• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Gratis verzending v.a. €40.-
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Gratis verzending v.a. €40.-
Intratuin Apeldoorn

Intratuin Apeldoorn

Welkom bij Intratuin Apeldoorn! Intratuin Apeldoorn bestaat sinds 1994 en is één van de vier vestigingen van eigenaar Hendrik Vreeman. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. In het voorjaar en zomer vind je alles op het gebied van tuinmeubelen, -accessoires en buitenkoken. En in het najaar kun je genieten van onze kerstshow. Geniet van een pauze tijdens het shoppen in ons tuincafé. De laatste dagen van het jaar koop je bij ons het mooiste vuurwerk van Nederland!


Vragen tijdens het shoppen? Onze deskundige medewerkers helpen graag!


In ons tuincafé kun je voor 2,95 pp genieten van een ontbijt. Een gezellige High Tea met een etagére vol zoete en hartige lekkernijen kost 14,95 pp. Voor de High Tea ontvangen we je reservering graag minimaal 2 werkdagen van tevoren. Een afspraak maken kan via ons online Afspraak formulier High Tea, telefonisch of aan de balie.


Rolstoelen kunnen in bruikleen worden genomen tijdens het winkelen, deze vind je bij de klantenservice. Vooral in drukke periodes is het aan te raden deze tijdig te reserveren.


Wil je een afspraak maken met onze tuinontwerpstudio? Klik hier voor het afspraakformulier Tuinontwerp.
En bekijk de afgeronde projecten van de Tuinontwerpstudio hier.


Ontvangt u geen folder thuis? U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Intratuin Apeldoorn om zo geen (lokale) aanbiedingen of kortingsmomenten te missen. 


Je vindt ons ook op Facebook & Instagram. Zo blijf je op de hoogte van alle trends en events bij Intratuin Apeldoorn!


 

Remco Gorkink
Remco GorkinkBedrijfsleider Intratuin Apeldoorn

Faciliteiten

 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname Nationale Bloemenbon Inname Nationale Bloemenbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Tuinontwerp studio Tuinontwerp studio
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca

Adres

Routebeschrijving Intratuin Apeldoorn
De Voorwaarts 420
7321 MG Apeldoorn
055-3601116

r.gorkink@apeldoorn.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 9:30 - 18:00
Dinsdag 9:30 - 18:00
Woensdag 9:30 - 18:00
Donderdag 9:30 - 18:00
Vrijdag 9:30 - 21:00
Zaterdag 9:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Laatste nieuws

Workshop Studio

Workshop Studio

Workshop Studio


Na een grondige verbouwing kreeg een deel van ons magazijn een nieuwe bestemming als workshopruimte! Met de eerste workshop "Groen in glas" van zaterdag 7 oktober kijken wij terug op een leerzame en gezellige zaterdagmiddag Hou onze website in de gaten voor meer workshops.

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

Nationale Tulpendag

Nationale Tulpendag

Op Nationale Tulpendag, zaterdag 20 januari, kun je zelf tulpen plukken in onze pluktuin! Voor 10 tulpen met bol betaald u slechts €1,99. Let op! Maximaal 20 tulpen per persoon, OP = OP.

Lees meer Lees minder
Workshop tulpenkrans maken

Workshop tulpenkrans maken

Kom jij ook een mooie eyecatcher maken? Op Nationale Tulpendag, zaterdag 20 januari, kun je deelnemen aan de workshop tulpenkrans maken! Deze workshop wordt gehouden van 10:00-11:00 uur, 13:00-14:00 uur en 14:30-15:30 uur.

Kosten zijn € 15,00 p.p., inclusief materialen, een drankje en wat lekkers. Let op! VOL=VOL.


Je reserveringsaanvraag voor de workshop ontvangen we graag via de mail. Pas na bevestiging van onze klantenservice kan de reservering als definitief worden beschouwd. Stuur je reserveringsaanvraag o.v.v. naam workshop, datum, tijd en het aantal personen naar: info@apeldoorn.intratuin.nl

Lees meer Lees minder
Kidsworkshop schilderij

Kidsworkshop schilderij

Wil jij een leuke eyecatcher maken? Kom dan naar de kidsworkshop: tulpen schilderij op canvas maken! Kinderen kunnen bij deze workshop een vrolijk schilderij verven met tulpen erop.

De workshop wordt gehouden op zaterdag 20 januari van 11:00-16:00 uur. De workshop is met open inloop.

Kosten zijn € 2,50 p.p., inclusief materialen, een drankje en wat lekkers.Lees meer Lees minder

Verkoopmedewerker sfeer/Interieur

Apeldoorn

Intratuin Apeldoorn is op zoek naar een verkoopmedewerker sfeer/interieur (waartoe tevens de productgroepen buitensfeer en zijde behoren)


Voor deze functie (22-38 uur) zijn wij op zoek naar een commerciële, flexibele en proactieve collega die in staat is om de afdeling perfect neer te zetten en de  handel volgens de laatste trends weet te presenteren. Trendsettend vermogen, klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en flexibiliteit zijn belangrijke steekwoorden die bij het uitvoeren van deze functie niet mogen ontbreken. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de inkoop van de genoemde productgroepen en zul je daarvoor relevante beurzen bezoeken. 


Functieprofiel


Je hebt een gerichte vakopleiding richting styling gevolgd en/of bloembinden en hebt enige werkervaring in het werken met de genoemde producten waardoor je een grote affiniteit met de productgroepen hebt ontwikkelt. Je bent een representatieve persoonlijkheid, een echte trendsetter die weet wat de trends van het moment zijn, je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk, je kunt goed in een team samenwerken en je hebt het vermogen om de ontwikkeling van de afdeling positief te beïnvloeden zodanig dat de afdeling een trendy en hippe uitstraling heeft.  Werktijden variëren binnen de winkelopeningstijden incl. koopavond/de zaterdag en zondagen en word je afhankelijk van seizoen tussen de 22-38 uur ingezet worden.


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn vanaf 1 september 2016 conform de raam C.A.O. Fashion, Sport en Lifestyle. 


Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan je schriftelijke reactie binnen 14 dagen naar Intratuin Apeldoorn B.V. t.a.v. mevrouw A. Bakker, De Voorwaarts 420, 7321 MG te Apeldoorn, (bij voorkeur) e-mail adres: a.bakker@almelo.intratuin.nl . Bel voor informatie afdeling personeelszaken 0546-838661.

Lees meer Lees minder

Open sollicitatie

Apeldoorn

Is er geen passende vacature voor je, maar wil je graag bij Intratuin Apeldoorn werken? Vul dan het online sollicitatieformulier hieronder in. 


Wees volledig in je motivatie, wat je zoekt en hoeveel dagen/uren je beschikbaar bent.

Lees meer Lees minder

Onderhoud parkeerterrein en groen

Apeldoorn

Voor onze Intratuin vestiging in Apeldoorn zijn wij op oproepbasis op zoek naar een klusjesman met een "groene" achtergrond die nog graag enkele uren zou willen werken. Je bent verantwoordelijk voor  het onderhoud van het parkeerterrein in de breedste zin van het woord.  Tot je taken behoren o.a. :


- Schoonmaakwerkzaamheden


- Onderhoud van bloembakken en bij/herplanten afhankelijk van seizoen


- Licht snoeiwerk en onderhoud groen


In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.


Functieprofiel


Je hebt een groene achtergrond (ex-hovenier) , een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidszin is nodig om je taken goed te volbrengen. Je bent stressbestendig en je levert nauwkeurig werk af en bent daarnaast in deze functie flexibel inzetbaar.


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn vanaf 1 september 2016 conform de raam C.A.O. Fashion, Sport en Lifestyle. 


Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan een schriftelijke reactie naar Intratuin Apeldoorn b.v. t.a.v. mevrouw A. Bakker,  De Voorwaarts 420, 7321 MG te Apeldoorn,  e-mail adres (bij voorkeur) a.bakker@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie de afdeling personeelszaken 0546-838661.


 

Lees meer Lees minder

stageplaatsen

Apeldoorn

De Intratuin vestigingen in Almelo, Apeldoorn, Deventer (Twello) en Lochem zijn erkend leerbedrijf voor stageplaatsen). Zowel bij KCH (kenniscentrum Handel) als Aequor zijn we erkend voor een groot aantal opleidingen.


We kunnen in onze vestigingen regelmatig stagiaires inzetten (waaronder voor toekomstige stylistes op onze afdeling sfeer/kerst) en is ons team  in staat om stagiaires goed te begeleiden en op te leiden.


Ben je een enthousiaste student(e) op zoek naar een leuke stageplaats binnen een dynamische en bloeiende organisatie, informeer dan naar de mogelijkheden!


Stuur je schriftelijk verzoek tot stage o.v.v. vestiging, stageperiode en gewenste afdeling naar het e-mail adres: a.bakker@almelo.intratuin.nl . 

Lees meer Lees minder