• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Door de drukte bij PostNL, kan het zijn dat jouw online bestelling iets later bezorgd wordt dan gepland.
Intratuin Apeldoorn

Intratuin Apeldoorn

Welkom bij Intratuin Apeldoorn!
Intratuin Apeldoorn, gelegen aan De Voorwaarts, is één van de vier vestigingen van eigenaar Hendrik Vreeman. Met als vestigingsmanager Remco Gorkink. Intratuin is al sinds 1994 in Apeldoorn gevestigd aan De Voorwaarts. En in 2009 is op deze locatie een nieuw, sfeervol en veel groter pand geopend. Wij bieden naast de mooiste planten ook volop inspiratie voor je interieur, tuin, terras, huisdieren en dit altijd passend in het seizoen. Zo kun je in het najaar genieten van onze kerstshow. De laatste dagen van het jaar koop je bij ons het mooiste vuurwerk van Nederland!


Vragen tijdens het shoppen? Onze deskundige medewerkers helpen graag!


Geniet van een pauze tijdens het shoppen in ons Tuincafé! Ook kun je een High Tea bespreken. Een afspraak maken kan via ons online Afspraak formulier High Tea.


De Tuinontwerpstudio
Toe aan een nieuw tuinontwerp? Onze tuinontwerpstudio helpt je graag! Maak een afspraak via ons Afspraakformulier tuinontwerp of doe alvast inspiratie op door de afgeronde projecten van de tuinstudio te bekijken.


Wilt u op de hoogte blijven van workshops, evenementen, kortingsacties en aanbiedingen? Meldt u zich dan aan voor de Nieuwsbrief van Intratuin Apeldoorn.


 

Remco Gorkink
Remco GorkinkVestigingsmanager Intratuin Apeldoorn

Faciliteiten

 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname Nationale Bloemenbon Inname Nationale Bloemenbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Tuinontwerp studio Tuinontwerp studio
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca

Adres

Routebeschrijving Intratuin Apeldoorn
De Voorwaarts 420
7321 MG Apeldoorn
055-3601116

info@apeldoorn.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 9:30 - 18:00
Dinsdag 9:30 - 18:00
Woensdag 9:30 - 18:00
Donderdag 9:30 - 18:00
Vrijdag 9:30 - 21:00
Zaterdag 9:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

25 december, 1e kerstdag, Gesloten
26 december, 2e kerstdag, 12:00 – 17:00

31 december, Oudejaarsdag, 09:30 – 17:00

1 januari,  Nieuwjaarsdag,  Gesloten

Laatste nieuws

BESTE KERSTSHOW VAN NEDERLAND 2018

BESTE KERSTSHOW VAN NEDERLAND 2018

De strijd is gestreden in de verkiezing van De Beste Kerstshow van Nederland 2018. Donderdagavond 6 december zijn de winnaars bekend gemaakt tijdens de officiële prijsuitreiking in Reeuwijk. 


De vakjuryprijs in de categorie Originaliteit is door Intratuin Apeldoorn gewonnen. Intratuin Apeldoorn is beoordeeld als uitblinker in deze categorie en mocht de hoofdprijs hiervoor in ontvangst nemen.


Originaliteitsprijs
Jury: ‘Er is een aantal shows die onderscheidend zijn qua originaliteit. Die verdienen een aparte vermelding – met een aparte prijs. Winnaar van de originaliteitsprijs is Intratuin Apeldoorn.


Vanaf de entree wordt je meegenomen in een sfeer die zo anders, prettig, rustig en toch uitnodigend is, dat je bijna verbaasd de winkel weer verlaat. Wat een andere aanpak en wat een fraaie bewerking van het kerstthema. Met veel houten kisten als basismateriaal, natuurlijke materialen, en frisse pasteltinten. Mooie opzet, ruim, met verrassende hoekjes en een goede commerciële vertaling.’


De verkiezing van de Beste Kerstshow van Nederland wil het niveau van kerstshows in Nederland naar een (nog) hoger niveau tillen en tuincentra stimuleren tot inspirerende shows. De beoordeling gaat verder dan alleen de kerstshow. Ook aspecten als toegankelijkheid van de afdelingen, pakgemak van de producten, horeca en food, personeel, sfeer en hospitality tellen mee in het eindoordeel. Winnaars van de Beste Kerstshow doen het allemaal net even beter dan de concurrentie: klanten worden verwelkomd, geholpen, geadviseerd, soms verwend maar hebben uiteindelijk allemaal een fijne en bijzondere shopervaring.


Intratuin Apeldoorn ziet het winnen van deze hoofdprijs dan ook als waardering voor het hele team.


Vestigingsmanager Remco Gorkink:  ‘Het bedenken van het originele kersthema en maken van de prachtige presentaties hierbij zijn het werk van onze stylistes. Zij weten met hun creativiteit de mooiste presentaties te maken. Door origineel te zijn onderscheiden wij ons van andere kerstshows. Door deze verfrissende aanpak heeft de vakjury ons beloond met deze prijs, en daar zijn we heel blij mee! Nog blijer worden we van de enthousiaste reacties van onze bezoekers. Er wordt door ons hele team van medewerkers ieder jaar weer heel veel werk verzet om dit alles mogelijk te maken. Daar zijn wij heel trots op’


Volgens de Jury behoort Intratuin Apeldoorn tot de “Beste Grootste Kerstshows” van Nederland.
Jury: ‘Intratuin Apeldoorn heeft die rustige ontspannen sfeer die zo goed past bij een tuincentrum’

lees meer lees minder
Live Muziek bij Intratuin Tuincafé

Live Muziek bij Intratuin Tuincafé

In het weekend hebben wij live muziek in ons Tuincafé. Ze spelen allemaal in de middag (tussen +/- 12.30 en 17.00 uur)

15 december: Amber & Willem
16 december: Lotte de Jong

26 december: Igor Grix

lees meer lees minder
Vuurwerk Webshop Geopend

Vuurwerk Webshop Geopend

Vanaf nu is onze Vuurwerk Webshop geopend!!!  >> KLIK HIER  <<

lees meer lees minder
Oliebollenkraam voor onze winkel

Oliebollenkraam voor onze winkel

Lekker! Vanaf nu staat de oliebollenkraam met de lekkerste oliebollen weer voor Intratuin Apeldoorn.

Openingstijden oliebollenkraam in november & december:

ma: 12:00 - 17:30
di: 10:30 - 17:30
wo: 10:30 - 17:30
do: 10:30 - 17:30
vr: 10:30 - 17:30
za: 10:00 - 17:30
zo: 12:00 - 16:30

lees meer lees minder

Evenementen en workshops

Kidsworkshop Kerststerren van stroopwafels

Kidsworkshop Kerststerren van stroopwafels

Woensdag 12 december  |  13:00, 14:00 of 15:00

Op woensdag 12 december kunnen kinderen zelf lekkere kersthangers maken met stroopwafels, glazur en eetbare decoratie.

Schrijf je vóór 12 december in; Stuur een mail naar marketing@apeldoorn.intratuin.nl & vermeld je eigen gegevens (naam + leeftijd), de workshop, tijd en met hoeveel personen.Betaal vooraf bij de klantenservice, bewaar de bon goed, dit is je betaalbewijs en ook je entreebewijs voor de workshop.

De kinderworkshops herhalen we om het uur; 13:00, 14:00 & 15:00. Kosten voor de kinderworkshop zijn € 2,50 inclusief limonade en wat lekkers.

lees meer lees minder
Kerstworkshop Kerstkrans Maken

Kerstworkshop Kerstkrans Maken

Zaterdag 15 december  |  10:30 - 12:00 (VOL)

Maak 15 december een romantische kerstkrans met eucalyptus, besjes en gipskruid.

Schrijf je vóór 15 december in; Stuur een mail naar marketing@apeldoorn.intratuin.nl & vermeld je eigen gegevens (naam + leeftijd), de workshop, tijd en met hoeveel personen. 

Betaal vooraf bij de klantenservice, bewaar de bon goed, dit is je betaalbewijs en ook je entreebewijs voor de workshop.

De workshop begint om; 10:30 en duurt tot ongeveer 12:00. Kosten voor de workshop zijn € 15,- inclusief een drankje en iets lekkers. Exclusief verlichting!

lees meer lees minder

Open sollicitatie

Apeldoorn

Is er geen passende vacature voor je, maar wil je graag bij Intratuin Apeldoorn werken? Vul dan het online sollicitatieformulier hieronder in. 


Wees volledig in je motivatie, wat je zoekt en hoeveel dagen/uren je beschikbaar bent.

KLIK HIER

lees meer lees minder

stageplaatsen

Apeldoorn

De Intratuin vestigingen in Almelo, Apeldoorn, Deventer (Twello) en Lochem zijn erkend leerbedrijf voor stageplaatsen). Zowel bij KCH (kenniscentrum Handel) als Aequor zijn we erkend voor een groot aantal opleidingen.

We kunnen in onze vestigingen regelmatig stagiaires inzetten (waaronder voor toekomstige stylistes op onze afdeling sfeer/kerst) en is ons team  in staat om stagiaires goed te begeleiden en op te leiden.

Ben je een enthousiaste student(e) op zoek naar een leuke stageplaats binnen een dynamische en bloeiende organisatie, informeer dan naar de mogelijkheden!


Stuur je schriftelijk verzoek tot stage o.v.v. vestiging, stageperiode en gewenste afdeling naar het e-mail adres: a.bakker@almelo.intratuin.nl . 

lees meer lees minder

Fulltime groen/bloemen medewerker gezocht

Apeldoorn

Voor deze fulltime functie (38 uur) zijn wij op zoek naar een multi inzetbare vakspecialist voor onze afdeling snijbloemen, tuinplanten en in het seizoen voor onze afdeling kerst. Tevens inzetbaar voor het geven van workshops.


Functieprofiel


Je beschikt over een vakopleiding bloembinden en/of je bent multi inzetbaar op de verschillende groen afdelingen en hebt werkervaring in dit specifieke vakgebied. Goede communicatieve eigenschappen en klantvriendelijkheid zijn een must. Eén van de facetten van je werk is de stijlvolle presentatie van de producten en de inrichting van de genoemde afdelingen. Je bent in staat actief mee te denken en creatieve ideeën te ontwikkelen. Kennis van en werkervaring met de (retail) branche en assortimentsgroepen heeft onze voorkeur. 


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de C.A.O. Retail non-food module Tuincentra.


Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan je schriftelijke reactie naar Intratuin Apeldoorn B.V. t.a.v. mevrouw A. Bakker, De Voorwaarts 420, 7321 MG te Apeldoorn, e-mail adres: a.bakker@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie de afdeling Personeelszaken 0546-838661.


 

lees meer lees minder

Parttime bloembindster/workshops

Apeldoorn

Binnen onze afdeling snijbloemen zijn wij op zoek naar een parttime bloembindster die ook inzetbaar is om workshops te geven. Alhoewel de functie op oproepbasis is kan er uitgegaan worden van gemiddeld 3 dagen. Afhankelijk van seizoen en drukte  word je flexibel ingezet. Je verricht o.a. de volgende taken:
- Wegzetten/inpakken van bloemen en aanverwante artikelen
- Schoonmaken/ onderhoud bloemen
- Bedienen Kassa op de afdeling
- Zelfstandig maken van boeketten en arrangementen
- Ingezet voor het geven van workshops

Functieprofiel
De ideale kandidaat is in het bezit van een gerichte vakopleiding bloembinden en is in staat zelfstandig en op creatieve wijze bloemwerk en arrangementen te maken. Enige werkervaring als bloembinder heeft sterk onze voorkeur. Daarnaast verwachten wij van de ideale kandidaat een klantvriendelijke, flexibele instelling qua dagen en uren.

Wij bieden
Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Retail non-food module Tuincentra.

Je reactie
Is dit jouw Intratuin? Stuur dan je schriftelijke reactie binnen 14 dagen naar Intratuin Apeldoorn B.V. t.a.v. mevrouw A. Bakker, De Voorwaarts 420, 7321 MG te Apeldoorn, e-mail adres: a.bakker@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie afdeling personeelszaken 0546-838661.

lees meer lees minder