• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Nu gratis verzending bij online bestellen van tuinmeubelen en barbecues vanaf € 500
Intratuin IJsselstein

Intratuin IJsselstein

Intratuin IJsselstein is de leukste en vooral gezelligste Intratuin van Nederland. Wij hebben de mooiste planten, een prachtige sfeerafdeling vol inspiratie, lekker eten in ons tuincafé en ook nog de leukste collega’s.


Je vindt bij ons altijd de nieuwste ideeën, tips en trends voor je huis, je tuin, terras en dier. Ieder seizoen weer. Zo blijven wij  voortdurend in beweging om u de beste winkelervaring mee te geven. Hiernaast hebben we ook regelmatig leuke workshops en events.


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom onze winkel, inspiratie opdoen en als eerste kennis nemen van alle acties en opkomende activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.


We zien je graag bij ons in de winkel.  Ook je trouwe viervoeter is bij ons welkom, maar wel aan de lijn! Tot snel!

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname Nationale Bloemenbon Inname Nationale Bloemenbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Oplaadpunt elektrische auto Oplaadpunt elektrische auto
 • Invalidentoilet Invalidentoilet
 • Invalidenparkeerplaats Invalidenparkeerplaats
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin IJsselstein
Weg der Verenigde Naties 2
3405 AZ Benschop
030-6882409

info@ijsselstein.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Gesloten:


di. 25 december - 1e Kerstdag


wo. 26 december - 2e Kerstdag


di. 1 januari - Nieuwjaarsdag 2019

Laatste nieuws

20% korting op BBQ's en BBQ Producten

20% korting op BBQ's en BBQ Producten

Tijdens onze Zomer Inspiratie dag op zaterdag 23 juni. Alleen op deze dag krijg je 20% korting op BBQ's en BBQ producten (excl. brandstof). Sla je slag op onze professionele BBQ collectie! Actievoorwaarden: 


- De korting is alleen geldig op zaterdag 23 juni.


- De korting is alleen geldig op BBQ's en BBQ producten


- De korting is niet geldig op brandstof.


- De korting is niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen, vaste-laag assortiment of op andere lopende (kortings-)acties en/of aanbiedingen. 


- De korting is niet inwisselbaar voor contant geld. 


- De korting wordt verrekend over de originele prijs. 


- Kijk voor de volledige actievoorwaarden op www.intratuin.nl 

lees meer lees minder
Wat is een levende tuin?

Wat is een levende tuin?

In een levende tuin kun je de natuur zien, voelen, horen, ruiken en proeven. Rondom je eigen huis wordt het fijner en gezonder voor jezelf, kinderen en dieren.


Wat een beetje groen met mensen en dieren doet, is van onschatbare waarde. Groen geeft inspiratie, plezier en ontspanning. Groen is goed voor je gezondheid. Groen helpt ons tegen wateroverlast, groen zuivert de lucht. Groen verhoogt de kwaliteit van ons leven en verbetert het milieu. Je kunt er zelfs van eten! En niet alleen wij, ook vogels, vlinders en egels vinden voedsel in het groen.


Dus waarom onze tuinen, parken en bedrijventerreinen vullen met stenen? Geef groen de ruimte. Laat groen meer leven. Gewoon rondom je eigen plek!


Ruil stenen in voor planten en bloemen. Het weghalen van één steen maakt al verschil. Straten, buurten en steden fleuren op, kinderen kunnen lekker ravotten, vogels, vlinders en andere dieren krijgen weer ruimte.


Daarom. Doe ook mee. Breng je omgeving tot leven met meer bloemen, planten en ander groen.


Maak van je tuin, een levende tuin!


De noodzaak


We worstelen met milieuthema's zoals klimaatverandering, hogere temperaturen in de stad, wateroverlast bij hevige regenval en grote hoeveelheden CO2 en fijnstof in de lucht wat invloed heeft op onze gezondheid. Meer groen om ons heen helpt mee dat allemaal te verbeteren. Want groen nodigt kinderen uit tot buitenspelen. Bovendien is meer ruimte voor natuur goed voor het milieu. Regenwater kan makkelijker weg en bomen, planten en bloemen zuiveren de lucht. Dus hoe meer groen om ons heen, hoe beter dat is voor onze gezondheid!


Als je alle tuinen in Nederland bij elkaar zou optellen, kom je uit op een gebied dat tien keer zo groot is als Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Alle levende tuinen samen maken zowel steden als dorpen stukken aantrekkelijker voor mensen, dieren en planten.


Wil je meer weten over de levende tuin? Klik hier om de site te bezoeken.


lees meer lees minder
Merken in ons assortiment

Merken in ons assortiment

Intratuin IJsselstein doet er alles aan om zich te onderscheiden. Daarom hebben wij naast de merken die vast in het Intratuin assortiment zijn opgenomen, ook een aantal exclusievere merken. De merken die vast in het Intratuin assortiment zijn opgenomen, kun je hier vinden.


Hier een overzicht van onze exclusieve merken:


- Riverdale


- Rivièra Maison


- Casa Vivante


- Eleonora


- Fidrio


- Weber


- Big Green Egg


- Happy House


- Lief!


- 4 seasons


- Silk-ka


- Snoerboer

lees meer lees minder
Trends & advies

Trends & advies

Wil jij ook op de hoogte blijven van de trends in interieur design? Of kan jij wel wat inspiratie en advies gebruiken over je eigen interieur. Loop dan eens langs bij onze stylistes op de sfeerafdeling. 


Onze lieftallige stylistes weten alles van de laatste trends en kunnen jou verder helpen als je vastloopt met je eigen interieur. Er loopt altijd een styliste op de sfeerafdeling die je verder kan helpen met een (korte) vraag. 


Advies van een styliste bij Intratuin IJsselstein


Je krijgt een uur advies onder het genot van een kopje koffie of thee bij ons in de winkel. Kosten zijn €25,-. Je krijgt een kortingsvoucher ter waarde van €25,- die je gelijk in de winkel kan inwisselsen bij besteding vanaf €250,-. 


Styliste 'at home'


Een van onze stylistes komt een uur bij je thuis voor jouw persoonlijke advies. Voordeel is dat de styliste gelijk indruk opdoet van de ruimte. De kosten zijn €45,-. Je krijgt dan ook gelijk een kortingsvoucher ter waarde van €45,- die je in kan leveren bij een besteding van €400,- in onze winkel. 

lees meer lees minder
High tea

High tea

Gezellig bijkletsen met een luxe high tea met huisgemaakte lekkernijen! 


Proef de verse soep van het seizoen, groentesticks met een verse dip, een heerlijke crumble, chocolade cannelloni en heerlijke muffins. Stel je eigen mini broodje samen met een van de huisgemaakte broodsalades. En geniet ondertussen van een verse kop thee, zelf samen te stellen door te kiezen uit diverse losse theesoorten en verse kruidenmixen.


De high tea kost €15,95 p.p.High tea's moet je minimaal 5 dagen van tevoren reserveren. Bij een grotere groep geruime tijd van tevoren, zodat wij alles tot in de puntjes kunnen voorbereiden! LET OP! Onze high tea's doen het altijd goed en we hebben maar een beperkt aantal plaatsen, vol is helaas ook echt vol. Zorg dus dat je geruime tijd van te voren reserveert. Weet je al vroeg wanneer je wilt komen high tea'n? Reserveer dan gelijk!


Om te reserveren kun je een mailtje sturen naar: tuincafe@ijsselstein.intratuin.nl. Noem hierin even de datum waarop je wil komen, het tijdstip en het aantal personen.  


We hopen je snel te zien in ons Tuincafé! Tot dan!

lees meer lees minder

Evenementen en workshops

Kidsworkshop wandhanger maken

Kidsworkshop wandhanger maken

Zaterdag 23 juni 13.00-14.30 uur 


Tijdens de Zomer Inspiratie Dag kunnen de kinderen een workshop 'wandhanger' volgen. De hanger maak je zelf en daaraan bevestig je schelpen, drijfhout, veertjes, kralen enz. De wandhanger is leuk om buiten aan een tak te hangen of binnen aan de muur. Hiermee creëer je een echt zomers gevoel.


De kosten zijn € 2,50, inclusief iets te drinken. Geef je op bij de servicebalie of via onderstaande reserveerknop. Graag alleen het aantal kinderen opgeven, ouders en begeleiders zijn natuurlijk welkom om erbij te zijn of mee te helpen. Tussen 13.00-14.30 uur kan je meedoen, kies zelf je tijd.


Doe je mee?

Reserveer lees meer lees minder
Workshop zomerboeket schikken

Workshop zomerboeket schikken

Zaterdag 23 juni 10:30-11.30 uur


Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag om onder begeleiding een mooi boeket te leren schikken en direct iets over de bloemen te leren. €20,- per persoon, inclusief alle benodigde materialen en een kopje koffie of thee met iets lekkers. Geef je op bij onze service balie of via onderstaande reserveer knop. 

Reserveer lees meer lees minder
Workshop theetuintje maken

Workshop theetuintje maken

Zaterdag 23 juni 13:30-14:30
Theetuintje maken


Tijdens deze workshop versier je terracotta potten met handlettering. Je vult deze vervolgens met aarde en plaats je ze op elkaar. Daarna plaats je er diverse kruiden in.
€15,- per persoon, inclusief alle benodigde materialen en een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Reserveer lees meer lees minder
Zomer inspiratiedag

Zomer inspiratiedag

Zaterdag 23 juni 10.00-17.00 uur 


Save the Date!


Wij zijn helemaal klaar voor de zomer, jullie ook? 


Zaterdag 23 juni geven wij een Zomer Inspiratie dag! Bij binnenkomst zullen wij de klant welkom heten met een heerlijk zomers drankje! Kidsworkshop: Wandhanger maken 


De hanger maak je zelf en daarna bevestig je schelpen, drijfhout, veertjes, kralen en nog veel meer leuke versieringen. De wandhanger is leuk om buiten aan een tak te hangen of binnen aan de muur. Hiermee creeer je een zomers gevoel. 


De kosten zijn €2,50 inclusief iets te drinken. Geef je op bij de servicebalie of meld je aan via onze site (reserveerknop bij de workshop). Graag alleen het aantal kinderen opgeven, ouders en begeleiders zijn natuurlijk welkom om erbij te zijn om mee te helpen. Tussen 13:00 - 14:30 kun je meedoen, je kunt zelf de tijd kiezen. 


Kidsworkshop: Pizza maken


Tussen 11:00 tot 16:00 (gratis inloop) kunnen de kinderen een heerlijke pizza komen maken.


Wat is nou lekkerder dan je eigen rijk belegde pizza! Mmmm dat wordt smullen.


Volwassenen Workshop: Zomerboeket schikken


Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag onder begeleiding een mooi boeket te leren schikken en direct iets over de bloemen te leren. De workshop kost €20,- per persoon, inclusief alle benodigde materialen en een heerlijk kopje koffie met iets lekkers! Iets zomers en fleurigs voor op de eettafel, wie wilt dat nou niet? De workshop is van 10:30 tot 11:30. Je kunt je inschrijven bij onze servicebalie of meld je aan op onze site (reserveerknop bij workshops). 


Volwassenen Workshop: Theetuintje maken


Tussen 13:30 tot 14:30 kun je bij deze workshop een terracotta potje versieren met handlettering. Je vult deze vervolgends met aarde en plaats je de potten op elkaar. Daarin plant je diverse kruiden in. Wie wilt er nou niet genieten van een heerlijk theetuintje? De workshop kost €15,- per persoon, inclusief alle benodigde materialen en een heerlijke kopje koffie of thee met wat lekkers! Je kunt je aanmelden bij onze servicebalie of op onze site (reserveerknop bij workshops) 


BBQ Demonstraties: 


Tussen 11:00 en 16:00 geven wij een heerlijke BBQ demonstratie, ter eren van deze BBQ maand! 


Kom langs om te proeven of te genieten van de heerlijke BBQ geur. Vraag eventueel tips en tricks aan onze BBQ meesters zelf!  


Activiteit: Tegel eruit plant erin!  


Deze dag start de actie weer: Tegel eruit plant erin! Tussen 10:00 en 15:00 kun je een tuintegel inleveren en ontvang je 2 gratis vaste plantjes. Waar wacht je op? Groen staat toch veel leuker in de tuin!  


Activiteit: 20% korting op BBQ's en BBQ producten!


Alleen tijdens deze Zomer inspiratie dag geven we 20% korting op alle BBQ's en BBQ producten (excl. brandstof).  Dit een landelijke actie, lees voor de volledige actievoorwaarden op www.intratuin.nl


Proef het seizoen en geniet samen met ons van deze dag! 


Wij zien jullie zaterdag 23 juni graag bij Intratuin IJsselstein!

lees meer lees minder

Stagiair(e)s Sfeer

IJsselstein

Heb jij passie voor styling, kleur, vorm en materiaal en ben je op zoek naar een stageplek?


 Wij hebben stageplaatsen beschikbaar op onze afdeling Sfeer.


Dit doe jij:
Tijdens deze stage werk je volledig mee op de afdeling en zorg je samen met je collega’s voor inspirerende presentaties en een goed verzorgde afdeling op het seizoen gericht. Je helpt ook de klanten met hun vragen en geeft creatief advies. Natuurlijk zorgen wij voor een vakkundige begeleiding.


Dit ben jij:                                                                                                                                                                            Volg jij een opleiding op het gebied van decoratie of styling. Ben je een enthousiaste, klantvriendelijke en leergierige student(e). Is decoreren en styling je passie én ben je op zoek naar een leuke stageplaats binnen een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent, dan horen wij graag van jou!


Kort gezegd; een leuker bedrijf om bij stage te lopen ga je niet vinden!


Ben jij die enthousiaste student reageer dan nu.


Stuur jouw motivatie en CV met foto naar sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Keltoum Titsuit. Voor vragen over deze vacature kan je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

lees meer lees minder

Stagiaire afdeling groen

IJsselstein

Heb jij passie voor GROEN en ben je op zoek naar een stageplek?


Wij hebben stageplaatsen beschikbaar op onze afdelingen groen binnen en buiten planten.


Dit doe jij:
Tijdens deze stage werk je volledig mee op de afdeling en zorg je samen met je collega’s voor en goed verzorgde afdeling, waarbij alles netjes, opgeruimd en aangevuld is. Je helpt ook de klanten met hun vragen. Natuurlijk zorgen wij voor een vakkundige begeleiding.


Dit ben jij:                                                                                                                                                                    Volg jij een opleiding groene detailhandel. Ben je een enthousiaste, klantvriendelijke en leergierige student(e). Ben je op zoek naar een leuke stageplaats binnen een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent, dan horen wij graag van jou!


Kort gezegd; een leuker bedrijf om bij stage te lopen ga je niet vinden!


Ben jij die enthousiaste GROEN student reageer dan nu.


Stuur jouw motivatie en CV met foto naar sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Keltoum Titsuit. Voor vragen over deze vacature kan je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

lees meer lees minder

Teamleider Binnenleven

38 uur

Intratuin IJsselstein                                                                                                                                                 Voor onze vestiging van Intratuin IJsselstein zoeken wij een teamleider binnenleven. En niet zomaar een leider, maar iemand met zowel mensgerichte kwaliteiten als een strategische visie. Wij zoeken een inspirator die met beide benen op de grond staat en samen met het team deze prachtige en jonge organisatie op hoog niveau weet te houden. Een manager die ontwikkelt, vooruit denkt en de mensen om zich heen daarin meeneemt. Dus wil jij werken bij een familiebedrijf waar er écht oog is voor de mensen en hun talent? Een bedrijf waar gewerkt wordt in projecten en gestreefd naar een groene gezonde wereld? Welkom bij ons Team!


Dit doe jij:
Je denkt en ontwikkelt mee in het creatieve proces bij het tot stand komen van verbouwings- en vernieuwingsplannen. Je bent een inspirerende designer die trends met groen combineert. Jij maakt het verschil tussen doorsnee en origineel. Als teamleider bij Intratuin IJsselstein ben je dé gastheer/vrouw van jouw afdelingen en zorg je voor een ‘bloeiende’ winkel. Je coacht jouw medewerkers naar de beste prestaties, met maar één doel: klanten blij maken. Door jouw creativiteit geef je onze klant een onvergetelijke shop beleving. Samen met jouw team ga je voor het hoogst haalbare resultaat.


Dit ben jij: • Je hebt HBO werk- en denkniveau;

 • Minimaal 2-3 jaar leidinggevende werkervaring in een vergelijkbare omgeving;

 • Je denkt in kansen en oplossingen;

 • Je bent gedreven. Hebt affiniteit met groen en interieur;

 • Hands-on mentaliteit;

 • Zowel mens- als resultaatgericht;


 Dit krijg je van ons: • Een gezellig en succesvol familiebedrijf om in te werken met oog voor mensen en hun talent;

 • Een leuk team waar er écht wordt samengewerkt aan projecten;

 • Een baan in een natuurlijke en gezonde omgeving;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid;

 • Marktconform salaris volgen cao ‘Sport, Fashion & Lifestyle.


 Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden!


Stuur jouw motivatie en CV met foto naar sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Keltoum Titsuit of via het online sollicitatieformulier. Voor vragen over deze vacature kan je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

lees meer lees minder

Medewerker Logistiek

38 uur

Intratuin IJsselstein


Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker met ervaring. Intratuin IJsselstein is een vestiging met ruim 80 medewerk(st)ers. Werken bij Intratuin IJsselstein betekent werken in een bedrijf met een informele en prettige sfeer. Kwaliteit, efficiency en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.


Wat zijn je werkzaamheden:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker met ervaring. Je bent mede verantwoordelijk voor het controleren, uitpakken en het verwerken van binnenkomende goederen. Je verwerkt en handelt webshop orders af. Je ondersteunt diverse afdelingen bij het ombouwen van de winkel. Je helpt klanten bij het afhaalcentrum en draagt zorg voor een optimale orde en netheid in het magazijn. Het magazijn is het hart van de winkel!


Wat wij vragen: • Je hebt inzicht in procedures betreffende opslag, orderverzameling en uitgifte;

 • Je bent in het bezit van een BE rijbewijs;

 • Je kan goed zelfstandig maar ook in teamverband werken;

 • Je bent klantvriendelijk en hebt een representatieve uitstraling;

 • Je hebt geen 9-5 mentaliteit, maar bent flexibel in de werktijden;

 • Je bent 7 dagen per week beschikbaar (koopavonden, za-, zo- en feestdagen)


Wat wij bieden: • Een leuke afwisselende functie;

 • Werken bij een familiebedrijf met oog voor mensen;

 • Marktconform salaris conform CAO fashion, sport & lifestyle, module tuincentra;

 • Werken in een prettig team waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal en gezellig.


Solliciteer:
Ben jij deze enthousiaste medewerker? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij graag voor Intratuin wilt werken. Je kunt online solliciteren of mailen naar: sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Keltoum Titsuit. Vergeet niet om een CV en foto van jezelf mee te sturen. Voor vragen over deze vacature kunt je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

lees meer lees minder

Creatieve Topper Groen

24-38 uur

Heb jij passie voor - en veel kennis van GROEN? Dan is er voor jou een sleutelpositie binnen onze levende binnenwereld!


Intratuin IJsselstein                                                                                                                                                 Voor deze functie zijn wij op zoek naar een flexibel, creatief  ‘mensenmens'. Werken bij Intratuin IJsselstein betekent werken bij een familiebedrijf waar er écht oog is voor de mensen en hun talent. Een bedrijf waar gewerkt wordt in projecten en gestreefd wordt naar een groene gezonde wereld.


Dit doe jij:
Als centrale spil in de binnenwereld geef jij niet alleen creatieve invulling aan diverse afdelingen (handel en presentatie), maar ben jij ook een gastheer/-vrouw voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor een optimale presentatie en verkoop van de kamerplanten. Je adviseert en inspireert onze klanten. Samen met je collega’s wissel je het assortiment door in te spelen op seizoenen, trends en acties en hebt daar een actieve houding in.


Dit ben jij: • Je hebt kennis van groen of een bijzondere passie en wilt er graag alles over leren;

 • Jij steekt graag jouw handen uit de mouwen;

 • Je bent creatief en denkt in kansen en oplossingen;

 • Met een brede glimlach adviseer en inspireer je mensen om je heen;

 • Je ben beschikbaar op een koopavond, feestdagen en een variabele weekenddag.


 Dit krijg je van ons: • Een gezellig en succesvol familiebedrijf om in te werken met oog voor mensen en hun talent;

 • Een leuk team waar er écht wordt samengewerkt aan projecten;

 • Een baan in een natuurlijke en gezonde omgeving;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Marktconform salaris volgen cao ‘Sport, Fashion & Lifestyle.


Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden! Ben jij die enthousiaste groenspecialist reageer dan nu.


Stuur jouw motivatie en CV met foto naar sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Keltoum Titsuit of via het online sollicitatieformulier. Voor vragen over deze vacature kan je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

lees meer lees minder

Medewerker Kassa

15 uur

Wil jij op een gezellige afdeling lekker jouw gang kunnen gaan? Hou je van aanpakken en onze klanten nét wat extra service te bieden? Wil jij bijdragen aan ‘de klant is koning’? Dan is dit jouw kans!


De Functie
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een vriendelijke en representatieve medewerk(st)er voor de afdeling kassa. Als medewerk(st)er kassa draag je zorg voor het klantgericht bedienen van de kassa, zodat klanten vlot, accuraat en vriendelijk worden geholpen. In deze functie verricht je alle voorkomende werkzaamheden in het kassagebied. Deze bestaan uit het afrekenen van producten, assisteren bij het opruimen van de afdeling, helpen met producten inpakken voor de klant, collega’s inschakelen om zware producten de auto te zetten; dit is zomaar een greep uit een dag vol wisselende werkzaamheden.


De functie is voor ongeveer 15 uur in de week. Op zaterdag werken is een pré, deze wordt opgedeeld in een ochtend- of een middagshift. Overige dagen in overleg. Verder verwachten wij dat je tijdens onze koopzondagen en tijdens feestdagen beschikbaar bent om een paar koopzondagen en feestdagen  mee te draaien.


Profiel
Je hebt minimaal MBO niveau. Je bent representatief, zeer klantvriendelijk en servicegericht. Je hebt oog voor de klant. Je ben kostenbewust, flexibel en integer. Je bent alert voor de klant en je ziet het als een sport om foutloos alle producten af te rekenen. Dat klinkt overigens eenvoudiger dan dat het is.


Wij bieden
Een flinke dosis gezelligheid. Een veelzijdige functie in een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao tuincentra.


Reageer
Ben jij multifunctioneel? We ontvangen dan graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken en mail naar  sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Keltoum Titsuit, Weg der Verenigde Naties 2, 3405 AZ Benschop. Voor vragen over deze vacature kunt je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409


.

lees meer lees minder

Weekendhulp Bloemenshop

IJsselstein

Heet jij Madelief of Roos... of ben je gewoon dol op bloemen en heb jij er je werk van gemaakt? Dan zoeken wij jou!


De Functie
Wij zoeken een parttimer voor in de weekenden die het zonnetje in huis weet te brengen bij de klant. Je bent beschikbaar in de weekenden, vrijdagavond, zaterdag en/of zondag. Je zorgt dat de bloemenshop er netjes uitziet, verzorgt boeketjes en arrangementen en helpt de klant verder met zijn of haar bloemenwensen.


Profiel
Je weet wat je doet en willen dan ook graag dat je een bloemistenopleiding hebt gedaan. Ervaring is een vereiste. Je bent klantvriendelijk, enthousiast en weet wat de klant wil zelfs als hij of zij dat zelf niet weet.


Wij Bieden
Een flinke dosis gezelligheid. Een veelzijdige functie in een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao tuincentra.


Reageer
Denk jij dat deze functie bij jou past? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken en mail naar  sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Keltoum Titsuit, Weg der Verenigde Naties 2, 3405 AZ Benschop. Voor vragen over deze vacature kunt je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-688240


 

lees meer lees minder

Stagiair(e)s afdeling Dier

IJsselstein

Volg jij een Paraveterinair opleiding of een opleiding richting Dier en ben je op zoek naar een stageplek?


Wij hebben stageplaatsen beschikbaar op onze afdeling Dier.


Dit doe jij:
Tijdens deze stage werk je volledig mee op de afdeling en zorg je samen met je collega’s voor een goed verzorgde afdeling, waarbij alles netjes, opgeruimd en aangevuld is. Je helpt ook de klanten met hun vragen. Natuurlijk zorgen wij voor een vakkundige begeleiding.


Dit ben jij:                                                                                                                                                                      Ben je een enthousiaste, klantvriendelijke en leergierige student(e) en op zoek naar een leuke stageplaats binnen een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent, dan horen wij graag van jou!


 Kort gezegd; een leuker bedrijf om bij stage te lopen ga je niet vinden!


Ben jij die enthousiaste student reageer dan nu.


Stuur jouw motivatie en CV met foto naar sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Keltoum Titsuit. Voor vragen over deze vacature kan je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

lees meer lees minder