• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Door de drukte bij PostNL, kan het zijn dat jouw online bestelling iets later bezorgd wordt dan gepland.
Intratuin Arnhem

Intratuin Arnhem

Stadstuincentrum Intratuin Arnhem betovert en inspireert. Een groot assortiment voor tuin, dier en huis in een sfeervolle winkel. Wij zijn de groenspecialist met kennis van wat er in de wereld gebeurt en wat lokaal speelt. Wij begrijpen als geen ander wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.


In ons tuincafé kun je van maandag t/m zaterdag tot 10.30 uur voor 2,95 pp genieten van een ontbijt. Een gezellige High Tea met een etagére vol zoete en hartige lekkernijen kost 14,95 pp. Voor de High Tea ontvangen we je reservering graag minimaal 2 werkdagen van tevoren. Een afspraak maken kan aan de balie van ons Tuincafé of  telefonisch via 026-3840598. 


Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, tips, trends en nog veel meer.
Volg ons via facebook, instagram en twitter.
Roel de Boer
Roel de BoerBedrijfsleider Intratuin Arnhem

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Arnhem
Beverweerdlaan 1
6825 AE Arnhem
026-3840570

KlantenserviceArnhem@arnhem.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.30
Zondag 10.00 - 17.00
Extra openingstijden

Openingstijden Feestdagen


Kerstavond 24 december 9.00 tot 17.00 uur


2de kerstdag 26 december 10.00 tot 17.00 uur


Oudjaarsdag 31 december 9.00 tot 17.00 uur

Laatste nieuws

Vuurwerk Bestellen

Vuurwerk Bestellen

VUURWERK WEBSITE IS GEOPEND!


Onze vuurwerkwebsite is online! Ga snel naar onze vuurwerkwebsite van Intratuin Arnhem https://arnhem.intratuinvuurwerk.nl. Hier vindt je ook onze nieuwe vuurwerkkrant.


Bestel vóór 27 december 23:00 uur je vuurwerk in onze webshop dan mag je zelf nog 20% gratis vuurwerk* uitzoeken bij je aankoop.


De afhaaldagen voor vuurwerk zijn dit jaar 28, 29 en 31 december. Zondag 30 december wordt er landelijk geen vuurwerk verkocht.


*Totaalbedrag van je bestelling is exclusief de aanbiedingen,  de voorpagina en de achterpagina van de folder en de outlet. Of kijk ook op www.intratuinvuurwerk.nl voor onze vuurwerkkrant.

lees meer lees minder
Wensvijver 2018

Wensvijver 2018

Ook dit jaar hebben wij weer een wensvijver aangelegd. Breng je binnenkort een bezoek aan Intratuin Arnhem?


Vergeet dan niet om een wens te doen bij de speciaal gemaakte wensvijver. De totale opbrengst van deze wensvijver zal ook dit jaar ten goede komen aan de CliniClowns.

lees meer lees minder
Groentrend: vergrijsd & zacht

Groentrend: vergrijsd & zacht

lees meer lees minder
Groentrend: bloemen & weelde

Groentrend: bloemen & weelde

Houd jij wel van een beetje uitgesproken en kleurrijk? Dan is dit waarschijnlijk jouw favoriet. De derde groentrend van komend najaar is groots, luxueus en weelderig. Wij presenteren: bloemen en weelde.


Lees er hier alles over>>> https://inspiratie.intratuin.nl/groentrend-bloemen-weelde/

lees meer lees minder
Groentrend: retro & vrolijk

Groentrend: retro & vrolijk

Oud is het nieuwe nieuw. De vierde groentrend van dit najaar combineert vintage met nieuw. Retro en vrolijk is geïnspireerd op de jaren ’70. Planten die in de seventies heel populair waren vinden opnieuw hun weg naar onze woonkamers. Lees hier meer>>> https://inspiratie.intratuin.nl/groentrend-retro-vrolijk/

lees meer lees minder
Groentrend: Stoer & Natuurlijk

Groentrend: Stoer & Natuurlijk

lees meer lees minder
KOOPZONDAG

KOOPZONDAG

Intratuin Arnhem heeft de openingstijden van de koopzondagen aangepast. Vanaf komende zondag 13 mei zullen wij iedere zondag open zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

lees meer lees minder
Rouwboeket

Rouwboeket

Rouwbloemen spelen een belangrijke rol bij een uitvaart. Intratuin Arnhem biedt nabestaanden, familie en vrienden een manier om een passende afscheidsgroet aan hun dierbare mee te geven, of u nu kiest voor een eenvoudig, elegant, kleurrijk of artistiek rouwboeket. Wij maken voor u op basis van uw wensen het rouwstuk dat past bij de stijl, karakter of kleur van uw overledene. Onze medewerkers maken met veel liefde en de allermooiste bloemen het laatste afscheid voor uw dierbare tot een mooie herinnering.


Kom gerust bij ons langs om uw wensen met ons te bespreken, van een eenvoudig veldboeket tot een klassiek stuk. Alles is in overleg mogelijk. Komt het u niet uit om langs te komen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 026-3840570. Wij verzorgen het bloemwerk graag en bezorging is mogelijk.  

lees meer lees minder

Evenementen en workshops

Workshop Kerstkrans met Eucalyptus

Workshop Kerstkrans met Eucalyptus

Maak op zaterdag 15 december een romantische kerstkrans met eucalyptus, besjes en gipskruid. Prachtig voor aan de muur of deur!


We starten om 10.30 uur en deze workshop voor volwassenen kost €15,- per persoon, inclusief een drankje en wat lekkers. Exclusief kerstverlichting.


Heb jij ook wel zin in een creatieve ochtend? Reserveer dan nog een plekje bij onze klantenservice of telefonische 026-3840570.

lees meer lees minder

BOL, SNUFFELSTAGE

Intratuin Arnhem

Bedrijfsprofiel: Intratuin Arnhem is een onderdeel van Scalabor (voorheen Presikhaaf Bedrijven). Hier werken medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een optimale winkelvoering. Scalabor is een dienstverlenende organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in staat stelt duurzaam te werken. Centraal staat de ontwikkeling van mensen uit de doelgroep en plaatsing en begeleiding op de werkvloer.


De stage:


Regelmatig hebben wij stageplaatsen beschikbaar. Afhankelijk van je studierichting of interesse kan dat zijn op de afdeling groen buiten, kamerplanten, snijbloemen, afdeling dier, tuinwinkel, tuinmeubelen/bbq/kerst, sfeer, kassa of horeca. Voor het schooljaar 2017-2018 zijn er nog enkele stageplekken beschikbaar. O.a. plaats voor een leerling verkoopspecialist (dier-tuinwinkel) en een leerling groene detailhandel.


Tijdens je stage werk je mee op de afdeling om het geleerde in praktijk te brengen. Samen met je begeleider zorg je voor een goed verzorgde afdeling, waarbij alles netjes, opgeruimd en aangevuld is. Je helpt de klant zover je kan. Natuurlijk zorgen wij voor een vakkundige begeleiding.


Ben je een enthousiaste, klantvriendelijke, leergierige student(e), op zoek naar een leuke stage/BOL plek? Zit je op de middelbare school, volg je een MBO opleiding of heb je een afstand tot de arbeidsmarkt en zoek je een werkervaringsplek? Vindt je het leuk om in een tuincentrum te werken. Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken? Informeer dan naar de mogelijkheden. 


Wij zijn een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen.


Voor meer informatie of je schriftelijk verzoek tot stage kun je mailen o.v.v. vestiging, stageperiode en gewenste afdeling naar het e-mail adres: j.albregt@scalabor.nl

lees meer lees minder