag open                         van 12:00 - 17:00 uur!

Lees meer Lees minder

Medewerker afdeling Sfeer en Interieur 38 uur

Almere

Functie: Wij zijn op zoek naar een ervaren verkoopmedewerker voor onze afdeling Sfeer en Interieur. Voor 38 uur per week. Ben jij die creatieve, commerciële en flexibele trendwatcher die ernaar streeft een perfecte verkoopafdeling neer te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Het adviseren van klanten en dit succesvol afsluiten met de verkoop van deze producten en accessoires is jouw belangrijkste uitdaging. Daarnaast staat deze functie voor zelfstandige aanpak van advies en verantwoordelijkheid voor een aantrekkelijke afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de presentaties op de afdeling en voor het anticiperen op trends en ontwikkelingen. Je volgt de ontwikkelingen op het gebied van lifestyle en design op de voet en je weet dit te gebruiken voor vernieuwende presentaties. 


Profiel: Van de ideale kandidaat verwachten wij een servicegerichte, klantvriendelijke en tegelijkertijd resultaatgerichte benadering. Je toont initiatief in alle facetten van je werk. Je bent een ervaren verkoper met aantoonbare kennis en ervaring. Je kunt bij voorkeur je creativiteit aantonen d.m.v. een portfolio. Je hebt een vakopleiding gevolgd, bijvoorbeeld  Living en Design, op minimaal MBO niveau en hebt enige relevante werkervaring. Je bent spontaan, commercieel, service-en klantgericht en weet onze klanten spontaan en deskundig te adviseren. Je bent beschikbaar op onze koopavond, op zaterdagen en zondagen. Flexibiliteit is voor jou vanzelfsprekend.


Wij bieden: Zeer zelfstandig en afwisselend werk in een bloeiend bedrijf met veel collega's. De werktijden zijn van maandag tot en met zondag en worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden.


Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO voor de Tuincentra.


Sollicitatie: Is dit jouw uitdaging? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie! Solliciteren kan per mail aan: personeelszaken@almere.intratuin.nl ter attentie van Dhr. M. Teeuwissen.
Lees meer Lees minder

Weekendhulp Kassa

Almere

Weekendhulp Kassa


 


 


Functie: Ons kassa team zoekt versterking met een enthousiaste, representatieve en flexibele weekendhulp. Het gaat om werk op de koopavond, zaterdag en zondag en feestdagen. Als kassamedewerker is het jouw taak om te zorgen dat onze klanten tevreden en met een goede kassabon onze vestiging verlaten. Ook ben je met jouw collega’s verantwoordelijk voor een net en opgeruimd kassagebied. Je beantwoordt vragen en helpt de klant waar nodig en mogelijk met bijvoorbeeld inpakken. Incidenteel wordt je bij andere afdelingen ingezet.


Profiel: Ben je flexibel, spontaan, enthousiast. Minimaal 18 jaar, representatief, kun je goed hoofdrekenen en ben je klant- en servicegericht? Erg belangrijk: het gaat hier om flexibele werktijden. Relevante winkelervaring is een pre, een enthousiaste instelling vinden we het belangrijkst.


Wij bieden: Afwisselend, zelfstandig werk in een gezellig en informeel team binnen een familiair bedrijf. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden. Wij zijn geopend van maandag t/m zondag. Op vrijdag zijn wij 's avonds geopend tot 21.00 uur. Het salaris is conform de Tuincentrum CAO.


Solliciteren: Mail je CV + Motivatie naar personeelszaken@almere.intratuin.nl t.a.v. Dhr. M. Teeuwissen, Personeelsfunctionaris, o.v.v. ‘weekendhulp kassa’, bij voorkeur met een pasfoto. 


 


 

Lees meer Lees minder

Weekendhulp groen

Almere

 


Weekendhulp groen (5-15 uur)


 


  


Beschrijving: Voor de afdeling Seizoensgroen/buitenplanten  zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke medewerker. In deze functie help je jouw collega’s met het aanvullen en onderhouden van de planten en draag je bij aan een verzorgde afdeling, waarbij alles netjes, opgeruimd en aangevuld is. Je vindt het leuk om in contact te zijn met klanten en helpt deze zover je kan.


Profiel: Je hebt affiniteit met groen. Ervaring of een opleiding in het groen heeft onze voorkeur, maar is  geen vereiste. Je bent in ieder geval iedere zondag beschikbaar.


Wij bieden: Een afwisselende functie  in een dynamische omgeving met een collegiale werksfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de Tuinbranche.


Reactie: Denk jij dat deze functie bij jouw past? Mail dan je sollicitatie en CV naar: personeelszaken@almere.intratuin.nl  t.a.v. Dhr. M. Teeuwissen. Voor nadere informatie kun je bellen naar 036-5387020


 


 


 


 


 

Lees meer Lees minder

Weekendhulp Tuincafe

Almere

Weekendhulp Tuincafe


 


 


Functie: Ons Tuincafe zoekt versterking met een enthousiaste, representatieve en flexibele weekendhulp. Het gaat om werk op de koopavond, zaterdag en zondag en feestdagen. De werkzaamheden bestaan uit het bereiden van snacks en belegde broodjes. Daarnaast ben je inzetbaar in de spoelkeuken en bij het netjes houden van het Tuincafe.


Profiel: Ben je flexibel, spontaan, stressbestendig en enthousiast? Minimaal 18 jaar, representatief, en ben je klant- en servicegericht? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Erg belangrijk: het gaat hier om flexibele werktijden. Relevante winkelervaring is een pre, een enthousiaste instelling vinden we het belangrijkst.


Wij bieden: Afwisselend, zelfstandig werk in een gezellig en informeel team binnen een familiair bedrijf. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden. Wij zijn open van maandag t/m zondag. Op vrijdag zijn wij open tot 21.00 uur. Het salaris is conform de Tuincentrum CAO.


Solliciteren: Mail je CV + Motivatie naar personeelszaken@almere.intratuin.nl t.a.v. Dhr. M. Teeuwissen, Personeelsfunctionaris, o.v.v. ‘weekendhulp Tuincafe’, bij voorkeur met een pasfoto. 


  

Lees meer Lees minder

Invalkracht Tuincafe

Almere

Tijdelijk medewerker Tuincafe (31 uur per week)


 


 


Functie:


Onze collega gaat binnenkort met zwangerschapsverlof en daarom zoeken wij iemand die haar werk tijdelijk maar zeer enthousiast kan overnemen. De werkzaamheden bestaan uit het bereiden van snacks en belegde broodjes. Daarnaast ben je inzetbaar in de spoelkeuken en bij het netjes houden van het Tuincafe.


Profiel:


Je bent klantvriendelijk ingesteld, representatief en stressbestendig. Je houdt ervan de handen uit de mouwen te steken. Je kan goed samenwerken met collega's en hebt service hoog in het vaandel. Je hebt ervaring in de horeca.


Wij bieden:


Een afwisselende baan in een sfeervol en dynamisch bedrijf. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden. Wij zijn open van maandag t/m zondag. Op vrijdag zijn wij open tot 21.00 uur. Het salaris is conform de Tuincentrum CAO.


Solliciteren: 


Mail je CV + Motivatie naar personeelszaken@almere.intratuin.nl t.a.v. Dhr. M. Teeuwissen, Personeelsfunctionaris, o.v.v. ‘Invalkracht Tuincafe’, bij voorkeur met een pasfoto.


 

Lees meer Lees minder