• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Gratis verzending v.a. €40.-
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Gratis verzending v.a. €40.-
Intratuin Arnhem

Intratuin Arnhem

Stadstuincentrum Intratuin Arnhem betovert en inspireert. Een groot assortiment voor tuin, dier en huis in een sfeervolle winkel. Wij zijn de groenspecialist met kennis van wat er in de wereld gebeurt en wat lokaal speelt. Wij begrijpen als geen ander wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.


In ons tuincafé kun je van maandag t/m zaterdag tot 10.30 uur voor 2,95 pp genieten van een ontbijt. Een gezellige High Tea met een etagére vol zoete en hartige lekkernijen kost 14,95 pp. Voor de High Tea ontvangen we je reservering graag minimaal 2 werkdagen van tevoren. Een afspraak maken kan aan de balie van ons Tuincafé of  telefonisch via 026-3840598. 


Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, tips, trends en nog veel meer.
Volg ons via facebook, instagram en twitter.

Wilbert de Leeuw
Wilbert de LeeuwOndernemer Intratuin Arnhem

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Arnhem
Beverweerdlaan 1
6825 AE Arnhem
026-3840570

KlantenserviceArnhem@arnhem.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.30
Zondag 12.00 - 17.00
Extra openingstijden

ELKE ZONDAG OPEN: 12.00 - 17.00 UUR

Laatste nieuws

..

..

WENSVIJVER | Intratuin Arnhem  doneerde de opbrengst van de Intratuin wensvijver, waar bezoekers tijdens de Kerstshow muntjes in konden gooien, aan de cliniclowns.


In de periode dat de wensvijver in de winkel van Intratuin Arnhem stond zijn er heel wat muntjes in geworpen. Een medeweker van Intratuin is druk bezig geweest om alle munten na afloop van de Kerstshow droog te maken, zodat ze konden worden geteld. Met dank aan alle mensen die een muntje in de vijver hebben  geworpen hebben we een mooi resultaat van € 251,92 ingezameld.


Het geld gebruiken de Cliniclowns om een lach op de gezichtjes van zieke kinderen te laten verschijnen, zodat ze even niet meer hoeven te denken aan hun ziek zijn.

Lees meer Lees minder
Intratuin Arnhem en Arnhem Klimaatbestendig slaan handen ineen

Intratuin Arnhem en Arnhem Klimaatbestendig slaan handen ineen

Intratuin Arnhem werkt sinds kort samen met Arnhem Klimaatbestendig om inwoners van Arnhem te informeren over bewust omgaan met regenwater. In ons stadstuincentrum hangt een groot informatiebord met praktische informatie over hoe je tuin in te richten zodat wateroverlast beperkt wordt.
Tegels eruit, groen erin en een regenton om water op te vangen zijn enkele ideeën die een bijdrage leveren. Onze medewerkers geven graag advies over het meer klimaatbestendig inrichten van tuinen. Het regent vaker en harder, zorg dat jouw tuin dat aankan!Lees meer Lees minder
Intratuin Arnhem sponsort G-teams

Intratuin Arnhem sponsort G-teams

Intratuin Arnhem sponsort 2 G-teams van voetbalvereniging Eendracht uit Arnhem. Zaterdag kregen de teams de tenues uitgereikt. Vol trots showden de teams hun nieuwe outfit bij de voetbalclub én bij Intratuin Arnhem.

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

.

.

Kidsworkshop Tulpenschilderij maken


Op zaterdag 20 januari organiseren wij weer een leuke kidsworkshop van 14.00 tot 16.00 uur.


De kinderen kunnen tijdens het Tulpenfeest een eigen tulpenschilderij maken met aardappels en verf op canvas. Dit is een inloop workshop en kost €2,50 per kind. Inclusief een drankje en wat lekkers. Inschrijven mag maar is niet noodzakelijk. Kinderen kunnen gewoon tussen 14.00 en 16.00 uur bij ons binnen lopen. Wil je je toch inschrijven dan kan dat bij onze klantenservice of telefonische via 026-3840570.

Lees meer Lees minder
.

.

Workshop Lente krans Maken


Op 20 januari organiseren wij voor volwassenen de workshop Lente krans maken. Deze start om 14.00 uur. (Dit tijdstip zit VOL). Er is besloten om nog een workshop in te zetten om 15.30 uur.


Maak met kleurrijke tulpen deze prachtige lente krans. Deze workshop is op inschrijving en kost €15 per persoon. Inclusief een drankje en wat lekkers. Je kunt je voor deze workshop inschijven bij onze klantenservice of telefonische via 026-3840570.


Let op! Deze workshop gaat alleen door bij voldoende animo. Geef je dus optijd op!

Lees meer Lees minder
..

..

TULPENFEEST


Het is tulpenfeest bij Intratuin! Zaterdag 20 januari is het Nationale Tulpendag, en onze bollenvelden zijn er helemaal klaar voor. Met elkaar trappen we het tulpenseizoen af, zo kom je al langzaam in de voorjaarsstemming. 


Tulpen plukken


Pluk je favoriete kleur met bol en al, zo blijven ze langer vers. Leuk om samen met de (klein)kinderen te doen. Je betaalt maar € 1.99 voor 10 stuks. Op=op. Deze actie is alleen geldig op 20 januari. 


Lees meer Lees minder
Kidsspeurtocht

Kidsspeurtocht

Groene speurneuzen gezocht!Wie weet er het meest van planten en bollen? 


Speciaal voor de kinderen hebben we een speurtocht in de winkel uitgezet. In januari en februari kunnen kinderen op onderzoek uit in onze winkels. Haal het speurvel bij onze klantenservice.


Lees meer Lees minder
.

.

GRATIS OPPOTSERVICE | Tussen 1 en 28 januari geef je je aangekochte kamerplant een goede start! Laat hem door ons in een nieuwe of van huis meegebrachte pot zetten.

Actievoorwaarden: https://goo.gl/CJcJjQ

Lees meer Lees minder
.

.


GRATIS INSECTEN PRINT


Vorig jaar kon je sparen voor 6 unieke botanische prints, heb jij ze al aan de muur hangen? Wij konden er niet genoeg van krijgen en hebben daarom weer 6 unieke prints laten ontwerpen. Dit jaar hebben we prachtige insecten.


Vanaf vandaag ontvangt iedere betalende klant een print van het lieveheersbeestje.


De print is A4 formaat. Hang hem in een lijstje, of klem hem vast in een klembord. Wees er snel bij, want OP=OP. 


Maximaal 1 insectenprint print per betalende klant.

Lees meer Lees minder

BOL, SNUFFELSTAGE

Intratuin Arnhem

Bedrijfsprofiel: Intratuin Arnhem is een onderdeel van Scalabor (voorheen Presikhaaf Bedrijven). Hier werken medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een optimale winkelvoering. Scalabor is een dienstverlenende organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in staat stelt duurzaam te werken. Centraal staat de ontwikkeling van mensen uit de doelgroep en plaatsing en begeleiding op de werkvloer.


De stage:


Regelmatig hebben wij stageplaatsen beschikbaar. Afhankelijk van je studierichting of interesse kan dat zijn op de afdeling groen buiten, kamerplanten, snijbloemen, afdeling dier, tuinwinkel, tuinmeubelen/bbq/kerst, sfeer, kassa of horeca. Voor het schooljaar 2017-2018 zijn er nog enkele stageplekken beschikbaar. O.a. plaats voor een leerling verkoopspecialist (dier-tuinwinkel) en een leerling groene detailhandel.


Tijdens je stage werk je mee op de afdeling om het geleerde in praktijk te brengen. Samen met je begeleider zorg je voor een goed verzorgde afdeling, waarbij alles netjes, opgeruimd en aangevuld is. Je helpt de klant zover je kan. Natuurlijk zorgen wij voor een vakkundige begeleiding.


Ben je een enthousiaste, klantvriendelijke, leergierige student(e), op zoek naar een leuke stage/BOL plek? Zit je op de middelbare school, volg je een MBO opleiding of heb je een afstand tot de arbeidsmarkt en zoek je een werkervaringsplek? Vindt je het leuk om in een tuincentrum te werken. Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken? Informeer dan naar de mogelijkheden. 


Wij zijn een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen.


Voor meer informatie of je schriftelijk verzoek tot stage kun je mailen o.v.v. vestiging, stageperiode en gewenste afdeling naar het e-mail adres: j.albregt@scalabor.nl

Lees meer Lees minder