• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Besteed 25.- aan kamerplanten in de winkel en ontvang gratis het boek 'Het plantenlab' van Judith Baehner op = op  
Intratuin Arnhem

Intratuin Arnhem

Stadstuincentrum Intratuin Arnhem betovert en inspireert. Een groot assortiment voor tuin, dier en huis in een sfeervolle winkel. Wij zijn de groenspecialist met kennis van wat er in de wereld gebeurt en wat lokaal speelt. Wij begrijpen als geen ander wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.


In ons tuincafé kun je van maandag t/m zaterdag tot 10.30 uur voor 2,95 pp genieten van een ontbijt. Een gezellige High Tea met een etagére vol zoete en hartige lekkernijen kost 14,95 pp. Voor de High Tea ontvangen we je reservering graag minimaal 2 werkdagen van tevoren. Een afspraak maken kan aan de balie van ons Tuincafé of  telefonisch via 026-3840598. 


Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, tips, trends en nog veel meer.
Volg ons via facebook, instagram en twitter.
Roel de Boer
Roel de BoerBedrijfsleider Intratuin Arnhem

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Arnhem
Beverweerdlaan 1
6825 AE Arnhem
026-3840570

KlantenserviceArnhem@arnhem.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.30
Zondag 10.00 - 17.00
Extra openingstijden

Evenementen

Groene post van Intratuin

Groene post van Intratuin

Vanaf 5 januari hebben we weer een leuke give-away! Komend jaar kun je bij ons in totaal 18 kaarten met mooie plantenillustraties verzamelen. Lijst ze in, maak er een collage van of verstuur ze - oké, misschien eentje dan - aan iemand die een kaart verdient! De kaarten zijn speciaal voor ons geïllustreerd door Karlijn van de Wier. Je krijgt drie kaarten, de drie kaarten zitten aan elkaar vast als een harmonica en kunnen gemakkelijk los 'gescheurd' worden. Vanaf zaterdag 5 januari, ontvang je een kaartenset met tekeningen van een mimosa, eucalyptus en agave. Op=op


lees meer lees minder
Gratis boek het plantenlab

Gratis boek het plantenlab

Ontvang de hele maand januari bij aankoop van € 25.- aan kamerplanten in de winkel of webshop gratis het boek Het Plantenlab van Judith Baehner (t.w.v. € 14,95). Een perfecte gids voor iedereen die meer wil doen met planten in huis. OP=OP!Voorwaarden: • Bij besteding van minimaal € 25,- aan kamerplanten in de periode van 31-12-2018 t/m 27-01-2019

 • Maximaal 1 boek per klant.

 • De actie is geldig zolang de voorraad strekt. Op=op.

 • Bij het bezorgen van de producten en het aan de deur betalen van de factuur worden geen boeken uitgedeeld.

 • Deze actie is ook geldig op Intratuin.nl, afhankelijk van het weer. Wanneer het gaat vriezen kunnen wij helaas geen kamerplanten versturen. De actie is dus geldig op verkoopbare kamerplanten op intratuin.nl 


lees meer lees minder
Speurtuin

Speurtuin

Wie weet er het meest van grote kamerplanten? In januari kunnen kinderen op onderzoek uit in onze winkel en groene geheimen ontdekken tijdens de speurtocht. Haal de speurtocht op bij onze klantenservice, ga op onderzoek uit in onze winkel en ontdek een heleboel groene geheimen tijdens de speurtocht. De antwoorden lever je weer in bij onze klantenservice, je krijgt dan een leuk presentje! Iedere maand hebben we een nieuwe speurtocht, passend bij het seizoen! 


lees meer lees minder
Kidsworkshop vogelmobiel maken

Kidsworkshop vogelmobiel maken

Op woensdag 23 januari mogen kinderen een vogelmobiel maken met touw, vilten bladeren, papieren vogels, kralen en veertjes. Deze kinderactiviteit is op vooraf inschrijving en kost € 2.50 per persoon, inclusief een drankje en wat lekkers. Neem contact op met onze klantenservice voor de exacte tijd en schrijf je in. 

lees meer lees minder
Nationale Tuinvogeltelling

Nationale Tuinvogeltelling

Op 25, 26&27 januari vindt de Nationale Tuinvogeltelling van Vogelbescherming Nederland plaats. Tel jij mee met de vogeltelling? Dan maak je ook nog eens kans op een gratis tuinadvies van een tuinvogelconsulent én €100,- shoptegoed van Intratuin!


Wat is de Nationale Tuinvogeltelling?


De Nationale Tuinvogeltelling is een landelijk evenement dat wordt gehouden door Vogelbescherming Nederland in het laatste weekend van januari. Dit jaar vindt de Nationale Tuinvogeltelling plaats op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 januari. En jij kan meedoen! Ga er lekker voor zitten en geniet van de vogels! Het is leuk en makkelijk.


Hoe werkt de vogeltelling?Iedereen kan meedoen in 3 gemakkelijke stappen:
  1. Tel op zaterdag 27 of zondag 28 januari 2018 een half uur de vogels in je tuin of op je balkon. Vliegen de vogels alleen maar over je tuin? Die tellen niet mee.

  2. Noteer alle waarnemingen van een soort in je tuin of op je balkon. Maar tel deze waarnemingen niet bij elkaar op, want dan loop je het risico dezelfde vogel dubbel te tellen. Geef alleen het hoogste aantal door van een soort die je tegelijk hebt gezien. Dus: zie je in jouw tel-halfuur 3 koolmezen tegelijk en even later 5 koolmezen? Dan geeft u door: 5 koolmezen.

  3. Geef jouw telling op zaterdag 27 of zondag 28 januari 2018 gemakkelijk door via de app Tuinvogels of via de website van de tuinvogeltelling. Op dat moment staat het telformulier voor je klaar, het wijst zich vanzelf.

  4. Ga voor meer informatie over de vogeltelling naar www.tuinvogeltelling.nlWat wordt er met de informatie gedaan van de vogeltelling?


Vogelbescherming Nederland verzamelt de gegevens en analyseert na afloop van de telling samen met SOVON Vogelonderzoek Nederland de tellingen. Ze kijken naar opvallende weersinvloeden, invloeden van voeren door mensen, de invloed van een ‘groene tuin’ versus een ‘tegeltuin’, etc. Ieder jaar maken ze een uitgebreid rapport over de telresultaten. Het is goed om je te realiseren dat één jaar tellen niet zoveel zegt. De kracht van dit soort tellingen zit hem in de herhaling: pas na jaren kunnen we trends en bewegingen zien.


WIN!


Doe mee met de Nationale Tuinvogeltelling en maak 10x kans op een gratis tuinadvies van één van de Tuinvogelconsulenten van Vogelbescherming. In dit advies staat wat je nodig hebt aan planten, nestkasten en voer om van de tuin een vogelparadijs te maken. Daarnaast win je ook nog eens € 100,- shoptegoed bij Intratuin, dan kun je meteen aan de slag! Je doet mee door jouw vogeltelling op zaterdag 27 of zondag 28 januari door te geven op www.tuinvogeltelling.nl, vink aan dat je meedoet met de winactie en wie weet ben jij één van de 10 gelukkige. Bekijk de actievoorwaarden op www.tuinvogeltelling.nl.


Dit blog is geschreven in samenwerking met Vogelbescherming Nederland. Rechten beelden: Vogelbescherming Nederland

lees meer lees minder

Laatste nieuws

Wensvijver 2018

Wensvijver 2018

Ook dit jaar hebben wij weer een wensvijver aangelegd. Breng je binnenkort een bezoek aan Intratuin Arnhem?


Vergeet dan niet om een wens te doen bij de speciaal gemaakte wensvijver. De totale opbrengst van deze wensvijver zal ook dit jaar ten goede komen aan de CliniClowns.

lees meer lees minder
Groentrend: vergrijsd & zacht

Groentrend: vergrijsd & zacht

lees meer lees minder
Groentrend: bloemen & weelde

Groentrend: bloemen & weelde

Houd jij wel van een beetje uitgesproken en kleurrijk? Dan is dit waarschijnlijk jouw favoriet. De derde groentrend van komend najaar is groots, luxueus en weelderig. Wij presenteren: bloemen en weelde.


Lees er hier alles over>>> https://inspiratie.intratuin.nl/groentrend-bloemen-weelde/

lees meer lees minder
Groentrend: retro & vrolijk

Groentrend: retro & vrolijk

Oud is het nieuwe nieuw. De vierde groentrend van dit najaar combineert vintage met nieuw. Retro en vrolijk is geïnspireerd op de jaren ’70. Planten die in de seventies heel populair waren vinden opnieuw hun weg naar onze woonkamers. Lees hier meer>>> https://inspiratie.intratuin.nl/groentrend-retro-vrolijk/

lees meer lees minder
Groentrend: Stoer & Natuurlijk

Groentrend: Stoer & Natuurlijk

lees meer lees minder
KOOPZONDAG

KOOPZONDAG

Intratuin Arnhem heeft de openingstijden van de koopzondagen aangepast. Vanaf komende zondag 13 mei zullen wij iedere zondag open zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

lees meer lees minder
Rouwboeket

Rouwboeket

Rouwbloemen spelen een belangrijke rol bij een uitvaart. Intratuin Arnhem biedt nabestaanden, familie en vrienden een manier om een passende afscheidsgroet aan hun dierbare mee te geven, of u nu kiest voor een eenvoudig, elegant, kleurrijk of artistiek rouwboeket. Wij maken voor u op basis van uw wensen het rouwstuk dat past bij de stijl, karakter of kleur van uw overledene. Onze medewerkers maken met veel liefde en de allermooiste bloemen het laatste afscheid voor uw dierbare tot een mooie herinnering.


Kom gerust bij ons langs om uw wensen met ons te bespreken, van een eenvoudig veldboeket tot een klassiek stuk. Alles is in overleg mogelijk. Komt het u niet uit om langs te komen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 026-3840570. Wij verzorgen het bloemwerk graag en bezorging is mogelijk.  

lees meer lees minder
Intratuin Arnhem sponsort G-teams

Intratuin Arnhem sponsort G-teams

Intratuin Arnhem sponsort 2 G-teams van voetbalvereniging Eendracht uit Arnhem. Zaterdag kregen de teams de tenues uitgereikt. Vol trots showden de teams hun nieuwe outfit bij de voetbalclub én bij Intratuin Arnhem.

lees meer lees minder