• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 52 winkels in Nederland
Intratuin Duiven

Intratuin Duiven

Intratuin Duiven is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Duiven.
André Nusselder
André NusselderOndernemer Intratuin Duiven

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Verhuur aanhangwagen en/of busje Verhuur aanhangwagen en/of busje
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Duiven
Lithograaf 1
6921 VA Duiven
0316-262136

info@duiven.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 11:00 - 17:00
Extra openingstijden

April


Donderdag 27 april | 09:00 - 17:00 (koningsdag)Mei


Donderdag 25 mei | 09:00 -17:00 (Hemelvaartsdag)Juni


Zondag 4 juni | 11:00 - 17:00 (1e pinksterdag)


Maandag 5 juni | 09:00 - 17:00 (2e pinksterdag)

Topverkoper Tuinmeubelen Fulltime m/v

Duiven

Wij zijn zoek naar een Topverkoper Tuinmeubelen voor 40 uur per week.De functie


Voor onze afdeling tuinmeubelen zijn wij op zoek naar een kanjer van een verkoper. Je beschikt over verkooptalent en boekt uitstekende verkoopresultaten.


Om dit te bereiken zorg je voor een optimale presentatie van ons assortiment, blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt en anticipeer je hierop. Je bent mede verantwoordelijk voor de inkoop en onderhoudt hiervoor ook contacten met leveranciers.


In de maanden september tot januari verricht je deze werkzaamheden op onze kerstafdeling bij de kersthuisjes.De functie-eisen


Voor deze functie beschik je over MBO werk- en denkniveau en beschik je over aantoonbare verkoopervaring in de detailhandel. Je hebt affiniteit met tuinmeubelen en kerst en vindt het een uitdaging deze goed weg te zetten en te verkopen. Je bent verder commercieel, communicatief vaardig, representatief, enthousiast en een echte teamplayer.


Je werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel, inclusief koopavond, zaterdag, koopzondagen en feestdagen. Ons aanbod


Intratuin Duiven is een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal en gezellig. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Fashion, Sport en Lifestyle.
Lees meer Lees minder

Afdelingsverantwoordelijke m/v (fulltime)

Duiven

Voor de productgroep Potterie zijn wij op zoek naar een fulltime (40 uur):

Afdelingsverantwoordelijke 18-27 jaar m/v


De functie


Naast onze afdeling Kamerplanten bevindt zich onze afdeling BINNENPOTTERIE waar we prachtige bloempotten verkopen voor ons binnengroen. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke. Daarnaast ben je plaatsvervangend afdelingshoofd Kamerplanten en help je mee op deze afdeling en vervangt het afdelingshoofd bij zijn afwezigheid. Je stuurt de mensen op de afdeling(en) aan, helpt onze klanten door ze van vakkundig advies te voorzien en zorgt voor een perfect uitziende winkelvloer. Ook ben je verantwoordelijk voor een goede presentatie op de winkelvloer waarbij de artikelen voorzien zijn van de juiste informatie en prijzen. Tevens houdt je de voorraad op peil en zorg je voor tijdige bestellingen en onderhoud je de contacten met de leveranciers.De functie-eisen


Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en aantoonbare verkoop- en leidinggevende kwaliteiten. Verder heb je affiniteit met bloempotten en kamerplanten, ben je commercieel, resultaatgericht en creatief en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. De werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel, inclusief koopavond, zaterdagen, zon- en feestdagen.Ons aanbod

Intratuin Duiven is een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal en gezellig. Je komt te werken in een trendy en sfeervolle winkel. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Fashion, Sport & Lifestyle.Dit is een vacature voor jongeren van 18-27 jaar in het kader van de "Aanpak jeugdwerkloosheid".

Lees meer Lees minder

Verkoopmedewerker Sfeer (fulltime), m/v

Duiven

Voor de productgroep Sfeer zijn wij op zoek naar een fulltime (40 uur):


                                                                                                    VERKOOPMEDEWERKER SFEER (m/v)De functie


In deze functie word je ingezet op de afdeling binnensfeer artikelen en zijdebloemen.


Het maken van arrangementen met zijde bloemen behoort op bepaalde periode van het jaar tot je hoofdtaken. Aantoonbare ervaring op dit gebied is een vereiste.


De afdeling sfeer is een afdeling met toonaangevende merken als Riviera Maison, Riverdale en Silk-ka en omvat daarnaast meerdere productgroepen zoals kaarsen, kleine meubelen, verlichting en decoratieartikelen.


Je bent multifunctioneel inzetbaar en op zoek naar een fulltime baan.


Je  werkzaamheden bestaan uit het helpen van onze klanten door ze van vakkundig advies te voorzien en te zorgen voor een perfect uitziende winkelvloer. Je regelt en coördineert alle werkzaamheden en je bent medeverantwoordelijk voor een goede presentatie op de winkelvloer waarbij de artikelen voorzien zijn van de juiste informatie en prijzen. Tevens houd je de voorraad op peil en zorg je voor tijdige bestellingen.


 


Functie-eisen


Je beschikt over MBO werk- en denkniveau bij voorkeur de opleiding bloemschikken en je bent goed in bloembinden. Verder ben je commercieel, creatief, resultaatgericht en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je neemt graag initiatief, houdt graag het overzicht en hebt de ambitie om door te groeien.


De werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel, inclusief koopavond, zaterdagen, zon - en feestdagen.
Ons aanbod


Intratuin Duiven is een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal en gezellig. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Fashion, Sport en Lifestyle.


 

Lees meer Lees minder