• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Intratuin Arnhem

Intratuin Arnhem

Stadstuincentrum Intratuin Arnhem betovert en inspireert. Een groot assortiment voor tuin, dier en huis in een sfeervolle winkel. Wij zijn de groenspecialist met kennis van wat er in de wereld gebeurt en wat lokaal speelt. Wij begrijpen als geen ander wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.


In ons tuincafé kun je van maandag t/m zaterdag tot 10.30 uur voor 2,95 pp genieten van een ontbijt. Een gezellige High Tea met een etagére vol zoete en hartige lekkernijen kost 14,95 pp. Voor de High Tea ontvangen we je reservering graag minimaal 2 werkdagen van tevoren. Een afspraak maken kan aan de balie van ons Tuincafé of  telefonisch via 026-3840598. 


Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, tips, trends en nog veel meer.
Volg ons via facebook, instagram en twitter.

Wilbert de Leeuw
Wilbert de LeeuwOndernemer Intratuin Arnhem

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Arnhem
Beverweerdlaan 1
6825 AE Arnhem
026-3840570

KlantenserviceArnhem@arnhem.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.30
Zondag 12.00 - 17.00
Extra openingstijden

 KONINGSDAG 10.00 - 17.00 uur


5 mei BEVRIJDINGSDAG 9.00-17.00 uur


HEMELVAARTSDAG 10.00 - 17.00 uur


MOEDERDAG 12.00-17.00 uur


1st PINKSTERDAG GESLOTEN


2de PINKSTERDAG 12.00-17.00 uur


VADERDAG 12.00-17.00 uur


Laatste nieuws

Rouwboeket

Rouwboeket

Rouwbloemen spelen een belangrijke rol bij een uitvaart. Intratuin Arnhem biedt nabestaanden, familie en vrienden een manier om een passende afscheidsgroet aan hun dierbare mee te geven, of u nu kiest voor een eenvoudig, elegant, kleurrijk of artistiek rouwboeket. Wij maken voor u op basis van uw wensen het rouwstuk dat past bij de stijl, karakter of kleur van uw overledene. Onze medewerkers maken met veel liefde en de allermooiste bloemen het laatste afscheid voor uw dierbare tot een mooie herinnering.


Kom gerust bij ons langs om uw wensen met ons te bespreken, van een eenvoudig veldboeket tot een klassiek stuk. Alles is in overleg mogelijk. Komt het u niet uit om langs te komen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 026-3840570. Wij verzorgen het bloemwerk graag en bezorging is mogelijk.  

Lees meer Lees minder
Tuinvogelhandboek 5 euro korting

Tuinvogelhandboek 5 euro korting

Vogels brengen gezelligheid in de tuin en helpen je van kleine plagen af, zoals luizen en slakken. Maak je tuin aantrekkelijk voor vogels en geniet van de 'live-tv' die ze voor je maken. 


Wil jij weten hoe je je tuin nog vogelvriendelijker maakt? Met het boek 'Hoe maakt u van uw tuin of balkon een vogelparadijs en waarom?' gaat het zeker lukken! Het boek is geschreven door vogelbeschermer Nico de Haan en wordt ondersteund met prachtige tekeningen van Marjolein Bastin. Het boek is alleen verkrijgbaar bij Intratuin en de vogelbescherming. Met deze kortingsbon betaal je geen € 9.95 euro, maar € 4.95!  De kortingsbon is geldig vanaf 12 maart 2018. Print de bon of toon hem bij de kassa op je smartphone. Op=op


Download de kortingsbon hier

Lees meer Lees minder
..

..

WENSVIJVER | Intratuin Arnhem  doneerde de opbrengst van de Intratuin wensvijver, waar bezoekers tijdens de Kerstshow muntjes in konden gooien, aan de cliniclowns.


In de periode dat de wensvijver in de winkel van Intratuin Arnhem stond zijn er heel wat muntjes in geworpen. Een medeweker van Intratuin is druk bezig geweest om alle munten na afloop van de Kerstshow droog te maken, zodat ze konden worden geteld. Met dank aan alle mensen die een muntje in de vijver hebben  geworpen hebben we een mooi resultaat van € 251,92 ingezameld.


Het geld gebruiken de Cliniclowns om een lach op de gezichtjes van zieke kinderen te laten verschijnen, zodat ze even niet meer hoeven te denken aan hun ziek zijn.

Lees meer Lees minder
Intratuin Arnhem en Arnhem Klimaatbestendig slaan handen ineen

Intratuin Arnhem en Arnhem Klimaatbestendig slaan handen ineen

Intratuin Arnhem werkt sinds kort samen met Arnhem Klimaatbestendig om inwoners van Arnhem te informeren over bewust omgaan met regenwater. In ons stadstuincentrum hangt een groot informatiebord met praktische informatie over hoe je tuin in te richten zodat wateroverlast beperkt wordt.
Tegels eruit, groen erin en een regenton om water op te vangen zijn enkele ideeën die een bijdrage leveren. Onze medewerkers geven graag advies over het meer klimaatbestendig inrichten van tuinen. Het regent vaker en harder, zorg dat jouw tuin dat aankan!Lees meer Lees minder
Intratuin Arnhem sponsort G-teams

Intratuin Arnhem sponsort G-teams

Intratuin Arnhem sponsort 2 G-teams van voetbalvereniging Eendracht uit Arnhem. Zaterdag kregen de teams de tenues uitgereikt. Vol trots showden de teams hun nieuwe outfit bij de voetbalclub én bij Intratuin Arnhem.

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

Hangende kruidentuin maken

Hangende kruidentuin makenVolwassenworkshop | Zaterdag 28 april | Tijdstip: 14.00 uur  Wat is er nou lekkerder dan koken met kruiden uit eigen tuin? Tijdens deze workshop gaan we kruidenhangers maken zodat je de zelfgekweekte kruiden ook nog eens leuk kan ophangen!  Het arrangement bestaat uit versierde terracottapotjes die je kunt ophangen aan gevlochten kokos- en tuintouw. De workshop kost €15 per persoon incl. koffie/thee en wat lekkers.


Geef je op bij onze klantenservice of telefonisch via 0263840570.


Lees meer Lees minder
VROEGE VOGELKORTING

VROEGE VOGELKORTING

Op koningsdag 27 april van 10.00 tot 12.00 uur is er Vroege Vogelkorting, 20% korting op het gehele assortiment!


Actievoorwaarden:   - De korting is alleen geldig op 27 van 10.00 tot 12.00 uur & 28 april van 08.00 uur tot 10.00 uur   - De korting is niet geldig i.c.m. reeds afgeprijsde artikelen of op lopende acties en/of aanbiedingen   - Bij retourneren van goederen zal de waarden minus de gegeven korting worden uitbetaald   - De korting is geldig voor het hele assortiment muv blokhutten, bestrating, bestellingen, cadeaukaarten, gasflessen, boeken, arbeid, vast laag artikelen, horeca en levende dieren   - De korting wordt verrekend over de originele prijs   - Deze actie is uitsluitend geldig bij Intratuin Arnhem

Lees meer Lees minder

BOL, SNUFFELSTAGE

Intratuin Arnhem

Bedrijfsprofiel: Intratuin Arnhem is een onderdeel van Scalabor (voorheen Presikhaaf Bedrijven). Hier werken medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een optimale winkelvoering. Scalabor is een dienstverlenende organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in staat stelt duurzaam te werken. Centraal staat de ontwikkeling van mensen uit de doelgroep en plaatsing en begeleiding op de werkvloer.


De stage:


Regelmatig hebben wij stageplaatsen beschikbaar. Afhankelijk van je studierichting of interesse kan dat zijn op de afdeling groen buiten, kamerplanten, snijbloemen, afdeling dier, tuinwinkel, tuinmeubelen/bbq/kerst, sfeer, kassa of horeca. Voor het schooljaar 2017-2018 zijn er nog enkele stageplekken beschikbaar. O.a. plaats voor een leerling verkoopspecialist (dier-tuinwinkel) en een leerling groene detailhandel.


Tijdens je stage werk je mee op de afdeling om het geleerde in praktijk te brengen. Samen met je begeleider zorg je voor een goed verzorgde afdeling, waarbij alles netjes, opgeruimd en aangevuld is. Je helpt de klant zover je kan. Natuurlijk zorgen wij voor een vakkundige begeleiding.


Ben je een enthousiaste, klantvriendelijke, leergierige student(e), op zoek naar een leuke stage/BOL plek? Zit je op de middelbare school, volg je een MBO opleiding of heb je een afstand tot de arbeidsmarkt en zoek je een werkervaringsplek? Vindt je het leuk om in een tuincentrum te werken. Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken? Informeer dan naar de mogelijkheden. 


Wij zijn een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen.


Voor meer informatie of je schriftelijk verzoek tot stage kun je mailen o.v.v. vestiging, stageperiode en gewenste afdeling naar het e-mail adres: j.albregt@scalabor.nl

Lees meer Lees minder