• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin Apeldoorn

Intratuin Apeldoorn

Welkom bij Intratuin Apeldoorn! Intratuin Apeldoorn bestaat sinds 1994 en is één van de vier vestigingen van eigenaar Hendrik Vreeman. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. In het voorjaar en zomer vind je alles op het gebied van tuinmeubelen, -accessoires en buitenkoken. En in het najaar kun je genieten van onze kerstshow. Geniet van een pauze tijdens het shoppen in ons tuincafé. De laatste dagen van het jaar koop je bij ons het mooiste vuurwerk van Nederland!


Vragen tijdens het shoppen? Onze deskundige medewerkers helpen graag!


In ons tuincafé kun je voor 2,95 pp genieten van een ontbijt. Een gezellige High Tea met een etagére vol zoete en hartige lekkernijen kost 14,95 pp. Voor de High Tea ontvangen we je reservering graag minimaal 2 werkdagen van tevoren. Een afspraak maken kan via ons online Afspraak formulier High Tea, telefonisch of aan de balie. 


Wil je een afspraak maken met onze tuinontwerpstudio?
Klik hier voor het afspraakformulier Tuinontwerp.
En bekijk de afgeronde projecten van de Tuinontwerpstudio hier.

Remco Gorkink
Remco GorkinkBedrijfsleider Intratuin Apeldoorn

Faciliteiten

 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname Nationale Bloemenbon Inname Nationale Bloemenbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Tuinontwerp studio Tuinontwerp studio
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Apeldoorn
De Voorwaarts 420
7321 MG Apeldoorn
055-3601116

r.gorkink@apeldoorn.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 9:30 - 18:00
Dinsdag 9:30 - 18:00
Woensdag 9:30 - 18:00
Donderdag 9:30 - 18:00
Vrijdag 9:30 - 21:00
Zaterdag 9:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Woensdag 22 maart 18:00-21:00 uur
lentekoopavond 20% korting op alles*
*voorwaarden zie flyer

Laatste nieuws

Tuinontwerpstudio Intratuin

Tuinontwerpstudio Intratuin

Tuinontwerpstudio Intratuin


Intratuin heeft een eigen tuin ontwerp studio. De Tuinontwerpstudio met standplaats Lochem werkt voor Almelo, Apeldoorn, Deventer en Lochem en kan u helpen bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp voor uw tuin, dakterras, balkon of andere groene omgeving.


Nieuw bij Intratuin: 3D tuinontwerp!


Na de vele inspiraties die we hebben gecreëerd in onze 2D ontwerpen, kunnen we deze mooie lijn voortzetten in het maken van 3D tuinontwerpen. Ervaar nu op een groot beeldscherm hoe je nieuwe tuin er uit komt te zien, bepaal zelf de looproute door je nieuwe tuin en geniet....


De Tuinontwerpstudio helpt je graag bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp in 2D en 3D voor je nieuwe of bestaande tuin, dakterras, balkon of andere groenomgeving zodat er een geheel nieuwe sfeer of functionaliteit ontstaat.


De Tuinontwerpstudio van Intratuin Almelo, Apeldoorn, Deventer en Lochem heeft als standplaats Lochem, maar is regelmatig bij alle vestigingen aanwezig voor een informatiedag.


 


Bij het maken van een tuinontwerp worden veel en onderwerpen of vragen behandeld, zoals:


- gaan we uit van een strakke rechtlijnige sfeer of van een vloeiend lijnenspel?
- bestrating en terrassenplan
- beplantingsplan voor jaarrond tuinplezier
- toepassingen als vijvers en waterornamenten
- verlichtingsplan 12 volt/LED/230 volt
- beregeningssysteem handmatig of volautomatisch
- toepassingen als een pergola, terrasoverkapping, tuinhuis of veranda
- etc. 


Bij een tuinontwerpplan doorlopen we een aantal fases. In de showtuin welke met de laatste mooie trends is ingericht, bekijken we samen de foto's van de huidige situatie, bespreken het oppervlak van de aan te leggen tuin en bepalen de omringende elementen die van toepassing zijn op het tuinontwerp. We proberen in het eerste gesprek zoveel mogelijk ideeën en wensen op te nemen, het wordt tenslotte je droomtuin!


In het vervolggesprek wordt de ontwerptekening en de daarbij behorende offerte van materialen en beplantingen doorgenomen, ook hebben we de mogelijkheid om de materialen en de beplantingen in de winkel te bekijken om zo een geweldige indruk te krijgen van de mogelijkheden.


In de offerte zijn alle kosten verwerkt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


Het is mogelijk om het ontwerp geheel of gedeeltelijk (met eigen inbreng) uit te laten voeren door onze professionele hoveniers. Mocht je er voor kiezen om alles zelf aan te leggen, dan kan dat natuurlijk ook. In beide gevallen begeleiden wij het aanlegproces, wij zorgen er voor dat de tuin en de beplanting wordt uitgezet zoals op het ontwerp staat aangegeven. Kortom: we houden je volledig op de hoogte en je bent betrokken bij je nieuwe tuin.


Bij de opdracht ontvang je ook een snoeiplan waarin alle kenmerken en snoeiwijzen van de beplantingen beschreven staan. Het is mogelijk om je tuin periodiek of 1 of 2 maal per jaar vakkundig te laten snoeien door onze medewerkers. Op deze manier ziet je tuin er na jaren nog perfect uit. Hiervoor maken we graag vrijblijvend een offerte.


Verdere specialiteiten van de tuinontwerpstudio is het maken van een beplantingsplan voor je interieur, zoals kantoor- of particuliere ruimte. We komen ter plaatse de sfeer opnemen en inmeten. Aansluitend maken we een offerte welke we bij Intratuin doornemen. Op deze manier kunnen we ook alle potterie en planten bekijken, zodat er een goede indruk verkregen kan worden van de mogelijkheden.


Dienstenoverzicht van de tuinontwerpstudio:


- maken van vakkundige en creatieve ontwerpen voor tuin/dakterras of andere groenomgeving in 2D of 3D simulatie. "Loop eens door je nieuwe tuin"
- Geheel aanleggen van tuin/dakterras of aanleg in samenwerking met de opdrachtgever.
- Begeleiding van aanleg indien opdrachtgever de werkzaamheden zelfstandig uitvoert.
- Maken van een herinrichtingsplan van bestaande borders
- Aanleg van kunstgras
- Tuinonderhoud periodiek of onder afspraak.
- (periodieke) bestrijding van schimmelzoekten (luis, spint, meeldauw etc) en dierlijke plagen engerlingen, taxuskever etc).
- Vijveronderhoud en inrichting
- Tuinberegening handmatig of volautomatisch / onderhoud
- Ontwerpen en aanleggen van een verlichtingsplan met LED / 12 Volt / 220 Volt verlichting
- Kantoor- en interieurbeplanting, tevens (periodiek) onderhoud.
- Montage van blokhutten en tuinhuizen, terrasoverkapping of harmonica schaduwdoeken


Heeft u direct een vraag voor onze tuinontwerpers, wilt u meer informatie over mogelijkheden of prijzen?Mailt u dan naar tuinontwerp@lochem.intratuin.nl


Benieuwd naar lopende en afgeronde projecten van de tuinontwerpstudio? Klik hier.


De Intratuin Tuinontwerpstudio begeleidt je project van ontwerp tot oplevering. Voor de uitvoering van de werkzaamheden werken wij samen met Koppelman Hoveniers. De regie blijft echter in onze handen. 

Lees meer Lees minder
Riverdale voorjaarscollectie

Riverdale voorjaarscollectie

Riverdale voorjaarscollectie 2017 Butterfly Bliss


De nieuwe Riverdale collectie ligt in onze winkel: Butterfly Bliss.


Vlinders zijn dè inspiratie voor de spring-summer collectie van Riverdale. Met veel lichte tinten, natuurlijke materialen en zachte, ronde vormen heeft Riverdale het rustgevende gevoel van het kijken naar vlinders vertaald naar thuis. Riverdale vind je ook bij Intratuin!

Lees meer Lees minder
buitenpotterie

buitenpotterie

Nieuwe collectie buitenpotterie


Laat je inspireren door de nieuwe collectie buitenpotterie.


Plant en pot kun je zien als één geheel. We hebben veel keus in bloempotten en manden, van klassiek terracotta en geglazuurd aardewerk tot lichtgewicht potten in moderne, landelijke of klassieke sfeer. Ga jij voor een strakke moderne variant? Of kies jij liever voor de zomerse kleuren.

Ook handig: de Pure serie van Elho is een strakke en stijlvolle oplossing, die overal bij past en ook nog verrijdbaar is. Planten als de palmboom staan 's winters binnen en 's zomers lekker op het terras, een verplaatsbare pot is dan erg handig. Ook de lichtgewicht fiber terrazzo potten van Capi Europe of potten van clayfibre cement (een combinatie van natuurlijke materialen, versterkt met fibre) zijn makkelijk verplaatsbaar. De potten zien er natuurlijk uit en zijn toch gemakkelijk op te tillen.


Oplossingen voor je balkon vind je ook bij Intratuin. Balkonbakken en wandhaken, pothouders om je bloempot in op te hangen! Kortom, mogelijkheden genoeg! Hang je balkonbak aan de reling, of bevestig ze aan de muur. Keuze genoeg bij Intratuin! Of ga stapelen!

Lees meer Lees minder
stylingadvies

stylingadvies

Gratis stylingadvies


Maak een afspraak voor stylingadvies voor je huis en/of terras.


Laat je inspireren en ontvang advies voor de aankleding van je huis en/of terras. Ontvang ondersteuning bij de keuze voor (tuin)meubelen, woonaccessoires, planten, kleuren en verlichting.


Kortom:
Een compleet advies voor de metamorfose van jouw (woon)kamer of terras. 


Een mondeling stylingadvies op onze vestiging is gratis. Wil je liever advies aan huis en/of een tekening ontvangen? Dan zijn de kosten € 45,- per uur incl. BTW. Reiskosten tot een straal van 15 km vanaf de vestiging zijn gratis, daarbuiten zijn de kosten € 0,19/km.


 Voor het maken van een afspraak kun je terecht bij onze klantenservice.


Tip!
Neem naar je afspraak een aantal foto’s en/of een plattegrond.

Lees meer Lees minder
blond amsterdam servies

blond amsterdam servies

Blond Amsterdam bij Intratuin Apeldoorn!


Verschillende collecties van Blond zijn verkrijgbaar in onze winkel.
O.a Blond City, Delfts Blond, Blond Romance, Even bijkletsen en Blond Specials.


Wil je meer foto's zien van onze blond collectie? Bezoek dan onze facebookpagina!
Lees meer Lees minder
genieten in ons tuincafé

genieten in ons tuincafé

Welkom in ons tuincafé


Kom tijdens je bezoek aan Intratuin even heerlijk bij in onze gezellige restaurant, en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment. Op ieder moment van de dag kun je bij ons terecht voor een goede kop koffie, een afwisselende lunch of een lekker tussendoortje. Net als in de winkel gaan we met onze producten met de seizoenen mee. Salades in de zomer, in de herfst een stevige soep en natuurlijk onze bekende apfelstrudel in de winter.


Ontbijt


Van maandag tot en met zaterdag kun je tussen 9:30 en 10:30 genieten van een ontbijtje, bestaande uit koffie of thee, pistoletje, croissant, verschillende soorten hartig en zoet beleg en een eitje. Het ontbijt is met zorg samengesteld en heeft voldoende in zich voor een energierijke dag. inclusief koffie of thee voor € 2,95. 


High Tea


In geen enkel land wordt er zo uitgebreid genoten van thee, scones en mini-sandwiches als in Engeland. Gelukkig hoef je voor deze traditie niet langer het Kanaal over te steken! Geniet ook bij Intratuin met familie of vriendinnen van een etagère vol met Engelse specialiteiten. Ons Tuincafé biedt een High Tea met diverse soorten exclusieve thee. Heerlijke belegde minibroodjes, zoete en hartige snacks zoals muffins en scones maken de high tea compleet. Lunch... maar dan nèt even anders. Een High tea kost € 14,95 per persoon.


Graag minimaal 2 werkdagen van tevoren reserveren. Voor grote groepen vragen wij om nog eerder te reserveren. Naar het online reserveringsformulier.


Koopavondmenu


Tijdens onze koopavond op vrijdag kun je genieten van het koopavondmenu van € 17,45 voor € 9,95. Keuze uit 2 soorten soep als voorafje. Als hoofdgerecht een schnitzelmenu of satémenu en een lekkere coupe vanille ijs met slagroom toe. Iedere koopavond vanaf 17:00 uur.

Lees meer Lees minder
.

.

Nieuws van de dierenafdeling


Intratuin Apeldoorn stopt met de verkoop van vogels, konijnen en knaagdieren, vandaar dat sommige verblijven nu al leeg zijn.


Ben je op zoek naar een huisdier, neem dan contact op met een dierenopvangcentrum.


We blijven wel dierbenodigdheden zoals voeders, verzorgingsproducten en accessoires verkopen en advies omtrent verzorging en huisvesting bieden.


Wij gaan bekijken hoe wij de vrijgekomen ruimte gaan inrichten, waarschijnlijk deels als knuffelruimte en deels als educatieve ruimte.

Lees meer Lees minder
Velda Laser Guard

Velda Laser Guard

Geen last meer van reigers bij de vijver
met de Velda Laser Guard


Nieuw bij Intratuin Apeldoorn: de Velda Laser Guard. Bescherm je vijvervissen tegen indringers zoals reigers.

Kleurige vissen in een heldere vijver zijn een makkelijke prooi voor o.a. reigers. Vooral in het najaar als het voedselaanbod voor reigers beperkt is, zijn de vijvervissen een gemakkelijke prooi.

De bewegingssensor van de Laser Guard detecteert aankomende indringers, geeft direct felle lichtflitsen, groene laserstralen en optioneel ook afschrikkende geluiden. Nog voordat de reiger landt, zal hij geschrokken vluchten en zijn de vijvervissen veilig.

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

Kinderspeurtocht

Kinderspeurtocht

Speurtuin! 30 januari - 5 maart


Speciaal voor de kinderen hebben we een speurtocht in onze winkel uitgezet. Wat weet jij van onze planten en bollen? Haal tussen 30 januari en 5 maart een speurvel bij de kassa en ga op onderzoek uit in onze kas en ontdek een heleboel groene geheimen tijdens de speurtocht.

Lees meer Lees minder
Knutselen voor kids!

Knutselen voor kids!

Knutselen voor kids
Iedere zaterdag en zondag


 Kom je knutselen bij Intratuin Apeldoorn!?


Iedere zaterdag en zondag kunnen kinderen komen knutselen bij Intratuin Apeldoorn!
Elke dag een andere activiteit, passend in het seizoen.


Zaterdag: Tijd: 10:00-16:30 uur


Zondag: Tijd: 12:30-15:30 uur *Leeftijd: 3 tot 10 jaar.
De activiteiten vinden plaats naast het tuincafé.
Alle activiteiten zijn onder begeleiding van een Intratuin medewerker.
De meeste activiteiten zijn gratis, voor enkele workshops wordt een vergoeding gevraagd. Die workshops worden dan ook apart vermeld op onze website. 


Reserveren voor de gratis activiteit is niet nodig. Inloop/aanschuiven kan als er plek is aan tafel.
Voor de activiteiten met een vergoeding dient veelal wel ingeschreven te worden.

Lees meer Lees minder
TOmaand

TOmaand

Actiemaand Tuinontwerp 1 t/m 30 maart 2017

bij Intratuin Almelo, Apeldoorn, Deventer en Lochem.


Heb je plannen om de tuin geheel of deels opnieuw in te richten? Onze tuinontwerpstudio kan helpen bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp voor uw tuin, dakterras, balkon of andere groene omgeving.


Tuinontwerpmaandactie:


Plan je tijdens onze tuinontwerpmaand een afspraak die uiterlijk 30 april plaatsvindt en geef je na dit adviesgesprek opdracht voor het uitwerken van een 2D/3D tuinontwerp of beplantingsplan, dan ontvang je daarbij een Intratuin Cadeaukaart t.w.v. 20% van het tuinontwerpplan/beplantingsplan.*


Maak telefonisch een afspraak via 0573-288666 (Intratuin Lochem), via de mail tuinontwerpstudio@lochem.intratuin.nl of via het online afsprakenformulier.


* Onze tuinontwerper neemt in de tuinontwerpmaand contact met je op voor het maken van een afspraak bij Intratuin Almelo, Apeldoorn, Deventer (Twello) of Lochem. De actiekorting is alléén geldig wanneer de afspraak wordt vastgelegd in de tuinontwerpmaand en uiterlijk één maand na de tuinontwerpmaand plaatsvindt.


De tuinontwerpstudio, voor o.a.:


- bestratingsplan
- beplantingsplan en snoeiwijzen
- vijvers
- het verlichtingsplan
- toepassen van een pergola, tuinhuis, veranda, etc.

Lees meer Lees minder
Kinderworkshop

Kinderworkshop

1 maart: Kinderworkshop pannenkoek versieren


Op woensdagmiddag 1 maart organiseren we de kinderactiviteit pannenkoek versieren (en opeten!). Maak een uiltje van je pannenkoek door hem bijvoorbeeld te versieren met fruit.


Schrijf je nu alvast in bij de servicebalie, dit kan ook telefonisch. Workshops duren (inclusief smullen) ca 1 uur en vinden plaats tussen 13:00 en 17:00 uur 


Bij opgave graag de voorkeurstijd doorgeven.
Kosten € 2,50 per kind


 

Lees meer Lees minder
4 maart Tuinontwerpstudio

4 maart Tuinontwerpstudio4 maart: Tuinontwerpstudio infodag bij Intratuin Apeldoorn


Heb je plannen om je tuin geheel of deels opnieuw in te richten? Onze tuinontwerpstudio kan helpen bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp voor uw tuin, dakterras, balkon of andere groene omgeving.Op zaterdag 4 maart geeft de tuinontwerpstudio bij Intratuin Apeldoorn vrijblijvend uitleg en demonstraties over het ontwerpen van een geschikte tuin.

Tevens worden al uw vragen beantwoord over o.a.:
- bestrating
- beplanting en snoeiwijzen
- beplantingsplan
- vijvers
- het verlichtingsplan
- toepassen van een pergola, tuinhuis, veranda, etc.

Tijden: 10.00 tot 16.00 uur. 

Tijdens deze demonstratie geven wij adviezen en uitleg over de mogelijkheden van de tuinontwerpstudio. Mocht u een ontwerp willen laten tekenen, dan kunt u hier uiteraard een afspraak voor maken tijdens deze dag.


 Reserveren niet nodig. Inloop/aanschuiven kan als er plek is aan tafel bij de tuinontwerper.Lees meer Lees minder
Trendworkshop

Trendworkshop

11 maart: Trendworkshop Lenteschaal voor buiten
Vanaf maart is het volop lente bij Intratuin! Kom goed in de voorjaarsstemming met deze lenteschaal voor buiten. Op zaterdag 11 maart kun je meedoen met de workshop.We maken een vrolijke lenteschaal, gevuld met onder andere salix, viooltjes, blauwe druifjes en hyacinten.


Creëer samen met onze groenspecialist een prachtige eyecatcher. Schrijf je nu alvast in bij de servicebalie, dit mag ook telefonisch. De workshop bedraagt € 25,- per persoon. Hiervoor krijg je alle materialen (schaal, potgrond, diverse planten en decoratiemateriaal) en begeleiding om zelf je eigen lenteschaal te maken.


De workshop bieden we op diverse tijden aan.


Inschrijven kan voor 3 tijden:


11:00 uur
14:00 uur
16:00 uur

Alleen bij voldoende animo gaat deze workshop door, geef je dus op tijd op!

Lees meer Lees minder

stageplaatsen

Apeldoorn

De Intratuin vestigingen in Almelo, Apeldoorn, Deventer (Twello) en Lochem zijn erkend leerbedrijf voor stageplaatsen). Zowel bij KCH (kenniscentrum Handel) als Aequor zijn we erkend voor een groot aantal opleidingen.


We kunnen in onze vestigingen regelmatig stagiaires inzetten (waaronder voor toekomstige stylistes op onze afdeling sfeer/kerst) en is ons team  in staat om stagiaires goed te begeleiden en op te leiden.


Ben je een enthousiaste student(e) op zoek naar een leuke stageplaats binnen een dynamische en bloeiende organisatie, informeer dan naar de mogelijkheden!


Stuur je schriftelijk verzoek tot stage o.v.v. vestiging, stageperiode en gewenste afdeling naar het e-mail adres: a.bakker@almelo.intratuin.nl . 

Lees meer Lees minder

Productverantwoordelijke Snijbloemen

Apeldoorn

Voor deze fulltime functie (38 uur) ben je mede verantwoordelijk voor de optimale in- en verkoop, verzorging en presentatie van snijbloemen en snijbloemarrangementen, waarbij een goed commercieel inzicht een must is.  


Functieprofiel


Je beschikt over een vak opleiding bloembinden, hebt specifieke verkooptrainingen hierin gevolgd, je hebt ervaring in een soortgelijke (commerciële) functie en bent in staat om zelfstandig deze afdeling te runnen. Goede communicatieve eigenschappen en klantvriendelijkheid zijn een must. Eén van de facetten van je werk is de stijlvolle presentatie van de producten en de inrichting van de afdeling. Je bent in staat actief mee te denken en creatieve ideeën te ontwikkelen. Kennis van en werkervaring met de (retail) branche en assortimentsgroepen heeft onze voorkeur. 


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de C.A.O. Fashion, Sport en Lifestyle module Tuincentra.


Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan je schriftelijke reactie  naar Intratuin Apeldoorn B.V. t.a.v. mevrouw A. Bakker, De Voorwaarts 420, 7321 MG te Apeldoorn, e-mail adres: a.bakker@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie de afdeling Personeelszaken 0546-838661.


 

Lees meer Lees minder

Elektricien

Apeldoorn

Voor onze Intratuin vestiging in Apeldoorn zijn wij op oproepbasis op zoek naar een ervaren en gecertificeerd elektricien die nog graag enkele uren zou willen werken. Je bent verantwoordelijk voor de correcte, efficiënte en veilige uitvoering van verschillende elektrische onderhoudswerkzaamheden (o.a. onderhoud aan voorschakel apparaten) om een goede en veilige werking te garanderen. Tot je taken behoren o.a. :


- preventieve elektrische onderhoudswerkzaamheden en herstellingen aan verschillende installaties.


- bijspringen bij elektrische storingen of defecten voordoen.


- ophangen van spots, verlichting en het vervangen van lampen in de winkel.


- zorgen dat alle stroomvoorzieningen in de winkel veilig aangelegd worden t.b.v. presentatie displays (tijdens voorjaar en kerstshow).


In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.


Functieprofiel


Je hebt een technische opleiding elektriciteit  en hebt jaarlijks de nodige cursussen gevolgd om bovenstaande werkzaamheden uit te mogen voeren. Je hebt een grondige kennis van elektriciteit en hebt aandacht voor veilig werken, orde en netheid op de werkvloer.  Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidszin is nodig om je taken goed te volbrengen. Je hebt een sterke interesse in je vakgebied en zorgt dat je kennis up-to-date blijft.  Je komt snel tot een goede beslissing, bent stressbestendig en je levert nauwkeurig werk af. Je bent in deze functie flexibel inzetbaar.


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn vanaf 1 september 2016 conform de raam C.A.O. Fashion, Sport en Lifestyle. 


Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan een schriftelijke reactie naar Intratuin Apeldoorn b.v. t.a.v. mevrouw A. Bakker,  De Voorwaarts 420, 7321 MG te Apeldoorn,  


e-mail adres: a.bakker@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie de afdeling personeelszaken 0546-838661.


 

Lees meer Lees minder