• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin Duiven

Intratuin Duiven

Intratuin Duiven is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Duiven.

André Nusselder
André NusselderOndernemer Intratuin Duiven

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Verhuur aanhangwagen en/of busje Verhuur aanhangwagen en/of busje
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Duiven
Lithograaf 1
6921 VA Duiven
0316-262136

info@duiven.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 11:00 - 17:00
Extra openingstijden

April


Zondag 16 april | 11:00 - 17:00 (1e paasdag)
Maandag 17 april | 09:00 - 17:00 (2e paasdag)Mei


Donderdag 25 mei | 09:00 -17:00 (Hemelvaartsdag)Juni


Zondag 4 juni | 11:00 - 17:00 (1e pinksterdag)


Maandag 5 juni | 09:00 - 17:00 (2e pinksterdag)

Medewerker Dierbenodigdheden en Aquaria (16-40 uur) m/v

Duiven

Voor de afdeling Dierbenodigdheden en Aquaria zijn we op zoek naar een parttime medewerker voor 16-40 uur per week.De functie


In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop en verzorging van dieren, dierbenodigdheden, aquariumvissen en aquaria. Ook ben je (mede) verantwoordelijk voor het bestellen en de voorraad. Je adviseert klanten deskundig over de verzorging, voeding, en accessoires. Ook stuur je de weekendmedewerkers en stagiaires (mede) aan. Je zorgt verder voor een optimale presentatie van alle producten en bent alert op trends en signalen van klanten. Je haalt jouw drive uit het behalen van een goede omzet en een tevreden vaste klantenkring en bent daarom voortdurend bezig met jouw vak. De functie-eisenWij zoeken een kandidaat met een afgeronde MBO opleiding richting dierverzorging of gelijkwaardig. Bij voorkeur beschik je over de module dierenspeciaalzaak. Je bent commercieel en ziet mogelijkheden en kansen binnen deze prijsgevoelige markt. Je bent een echte verkoper, veranderingsgericht en gaat een uitdaging niet uit de weg. Wanneer nodig ben je bereid om 40 uur per week te werken, inclusief de zaterdag, een koopavond per week, koopzondagen en feestdagen.Ons aanbod


Intratuin Duiven is een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal en gezellig. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Fashion, Sport en Lifestyle.
Lees meer Lees minder

Scholieren Magazijn

Duiven

Voor in het magazijn zijn wij direct op zoek naar:

Scholieren m/v (vanaf 15 jaar)
Flexibele medewerkers die van aanpakken weten.


De functie


Het verrichten van werkzaamheden in, of ten behoeve van het magazijn.


Naast de zaterdag, werk je minimaal 1 koopavond en ben je bereid op koopzondagen en feestdagen te werken.De functie-eisen


Je bent in ieder geval 15 jaar. Verder ben je klantvriendelijk ingesteld en ben je bereid allerlei soorten werk aan te pakken.Ons aanbod


Intratuin Duiven is een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal en gezellig. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Fashion, Sport en Lifestyle.

Lees meer Lees minder

Scholieren/oproepkrachten Dierbenodigdheden, Vijver en Aquaria

Duiven

Voor de afdeling Dierbenodigdheden, Vijver en Aquaria zijn wij op zoek naar Scholieren/oproepkrachten voor 0-12 uur per week.


 


De functie


In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop van dieren, dierbenodigdheden, waterplanten, vijvers en pompen. Daarnaast verzorg je de dieren, verschoon je de dierverblijven, vijvers en aquaria en zorg je ervoor dat de productschappen aangevuld en schoon zijn. Wij bieden een fantastische, moderne werkplek midden in een bruisend en groot tuincentrum. De werksfeer kenmerkt zich als collegiaal en gezellig. Het salaris is conform de CAO Fashion, Sport en Lifestyle.


 


De functie-eisen


Je volgt een relevante opleiding. Ervaring met werken in deze sector is een pré maar niet noodzakelijk. Je vindt het leuk om klanten te woord te staan en te adviseren over de verschillende producten. Je kunt goed zelfstandig werken en bent zaterdag en zondag beschikbaar om te werken. De werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel, inclusief koopavond, zaterdagen, koopzondagen en feestdagen.

Lees meer Lees minder

Weekendmedewerkers Kassa m/v

Duiven

Wij zijn op zoek naar Weekendmedewerkers Kassa m/v

De functie


Het verrichten van kassawerkzaamheden, prijswerk en het op orde houden van afdelingen en schoonmaakwerkzaamheden rondom de kassagroep.


Naast de zaterdag, werk je minimaal 1 koopavond en werk je koopzondagen en feestdagen.
 


De functie-eisen


Je bent minimaal 16 jaar en bent zowel de zaterdag, zondag als de donderdagavond en vrijdagavond beschikbaar. Verder ben je klantvriendelijk ingesteld en ben je bereid allerlei soorten werk aan te pakken.
 


Ons aanbod


Intratuin Duiven is een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal en gezellig. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO tuincentra.

Lees meer Lees minder

Afdelingsverantwoordelijke Dierenbenodigdheden en Aquaria (fulltime), m/v

Duiven

Binnen de productgroep Hardwaren zijn wij voor de afdelingen Dierbenodigdheden en Aquaria op zoek naar een fulltime afdelingsverantwoordelijke.De functie


In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de afdelingen in samenspraak met het afdelingshoofd, waarbij je dagelijkse meewerkt op de vloer. Je bent dus ook verantwoordelijk voor de verkoop en verzorging van dieren, dierbenodigdheden, aquariumvissen en aquaria. Je adviseert klanten deskundig over allerlei zaken zoals verzorging, voeding, accessoires etc. Je houdt de voorraden op peil, bent alert op markttrends en signalen van klanten en signaleert welke artikelen meer aandacht verdienen. Vanaf september lever je een belangrijke bijdrage aan de opbouw van de kerstverlichting en de verkoop hiervan.

Je bent voortdurend bezig met jouw vakgebied en benut verkoopmogelijkheden door te anticiperen op seizoenen, actieperioden en klantsignalen. Het streven naar en behalen van goede omzetcijfers en tevreden (vaste) klanten is je drive en jouw uitdaging.

Functie-eisenWij zoeken een kandidaat met een afgeronde MBO+ (MBO aangevuld met vakgerelateerde cursussen) / HBO opleiding. Bij voorkeur beschik je over de module dierenspeciaalzaak. Je bent een echte aquaria specialist, bent commercieel en ziet mogelijkheden en kansen binnen deze prijsgevoelige markt. Je bent verkoopgedreven, veranderingsgericht en houdt van uitdagingen. Je bent een ervaren leidinggevende en weet mensen te motiveren en stimuleren. Je kunt goed samenwerken maar ook zelfstandig kun je goed uit de voeten en heb je een proactieve houding. Verder ben je in staat om nieuwe ideeën, inzichten of benaderingen te creëren.
Je bent bereid om 40-45 uur per week te werken, inclusief de zaterdag, een koopavond per week, koopzondagen en feestdagen.

Ons aanbodIntratuin Duiven is een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal en gezellig. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Fashion, Sport en Lifestyle.


 

Lees meer Lees minder