• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Intratuin Deventer

Intratuin Deventer

Welkom bij Intratuin Deventer! Intratuin Deventer bestaat sinds 2004 en is één van de vier vestigingen van eigenaar Hendrik Vreeman. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. In het voorjaar en zomer vind je alles op het gebied van tuinmeubelen, -accessoires en buitenkoken. Geniet in het najaar van onze kerstshow. In onze gezellige koffiecorner kun je lekker pauzeren voor een warme drank of blikje fris. Vragen tijdens het shoppen? Onze deskundige medewerkers helpen graag!


De Tuinontwerpstudio
Toe aan een nieuw tuinontwerp? Onze tuinontwerpstudio helpt je graag! Maak een afspraak via ons Afspraakformulier tuinontwerp of doe alvast inspiratie op door de afgeronde projecten van de tuinstudio te bekijken.Twan Jongbloets
Twan JongbloetsBedrijfsleider Intratuin Deventer

Faciliteiten

 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Tuinontwerp studio Tuinontwerp studio
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Verhuur aanhangwagen en/of busje Verhuur aanhangwagen en/of busje
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Deventer
Burgemeester van der Feltzweg 142
7391 HR Twello
0570-616543

bedrijfsleiding@deventer.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 9:30 - 18:00
Dinsdag 9:30 - 18:00
Woensdag 9:30 - 18:00
Donderdag 9:30 - 18:00
Vrijdag 9:30 - 21:00
Zaterdag 9:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Laatste nieuws

Tuinontwerpstudio Intratuin

Tuinontwerpstudio Intratuin

Tuinontwerpstudio Intratuin


Intratuin heeft een eigen tuin ontwerp studio. De Tuinontwerpstudio met standplaats Lochem werkt voor Almelo, Apeldoorn, Deventer en Lochem en kan u helpen bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp voor uw tuin, dakterras, balkon of andere groene omgeving.

Maak een afspraak via ons Afspraakformulier tuinontwerp.
Let op: van 1 t/m 26 augustus 2018 is de tuinontwerpstudio gesloten wegens vakantie! Afspraak-verzoeken worden vanaf 27 augustus weer in behandeling genomen.


Nieuw bij Intratuin: 3D tuinontwerp!


Na de vele inspiraties die we hebben gecreëerd in onze 2D ontwerpen, kunnen we deze mooie lijn voortzetten in het maken van 3D tuinontwerpen. Ervaar nu op een groot beeldscherm hoe je nieuwe tuin er uit komt te zien, bepaal zelf de looproute door je nieuwe tuin en geniet....


De Tuinontwerpstudio helpt je graag bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp in 2D en 3D voor je nieuwe of bestaande tuin, dakterras, balkon of andere groenomgeving zodat er een geheel nieuwe sfeer of functionaliteit ontstaat.


De Tuinontwerpstudio van Intratuin Almelo, Apeldoorn, Deventer en Lochem heeft als standplaats Lochem, maar is regelmatig bij alle vestigingen aanwezig voor een informatiedag.


 Bij het maken van een tuinontwerp worden veel en onderwerpen of vragen behandeld, zoals:
- gaan we uit van een strakke rechtlijnige sfeer of van een vloeiend lijnenspel?
- bestrating en terrassenplan
- beplantingsplan voor jaarrond tuinplezier
- toepassingen als vijvers en waterornamenten
- verlichtingsplan 12 volt/LED/230 volt
- beregeningssysteem handmatig of volautomatisch
- toepassingen als een pergola, terrasoverkapping, tuinhuis of veranda
- etc. 


Bij een tuinontwerpplan doorlopen we een aantal fases. In de showtuin welke met de laatste mooie trends is ingericht, bekijken we samen de foto's van de huidige situatie, bespreken het oppervlak van de aan te leggen tuin en bepalen de omringende elementen die van toepassing zijn op het tuinontwerp. We proberen in het eerste gesprek zoveel mogelijk ideeën en wensen op te nemen, het wordt tenslotte je droomtuin!


In het vervolggesprek wordt de ontwerptekening en de daarbij behorende offerte van materialen en beplantingen doorgenomen, ook hebben we de mogelijkheid om de materialen en de beplantingen in de winkel te bekijken om zo een geweldige indruk te krijgen van de mogelijkheden.


In de offerte zijn alle kosten verwerkt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


Het is mogelijk om het ontwerp geheel of gedeeltelijk (met eigen inbreng) uit te laten voeren door onze professionele hoveniers. Mocht je er voor kiezen om alles zelf aan te leggen, dan kan dat natuurlijk ook. In beide gevallen begeleiden wij het aanlegproces, wij zorgen er voor dat de tuin en de beplanting wordt uitgezet zoals op het ontwerp staat aangegeven. Kortom: we houden je volledig op de hoogte en je bent betrokken bij je nieuwe tuin.


Bij de opdracht ontvang je ook een snoeiplan waarin alle kenmerken en snoeiwijzen van de beplantingen beschreven staan. Het is mogelijk om je tuin periodiek of 1 of 2 maal per jaar vakkundig te laten snoeien door onze medewerkers. Op deze manier ziet je tuin er na jaren nog perfect uit. Hiervoor maken we graag vrijblijvend een offerte.


Verdere specialiteiten van de tuinontwerpstudio is het maken van een beplantingsplan voor je interieur, zoals kantoor- of particuliere ruimte. We komen ter plaatse de sfeer opnemen en inmeten. Aansluitend maken we een offerte welke we bij Intratuin doornemen. Op deze manier kunnen we ook alle potterie en planten bekijken, zodat er een goede indruk verkregen kan worden van de mogelijkheden.


Dienstenoverzicht van de tuinontwerpstudio:


- maken van vakkundige en creatieve ontwerpen voor tuin/dakterras of andere groenomgeving in 2D of 3D simulatie. "Loop eens door je nieuwe tuin"
- Geheel aanleggen van tuin/dakterras of aanleg in samenwerking met de opdrachtgever.
- Begeleiding van aanleg indien opdrachtgever de werkzaamheden zelfstandig uitvoert.
- Maken van een herinrichtingsplan van bestaande borders
- Aanleg van kunstgras
- Tuinonderhoud periodiek of onder afspraak.
- (periodieke) bestrijding van schimmelzoekten (luis, spint, meeldauw etc) en dierlijke plagen engerlingen, taxuskever etc).
- Vijveronderhoud en inrichting
- Tuinberegening handmatig of volautomatisch / onderhoud
- Ontwerpen en aanleggen van een verlichtingsplan met LED / 12 Volt / 220 Volt verlichting
- Kantoor- en interieurbeplanting, tevens (periodiek) onderhoud.
- Montage van blokhutten en tuinhuizen, terrasoverkapping of harmonica schaduwdoeken


Heeft u direct een vraag voor onze tuinontwerpers, wilt u meer informatie over mogelijkheden of prijzen?Mailt u dan naar tuinontwerp@lochem.intratuin.nl


Benieuwd naar lopende en afgeronde projecten van de tuinontwerpstudio? Klik hier.De Intratuin Tuinontwerpstudio begeleidt je project van ontwerp tot oplevering. Voor het plaatsen van een glazen veranda of serre werken we nauw samen met Lazize verandabouw te Harfsen en Lugarde in Laren. 


 


lees meer lees minder
Heks'nkaas actie

Heks'nkaas actie

Lever tussen 28 mei en 5 augustus de actie wikkel in van een orginele verpakking (200g) Heks'nkaas en je krijgt € 5,- korting bij Intratuin, bij een minimale besteding van € 25,-!

Vanaf deze week ligt Heks'nkaas Origineel met de intratuin actiewikkel in elke supermarkt. De actiewikkel is te herkennen aan het Intratuin logo.

Actievoorwaarden
- De wikkel met actiecommunicatie geeft recht op € 5,- korting, bij minimale besteding van €25,- in de periode van 28 mei t/m 5 augustus 2018.
- Per betalende klant mag maximaal 1 originele wikkel per bezoek worden ingeleverd.
- Bij het bezorgen van producten en het aan de deur betalen van de factuur worden geen actiewikkels verstrekt of ingenomen.
- De korting is niet in te wisselen op intratuin.nl.
- Geldig voor het hele assortiment met uitzondering van blokhutten, bestrating, bestellingen, cadeaukaarten, gasflessen, boeken, horeca, arbeid, levende dieren, lopende aanbiedingen en vast-lage prijs assortiment.
- De korting is niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen of op andere lopende (kortings-) acties en/of aanbiedingen.
- Deze korting wordt verrekend over alle goederen die in de transactie worden gekocht naar rato van waarde en aantal.
- Een wikkel geeft geen recht op contant geld, maar uitsluitend recht op korting bij aankoop van producten.
- Bij retourneren van (één van) deze goederen zal de waarde van de goederen minus de gegeven korting worden uitbetaald.
- Bij vermoeden van misbruik is Intratuin gerechtigd de korting ongeldig te verklaren.

lees meer lees minder
stylingadvies

stylingadvies

Gratis stylingadvies


Maak een afspraak voor stylingadvies voor je huis en/of terras.


Laat je inspireren en ontvang advies voor de aankleding van je huis en/of terras. Ontvang ondersteuning bij de keuze voor (tuin)meubelen, woonaccessoires, planten, kleuren en verlichting.


Kortom:
Een compleet advies voor de metamorfose van jouw (woon)kamer of terras. 


Een mondeling stylingadvies op onze vestiging is gratis. Wil je liever advies aan huis en/of een tekening ontvangen? Dan zijn de kosten € 45,- per uur incl. BTW. Reiskosten tot een straal van 15 km vanaf de vestiging zijn gratis, daarbuiten zijn de kosten € 0,19/km. Voor het maken van een afspraak kun je terecht bij onze klantenservice.


Tip!
Neem naar je afspraak een aantal foto’s en/of een plattegrond.

lees meer lees minder
Bezorgen

Bezorgen

BEZORGSERVICE | Nieuwe vrachtwagenWe hebben een nieuwe vrachtwagen voor onze bezorgingen. De vrachtwagen zal gaan rijden namens Intratuin Almelo, Intratuin Apeldoorn, Intratuin Deventer en Intratuin Lochem.Ben je al bekend met onze bezorgservice? Wij kunnen je uitgekozen producten ook thuis bezorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden en voorwaarden hiervan? Neem contact met ons op. Misschien staat hij dan wel binnenkort bij jou voor de deur.


Intratuin Deventer heeft voor de bezorging van je aankopen verschillende mogelijkheden:


Gratis* aanhangerservice
Als extra service heeft Intratuin Deventer een aantal aanhangers die gratis* te leen zijn om je aankopen zelf thuis te bezorgen!  * het lenen van een aanhanger is gratis, wel zijn er een paar voorwaarden. Zo moet je een geldig rijbewijs kunnen tonen. Hier wordt dan een kopie van gemaakt. Tevens wordt het kenteken van je auto genoteerd.
 


 


Bezorgservice


 


Je aankopen en bestellingen, mits volledig afgerekend, kun je door de Intratuin-bezorgdienst, vlot en veilig thuis laten bezorgen. Hiervoor geldt een afstandsafhankelijke bezorgvergoeding. Bezorgvoorwaarden zijn in de vestiging verkrijgbaar. De vaste bezorgdag voor Deventer is de dinsdag. Kleine artikelen worden ook op woensdag en vrijdag bezorgd.


Voor zone-indeling en bezorgtarieven kun je bij onze klantenservice terecht.


Verhardingsmaterialen (stenen e.d.) worden niet door de Intratuin-bezorgdienst bezorgd. Deze worden door leveranciers van Intratuin rechtstreeks bij de klant bezorgd. Hiervoor gelden afwijkende tarieven. Deze tarieven zijn in de vestiging op te vragen.

lees meer lees minder
Buitenverlichting

Buitenverlichting

Verlichting: buitenverlichting


Licht brengt sfeer in je tuin, zodat je lekker lang buiten kunt blijven. Ook  biedt goede verlichting een stukje veiligheid. We hebben volop keuze! Van oplaadbare lampen die je zo in de grond prikt tot muurlampen in alle soorten en maten. We informeren je graag!

lees meer lees minder
contactloos pinnen

contactloos pinnen

Contactloos pinnen


Je kunt bij ons nu ook contactloos pinnen, ook met je mobiel. 


Bij contactloos hou je je betaalpas of mobiele telefoon kortstondig dichtbij de betaalautomaat om te betalen. Bij bedragen tot en met € 25,- is geen pincode nodig. Boven dit bedrag moet wel een pincode ingetikt worden op de betaalautomaat of op de mobiele telefoon.


Informatie of jij ook contactloos kunt pinnen en welke instellingen er op je mobiel nodig zijn vind je bij je bank. 

lees meer lees minder

Evenementen en workshops

Leeg verkoop!

Leeg verkoop!

Vanaf 1 juli totale leegverkoop!


Vanwege de bouw van onze nieuwe vestiging gaan wij onze oude vestiging totaal leeg verkopen! Je ontvangt vanaf deze maand, op alles 20 procent korting! Let wel op! dit geldt alleen voor Intratuin Deventer.

lees meer lees minder

DV62 Verkoopmedewerker Sector Tuin

Deventer nieuw

Binnen onze sector Tuin zijn wij op zoek naar een fulltime (parttime behoort evt. tot de mogelijkheid) enthousiaste verkoopmedewerker die binnen deze sector mede verantwoordelijk is voor de verkoop van o.a.snijbloemen/kamerplanten en buitengroen. Je verricht o.a. de volgende taken:  • Wegzetten/inpakken van bloemen, kamerplanten buitengroen en aanverwante artikelen

 • Schoonmaken/ onderhoud van groen in de breedste zin van het woord

 • Bedienen Kassa op de afdeling snijbloemen

 • klantadvies

 • het maken van boeketten en arrangementen 


Functieprofiel


Je beschikt over een vak opleiding bloembinden en/of hebt hieraan gerelateerde  verkooptrainingen gevolgd. Goede communicatieve eigenschappen en klantvriendelijkheid zijn belangrijke speerpunten. Daarnaast heeft diegene met voldoende werkervaring in de (retail) branche en met de assortimentsgroepen een must.


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Retail non-food.


Je reactie (solliciteren kan vanaf juni 2018)


Stuur vanaf dat moment een schriftelijke reactie naar Intratuin Deventer b.v. t.a.v. mevrouw A. Bakker,  Burg. V.d. Feltzweg  142, 7391 HR te Twello; e-mail adres (bij voorkeur) a.bakker@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie van ma t/m vr Hoofd PZ op 06-53164706 


Het heeft geen zin om te reageren indien niet aan het functieprofiel voldaan wordt.

lees meer lees minder

DV62 Hulpkrachten (scholieren) gezocht!

Deventer nieuw

GEZOCHT


HULPKRACHTEN (scholieren)


DIVERSE SECTOREN


Voor de sectoren huis/tuin/winkel zijn wij op zoek naar hulpkrachten (scholieren) die ondersteuning gaan bieden aan het vaste team. Vanaf dag 1 zal je door het team opgeleid worden zodat je geheel zelfstandig de klant kunt informeren en de productgroepen kunt verkopen.


Afhankelijk van de sector zijn jouw taken o.a.: • Wegzetten/inpakken van de handel

 • Schoonmaken van schappen en stellingen

 • Afhankelijk van kennis ondersteuning bieden bij de verkoop


Functieprofiel


Je bent gestart met een vakopleiding o.a. richting bloembinden, AOC richting groen of ROC richting detailhandel dan zou jij wellicht onze nieuwe collega kunnen gaan worden.


Jij bent flexibel inzetbaar op de koopavond (vrijdag), zaterdag en zondag maar ook beschikbaar tijdens vakanties en drukke periodes, bent een aanpakker en enthousiast om samen met ons Intratuin nieuw op de kaart te zetten, reageer dan snel! 


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Retail non-food.


Je reactie(solliciteren kan vanaf september 2018)


Stuur vanaf dat moment een schriftelijke reactie naar Intratuin Deventer b.v. t.a.v. mevrouw A. Bakker,  Burg. V.d. Feltzweg  142, 7391 HR te Twello. e-mail adres (bij voorkeur) a.bakker@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie van ma t/m vr Hoofd PZ op 06-53164706


Het heeft geen zin om te reageren indien niet aan het functieprofiel voldaan wordt.

lees meer lees minder

DV62 oproepkrachten en hulpkracht horeca

Deventer nieuw

GEZOCHT


 OPROEPKRACHTEN  HORECA


en


HULPKRACHT (scholier) HORECA


Voor deze functies zijn wij op zoek naar meerdere nieuwe collega’s voor onze horeca gelegenheid. De werkzaamheden zijn zeer divers:  • Werkzaamheden achter de counter

 • Bedienen van de kassa

 • Voorbereiden van ontbijt, lunch, high-tea en andere horeca events

 • het achter de schermen werken in de spoelkeuken en andere voorbereidende werkzaamheden


De oproepkrachten horeca zullen m.n. op door de weekse dagen ingezet worden maar dienen ook beschikbaar te zijn in het weekend tijdens piekperiodes en op feestdagen. 


De hulpkrachten (scholieren) worden m.n. ingezet op de koopavond (vrijdagavond) en wisselend op zaterdag, zondag, feestdagen en indien nodig in vakanties.


 Functieprofiel


Je hebt enige werkervaring in de horeca of bent een “kookster” die de vreugde haalt uit het bereiden van maaltijden, je bent een representatieve persoonlijkheid, flexibel inzetbaar, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je kunt goed in een team samenwerken, dan zou jij onze nieuwe collega kunnen zijn. Klik op onderstaande link voor een impressie van onze nieuwe horeca gelegenheid :


https://vimeo.com/256556830/0ee6b8bd32


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Retail non-food.


Je reactie (solliciteren kan vanaf juni 2018)


Stuur vanaf dat moment een schriftelijke reactie naar Intratuin Deventer b.v. t.a.v. mevrouw A. Bakker,  Burg. V.d. Feltzweg  142, 7391 HR te Twello. e-mail adres (bij voorkeur) a.bakker@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie van ma t/m vr Hoofd PZ op 06-53164706


Het heeft geen zin om te reageren indien niet aan het functieprofiel voldaan wordt.

lees meer lees minder

DV62 medewerker logistiek

Deventer nieuw

Voor onze nieuwe vestiging (opening maart 2019) zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven medewerker logistiek.


Voor deze functie op oproepbasis (varierend tussen de 22-38 uur) ben je mede verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen het magazijn. Dit houdt o.a. in; de ontvangst, controle en administratieve afhandeling van de binnenkomende goederen; verwerken van de binnenkomende goederen naar de afdelingen in de winkel; contactpersoon voor leveranciers, afhandeling van klachten als ook mede verantwoordelijk voor het beheer van het afhaalcentrum. 


Functieprofiel


De ideale kandidaat heeft een afgeronde logistieke opleiding op (V)MBO niveau; je bent netjes en opgeruimd en hebt enige werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie c.q. is bekend met het reilen en zeilen in een magazijn. Je bent klantvriendelijk, flexibel inzetbaar, gemotiveerd en hebt een positieve inzet. Enige kennis en ervaring met computer is een must en bent bij voorkeur in het bezit van een heftruck certificaat. Werktijden variëren binnen de winkelopeningstijden maar bent tevens beschikbaar op de koopavond en wisselend inzetbaar op de zaterdag en zondag. Heb jij de genoemde capaciteiten en de ambitie om Intratuin nieuw op de kaart te zetten reageer dan snel! 


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Retail non-food.


Je reactie (solliciteren kan vanaf juni 2018)


Stuur vanaf dat moment een schriftelijke reactie naar Intratuin Deventer b.v. t.a.v. mevrouw A. Bakker,  Burg. V.d. Feltzweg  142, 7391 HR te Twello; e-mail adres (bij voorkeur) a.bakker@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie van ma t/m vr Hoofd PZ op 06-53164706


Het heeft geen zin om te reageren indien niet aan het functieprofiel voldaan wordt.

lees meer lees minder

DV62 mdw's schoonmaak en onderhoud terrein

Deventer nieuw

Voor onze nieuwe vestiging (opening maart 2019) zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor de functies:


SCHOONMAAK


Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor  schoonmaakwerkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het schoonhouden van (delen van) de vestiging zodanig dat de vestiging orde en netheid uitstraalt voor klanten en medewerkers, door een efficiënte en effectieve wijze van  schoonmaken. In deze functie leg je verantwoording af aan de bedrijfsleider. 


Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?


Je bent een enthousiaste en flexibele persoonlijkheid die zich graag inzet voor een ordelijk en nette omgeving en bent bekend met schoonmaakwerkzaamheden.


Daarnaast de functie:


ONDERHOUD TERREIN 


Voor deze functie op oproepbasis zijn wij op zoek naar een collega voor het onderhoud van het terrein. Je hebt een "groene" achtergrond  en bent diegene die nog graag enkele uren zou willen werken. Je bent verantwoordelijk voor  het onderhoud van het parkeerterrein in de breedste zin van het woord.  Tot je taken behoren o.a. :


- Schoonmaakwerkzaamheden


- Onderhoud van bloembakken en bij/her-planten afhankelijk van seizoen


- Licht snoeiwerk en onderhoud groen


In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.


 Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?


Je hebt een groene achtergrond (ex-hovenier) , een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidszin is nodig om je taken goed te volbrengen. Je bent stressbestendig en je levert nauwkeurig werk af en bent daarnaast in deze functie flexibel inzetbaar. 


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Retail non-food.


Je reactie (solliciteren kan vanaf september 2018)


Stuur vanaf dat moment een schriftelijke reactie naar Intratuin Deventer b.v. t.a.v. mevrouw A. Bakker,  Burg. V.d. Feltzweg  142, 7391 HR te Twello; e-mail adres (bij voorkeur) a.bakker@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie van ma t/m vr Hoofd PZ op 06-53164706


Het heeft geen zin om te reageren indien niet aan het functieprofiel voldaan wordt.

lees meer lees minder

DV62 full/parttime medewerker seizoen op tafel

Deventer nieuw

Voor onze nieuwe vestiging (opening maart 2019) zijn wij op zoek naar een fulltime (parttime evt. ook mogelijk) enthousiaste en gedreven  productverantwoordelijke seizoen op tafel.


 Voor bovenstaande functie zoeken wij een commerciële, flexibele en proactieve “kook-ster” die binnen onze afdeling Tuinmeubelen/bbq de productgroep seizoen op tafel een gezicht wil geven door op creatieve wijze de klant kennis te laten maken met alle mogelijkheden van keuken accessoires  tot aan BBQ’s met gebruikmaking van al onze aanverwante producten waaronder food. Tevens hoort hier ook het geven van kookdemonstraties bij (met headset) op drukke werkdagen/zaterdagen, zondagen en feestdagen. 


Functieprofiel


Je hebt een gerichte vakopleiding horeca, hebt enkele jaren werkervaring in de horeca als kok en beschikt over een creatieve geest om verrassende gerechtjes te presenteren.  Je bent een representatieve persoonlijkheid en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je kunt goed in een team samenwerken. Je bent tevens verantwoordelijk voor de in- en verkoop van product groepen binnen de afdeling. Werktijden variëren binnen de winkelopeningstijden incl. koopavond/de zaterdag en zondagen.  Heb jij de genoemde capaciteiten en de ambitie om intratuin nieuw op de kaart te zetten reageer dan snel! 


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Retail non-food.


Je reactie (solliciteren kan vanaf juni 2018)


Stuur vanaf dat moment een schriftelijke reactie naar Intratuin Deventer b.v. t.a.v. mevrouw A. Bakker,  Burg. V.d. Feltzweg  142, 7391 HR te Twello. e-mail adres (bij voorkeur) a.bakker@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie van ma t/m vr Hoofd PZ op 06-53164706


Het heeft geen zin om te reageren indien niet aan het functieprofiel voldaan wordt.

lees meer lees minder

DV62 medewerker tuinhout/bestrating/vijver

Deventer nieuw

Voor onze nieuwe vestiging (opening maart 2019) zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven fulltime (parttime evt. ook mogelijk) productverantwoordelijke tuinhout/bestrating/vijver.


Voor deze functie zoeken wij een commerciële, flexibele en proactieve productverantwoordelijke die binnen de sector “winkel” de productgroepen tuinhout/bestrating/vijver in onze nieuwe winkel een gezicht wil geven. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de genoemde productgroepen en met jouw kennis weet je de klant enthousiast te voorzien van de nodige informatie zodat deze met een tevreden gevoel de winkel verlaat. 


Functieprofiel


Je hebt een gerichte vakopleiding op MBO niveau, bij voorkeur enkele jaren werkervaring als verkoop medewerker en hebt het vermogen om snel de nodige kennis op te doen van de productgroepen. Je bent een representatieve persoonlijkheid en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je kunt goed in een team samenwerken. Werktijden variëren binnen de winkelopeningstijden incl. koopavond/de zaterdag en zondag.  Heb jij de genoemde capaciteiten en de ambitie om intratuin nieuw op de kaart te zetten reageer dan snel!


 Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Retail non-food.


Je reactie (solliciteren kan vanaf juni 2018)


Stuur vanaf dat moment een schriftelijke reactie naar Intratuin Deventer b.v. t.a.v. mevrouw A. Bakker,  Burg. V.d. Feltzweg  142, 7391 HR te Twello. e-mail adres (bij voorkeur) a.bakker@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie de afdeling personeelszaken 0546-838661. 


Het heeft geen zin om te reageren indien niet aan het functieprofiel wordt voldaan.

lees meer lees minder

DV62 oproepkrachten en hulpkracht Kassa

Deventer nieuw

GEZOCHT


 OPROEPKRACHTEN  KASSA


en


HULPKRACHT (scholier) KASSA


Voor deze functies zijn wij op zoek naar meerdere nieuwe kassa medewerkers. 


De taken


Je vervult naast kassa- en inpakwerkzaamheden verschillende andere voorkomende winkeltaken. Daarnaast kun je, indien nodig, ook op andere afdelingen ingeroosterd worden. 


Functieprofiel


Je hebt enige kassa-werkervaring, je bent een representatieve persoonlijkheid, flexibel inzetbaar, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je kunt goed in een team samenwerken? dan zou jij onze nieuwe collega kunnen zijn. 


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf met veel jonge mensen in een dynamische omgeving. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Retail non-food.


Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan je schriftelijke reactie naar Intratuin Deventer B.V. t.a.v. mevrouw A. Bakker, Burg. van der Feltzweg 142, 7391 HR te Twello of (bij voorkeur)  E-mail adres: a.bakker@almelo.intratuin.nl Bel voor meer informatie van ma t/m vr Hoofd PZ op 06-53164706

lees meer lees minder

DV62 Fulltime medewerker Logistiek

Deventer nieuw

De functie


Voor deze fulltime functie (parttime behoort evt. tot de mogelijkheid)  ben je mede verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen het magazijn. Dit houdt o.a. in; de ontvangst, controle en administratieve afhandeling van de binnenkomende goederen; verwerken van de binnenkomende goederen naar de afdelingen in de winkel; contactpersoon voor leveranciers en afhandeling van klachten; mede verantwoordelijk voor het beheer afhaalcentrum. 


Functieprofiel


De ideale kandidaat heeft een afgeronde logistieke opleiding en  (V)MBO denk en werkniveau; is netjes en opgeruimd en heeft geruime werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie c.q. is bekend met het reilen en zeilen in een magazijn. Je bent klantvriendelijk,gemotiveerd en hebt een positieve inzet. Enige kennis en ervaring met computer is een must en bent bij voorkeur in het bezit van een heftruck certificaat. 


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Retail non food


Je reactie


Stuur vanaf dat moment een schriftelijke reactie naar Intratuin Deventer b.v. t.a.v. mevrouw A. Bakker,  Burg. V.d. Feltzweg  142, 7391 HR te Twello; e-mail adres (bij voorkeur) a.bakker@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie van ma t/m vr Hoofd PZ op 06-53164706 


Het heeft geen zin om te reageren indien niet aan het functieprofiel voldaan wordt.

lees meer lees minder

DV62 Verkoopmedewerker sector Huis

Deventer nieuw

Voor deze fulltime functie (parttime behoort evt. tot de mogelijkheid)  zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker die er, samen met het gehele team, naar streeft de productgroepen vallend binnen de sector Huis (o.a. Tuinmeubelen/bbq/sfeer artikelen/binnen & buiten kook-artikelen) perfect neer te zetten in. Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en flexibiliteit zijn belangrijke steekwoorden die bij het uitvoeren van deze functie niet mogen ontbreken. 


Functieprofiel


Je hebt een MBO opleiding op het gebied van detailhandel of verkoopervaring met HBO denkniveau. Je hebt affiniteit met de genoemde productgroepen. Je bent een representatieve persoonlijkheid en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk. Je kunt goed in een team samenwerken en je hebt het vermogen om de ontwikkeling van een team positief te beïnvloeden. Je bent mede verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de genoemde product groepen. Werktijden variëren binnen de winkelopeningstijden incl. koopavond/de zaterdag en zondagen.  Heb jij de genoemde capaciteiten en ambitie reageer dan snel! 


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Retail non-food.  


Je reactie


Stuur vanaf dat moment een schriftelijke reactie naar Intratuin Deventer b.v. t.a.v. mevrouw A. Bakker,  Burg. V.d. Feltzweg  142, 7391 HR te Twello; e-mail adres (bij voorkeur) a.bakker@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie van ma t/m vr Hoofd PZ op 06-53164706 


Het heeft geen zin om te reageren indien niet aan het functieprofiel voldaan wordt.

lees meer lees minder

DV62 stageplaatsen

Deventer

De Intratuin vestigingen in Almelo, Apeldoorn, Deventer (Twello) en Lochem zijn erkend leerbedrijf voor stageplaatsen). Zowel bij KCH (kenniscentrum Handel) als Aequor zijn we erkend voor een groot aantal opleidingen.


We kunnen in onze vestigingen regelmatig stagiaires inzetten (waaronder voor toekomstige stylistes op onze afdeling sfeer/kerst) en is ons team  in staat om stagiaires goed te begeleiden en op te leiden.


Ben je een enthousiaste student(e) op zoek naar een leuke stageplaats binnen een dynamische en bloeiende organisatie, informeer dan naar de mogelijkheden!


Stuur je schriftelijk verzoek tot stage o.v.v. vestiging, stageperiode en gewenste afdeling naar het e-mail adres: a.bakker@almelo.intratuin.nl . 

lees meer lees minder