• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • *Gratis verzending v.a. €40,-
Intratuin Arnhem

Intratuin Arnhem

Stadstuincentrum Intratuin Arnhem betovert en inspireert. Een groot assortiment voor tuin, dier en huis in een sfeervolle winkel. Wij zijn de groenspecialist met kennis van wat er in de wereld gebeurt en wat lokaal speelt. Wij begrijpen als geen ander wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.


Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, tips, trends en nog veel meer.
Volg ons via facebook, instagram en twitter.

Wilbert de Leeuw
Wilbert de LeeuwOndernemer Intratuin Arnhem

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Arnhem
Beverweerdlaan 1
6825 AE Arnhem
026-3840570

KlantenserviceArnhem@arnhem.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.30
Zondag 12.00 - 17.00
Extra openingstijden

ELKE ZONDAG OPEN: 12.00 - 17.00 UUR

Laatste nieuws

..

..

SEPTEMBER ACTIE TUINCAFE


Kom gezellig langs in ons gezellige tuincafe, in de maand september kun je genieten van een heerlijke high tea! Neem gezellig iemand mee, want je krijgt de 2e voor de helft van de prijs! Natuurlijk kun je ook terecht voor een lekkere kop koffie/thee of een heerlijke lunch!


* High tea kun je nuttigen in de hele maand september. Je dient deze wel 2 dagen van te voren te reserveren. Dit kan bij de balie in ons Tuincafe of telefonische via 026-3840598


Deze aktie is alleen geldig bij Intratuin Arnhem!

Lees meer Lees minder
.

.

EXTRA KORTING MET JE VVV CADEAUBON


Bij aankoop van een VVV-cadeaubon tussen 1 september en 31 oktober 2017 ontvang je een Intratuin kortingsvoucher t.w.v. € 5,-. Hiermee is je cadeaubon tot 30 november 2017 ineens € 5,- meer waard bij Intratuin! (Bij een minimale besteding van € 20,-).


Actievoorwaarden > https://www.intratuin.nl/klantenservice/acties/vvv-actie

Lees meer Lees minder
.

.

BOTANISCHE PRINT


Vanaf 09 september 2017 is er weer een nieuwe botanische print verkrijgbaar! Bij besteding vanaf € 20,- krijg je er één gratis mee bij de kassa. Spaar ze allemaal

Lees meer Lees minder
.

.

Verzamel zowel thuis, als op het werk, alle cartridges en mobiele telefoons en lever ze in voor CliniClowns. Mede dankzij uw waardevolle bijdrage kunnen zij nog meer zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier bieden.


Tobias


Tobias (5) is vorige week geopereerd en mocht er, na een week bedrust, eindelijk even uit. De CliniClows kwamen op bezoek  en maakten er meteen een feestje van.... een treinfeestje.


"Ik stond versteld van hun professionaliteit; ze pasten zich helemaal aan zijn belevingswerkeld aan. De ontmoeting was voor hem één groot feest. Hij zei achteraf nog: 'Ik vond het eigenlijk best leuk in het ziekenhuis.", vertelt moeder Rinske.


Naast de ervaring van Tobias en zijn moeder, zijn er nóg meer hartverwarmende verhalen over een ontmoeting met een CliniClown. Stuk voor stuk verhalen van zieke en gehandicapte kinderen die vrolijkheid, zelfvertrouwen én kracht kregen. En van ouders die in hun ziel geraakt zijn, omdat ze hun kind zagen opleven.


Steun CliniClowns met uw cartridges en mobieltjes


Gunt u kinderen als Tobias ook een bijzondere ontmoeting met een CliniClown? Lever deze dan in! Inleveren kunt u in onze winkel nabij de klantenservice in de inzamelbox.


Lees meer Lees minder
.

.

Intratuin Arnhem is de samenwerking aangegaan met het installatiebedrijf Van Dorp uit Zevenaar voor een nieuwe verlichtingsplan in het gezelligste stadstuincentrum van Arnhem. Intratuin maakt daarbij gebruik van de nieuwe (led)verlichting van Phillips Lighting. Deze verlichting is duurzaam, spaarzaam en daarmee goed voor ons klimaat. Het contract is getekend, de komende maanden zal het echte installatiewerk plaatsvinden zodat we in de herfst- en wintermaanden kunnen genieten van de nieuwe (sfeer) verlichting binnen ons tuincentrum.

Lees meer Lees minder
Intratuin Arnhem en Arnhem Klimaatbestendig slaan handen ineen

Intratuin Arnhem en Arnhem Klimaatbestendig slaan handen ineen

Intratuin Arnhem werkt sinds kort samen met Arnhem Klimaatbestendig om inwoners van Arnhem te informeren over bewust omgaan met regenwater. In ons stadstuincentrum hangt een groot informatiebord met praktische informatie over hoe je tuin in te richten zodat wateroverlast beperkt wordt.
Tegels eruit, groen erin en een regenton om water op te vangen zijn enkele ideeën die een bijdrage leveren. Onze medewerkers geven graag advies over het meer klimaatbestendig inrichten van tuinen. Het regent vaker en harder, zorg dat jouw tuin dat aankan!Lees meer Lees minder
Intratuin Arnhem sponsort G-teams

Intratuin Arnhem sponsort G-teams

Intratuin Arnhem sponsort 2 G-teams van voetbalvereniging Eendracht uit Arnhem. Zaterdag kregen de teams de tenues uitgereikt. Vol trots showden de teams hun nieuwe outfit bij de voetbalclub én bij Intratuin Arnhem.

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

...

...

GRATIS FOTO SHOOT VAN JE HUISDIER


Beestenboel in de winkel! Ben jij trots huisdierenbezitter? Speciaal voor dierendag geeft Intratuin Arnhem graties dierenfotoshoots weg op zaterdag 30 september. Kom op zaterdag 30 september tussen 12.00 en 16.00 uur langs in onze winkel. De shoot is gratis en het downloaden van de foto's is ook gratis. De foto's zullen op onze facebook pagina geplaatst worden. Opgeven voor deze fotoshoot is niet nodig. Kom gewoon gezellig langs.

Lees meer Lees minder
..

..

KIDSWORKSHOP CUPCAKES MAKEN


Kom je cupcakes versieren met je favoriete dierenfiguren. Het is bijna dierendag, daarom organiseren wij op zaterdag 30 september het 'beestenboel in de winkel'dag met leuke activiteiten voor jou en je huisdier.


Maak je cupcake met je favoriete dier. We hebben voorbeeldjes van een cupcake 'hond', 'kat' en 'konijn', maar er zijn natuurlijk nog veel meer favoriete (huis)dieren te maken.


Deze workshop is op inschrijving vooraf bij onze klantenservice en kost € 2,50 per kind, inclusief een drankje. Er worden 2 cupcakes gemaakt per kind. De cupcakes mogen mee naar huis, als je ze nog niet hebt opgesmuld.


De workshop wordt gehouden tussen 14.00 tot 16.00 uur. Schrijf je in nu alvast in bij onze klantenservice of telefonische via 026-3840570.

Lees meer Lees minder
Inspiratiedag Groen Wonen

Inspiratiedag Groen Wonen

Langzamerhand gaan wij van buiten weer naar binnen. Intratuin Arnhem is daar helemaal klaar voor! Wij zitten boordevol (groen)inspiratie om het binnen weer super gezellig te maken. Kom daarom naar de Inspiratiedag Groen Wonen op zaterdag 7 oktober van 9.00 tot 17.30 uur. Met groene workshops, verrassende demonstraties en natuurlijk heel veel groen voor binnen. Op deze feestelijke dag zullen een hapje en een drankje niet ontbreken. Wij hebben er nu al zin in. Kom ook en laat je inspireren.


Alle activiteiten op een rijtje:


- Plantenquiz;


-Volwassen workshop groen in glas;


-Kidsworkshop herfst egel knutselen;


-Kidsworkshop botanische tasje verven;


-Demonstratie Tillandsia;


-Gratis oppotservice;


- 20 % konrting op kamerplanten en potten.


Inschijven voor de workshops kan bij onze klantenservice of telefonisch via 026-3840570

Lees meer Lees minder

BOL, SNUFFELSTAGE

Intratuin Arnhem

Bedrijfsprofiel: Intratuin Arnhem is een onderdeel van Presikhaaf Bedrjiven. Hier werken medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een optimale winkelvoering. Presikhaaf Bedrijven is een dienstverlenende organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in staat stelt duurzaam te werken. Centraal staat de ontwikkeling van mensen uit de doelgroep en plaatsing en begeleiding op de werkvloer.


De stage:


Regelmatig hebben wij stageplaatsen beschikbaar. Afhankelijk van je studierichting of interesse kan dat zijn op de afdeling groen buiten, kamerplanten, snijbloemen, afdeling dier, tuinwinkel, tuinmeubelen/bbq/kerst, sfeer, kassa of horeca. Voor het schooljaar 2017-2018 zijn er nog enkele stageplekken beschikbaar. O.a. plaats voor een leerling verkoopspecialist (dier-tuinwinkel) en een leerling groene detailhandel.


Tijdens je stage werk je mee op de afdeling om het geleerde in praktijk te brengen. Samen met je begeleider zorg je voor een goed verzorgde afdeling, waarbij alles netjes, opgeruimd en aangevuld is. Je helpt de klant zover je kan. Natuurlijk zorgen wij voor een vakkundige begeleiding.


Ben je een enthousiaste, klantvriendelijke, leergierige student(e), op zoek naar een leuke stage/BOL plek? Zit je op de middelbare school, volg je een MBO opleiding of heb je een afstand tot de arbeidsmarkt en zoek je een werkervaringsplek? Vindt je het leuk om in een tuincentrum te werken. Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken? Informeer dan naar de mogelijkheden. 


Wij zijn een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen.


Voor meer informatie of je schriftelijk verzoek tot stage kun je mailen o.v.v. vestiging, stageperiode en gewenste afdeling naar het e-mail adres: j.albregt@presikhaaf.org

Lees meer Lees minder

Scholieren voor het weekend

Intratuin Arnhem

Bedrijfsprofiel: Intratuin Arnhem is een onderdeel van Presikhaaf Bedrjiven. Hier werken medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een optimale winkelvoering. Presikhaaf Bedrijven is een dienstverlenende organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in staat stelt duurzaam te werken. Centraal staat de ontwikkeling van mensen uit de doelgroep en plaatsing en begeleiding op de werkplekken.


Wij zijn op zoek naar gemotiveerde scholieren/studenten die naast hun studie graag nog een centje willen bijverdienen.


Scholieren/oproepkrachten voor het weekend


 Functie-inhoud:


Wij zijn op zoek naar gemotiveerde scholieren/oproepkrachten (m/v) in de leeftijd van 16 jaar en ouder. Je wordt voornamelijk ingezet op de kassa. Naast het draaien van de kassa is het ook mogelijk dat je op de diverse andere afdelingen binnen onze vestiging wordt gezet.  De werkzaamheden zijn daardoor ook zeer afwisselend. Van belang is dat je flexibel en klantvriendelijk bent.


Wij vragen::; • Een flexibele instelling daar Intratuin 7 dagen per week open is;


Wij bieden • Een afwisselende baan op oproepbasis in een groene, dynamische en vernieuwende omgeving.


Je reactie:


Voor meer informatie over de inhoud van de functie en om te solliciteren kun je mailen naar het e-mail adres: j.albregt@presikhaaf.org

Lees meer Lees minder