• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin Barneveld

Intratuin Barneveld

Intratuin Barneveld ligt naast de A30, een korte snelweg die de A1 en de A12 met elkaar verbindt. Ons grote pand biedt genoeg mogelijkheden; maak er een uitje van door rustig rond te shoppen. Óf doe snel je gerichte aankoop. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Misschien wel één van de leukste beleving van ons tuincentrum is de inzet van onze medewerkers. Heb je vragen tijdens het shoppen? Zij helpen graag! Naast het standaard Intratuin assortiment, vind je bij ons ook een fantastisch leuke kookwinkel met lekkere streekproducten. Welkom bij Intratuin Barneveld!

Peter Wallet
Peter WalletBedrijfsleider Intratuin Barneveld

Faciliteiten

 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden
 • Horeca Horeca
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Toiletten Toiletten
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Aan de dis Aan de dis
 • Dierenarts Dierenarts
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen

Adres

Routebeschrijving Intratuin Barneveld
Burgemeester Aschofflaan 1
3772 MV Barneveld
0342-405040

klantenservice@barneveld.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 9:00 - 18:00
Dinsdag 9:00 - 18:00
Woensdag 9:00 - 18:00
Donderdag 9:00 - 18:00
Vrijdag 9:00 - 21:00
Zaterdag 8:30 - 17:30
Zondag Gesloten
Extra openingstijden

Laatste nieuws

.

.

Buitenterras bij Intratuin Barneveld!


 


Een lekker kopje koffie met een koek, midden tussen het buitengroen, klinkt dat niet lekker?


Dat vinden wij wel! We hebben ons buitenterras klaar. Bovendien hebben we ook onze nieuwe tuinkas helemaal ingericht. Een goed excuus om snel een bakje te komen doen.


Tot snel!

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

.

.

KINDERWORKSHOP 27 JULI


'bloempotjes schilderen'


 


Op woensdagmiddag 27 juli – van 13.00 tot 17.00 uur – gaan we weer aan de slag! Beschilder jij de meest spetterende terracotta pot, waarin jouw zonnebloem lekker van het zonnetje kan genieten!?


Opgeven kan via events@barneveld.intratuin.nl. Geef graag direct aan hoe laat we je kunnen verwachten! Voor onze kinderworkshops vragen we een kleine bijdrage van €2,50.Neem een gezonde dosis gezelligheid en creativiteit mee!


Lees meer Lees minder
.

.

Vaccineren huisdieren       23 september


In samenwerking met Dr. Woof! en Happy Dog organiseren wij speciale vaccinatiedagen voor je   geliefde huisdier. Vaccinaties zijn een essentieel onderdeel van de preventieve zorg voor je huisdier.    Het beschermt het dier tegen verschillende dierenziekten die een vervelende werking hebben op de gezondheid.


Tot ons groot verdriet merken wij dat deze vaccinaties steeds vaker door baasjes achterwege gelaten worden omdat zij deze kleine handeling te duur vinden. Wij zien het groot belang van inentingen wel en daarom bieden wij je samen met Dr. Woof! en Happy Dog speciale tarieven voor deze preventieve inentingen.


Op een aantal data's in het jaar is er bij ons in de winkel een vakkundig dierenarts van Dr. Woof! aanwezig die je huisdier kan inenten tegen een speciaal tarief van 20 euro. Dr. Woof! is een vakkundig dierenarts met dierenklinieken en dependances gevestigd op diverse locaties in Nederland. Ze werken met betrouwbare vaccinatiemiddelen en volgens de juiste vaccinatieschema’s. Ook wordt nazorg, mocht deze onverhoopt nodig zijn, verzorgd door Dr. Woof!.


Kosten vaccinaties


- Coctail hond         € 20,-


- Kennelhoest         € 20,-


- Rabiёs                   € 20,-


- Ziekte van Wijl      € 12,50 (dient na 2 weken herhaald te worden)


- Cocktail Kat          € 20,-


- Cocktail Konijn    € 20,-


- Chippen Hond of Kat          € 20,-


 Dr. Woof! is aanwezig bij Intratuin Barneveld op:


- Vrijdag 23 september 2016 van 18.30 tot 20.30 uur


- Vrijdag 25 november 2016 van 18.30 tot 20.30 uur


Kijk in het vaccinatieboekje van je huisdier wanneer je huisdier een inenting nodig heeft en bepaal aan de hand daarvan welke dag voor jou en je huisdier het meest geschikt is. Je mag hierbij tot twee maanden afwijken van de geadviseerde vaccinatiedatum.


Afspraak maken is niet nodig, het vaccinatieboekje meenemen wel!


Om de wachttijd te beperken kan je het volgende document downloaden en ingevuld meenemen.


Wil je meer informatie over vaccinatieavonden dan klik je  hier of je mag contact opnemen met de kliniek:


Telefoonnummer 010-7900510.


Iedereen is welkom dus informeer je vrienden, familie en kennissen!

Lees meer Lees minder

Leidinggevende kassa

M / V FULLTIME

De functie:


Het afrekenproces is een belangrijk proces dat om veel orde en structuur vraagt. Daarnaast is afrekenen het laatste dat klanten in onze winkel doen. Juist hier is het heel belangrijk dat alles goed en nauwkeurig verloopt. Natuurlijk moet er naast die nauwkeurigheid ook plaats zijn voor een beetje plezier, het zijn tenslotte ook de laatste momenten dat klanten bij ons te gast zijn. Om dit alles in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar iemand die dit allemaal kan organiseren maar dat vooral ook heel leuk vindt.Profiel:

Omdat we bij onze kassa’s met zowel fulltime-, parttime- als oproepkrachten werken is het inplannen en begeleiden van deze collega’s wel een van de belangrijkste onderdelen van jouw takenpakket. Daarnaast is het natuurlijk van het grootste belang dat onze klanten vriendelijk en correct worden geholpen. Werken op koopavonden, zaterdag en feestdagen hoort er natuurlijk ook bij.
Omdat het afrekenproces soms best complex kan zijn vinden wij het ook heel belangrijk dat je helder kunt denken en open en duidelijk communiceert.


Wij bieden:


Een baan waarbij initiatieven zeer op prijs worden gesteld. Daarnaast zeer zelfstandig en afwisselend werk in een bloeiende en inspirerende omgeving met veel collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de C.A.O. voor de tuincentra en uiteraard bespreken wij deze graag met je in een gesprek.


Let op: het betreft een fulltime vacature (38 uur).


Denk je dat jij deze baan aan kunt en dat jij ook jouw collega’s kunt motiveren om onze klanten een plezierig laatste moment in onze winkel te laten beleven, mail dan snel een reactie naar t.uljee@barneveld.intratuin.nl Dan nodigen wij jou wellicht uit voor een gesprek.

Lees meer Lees minder

Oproepkrachten

Op zoek naar een leuke baan voor in de weekenden?

Intratuin Barneveld is op zoek naar hele leuke oproepkrachten.


Op verschillende afdelingen in onze Intratuin kunnen wij in de weekenden en tijdens de schoolvakanties wel wat versterking gebruiken.


Denk aan Kassa, tuincafé, buitenplantenafdeling, magazijn en afhankelijk van wat je kunt misschien op nog wel een paar plekken in ons bedrijf.


We vinden het wel heel plezierig als je ook echt iets wilt leren van je baan. Op vrijwel alle afdelingen waar je komt te werken heb je ook met klanten te maken, en die willen wij natuurlijk nooit teleurstellen dus kennis hebben van de producten waar je mee werkt is wel belangrijk. Werken op koopavonden, en feestdagen hoort er natuurlijk ook bij.


Als blijkt dat je het aan kunt krijg je bij ons ook snel verantwoordelijkheden en de vrijheid om zelf initiatieven te nemen.


Past dit bij jou, stuur dan even een mailtje met jouw gegevens naar t.uljee@barneveld.intratuin.nl

Lees meer Lees minder