• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 52 winkels in Nederland
Intratuin Apeldoorn

Intratuin Apeldoorn

Welkom bij Intratuin Apeldoorn! Intratuin Apeldoorn bestaat sinds 1994 en is één van de vier vestigingen van eigenaar Hendrik Vreeman. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. In het voorjaar en zomer vind je alles op het gebied van tuinmeubelen, -accessoires en buitenkoken. En in het najaar kun je genieten van onze kerstshow. Geniet van een pauze tijdens het shoppen in ons tuincafé. De laatste dagen van het jaar koop je bij ons het mooiste vuurwerk van Nederland!


Vragen tijdens het shoppen? Onze deskundige medewerkers helpen graag!


In ons tuincafé kun je voor 2,95 pp genieten van een ontbijt. Een gezellige High Tea met een etagére vol zoete en hartige lekkernijen kost 14,95 pp. Voor de High Tea ontvangen we je reservering graag minimaal 2 werkdagen van tevoren. Een afspraak maken kan via ons online Afspraak formulier High Tea, telefonisch of aan de balie. 


Wil je een afspraak maken met onze tuinontwerpstudio?
Klik hier voor het afspraakformulier Tuinontwerp.
En bekijk de afgeronde projecten van de Tuinontwerpstudio hier.

Remco Gorkink
Remco GorkinkBedrijfsleider Intratuin Apeldoorn

Faciliteiten

 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname Nationale Bloemenbon Inname Nationale Bloemenbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Tuinontwerp studio Tuinontwerp studio
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Apeldoorn
De Voorwaarts 420
7321 MG Apeldoorn
055-3601116

r.gorkink@apeldoorn.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 9:30 - 18:00
Dinsdag 9:30 - 18:00
Woensdag 9:30 - 18:00
Donderdag 9:30 - 18:00
Vrijdag 9:30 - 21:00
Zaterdag 9:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden


Goede vrijdag geen koopavond
1e Paasdag gesloten
2e Paasdag open 10:00-17:00 uur

Laatste nieuws

Tuinontwerpstudio Intratuin

Tuinontwerpstudio Intratuin

Tuinontwerpstudio Intratuin


Intratuin heeft een eigen tuin ontwerp studio. De Tuinontwerpstudio met standplaats Lochem werkt voor Almelo, Apeldoorn, Deventer en Lochem en kan u helpen bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp voor uw tuin, dakterras, balkon of andere groene omgeving.


Nieuw bij Intratuin: 3D tuinontwerp!


Na de vele inspiraties die we hebben gecreëerd in onze 2D ontwerpen, kunnen we deze mooie lijn voortzetten in het maken van 3D tuinontwerpen. Ervaar nu op een groot beeldscherm hoe je nieuwe tuin er uit komt te zien, bepaal zelf de looproute door je nieuwe tuin en geniet....


De Tuinontwerpstudio helpt je graag bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp in 2D en 3D voor je nieuwe of bestaande tuin, dakterras, balkon of andere groenomgeving zodat er een geheel nieuwe sfeer of functionaliteit ontstaat.


De Tuinontwerpstudio van Intratuin Almelo, Apeldoorn, Deventer en Lochem heeft als standplaats Lochem, maar is regelmatig bij alle vestigingen aanwezig voor een informatiedag.


 


Bij het maken van een tuinontwerp worden veel en onderwerpen of vragen behandeld, zoals:


- gaan we uit van een strakke rechtlijnige sfeer of van een vloeiend lijnenspel?
- bestrating en terrassenplan
- beplantingsplan voor jaarrond tuinplezier
- toepassingen als vijvers en waterornamenten
- verlichtingsplan 12 volt/LED/230 volt
- beregeningssysteem handmatig of volautomatisch
- toepassingen als een pergola, terrasoverkapping, tuinhuis of veranda
- etc. 


Bij een tuinontwerpplan doorlopen we een aantal fases. In de showtuin welke met de laatste mooie trends is ingericht, bekijken we samen de foto's van de huidige situatie, bespreken het oppervlak van de aan te leggen tuin en bepalen de omringende elementen die van toepassing zijn op het tuinontwerp. We proberen in het eerste gesprek zoveel mogelijk ideeën en wensen op te nemen, het wordt tenslotte je droomtuin!


In het vervolggesprek wordt de ontwerptekening en de daarbij behorende offerte van materialen en beplantingen doorgenomen, ook hebben we de mogelijkheid om de materialen en de beplantingen in de winkel te bekijken om zo een geweldige indruk te krijgen van de mogelijkheden.


In de offerte zijn alle kosten verwerkt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


Het is mogelijk om het ontwerp geheel of gedeeltelijk (met eigen inbreng) uit te laten voeren door onze professionele hoveniers. Mocht je er voor kiezen om alles zelf aan te leggen, dan kan dat natuurlijk ook. In beide gevallen begeleiden wij het aanlegproces, wij zorgen er voor dat de tuin en de beplanting wordt uitgezet zoals op het ontwerp staat aangegeven. Kortom: we houden je volledig op de hoogte en je bent betrokken bij je nieuwe tuin.


Bij de opdracht ontvang je ook een snoeiplan waarin alle kenmerken en snoeiwijzen van de beplantingen beschreven staan. Het is mogelijk om je tuin periodiek of 1 of 2 maal per jaar vakkundig te laten snoeien door onze medewerkers. Op deze manier ziet je tuin er na jaren nog perfect uit. Hiervoor maken we graag vrijblijvend een offerte.


Verdere specialiteiten van de tuinontwerpstudio is het maken van een beplantingsplan voor je interieur, zoals kantoor- of particuliere ruimte. We komen ter plaatse de sfeer opnemen en inmeten. Aansluitend maken we een offerte welke we bij Intratuin doornemen. Op deze manier kunnen we ook alle potterie en planten bekijken, zodat er een goede indruk verkregen kan worden van de mogelijkheden.


Dienstenoverzicht van de tuinontwerpstudio:


- maken van vakkundige en creatieve ontwerpen voor tuin/dakterras of andere groenomgeving in 2D of 3D simulatie. "Loop eens door je nieuwe tuin"
- Geheel aanleggen van tuin/dakterras of aanleg in samenwerking met de opdrachtgever.
- Begeleiding van aanleg indien opdrachtgever de werkzaamheden zelfstandig uitvoert.
- Maken van een herinrichtingsplan van bestaande borders
- Aanleg van kunstgras
- Tuinonderhoud periodiek of onder afspraak.
- (periodieke) bestrijding van schimmelzoekten (luis, spint, meeldauw etc) en dierlijke plagen engerlingen, taxuskever etc).
- Vijveronderhoud en inrichting
- Tuinberegening handmatig of volautomatisch / onderhoud
- Ontwerpen en aanleggen van een verlichtingsplan met LED / 12 Volt / 220 Volt verlichting
- Kantoor- en interieurbeplanting, tevens (periodiek) onderhoud.
- Montage van blokhutten en tuinhuizen, terrasoverkapping of harmonica schaduwdoeken


Heeft u direct een vraag voor onze tuinontwerpers, wilt u meer informatie over mogelijkheden of prijzen?Mailt u dan naar tuinontwerp@lochem.intratuin.nl


Benieuwd naar lopende en afgeronde projecten van de tuinontwerpstudio? Klik hier.


De Intratuin Tuinontwerpstudio begeleidt je project van ontwerp tot oplevering. Voor de uitvoering van de werkzaamheden werken wij samen met Koppelman Hoveniers. De regie blijft echter in onze handen. 

Lees meer Lees minder
Tuincafé

Tuincafé

Broodjes & Gebakassortiment vernieuwd


Ons assortiment belegde broodjes is vernieuwd! We maken voortaan gebruik van rustiek landbrood met een lekkere volle smaak en heerlijke bite. 

Ook het gebakassortiment is vernieuwd, keuze uit diverse luxe gebaksoorten. Kun jij de verleiding weerstaan?


Welkom in ons tuincafé


Kom tijdens je bezoek aan Intratuin even heerlijk bij in onze gezellige restaurant, en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment. Op ieder moment van de dag kun je bij ons terecht voor een goede kop koffie, een afwisselende lunch of een lekker tussendoortje. Net als in de winkel gaan we met onze producten met de seizoenen mee. Salades in de zomer, in de herfst een stevige soep en natuurlijk onze bekende apfelstrudel in de winter.


Ontbijt


Van maandag tot en met zaterdag kun je tussen 9:30 en 10:30 genieten van een ontbijtje, bestaande uit koffie of thee, pistoletje, croissant, verschillende soorten hartig en zoet beleg en een eitje. Het ontbijt is met zorg samengesteld en heeft voldoende in zich voor een energierijke dag. inclusief koffie of thee voor € 2,95. 


High Tea


In geen enkel land wordt er zo uitgebreid genoten van thee, scones en mini-sandwiches als in Engeland. Gelukkig hoef je voor deze traditie niet langer het Kanaal over te steken! Geniet ook bij Intratuin met familie of vriendinnen van een etagère vol met Engelse specialiteiten. Ons Tuincafé biedt een High Tea met diverse soorten exclusieve thee. Heerlijke belegde minibroodjes, zoete en hartige snacks zoals muffins en scones maken de high tea compleet. Lunch... maar dan nèt even anders. Een High tea kost € 14,95 per persoon.


Graag minimaal 2 werkdagen van tevoren reserveren. Voor grote groepen vragen wij om nog eerder te reserveren. Naar het online reserveringsformulier.


Koopavondmenu


Tijdens onze koopavond op vrijdag kun je genieten van het koopavondmenu van € 17,45 voor € 9,95. Keuze uit 2 soorten soep als voorafje. Als hoofdgerecht een schnitzelmenu of satémenu en een lekkere coupe vanille ijs met slagroom toe. Iedere koopavond vanaf 17:00 uur.

Lees meer Lees minder
Bezorging

Bezorging

Bezorgen


Intratuin Apeldoorn heeft voor de bezorging van je aankopen verschillende mogelijkheden:


 


Gratis* Aanhangerservice: 


Als extra service heeft Intratuin Apeldoorn een aantal aanhangers die gratis* te leen zijn om je aankopen zelf thuis te bezorgen! * het lenen van een aanhanger is gratis, wel zijn er een paar voorwaarden. Zo moet je een geldig rijbewijs kunnen tonen. Hier wordt dan een kopie van gemaakt. Tevens wordt het kenteken van je auto genoteerd.)


 Bezorgservice: 


 Je aankopen en bestellingen, mits volledig afgerekend, kun je door de Intratuin-bezorgdienst, vlot en veilig thuis laten bezorgen. Hiervoor geldt een afstandsafhankelijke bezorgvergoeding. Bezorgvoorwaarden zijn in de vestiging verkrijgbaar. Vaste bezorgdag voor Intratuin Apeldoorn is woensdag.Zone-indeling en bezorgtarieven 2016 (geldig t/m 31-12-2016):


Zone 1 € 30,00 per bezorging
Zone 2 € 33,00 per bezorging
Zone 3 € 37,50 per bezorging
Zone 4 € 45,00 per bezorging
Zone 5 en verder € 60,00 + € 1,50 per km


 Verhardingsmaterialen (stenen e.d.) worden niet door de Intratuin-bezorgdienst bezorgd. Deze worden door leveranciers van Intratuin rechtstreeks bij de klant bezorgd. Hiervoor gelden afwijkende tarieven. Deze tarieven zijn in de vestiging op te vragen.

Lees meer Lees minder
Riverdale voorjaarscollectie

Riverdale voorjaarscollectie

Riverdale voorjaarscollectie 2017 Butterfly Bliss


De nieuwe Riverdale collectie ligt in onze winkel: Butterfly Bliss.


Vlinders zijn dè inspiratie voor de spring-summer collectie van Riverdale. Met veel lichte tinten, natuurlijke materialen en zachte, ronde vormen heeft Riverdale het rustgevende gevoel van het kijken naar vlinders vertaald naar thuis. Riverdale vind je ook bij Intratuin!

Lees meer Lees minder
Pokon gazonactie

Pokon gazonactie

Pokon Gazonactie


Herstel kale plekken in je gazon die zijn ontstaan na de winter of na het verticuteren met Graszaad Herstel en gebruik Pokon Gazonmest Plus Kalk voor een groen en mosvrij gazon.

Een mooi gazon met Pokon. Bij aankoop van Pokon Gazonmest Plus Kalk ontvang je 50% korting op een verpakking Pokon Graszaad Herstel. Deze actie geldt alleen bij Intratuin Almelo, Apeldoorn, Deventer en Lochem. Deze actie geldt t/m 15 april 2017.

Lees meer Lees minder
buitenpotterie

buitenpotterie

Nieuwe collectie buitenpotterie


Laat je inspireren door de nieuwe collectie buitenpotterie.


Plant en pot kun je zien als één geheel. We hebben veel keus in bloempotten en manden, van klassiek terracotta en geglazuurd aardewerk tot lichtgewicht potten in moderne, landelijke of klassieke sfeer. Ga jij voor een strakke moderne variant? Of kies jij liever voor de zomerse kleuren.

Ook handig: de Pure serie van Elho is een strakke en stijlvolle oplossing, die overal bij past en ook nog verrijdbaar is. Planten als de palmboom staan 's winters binnen en 's zomers lekker op het terras, een verplaatsbare pot is dan erg handig. Ook de lichtgewicht fiber terrazzo potten van Capi Europe of potten van clayfibre cement (een combinatie van natuurlijke materialen, versterkt met fibre) zijn makkelijk verplaatsbaar. De potten zien er natuurlijk uit en zijn toch gemakkelijk op te tillen.


Oplossingen voor je balkon vind je ook bij Intratuin. Balkonbakken en wandhaken, pothouders om je bloempot in op te hangen! Kortom, mogelijkheden genoeg! Hang je balkonbak aan de reling, of bevestig ze aan de muur. Keuze genoeg bij Intratuin! Of ga stapelen!

Lees meer Lees minder
stylingadvies

stylingadvies

Gratis stylingadvies


Maak een afspraak voor stylingadvies voor je huis en/of terras.


Laat je inspireren en ontvang advies voor de aankleding van je huis en/of terras. Ontvang ondersteuning bij de keuze voor (tuin)meubelen, woonaccessoires, planten, kleuren en verlichting.


Kortom:
Een compleet advies voor de metamorfose van jouw (woon)kamer of terras. 


Een mondeling stylingadvies op onze vestiging is gratis. Wil je liever advies aan huis en/of een tekening ontvangen? Dan zijn de kosten € 45,- per uur incl. BTW. Reiskosten tot een straal van 15 km vanaf de vestiging zijn gratis, daarbuiten zijn de kosten € 0,19/km.


 Voor het maken van een afspraak kun je terecht bij onze klantenservice.


Tip!
Neem naar je afspraak een aantal foto’s en/of een plattegrond.

Lees meer Lees minder
blond amsterdam servies

blond amsterdam servies

Blond Amsterdam bij Intratuin Apeldoorn!


Verschillende collecties van Blond zijn verkrijgbaar in onze winkel.
O.a Blond City, Delfts Blond, Blond Romance, Even bijkletsen en Blond Specials.


Wil je meer foto's zien van onze blond collectie? Bezoek dan onze facebookpagina!
Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

Knutselen voor kids!

Knutselen voor kids!

Knutselen voor kids
Iedere zaterdag en zondag


 Kom je knutselen bij Intratuin Apeldoorn!?


Iedere zaterdag en zondag kunnen kinderen komen knutselen bij Intratuin Apeldoorn!
Elke dag een andere activiteit, passend in het seizoen.


Zaterdag: Tijd: 10:00-16:30 uur


Zondag: Tijd: 12:30-15:30 uur *Leeftijd: 3 tot 10 jaar.
De activiteiten vinden plaats naast het tuincafé.
Alle activiteiten zijn onder begeleiding van een Intratuin medewerker.
De meeste activiteiten zijn gratis, voor enkele workshops wordt een vergoeding gevraagd. Die workshops worden dan ook apart vermeld op onze website. 


Reserveren voor de gratis activiteit is niet nodig. Inloop/aanschuiven kan als er plek is aan tafel.
Voor de activiteiten met een vergoeding dient veelal wel ingeschreven te worden.

Lees meer Lees minder
TOmaand

TOmaand

Actiemaand Tuinontwerp 1 t/m 31 maart 2017

bij Intratuin Almelo, Apeldoorn, Deventer en Lochem.


Heb je plannen om de tuin geheel of deels opnieuw in te richten? Onze tuinontwerpstudio kan helpen bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp voor uw tuin, dakterras, balkon of andere groene omgeving.


Tuinontwerpmaandactie:


Plan je tijdens onze tuinontwerpmaand een afspraak die uiterlijk 30 april plaatsvindt en geef je na dit adviesgesprek opdracht voor het uitwerken van een 2D/3D tuinontwerp of beplantingsplan, dan ontvang je daarbij een Intratuin Cadeaukaart t.w.v. 20% van het tuinontwerpplan/beplantingsplan.*


Maak telefonisch een afspraak via 0573-288666 (Intratuin Lochem), via de mail tuinontwerpstudio@lochem.intratuin.nl of via het online afsprakenformulier.


* Onze tuinontwerper neemt in de tuinontwerpmaand contact met je op voor het maken van een afspraak bij Intratuin Almelo, Apeldoorn, Deventer (Twello) of Lochem. De actiekorting is alléén geldig wanneer de afspraak wordt vastgelegd in de tuinontwerpmaand en uiterlijk één maand na de tuinontwerpmaand plaatsvindt.


De tuinontwerpstudio, voor o.a.:


- bestratingsplan
- beplantingsplan en snoeiwijzen
- vijvers
- het verlichtingsplan
- toepassen van een pergola, tuinhuis, veranda, etc.

Lees meer Lees minder
Potgronddagen

Potgronddagen

18 en 25 maart: Potgronddagen
blote voetenpad & kinderworkshop


Op zaterdag 18 en 25 maart kan je heel gemakkelijk je potgrond en tuinaarde inslaan bij Intratuin.


Jij rijdt met de auto de drive-in binnen en blijft  lekker in de auto zitten en wij laden de zakken potgrond en tuinaarde gratis voor je in. De potgrond is ook nog eens super scherp geprijsd deze zaterdagen!


-        Actie Tuinaarde 25L per stuk 1.49. Tijdens de Potgrond drive-in: 5 zakken voor 5.-
-        Actie Potgrond 40L per stuk 3.99. Tijdens de Potgrond drive-in: 5 zakken voor 10.-
-        Intratuin Moestuingrond Bio RHP 40L per stuk 7.49. Tijdens de Potgrond drive-in:  3 zakken voor €15,-
-        Intratuin Tuinplantengrond RHP 40L per stuk 4.99. Tijdens de Potgrond drive-in: 3 zakken voor 10.-


Bovendien ontvang je ook nog eens een fijne kortingsvoucher van 25% op een buitenplant naar keuze die je tijdens deze twee dagen kunt inleveren.


Actievoorwaarden 25% korting op een buitenplant naar keuze:


Deze kortingsvoucher wordt uitgedeeld bij de kassa van de potgrond drive-in aan iedere betalende klant.


-         Deze korting is alleen geldig op 18 of 25 maart 2017.
-         Maximaal 1 voucher per betalende klant.
-         De korting is niet inwisselbaar voor contant geld.
-         De voucher is niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen of op andere lopende (kortings-)acties en/of aanbiedingen en ons vast-laag assortiment.
-         Bij retourneren van (één van) de artikelen zal de waarde van het artikel minus de gegeven korting worden uitbetaald.
-         Bij vermoeden van misbruik is Intratuin gerechtigd de voucher ongeldig te verklaren.


Kom je wel je auto uit tijdens de potgronddagen, dan hebben we een aantal leuke activiteiten, vooral voor de kids! • wandeling op het blote voetenpad 9:30-17:30 uur

 • kinderworkshop wormenbak maken. De workshop is op inschrijving en kost € 2,50 per kind. *

 • demonstratie zelf compost maken

 • gratis tuinadvies

 • demonstratie soorten grond, wanneer gebruik je de ene en wanneer de andere?

 • gratis oppotten van violen


* kinderworkshop wormenbak maken is op inschrijving en houden wij op 2 tijden 14:00 uur en 15:00 uur
Graag bij inschrijving de voorkeurstijd aangeven.
Inschrijven via de klantenservice, dit mag ook telefonisch.

Lees meer Lees minder
Kinderworkshop

Kinderworkshop

29 maart: Kinderworkshop zaadbolletjes


Wat is het toch leuk om je eigen geplante zaadjes te zien uitgroeien tot prachtig gekleurde bloemen!  Met deze kidsworkshop zaadbolletjes maken begint het al met de voorpret. Op woensdagmiddag 29 maart maken we zaadbolletjes van aarde, klei en je favoriete bloemzaadjes. Na de creatieve middag laat je de zaadbolletjes twee dagen thuis drogen. Gooi de bolletje in een leeg stukje in de tuin. Heb je geen tuin of balkon?  Gooi het bolletje dan op een kale saaie plek bij jou in de buurt. Bijvoorbeeld op een leeg plekje aarde onder een boom. Onthoud goed waar je je zaadbolletje hebt gegooid en ga over een paar weken kijken of er al een vrolijke bloementuin tevoorschijn is gekomen!


Schrijf je nu alvast in bij de servicebalie, dit kan ook telefonisch. Workshops duren ca 1 uur en vinden plaats tussen 13:00 en 17:00 uur 


Bij opgave graag de voorkeurstijd doorgeven.
Kosten € 2,50 per kind


 

Lees meer Lees minder
1 april Tuinontwerpstudio

1 april Tuinontwerpstudio1 april: Tuinontwerpstudio infodag bij Intratuin Apeldoorn


Heb je plannen om je tuin geheel of deels opnieuw in te richten? Onze tuinontwerpstudio kan helpen bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp voor uw tuin, dakterras, balkon of andere groene omgeving.Op zaterdag 1 april geeft de tuinontwerpstudio bij Intratuin Apeldoorn vrijblijvend uitleg en demonstraties over het ontwerpen van een geschikte tuin.

Tevens worden al uw vragen beantwoord over o.a.:
- bestrating
- beplanting en snoeiwijzen
- beplantingsplan
- vijvers
- het verlichtingsplan
- toepassen van een pergola, tuinhuis, veranda, etc.

Tijden: 10.00 tot 16.00 uur. 

Tijdens deze demonstratie geven wij adviezen en uitleg over de mogelijkheden van de tuinontwerpstudio. Mocht u een ontwerp willen laten tekenen, dan kunt u hier uiteraard een afspraak voor maken tijdens deze dag.


 Reserveren niet nodig. Inloop/aanschuiven kan als er plek is aan tafel bij de tuinontwerper.Lees meer Lees minder
8 april lente inspiratiedag

8 april lente inspiratiedag

8 april: Lente InspiratiedagOp zaterdag 8 april is het lente inspiratie dag bij Intratuin.


Wij zijn helemaal klaar voor de lente en kunnen niet wachten om jullie te inspireren met de nieuwste trends, mooie producten, leuke workshops en informatieve demonstraties. Vanaf ’s ochtends vroeg tot eind van de middag is er genoeg te beleven. Samen proeven en ruiken we het voorjaar!


Advies stylist


Wil jij weten hoe je jouw tuin weer helemaal gezellig maakt? Vraag het de stylist! Onze stylisten weten je alles te vertellen over de laatste trends; niet alleen binnen, maar ook buiten. Kom langs bij de stylist en ga met heel veel inspiratie terug naar huis!


Barbecue demonstratie


Op onze barbecue-afdeling is een BBQ demonstratie van 12:00-17:00 uur. Ben jij je aan het oriënteren voor een nieuwe barbecue of buitenkeuken, of wil je meer weten over de mogelijkheden en accessoires van jouw barbecue? Kom langs, kijk en proef mee of stel vragen!


Workshop wilde veldtuin maken
(volwassenen)


Met een Wilde Veldtuin maak je het vlinders en bijen het nog meer naar hun zin in de tuin! De Wilde Veldtuin bestaat namelijk uit bijen- en vlinderlokkende planten. Het tuintje wordt gemaakt van mos, kippengaas en verschillende bloemensoorten. Na een tijdje gaan de bloemen prachtig bloeien en komen de bijen en vlinders er vanzelf op af. Je helpt zo de natuur een handje mee!


De workshop is op 8 april om 14:00 uur, de kosten zijn € 20,- per persoon. 


Kinderworkshop tasje stempelen


Ieder kind krijgt een canvastas en gaat lekker aan de slag met verf en fruit. Stukken fruit dienen namelijk als natuurlijke stempels. Zo leren kinderen de natuur op een andere manier ontdekken!


De workshop wordt op 8 april op diverse tijden gehouden, de kosten zijn € 2,50 per kind.


Kinderworkshop Paas knutselen


Met een paastak wordt de vruchtbaarheid van getoond; de bomen komen uit, de bloemen komen op, de lammetjes staan weer in de wei en de kuikentjes scharrelen rond. In plaats van gele kuikentjes en eitjes in de paastak gaan we tijdens deze kinderworkshop mooie paashangers knutselen. Zo kunnen alle kids hun eigen paastak versieren.


De workshop wordt op 8 april op diverse tijden gehouden, de kosten zijn € 2,50 per kind.


Wil je meedoen met één van de workshops?
Schrijf je dan in bij de servicebalie!

Lees meer Lees minder

Verkoopmedewerker afdeling Dieren

Apeldoorn

Voor deze functie (22-38 uur) ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor de optimale verkoop van dierbenodigdheden, vijverartikelen en aquaria in de breedste zin van het woord en springt eventueel bij op andere afdelingen op het moment dit nodig/gewenst is. Je tracht de optimale verkoop te bereiken door onze klanten overtuigend en enthousiast te adviseren, ook omtrent de verkoop van de op de afdeling aanwezige tropische en vijvervissen, voert de bijbehorende administratie uit met behulp van een geautomatiseerd systeem en draagt mede zorg voor een stijlvolle presentatie van de artikelen en de inrichting van de afdelingen. Je bent in staat hierin actief mee te denken en creatieve ideeën te ontwikkelen. 


Functieprofiel


Je beschikt over een para veterinaire vakopleiding of je hebt een gelijkwaardige opleiding gevolgd welke voldoet aan de wettelijke eisen rond de verkoop van levende have. Enige werkervaring in een soortgelijke functie of bekendheid met de productgroepen is een must 


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Fashion, Sport en Lifestyle (module Tuincentra).


Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan je schriftelijke reactie naar Intratuin Apeldoorn B.V. t.a.v. mevrouw A. Bakker, De Voorwaarts 420, 7321 MG Apeldoorn, e-mail adres: a.bakker@almelo.intratuin.nl  of bel voor informatie de afdeling personeelszaken 0546-838666.


 

Lees meer Lees minder

oproep/hulpkracht chauffeur/bezorger

LOCHEM

Voor deze functie op oproepbasis (met minimaal 8 uur) zijn wij op zoek naar een chauffeur/bezorger die met name de koopavonden (donderdag/vrijdag), de zaterdag (09.30-18.00 uur) en zondagmiddag (12.00-17.00 uur) beschikbaar is. Je bezorgt de producten bij onze klanten welke zich in een ruime omtrek rond de vestigingen Almelo/Apeldoorn/Deventer en Lochem bevinden. Bezorgde producten worden zorgvuldig gelost en indien nodig in elkaar gezet en alsnog afgerekend. De standplaats van de vrachtwagen is Lochem en je begint/eindigt dan ook in Lochem. 


Daarnaast ben je verantwoordelijk voor (door)leveringen tussen onze vestigingen Almelo/Apeldoorn/Deventer en Lochem. 


Ook ben je bereid andere werkzaamheden binnen onze vestiging Lochem te verrichten. Dit kan variëren van het monteren van tuinmeubelen/bbq; onderhoudswerkzaamheden en werkzaamheden in ons magazijn etc. 


Functieprofiel


Je bent In het bezit van rijbewijs BE (behaald voor 2013) Je bent klantvriendelijk, hulpvaardig, handig en weet de handen uit de mouwen te steken. 


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Fashion, Sport & Lifestyle (module tuincentra). 


Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan je schriftelijke reactie naar Intratuin Lochem B.V. t.a.v. mevrouw A. Bakker, Goorseweg 27, 7241 PA Lochem , e-mail adres: personeelszaken@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie de afdeling personeelszaken 0546-838661. 

Lees meer Lees minder

stageplaatsen

Apeldoorn

De Intratuin vestigingen in Almelo, Apeldoorn, Deventer (Twello) en Lochem zijn erkend leerbedrijf voor stageplaatsen). Zowel bij KCH (kenniscentrum Handel) als Aequor zijn we erkend voor een groot aantal opleidingen.


We kunnen in onze vestigingen regelmatig stagiaires inzetten (waaronder voor toekomstige stylistes op onze afdeling sfeer/kerst) en is ons team  in staat om stagiaires goed te begeleiden en op te leiden.


Ben je een enthousiaste student(e) op zoek naar een leuke stageplaats binnen een dynamische en bloeiende organisatie, informeer dan naar de mogelijkheden!


Stuur je schriftelijk verzoek tot stage o.v.v. vestiging, stageperiode en gewenste afdeling naar het e-mail adres: a.bakker@almelo.intratuin.nl . 

Lees meer Lees minder

Productverantwoordelijke Snijbloemen

Apeldoorn

Voor deze fulltime functie (38 uur) ben je mede verantwoordelijk voor de optimale in- en verkoop, verzorging en presentatie van snijbloemen en snijbloemarrangementen, waarbij een goed commercieel inzicht een must is.  


Functieprofiel


Je beschikt over een vak opleiding bloembinden, hebt specifieke verkooptrainingen hierin gevolgd, je hebt ervaring in een soortgelijke (commerciële) functie en bent in staat om zelfstandig deze afdeling te runnen. Goede communicatieve eigenschappen en klantvriendelijkheid zijn een must. Eén van de facetten van je werk is de stijlvolle presentatie van de producten en de inrichting van de afdeling. Je bent in staat actief mee te denken en creatieve ideeën te ontwikkelen. Kennis van en werkervaring met de (retail) branche en assortimentsgroepen heeft onze voorkeur. 


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de C.A.O. Fashion, Sport en Lifestyle module Tuincentra/marktconform.


Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan je schriftelijke reactie  naar Intratuin Apeldoorn B.V. t.a.v. mevrouw A. Bakker, De Voorwaarts 420, 7321 MG te Apeldoorn, e-mail adres: a.bakker@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie de afdeling Personeelszaken 0546-838661.


 

Lees meer Lees minder