• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • *Gratis verzending v.a. €40,-
Intratuin Apeldoorn

Intratuin Apeldoorn

Welkom bij Intratuin Apeldoorn! Intratuin Apeldoorn bestaat sinds 1994 en is één van de vier vestigingen van eigenaar Hendrik Vreeman. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. In het voorjaar en zomer vind je alles op het gebied van tuinmeubelen, -accessoires en buitenkoken. En in het najaar kun je genieten van onze kerstshow. Geniet van een pauze tijdens het shoppen in ons tuincafé. De laatste dagen van het jaar koop je bij ons het mooiste vuurwerk van Nederland!


Vragen tijdens het shoppen? Onze deskundige medewerkers helpen graag!


In ons tuincafé kun je voor 2,95 pp genieten van een ontbijt. Een gezellige High Tea met een etagére vol zoete en hartige lekkernijen kost 14,95 pp. Voor de High Tea ontvangen we je reservering graag minimaal 2 werkdagen van tevoren. Een afspraak maken kan via ons online Afspraak formulier High Tea, telefonisch of aan de balie. 


Wil je een afspraak maken met onze tuinontwerpstudio?
Klik hier voor het afspraakformulier Tuinontwerp.
En bekijk de afgeronde projecten van de Tuinontwerpstudio hier.

Remco Gorkink
Remco GorkinkBedrijfsleider Intratuin Apeldoorn

Faciliteiten

 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname Nationale Bloemenbon Inname Nationale Bloemenbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Tuinontwerp studio Tuinontwerp studio
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Apeldoorn
De Voorwaarts 420
7321 MG Apeldoorn
055-3601116

r.gorkink@apeldoorn.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 9:30 - 18:00
Dinsdag 9:30 - 18:00
Woensdag 9:30 - 18:00
Donderdag 9:30 - 18:00
Vrijdag 9:30 - 21:00
Zaterdag 9:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Laatste nieuws

Herfst | kalebassen

Herfst | kalebassen

Herfst bij Intratuin Apeldoorn | Kalebassen


Bij Intratuin Apeldoorn is het herfst! In de winkel kun je op veel afdelingen volop inspiratie vinden voor dit seizoen boordevol warme kleuren.


Kalebassen


Kalebas is een verzamelnaam is voor een groot aantal aan elkaar verwante gewassen, zoals pompoen, flespompoen, fleskalebas en courgette. Ze zijn hartstikke leuk als decoratie!


Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar deze leuke kalebassen? Kom dan snel een kijkje nemen. We hebben ze in vele soorten, kleuren en maten. Perfect voor jouw eigen herfsttafereel!

Lees meer Lees minder
beestenboel

beestenboel

30 september: beestenboel! • dierenfotograaf • kinderworkshop •  dierendagontbijt •


Naast scherpe aanbiedingen zijn er ook verschillende activiteiten om je hond, kat of knaagdier eens extra in het zonnetje te zetten. Kom je ook?


Dierenfotograaf:
Van 10:30-17:00 uur.
Wil je je huisdier op de foto laten zetten? Meld je dan aan via de website. Dit kan alleen online via de website van de fotograaf en kan indien er voldoende plek is ook nog op de dag zelf. Klik hier voor het online aanmeldformulier. De shoot is gratis en de foto('s) kun je enkele dagen na de shoot gratis downloaden. Aangeboden door Intratuin en Happix. 


Kinderworkshop cupcakes versieren:
Maak je cupcake met je favoriete dier. We hebben voorbeeldjes van een cupcake 'hond', 'kat' en 'konijn', maar er zijn natuurlijk nog veel meer favoriete (huis)dieren te maken. Deze workshop is op inschrijving vooraf bij de servicebalie en kost €2.50 per kind, inclusief een drankje. Er worden 2 cupcakes gemaakt per kind. De cupcakes mogen mee naar huis, als je ze nog niet hebt opgesmuld ☺
Inschrijven kan via onze website (via de reserveerbutton bij evenementen en workshops) of bij onze klantenservice.


Dierendagontbijt
11:00 uur
Alle huisdieren zijn uitgenodigd om een ontbijtje te komen eten. De huisdieren zullen voorzien worden van een heerlijk bordje (Intratuin) voeding.


 

Lees meer Lees minder
gras oppeppers

gras oppeppers

Gras oppeppers!


 


Na de vakantie kan je gras waarschijnlijk wel een goede oppepper gebruiken! 
Om je gras weer mooi vol en groen te maken is het nu dè perfecte tijd om te bemesten.
Heb je kale plekken in je gazon? Strooi dan nu nog snel graszaad voor kale plekken.


Met een beetje tijd en aandacht ligt jouw grasmat er weer stralend bij, zodat je tot ver in de nazomer kunt genieten van jouw gazon!

Lees meer Lees minder
contactloos pinnen

contactloos pinnen

Contactloos pinnen


Je kunt bij ons nu ook contactloos pinnen, ook met je mobiel. 


Bij contactloos hou je je betaalpas of mobiele telefoon kortstondig dichtbij de betaalautomaat om te betalen. Bij bedragen tot en met € 25,- is geen pincode nodig. Boven dit bedrag moet wel een pincode ingetikt worden op de betaalautomaat of op de mobiele telefoon.


Informatie of jij ook contactloos kunt pinnen en welke instellingen er op je mobiel nodig zijn vind je bij je bank.


Ook in onze tent van de parkingsale kun je contactloos pinnen.


 

Lees meer Lees minder
Bezorgen

Bezorgen

BEZORGSERVICE | Nieuwe vrachtwagen


We hebben een nieuwe vrachtwagen voor onze bezorgingen. De vrachtwagen zal gaan rijden namens Intratuin Almelo, Intratuin Apeldoorn, Intratuin Deventer en Intratuin Lochem.


Ben je al bekend met onze bezorgservice? Wij kunnen je uitgekozen producten ook thuis bezorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden en voorwaarden hiervan? Neem contact met ons op. Misschien staat hij dan wel binnenkort bij jou voor de deur.


Gratis* Aanhangerservice: 


Als extra service heeft Intratuin Apeldoorn een aantal aanhangers die gratis* te leen zijn om je aankopen zelf thuis te bezorgen! * het lenen van een aanhanger is gratis, wel zijn er een paar voorwaarden. Zo moet je een geldig rijbewijs kunnen tonen. Hier wordt dan een kopie van gemaakt. Tevens wordt het kenteken van je auto genoteerd.)


 Bezorgservice: 


 Je aankopen en bestellingen, mits volledig afgerekend, kun je door de Intratuin-bezorgdienst, vlot en veilig thuis laten bezorgen. Hiervoor geldt een afstandsafhankelijke bezorgvergoeding. Bezorgvoorwaarden zijn in de vestiging verkrijgbaar. Vaste bezorgdag voor Intratuin Apeldoorn is woensdag.


Voor zone-indeling en bezorgtarieven kun je bij onze klantenservice terecht.


Verhardingsmaterialen (stenen e.d.) worden niet door de Intratuin-bezorgdienst bezorgd. Deze worden door leveranciers van Intratuin rechtstreeks bij de klant bezorgd. Hiervoor gelden afwijkende tarieven. Deze tarieven zijn in de vestiging op te vragen.

Lees meer Lees minder
Tuinontwerpstudio Intratuin

Tuinontwerpstudio Intratuin

Tuinontwerpstudio Intratuin


Intratuin heeft een eigen tuin ontwerp studio. De Tuinontwerpstudio met standplaats Lochem werkt voor Almelo, Apeldoorn, Deventer en Lochem en kan u helpen bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp voor uw tuin, dakterras, balkon of andere groene omgeving.


Nieuw bij Intratuin: 3D tuinontwerp!


Na de vele inspiraties die we hebben gecreëerd in onze 2D ontwerpen, kunnen we deze mooie lijn voortzetten in het maken van 3D tuinontwerpen. Ervaar nu op een groot beeldscherm hoe je nieuwe tuin er uit komt te zien, bepaal zelf de looproute door je nieuwe tuin en geniet....


De Tuinontwerpstudio helpt je graag bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp in 2D en 3D voor je nieuwe of bestaande tuin, dakterras, balkon of andere groenomgeving zodat er een geheel nieuwe sfeer of functionaliteit ontstaat.


De Tuinontwerpstudio van Intratuin Almelo, Apeldoorn, Deventer en Lochem heeft als standplaats Lochem, maar is regelmatig bij alle vestigingen aanwezig voor een informatiedag.


 


Bij het maken van een tuinontwerp worden veel en onderwerpen of vragen behandeld, zoals:


- gaan we uit van een strakke rechtlijnige sfeer of van een vloeiend lijnenspel?
- bestrating en terrassenplan
- beplantingsplan voor jaarrond tuinplezier
- toepassingen als vijvers en waterornamenten
- verlichtingsplan 12 volt/LED/230 volt
- beregeningssysteem handmatig of volautomatisch
- toepassingen als een pergola, terrasoverkapping, tuinhuis of veranda
- etc. 


Bij een tuinontwerpplan doorlopen we een aantal fases. In de showtuin welke met de laatste mooie trends is ingericht, bekijken we samen de foto's van de huidige situatie, bespreken het oppervlak van de aan te leggen tuin en bepalen de omringende elementen die van toepassing zijn op het tuinontwerp. We proberen in het eerste gesprek zoveel mogelijk ideeën en wensen op te nemen, het wordt tenslotte je droomtuin!


In het vervolggesprek wordt de ontwerptekening en de daarbij behorende offerte van materialen en beplantingen doorgenomen, ook hebben we de mogelijkheid om de materialen en de beplantingen in de winkel te bekijken om zo een geweldige indruk te krijgen van de mogelijkheden.


In de offerte zijn alle kosten verwerkt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


Het is mogelijk om het ontwerp geheel of gedeeltelijk (met eigen inbreng) uit te laten voeren door onze professionele hoveniers. Mocht je er voor kiezen om alles zelf aan te leggen, dan kan dat natuurlijk ook. In beide gevallen begeleiden wij het aanlegproces, wij zorgen er voor dat de tuin en de beplanting wordt uitgezet zoals op het ontwerp staat aangegeven. Kortom: we houden je volledig op de hoogte en je bent betrokken bij je nieuwe tuin.


Bij de opdracht ontvang je ook een snoeiplan waarin alle kenmerken en snoeiwijzen van de beplantingen beschreven staan. Het is mogelijk om je tuin periodiek of 1 of 2 maal per jaar vakkundig te laten snoeien door onze medewerkers. Op deze manier ziet je tuin er na jaren nog perfect uit. Hiervoor maken we graag vrijblijvend een offerte.


Verdere specialiteiten van de tuinontwerpstudio is het maken van een beplantingsplan voor je interieur, zoals kantoor- of particuliere ruimte. We komen ter plaatse de sfeer opnemen en inmeten. Aansluitend maken we een offerte welke we bij Intratuin doornemen. Op deze manier kunnen we ook alle potterie en planten bekijken, zodat er een goede indruk verkregen kan worden van de mogelijkheden.


Dienstenoverzicht van de tuinontwerpstudio:


- maken van vakkundige en creatieve ontwerpen voor tuin/dakterras of andere groenomgeving in 2D of 3D simulatie. "Loop eens door je nieuwe tuin"
- Geheel aanleggen van tuin/dakterras of aanleg in samenwerking met de opdrachtgever.
- Begeleiding van aanleg indien opdrachtgever de werkzaamheden zelfstandig uitvoert.
- Maken van een herinrichtingsplan van bestaande borders
- Aanleg van kunstgras
- Tuinonderhoud periodiek of onder afspraak.
- (periodieke) bestrijding van schimmelzoekten (luis, spint, meeldauw etc) en dierlijke plagen engerlingen, taxuskever etc).
- Vijveronderhoud en inrichting
- Tuinberegening handmatig of volautomatisch / onderhoud
- Ontwerpen en aanleggen van een verlichtingsplan met LED / 12 Volt / 220 Volt verlichting
- Kantoor- en interieurbeplanting, tevens (periodiek) onderhoud.
- Montage van blokhutten en tuinhuizen, terrasoverkapping of harmonica schaduwdoeken


Heeft u direct een vraag voor onze tuinontwerpers, wilt u meer informatie over mogelijkheden of prijzen?Mailt u dan naar tuinontwerp@lochem.intratuin.nl


Benieuwd naar lopende en afgeronde projecten van de tuinontwerpstudio? Klik hier.


De Intratuin Tuinontwerpstudio begeleidt je project van ontwerp tot oplevering.  

Lees meer Lees minder
stylingadvies

stylingadvies

Gratis stylingadvies


Maak een afspraak voor stylingadvies voor je huis en/of terras.


Laat je inspireren en ontvang advies voor de aankleding van je huis en/of terras. Ontvang ondersteuning bij de keuze voor (tuin)meubelen, woonaccessoires, planten, kleuren en verlichting.


Kortom:
Een compleet advies voor de metamorfose van jouw (woon)kamer of terras. 


Een mondeling stylingadvies op onze vestiging is gratis. Wil je liever advies aan huis en/of een tekening ontvangen? Dan zijn de kosten € 45,- per uur incl. BTW. Reiskosten tot een straal van 15 km vanaf de vestiging zijn gratis, daarbuiten zijn de kosten € 0,19/km.


 Voor het maken van een afspraak kun je terecht bij onze klantenservice.


Tip!
Neem naar je afspraak een aantal foto’s en/of een plattegrond.

Lees meer Lees minder
blond amsterdam servies

blond amsterdam servies

Blond Amsterdam bij Intratuin Apeldoorn!


Verschillende collecties van Blond zijn verkrijgbaar in onze winkel.
O.a Blond City, Delfts Blond, Blond Romance, Even bijkletsen en Blond Specials.


Wil je meer foto's zien van onze blond collectie? Bezoek dan onze facebookpagina!
Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

TOmaand

TOmaand

Actiemaand Tuinontwerp 1 t/m 30 september 2017

bij Intratuin Almelo, Apeldoorn, Deventer en Lochem.


Heb je plannen om de tuin geheel of deels opnieuw in te richten? Onze tuinontwerpstudio kan helpen bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp voor uw tuin, dakterras, balkon of andere groene omgeving.


Tuinontwerpmaandactie:


Plan je tijdens onze tuinontwerpmaand een afspraak die uiterlijk 31 oktober plaatsvindt en geef je na dit adviesgesprek opdracht voor het uitwerken van een 2D/3D tuinontwerp of beplantingsplan, dan ontvang je daarbij een Intratuin Cadeaukaart t.w.v. 20% van het tuinontwerpplan/beplantingsplan.*


Maak telefonisch een afspraak via 0573-288666 (Intratuin Lochem), via de mail tuinontwerpstudio@lochem.intratuin.nl of via het online afsprakenformulier.


* Onze tuinontwerper neemt in de tuinontwerpmaand contact met je op voor het maken van een afspraak bij Intratuin Almelo, Apeldoorn, Deventer (Twello) of Lochem. De actiekorting is alléén geldig wanneer de afspraak wordt vastgelegd in de tuinontwerpmaand en uiterlijk één maand na de tuinontwerpmaand plaatsvindt.


De tuinontwerpstudio, voor o.a.:


- bestratingsplan
- beplantingsplan en snoeiwijzen
- vijvers
- het verlichtingsplan
- toepassen van een pergola, tuinhuis, veranda, etc.

Lees meer Lees minder
Kinderworkshop

Kinderworkshop

30 september: kinderworkshop beestachtige cupcakes


Kom je cupcakes versieren met je favoriete dierenfiguren. Het is bijna dierendag, daarom organiseren wij op zaterdag 30 september het 'beestenboel in de winkel' dag met leuke activiteiten voor jou en je huisdier.


Maak je cupcake met je favoriete dier. We hebben voorbeeldjes van een cupcake 'hond', 'kat' en 'konijn', maar er zijn natuurlijk nog veel meer favoriete (huis)dieren te maken. 


Deze workshop is op inschrijving vooraf bij de servicebalie en kost €2.50 per kind, inclusief een drankje. Er worden 2 cupcakes gemaakt per kind. De cupcakes mogen mee naar huis, als je ze nog niet hebt opgesmuld ☺


De workshops worden gehouden tussen 13:00-17:00 uur. Bij opgave graag de voorkeurstijd aangeven.


Reserveer Lees meer Lees minder
Dierenfotograaf

Dierenfotograaf

30 september: Dierendagactie Gratis foto van je huisier


Beestenboel in de winkel! Ben jij trots huisdierenbezitter? Speciaal voor dierendag geeft Intratuin gratis dierenfotoshoots weg op zaterdag 30 september. Schrijf je in via onderstaande link en kom op zaterdag 30 september tussen 10:30 en 17:00 uur langs. De shoot is gratis en het downloaden van de foto's kan een paar dagen na de shoot, ook gratis ☺, hoe leuk is dat! Meld je nu aan voor een fotoshoot via de website van Happix: https://happix.nl/samenwerking/intratuin-apeldoorn

Lees meer Lees minder
Workshop groen in glas

Workshop groen in glas

7 oktober: Workshop groen in glas


Doe je mee met de workshop tijdens de Inspiratiedag Groen Wonen op 7 oktober? Laat je creativiteit gaan en maak een mini-tuintje in een glazen pot of vaas.


Deze workshop is op vooraf inschrijving en kost €20,- per persoon. Inclusief een drankje en wat lekkers.


De workshop wordt bij Intratuin Apeldoorn gehouden van 14:00-ca 15:00 uur.
Opgeven kan bij de servicebalie of via de reserveerbutton op de website.
Alleen bij voldoende animo gaat deze workshop door, geef je dus op tijd op! 

Reserveer Lees meer Lees minder
Kinderworkshops

Kinderworkshops

7 oktober: kinderworkshops inspiratiedag groen wonenKidsworkshop dierenbouwplaat herfstegel knutselen 
11:00-16:00 uur (start ieder uur)


Doe je mee met de kidsworkshop tijdens de Inspiratiedag Groen Wonen op 7 oktober? Maak een mooie egel met herfstbladeren of papier.


Deze workshop is op vooraf inschrijving en kost €2.50 per kind. Inclusief limonade en wat lekkers. Kidsworkshop botanisch tasje verven
10:00-17:00 uur  (start ieder uur)


Maak je eigen unieke tas tijdens de kidsworkshop botanisch tasje verven tijdens de Inspiratiedag Groen Wonen op 7 oktober. Versier met behulp van een sjabloon een tas die overal mee naar toe kan! 


- - 


Deze workshops zijn op inschrijving vooraf bij de servicebalie en kost €2.50 per kind per workshop.

Reserveer Lees meer Lees minder
Workshop kussens

Workshop kussens

13 oktober: Workshop botanische kussens maken


Geef kussens een botanische look met textielverf en grote bladeren als sjabloon. Leg ze thuis op een in het oog springend plekje en je hebt in een handomdraai een nieuw interieur. 


Deze workshop is op vooraf inschrijving en kost €10,- per persoon. Inclusief twee kussenhoesjes, een drankje en wat lekkers. 


Schrijf je nu alvast in bij de servicebalie, dit mag ook telefonisch of via de reserveerbutton bij dit nieuwsbericht. 


13 oktober 19:00-ca 20:00 uur


Alleen bij voldoende animo gaat deze workshop door, geef je dus op tijd op! 

Reserveer Lees meer Lees minder
14 oktober Tuinontwerpstudio

14 oktober Tuinontwerpstudio14 oktober: Tuinontwerpstudio infodag
bij Intratuin Apeldoorn


Heb je plannen om je tuin geheel of deels opnieuw in te richten? Onze tuinontwerpstudio kan helpen bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp voor uw tuin, dakterras, balkon of andere groene omgeving.Op zaterdag 14 oktober geeft de tuinontwerpstudio bij Intratuin Apeldoorn vrijblijvend uitleg en demonstraties over het ontwerpen van een geschikte tuin.

Tevens worden al uw vragen beantwoord over o.a.:
- bestrating
- beplanting en snoeiwijzen
- beplantingsplan
- vijvers
- het verlichtingsplan
- toepassen van een pergola, tuinhuis, veranda, etc.

Tijden: 10.00 tot 16.00 uur. 

Tijdens deze demonstratie geven wij adviezen en uitleg over de mogelijkheden van de tuinontwerpstudio. Mocht u een ontwerp willen laten tekenen, dan kunt u hier uiteraard een afspraak voor maken tijdens deze dag.


Wilt u zeker zijn van een afspraak, reserveer dan via ons online afspraakformulier bovenaan deze website. Inlopen/aanschuiven zonder afspraak kan als er plek is aan tafel bij de tuinontwerper. Lees meer Lees minder
Kinderworkshops

Kinderworkshops

18 oktober: kinderworkshop vogelvoer slinger
25 oktober: kinderworkshop pompoen versieren


18 oktober: kinderworkshop vogelvoer slinger maken


Kom op woensdagmiddag 18 oktober naar de kidsworkshop Vogelvoerslinger maken. Tijdens deze workshop rijgen de kinderen een slinger vol lekkers. Ga aan de slag met dennenappels, rozijnen, appelschrijven en doppinda's. Hang ze thuis in de boom en bewonder de vogels!


Schrijf je nu alvast in bij de servicebalie, dit kan ook telefonisch. Workshops duren ca 1 uur en vinden plaats tussen 1300 en 17:00 uur . Bij opgave graag de voorkeurstijd doorgeven.


Kosten € 2,50 per kind


25 oktober kinderworkshop pompoen versieren


Hoe eng wordt Halloween bij jullie thuis? Kom op woensdagmiddag 25 oktober naar de kidsworkshop Pompoen beschilderen voor de spannendste dag van het jaar! Deze workshop is op inschrijving vooraf bij de servicebalie en kost €2.50 per kind, inclusief een drankje.


Schrijf je nu alvast in bij de servicebalie, dit kan ook telefonisch. Workshops duren ca 1 uur en vinden plaats plaats tussen 1300 en 17:00 uur . Bij opgave graag de voorkeurstijd doorgeven.


Kosten € 2,50 per kind

Reserveer Lees meer Lees minder

Onderhoudsmedewerker terrein/groen

Apeldoorn

Voor onze Intratuin vestiging in Apeldoorn zijn wij op oproepbasis op zoek naar een klusjesman met een "groene" achtergrond die nog graag enkele uren zou willen werken. Je bent verantwoordelijk voor  het onderhud van het terrein in de breedste zin van het woord.  Tot je taken behoren o.a. :


- Schoonmaakwerkzaamheden


- Onderhoud van bloembakken en bij/herplanten afhankelijk van seizoen


- Licht snoeiwerk en onderhoud groen


In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.


Functieprofiel


Je hebt een groene achtergrond (ex-hovenier) , een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidszin is nodig om je taken goed te volbrengen. Je bent stressbestendig en je levert nauwkeurig werk af en bent daarnaast in deze functie flexibel inzetbaar.


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn vanaf 1 september 2016 conform de raam C.A.O. Fashion, Sport en Lifestyle. 


Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan een schriftelijke reactie naar Intratuin Apeldoorn b.v. t.a.v. mevrouw A. Bakker,  De Voorwaarts 420, 7321 MG te Apeldoorn,  


e-mail adres: personeelszaken@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie de afdeling personeelszaken 0546-838661.


 

Lees meer Lees minder

Verkoper Tuinmeubelen/verlichting

Apeldoorn

Voor deze fulltime functie (38 uur) ben je , afhankelijk van het seizoen, n de eerste plaats verantwoordelijk voor de optimale verkoop van tuinmeubelen, tuinverlichting en aanverwante producten  in de breedste zin van het woord en tijdens de kerstperiode tevens verantwoordelijk voor de verkoop van kerstverlichting. Je tracht de optimale verkoop te bereiken door onze klanten overtuigend en enthousiast te adviseren, voert de bijbehorende administratie uit met behulp van een geautomatiseerd systeem en draagt mede zorg voor een stijlvolle presentatie van de artikelen en de inrichting van de afdelingen. Je bent in staat hierin actief mee te denken en creatieve ideeën te ontwikkelen. 


Functieprofiel


Je beschikt bij voorkeur over een vakopleiding detailhandel of hebt enkele jaren verkoopervaring. Daarnaast vragen wij van de geschikte kandidaat een grote flexibiliteit, klantvriendelijkheid en enthousiasme. Beschikbaarheid op de zaterdag, zondag en koopavond is een must.


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Fashion, Sport en Lifestyle (module Tuincentra).


Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan je schriftelijke reactie naar Intratuin Apeldoorn B.V. t.a.v. mevrouw A. Bakker, De Voorwaarts 420, 7321 MG Apeldoorn, e-mail adres: a.bakker@almelo.intratuin.nl  of bel voor informatie de afdeling personeelszaken 0546-838666.


 

Lees meer Lees minder

stageplaatsen

Apeldoorn

De Intratuin vestigingen in Almelo, Apeldoorn, Deventer (Twello) en Lochem zijn erkend leerbedrijf voor stageplaatsen). Zowel bij KCH (kenniscentrum Handel) als Aequor zijn we erkend voor een groot aantal opleidingen.


We kunnen in onze vestigingen regelmatig stagiaires inzetten (waaronder voor toekomstige stylistes op onze afdeling sfeer/kerst) en is ons team  in staat om stagiaires goed te begeleiden en op te leiden.


Ben je een enthousiaste student(e) op zoek naar een leuke stageplaats binnen een dynamische en bloeiende organisatie, informeer dan naar de mogelijkheden!


Stuur je schriftelijk verzoek tot stage o.v.v. vestiging, stageperiode en gewenste afdeling naar het e-mail adres: a.bakker@almelo.intratuin.nl . 

Lees meer Lees minder

Hulpkracht Groen

Apeldoorn

Voor deze hulpkracht functie op oproepbasis zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker die met name flexibel beschikbaar is op de koopavond, de zaterdag en de zondag, ter ondersteuning en aanvulling van het vaste verkoop team op de buitengroen en buitenpotterie afdeling.


Profiel


Diegene die reeds gestart is met een gerichte vakopleiding richting groen heeft onze voorkeur, maar ook diegene die affiniteit heeft met groen kan op deze functie solliciteren. Ben je klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent flexibel inzetbaar, reageer dan snel!


Wij bieden:


Afwisselend werk in een groeiend en bloeiend bedrijf met veel jonge mensen in een dynamische werkomgeving. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Fashion, Sport en Lifestyle (module Tiuncentra).


Is dit jouw intratuin? Stuur dan je schriftelijke reactie naar Intratuin Apeldoorn t.a.v. mevrouw A. Bakker, De Voorwaarts 420, 7321 MG te Apeldoorn of per e mail naar personeelszaken@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie de afdeling personeelszaken op nr. 0546-838661.

Lees meer Lees minder

Klusjesman/elektricien

Apeldoorn

Voor onze Intratuin vestiging in Apeldoorn zijn wij op oproepbasis op zoek naar een klusjesman gespecialiseerd in electriciteit en onderhoud die nog graag enkele uren zou willen werken. Je bent verantwoordelijk voor de correcte, efficiënte en veilige uitvoering van verschillende elektrische onderhoudswerkzaamheden (o.a. onderhoud aan voorschakel apparaten) om een goede en veilige werking te garanderen. Tot je taken behoren o.a. :


- preventieve elektrische onderhoudswerkzaamheden en herstellingen aan verschillende installaties.


- bijspringen bij elektrische storingen of defecten voordoen.


- ophangen van spots, verlichting en het vervangen van lampen in de winkel.


- zorgen dat alle stroomvoorzieningen in de winkel veilig aangelegd worden t.b.v. presentatie displays (tijdens voorjaar en kerstshow).


- diverse onderhoudswerkzaamheden in en om het pand


In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.


Functieprofiel


Je hebt een technische opleiding elektriciteit  en hebt jaarlijks de nodige cursussen gevolgd om bovenstaande werkzaamheden uit te mogen voeren. Je hebt een grondige kennis van elektriciteit en hebt aandacht voor veilig werken, orde en netheid op de werkvloer.  Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidszin is nodig om je taken goed te volbrengen. Je hebt een sterke interesse in je vakgebied en zorgt dat je kennis up-to-date blijft.  Je komt snel tot een goede beslissing, bent stressbestendig en je levert nauwkeurig werk af. Je bent in deze functie flexibel inzetbaar.


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn vanaf 1 september 2016 conform de raam C.A.O. Fashion, Sport en Lifestyle. 


Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan een schriftelijke reactie naar Intratuin Apeldoorn b.v. t.a.v. mevrouw A. Bakker,  De Voorwaarts 420, 7321 MG te Apeldoorn,  


e-mail adres: personeelszaken@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie de afdeling personeelszaken 0546-838661.


 

Lees meer Lees minder

Hulpkracht en oproepkracht snijbloemen

Apeldoorn

Binnen onze afdeling snijbloemen zijn wij zowel op zoek naar een hulpkracht voor de koopavond, de zaterdag en zondag alsmede een oproepkracht voor de doordeweekse dagen. Je verricht o.a. de volgende taken:  • Wegzetten/inpakken van bloemen en aanverwante artikelen

 • Schoonmaken/ onderhoud bloemen

 • Bedienen Kassa op de afdeling

 • Ondersteuning bieden bij en zelfstandig maken van boeketten en arrangementen 


Functieprofiel


Onze voorkeur gaat uit naar diegene die een gerichte opleiding bloembinden volgt of heeft gevolgd danwel iemand die creatief is met bloemen en arrangementen. Daarnaast verwachten wij van de ideale kandidaat een klantvriendelijke, flexibele instelling en tegelijk resultaatgerichte benadering. 


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Fashion, Sport en Lifestyle module Tuincentra.


Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan je schriftelijke reactie binnen 14 dagen naar Intratuin Apeldoorn B.V. t.a.v. mevrouw A. Bakker, De Voorwaarts 420, 7321 MG te Apeldoorn, e-mail adres: a.bakker@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie afdeling personeelszaken 0546-838661.


 

Lees meer Lees minder

Medewerker Tuincafé weekend/door de week

Apeldoorn

De functie


Binnen ons tuincafé zijn wij op zoek naar enkele oproepkrachten voor de koopavond (vrijdagavond) de zaterdag en zondag (incl. feestdagen) maar daarnaast ook flexibele oproepkrachten voor door de week.  


 Functieprofiel


Enige werkervaring in de horeca heeft de voorkeur. Hiermee bedoelen wij dat je niet alle facetten van het vak doorlopen hoeft te hebben, maar wel dat je de “ins en outs” van de horeca kent. 


Ben je flexibel inzetbaar, hebt een positieve en klantvriendelijke uitstraling en weet van aanpakken, reageer dan snel en word jij wellicht onze nieuwe collega.


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Fashion, Sport en Lifestyle, module Tuincentra.


Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan je schriftelijke reactie naar Intratuin Apeldoorn b.v. t.a.v. mevrouw A. Bakker, De Voorwaarts 420, 7321 MG  APELDOORN; per e-mail : personeelszaken@almelo.intratuin.nl of bel voor meer informatie tijdens kantooruren de afdeling personeelszaken 0546-838661.

Lees meer Lees minder

Medewerker Kassa weekend/door de week

Apeldoorn

De functie


Voor deze functie op oproepbasis zijn wij op zoek naar enkele hulpkrachten voor de koopavond (=vrijdagavond) de zaterdag en zondagen, maar  daarbaast ook flexibele optoepkrachten voor door de week..


De taken


Je vervult naast kassa- en inpakwerkzaamheden verschillende andere voorkomende winkeltaken. Daarnaast kun je, indien nodig, ook op andere afdelingen ingeroosterd worden. 


Functieprofiel


Voor deze functie beschik je bij voorkeur over enige kassa-ervaring, een klantvriendelijke instelling, flexibel inzetbaar qua dagen en uren alsmede een goed gevoel voor service. 


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf met veel jonge mensen in een dynamische omgeving. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Fashion, Sport en Lifestyle, module Tuincentra.


Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan je schriftelijke reactie naar Intratuin Apeldoorn B.V. t.a.v. mevrouw A. Bakker, De Voorwaarts 420, 7321 MG te APELDOORN


E-mail adres: personeelszaken@almelo.intratuin.nl of bel voor meer informatie tijdens kantooruren: 0546-838661.

Lees meer Lees minder