• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Intratuin Enschede

Intratuin Enschede

Aan de rand van Enschede, tussen het groen, vind je Intratuin Enschede. Eenvoudig te bereiken met zowel de auto, fiets als met de bus en is voorzien van ruime parkeergelegenheid.


Intratuin Enschede is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. In het najaar staat de winkel uiteraard volop in het teken van Kerst en in december kun je bij ons terecht voor het mooiste vuurwerk van Nederland! Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Heb je vragen of advies nodig? Onze medewerkers staan voor je klaar! 


We verwelkomen je graag bij Intratuin Enschede! 

Roberto Rozeboom
Roberto RozeboomBedrijfsleider Intratuin Enschede

Faciliteiten

 • PostNL pakketpunt PostNL pakketpunt
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Aan de dis Aan de dis
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Oplaadpunt elektrische fiets Oplaadpunt elektrische fiets
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Enschede
Achterhofweg 22
7545 PB Enschede
053-4314533

servicebalie@enschede.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag Gesloten
Extra openingstijden

M.I.V. ZONDAG 30 SEPTEMBER ZIJN WIJ WEER ELKE ZONDAG GEOPEND! 

Laatste nieuws

BEESTENBOEL IN DE WINKEL

BEESTENBOEL IN DE WINKEL

Op de zaterdag 29 sept vieren wij alvast dierendag bij Intratuin!


Naast scherpe aanbiedingen zijn er ook verschillende activiteiten om je hond, kat of knaagdier eens extra in het zonnetje te zetten. Kom je ook? 
° DierenfotograafFotograaf Miortok van 12.30 tot 16.30 uur aanwezig. Deze fotograaf je huisdier gratis op de foto! Of wil je liever samen met je huisider op de foto? Alles is mogelijk! Een gratis afdruk (13x18cm) kun je op een later moment bij ons in de winkel bij de
servicebalie ophalen.


° Kidsworkshop cupcakes versierenKids kunnen op deze dag, speciaal voor dierendag, dierencupcakes versieren! Wat is jouw lievelingsdier? Een hond, een kat of liever een konijn? De kidsworkshop is op inschrijving en start om 13.30, 14.30 en 15.30 uur en kost € 2,50 p.p. inclusief alle benodigdheden, limonade en wat lekkers. Je kan je telefonisch (0534314533) inschrijven of online

lees meer lees minder
SEPT | HIGH TEA 2E HALVE PRIJS

SEPT | HIGH TEA 2E HALVE PRIJS

Heerlijk smullen voor de halve prijs!


Even gezellig bijkletsen samen met je moeder, vriend(in) of familielid onder het genot van thee en heerlijke hapjes. Ons tuincafé biedt een High Tea met diverse soorten exclusieve thee, heerlijk belegde minibroodjes en zoete en hartige snacks zoals muffins en scones maken de High Tea helemaal compleet. Reserveer nú een High tea voor 2 personen in september en krijg de 2e High Tea voor de halve prijs! 


Normale prijs 14,95 per persoon, nu twee voor 22,40. Actieprijs is alleen geldig voor het nuttigen van de High Tea vanaf zaterdag 1 september t/m zondag 30 september 2018. Je kan reserveren t/m donderdag 27 september 2018. Alleen geldig bij Intratuin Enschede


Hoe kun je reserveren


Graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren voor minimaal 2 personen. Voor grote groepen vragen wij om nog eerder te reserveren. Je kan reserveren bij één van de medewerkers in het tuincafé of telefonisch via 053-4314533. Je kunt een High Tea reserveren voor elke maandag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur. Met de meest voorkomende dieetwensen houden wij uiteraard rekening, maar geef dit a.u.b. wel aan tijdens het reserveren.

lees meer lees minder
INSPIRATIEDAG GROEN WONEN

INSPIRATIEDAG GROEN WONEN

Voor in de agenda: zaterdag 13 oktober van 10 tot 17u is de Inspiratiedag Groen Wonen!


Laat je verrassen door de nieuwste planten en woonaccessoires, volg een workshop of kom kijken naar één van de demonstraties. Wees er snel bij! Kom naar de winkel, schrijf je direct in voor de workshops bij de servicebalie of via de mail, telefonisch of online via de reserveerknop per workshop.


Activiteiten deze dag:
Workshop hortensiakrans maken


Leer tijdens deze workshop hoe je met hortensia’s, Diplocyclos en draad zelf een krans maakt. Het kost € 15.- p.p. inclusief een drankje en iets lekkers. Schrijf je van te voren in via de servicebalie in de winkel, telefonisch 053 4314533 of via de reserveerknop. Vol=Vol.


 


Workshop handlettering op terrarium


In deze workshop voor volwassenen leer je eigenlijk 2 dingen: hoe je een open terrarium maakt en hoe je een pot versiert met mooie letters, oftewel ‘handlettering’. Het kost € 17.50 p.p. inclusief een drankje en iets lekkers. Schrijf je van te voren in via de servicebalie in de winkel, telefonisch 053 4314533 of via de reserveerknop. Vol=Vol.


 


Kidsworkshop kunstige pompoenen


Speciaal voor de kleintjes tijdens de Inspiratiedag Groen Wonen: Pompoenen verven. Zo worden ze net wat anders dan anders, bijvoorbeeld beschilderd met wit of blauw! Het kost € 2.50 p.p. inclusief limonade en iets lekkers. Schrijf je van te voren in via de servicebalie in de winkel, telefonisch 053 4314533 of via de reserveerknop. Vol=Vol.


 


Demonstraties voor groene vingers


Doe tijdens de Inspiratiedag Groen Wonen ideeën op voor nog meer groen in huis. Kom kijken bij onze demonstraties en ontdek hoe leuk het is om zelf aan de slag te gaan. De volgende demonstraties worden gehouden: • Vette stekjes - er is zoveel mogelijk met stekjes. Vooral vetplanten zijn ideaal om mee te werken. 

 • Luchtplantje tillandia - nieuwsgierig wat je allemaal met Tillandsia kunt doen en hoe je deze plant verzorgt? Leer alles over dit hippe luchtplantje!

 • Wortels uitspoelen - ook de wortels van planten mogen gezien worden! Je kunt ze uitspoelen en de plant in een glazen vaas of pot zetten. 


 


Gratis planten oppotten


Meteen genieten van je planten? We potten ze graag voor je op! Zo gaan je nieuwe kamerplanten goed de herfst in! 
Actievoorwaarden: • Alleen geldig op zaterdag 13 oktober.

 • Bij aankoop van een kamerplant worden deze gratis geplant in de pot.

 • De potgrond die nodig is voor het oppotten ontvang je gratis.

 • De kamerplant mag opgepot worden in een door de klant van huis meegebrachte pot.

 • Maximaal twee meegebrachte potten per klant.

 • Deze actie wordt niet gehouden in onze Belgische vestigingen en Intratuin Deventer. 


 


 


Familyplanner give-away van Intratuin


Nooit meer iets vergeten met deze handige 2019-planner voor het hele gezin. Bij een minimale besteding van € 20.- krijg je ’m cadeau bij de kassa! OP=OP.
Actievoorwaarden: • Alleen geldig op zaterdag 13 oktober.

 • Bij een minimale besteding van € 20.-, ook online.

 • Maximaal 1 familieplanner per klant.

 • De actie is geldig zolang de voorraad strekt. Op=op.

 • Bij het bezorgen van de producten en het aan de deur betalen van de factuur worden geen familieplanners uitgedeeld.

 • Deze actie wordt niet gehouden in Intratuin Deventer, Bredevoort, Drachten en Lelystad en onze Belgische vestigingen. 


 


Plantenadvies? Onze plantencoach helpt je graag!


Ben je op zoek naar planten die bij jouw woonwensen passen? Of wil je iets weten over de juiste potmaat en verzorging van een plant? Van groentrends tot verzorging onze plantencoach adviseert je graaglees meer lees minder
GRASZODEN

GRASZODEN

Een mooi gazon in één dag


Een gazon creëert ruimte, is fijn voor de kinderen én goed voor de biodiversiteit. Wil je graag een mooi groen tapijt, maar heb je geen tijd (of geduld) om een gazon in te zaaien? Graszoden zijn een uitkomst!


Wij hebben geen graszoden op voorraad, maar bestellen deze graag voor je!  Vanaf 60m² kunnen we dagelijks bestellen (1), van orders kleiner dan 60m²  maken wij wekelijks een verzamelorder (2). Graszoden zijn leverbaar, uiteraard afhankelijk van de de weersomstandigheden, vanaf eind maart tot midden oktober. De graszoden worden afgeleverd in 1m²-rollen van 40x250cm en is van zeer goede kwaliteit speelgazon (het kan tegen een stootje). De prijs van 1 rol speelgazon is € 2,49, een rol schaduwgazon kost € 3,49.


Bestellen graszoden


Tijdens onze openingstijden kun je graszoden bestellen via de servicebalie en deze dien je gelijktijdig te betalen. 1. Bestellingen vanaf 60m²  kunnen we dagelijks bestellen (mits besteld vóór 12:00 uur). De volgende dag vanaf 14:00 uur kun je deze graszoden afhalen via ons afhaalcentrum (zon- en feestdagen uitgezonderd). 

 2. Van orders kleiner dan 60m²  maken wij wekelijks een verzamelorder, wanneer we op donderdag om 12:00 uur 60m²  of meer hebben worden alle graszoden in bestelling geplaatst. De volgende dag (vrijdag) kun je vanaf 14:00 uur de graszoden afhalen via ons afhaalcentrum. Wordt het minimum aantal m²  niet behaald, dan nemen wij contact met je op en wordt je bestelling in overleg verschoven naar de week erna.


Graszoden bezorgen?


Het thuisbezorgen van graszoden is alleen mogelijk vanaf 60m² . Wel is het belangrijk dat je huis bereikbaar is voor een vrachtwagen en trailer van 18 meter. De kosten voor het bezorgen bedragen € 25,00 plus € 25,00 borg voor de pallet waarop de graszoden worden geleverd. 


Mocht je vragen hebben of aanvullende informatie willen ontvangen dan kun je uiteraard terecht bij één van onze medewerkers van de servicebalie.

lees meer lees minder
SNIJBLOEMEN, BRUIDS- EN ROUWWERK

SNIJBLOEMEN, BRUIDS- EN ROUWWERK

Zeg het met bloemen


Bloemen maken je huis gezellig en feestelijk. En soms heb je gewoon een bloemetje verdiend! Met snijbloemen kun je het hele jaar door je hart volgen. Intratuin Enschede biedt een zeer ruime keuze aan snijbloemen en boeketten. Elke dag staat een ruime keus aan versgebonden boeketten klaar. In elke prijsklasse. Zit je keus er niet bij? Kies zelf je bloemen uit en wij binden ter plekke jouw boeket naar keuze. Daarnaast staan er leuke (kleine) vaasjes opgemaakt, uitermate geschikt voor visite, verjaardag of.... als verwennerij voor jezelf :) 


Van een boeket bloemen heb je al snel een week lang plezier. Zeker als je een paar verzorgingstips in acht neemt:gebruik een schone vaas, takken goed schuin afsnijden, de bloemen voorzichtig vervoeren bij kou, geen blad in het water en de vaas niet in de buurt van de fruitschaal zetten. En er zijn zoveel soorten, kies de bloem die bij je stemming past en laat je eigen creativiteit de vrije loop! Bruidsstukken


Bruidswerk is niet alleen een bruidsboeket en een corsage, wij bieden ook de mogelijkheid voor een autoversiering op maat. Wij maken stijlvolle arrangementen, geheel afgestemd op jouw wensen. Meer weten?  Onze medewerkers van de binderij bespreken graag alle mogelijkheden, kom gerust langs voor vrijblijvende informatie én inspiratie. Graf- en rouwstukken


Naast blijde momenten, zijn bloemen ook op hun plaats tijdens verdrietige perioden in het leven. Je kiest passend bloemwerk voor het afscheid van een dierbare. Je kan kiezen uit uiteenlopende rouwarrangementen en sympathieboeketten. Wij besteden aan elk rouwstuk veel aandacht, en dragen zorg voor elk persoonlijke tintje. Kom gerust langs voor vrijblijvende informatie en voorbeelden van passend bloemwerk voor het afscheid nemen van een dierbare. Fleurop


Intratuin Enschede is ook een Fleurop bloemist. Je kan bij ons een boeket of arrangement bestellen en laten bezorgen door geheel Nederland of in het buitenland.


Kom gerust langs en vraag naar de vele mogelijkheden, want eigenlijk alles is mogelijk!
lees meer lees minder
WELKOM IN ONS TUINCAFÉ

WELKOM IN ONS TUINCAFÉ

Even bijtanken tussen het al het winkelen door


Kom tijdens het shoppen even tot rust in ons gezellige tuincafé en kies uit het grote assortiment aan verse sappen, smoothies, taart, huisgemaakte cake, vers gemalen bonenkoffie, verse broodjes, salades, complete maaltijden en soep.....dat is wat wij bedoelen met Natuurlijk genieten!  


* Ontbijt 


Van maandag tot en met zaterdag kun je voor slechts € 2,95 genieten van een heerlijk ontbijt in ons gezellige tuincafé. Van 9.00 tot 10.30 uur staat het ontbijt voor je klaar. Dit ontbijt bestaat uit broodjes, beleg, een gekookt eitje en een kop koffie of thee. En voor € 0,99 extra kun je een glaasje versgeperste jus d'orange toevoegen aan je ontbijt. Goedemorgen en eet smakelijk!!


* High Tea


Ook is er de mogelijkheid een High Tea te reserveren. Voor € 14,95 pp geniet je van diverse soorten thee en diverse soorten koude en warme lekkernijen. Je kunt een High Tea reserveren van maandag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur en minimaal 2 dagen van te voren.  


* Complete maaltijden, salades en warme & koude snacks afgestemd op de seizoenen


De 100% natuurlijke producten worden dagelijks vers gemaakt en het aanbod wisselt met de seizoenen. Kom genieten van de heerlijke producten die in een ontspannen, huiselijke sfeer worden geserveerd. Zo serveren wij frisse salades in de zomer, stevige soepen in het najaar en in de winter de welbekende apfelstrudel met warme vanillesaus.


* Voor kinderen


En natuurlijk houden wij ook rekening met kleine kinderen, wij hebben uiteraard enkele kindermenu's en verrassingsbekers, een speciaal Kinder High Tea maar we hebben ook super gave ballenbak, direct naast het tuincafé!


We nodigen je van harte uit om kennis te komen maken met ons prachtige tuincafe, onze uitgebreide keuken en enthousiaste medewerkers, tot ziens bij Intratuin Enschede!

lees meer lees minder
HIGH TEA

HIGH TEA

Altijd leuk, altijd lekker


Weer eens gezellig bijkletsen terwijl je geniet van diverse theesoorten en heel veel lekkers? Dat kan bij Intratuin Enschede! Geniet met familie of vriendin(nen) van een etagère vol met seizoensgebonden specialiteiten. Heerlijke belegde minibroodjes, zoete en hartige snacks zoals muffins en scones maken de High Tea compleet. Lunch.. maar dan nèt even anders voor maar €14,95 per persoon.


Reserveren


Je kunt een High Tea reserveren van maandag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur. Graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren voor minimaal 2 personen. Voor grote groepen vragen wij om nog eerder te reserveren. Je kan reserveren bij één van de medewerkers in het tuincafé of telefonisch via 053-4314533. Met de meest voorkomende dieetwensen houden wij uiteraard rekening, maar geef dit wel aan bij het reserveren.

lees meer lees minder

Evenementen en workshops

22 SEPT | WORKSHOP

22 SEPT | WORKSHOP

Stijlvolle schaal met vetplantjes


We willen extra lang van de zomer genieten! Met deze natuurlijke buitenschaal van vetplantjes op hout vrolijk je de buitentafel nog even op! De plantjes hebben weinig zorg nodig en blijven lang mooi.


De volwassenen workshop is op inschrijving vooraf en vindt plaast op zaterdag 22 september om 10.30, 13.30 en 14.30 uur. De workshop kost € 17,50 p.p. inclusief alle benodigdheden en een hapje & drankje. Je kan je telefonisch (0534314533) inschrijven, via de servicebalie in de winkel of via de reserveerknop hieronder. Alleen bij voldoende animo gaat deze workshop door, dus schrijf je op tijd in!


Let op: wanneer je je inschrijft via de website, kun je deze inschrijving pas als definitief* beschouwen zodra je een bevestigingsmail hebt ontvangen via de servicebalie van Intratuin Enschede. Zonder deze bevestigingsmail kunnen wij je deelname niet garanderen (* bij voldoende inschrijvingen).

Reserveer lees meer lees minder
29 SEPT | DIERENFOTOGRAAF

29 SEPT | DIERENFOTOGRAAF

Zet je huisdier op de foto


Fotograaf Miortok is van 12.30 tot 16.30 uur aanwezig in onze winkel, op de afdeling dierbenodigdheden. Deze professionele fotograaf zet je huisdier gratis op de foto! Of wil je liever samen met je huisdier op de foto? Dat mag ook :)


Een gratis afdruk (13x18cm) kun je op een later moment bij ons in de winkel afhalen (afhaaldatum is ongeveer 2 weken later).

lees meer lees minder
29 SEPT | KIDSWORKSHOP

29 SEPT | KIDSWORKSHOP

Huisdier cupcakes versieren


Kids kunnen op deze dag, speciaal voor dierendag, dierencupcakes versieren! Wat is jouw lievelingsdier? Een hond, een kat of liever een konijn? 


De kidsworkshop is op inschrijving vooraf en vindt plaast op zaterdag 29 september om 10.30, 13.30 en 14.30 uur. De workshop kost € 2,50 p.p. inclusief alle benodigdheden, limonade en wat lekkers. Je kan je telefonisch (0534314533) inschrijven, via de servicebalie in de winkel of via de reserveerknop hieronder.


Let op: wanneer je je inschrijft via de website, kun je deze inschrijving pas als definitief* beschouwen zodra je een bevestigingsmail ontvangt via de servicebalie van Intratuin Enschede. Zonder deze bevestigingsmail kunnen wij je deelname niet garanderen (* bij voldoende inschrijvingen).

Reserveer lees meer lees minder
13 OKT | KIDSWORKSHOP

13 OKT | KIDSWORKSHOP

Kunstige pompoenen


Speciaal voor de kleintjes tijdens de Inspiratiedag Groen Wonen: Pompoenen snijden! Tijdens deze kinderworkshop snijden we de grappigste, griezeligste of liefste gezichten uit de pompoen. Doe je mee?


De kidsworkshop vindt plaast op zaterdag 13 oktober om 10.30, 13.30 en 14.30 uur. De workshop kost € 2,50 p.p. inclusief alle benodigdheden, limonade en wat lekkers. Schrijf je van te voren in via de servicebalie in de winkel, telefonisch 053 4314533 of via de reserveerknop hieronder.Vol=Vol.


Let op: wanneer je je inschrijft via de website, kun je deze inschrijving pas als definitief beschouwen zodra je een bevestigingsmail ontvangt via de servicebalie van Intratuin Enschede. Zonder deze bevestigingsmail kunnen wij je deelname niet garanderen.

Reserveer lees meer lees minder
13 OKT | WORKSHOP

13 OKT | WORKSHOP

Handlettering op terrarium


In deze workshop voor volwassenen leer je eigenlijk 2 dingen: hoe je een open terrarium maakt en hoe je een pot versiert met mooie letters, oftewel ‘handlettering’. 


De volwassenen workshop is op zaterdag 13 oktober 2018 om 10.30, 13.30 en 14.30 uur. De workshop kost € 17,50 p.p. inclusief alle benodigdheden en een hapje & drankje. Schrijf je van te voren in via de servicebalie in de winkel, telefonisch 053 4314533 of via de reserveerknop hieronder.Vol=Vol.


Let op: wanneer je je inschrijft via de website, kun je deze inschrijving pas als definitief beschouwen zodra je een bevestigingsmail ontvangt via de servicebalie van Intratuin Enschede. Zonder deze bevestigingsmail kunnen wij je deelname niet garanderen.

Reserveer lees meer lees minder
13 OKT | WORKSHOP

13 OKT | WORKSHOP

Hortensiakrans maken


Altijjd d al zo’n mooie krans willen maken? Leer 13 oktober, op de Inspiratiedag Groen Wonen tijdens deze workshop hoe je met hortensia’s,
Diplocyclos en draad zelf een krans maakt.


De volwassenen workshop vindt plaast op zaterdag 13 oktober 2018 om 10.30, 13.30 en 14.30 uur. De workshop kost € 15,00 p.p. inclusief alle benodigdheden en een hapje & drankje. Schrijf je van te voren in via de servicebalie in de winkel, telefonisch 053 4314533 of via de reserveerknop hieronder.Vol=Vol.


Let op: wanneer je je inschrijft via de website, kun je deze inschrijving pas als definitief beschouwen zodra je een bevestigingsmail ontvangt via de servicebalie van Intratuin Enschede. Zonder deze bevestigingsmail kunnen wij je deelname niet garanderen.

Reserveer lees meer lees minder
20 OKT | WORKSHOP

20 OKT | WORKSHOP

3x DIY met pompoen


Oktober staat bij ons niet alleen in het teken van groen, maar ook van pompoen! Natuurlijk vanwege Halloween op 31 oktober, maar ook omdat de herfst begint. Het seizoen van de pompoen is geopend! 


Op zaterdag 20 oktober gaan we creatief aan de slag met pompoen! Daag jezelf uit om de mooiste pompoen creaties te maken. Je krijgt drie pompoenen: om uit te snijden, om te verven en om te decoreren met droogbloemen. 


De workshop vindt plaast op zaterdag 20 oktober 2018 om 10.30, 13.30 en 14.30 uur en bedraagt €17,50 per persoon, inclusief een drankje en wat lekkers.  Schrijf je van te voren in via de servicebalie in de winkel, telefonisch 053 4314533 of via de reserveerknop hieronder.Vol=Vol.


Let op: wanneer je je inschrijft via de website, kun je deze inschrijving pas als definitief beschouwen zodra je een bevestigingsmail ontvangt via de servicebalie van Intratuin Enschede. Zonder deze bevestigingsmail kunnen wij je deelname niet garanderen.

Reserveer lees meer lees minder
24 OKT | KIDSWORKSHOP

24 OKT | KIDSWORKSHOP

Vogelparadijs voor thuis maken


Kinderen kunnen op woensdag 24 oktober een minituintje met vogeltjes knutselen en meteen leren hoe je tuinvogels in de winter helpt. Dat wordt kleuren, knippen, plakken en versieren met boomschors en mos!


De kidsworkshop vindt plaast op zaterdag 24 oktober 2018 om 10.30, 13.30 en 14.30 uur. De workshop kost € 2,50 p.p. inclusief alle benodigdheden, limonade en wat lekkers. Schrijf je van te voren in via de servicebalie in de winkel, telefonisch 053 4314533 of via de reserveerknop hieronder.Vol=Vol.


Let op: wanneer je je inschrijft via de website, kun je deze inschrijving pas als definitief beschouwen zodra je een bevestigingsmail ontvangt via de servicebalie van Intratuin Enschede. Zonder deze bevestigingsmail kunnen wij je deelname niet garanderen.

Reserveer lees meer lees minder

STAGIAIRES (BOL)

Enschede

Ben je een enthousiaste, klantvriendelijke en leergierige student(e) en op zoek naar een leuke stageplaats?


Wij hebben namelijk regelmatig stageplaatsen beschikbaar! Afhankelijk van je studierichting of interesse kan dat zijn op de afdeling groen buiten, kamerplanten, snijbloemen, dier & dierenbenodigdheden, sfeer/interieur/kerst of horeca. Voor het schooljaar 2018-2019 zijn er verschillende BOL-stageplekken beschikbaar.


Tijdens je stage werk je mee op de afdeling om het geleerde in praktijk te brengen. Samen met je begeleider zorg je voor een goed verzorgde afdeling, waarbij alles netjes, opgeruimd en aangevuld is. Je helpt de klant zover je kan. Natuurlijk zorgen wij voor een vakkundige begeleiding.


Zit je op de middelbare school, volg je een MBO opleiding richting detailhandel of groen? Vind je het leuk om in een tuincentrum te werken? Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken? Informeer dan naar de mogelijkheden en mail naar pz@enschede.intratuin.nl


Wij zijn een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen. Meer info hierover op de site van SBB leerbedrijven. SBB is een samenvoeging van KCH (kenniscentrum handel), Aequor, Savantis en VTL (vervoer transport en logistiek).

lees meer lees minder

OPEN SOLLICITATIE

Enschede

Heb je interesse om bij Intratuin Enschede te komen werken, maar er is op dit moment geen (passende) vacature? Stuur ons een open sollicitatie.Vul hier het online sollicitatieformulier in, maar voeg ook je motivatiebrief, je CV en beschikbaarheid in dagen/uren toe en beantwoord alle aanvullende vragen. Beschikbaarheid op een zaterdag is een must. Je mag je open sollicitatie incl. motivatiebrief, CV en hoeveel dagen/uren je beschikbaar bent ook mailen naar: pz@enschede.intratuin.nl

lees meer lees minder