• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin Amersfoort

Intratuin Amersfoort

Intratuin Amersfoort is veel meer dan een tuincentrum. Ons tuincentrum bevindt zich aan de Amsterdamseweg 139 en is net als heel veel winkels in Amersfoort iedere dag open: ja, ook iedere zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Kom gezellig shoppen, wij verwelkomen je graag bij Intratuin Amersfoort.Jeroen Olthof
Jeroen OlthofBedrijfsleider Intratuin Amersfoort

Faciliteiten

 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden
 • Horeca Horeca
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Verhuur aanhangwagen en/of busje Verhuur aanhangwagen en/of busje
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Invalidenparkeerplaats Invalidenparkeerplaats
 • Invalidentoilet Invalidentoilet
 • Toiletten Toiletten
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Aan de dis Aan de dis
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Wecycle bak Wecycle bak

Adres

Routebeschrijving Intratuin Amersfoort
Amsterdamseweg 139
3812 RR Amersfoort
033-4611203

m.moons@amersfoort.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Woensdag 9 november extra koopavond. Geopend van 09:30 tot 21:00 uur


Vrijdag 9 december extra koopavond. Geopend van 09:30 tot 21:00 uur


Zondag 11 december geopend van 10:00 tot 17:00 uur


Zondag 18 december geopend van 10:00 tot 17:00 uur


Zaterdag 24 december geopend van 09:00 tot 17:00 uur


Zondag 25 december 1e Kerstdag. Gesloten


Maandag 26 december 2e Kerstdag. Geopend van 12:00 tot 17:00 uur


Zaterdag 31 december geopend van 09:00 tot 17:00 uur


Zondag 1 januari nieuwjaarsdag. Gesloten

Laatste nieuws

t

t

De Telekids Musicalschool bij Intratuin Amersfoort.


Twee jaar geleden hebben ze al eens opgetreden bij ons in de winkel. En wat was dat leuk!  Wij zijn blij dat ze dit jaar weer komen... de kinderen van de Telekids Musicalschool


Kom kijken op onze extra koopavond woensdag 9 november en/of tijdens ons Kerstevent op zaterdag 19 november.


De optredens zijn 9 november om ca. 19:00 uur en op 19 november om ca. 15:00 uur.


Iedereen is van harte welkom!


  


Lees meer Lees minder
Ontbijt

Ontbijt

Ontbijten bij Intratuin Amersfoort


Begin je dag goed met een luxe ontbijt bij Intratuin Amersfoort. Voor slechts 1 euro krijg je een vers gebakken croissantje, een pistoletje, zoet en hartig broodbeleg een gekookt eitje en een kuipje boter.


Drankjes zijn exclusief. Dan kan je iets uitkiezen wat je zelf lekker vindt in plaats van een standaard kopje thee of koffie. Wat denk je van glas heerlijk vers geperst sinaasappelsap? Of liever warme chocolademelk met slagroom?


Ontbijt wordt geserveerd tot 11:00 uur.

Lees meer Lees minder
Horeca

Horeca

Horeca afdeling vernieuwd


Hoe lekker is het om tijdens het shoppen even een geniet momentje in te lassen met een heerlijke koffie, thee of verse smoothie? Dat kan in ons vernieuwde tuincafé. Ook voor een ontbijt, smakelijke lunch of uitgebreide high tea kun je bij ons terecht. Zo maak je van je je bezoek aan onze winkel een compleet uitje.


 


Vakantietip!


Je vakantiedag goed beginnen met een ontbijtje bij Intratuin Amersfoort.


Je krijgt een vers gebakken croissantje, een pistoletje, zoet en hartig broodbeleg een gekookt eitje en een kuipje boter. Dat alles voor slechts 1,00 euro.


Drankjes zijn exclusief. Dan kan je iets uitkiezen wat je zelf lekker vindt in plaats van een standaard kopje thee of koffie. Wat denk je van glas heerlijk vers geperst sinaasappelsap? Of liever warme chocolademelk met slagroom?


Ontbijt wordt geserveerd tot 11:00 uur.

Lees meer Lees minder
100% natuurlijk

100% natuurlijk

Assortiment natuurlijke voeding verdubbeld


Bij Intratuin Amersfoort hebben we het assortiment voeding voor hond en kat VERDUBBELD!


De 100% natuurlijke voeding vanuit de diepvries voor uw huisdier, nu met meer smaken en diverse verschillende verpakkingseenheden. Kom langs en laat u voorlichten over de voordelen.


Tot ziens bij Intratuin Amersfoort

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

.

.

22 okt groen woon event bij Intratuin Amersfoort


Langzamerhand gaan wij van buiten weer naar binnen. Intratuin is daar helemaal klaar voor! We zitten boordevol (groen)inspiratie om het binnen weer supergezellig te maken. Kom daarom naar het Groene Woon Event op 22 oktober van 10:00 - 17:00 uur. Er zijn verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen, zoals een "Stijl je kamer en win!" wedstrijd, verschillende workshops en demo's. En de gratis oppotservice. Je bent van harte welkom!


Programma


Hele dag. Advies van onze stylist. Krijg met behulp van de stijltest inzicht wat voor stijltype jij bent.


Hele dag. Bij aankoop van een plant of pot wordt de plant gratis opgepot in de pot. De actie geldt ook als je zelf een plant of pot meeneemt.


Om 13:00 en 15:00 uur "Stijl de kamer en win" wedstrijd. Laat je gevoel voor stijl zien en maak kans op een mooie prijs.


12:00 uur Kinderworkshop tasje stempelen. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Uiteraard zijn volwassenen ook welkom. Kosten 2,50 euro per persoon. Inschrijven kan bij onze servicebalie, per mail of bellen naar 033-4611203.


13:00 uur Workshop Kokedama's maken met rotsplantjes. DE trend uit Japan. Een Kokodama is een Japanse Bonsai-stijl, Het is een speciale Bonsai-techniek waarbij de wortels in een bolletje mos groeien. Kokodama betekent letterlijk mosbal. De planten kunnen op schoteltjes gezet worden, maar ze kunnen ook prima opgehangen worden. De kosten voor deze workshop zijn 10,00 euro per persoon. Inschrijven bij onze servicebalie, per mail of bellen naar 033-4611203.


14:00 uur Demonstratie decoratief stuk maken.


15:00 uur Workshop Krans (ca. 40 cm) maken.We gaan aan de slag met een strokrans die we met mos gaan omkleden en decoreren met tillandsia, pepperberry en hout. De kosten voor deze workshop zijn 26,99 per krans.


16:00 uur Demonstratie lantaarn opmaken


Voor elke betalende klant bij een minimale besteding van 25,00, gratis Riverdale geurstokjes. Op = op actie


Heb je iets groens aan, dan krijg je ook nog eens gratis een leuk presentje. op = op.


Tot ziens op ons Groene Woonevent. 


 


 

Lees meer Lees minder
Vacc.

Vacc.

Vaccinatie


Vaccineren voor een prikkie!


Je hond, kat of konijn laten vaccineren kan maandelijks bij Intratuin Amersfoort. Elke derde dinsdag van de maand zal dierenkliniek Midden Nederland bij ons in de winkel aanwezig zijn voor vaccinatie, advies of een gezondheidscheck.


De vaccinatiedata voor 2016 zijn:


Dinsdag 15 november 2016
Dinsdag 20 december 2016


Voor je konijn zijn de kosten € 20,00 en voor je hond of kat € 25,00.


Kom je alleen voor een los consult, dan zijn de kosten € 15,00.


Heb je vragen over je huisdier, ook dan ben je van harte welkom!


 


Inschrijven kan rechtstreeks bij de dierenarts


 Tel. nr. dierenarts 03467 - 25998

Lees meer Lees minder

BOL/BBL, snuffelstage

Amersfoort

Regelmatig hebben wij stageplaatsen beschikbaar. Afhankelijk van je studierichting of interesse kan dat zijn op de afdeling groen buiten, kamerplanten, snijbloemen, afdeling dier, tuinwinkel, tuinmeubelen/dis/bbq/kerst, sfeer, logistiek, kassa of horeca. Voor het schooljaar 2016-2017 zijn nog BOL-stageplekken beschikbaar. En er is nog een BBL-plaats beschikbaar voor een leerling verkoopspecialist en een leerling groene detailhandel. 


Tijdens je stage werk je mee op de afdeling om het geleerde in praktijk te brengen. Samen met je begeleider zorg je voor een goed verzorgde afdeling, waarbij alles netjes, opgeruimd en aangevuld is. Je helpt de klant zover je kan. Natuurlijk zorgen wij voor een vakkundige begeleiding.


Ben je een enthousiaste, klantvriendelijke, leergierige student(e), op zoek naar een leuke stage/BBL plek? Zit je op de middelbare school, volg je een MBO opleiding of heb je een afstand tot de arbeidsmarkt en zoek je een werkervaringsplek? Vindt je het leuk om in een tuincentrum te werken. Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken? Informeer dan naar de mogelijkheden. 


Wij zijn een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen. Meer info hierover op de site van SBB leerbedrijven. SBB is een samenvoeging van KCH (kenniscentrum handel), Aequor, Savantis en VTL (vervoer transport en logistiek. 


Voor meer informatie of aanvraag kun je mailen naar a.vanhesteren@amersfoort.intratuin.nl of bellen tijdens openingstijden naar 033-4611203

Lees meer Lees minder

Scholieren voor het weekend

Amersfoort

Bij onze kassagroep en op onze groen binnen afdeling hebben wij plek voor een scholier/student voor in het weekend.


Als hulpkracht verricht je alle voorkomende kassawerkzaamheden en op de rustigere momenten help je mee in de winkel. Dat varieert van het helpen van klanten, aanvullen en spiegelen van de artikelen en het (mede)opgeruimd houden van de afdeling. Bij Intratuin Amersfoort werken een tiental scholieren/studenten in het weekend.


Ben je minimaal 5 uur in in het weekend beschikbaar? Bereid af en toe een koopavond te werken en een aantal feestdagen. Ben je servicegericht, klantvriendelijk, leergierig? Op zoek naar een leuke afwisselende baan die goed te combineren is met school of studie? Dan nodigen wij je uit te solliciteren. Wil je voor de plek op onze groene binnen afdeling in aanmerking komen, dan is het een pré, als je een opleiding in de "groene" richting volgt.


Wij bieden een afwisselende werkplek in een bedrijf met enthousiaste collega's. De salariëring is conform de tuincentrum CAO en afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring.


Wil je solliciteren stuur dan je CV met motivatie, liefst voorzien van een pasfoto naar naar a.vanhesteren@amersfoort.intratuin.nl Voor meer info kun je bellen naar Anja van Hesteren 033-4611203.


Indien je niet in de weekenden of op feestdagen wilt werken dan kun je niet voor deze functie in aanmerking komen. Alleen serieuze kandidaten vragen wij te reageren. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Lees meer Lees minder