• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin Hilversum

Intratuin Hilversum

Intratuin Hilversum is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Hilversum.


Kees Petersen
Kees PetersenBedrijfsleider Intratuin Hilversum

Faciliteiten

 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden
 • Horeca Horeca
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Inname Nationale Bloemenbon Inname Nationale Bloemenbon
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon

Adres

Routebeschrijving Intratuin Hilversum
Kromme Rade 2a
1241 LK Kortenhoef
035-6559030

info@hilversum.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 9.30 - 18.00
Dinsdag 9.30 - 18.00
Woensdag 9.30 - 18.00
Donderdag 9.30 - 21:00
Vrijdag 9.30 - 21:00
Zaterdag 9.00 - 17:30
Zondag Gesloten
Extra openingstijden

Zondag 30 oktober 11.00-17.00 uur.


Zondag 6 november 11.00-17.00 uur.


Woensdag 9 november voorverkoopavond 9.30-21.00 uur


Zondag 13 november 11.00-17.00 uur.


Zondag 20 november 11.00-17.00 uur.


Zondag 27 november 11.00-17.00 uur.


Zondag 4 december 11.00-17.00 uur.


Zondag 11 december 10.00-17.00 uur.


Zondag 18 december 10.00-17.00 uur.


Zaterdag 24 december 9.00-17.00 kerstavond


Zondag 25 december 1e kerstdag gesloten


Maandag 26 december 2e kerstdag gesloten


Zaterdag 31 december 9.00-17.00 oudejaarsavond


Zondag 1 januari nieuwjaarsdag gesloten

Laatste nieuws

.

.

 Ingezameld: 442.040 kilogram ofwel 3.700 chemotherapieën!


Vandaag heeft Stichting Taxus Taxi de resultaten bekend gemaakt. Van juni tot en met eind augustus is de stichting actief geweest met de inzameling van taxus knipsels voor de belangrijke stof Taxol. Deze stof wordt gebruikt in chemotherapieën. Middels een gratis huis-aan-huis inzameling heeft de stichting binnen Nederland een totaal van 479.160 kilogram snoeisel ingezameld. Hiervan is 442.060 kwalitatief voldoende beoordeeld voor de productie van Taxol. De stichting is zeer blij met het resultaat van circa 3.700 chemotherapieën en bedankt iedere taxusdonateur voor de bijdrage.


Werner Toonen coördinator van de stichting geeft aan dat het enthousiasme dit jaar zorgde voor een continue stroom van ophaalverzoeken. Dag in dag uit namen taxusdonateurs contact op met de stichting om de verse knipsels huis-aan-huis op te laten halen. Daarnaast is er veel gebruik gemaakt van de materialen die de stichting gratis ter beschikking stelt om het opvangen en bewaren van de knipsels te vergemakkelijken.


De stichting geeft aan dat de kwaliteitseisen elk jaar hoger worden. Hoe schoner en verser het snoeisel is, des te meer Taxol er uit de naaldjes gehaald kan worden. Hier blijft de stichting dan ook op aansturen.


Naast het aantal ingezamelde chemotherapieën pleit de stichting ook voor andere goede doelen. Voor deelnemende gemeenten stelt de stichting een budget beschikbaar welke gedoneerd kan worden aan een lokaal of regionaal goed doel. Verder werken zij samen met hoveniers en hebben zij hier ook dit jaar een actie voor KWF en KiKa aan gekoppeld.


In 2017 start de Taxus Taxi Actie weer opnieuw. Voor nu willen Stichting Taxus Taxi en samenwerkingspartner Den Ouden Groep iedereen danken voor hun inzet in de


Strijd tegen kanker!

Lees meer Lees minder
Mix &

Mix &

Mix & Match


Met onze Mix & Match planten tafels is het makkelijker dan ooit een mooie plant combinatie te maken. Alle planten passen bij elkaar, waardoor het resultaat altijd mooi is. Kies voor een bladplant, een mooie bloeiende- of vaste plant in de blauw-wit-grijze of roze-wit-groene  kleurstelling

Lees meer Lees minder
.

.

BeneGas LIGHT


BeneGas LIGHT is een lichtgewicht kunststof gasfles die verkrijgbaar is bij Intratuin Hilversum. Gezellig barbecuen in de tuin of lekker lang nagenieten op het terras ook als het wat killer wordt, is geen probleem met de BeneGas, de energiebron voor de barbecue of terrasheater. Door zijn lichte gewicht kan de BeneGas Light met weinig inspanning in de camper, caravan of aan boord van de boot worden getild. Verkrijgbaar in 5 en 10 kg. 
Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

.

.

Woensdag 26 oktober


Kom pompoen snijden op woensdag 26 oktober!


Maak jij een grappige, gezelige of lieve pompoen?


Er zijn drie groepen:


14:00 uur; (vol)


15:00 uur; (vol)


16:00 uur.


De kosten zijn € 2.50. Inschrijven kan bij de servicebalie, of 035-6559030.


Mailen kan ook naar hv18_servicebalie@hilversum.intratuin.nl.

Lees meer Lees minder
.

.

High tea bij Intratuin Hilversum


Even lekker bijkletsen met collega’s, vrienden of familie onder het genot van een high tea. In het gezellig tuincafé van Intratuin Hilversum kun je terecht voor een etagere vol met hartige en zoete lekkernijen en diverse soorten thee.  Een high tea arrangement kost € 14,95 per persoon en dient minimaal 2 dagen van te voren telefonisch gereserveerd te worden tel: 035-6559030.


Tip: Verras iemand eens met een high tea cadeaubon! Er zijn ook high tea cadeaukaarten verkijgbaar, super leuk om iemand cadeau te doen! Deze cadeaukaarten zijn verkrijgbaar bij onze servicebalie en in ons tuincafé.


 
Lees meer Lees minder

Verkoopmedewerker Bomen en Heesterafdeling

HILVERSUM

Verkoopmedewerker Buiten Groen 


Voor onze vestiging in  Hilversum zijn wij op zoek naar een fulltime Medewerker Buiten Groen.


Organisatie


Intratuin is een professionele en dynamische organisatie met een duidelijke ambitie: Toonaangevend en gedreven marktleider zijn én blijven door praktijkervaring en specialistische kennis elkaar te laten versterken. Met ruim 70 medewerkers geven wij hier invulling aan. Intratuin is een hecht samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers met een krachtige verkoopmodule en een naamsbekendheid van bijna 100%.


 


Takenpakket


Als medewerker Buiten Groen adviseer jij onze klanten op klantvriendelijke en klantgerichte wijze. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor een optimale (commerciële) presentatie van onze producten, uiteraard rekening houdend met seizoenen en trends. Ook het netjes houden van de afdeling is onderdeel van het takenpakket.


 Profiel


Je bent bezig of je hebt net je MBO opleiding in het groen afgerond.


Jij bent klantgericht, proactief, flexibel en hebt  voldoende kennis in het groen van het assortiment (perkgoed, vaste planten, bomen en heesters e.d.) ! Daarnaast heb je een flexibele instelling, je weet van aanpakken en bent in staat fysiek zwaar werk uit te voeren. Vanwege de seizoenen is er sprake van piek- en dal momenten, je bent dan ook bereid hierin mee te bewegen!  Het werken op zaterdagen, zondagen en feestdagen is voor jou vanzelfsprekend!


 Aanbod


Wij bieden een zelfstandige functie met afwisselend werk. Ons bedrijf is een informele organisatie, waar met enthousiasme gewerkt wordt. De honorering is conform Tuincentrum CAO.


Geïnteresseerd?


Aarzel dan niet en reageer via deze website of  stuur je motivatie met CV aan: k.petersen@hilversum.intratuin.nl


** Voldoe je niet aan bovenstaand profiel dan hoef je niet te solliciteren**

Lees meer Lees minder

Magazijn medewerker

HILVERSUM

De Functie:
Wij zoeken voor ons magazijn/expeditie team een enthousiaste sterke collega die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Je taken zullen voornamelijk bestaan uit magazijnwerk, het uitpakken en verwerken van goederen, het op orde houden van het buiten terrein en het bedienen van onze klant op het afhaalpunt. De werkzaamheden worden verricht tijdens onze openingstijden van de winkel.


Profiel:
Ben jij servicegericht, flexibel en klantvriendelijk? Ben je bereid om ook in het weekend te worden ingezet? Kom je net van school en ben je op zoek naar een leuke baan of heb je een tussenjaar reageer dan op deze advertentie.


Wij bieden:
Een afwisselende baan in een informele & groeiende organisatie. De honorering is conform de Fashion, Sport & Lifestyle CAO.


Sollicitatie:
Past deze functie bij jou? Reageer dan nu via onderstaande sollicitatie knop>


 


 


 


 

Lees meer Lees minder