• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Nu gratis verzending bij online bestellen van tuinmeubelen en barbecues vanaf € 500
Intratuin Arnhem

Intratuin Arnhem

Stadstuincentrum Intratuin Arnhem betovert en inspireert. Een groot assortiment voor tuin, dier en huis in een sfeervolle winkel. Wij zijn de groenspecialist met kennis van wat er in de wereld gebeurt en wat lokaal speelt. Wij begrijpen als geen ander wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en groen te maken.


In ons tuincafé kun je van maandag t/m zaterdag tot 10.30 uur voor 2,95 pp genieten van een ontbijt. Een gezellige High Tea met een etagére vol zoete en hartige lekkernijen kost 14,95 pp. Voor de High Tea ontvangen we je reservering graag minimaal 2 werkdagen van tevoren. Een afspraak maken kan aan de balie van ons Tuincafé of  telefonisch via 026-3840598. 


Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, tips, trends en nog veel meer.
Volg ons via facebook, instagram en twitter.

Karin Jellema
Karin JellemaInterim Bedrijfsleider Intratuin Arnhem

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Arnhem
Beverweerdlaan 1
6825 AE Arnhem
026-3840570

KlantenserviceArnhem@arnhem.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.30
Zondag 10.00 - 17.00
Extra openingstijden

Laatste nieuws

Terugkomcheque

Terugkomcheque

Heb je nog een Terugkomcheque liggen? (uitgedeeld tussen 7 mei t/m zondag 27 mei 2018) Dan krijg je daarmee € 5,- korting bij besteding vanaf € 20,- De terugkomcheque is in te leveren vanaf 18 juni 2018 t/m 8 juli 2018. 


Actievoorwaarden: • Deze waardebon wordt uitgedeeld aan de kassa van maandag 7 mei t/m zondag 27 mei 2018 aan iedere betalende klant. OP=OP

 • Deze waardebon geeft recht op € 5,- korting bij besteding van minimaal €25.- in de periode van maandag 18 juni t/m zondag 8 juli 2018. Bekijk de actuele openingstijden van jouw vestiging hier

 • Bij het bezorgen van producten en het aan de deur betalen van de factuur worden geen waardebon(en) verstrekt of ingenomen.

 • Maximaal 1 waardebon per betalende klant.

 • Geldig voor het hele assortiment met uitzondering van blokhutten, bestrating, bestellingen, cadeaukaarten, gasflessen, boeken, horeca, arbeid, levende dieren, lopende aanbiedingen en vast-lage prijs assortiment.

 • De korting is niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen of op andere lopende (kortings-) acties en/of aanbiedingen.

 • Deze korting wordt verrekend over alle goederen die in de transactie worden gekocht naar rato van waarde en aantal.

 • Bij retourneren van (één van) deze goederen zal de waarde van de goederen minus de gegeven korting worden uitbetaald.

 • De korting is niet inwisselbaar voor contant geld.

 • Korting is niet in te wisselen op intratuin.nl.

 • Bij vermoeden van misbruik is Intratuin gerechtigd de korting ongeldig te verklaren.

lees meer lees minder
Gratis Insectenprint

Gratis Insectenprint

Vanaf 9 juni 2018 is er weer een nieuwe insecten print verkrijgbaar! Dit keer is het een zuringhaantje, dit is een keversoort.. Bij besteding vanaf € 20,- krijg je er één gratis mee bij de kassa. Spaar ze allemaal

lees meer lees minder
KOOPZONDAG

KOOPZONDAG

Intratuin Arnhem heeft de openingstijden van de koopzondagen aangepast. Vanaf komende zondag 13 mei zullen wij iedere zondag open zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

lees meer lees minder
Rouwboeket

Rouwboeket

Rouwbloemen spelen een belangrijke rol bij een uitvaart. Intratuin Arnhem biedt nabestaanden, familie en vrienden een manier om een passende afscheidsgroet aan hun dierbare mee te geven, of u nu kiest voor een eenvoudig, elegant, kleurrijk of artistiek rouwboeket. Wij maken voor u op basis van uw wensen het rouwstuk dat past bij de stijl, karakter of kleur van uw overledene. Onze medewerkers maken met veel liefde en de allermooiste bloemen het laatste afscheid voor uw dierbare tot een mooie herinnering.


Kom gerust bij ons langs om uw wensen met ons te bespreken, van een eenvoudig veldboeket tot een klassiek stuk. Alles is in overleg mogelijk. Komt het u niet uit om langs te komen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 026-3840570. Wij verzorgen het bloemwerk graag en bezorging is mogelijk.  

lees meer lees minder
Wensvijver

Wensvijver

 Intratuin Arnhem  doneerde de opbrengst van de Intratuin wensvijver, waar bezoekers tijdens de Kerstshow muntjes in konden gooien, aan de cliniclowns.


In de periode dat de wensvijver in de winkel van Intratuin Arnhem stond zijn er heel wat muntjes in geworpen. Een medeweker van Intratuin is druk bezig geweest om alle munten na afloop van de Kerstshow droog te maken, zodat ze konden worden geteld. Met dank aan alle mensen die een muntje in de vijver hebben  geworpen hebben we een mooi resultaat van € 251,92 ingezameld.


Het geld gebruiken de Cliniclowns om een lach op de gezichtjes van zieke kinderen te laten verschijnen, zodat ze even niet meer hoeven te denken aan hun ziek zijn.

lees meer lees minder
Intratuin Arnhem en Arnhem Klimaatbestendig slaan handen ineen

Intratuin Arnhem en Arnhem Klimaatbestendig slaan handen ineen

Intratuin Arnhem werkt sinds kort samen met Arnhem Klimaatbestendig om inwoners van Arnhem te informeren over bewust omgaan met regenwater. In ons stadstuincentrum hangt een groot informatiebord met praktische informatie over hoe je tuin in te richten zodat wateroverlast beperkt wordt.
Tegels eruit, groen erin en een regenton om water op te vangen zijn enkele ideeën die een bijdrage leveren. Onze medewerkers geven graag advies over het meer klimaatbestendig inrichten van tuinen. Het regent vaker en harder, zorg dat jouw tuin dat aankan!lees meer lees minder
Intratuin Arnhem sponsort G-teams

Intratuin Arnhem sponsort G-teams

Intratuin Arnhem sponsort 2 G-teams van voetbalvereniging Eendracht uit Arnhem. Zaterdag kregen de teams de tenues uitgereikt. Vol trots showden de teams hun nieuwe outfit bij de voetbalclub én bij Intratuin Arnhem.

lees meer lees minder

Evenementen en workshops

KIdsworkshop | Kwal met krultentakels

KIdsworkshop | Kwal met krultentakels

Kinderen kunnen tijdens deze workshop, op woensdag 25 juli tussen met behulp van karton, lintjes, gekke stickerogen en tillandsia een kwal maken met krultentakels :)
De kidsworkshop is op inschrijving en start om 14.00 tot 16.00 uur en kost € 2,50 p.p. inclusief alle benodigdheden, limonade en wat lekkers. Je kan je telefonisch 026-3840570 inschrijven of via onze klantenservice.
lees meer lees minder

Vakantie- en weekendkrachten

Intratuin Arnhem

Voor onze INTRATUIN ARNHEM zijn wij met spoed op zoek naar vakantie- en weekendkrachten. Interesse? Stuur dan een mailtje naar personeelsadministratie@scalabor.nl onder vermelding van Intratuin.


lees meer lees minder

BOL, SNUFFELSTAGE

Intratuin Arnhem

Bedrijfsprofiel: Intratuin Arnhem is een onderdeel van Scalabor (voorheen Presikhaaf Bedrijven). Hier werken medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een optimale winkelvoering. Scalabor is een dienstverlenende organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in staat stelt duurzaam te werken. Centraal staat de ontwikkeling van mensen uit de doelgroep en plaatsing en begeleiding op de werkvloer.


De stage:


Regelmatig hebben wij stageplaatsen beschikbaar. Afhankelijk van je studierichting of interesse kan dat zijn op de afdeling groen buiten, kamerplanten, snijbloemen, afdeling dier, tuinwinkel, tuinmeubelen/bbq/kerst, sfeer, kassa of horeca. Voor het schooljaar 2017-2018 zijn er nog enkele stageplekken beschikbaar. O.a. plaats voor een leerling verkoopspecialist (dier-tuinwinkel) en een leerling groene detailhandel.


Tijdens je stage werk je mee op de afdeling om het geleerde in praktijk te brengen. Samen met je begeleider zorg je voor een goed verzorgde afdeling, waarbij alles netjes, opgeruimd en aangevuld is. Je helpt de klant zover je kan. Natuurlijk zorgen wij voor een vakkundige begeleiding.


Ben je een enthousiaste, klantvriendelijke, leergierige student(e), op zoek naar een leuke stage/BOL plek? Zit je op de middelbare school, volg je een MBO opleiding of heb je een afstand tot de arbeidsmarkt en zoek je een werkervaringsplek? Vindt je het leuk om in een tuincentrum te werken. Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken? Informeer dan naar de mogelijkheden. 


Wij zijn een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen.


Voor meer informatie of je schriftelijk verzoek tot stage kun je mailen o.v.v. vestiging, stageperiode en gewenste afdeling naar het e-mail adres: j.albregt@scalabor.nl

lees meer lees minder