• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 52 winkels in Nederland
Intratuin Hilversum

Intratuin Hilversum

Intratuin Hilversum is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Hilversum.

Kees Petersen
Kees PetersenBedrijfsleider Intratuin Hilversum

Faciliteiten

 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname Nationale Bloemenbon Inname Nationale Bloemenbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Invalidentoilet Invalidentoilet
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Hilversum
Kromme Rade 2a
1241 LK Kortenhoef
035-6559030

info@hilversum.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 9.30 - 18.00
Dinsdag 9.30 - 18.00
Woensdag 9.30 - 18.00
Donderdag 9.30 - 21:00
Vrijdag 9.30 - 21.00
Zaterdag 9.00 - 17:30
Zondag 10.00 - 17.00
Extra openingstijden

Donderdag 25 mei  10.00-17.00   Hemelvaart


Zondag 4 juni           GESLOTEN


Maandag 5 juni      10.00-17.00   2e Pinksterdag

Laatste nieuws

.

.


Alles over vlindersBijna iedereen vindt vlinders schitterend en heel bijzonder. Hun fladderende vlucht heeft iets onbeholpens en aandoenlijks. Toch vliegen ze uiterst efficiënt. Een vlinder verbruikt vliegend veel minder energie dan een bij of wesp. Ze hebben ook niet dat irritante van vliegen, muggen of kevers. Het is geweldig als er een op je arm neerstrijkt en zijn stralende vleugels van dichtbij laat bewonderen. Vlinders zijn fantastisch!


Heel belangrijk: vlinders beschermen


Dat betekent niet alleen dat je ze lekker hun gang moet laten gaan. Je kunt ook zorgen dat er veel meer in je buurt komen: in de tuin of vlakbij huis. Dat kan met planten. Veel vlinders hebben speciale planten (waardplanten) nodig om hun eieren op af te zetten. Uit die eieren groeien rupsen die zich verpoppen en dan weer vlinders worden. Op deze bladzijde staan een paar lijstjes van planten waar vlinders dol op zijn. Sommige kun je heel makkelijk zaaien. Zoek in het tuincentrum maar naar de juiste soorten. Als je die gewoon op open plekken lukraak uitzaait (guerrilla- tuinieren noemen ze dat), dan schieten daar vanzelf planten uit op, waar weer de mooiste vlinders op afkomen. Wel even op het zaadzakje of -pakje lezen wanneer je ze het beste kunt zaaien.

 

Goed kijken


Omdat dagvlinders in rust hun vleugels meestal niet uitgestrekt houden (zoals ze wel vaak in veldgidsen staan) is er soms geduld nodig om ze goed te herkennen. De onderkant van hun vleugels ziet er meestal heel anders uit dan de vaak heel kleurrijke bovenkant. De bovenkant is vaak goed te zien als de vlinders in de zon zitten. Sommige vlinders (bijv. de citroenvlinder heidevlindertje) houden als ze zitten hun vleugels schuin om maar zo min mogelijk schaduw te maken (dan vallen ze minder op en dat is veiliger).

 

Hoezo ‘botervlieg’?


De Engelsen noemen dagvlinders ‘Butterflies’ = botervliegen. Gek hè? Toch niet, want de Duitsers noemen ze ‘Schmetterlingen’ en dat betekent hetzelfde (‘Schmette’ is een oud Duits woord voor een soort room). En in Groningen zeggen ze soms ‘Roomzoeper’ (is roomzuiper). Vroeger geloofde men namelijk dat vlinders eigenlijk betoverde feeën waren die bij de boeren van de zure melk of room kwamen snoepen. Sommige vlinders komen inderdaad op de lucht van zure melk af. In sommige vlindernamen zit ook het woord ‘mantel’ (rouwmantel, keizersmantel, koningsmantel). Met uitgespreide vleugels lijken sommige vlinders wel wat op mini-mensjes die met uitgespreide armen een prachtige, wijde mantel tonen.

 

Inheemse bloemen waar vlinders graag op afkomen


Bloeiende heemplanten – planten die van nature in Nederland en België voorkomen – die je kunt zaaien. De vlinders gebruiken ze als waardplanten om eieren op af te zetten: 

Blauwe knoop (Succisa pratensis)

Brandnetel (Urtica)

Brem (Cytisus)

Brunel (Prunella)

Distelsoorten (o.a. Onopordum)

Duizendblad (Achillea)

Heide (Erica, Calluna)

Honingklaver (Melilotus)

Kattenstaart (Lythrum)

Klimop (Hedera)

Sleutelbloem (Primula)

Tijm (Thymus)

Veldsalie (Salvia)

Vetkruid (Sedum)

Wilde grassen

Wilde kamperfoelie (Lonicera)

Zonneroosje (Helianthemum)

 

Sierplanten waar vlinders gek op zijn


Zet maar in je tuin! We noemen ze bij hun Latijnse naam. Dat zoekt makkelijk in het tuincentrum. 

Vaste planten: Aconitum, Allium, Anchusa, Arabis, Asclepias, Aster, Astrantia, Aubrieta, Bergenia, Calamintha, Centaurea, Centranthus, Doronicum, Echinops, Echinacea, Erigeron, Eryngium, Eupatorium, Gaillardia, Helenium, Helianthus, Heliopsis, Hesperis, Inula, Knautia, Lamium, Lavandula, Liatris, Ligularia, Limonium, Lupinus, Lythrum, Monarda, Nepeta, Origanum, Phlox, Prunella, Pulmonaria, Rudbeckia, Salvia, Scutellaria, Sedum, Solidago, Stachys, Teucrium, Thymus, 

Verbena.

Heesters (struiken): Buddleja davidii, Calluna, Hebe, Hedera helix ‘Arborescens’, Ligustrum, Pyracantha, Syringa, Rubus. 

Plant deze soorten en de vlinders komen zeker!

 

De absolute Top-Tien Vlinderplanten (geselecteerd door De Vlinderstichting)


Vlinderstruik (Buddleja davidii)

IJzerhard (Verbena bonariensis)

Wilde marjolein (Origanum vulgare)

Beemdkroon (Knautia arvensis)

Damastbloem (Hesperis matronalis)

Hemelsleutel (Sedum spectabile)

Herfstaster (Aster novi-belgii)

Koninginnenkruid (Eupatorium purpureum)

Rode zonnehoed (Echinacea purpurea)

Bergamot (Monarda fistulosa)

Kamperfoelie (Lonicera), Silene en Phlox zijn heerlijk geurende avondbloeiers waar veel nachtvlinders op afkomen.

 

(Bijna) uitgestorven: broodvlinders


Een eeuw geleden werden ze nog volop gebakken, die broodvlinders: platte wittebroodjes van fijn meel in een vlindervorm. Als ze voor het bakken met boter waren besmeerd heetten ze botervlinders. Bij krentenvlinders werden er krenten in gedaan en die broodjes werden met suiker bestrooid. Bij zoute vlinders mengden de bakkers wat meer zout door het deeg. Tegenwoordig worden er heel andere broodvlinders gemaakt. Zie deze link voor lekkere recepten.

 

Lepidopterologie


Iemand die alles van vlinders weet, is een lepidopteroloog. Vlinders behoren tot de orde van de Lepidoptera (= insecten met beschubde vleugels). Als je goed kijkt kun je bij de meeste soorten de schubjes zien. Die schubjes zijn heel teer. Pak vlinders daarom liever niet vast.

 

Het vlinderlijf


Een vlinderromp bestaat uit drie stukken: de kop, de borst en het achterlijf. Vlinders hebben net zoals de meeste insecten zes poten, maar bij sommige zijn de voorste poten bijna verdwenen. Aan de borst zitten twee paar vleugels vast: voor - en achtervleugels die heel verschillende vormen kunnen hebben. Aan hun kop hebben ze behalve ogen meestal een roltong (een soort buis) waarmee ze nectar uit bloemen of sap uit overrijpe vruchten kunnen zuigen. Verder hebben ze antennes op hun kop waarmee ze enorm goed kunnen ruiken. Dat is nodig om de mannetjes de vrouwtjes te laten vinden en om geurende bloemen te kunnen traceren. Bij dagvlinders zit aan het eind van de antennes vaak een knotsvormige verdikking, bij nachtvlinders lijken de antennes meer op draadjes of fijne, smalle (vogel)veertjes. Vlinders zijn koudbloedig. Ze moeten zich in de zon opwarmen.

 

Geloof het of niet: het is echt mogelijk


Er is een theorie (de chaostheorie) die stelt dat de luchtbeweging door één enkele vlindervleugelslag in bijv. Midden-Afrika kan aanzwellen tot een tropische orkaan in Midden-Amerika. Dat kan in een omgeving met heel veel vrije energie zoals in de atmosfeer rond onze Aarde. De wiskundige Lorenz is beroemd geworden met deze theorie.


 • Een goede vlindertuin kan niet zonder paarse, blauwe en gele bloemen. Vlinders zien die kleuren het beste.

 • Zorg ook voor een afwisseling van hoge en lage planten.

 • Het is belangrijk dat er van voor- tot najaar bloemen bloeien in de tuin. Vlinders leven van de nectar uit de bloemen en er zijn voorjaars- en zomer/najaarsvlinders.


Er zijn superveel vlindersoorten


Na kevers vormen vlinders de op een na grootste diergroep op Aarde. Er zijn wereldwijd zeker 160.000 soorten bekend. De meeste komen in de tropen voor, maar er zijn ook vlinders die in koude gebieden leven en andere zelfs in hete, droge woestijnen. Als er maar wel planten zijn waarbij ze nectar (zoete geurende vloeistof) uit de bloemen kunnen drinken. Er moeten ook de juiste planten (waardplanten) groeien om hun eieren op af te zetten. De rupsen die uit die eieren komen, kunnen dan meteen van de bladeren (of vruchten) van die planten gaan eten. Veel rupsen zijn heel kieskeurig. Ze lusten maar groen van een paar soorten planten, soms zelfs maar van één soort. De vlindervrouwtjes die de eitjes afzetten weten dat en kiezen precies de juiste soorten. En wij kunnen zorgen dat die er zijn.

 

Veel meer nachtvlinders dan dagvlinders


Nachtvlinders vliegen meestal ’s nachts, dagvlinders overdag, maar dat klopt niet altijd. Het is maar een grove indeling. Van de pakweg 160.000 vlindersoorten vliegen er ongeveer 130.000 ’s nacht en dus maar 30.000 (of nog minder) overdag. Dat is niet precies bekend. Er worden nog steeds nieuwe soorten ontdekt. In Europa komen ca. 5000 soorten voor en ongeveer de helft daarvan kun je ook in Nederland en België tegenkomen (in Nederland 56 soorten dagvlinders en meer dan 2000 soorten nachtvlinders). Sommige zijn heel zeldzaam.

 

Vlinders worden in groepen ingedeeld (om een beetje overzicht te krijgen)


We noemen er een paar als voorbeeld (er zijn er veel meer). De volgende kun je makkelijk herkennen:

Vlinders met voornamelijk witte of gele vleugels: Pieridae (Witjes) – dagvlinders met vaak een zwarte tekening. Voorbeeld: het groot koolwitje. Hun rupsen leven op koolsoorten en andere kruisbloemige planten, zoals judaspenning of damastbloem.

Blauwe vleugels: Lycaenidae (Kleine pages, vuurvlinders en blauwtjes) – dagvlinders waarbij de mannetjes prachtige kleuren hebben. Voorbeeld: het icarusblauwtje. Deze vliegt vaak bij bloeiende wegbermen. Rupsen op rolklaver.

Vleugels bruin met oogvlekken: Satyridae (Zandoogjes) – meestal kleine, vaak bruine tot oranje vlindertjes. Voorbeelden: het bont zandoogje. In bosranden en op bramen te vinden. Rupsen op grassen. Het bont zandoogje houdt van grote struiken.

Andere groepen zijn bijv.:

Pages – vrij grote, mooie dagvlinders, de achtervleugels hebben soms ‘staartjes’. Voorbeeld: de koninginnenpage (wordt beschouwd als de mooiste vlinder van Nederland). Rupsen leven op wilde peen, venkel, dille en andere schermbloemen.

Schoenlappers – prachtige dagvlinders die vaak in holle bomen en dergelijke overwinteren. Voorbeeld: dagpauwoog. Rupsen op brandnetel (brandnetels zijn dus heel belangrijk!). Ook de gehakkelde aurelia, de kleine vos en de atalanta horen bij deze familie.

Bladrollers – een groot aantal soorten kleine vlindertjes waarvan de rupsen vaak in samengevouwen of opgerolde bladeren leven.

Wortelboorders – vlinders zonder roltong waarvan de rupsen ondergronds op de wortels van allerlei plantensoorten leven.

Wespvlinders – vlinders die op wespen lijken maar dat niet zijn. Hun rupsen leven in wortels en stammen.

St-Jansvlinders – kleurrijke, wat zeilend vliegende vlinders. Als ze hun vleugels bewegen doen ze dat heel snel. De pop waarin de rups zich in vlinder verandert, hangt vaak aan grasstengels.

Zakjesdragers – motachtige, vaak wittige of bruine vlindertjes waarvan de rupsen uit plantendelen een soort kokertjes maken die ze tijdens het eten met zich mee slepen. Meestal op grassen.

 

En dan is er natuurlijk ook nog een groot aantal families van nachtvlinders die vaak grijze of bruine kleuren vertonen of een camouflagetekening hebben die bijv. sterk op boomschors lijkt. Sommige nachtvlinders kunnen de echosignalen van jagende vleermuizen horen en maken dan dat ze wegkomen.

 

Doe mee aan de Tuinvlindertelling van de Vlinderstichting op 1 t/m 3 aug. a.s. Tel mee op www.vlindermee.nl of download de app.

 

Zo leven vlinders


Vlinders leggen dus eieren op waardplanten. Uit die eieren komen op een gegeven moment rupsen die onmiddellijk gaan eten van de planten waarop ze zijn geboren. Vlinderrupsen kunnen allerlei kleuren hebben. Soms hebben ze een harig lijf. Daar kun je beter afblijven. Die haren kunnen soms heel irritant zijn. De meeste rupsen hebben drie paar voorpoten en vijf paar buikpoten met haakjes aan het achterlijf. Met de haakjes houden ze zich vast. De rupsen eten voortdurend door en groeien dan stevig. Daarom moeten ze vervellen, want op een gegeven moment passen ze niet meer in het velletje dat ze hebben. Na enkele vervellingen gaan ze zich verpoppen. Ze spinnen zich ergens in en dan gebeurt er iets ongelooflijks. In de pop verandert de rups in een vlinder die zich eruit werkt, de vleugels oppompt tot ze stevig zijn en de wijde wereld invliegt. Sommige vlinders leven maar één seizoen, andere kunnen jaren oud worden. Er zijn ook trekvlinders die soms duizenden kilometers vliegen, naar het zuiden als het koud wordt en in de lente weer terug.
Lees meer Lees minder
..

..

High tea


Ons tuincafe serveert van maandag tot en met vrijdag een heerlijke high tea voor maar € 14.95 per persoon.


De high tea bestaat uit diverse hartige en zoete lekkernijen.


Leuk idee voor een verjaardag of natuurlijk gewoon zomaar!


Je kunt ook de Intratuin cadeaukaart inwisselen in ons Tuincafe.


Graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren.


Reserveren kan in ons tuincafe.


Of bel 035-6559030.


Lees meer Lees minder
.

.

BeneGas LIGHT


BeneGas LIGHT is een lichtgewicht kunststof gasfles die verkrijgbaar is bij Intratuin Hilversum. Gezellig barbecuen in de tuin of lekker lang nagenieten op het terras ook als het wat killer wordt, is geen probleem met de BeneGas, de energiebron voor de barbecue of terrasheater. Door zijn lichte gewicht kan de BeneGas Light met weinig inspanning in de camper, caravan of aan boord van de boot worden getild. Verkrijgbaar in 5 en 10 kg. 
Lees meer Lees minder
.

.

Graszoden


Gemakkelijk en snel een mooi en groen gazon? Dan ben je bij Intratuin Hilversum aan het juiste adres.


Wij verkopen graszoden van het type speelgazon. Speelgras, het gras dat tegen een stootje kan! Het ideale speelgazon of zonneweide is een grasvlakte die frisgroen oogt, probleemloos een flinke belasting kan verdragen en uitnodigt tot het ontplooien van de meest uiteenlopende recreatieve activiteiten. Het speelgras is ideaal voor kinderen en huisdieren.


Je kunt je bestelling aan onze servicebalie doorgeven via tel. 035-6559030 of een email sturen.HV18_servicebalie@hilversum.intratuin.nl  Als je de graszoden voor donderdag 12.00 uur in onze winkel bestelt, kun je ze vrijdag of zaterdag al op komen halen!  Tevens kun je bij onze servicebalie terecht voor verdere inlichtingen met betrekking tot het afhalen of bezorgen van de zoden.


De prijs van de graszoden bedraagt €2,99 per rol van 1 m². De zoden zijn 40 cm breed en 250 cm lang.


 Lees meer Lees minder
.

.

Tuinmeubelcollectie 2017


 Met Intratuin Hilversum ben je klaar voor de zomer!


Onze tuinmeubelcollectie met prachtige tuinsets, loungesets, parasols, schaduwdoeken en vooral veel kleurrijke kussens maken dit voorjaar en zomer tot een kleurrijk geheel! 


Kom en laat je inspireren en informeren over de mogelijkheden!
Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

BBQ

BBQ

BBQ demonstratie


Op zaterdag 27 mei van 12.00 tot 16.00 komt er een proffesionele kok een BBQ-demonstratie geven. er wordt op deze dag gebruik gemaakt van de Echt goed houtskool en briketten.

Lees meer Lees minder
zomerboeket

zomerboeket

workshop zomerboeket schikken


Op vrijdagavond 2 juni 19:00 uur organiseren we een workshop zomerboeket schikken.


Hoe moeten de bloemen eigenlijk in een vaas? Waar moet je op letten? Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag om onder begeleiding een mooi boeket te leren schikken en direct iets over de bloemen te leren.


De workshop is op inschrijving en kost € 25,00 per persoon. Dat is inclusief bloemen, vaas, koffie/thee met een lekkernij.

Reserveer Lees meer Lees minder
BBQ

BBQ

Workshop Culinair op de BBQOp vrijdag 30 juni van 19.00 tot 22.00 onder begeleiding van een professionele chef leer je de nieuwste barbecue-technieken en alles over de keramische barbecue. Leer nú de kneepjes van het vak, zodat je van de zomer lekker kunt genieten. Ook leuk om te geven voor Vaderdag!Leer BBQ-en als een echte chef-kok


Schrijf je nu in voor deze unieke workshop en leer onder begeleiding van een professionele chef de nieuwste barbecue-technieken en alles over de keramische barbecue. We gaan aan de slag met verrassende gerechten die je natuurlijk zelf na afloop lekker opeet.Onder leiding van een professionele chef-kok


Van een professionele chef leer je de nieuwste BBQ-technieken en alles over de keramische BBQ. Je gaat grillen, bakken, garen en roken en ontdekt verrassende gerechten, die je vervolgens ook lekker gaat opeten. Er wordt tijdens de workshop uitsluitend op houtskool gebarbecued. Na afloop krijg je alle recepturen mee naar huis, zodat je ze ook thuis kan bereiden.Culinair 5-gangen menu


Je gaat tijdens de workshop gezamenlijk het volgende 5-gangen menu bereiden: • Pulled Pork met USA pickles

 • Kiplolly met verse coleslaw

 • Barramundi (witvis) met gewokte groenten

 • Eendenborst met gekarameliseerde sjalotjes

 • Appel Tarte tatinVerse ingrediënten zijn de basis voor smaakvolle gerechten, daarom wordt er uitsluitend gewerkt met de beste kwaliteit vlees en vis.
Schrijf je in bij de servicebalie van jouw Intratuin


Meedoen kan voor € 49,50 per persoon. De workshop gaat door bij minimaal 10 deelnemers en er kunnen  maximaal 20 mensen meedoen. Schrijf je snel in, want vol=vol.


Reserveer Lees meer Lees minder

weekend medewerker bomen/heesters

.

Bomen/heesters medewerker weekend


Met Intratuin als jouw dynamische werkomgeving ben je gegarandeerd van een werkplek met een prettige, professionele en bovenal gezellige invulling.


Intratuin is een organisatie met een duidelijke ambitie: Toonaangevend en gedreven marktleider zijn én blijven. Met ruim 70 medewerkers geven wij hier invulling aan. We werken hier met een hecht samenwerkingsverband en zelfstandige ondernemers met een krachtige verkoopmodule en een naamsbekendheid van bijna 100%.


Als verkoopmedewerker van de bomen/heesters afdeling ben jij iemand met uitstekende communicatieve vaardigheden, je hebt een commerciële instelling en verkopen en adviseren is je tweede natuur. Je hebt minimaal een MBO 4 werk- en denkniveau.


Doordat wij een seizoens bedrijf zijn, en dus piek- en dal momenten kennen, zal je ook beschikbaar zijn op zon- en feestdagen en koopavonden.


In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop en presentatie van de bomen/heesters afdeling. Je zorgt dat de afdeling er tot in de puntjes verzorgd uit ziet, en helpt de klanten zodat zij stralend en met tevredenheid terugdenken aan hun bezoek bij ons.


Wij bieden een mooie uitdaging, een leuke werkplek en bovenal gezellige collega’s. De honorering is conform het CAO Fashion, Sport & Lifestyle module Tuincentra.


Voel jij je de aangewezen persoon voor deze functie? Aarzel niet en klik op de onderstaande knop ‘solliciteren’.


Of geef in je motivatie aan waarom we jou moeten kiezen. Mail deze samen met je CV naar ‘k.petersen@hilversum.intratuin.nl’

Lees meer Lees minder

Verkoopmedewerker Bomen en Heesters

HILVERSUM

Verkoopmedewerker Buiten Groen 


Voor onze vestiging in  Hilversum zijn wij op zoek naar een fulltime seizoensmedewerker Buiten Groen.Organisatie


Intratuin is een professionele en dynamische organisatie met een duidelijke ambitie: Toonaangevend en gedreven marktleider zijn én blijven door praktijkervaring en specialistische kennis elkaar te laten versterken. Met ruim 70 medewerkers geven wij hier invulling aan. Intratuin is een hecht samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers met een krachtige verkoopmodule en een naamsbekendheid van bijna 100%.Takenpakket


Als seizoensmedewerker Buiten Groen adviseer jij onze klanten op klantvriendelijke en klantgerichte wijze. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor een optimale (commerciële) presentatie van onze producten, uiteraard rekening houdend met seizoenen en trends. Ook het netjes houden van de afdeling is onderdeel van het takenpakket.


Profiel


Je bent bezig of je hebt net je MBO opleiding in het groen afgerond.


Jij bent klantgericht, proactief, flexibel en hebt  voldoende kennis in het groen van het assortiment (perkgoed, vaste planten, bomen en heesters e.d.) ! Daarnaast heb je een flexibele instelling, je weet van aanpakken en bent in staat fysiek zwaar werk uit te voeren. Vanwege de seizoenen is er sprake van piek- en dal momenten, je bent dan ook bereid hierin mee te bewegen!  Het werken op zaterdagen, zondagen en feestdagen is voor jou vanzelfsprekend!


Aanbod


Wij bieden een zelfstandige functie met afwisselend werk. Ons bedrijf is een informele organisatie, waar met enthousiasme gewerkt wordt. De honorering is conform CAO Fashion, Sport & Lifestyle module Tuincentra


Geïnteresseerd?


Aarzel dan niet en reageer via deze website of  stuur je motivatie met CV aan: k.petersen@hilversum.intratuin.nl


** Voldoe je niet aan bovenstaand profiel dan hoef je niet te solliciteren**

Lees meer Lees minder

Kassa medewerker weekend

HILVERSUM

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor de zaterdag,zondag, feestdagen en evt een koopavond?
Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die in het weekend wat willen bijverdienen.In deze functie verricht je kassawerkzaamheden en ben je het visitekaartje van Intratuin.


Wij bieden een leuke afwisselende bijbaan in een enthousiast team. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Fashion,Sport & Lifestyle module tuincentra.Ben je 17 jaar of ouder, sevice- en klantgericht en heb je affiniteit met touchscreen-kassa's solliciteer dan via deze site of stuur je sollicitatie voorzien van CV per mail naar:
k.petersen@hilversum.intratuin.nl

Lees meer Lees minder

Horeca medewerker weekend

HILVERSUM

Functie:
Voor ons tuincafé zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten die een leuke bijbaan zoeken voor in het weekend. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van kleine lunches en het bedienen van onze klanten met koffie en andere dranken. Natuurlijk behoren ook het schoonmaken van de keuken, de klantenruimte en de vaat ook tot de werkzaamheden.


Werktijden:
Je bent iedere zaterdag en/of  zondag  plus diverse feestdagen beschikbaar.


Profiel:
Je bent servicegericht, collegiaal en betrokken bij wat je doet. Horeca-ervaring wordt op prijs gesteld.


Wij bieden:
Zelfstandig en afwisselend werk in een dynamische werkomgeving. De honorering is conform de Tuincentrum CAO.


Belangstelling?
Reageer via deze site of stuur een mail met je motivatie en je C.V naar k.petersen@hilversum.intratuin.nl


 

Lees meer Lees minder