• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Nu gratis verzending bij online bestellen van tuinmeubelen en barbecues vanaf € 500
Intratuin Barneveld

Intratuin Barneveld

Intratuin Barneveld ligt naast de A30, een korte snelweg die de A1 en de A12 met elkaar verbindt. Ons grote pand biedt genoeg mogelijkheden; maak er een uitje van door rustig rond te shoppen. Óf doe snel je gerichte aankoop. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Misschien wel één van de leukste beleving van ons tuincentrum is de inzet van onze medewerkers. Heb je vragen tijdens het shoppen? Zij helpen graag! Naast het standaard Intratuin assortiment, vind je bij ons ook een fantastisch leuke kookwinkel met lekkere streekproducten. Welkom bij Intratuin Barneveld!


Je vindt ons ook op Facebook & Instagram. Zo blijf je op de hoogte van alle trends en events bij Intratuin Barneveld!

Peter Wallet
Peter WalletBedrijfsleider Intratuin Barneveld

Faciliteiten

 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Dierenarts Dierenarts
 • Aan de dis Aan de dis
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden
 • PostNL pakketpunt PostNL pakketpunt

Adres

Routebeschrijving Intratuin Barneveld
Burgemeester Aschofflaan 1
3772 MV Barneveld
0342-405040

klantenservice@barneveld.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 9:00 - 18:00
Dinsdag 9:00 - 18:00
Woensdag 9:00 - 18:00
Donderdag 9:00 - 18:00
Vrijdag 9:00 - 21:00
Zaterdag 8:30 - 17:30
Zondag Gesloten
Extra openingstijden

April, Mei en Juni | Iedere donderdag én vrijdag geopend tot 21.00 uur


Laatste nieuws

.

.

Goede zorg voor je maatje...


DR. WOOF VACCINATIE AVONDENVaccinaties zijn een essentieel onderdeel van de preventieve zorg voor je huisdier. Daarom organiseren wij samen met met Dr. Woof! en Happy Dog de vaccinatiedagen!


Kosten vaccinaties:
- €20,- Cocktail hond/Kat/Konijn  
- €20,- Kennelhoest  
- €20,- Rabiёs  
- €12,50 Ziekte van Wijl (herhalen na 2 weken)
- €20,- Chippen Hond/Kat  


 Dr. Woof! is in 2018 aanwezig bij Intratuin Barneveld op:


- Vrijdag 13 juli  van 18.30 tot 20.30 uur
- Vrijdag 21 september van 18.30 tot 20.30 uur
- Vrijdag 26 oktober van 18.30 tot 20.30 uur


Kijk in het vaccinatieboekje van je huisdier wanneer je huisdier een inenting nodig heeft en bepaal aan de hand daarvan welke dag voor jou en je huisdier het meest geschikt is. Je mag hierbij tot twee maanden afwijken van de geadviseerde vaccinatiedatum.


Afspraak maken is niet nodig, het vaccinatieboekje meenemen wel!


Om de wachttijd te beperken kan je het volgende document downloaden en ingevuld meenemen.


Dr. Woof! is een vakkundig dierenarts met dierenklinieken en dependances gevestigd op diverse locaties in Nederland. Ze werken met betrouwbare vaccinatiemiddelen en volgens de juiste vaccinatieschema’s. Ook wordt nazorg, mocht deze onverhoopt nodig zijn, verzorgd door Dr. Woof!. Meer informatie over de kliniek? Klik dan hier of bel met: 010-7900510.

lees meer lees minder
.

.

Tuinadvies van...


ONZE TUINSTYLISTE


Ik ben Thea, de tuinstyliste van Intratuin Barneveld en ik heb een passie voor het hoveniersvak…


Mijn uitdaging is jouw ideeën te realiseren tot een stukje natuur in eigen tuin, een tuin om te ontspannen en genieten van het leven in de tuin. De tuin als verlengstuk van je huis!  


Welke planten kan je neerzetten in een schaduwborder? Met welke mix aan planten heb je het hele seizoen bloei? Of op welke manier richt je een tuin naar eigen smaak in, zonder dat je er veel onderhoud aan heb?


Kom gezellig langs bij Intratuin Barneveld en ik help je graag met advies om jouw tuin een echt stukje natuur te maken! HET ADVIESMENUPersoonlijk tuinplan - indicatie: 1 á 2uur


In een globale tuinschets nemen we samen met Thea in +/- één a twee uur de eigen tuinsituatie door. De tuin wordt op details gespecificeerd.


Welke borders merken we aan als ‘schaduwborder’? Hoe en waar brengen we gelaagdheid in de tuin? Wat voor soort ondergrond heeft de tuin en hoe daar mee om te gaan? Kortom, een lay-out van de tuin, waaruit verder gewerkt kan worden! 


Globaal beplantingsplan - indicatie: 2 á 3 uur


De basis van de tuin ligt er, maar de invulling van de borders mag wel eens aangepakt worden! Welke planten kunnen waar? Hoe vertelt mijn tuin één verhaal? En welke stijl past bij mij?


Welke planten zet ik bij elkaar voor een seizoen lang bloei? Thea maakt een persoonlijk plan, van sfeerplaat tot de specifieke plantensoorten en het kostenplaatje.


Tuinontwerp incl. beplantingsplan - indicatie: min. 3+ uur 


De tuin krijgt een nieuw gezicht. Samen met Thea maken we de reis: van vragen als ‘wat verwacht ik van mijn tuin’ en ‘hoeveel energie wil ik er in steken’ tot een kant-en-klaar ontwerp met een ‘boodschappenlijstje’!


Een uur van de ontwerpster verdient zichzelf terug!


Per uur van Thea wordt er €40 gerekend, maar daar krijg je wel een ‘groene’ kortingsvoucher voor terug*!


Niet vergeten!


Denk er aan een plattegrond met afmetingen, foto’s van de huidige situatie, een sfeerimpressie of beelden van de gewenste sfeer mee te nemen.


Dit kan natuurlijk ook worden gemaild naar stylist@barneveld.intratuin.nl


Thea Visser Tuinontwerp en –advies


Intratuin Barneveld
Telefoon: 0342-405040


*Voor één uur (€40) krijg je een voucher voor 10% korting op buitengroen, grondproducten, vijverfolie, tuinhout, grind en stenen op voorraad. Voor twee uur of meer (vanaf €80) ontvang je één voucher, goed voor 15% korting


 

lees meer lees minder
.

.

Welkom...
IN ONS TUINCAFE!


Puur, vers en huisgemaakt!

Laat je in een geheel groene omgeving verrassen door gezonde gerechten van de nieuwe kaart; van soep, maaltijdsalades en sandwiches tot huisgemaakte smoothies.


High Tea
Geniet met je familie of vriendinnen van een etagère vol lekkernijen. Exlusieve Niemeijer kruidenthee, een canneloni met tartufo, een cocosmakroon, seizoenscrumble, twee broodsalades met breekbrood, soep met een soepstengel, een kaneelverwennerij met slagroom, een minimakker en heerlijke yoghurtsmoothie & cruesli. Lunch.. maar dan nèt even anders. En dat voor maar € 15,95!


Kidsbeker
Voor de allerkleinsten onder ons hebben we de Kidsbeker (€4,95). Deze leuke beker is gevuld met vruchtensap, poffertjes, een kleurplaat en kleurtjes! En nog leuker... die hele gave beker mag mee naar huis! 


Wil jij gezellig komen genieten van een High Tea? Reserveer dan één dag van te voren. Graag tot snel in ons Tuincafé!

lees meer lees minder
.

.

Demonstraties en workshops met...
DE BIG GREEN EGG


Op onderstaande datums zien we vanaf 11:00 uur hoe culinaire hoogstandjes worden bereid op de Big Green Egg. Onder begeleiding van een professionele chef ontdekken we de nieuwste technieken.

Vanaf 16:00 uur is het mogelijk de Big Green Egg zelf te ervaren. Tijdens de workshop maken we samen een culinair menu. Grillen, bakken, garen, roken en het gezellig samen opeten! Voor degene de kennismaken met de Big Green Egg organiseren de 'beginner' workshops, voor de fans die graag een stapje verder gaan hebben we nu ook de workshop voor 'gevorderden'. Voor deze workshops vragen we een bijdrage van €59,95. Schrijf je nu in.

- Zaterdag 16 juni (beginner)
- Zaterdag 1 september (beginner)
- Zaterdag 15 december (beginner)


De demonstratie is van 11:00 tot 16:00 uur.
De workshop duurt van 16:00 tot ± 21:00 uur.

 Inschrijven kan via events@barneveld.intratuin.nl

lees meer lees minder
.

.

Inschrijven...
WORKSHOPS STUDIO INTRATUIN


Klik hier en schrijf je in voor de workshops van Studio Intratuin!

lees meer lees minder

Evenementen en workshops

SPEURTOCHT voor kids

SPEURTOCHT voor kids

Juli | iedere dag van 9.00 tot 18.00 uur


Speur jij mee in onze Speurtuin? Deze keer zoeken we naar diertjes en insectien die leven in onze tuin. Weet jij alle beestjes te vinden en kun je alle vragen beantwoorden? Dan lever je het speurvel in en verdien je een leuke beloning!


Het speurvel is op te halen bij de klantenservice
lees meer lees minder
KIDSWORKSHOP Aquarium op canvas

KIDSWORKSHOP Aquarium op canvas

Zaterdag 21 juli | 08.30 tot 13.00 uurDit schilderijtje geeft je echt een zomers strandgevoel! We schilderen een aquarium en natuurlijk maken we dat af met het kleurrijke visjes. Voor deze workshop vragen we een kleine vergoeding van €2,50 p.p.

Reserveer lees meer lees minder
KIDSWORKSHOP Kwal met Tillandsia

KIDSWORKSHOP Kwal met Tillandsia

Woensdag 25 juli | 10.00 tot 17.00 uurKnutsel een kwal van Tillandsia en linten en hang hem op zodat het net lijkt alsof hij in zee ronddobbert! Voor deze workshop vragen we een kleine vergoeding van €2,50 p.p.

Reserveer lees meer lees minder
KIDSWORKSHOP Kwal met Tillandsia

KIDSWORKSHOP Kwal met Tillandsia

Zaterdag 28 juli | 08.30 tot 13.00 uurKnutsel een kwal van Tillandsia en linten en hang hem op zodat het net lijkt alsof hij in zee ronddobbert! Voor deze workshop vragen we een kleine vergoeding van €2,50 p.p.

Reserveer lees meer lees minder
VLINDER TEL 10 DAAGSE | MINI VLINDER WORKSHOP

VLINDER TEL 10 DAAGSE | MINI VLINDER WORKSHOP

Woensdag 1 augustus | 13.30, 14.30 en 15.30 uurDoe je ook mee aan de tuinvlindertelling? Om je op weg te helpen kun je op woensdag 1 augustus bij Intratuin Barneveld een gratis vlinderworkshop volgen.
Ga in de slag in je tuin, zodat je nog meer vlinders in je tuin kan zien. Maar wat moet je doen om vlinders naar je tuin te lokken? Op woensdag 1 augustus kan je bij Intratuin Barneveld gratis een mini-workshop volgen. Hierin leer je wat vlinders nodig hebben en hoe je ze kan helpen.


De workshops worden gegeven door een expert van De Vlinderstichting en duren ongeveer 15 minuten. Kijk voor meer informatie over de tel 10-daagse op de website van de Vlinderstichting!

lees meer lees minder
BIRDLIVE VADERDAG FOTO'S

BIRDLIVE VADERDAG FOTO'S

Zaterdag 16 juni 2018Zaterdag 16 juni mochten niet alleen stoere kids, maar ook stoere vaders meedoen met de BIRDLIVE workshop! En wat was het leuk! Bekijk hier alle foto's! https://myalbum.com/album/K74oqKAqFjXy

lees meer lees minder
SLIM WATER GEVEN

SLIM WATER GEVEN

Natuurlijk genieten we volop van het zonnige weer... Maar hoe zorgen we dat ons GROEN gezond blijft met deze warmte? René heeft wat handige tips voor je!


Maak gebruik van druppelsystemen of sproeiertjes laag bij de grond in een border. Deze systemen zorgen ervoor dat er minder water verdampt en dat het niet verdwijnt naar plekken waar het niet nodig is. Oftewel, zo min mogelijk verspilling!


Geef je jouw planten op een andere manier water?  Denk er dan aan dat het goed is om je GROEN enkele keren per week grotere hoeveelheden water te geven, in plaats van iedere dag kort. Dan bereikt het ook de dieper gelegen wortels.


Vergeet bij het vele sproeien en het water geven van de bloeiende planten buiten niet om voldoende te mesten. Door het vele water geven spoelt de grond uit en hebben de planten op tijd nieuwe voeding nodig.


Sproei het liefst zo vroeg mogelijk in de ochtend. Dan verdampt water het minst snel, de planten nemen het water het beste op en lopen het minste kans op verbranding en schimmels (bijvoorbeeld meeldauw).

lees meer lees minder
Komende events

Komende events

Schrijf je hier alvast in...


Er staan zoveel leuke events op de planning! Helaas kunnen wij ze niet allemaal tegelijk op onze website kwijt. Wil je je toch alvast inschrijven voor een workshop waarover je hebt gehoord of die je via social media hebt gezien, dan kan dat via onderstaande button! Meer informatie over deze workshops komt zo snel mogelijk online.

Reserveer lees meer lees minder

60+’ers MET PASSIE VOOR GROEN

SLUIT JE AAN BIJ ONZE FLEXPOOL

Ben jij AOW gerechtigd*, maar nog vol vuur? Heb jij altijd al een passie voor GROEN gehad en maak jij nog graag deel uit van een jong, gezellig team?


Kom dan bij ons langs voor een kop koffie. Want wij bouwen aan een flexpool van tien 60+’ers die ons tijdens het seizoen ondersteunen met het verwerken, onderhouden, en verkopen van GROEN.


Geen volle weken of lange dagen, maar gewoon een aantal momenten waarop je gezellig bijspringt!


*Let op, werken oftewel bezig zijn met je passie is voor AOW gerechtigden niet alleen leuk, maar het loont ook fiscaal gezien!  


WAT WIJ VRAGEN


-        Je bent een opgewekt persoon en je houdt van de omgang met mensen; klanten zijn blij om jou weer te zien


-        Je hebt een grote passie voor GROEN
-        Je bent creatief en flexibel in denken en doen
 


WAT WIJ BIEDEN


-        Werk in het leukste tuincentrum van Nederland met een grote club enthousiaste collega’s

lees meer lees minder

ENTHOUSIASTE CARIERRESTARTERS GROENVAK

38 uur

Heb jij passie voor GROEN? En schuilt er een enthousiaste verkooptalent in jou? Dan is er voor jou een ontzettend leuke ontwikkelplek beschikbaar in onze buitenwereld!


Intratuin Barneveld is een van de allergrootste vestigingen van GROEN binnen Intratuin, die altijd op zoek is naar vernieuwing.


Er is veel groenkennis in huis, dat we heel graag op jou overbrengen. Naast het werk is er bovendien de mogelijkheid een opleiding te volgen.


Jij krijgt de kans om je op alle onderdelen te ontwikkelen. Van GROEN tot bijbehorende hardwaren en van het bestelproces tot de verkoop en onderhoud.


Tegelijkertijd ben jij ook direct een gastheer/-vrouw voor onze klanten.

WAT WIJ VRAGEN


-        Je bent een opgewekt persoon en je houdt van de omgang met mensen; klanten zijn blij om jou weer te zien


-        Je hebt een grote passie voor GROEN
-        Je bent creatief en flexibel in denken en doen
-        Je bent ambitieus
-        Je hebt een gezonde handelsgeest

WAT WIJ BIEDEN


-        Werk in het leukste tuincentrum van Nederland met een grote club enthousiaste collega’s
-        Een grote mate van zelfstandigheid (ruimte voor ontwikkeling en ondernemerschap)
-        Doorgroeimogelijkheden!

lees meer lees minder

SOCIAL/ONLINE MARKETEER

24-32 uur

BEN JIJ ONLINE EEN KONING(IN)? | 24-32 uur


Ben jij creatief en heb je grote passie voor groen en mensen? Kun je dat vertalen naar een inspirerende presentatie online? Dan ben jij onze nieuwe social media Koning(in)!


In onze winkel draait het al lang niet meer alleen om het aanbod van producten. Het moet een feestje zijn om er doorheen te lopen. Iedere dag weer! De vertaling van het feestje in onze fysieke winkel naar online platformen is jouw uitdaging. Leuk he!? Eventueel doe je dit in combinatie met je opleiding.


 WAT WIJ VRAGEN


-        ‘Mensenmens’; klanten en collega's zijn blij om jou weer te zien
-        Je bent boerenslim en flexibel in denken en doen
-        Je bent leergierig (en wilt op termijn misschien wel meer)
-        Je hebt affiniteit met woon/tuintrends
-        Je hebt ervaring met Social Media
-        Je hebt ervaring met het bewerken van foto's/video's
-        Je kunt overweg met Indesign of Photoshop


WIJ BIEDEN JOU


-        Werk in het gezelligste tuincentrum van Nederland
-        Een grote mate van zelfstandigheid (ruimte voor ondernemerschap)
-        Een ambitieus leerpad
-        Voor enthousiaste, leergierige mensen zijn er doorgroeimogelijkheden


REACTIES


Heb je interesse, stuur dan een mail naar a.uljee@barneveld.intratuin.nl. Vergeet niet jouw creativiteit te laten zien ;). 


Voor informatie kun je ook bellen met Intratuin Barneveld B.V. (Tom Uljee) 0342-405040.lees meer lees minder