• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Intratuin Arnhem

Intratuin Arnhem

Stadstuincentrum Intratuin Arnhem betovert en inspireert. Een groot assortiment voor tuin, dier en huis in een sfeervolle winkel. Wij zijn de groenspecialist met kennis van wat er in de wereld gebeurt en wat lokaal speelt. Wij begrijpen als geen ander wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.


Als gevolg van het bericht van het RIVM is ons Tuincafé t/m nader bericht gesloten. Vooralsnog blijft ons tuincentrum gewoon geopend. 


Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, tips, trends en nog veel meer.
Volg ons via facebook, instagram en twitter.
Roel de Boer
Roel de BoerBedrijfsleider Intratuin Arnhem

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Toiletten Toiletten
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Arnhem
Beverweerdlaan 1
6825 AE Arnhem
026-3840570

KlantenserviceArnhem@arnhem.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 9.00 - 17.00
Dinsdag 9.00 - 17.00
Woensdag 9.00 - 17.00
Donderdag 9.00 - 17.00
Vrijdag 9.00 - 17.00
Zaterdag 9.00 - 17.00
Zondag 10.00 - 17.00
Extra openingstijden

Openingstijden Feestdagen 


Evenementen

Speurtuin

Speurtuin

Ontdek alles over dieren tijdens de kinderspeurtocht van deze maand. Kinderen kunnen lekker op onderzoek uit in onze winkel en vinden de antwoorden op onze dierenvragen. Haal de speurtocht op bij de servicebalie, ga op onderzoek uit in onze winkel. De antwoorden lever je weer in bij de servicebalie, je krijgt dan een leuk presentje! 


Iedere maand hebben we een nieuwe speurtocht. Iedere maand hebben we een nieuwe speurtocht, passend bij het seizoen! 


lees meer lees minder

Laatste nieuws

Vacature Verkoopleider buitengroenafdeling m/v

Vacature Verkoopleider buitengroenafdeling m/v

Stadstuincentrum Intratuin Arnhem betovert en inspireert. Wij bieden een groot assortiment voor tuin, dier en huis in onze sfeervolle winkel. Als lokale groenspecialist begrijpen wij als geen ander wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken. Intratuin Arnhem is onderdeel van Scalabor, het arbeitsontwikkelbedrijf voor Midden-Gelderland. Wij vinden het heel belangrijk om mensen mee te laten doen aan het arbeidsproces. Want meedoen verhoogt de kwaliteit van leven. Onze hoofddoelstelling is om medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt te onwikkelen en begeleiden naar een zo regulier mogelijke arbeidsplaats.


Om onze missie te laten slagen, zijn wij op zoek naar een:


              VERKOOPLEIDER BUITENGROENAFDELING m/v  28-32 uur per week


De functie


Als praktische en mensgericht ingestelde verkoopleider heb je een zeer veelzijdige baan binnen Intratuin Arnhem. Een wezelijk onderdeel van jouw taakstelling wordt er dagelijks een beroep gedaan op jouw verantwoordelijkheid voor de gehele afdeling "buitengroen". Hieronder vallen de vaste planten, bomen, heesters en de houtafdeling. Met het team verricht je alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van verkoop en verzorging van de planten en aanverwante artikelen. Je helpt de klant op een vakkundige, corecte en klantvriendelijke manier. Je hebt oog en oor voor zowel de klant als de medewerker. Samen met jouw team zorg je voor de optimale uitstraling van de afdeling. Je geeft direct leiding aan circa 12 medewerkers. Je rapporteeer aan de bedrijfsleider van Intratuin Arnhem.


Wat vragen wij van jou


- Vak- en plantenkennis. Je hebt een afgeronde groen-, hoveniers- of tuincentrum-opleiding (bij voorkeur MBO 3 of 4 niveau) en /of relevante werkervaring.


-Een commerciële, klantgerichte, communicatief sterke teamspeler die zelfstandig kan werken.


-Ervaring met het ontwikkelen, coachen en stimuleren van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt is een pré.


Wij bieden


Een arbeidsovereenkomst voor betaalde tijd in een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een veranderde organisatie. Wij volgen de salaristabel van de CAO retail non-food.


Informatie


Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Roel de Boer, bedrijfsleider. Hij is dagelijks bereikbaar tussen 10.00 - 17.00 uur via www.intratuin.nl/winkels/intratuin-arnhem.


Jouw reactie


Jouw schriftelijke motivatie en cv kun je mailen naar personeelsadministratie@scalabor.nl o.v.v. vacature verkoopleider buitengroenafdeling Intratuin Arnhem. Je kunt reageren tot en met 28 juni 2020,


Acquistitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


lees meer lees minder
Tijdelijke Veranderde openingstijden

Tijdelijke Veranderde openingstijden

Lieve klanten,


Vanaf A.s. zaterdag 13 juni gaan  wij de openingstijden weer iets uitbreiden. Wij zijn dan van maandag t/m zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en zondags van 10.00 tot 17.00 uur. De standaard koopavond zal nog blijven vervallen. 


U bent van harte welkom in onze winkel aan de Beverweerdlaan 1. 


Uw Intratuin Team

lees meer lees minder
Rouwboeket

Rouwboeket

Rouwbloemen spelen een belangrijke rol bij een uitvaart. Intratuin Arnhem biedt nabestaanden, familie en vrienden een manier om een passende afscheidsgroet aan hun dierbare mee te geven, of u nu kiest voor een eenvoudig, elegant, kleurrijk of artistiek rouwboeket. Wij maken voor u op basis van uw wensen het rouwstuk dat past bij de stijl, karakter of kleur van uw overledene. Onze medewerkers maken met veel liefde en de allermooiste bloemen het laatste afscheid voor uw dierbare tot een mooie herinnering.


Kom gerust bij ons langs om uw wensen met ons te bespreken, van een eenvoudig veldboeket tot een klassiek stuk. Alles is in overleg mogelijk. Komt het u niet uit om langs te komen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 026-3840570. Wij verzorgen het bloemwerk graag en bezorging is mogelijk.  

lees meer lees minder
KOOPZONDAG

KOOPZONDAG

Intratuin Arnhem heeft de openingstijden van de koopzondagen aangepast. Vanaf komende zondag 13 mei zullen wij iedere zondag open zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

lees meer lees minder
Project

Project "de vlindertuin"

Als Intratuin Arnhem vinden we het belangrijk om lokale maatschappelijke projecten te ondersteunen. Een van deze projecten is “de vlindertuin” in de wijk Geitenkamp Arnhem. De initiatiefnemers Dirk Jan Riphagen, Geert Driebergen en Ria Hijmans proberen met lokale bewoners en betrokken bedrijven en instellingen deze buurtmoestuin tot een groen paradijs om te toveren en hier mogen wij aan meewerken!

lees meer lees minder
Privacyverklaring

Privacyverklaring

Privacyverklaring


Dit is de privacyverklaring van Intratuin Arnhem


Bezoekadres Beverweerdlaan 1


6825 AE Arnhem


Telefoon  026 384 0570


E-mail  KlantenserviceArnhem@arnhem.intratuin.nl


Persoonsgegevens


Intratuin Arnhem verwerkt persoonsgegevens.


Workshop


Als u zich opgeeft voor een workshop leggen we uw naam, e-mailadres en telefoonnummer vast. Dit maakt het voor ons mogelijk om contact met u te houden over de workshop. We verwijderen uw gegevens zodra de workshop afgelopen is.


High Tea


Wanneer u een High Tea reserveert in ons tuincafé leggen wij uw naam en telefoonnummer vast. Dit maakt het mogelijk om contact met u te houden over de High Tea. We verwijderen uw gegevens na afloop van de High Tea.


Bezorgservice


Als u gebruik maakt van onze bezorgservice noteren wij uw naam, adres en telefoonnummer. Deze gegevens gebruiken we voor het uitvoeren van de bezorging.


Contactformulier


Als u gebruik maakt van het Contactformulier op de website, verwerkt Intratuin Arnhem uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het behandelen van het Contactformulier. Uw gegevens worden uiterlijk 3 maanden na behandeling van het Contactformulier verwijderd.


 Solliciteren


Tijdens de sollicitatieprocedure verzamelt Intratuin Arnhem gegevens van sollicitanten. Hierbij moet u denken aan: naam, adres, geboortedatum, burgerlijke staat, telefoonnummer, e-mailadres, opleidingen, loopbaan, bekwaamheden, CV, foto en notities tijdens het sollicitatiegesprek. Wij bewaren persoonsgegevens van sollicitanten tot uiterlijk 4 weken na het beëindigen van de sollicitatieprocedure.


Het kan voorkomen dat wij u vragen om Intratuin Arnhem toestemming te geven om uw gegevens langer te bewaren, omdat er op een later tijdstip mogelijk een passende functie komt. In dat geval bewaren wij uw gegeven tot maximaal 1 jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure. 


Camerabewaking


Voor bescherming van de veiligheid van bezoekers en medewerkers en bescherming van de eigendommen van Intratuin Arnhem wordt gebruik gemaakt van camerabewaking. De camerabeelden en –geluiden worden maximaal 15 dagen bewaard of in geval van incidenten voor de duur van de afhandeling van het incident.


 Website en social media


Intratuin Arnhem plaatst alleen artikeltjes en beeldmateriaal over u op de website en social media (Facebook, Instagram en Twitter) als u hiervoor toestemming hebt gegeven. Als u uw toestemming weer intrekt, worden uw gegevens verwijderd.


Geautomatiseerde besluitvorming


Intratuin Arnhem gebruikt uw gegevens niet voor geautomatiseerde besluitvorming. Besluiten met betrekking tot u worden altijd genomen door medewerkers van Intratuin Arnhem.


Beveiligen


Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens tegen te gaan. Deze beveiligingsmaatregelen worden periodiek getoetst.


Uw rechten (Inzage, Correctie, Beperking van verwerking)


U heeft het recht om de persoonsgegevens die Intratuin Arnhem van u verwerkt in te zien. Voor inzage van uw persoonsgegevens kunt u een bericht sturen aan gegevensbescherming@scalabor.nl.


Als uw persoonsgegevens onjuist of onvolledig verwerkt worden, heeft u recht op rectificatie of aanvulling van uw persoonsgegevens.


Zolang er een geschil is met betrekking tot uw persoonsgegevens heeft u het recht dat Intratuin Arnhem uw persoonsgegevens niet verwerkt.


Functionaris gegevensbescherming


De functionaris gegevensbescherming van Intratuin Arnhem is bereikbaar op telefoonnummer 06 22863214 en via e-mail gegevensbescherming@scalabor.nl.


Autoriteit Persoonsgegevens


Wij helpen u graag verder als u klachten hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens. Mocht u er toch niet samen met ons uitkomen, dan hebt u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl).


 

lees meer lees minder
Intratuin Arnhem sponsort G-teams

Intratuin Arnhem sponsort G-teams

Intratuin Arnhem sponsort 2 G-teams van voetbalvereniging Eendracht uit Arnhem. Zaterdag kregen de teams de tenues uitgereikt. Vol trots showden de teams hun nieuwe outfit bij de voetbalclub én bij Intratuin Arnhem.

lees meer lees minder
Intratuin Arnhem en Arnhem Klimaatbestendig slaan handen ineen

Intratuin Arnhem en Arnhem Klimaatbestendig slaan handen ineen

Intratuin Arnhem werkt sinds kort samen met Arnhem Klimaatbestendig om inwoners van Arnhem te informeren over bewust omgaan met regenwater. In ons stadstuincentrum hangt een groot informatiebord met praktische informatie over hoe je tuin in te richten zodat wateroverlast beperkt wordt.
Tegels eruit, groen erin en een regenton om water op te vangen zijn enkele ideeën die een bijdrage leveren. Onze medewerkers geven graag advies over het meer klimaatbestendig inrichten van tuinen. Het regent vaker en harder, zorg dat jouw tuin dat aankan!lees meer lees minder