• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin Duiven

Intratuin Duiven

Intratuin Duiven is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Duiven.

André Nusselder
André NusselderOndernemer Intratuin Duiven

Faciliteiten

 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden
 • Horeca Horeca
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Verhuur aanhangwagen en/of busje Verhuur aanhangwagen en/of busje
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Wecycle bak Wecycle bak

Adres

Routebeschrijving Intratuin Duiven
Lithograaf 1
6921 VA Duiven
0316-262136

info@duiven.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 11:00 - 17:00
Extra openingstijden

September
Zondag 4 september | 11:00 - 17:00 | koopzondag
Zondag 11 september | 11:00 - 17:00 | koopzondag
Zondag 18 september | 11:00 - 17:00 | koopzondag
Zondag 25 september | 11:00 - 17:00 | koopzondag

Oktober
Zondag 2 oktober | 11:00 - 17:00 | koopzondag
Zondag 9 oktober | 11:00 - 17:00 | koopzondag
Zondag 16 oktober | 11:00 - 17:00 | koopzondag
Zondag 23 oktober | 11:00 - 17:00 | koopzondag
Zondag 30 oktober | 11:00 - 17:00 | koopzondag

Caissiere (m/v)

Duiven

Caissiere (m/v) voor 0-20uur per week

Als caissière zorg je er op een vriendelijke, vlotte en accurate wijze voor dat klanten hun artikelen kunnen afrekenen. Daarnaast verricht je werkzaamheden ten behoeve van de kassa, het magazijn of andere afdelingen. Je werktijden zijn flexibel op maandag t/m zondag en zijn inclusief koopavond, koopzondagen en feestdagen.

De functie-eisen
Ervaring als caissière is een vereiste. Verder ben je klantvriendelijk en flexibel ingesteld en ben je bereid allerlei soorten werk aan te pakken.

Ons aanbod
Wij bieden een fantastische, moderne werkplek midden in een bruisend en groot tuincentrum. De werksfeer kenmerkt zich als collegiaal en gezellig. Het salaris is conform de CAO tuincentra.

Lees meer Lees minder

Weekendmedewerkers Kassa m/v

Duiven

Wij zijn per 1 september op zoek naar Weekendmedewerkers Kassa m/v

De functie


Het verrichten van kassawerkzaamheden, prijswerk en het op orde houden van afdelingen en schoonmaakwerkzaamheden rondom de kassagroep.


Naast de zaterdag, werk je minimaal 1 koopavond en werk je koopzondagen en feestdagen.
 


De functie-eisen


Je bent minimaal 16 jaar en bent zowel de zaterdag als de zondag beschikbaar. Verder ben je klantvriendelijk ingesteld en ben je bereid allerlei soorten werk aan te pakken.
 


Ons aanbod


Intratuin Duiven is een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal en gezellig. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO tuincentra.

Lees meer Lees minder

Medewerker tuincafe (0-40uur)

Duiven

Voor het Tuincafé zijn wij voor de periode van 1 oktober tot 1 februari op zoek naar een:

Medewerker tuincafe m/v  (0-40 uur)

Ook schoolverlaters worden van harte uitgenodigd te solliciteren!Ons tuincafé met circa 270 stoelen is voor onze klanten een rustpunt binnen het winkelbedrijf. Het tuincafé heeft in de Intratuinwinkel een counter met een zelfbedieningskarakter en in de plaza een snackcorner.


De functie

Je draait actief mee met alle werkzaamheden in de snackcorner in de centrale hal. Uiteraard zorg je hierbij voor een goede hygiëne conform de H.A.C.C.P. normen. Je helpt onze klanten op een vriendelijke, accurate en effectieve wijze en je zorgt ervoor dat de snackcorner er schoon, opgeruimd en verzorgd uitziet.


De functie-eisen

Je hebt ervaring met soortgelijke werkzaamheden, doordat je bijvoorbeeld gewerkt hebt in een snackbar, eetcafé en/of lunchroom. Het hebben van kassa-ervaring is een must!

De werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel, inclusief koopavonden, zaterdagen, koopzondagen en feestdagen.


Ons aanbod

Wij bieden een fantastische, moderne werkplek midden in een bruisend en groot tuincentrum. De werksfeer kenmerkt zich als collegiaal en gezellig. Het salaris is conform de CAO tuincentra en mede afhankelijk van je ervaring.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Lees meer Lees minder

Verkoopmedewerker sfeer m/v (fulltime)

Duiven

Voor de productgroep Sfeer zijn wij op zoek naar een fulltime (40 uur):

Verkoopmedewerker sfeer (m/v)


De functie

In deze functie word je ingezet op de afdeling sfeer waaronder interieur – en cadeauartikelen, zijde, kleding en kerst. Je verricht hier alle voorkomende werkzaamheden, helpt onze klanten door ze van vakkundig advies te voorzien en zorgt voor een perfect uitziende winkelvloer. Je regelt en coördineert alle werkzaamheden en je bent verantwoordelijk voor een goede presentatie op de winkelvloer waarbij de artikelen voorzien zijn van de juiste informatie en prijzen. Tevens houdt je de voorraad op peil en zorg je voor tijdige bestellingen.


De functie-eisen

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en aantoonbare verkoopkwaliteiten. Verder ben je commercieel, creatief, resultaatgericht en en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je neemt graag initiatief, houdt graag het overzicht en hebt de ambitie om door te groeien.

De werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel, inclusief koopavond, zaterdagen, zon - en feestdagen.


Ons aanbod

Intratuin Duiven is een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal en gezellig. Je komt te werken in een trendy en sfeervolle winkel. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO tuincentra.

Lees meer Lees minder

Interieurverzorgster m/v (parttime)

Duiven

Wij zijn op zoek naar een parttime:


Interieurverzorgster m/v


Tijdelijk maandag t/m zondag van 12:00 tot 17:00 uur (tot 8 januari 2017)

 


De functie

Schoonmaken van de klanttoiletten op maandag t/m zondag van 12:00 tot 17:00 uur (op zaterdag tot 18:00 uur) vanaf heden tot 8 januari 2017.

 


De functie-eisen
 • Je beschikt over minimaal LBO werk-, en denkniveau.
 • Je beschikt over werkervaring als interieurverzorgster.
 • Je kunt goed zelfstandig werken en je bent representatief.
 


Ons aanbod


Intratuin Duiven is een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal en gezellig. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO tuincentra.

Lees meer Lees minder

Weekendmedewerker Tuinwinkel, Dierbenodigdheden, Vijver en Aquaria

Duiven

Voor de afdeling Tuinwinkel, Dierbenodigdheden, Vijver en Aquaria zijn wij op zoek naar een Weekendmedewerker.


 


De functie


In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop van hardwaren, meststoffen, zaden, bestrijdingsmiddelen, dieren, dierbenodigdheden, waterplanten, vijvers en pompen. Daarnaast verzorg je de dieren, verschoon je de dierverblijven, vijvers en aquaria en zorg je ervoor dat de productschappen aangevuld en schoon zijn. Wij bieden een fantastische, moderne werkplek midden in een bruisend en groot tuincentrum. De werksfeer kenmerkt zich als collegiaal en gezellig. Het salaris is conform de CAO.


 


De functie-eisen


Je volgt een relevante opleiding. Ervaring met werken in deze sector is een pré maar niet noodzakelijk. Je vindt het leuk om klanten te woord te staan en te adviseren over de verschillende producten. Je kunt goed zelfstandig werken en bent zaterdag en zondag beschikbaar om te werken. De werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel, inclusief koopavond, zaterdagen, koopzondagen en feestdagen.


 


Je reactie


Je kunt je reactie sturen naar e.vanbeek@duiven.intratuin.nl T.a.v. Eimert van Beek (Afdelingshoofd).

Lees meer Lees minder

Bloembindster m/v 24-40 per week

Duiven
Voor de afdeling Snijbloemen zijn wij op zoek naar een parttime  


Bloembindster M/V


Een creatieve en ervaren bloembind(st)er 24-40 uur per week 
De functie

Binnen de afdeling Snijbloemen hebben wij een vacature voor een parttime medewerker voor 24-40 uur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een optimale verkoop van artikelen door middel van een continue klantgerichte houding en handelswijze. Je wordt ingezet voor het maken van boeketten, inhoezen, helpen van klanten, kassawerkzaamheden, het op peil houden van alle artikelen en het maken van goede presentaties.

 

De functie-eisen

Je beschikt over een (V)MBO diploma richting Bloemen- en tuincentrumbranche of vergelijkbaar. Je hebt oog voor de commerciële kant van het vak en bent daardoor in staat snijbloemen met zo min mogelijk arbeid te verhandelen. Je bent zeer klantvriendelijk en bent enthousiast over je vak en brengt dit over op klanten. Het snel samenstellen van boeketten zit je in de vingers en mede daardoor ben je een resultaatgericht persoon met goede communicatieve vaardigheden. Je bent zeer flexibel inzetbaar waarbij je werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel, inclusief koopavond(en), zaterdagen, alle koopzondagen en feestdagen.

 

Ons aanbod

Intratuin Duiven is een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal en gezellig. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO tuincentra.

 
Lees meer Lees minder