• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin Heerhugowaard

Intratuin Heerhugowaard

Intratuin Heerhugowaard wordt in de volksmond ook wel De Groot en Slot genoemd. Hét tuincentrum op de grens van Alkmaar en Heerhugowaard , waar tuindromen beleefd worden, de klant gezien en geholpen wordt en waar je heerlijk een kop koffie kunt drinken. We vervullen al je wensen op het gebied van groene sfeer en genieten in de tuin, in huis en de werkomgeving. Je vindt bij ons altijd inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Heerhugowaard.


Volg Intratuin Heerhugowaard op Facebook

Reinier Glas
Reinier GlasBedrijfsleider Intratuin Heerhugowaard

Faciliteiten

 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden
 • Horeca Horeca
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Verhuur aanhangwagen en/of busje Verhuur aanhangwagen en/of busje
 • Oplaadpunt elektrische fiets Oplaadpunt elektrische fiets
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Hovenierservice Hovenierservice
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Wecycle bak Wecycle bak

Adres

Routebeschrijving Intratuin Heerhugowaard
Zuidpoort 1
1703 RC Heerhugowaard
072-5757157

info@heerhugowaard.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Iedere zondag


12:00 - 17:00


OPENINGSTIJDEN TUINCAFÉ

Het Tuincafé sluit circa 30 minuten eerder dan het tuincentrum


SPECIALE EVENEMENTEN

Hondenfeest op 1 en 2 oktober
Het groene woon event  op 22 oktober


 

Laatste nieuws

voor je tuin

voor je tuin

Schetsservice, ideaal voor de doe-het-zelver! Naast de aanleg en onderhoud die je aan ons kunt uitbesteden, is er ook schetsontwerp met een persoonlijk karakter te verkrijgen. In harmonie met je huis en omgeving.


Door wie?
Je kunt een afspraak maken om een persoonlijk gesprek te hebben met een van onze specialisten op het gebied van tuinarchitectuur. Deze zal je dan behulpzaam zijn met adviezen betreffende indeling, grondbewerking, materiaalkeuze alsmede onderhoud van jouw tuin.


Wat kost een schets?
De kosten voor het maken van een schets op het tuincentrum bedragen €42,50 per uur. Voor een tuin tot ca. 100m2 is gemiddeld 3 uur nodig. Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan kun je tot een week voor de afgesproken tijd zonder kosten afzeggen, daarna wordt € 42,50 in rekening gebracht.


Heeft u groene vingers nodig? 
Beslist niet, met een goede tuinschets en onze aanwijzingen betreffende grondverbetering, plantwijze en onderhoud legt je zelf jouw eigen tuin aan zonder veel problemen.


Wat mee te nemen? 
1. De juiste maten van de tuin
2. Zo mogelijk een bouwtekening van het huis
3. Indien bestaande beplanting, deze zo mogelijk op een tekening intekenen
4. De ligging van de tuin i.v.m. de zon
5. Een lijst met ideeën die u zo mogelijk verwerkt wil zien, bijvoorbeeld een tweede terras, vijver of i.d.


Neem zo vroeg mogelijk contact op
Het is zaak zo vroeg mogelijk contact op te nemen. Afspraken kun je maken bij de klantenservice via 072-5757157.

Lees meer Lees minder
op 1 en 2 oktober

op 1 en 2 oktober

Heb jij een hond? Dan nodigen we je graag uit om op 1 of 2 oktober langs te komen! In dit weekend organiseren we diverse activiteiten om jouw hond in het zonnetje te zetten. Kom je ook?

DIERENDAGONTBIJT
Heb jij een hond, kat of knaagdier? Op zaterdagochtend 1 oktober om 11.00 uur zijn alle huisdieren welkom bij Intratuin Heerhugowaard voor een heerlijk, vrolijk en gratis dierendag ontbijt!

DIERENDAGFOTOSHOOT
Is jouw huisdier de liefste, de leukste en vooral de mooiste? Speciaal voor dierendag zet Intratuin Heerhugowaard daarom graag jouw huisdier in het zonnetje. Op zaterdag 1 oktober van 11.00 tot 16.00 maakt onze favoriete fotograaf met veel plezier een prachtige foto van jouw trouwe maatje. Het kost je niets. Je ontvangt vervolgens de foto digitaal thuis, zodat je helemaal zelf kunt bepalen waar en op welk formaat je de foto wilt afdrukken. Op zondagmiddag 2 oktober ben je óók bij ons aan het juiste adres voor een leuke fotoshoot.

LEZING DOOR ARNOUD BUSSCHER
De voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Hondenspecialisten,Hondenspecialist Arnoud Busscher, geeft op 1 oktober (14:00 - 15:00 uur) een gratis lezing over zijn visie en boek 'Mensentaal knop uit, hondentaal knop aan'. Om in harmonie met onze honden te leven, is het van belang dat we hen verstaan: de mensentaalknop UIT zetten. Schuif aan en leer alles over de lichaamstaal van honden.

HONDEN COACHINGSTIPS
Lucia Zandstra van Hondenbewustzijn geeft je graag tips over het coachen van je hond. Daarnaast kan je ook geheel vrijblijvend informatie krijgen over middelen die het makkelijker kunnen maken om je hond goed op te voeden.

WORKSHOP SNUFFELKLEED OF HONDENSPEELTOUW
Spelen is leuk, maar het maken van een speeltje voor jouw hond is nog leuker! Kom op zondagmiddag 2 oktober (12:00 - 16:00) een snuffelkleed knopen of een hondenspeeltouw maken: leuk voor jong én oud. De onkostenvergoeding bedraagt 5 euro per persoon en je kan je inschrijven via de klantenservice van Intratuin Heerhugowaard (072-5757157).

TRIMSALON
Op zowel 1 als 2 oktober zijn Trimsalon Favoriet én Hondentrimsalon Boebes aanwezig voor gratis kleine servicebehandelingen en de verkoop van speciale groomingproducten. Kom langs en verwen je trouwe viervoeter! 

OPENINGSTIJDEN VAN INTRATUIN HEERHUGOWAARD
Zaterdag 1 oktober: 09:30 - 17:00 uur
Zaterdag 2 oktober: 12:00 - 17:00 uur

Lees meer Lees minder
onder het genot van een high tea

onder het genot van een high tea

Geniet met familie of vriend(inn)en van een etagère vol met Engelse specialiteiten. Ons Tuincafé biedt een High Tea met diverse soorten exclusieve thee. Heerlijke belegde minibroodjes, zoete en hartige snacks zoals muffins en scones maken de high tea compleet. Lunch... maar dan nèt even anders.


Traditional English
In geen enkel land wordt er zo uitgebreid genoten van thee, scones en mini-sandwiches als in Engeland. High Tea is daar echt een begrip. Gelukkig hoef je voor deze traditie niet langer het Kanaal over te steken. Even reserveren en je bent verzekerd van een bijzondere en gezellige middag.


Hoe kun je reserveren?
Graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren. Voor grote groepen vragen wij om nog eerder te reserveren. De High Tea kost € 14,95 per persoon en u kunt deze 1 à 2 dagen van te voren reserveren via onze klantenservice (072-5757157 of info@heerhugowaard.intratuin.nl). Op zon- en feestdagen serveren wij geen High Tea.


Een High Tea cadeau geven?
Speciaal voor echte High Tea liefhebbers hebben we de high tea cadeaukaart gemaakt. Deze is verkrijgbaar bij onze klantenservice.

Lees meer Lees minder
van graszoden, high-tea's en meer

van graszoden, high-tea's en meer

Graszoden, high-tea's en tuingereedschap reserveer je vanaf nu gemakkelijk & snel online via onze speciale reserveringswebsite: Klik hier om te reserveren.

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

van jouw tuinaarde

van jouw tuinaarde

SEPTEMBER  -  De juiste pH-waarde van tuingrond is van groot belang. Een te lage pH-waarde is in veel gevallen de oorzaak van problemen met gazons of borders. Intratuin meet graag de zuurgraad van jouw tuinaarde en geeft een bijpassend advies met betrekking tot de bemesting.  De test is eenvoudig en snel uit te voeren, neem wel even een beetje tuinaarde mee zodat de test uitgevoerd kan worden.


De test is geheel gratis. Spreek een medewerker op de bemestingsafdeling aan voor de test.

Lees meer Lees minder
knopen op 2 oktober

knopen op 2 oktober

2 OKT - Spelen is leuk, maar het maken van een speeltje voor jouw hond is nog leuker! Kom op zondagmiddag 2 oktober (12:00 - 16:00) een snuffelkleed knopen of een hondenspeeltouw maken: leuk voor jong én oud. De onkostenvergoeding bedraagt 5 euro per persoon en je kan je inschrijven via de klantenservice van Intratuin Heerhugowaard (072-5757157).

Lees meer Lees minder

Open sollicitatie

Heerhugowaard

Is er momenteel geen passende vacature voor jou maar wil je graag bij Intratuin Heerhugowaard werken? Stuur dan een open sollicitatie en vul het online sollicitatieformulier volledig in, voeg een CV toe en zend deze aan ons terug. Geef duidelijk aan wat je wensen zijn en vermeld ook graag hoeveel dagen/uren je beschikbaar bent.


 


Je kunt ook een e-mail sturen naar pz@intragroen.nl.

Lees meer Lees minder