• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin Hilversum

Intratuin Hilversum

Intratuin Hilversum is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Hilversum.
Kees Petersen
Kees PetersenBedrijfsleider Intratuin Hilversum

Faciliteiten

 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden
 • Horeca Horeca
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Inname Nationale Bloemenbon Inname Nationale Bloemenbon
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon

Adres

Routebeschrijving Intratuin Hilversum
Kromme Rade 2a
1241 LK Kortenhoef
035-6559030

info@hilversum.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 9.30 - 18.00
Dinsdag 9.30 - 18.00
Woensdag 9.30 - 18.00
Donderdag 9.30 - 21:00
Vrijdag 9.30 - 21:00
Zaterdag 9.00 - 17:30
Zondag Gesloten
Extra openingstijden

Laatste nieuws

z

z

Activiteiten voor jong en oud op zaterdag 27 augustus bij Intratuin Hilversum


Programma


De gehele dag zal onze stylist aanwezig zijn om je handige, praktische tips te geven om je tuin of woonkamer een frisse uitstraling te geven. Je vindt onze stylist op onze binnenafdeling bij de kamerplanten. Tip! Maak van te voren een foto van de plek waarvoor je advies wilt hebben. 


Gratis oppotservice. Bij aankoop van een plant potten we de plant gratis op in de pot. Je mag je eigen pot van thuis meenemen. Meld dan wel even bij de servicebalie dat je een eigen artikel mee de winkel in neemt.


Van 11:30 tot 13:00 uur vindt er een veiling plaats onder leiding van een professionele presentator. Zowel artikelen uit de opruiming als musthaves uit de nieuwe collectie worden geveild. 


Workshop dromenvanger. Deze workshop is voor kinderen. Kosten zijn 2,50 euro. Graag van tevoren aanmelden bij onze servicebalie via HV18_Servicebalie@hilversum.intratuin.nl of 035-6559030.


15:00 uur. Workshop kokedame. Kosten zijn 10,00 euro (zie onze website voor uitgebreide informatie). Ook voor deze workshop graag van te voren aanmelden.


Voor elke betalende klant een gratis welkom thuis plantje bij de kassa. OP = OP. Deze actie is alleen op zaterdag 27 augustus.

Lees meer Lees minder
t

t

Strijd tegen kanker! Inzamelperiode Taxussnoeisel


De inzameling van Taxus is van start gegaan! Bij Intratuin Hilversum kan je een tas ophalen om het Taxus snoeisel in te doen  


Tot en met eind september kun je bijdragen in de strijd tegen kanker. Taxus snoeien is in deze periode zeer geschikt. Buiten onze inzamelperiode zit er onvoldoende werkzame stof in de naalden, waardoor het niet verwerkt kan worden tot medicatie tegen kanker. 


Voor meer informatie en vragen kan je contact opnemen via www.taxustaxi.nl.

Lees meer Lees minder
Mix &

Mix &

Mix & Match


Met onze Mix & Match-tafels is dat makkelijker dan ooit! Alle planten passen bij elkaar, waardoor het resultaat altijd mooi is. Kies voor een bladplant, een mooie bloeiende plant en vastenplanten door elkaar in de blauw-witte-grijze - of roze-witte-groene  kleurstelling

Lees meer Lees minder
roos

roos

David Austin-roos vindt weg naar Nederlandse tuin


Intratuin Hilversum introduceert rozenserie van befaamde Engelse kweker.De geur van een roos is ‘als de adem van de liefde’, schreef de Griekse dichteres Sappho al.


En nog steeds spreekt de roos tot ieders verbeelding.


Jarenlang was ze vatbaar voor allerlei ziektes,


maar ’s werelds bekendste rozenkweker en veredelaar David Austin slaagde erin volle en sterkere soorten te kweken die lekker geuren en eindeloos doorbloeien.


Met de introductie van de bekende rozenserie van David Austin bij Intratuin Hilversum, is de Nederlandse tuin een ‘koningin van de bloemen’ rijker.
Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

k

k

Kokedama maken


(de nieuwste trend uit Japan!)


Zaterdag 27 augustus is de workshop Kokodama maken voor volwassenen om 15:00 uur


Wat is een Kokedama? De Kokedama is een Japanse Bonsai-stijl, populair in Japan en wordt daar al jarenlang gemaakt. Het is een speciale Bonsai-techniek waarbij de wortels in een bolletje mos groeien. Kokedama betekent ook letterlijk mosbal. Vaak worden deze planten op schoteltjes gezet, maar ze kunnen ook worden opgehangen.


De kosten zijn € 10,00. Inschrijven kan bij de servicebalie of via 035-6559030. Inschrijven via e-mail kan ook. Je kan een e-mail sturen naar hv18_servicebalie@hilversum.intratuin.nl.

Lees meer Lees minder
m

m

Moes maken


Woensdag 7 september gaan we moes maken!


Kom jij ook?


Er zijn drie groepen:


- 13:00 uur;


- 14:00 uur;


- 15:00 uur.


De kosten zijn € 2.50. Inschrijven kan bij de servicebalie of via 035-6559030. Inschrijven via e-mail is ook mogelijk. Je kan dan een e-mail sturen naar hv18_servicebalie@hilversum.intratuin.nl.

Lees meer Lees minder
D

D

Dromenvanger maken


Zaterdag 27 augustus gaan we een dromenvanger maken!


Kom jij ook?


Er zijn drie groepen:


- 13:00 uur;
- 14:00 uur;
- 15:00 uur.


De kosten zijn € 2,50. Inschrijven kan bij de servicebalie of via 035-6559030. Inschrijven via e-mail is ook mogelijk. Je kan dan een e-mail sturen naar hv18_servicebalie@hilversum.intratuin.nl.

Lees meer Lees minder
.

.

High tea bij Intratuin Hilversum


Even lekker bijkletsen met collega’s, vrienden of familie onder het genot van een high tea. In het gezellig tuincafé van Intratuin Hilversum kun je terecht voor een etagere vol met hartige en zoete lekkernijen en diverse soorten thee.  Een high tea arrangement kost € 14,95 per persoon en dient minimaal 2 dagen van te voren telefonisch gereserveerd te worden tel: 035-6559030.


Tip: Verras iemand eens met een high tea cadeaubon! Er zijn ook high tea cadeaukaarten verkijgbaar, super leuk om iemand cadeau te doen! Deze cadeaukaarten zijn verkrijgbaar bij onze servicebalie en in ons tuincafé.


 
Lees meer Lees minder

Medewerker Tuincafé weekend

HILVERSUM

Functie:
Voor ons tuincafé zijn wij op zoek naar enthousiaste scholieren/ studenten die een leuke bijbaan zoeken voor in het weekend. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van kleine lunches en het bedienen van onze klanten met koffie en andere dranken. Natuurlijk behoren ook het schoonmaken van de keuken, de klantenruimte en de vaat ook tot de werkzaamheden.


Werktijden:
Je bent iedere zaterdag en  zondag  plus diverse feestdagen beschikbaar.


Profiel:
Je bent servicegericht, collegiaal en betrokken bij wat je doet. Horeca-ervaring wordt op prijs gesteld.


Wij bieden:
Zelfstandig en afwisselend werk in een dynamische werkomgeving. De honorering is conform de Tuincentrum CAO.


Belangstelling?
Reageer via deze site of stuur een mail met je motivatie en je C.V naar k.petersen@hilversum.intratuin.nl


 

Lees meer Lees minder

Kassa medewerker weekend

HILVERSUM

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor de zaterdag en zondag en evt een koopavond?
Wij zijn op zoek naar enthousiaste scholieren/studenten die in het weekend wat willen bijverdienen.


In de maanden november en december zijn wij  elke zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.
In deze functie verricht je kassawerkzaamheden en ben je het visitekaartje van Intratuin.


Wij bieden een leuke afwisselende bijbaan in een enthousiast team. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO van de Tuinbranche.Ben je 17 jaar of ouder, sevice- en klantgericht en heb je affiniteit met touchscreen-kassa's solliciteer dan via deze site of stuur je sollicitatie voorzien van CV per mail naar:
k.petersen@hilversum.intratuin.nl


** Voldoe je niet aan bovenstaand profiel dan hoef je niet te solliciteren** 

Lees meer Lees minder

Medewerker snijbloemen (weekend)

HILVERSUM

Functie: Ter ondersteuning van onze bloemenshop zoeken wij een weekendhulp die van aanpakken houdt. Je zorgt dat de bloemenshop er netjes uitziet, maakt boeketten en arrangementen en speelt in op de bloemenwensen van de klant.


Profiel:  Wij zoeken iemand die  bezig is of net klaar, met de opleiding "bloem en design" . Je bent representatief, flexibel, klantgericht, klantvriendelijk en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent beschikbaar op de zaterdagen, zondagen en een koopavond. Je werktijden zijn in onderling overleg tijdens onze openingstijden.


Wij bieden: Een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving met een collegiale werksfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Tuincentra.


Reactie: Is dit de bijbaan voor jou en vind je het leuk om in een Intratuin te werken? Reageer dan nu via deze website of stuur je CV en motivatie naar k.petersen@hilversum.intratuin.nl


 **Voldoe je niet aan dit profiel dan hoef je niet te solliciteren en wordt er geen reactie gestuurd.**

Lees meer Lees minder

Verkoopmedewerker Bomen en Heesterafdeling

HILVERSUM

Verkoopmedewerker Buiten Groen 


Voor onze vestiging in  Hilversum zijn wij op zoek naar een fulltime Medewerker Buiten Groen.


Organisatie


Intratuin is een professionele en dynamische organisatie met een duidelijke ambitie: Toonaangevend en gedreven marktleider zijn én blijven door praktijkervaring en specialistische kennis elkaar te laten versterken. Met ruim 70 medewerkers geven wij hier invulling aan. Intratuin is een hecht samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers met een krachtige verkoopmodule en een naamsbekendheid van bijna 100%.


 


Takenpakket


Als medewerker Buiten Groen adviseer jij onze klanten op klantvriendelijke en klantgerichte wijze. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor een optimale (commerciële) presentatie van onze producten, uiteraard rekening houdend met seizoenen en trends. Ook het netjes houden van de afdeling is onderdeel van het takenpakket.


 Profiel


Je bent bezig of je hebt net je MBO opleiding in het groen afgerond.


Jij bent klantgericht, proactief, flexibel en hebt  voldoende kennis in het groen van het assortiment (perkgoed, vaste planten, bomen en heesters e.d.) ! Daarnaast heb je een flexibele instelling, je weet van aanpakken en bent in staat fysiek zwaar werk uit te voeren. Vanwege de seizoenen is er sprake van piek- en dal momenten, je bent dan ook bereid hierin mee te bewegen!  Het werken op zaterdagen, zondagen en feestdagen is voor jou vanzelfsprekend!


 Aanbod


Wij bieden een zelfstandige functie met afwisselend werk. Ons bedrijf is een informele organisatie, waar met enthousiasme gewerkt wordt. De honorering is conform Tuincentrum CAO.


Geïnteresseerd?


Aarzel dan niet en reageer via deze website of  stuur je motivatie met CV aan: k.petersen@hilversum.intratuin.nl


** Voldoe je niet aan bovenstaand profiel dan hoef je niet te solliciteren**

Lees meer Lees minder