• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Besteed 25.- aan kamerplanten in de winkel en ontvang gratis het boek 'Het plantenlab' van Judith Baehner op = op  
Intratuin Apeldoorn

Intratuin Apeldoorn

Welkom bij Intratuin Apeldoorn!
Intratuin Apeldoorn, gelegen aan De Voorwaarts, is één van de vier vestigingen van eigenaar Hendrik Vreeman. Met als vestigingsmanager Remco Gorkink. Intratuin is al sinds 1994 in Apeldoorn gevestigd aan De Voorwaarts. En in 2009 is op deze locatie een nieuw, sfeervol en veel groter pand geopend. Wij bieden naast de mooiste planten ook volop inspiratie voor je interieur, tuin, terras, huisdieren en dit altijd passend in het seizoen. Zo kun je in het najaar genieten van onze kerstshow. De laatste dagen van het jaar koop je bij ons het mooiste vuurwerk van Nederland!


Vragen tijdens het shoppen? Onze deskundige medewerkers helpen graag!


Geniet van een pauze tijdens het shoppen in ons Tuincafé! Ook kun je een High Tea bespreken. Een afspraak maken kan via ons online Afspraak formulier High Tea.


De Tuinontwerpstudio
Toe aan een nieuw tuinontwerp? Onze tuinontwerpstudio helpt je graag! Maak een afspraak via ons Afspraakformulier tuinontwerp of doe alvast inspiratie op door de afgeronde projecten van de tuinstudio te bekijken.


Wilt u op de hoogte blijven van workshops, evenementen, kortingsacties en aanbiedingen? Meldt u zich dan aan voor de Nieuwsbrief van Intratuin Apeldoorn.


 

Remco Gorkink
Remco GorkinkVestigingsmanager Intratuin Apeldoorn

Faciliteiten

 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname Nationale Bloemenbon Inname Nationale Bloemenbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Tuinontwerp studio Tuinontwerp studio
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca

Adres

Routebeschrijving Intratuin Apeldoorn
De Voorwaarts 420
7321 MG Apeldoorn
055-3601116

info@apeldoorn.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 9:30 - 18:00
Dinsdag 9:30 - 18:00
Woensdag 9:30 - 18:00
Donderdag 9:30 - 18:00
Vrijdag 9:30 - 21:00
Zaterdag 9:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Evenementen

Kidsworkshop Vogelmobiel maken

Kidsworkshop Vogelmobiel maken

Woensdag 23 januari  |  13:00, 14:00 (VOL) of 15:00

Op woensdagmiddag 23 januari mogen kinderen een vogelmobiel maken met touw, vilten bladeren, papieren vogels, kralen en veertjes!

Schrijf je vóór 23 januari in; Stuur een mail naar marketing@apeldoorn.intratuin.nl & vermeld je eigen gegevens (naam + leeftijd), de workshop, tijd en met hoeveel personen.Betaal vooraf bij de klantenservice, bewaar de bon goed, dit is je betaalbewijs en ook je entreebewijs voor de workshop.

De kinderworkshops herhalen we om het uur; 13:00, 14:00 & 15:00. Kosten voor de kinderworkshop zijn € 2,50 inclusief limonade en wat lekkers.

lees meer lees minder
Speurtocht in onze winkel

Speurtocht in onze winkel

Januari  |  Hele maand, elke dag

In Januari kunnen kinderen op onderzoek uit in onze winkel (kamerplanten afdeling) en groene geheimen ontdekken tijdens deze speurtocht. Haal de speurtocht op bij de klantenservicebalie (tegenover de ingang) en lever de antwoorden daar ook weer in. Je krijgt dan een leuk presentje!


lees meer lees minder
Workshop Wandhanger met Bloemen

Workshop Wandhanger met Bloemen

Zaterdag 16 Februari  |  10:30 - 12:00

Kom op zaterdag 16 februari je eigen unieke wandhanger maken met droogbloemen & eucalyptus.


Schrijf je vóór 16 februari in; Stuur een mail naar marketing@apeldoorn.intratuin.nl & vermeld je eigen gegevens (naam + leeftijd), de workshop, tijd en met hoeveel personen. 

Betaal vooraf bij de klantenservice, bewaar de bon goed, dit is je betaalbewijs en ook je entreebewijs voor de workshop.

De workshop begint om; 10:30 en duurt tot ongeveer 12:00. Kosten voor de workshop zijn € 15,- inclusief een drankje en iets lekkers.

lees meer lees minder

Laatste nieuws

Tel mee! Met de Nationale Tuinvogeltelling

Tel mee! Met de Nationale Tuinvogeltelling

De Nationale Tuinvogeltelling is een landelijk evenement dat wordt gehouden door Vogelbescherming Nederland in het laatste weekend van januari. Dit jaar vindt de Nationale Tuinvogeltelling plaats op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 januari. En jij kan meedoen! Ga er lekker voor zitten en geniet van de vogels! Het is leuk en makkelijk.


Hoe werkt de vogeltelling?
Iedereen kan meedoen in 3 gemakkelijke stappen: Tel op vrijdag 25 januari, zaterdag 26 of zondag 27 januari 2019 een half uur de vogels in je tuin of op je balkon. Vliegen de vogels alleen maar over je tuin? Die tellen niet mee. Noteer alle waarnemingen van een soort in je tuin of op je balkon. Maar tel deze waarnemingen niet bij elkaar op, want dan loop je het risico dezelfde vogel dubbel te tellen. Geef alleen het hoogste aantal door van een soort die je tegelijk hebt gezien. Dus: zie je in jouw tel-halfuur 3 koolmezen tegelijk en even later 5 koolmezen? Dan geeft u door: 5 koolmezen. Geef jouw telling op vrijdag 25 januari, zaterdag 26 of zondag 27 januari 2019 gemakkelijk door via de app Tuinvogels of via de website van de tuinvogeltelling. Op dat moment staat het telformulier voor je klaar, het wijst zich vanzelf. Ga voor meer informatie over de vogeltelling naar www.tuinvogeltelling.nl


Wat wordt er met de informatie gedaan van de vogeltelling?
Vogelbescherming Nederland verzamelt de gegevens en analyseert na afloop van de telling samen met SOVON Vogelonderzoek Nederland de tellingen. Ze kijken naar opvallende weersinvloeden, invloeden van voeren door mensen, de invloed van een ‘groene tuin’ versus een ‘tegeltuin’, etc. Ieder jaar maken ze een uitgebreid rapport over de telresultaten. Het is goed om je te realiseren dat één jaar tellen niet zoveel zegt. De kracht van dit soort tellingen zit hem in de herhaling: pas na jaren kunnen we trends en bewegingen zien.


WIN!
Doe mee met de Nationale Tuinvogeltelling en maak 10x kans op een gratis tuinadvies van één van de Tuinvogelconsulenten van Vogelbescherming. In dit advies staat wat je nodig hebt aan planten, nestkasten en voer om van de tuin een vogelparadijs te maken. Daarnaast win je ook nog eens € 100,- shoptegoed bij Intratuin, dan kun je meteen aan de slag! Je doet mee door jouw vogeltelling op vrijdag 25 januari, zaterdag 26 of zondag 27 januari door te geven op www.tuinvogeltelling.nl, vink aan dat je meedoet met de winactie en wie weet ben jij één van de 10 gelukkige. Bekijk de actievoorwaarden op www.tuinvogeltelling.nl.

lees meer lees minder
20% Korting op Potterie

20% Korting op Potterie

Ontvang op zaterdagmiddag 26 januari tussen 13.00 en 16.00 uur 20% korting op alle potterie (binnen- en buitenpotterie).

Actievoorwaarden:
- De korting is geldig op zaterdag 26 januari van 13.00-16.00 uur.
- De korting is geldig op het assortiment binnenpotterie en buitenpotterie m.u.v. bestellingen en het vast-lage prijs assortiment.
- De korting is niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen of op andere lopende (kortings-)acties en/of aanbiedingen.
- De korting is niet inwisselbaar voor contant geld.
- De korting wordt verrekend over de originele prijs.
- Bij retourneren van de goederen zal de waarde van de goederen minus de gegeven korting worden uitbetaald.
- De korting is niet geldig op intratuin.nl

lees meer lees minder
Kaarten met plantenillustraties verzamelen

Kaarten met plantenillustraties verzamelen

Komend jaar kun je bij ons in totaal 18 kaarten met mooie plantenillustraties verzamelen. Lijst ze in, maak er een collage van of verstuur ze - oké, misschien eentje dan - aan iemand die een kaart verdient! 


De kaarten zijn speciaal voor ons geïllustreerd door Karlijn van de Wier. Je krijgt drie kaarten, de drie kaarten zitten aan elkaar vast als een harmonica en kunnen gemakkelijk los 'gescheurd' worden. Vanaf zaterdag 5 januari, ontvang je een kaartenset met tekeningen van een mimosa, eucalyptus en agave. Op=op

lees meer lees minder
Boek 'Het Plantenlab' cadeau

Boek 'Het Plantenlab' cadeau

De hele maand januari ontvang je bij aankoop van € 25,- aan kamerplanten GRATIS de speciale editie van 'Het Plantenlab' van Judith Baehner (t.w.v. €14.95). Een perfecte gids voor iedereen die meer wil doen met planten in huis!Voorwaarden: • Bij besteding van minimaal € 25,- aan kamerplanten in de periode van 31-12-2018 t/m 27-01-2019

 • Maximaal 1 boek per klant.

 • De actie is geldig zolang de voorraad strekt. Op=op.

 • Bij het bezorgen van de producten en het aan de deur betalen van de factuur worden geen boeken uitgedeeld.

 • Deze actie is ook geldig op Intratuin.nl, afhankelijk van het weer. Wanneer het gaat vriezen kunnen wij helaas geen kamerplanten versturen. De actie is dus geldig op verkoopbare kamerplanten op intratuin.nl 


 

lees meer lees minder