• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Intratuin Arnhem

Intratuin Arnhem

Stadstuincentrum Intratuin Arnhem betovert en inspireert. Een groot assortiment voor tuin, dier en huis in een sfeervolle winkel. Wij zijn de groenspecialist met kennis van wat er in de wereld gebeurt en wat lokaal speelt. Wij begrijpen als geen ander wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.


In ons tuincafé kun je van maandag t/m zaterdag tot 10.30 uur voor 2,95 pp genieten van een ontbijt. Een gezellige High Tea met een etagére vol zoete en hartige lekkernijen kost 14,95 pp. Voor de High Tea ontvangen we je reservering graag minimaal 2 werkdagen van tevoren. Een afspraak maken kan aan de balie van ons Tuincafé of  telefonisch via 026-3840598. 


Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, tips, trends en nog veel meer.
Volg ons via facebook, instagram en twitter.

Karin Jellema
Karin JellemaInterim Bedrijfsleider Intratuin Arnhem

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Arnhem
Beverweerdlaan 1
6825 AE Arnhem
026-3840570

KlantenserviceArnhem@arnhem.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.30
Zondag 10.00 - 17.00
Extra openingstijden

Laatste nieuws

Gratis Insectenprint

Gratis Insectenprint

Er weer een nieuwe insecten print verkrijgbaar! Dit keer is het een Libelle. Bij besteding vanaf € 20,- krijg je er één gratis mee bij de kassa. Spaar ze allemaal

lees meer lees minder
Groentrend: vergrijsd & zacht

Groentrend: vergrijsd & zacht

lees meer lees minder
Groentrend: bloemen & weelde

Groentrend: bloemen & weelde

Houd jij wel van een beetje uitgesproken en kleurrijk? Dan is dit waarschijnlijk jouw favoriet. De derde groentrend van komend najaar is groots, luxueus en weelderig. Wij presenteren: bloemen en weelde.


Lees er hier alles over>>> https://inspiratie.intratuin.nl/groentrend-bloemen-weelde/

lees meer lees minder
Groentrend: retro & vrolijk

Groentrend: retro & vrolijk

Oud is het nieuwe nieuw. De vierde groentrend van dit najaar combineert vintage met nieuw. Retro en vrolijk is geïnspireerd op de jaren ’70. Planten die in de seventies heel populair waren vinden opnieuw hun weg naar onze woonkamers. Lees hier meer>>> https://inspiratie.intratuin.nl/groentrend-retro-vrolijk/

lees meer lees minder
Groentrend: Stoer & Natuurlijk

Groentrend: Stoer & Natuurlijk

lees meer lees minder
KOOPZONDAG

KOOPZONDAG

Intratuin Arnhem heeft de openingstijden van de koopzondagen aangepast. Vanaf komende zondag 13 mei zullen wij iedere zondag open zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

lees meer lees minder
Rouwboeket

Rouwboeket

Rouwbloemen spelen een belangrijke rol bij een uitvaart. Intratuin Arnhem biedt nabestaanden, familie en vrienden een manier om een passende afscheidsgroet aan hun dierbare mee te geven, of u nu kiest voor een eenvoudig, elegant, kleurrijk of artistiek rouwboeket. Wij maken voor u op basis van uw wensen het rouwstuk dat past bij de stijl, karakter of kleur van uw overledene. Onze medewerkers maken met veel liefde en de allermooiste bloemen het laatste afscheid voor uw dierbare tot een mooie herinnering.


Kom gerust bij ons langs om uw wensen met ons te bespreken, van een eenvoudig veldboeket tot een klassiek stuk. Alles is in overleg mogelijk. Komt het u niet uit om langs te komen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 026-3840570. Wij verzorgen het bloemwerk graag en bezorging is mogelijk.  

lees meer lees minder
Intratuin Arnhem sponsort G-teams

Intratuin Arnhem sponsort G-teams

Intratuin Arnhem sponsort 2 G-teams van voetbalvereniging Eendracht uit Arnhem. Zaterdag kregen de teams de tenues uitgereikt. Vol trots showden de teams hun nieuwe outfit bij de voetbalclub én bij Intratuin Arnhem.

lees meer lees minder

Evenementen en workshops

Opening Kerstshow

Opening Kerstshow

Op zaterdag 13 oktober is de officiële opening van onze kerstshow en wat zijn wij nu al trots op het resultaat. Iedereen is dan ook van harte welkom op zaterdag 13 oktober. Tip: lees wat er allemaal te doen is onder evenementen Inspiratiedag groenwonen.

lees meer lees minder
Pompoen Carven

Pompoen Carven

Oktober staat bij ons niet alleen in het teken van groen, maar ook van pompoen! Natuurlijk vanwege Halloween op 31 oktober, maar ook omdat de herfst begint. Het seizoen van de pompoen is geopend dus je kunt de hele maand lekkere originele pompoengerechten maken!

Maar op zaterdag 20 oktober gaan we creatief aan de slag met pompoen! Daag jezelf uit om de mooiste pompoen creaties te maken. Je krijgt drie pompoenen: om uit te snijden, om te verven en om te decoreren met droogbloemen. De workshop bedraagt €17,50 per persoon, inclusief een drankje en wat lekkers. Schrijf je van te voren in bij onze klantenservice of telefonische via 026-3840570, Vol=Vol.

lees meer lees minder
Vogelparadijs voor thuis maken (kijkdoos)

Vogelparadijs voor thuis maken (kijkdoos)

Kinderen kunnen op woensdag 24 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur een minituintje (kijkdoos) met vogeltjes knutselen en meteen leren hoe je tuinvogels in de winter helpt. Dat wordt kleuren, knippen, plakken en versieren met boomschors en mos!


Deze workshop is op vooraf inschrijving en kost €2.50 per kind. Inclusief limonade en wat lekkers.


Inschrijven voor deze workshop kan bij onze klantenservice of telefonische via 026-38420570.

lees meer lees minder

Teamleider Afdeling Buitengroen Intratuin Arnhem m/v

Intratuin Arnhem

Intratuin Arnhem is een apart onderdeel van Scalabor, het arbeidsontwikkelbedrijf voor Midden-Gelderland. Onze ‘drive’? Mensen mee laten doen aan het arbeidsproces. Want meedoen verhoogt de kwaliteit van leven. Wanneer werkgevers een goede arbeidskracht kunnen verwelkomen en gemeenten afscheid kunnen nemen van iemand in een uitkeringssituatie, motiveert ons dat extra! Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor een grote groep SW medewerkers. Ons doel is: hen te begeleiden en te ontwikkelen naar een zo regulier mogelijke arbeidsplaats.


Om onze missie te laten slagen, zijn wij op zoek naar een:


TEAMLEIDER AFDELING BUITENGROEN INTRATUIN ARNHEM m/v


32-38 uur per week


De functie


Als praktisch en mensgericht ingestelde teamleider heb je een zeer veelzijdige baan binnen Intratuin Arnhem. Onze Intratuin heeft als hoofddoelstelling om medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt te ontwikkelen, zodat zij uiteindelijk kunnen participeren op de reguliere arbeidsmarkt. Een wezenlijk onderdeel van jouw taakstelling en resultaatgebied is daarom het coachen, ontwikkelen en opleiden van medewerkers.


Naast deze belangrijke arbeidsontwikkel-doelstelling wordt dagelijks een beroep gedaan op jouw verantwoordelijkheid voor de gehele afdeling ‘buitengroen’. Hieronder vallen de vaste planten, bomen, heesters en de houtafdeling. Met het team verricht je alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van verkoop en verzorging van de planten en aanverwante artikelen. Je helpt de klant op een vakkundige, correcte en klantvriendelijke manier. Je hebt oog en oor voor zowel klanten als medewerkers. Samen met jouw team zorg je voor de optimale uitstraling van de afdeling. Je geeft direct leiding aan circa 12 medewerkers en rapporteert aan jouw afdelingshoofd van Intratuin Arnhem.


Wat vragen wij van jou:


Vak- en plantenkennis. Je hebt een afgeronde groen-, hoveniers- of tuincentrumopleiding (bij voorkeur MBO 3 of 4 niveau) en/of relevante ervaring.


Je bent een commerciële, klantgerichte en communicatief sterke teamspeler die zelfstandig kan werken.


Expertise met het ontwikkelen, coachen en stimuleren van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt is een pré.


Wij bieden:


Een arbeidsovereenkomst voor (in beginsel) bepaalde tijd in een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een veranderende organisatie.


Jouw reactie:


Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Angela den Ouden, adviseur HR & Beleid, op 18 en 26 september en 5 oktober a.s. tussen 10.00 – 11.00 uur, via telefoonnummer 06-53269661.


Jouw schriftelijke motivatie en cv kun je mailen naar personeelsadministratie@scalabor.nl o.v.v. vacature teamleider buitengroen Intratuin. Reageren kan tot en met 8 oktober 2018.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


lees meer lees minder

BOL, SNUFFELSTAGE

Intratuin Arnhem

Bedrijfsprofiel: Intratuin Arnhem is een onderdeel van Scalabor (voorheen Presikhaaf Bedrijven). Hier werken medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een optimale winkelvoering. Scalabor is een dienstverlenende organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in staat stelt duurzaam te werken. Centraal staat de ontwikkeling van mensen uit de doelgroep en plaatsing en begeleiding op de werkvloer.


De stage:


Regelmatig hebben wij stageplaatsen beschikbaar. Afhankelijk van je studierichting of interesse kan dat zijn op de afdeling groen buiten, kamerplanten, snijbloemen, afdeling dier, tuinwinkel, tuinmeubelen/bbq/kerst, sfeer, kassa of horeca. Voor het schooljaar 2017-2018 zijn er nog enkele stageplekken beschikbaar. O.a. plaats voor een leerling verkoopspecialist (dier-tuinwinkel) en een leerling groene detailhandel.


Tijdens je stage werk je mee op de afdeling om het geleerde in praktijk te brengen. Samen met je begeleider zorg je voor een goed verzorgde afdeling, waarbij alles netjes, opgeruimd en aangevuld is. Je helpt de klant zover je kan. Natuurlijk zorgen wij voor een vakkundige begeleiding.


Ben je een enthousiaste, klantvriendelijke, leergierige student(e), op zoek naar een leuke stage/BOL plek? Zit je op de middelbare school, volg je een MBO opleiding of heb je een afstand tot de arbeidsmarkt en zoek je een werkervaringsplek? Vindt je het leuk om in een tuincentrum te werken. Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken? Informeer dan naar de mogelijkheden. 


Wij zijn een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen.


Voor meer informatie of je schriftelijk verzoek tot stage kun je mailen o.v.v. vestiging, stageperiode en gewenste afdeling naar het e-mail adres: j.albregt@scalabor.nl

lees meer lees minder