• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin Heerhugowaard

Intratuin Heerhugowaard

Intratuin Heerhugowaard wordt in de volksmond ook wel De Groot en Slot genoemd. Hét tuincentrum op de grens van Alkmaar en Heerhugowaard , waar tuindromen beleefd worden, de klant gezien en geholpen wordt en waar je heerlijk een kop koffie kunt drinken. We vervullen al je wensen op het gebied van groene sfeer en genieten in de tuin, in huis en de werkomgeving. Je vindt bij ons altijd inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Heerhugowaard.


Volg Intratuin Heerhugowaard op Facebook

Reinier Glas
Reinier GlasBedrijfsleider Intratuin Heerhugowaard

Faciliteiten

 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden
 • Horeca Horeca
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Verhuur aanhangwagen en/of busje Verhuur aanhangwagen en/of busje
 • Oplaadpunt elektrische fiets Oplaadpunt elektrische fiets
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Hovenierservice Hovenierservice
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Wecycle bak Wecycle bak

Adres

Routebeschrijving Intratuin Heerhugowaard
Zuidpoort 1
1703 RC Heerhugowaard
072-5757157

info@heerhugowaard.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Iedere zondag
Zondag 11 & 18 december12:00 - 17:00
10:00 - 17:00


OPENINGSTIJDEN TUINCAFÉ

Het Tuincafé sluit circa 30 minuten eerder dan het tuincentrum


SPECIALE EVENEMENTEN

Het groene woon event  op za 22 oktober
Kerst inspiratie event op za 19 november


 

Laatste nieuws

opent begin november

opent begin november

Kerst: dé tijd van het jaar waarin we het binnen ongekend sfeervol maken. Een sfeervolle kerstboom, te gekke accesoires, het mooiste groen en nog veel meer: je vindt het allemaal op de kerstshow van Intratuin Heerhugowaard!


Het aftellen naar de opening van de kerstshow is begonnen


Sinds september zijn we achter de schermen hard bezig met de kerstshow van dit jaar. Vele schappen zijn afgebroken en opgebouwd, vrachtwagenladingen aan kerstproducten zijn op hun plek gezet, stylisten zijn druk bezig geweest met de decoratie én natuurlijk het kerstdorp. Al onze toppers zijn (heel) hard bezig (klik hier voor foto's), om op 1 november de kerstshow klaar te hebben!


Kerst Inspiratie Event op 19 november


Intratuin is al helemaal klaar voor de kerst en kan niet wachten om bezoekers te inspireren met de nieuwste trends en mooie producten. Kom daarom naar het Kerst Inspiratie event op zaterdag 19 november van 10:00 – 17:00 uur. Intratuin Heerhugowaard nodigt je dan ook van harte uit! Er zijn verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen, zoals de workshops creatieve kerstboom en kerstfiguurtjes maken en de demonstratie hout hakken. Daarnaast komt de kerstman voorlezen en uiteraard zal een culinaire verwennerij niet ontbreken!  Begin november volgen meer details. Hou onze website, Facebookpagina en/of nieuwsbrief dus in de gaten.


Extra lang shoppen


Kan je niet genoeg krijgen van alle kerst inspiratie? In de maand november is Intratuin Heerhugowaard iedere zondag geopend van 12:00 tot 17:00 uur en in december iedere zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Daarnaast hebben we iedere donderdag en vrijdag een koopavond tot 21:00 uur.


Naast de reguliere koopavonden, hebben we op woensdag 9 november ook een extra koopavond van 18:00 tot 21:00 uur.


Volop genieten


Geniet van de prachtig aangeklede kerstshow, het ongekend grote miniatuurdorp, laat je inspireren om thuis de mooiste creaties te maken. Maak tussendoor leuke selfies bij de 'fotomomentjes' en vraag ons de hemd van het lijf voor tips en adviezen. Aan de kinderen hebben we ook gedacht, zij kunnen zich vermaken met de speciale Kersthuisjes Speurtocht en zijn ook van harte welkom voor een ritje in de zweefmolen.


Neem tussendoor ook zeker een welverdiende pauze in ons Tuincafé, we hebben deze winter namelijk een extra uitgebreide menukaart. Heerlijk gebak, luxe broodjes, warme soepen, speciale warme dranken en nog veel meer. Proef zeker ook eens een omelet of broodje warme beenham: absolute aanraders! En vergeet natuurlijk niet de Apfelstrudel met warme vanillesaus uit te proberen.


Wil je er een nog groter feest van maken? Kom dan 's ochtends ontbijten voor slechts 2,95 per persoon (maandag t/m zaterdag) of kom langs voor een gezellige high-tea (14,95 per persoon). Reserveer de high-tea wel ruim van te voren (via deze pagina), want het belooft een drukke (maar gezellige) periode te worden.


Stay up-to-date!


Op de hoogte blijven van alle activiteiten, trends, aanbiedingen en must-haves van dit kerstseizoen? Volg Intratuin Heerhugowaard dan op Facebook: klik hier om onze Facebookpagina te bezoeken.


Over Intratuin Heerhugowaard


Intratuin Herhugowaard is hét tuincentrum op de grens van Alkmaar en Heerhugowaard , waar tuindromen beleefd worden, de klant gezien en geholpen wordt en waar je heerlijk een kop koffie kunt drinken. We vervullen al je wensen op het gebied van groene sfeer en genieten in de tuin, in huis en de werkomgeving. Je vindt bij ons altijd inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Heerhugowaard.


 

Lees meer Lees minder
voor je tuin

voor je tuin

Schetsservice, ideaal voor de doe-het-zelver! Naast de aanleg en onderhoud die je aan ons kunt uitbesteden, is er ook schetsontwerp met een persoonlijk karakter te verkrijgen. In harmonie met je huis en omgeving.


Door wie?
Je kunt een afspraak maken om een persoonlijk gesprek te hebben met een van onze specialisten op het gebied van tuinarchitectuur. Deze zal je dan behulpzaam zijn met adviezen betreffende indeling, grondbewerking, materiaalkeuze alsmede onderhoud van jouw tuin.


Wat kost een schets?
De kosten voor het maken van een schets op het tuincentrum bedragen €42,50 per uur. Voor een tuin tot ca. 100m2 is gemiddeld 3 uur nodig. Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan kun je tot een week voor de afgesproken tijd zonder kosten afzeggen, daarna wordt € 42,50 in rekening gebracht.


Heeft u groene vingers nodig? 
Beslist niet, met een goede tuinschets en onze aanwijzingen betreffende grondverbetering, plantwijze en onderhoud legt je zelf jouw eigen tuin aan zonder veel problemen.


Wat mee te nemen? 
1. De juiste maten van de tuin
2. Zo mogelijk een bouwtekening van het huis
3. Indien bestaande beplanting, deze zo mogelijk op een tekening intekenen
4. De ligging van de tuin i.v.m. de zon
5. Een lijst met ideeën die u zo mogelijk verwerkt wil zien, bijvoorbeeld een tweede terras, vijver of i.d.


Neem zo vroeg mogelijk contact op
Het is zaak zo vroeg mogelijk contact op te nemen. Afspraken kun je maken bij de klantenservice via 072-5757157.

Lees meer Lees minder
onder het genot van een high tea

onder het genot van een high tea

Geniet met familie of vriend(inn)en van een etagère vol met Engelse specialiteiten. Ons Tuincafé biedt een High Tea met diverse soorten exclusieve thee. Heerlijke belegde minibroodjes, zoete en hartige snacks zoals muffins en scones maken de high tea compleet. Lunch... maar dan nèt even anders.


Traditional English
In geen enkel land wordt er zo uitgebreid genoten van thee, scones en mini-sandwiches als in Engeland. High Tea is daar echt een begrip. Gelukkig hoef je voor deze traditie niet langer het Kanaal over te steken. Even reserveren en je bent verzekerd van een bijzondere en gezellige middag.


Hoe kun je reserveren?
Graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren. Voor grote groepen vragen wij om nog eerder te reserveren. De High Tea kost € 14,95 per persoon en u kunt deze 1 à 2 dagen van te voren reserveren via onze klantenservice (072-5757157 of info@heerhugowaard.intratuin.nl). Op zon- en feestdagen serveren wij geen High Tea.


Een High Tea cadeau geven?
Speciaal voor echte High Tea liefhebbers hebben we de high tea cadeaukaart gemaakt. Deze is verkrijgbaar bij onze klantenservice.

Lees meer Lees minder
van graszoden, high-tea's en meer

van graszoden, high-tea's en meer

Graszoden, high-tea's en tuingereedschap reserveer je vanaf nu gemakkelijk & snel online via onze speciale reserveringswebsite: Klik hier om te reserveren.

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

19 november: kerst event

19 november: kerst event

19 november is het kerst inspiratie event bij Intratuin Heerhugowaard! Kom je ook? Zet 19 november dan alvast in je agenda.


Intratuin is al helemaal klaar voor de kerst en kan niet wachten om bezoekers te inspireren met de nieuwste trends en mooie producten. Kom daarom naar het Kerst Inspiratie event op zaterdag 19 november van 10:00 – 17:00 uur. Intratuin Heerhugowaard nodigt je dan van harte uit! Er zijn verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen, zoals de workshops creatieve kerstboom en kerstfiguurtjes maken en de demonstratie hout hakken. Daarnaast komt de kerstman voorlezen en uiteraard zal een culinaire verwennerij niet ontbreken!

Begin november volgen meer details. Hou onze website, Facebookpagina en/of nieuwsbrief dus in de gaten!


Lees meer Lees minder
Tasjes stempelen

Tasjes stempelen

22 OKT  -  Tasjes stempelen; dit doen we niet met een kant-en-klare stempel, dit doen we met de natuur! Door blaadjes eerst in te kleuren met verf, en het daarna op een katoenen tasje te drukken krijg je een prachtig resultaat. Kom je ook? Aanmelden kan gemakkelijk en snel via ons online aanmeldformulier, klik hier.

Lees meer Lees minder
Kokedama maken

Kokedama maken

22 OKT  -  Op zaterdagmiddag 22 oktober organiseert Intratuin Heerhugowaard de workshop Kokedama maken. Kokedama is helemaal hot! Het is een speciale Bonsai-techniek waarbij de wortels in een bolletje mos groeien. Stap voor stap zetten we de Kokedama in elkaar en natuurlijk mag je deze mee naar huis nemen. Kom je ook? Aanmelden kan gemakkelijk en snel via ons online aanmeldformulier, klik hier.

Lees meer Lees minder

Open sollicitatie

Heerhugowaard

Is er momenteel geen passende vacature voor jou maar wil je graag bij Intratuin Heerhugowaard werken? Stuur dan een open sollicitatie en vul het online sollicitatieformulier volledig in, voeg een CV toe en zend deze aan ons terug. Geef duidelijk aan wat je wensen zijn en vermeld ook graag hoeveel dagen/uren je beschikbaar bent.


 


Je kunt ook een e-mail sturen naar pz@intragroen.nl.

Lees meer Lees minder