• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
online 25% kassakorting op geselecteerde tuinmeubelen, barbecues en barbecue accessoires
Intratuin IJsselstein

Intratuin IJsselstein

Intratuin IJsselstein is de leukste en vooral gezelligste Intratuin van Nederland. Wij hebben de mooiste planten, een prachtige sfeerafdeling vol inspiratie, lekker eten in ons tuincafé en ook nog de leukste collega’s.


Je vindt bij ons altijd de nieuwste ideeën, tips en trends voor je huis, je tuin, terras en dier. Ieder seizoen weer. Zo blijven wij  voortdurend in beweging om u de beste winkelervaring mee te geven. Hiernaast hebben we ook regelmatig leuke workshops en events.


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom onze winkel, inspiratie opdoen en als eerste kennis nemen van alle acties en opkomende activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.


We zien je graag bij ons in de winkel.  Ook je trouwe viervoeter is bij ons welkom, maar wel aan de lijn! Tot snel!

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname Nationale Bloemenbon Inname Nationale Bloemenbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Oplaadpunt elektrische auto Oplaadpunt elektrische auto
 • Invalidentoilet Invalidentoilet
 • Invalidenparkeerplaats Invalidenparkeerplaats
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin IJsselstein
Weg der Verenigde Naties 2
3405 AZ Benschop
030-6882409

info@ijsselstein.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Gesloten:


di. 25 december - 1e Kerstdag


wo. 26 december - 2e Kerstdag


di. 1 januari - Nieuwjaarsdag 2019

Laatste nieuws

UITVERKOOP

UITVERKOOP

Onze uitverkoop is gestart op woensdagavond 15 augustus. Diverse merken zoals Riverdale, Riviera Maison, Casa Vivante maar ook Tuinmeubelen, BBQ’s, planten, potten het gaat er allemaal uit met kortingen oplopend tot 50%. De uitverkoop duurt tot en met 2 september 2018. Dus wees er snel bij en scoor deze leuke afprijzingen bij onze vestiging.

lees meer lees minder
Tips voor een groen gazon!

Tips voor een groen gazon!

Heeft u na deze bijzonder warme zomer last van gele plekken in uw gazon? U zal hiermee zeker niet de enige zijn, maar gelukkig kan er nog wat aan gedaan worden!


Het najaar vanaf half augustus tot eind oktober is een ideale tijd om uw gazon in te zaaien, dankzij de warme bodemtemperatuur ontkiemt graszaad een stuk makkelijker en gelijkmatiger.


Hier een aantal tips om u te helpen weer een mooi en groen gazon te krijgen voor het volgend jaar:


- Zorg dat de grond van te voren vochtig gemaakt word


- Zaai vervolgens het graszaad éénmaal door de breedte en éénmaal door de lengte, dit zodat het goed verdeeld word ingezaaid.


- Hark vervolgens lichtjes het graszaad in en loop dit hierna aan zodat het goed in de grond komt


- De eerste 2-4 weken de bodem vochtig houden zodat het graszaad voldoende vocht kan krijgen om te ontkiemen, geef hierbij het liefst water in de avond.


 Als u in augustus inzaait kunt u eind september nog eenmaal bemesten met najaarsbemesting om het af te harden voor de winter.


*De producten van DCM zijn verkrijgbaar in de winkel, voor advies helpen wij u ook graag!

lees meer lees minder
Gratis Insecten Print

Gratis Insecten Print

Vanaf Zaterdag 8 september weer een nieuwe unieke insecten print! 


Vorig jaar kon je sparen voor 6 unieke botanische prints, heb jij ze al aan de muur hangen? Wij konden er niet genoeg van krijgen en hebben daarom weer 6 unieke prints laten ontwerpen. Dit jaar hebben we prachtige insecten.


Deze zijn al geweest: • Lieveheersbeestje

 • Bij

 • Vlinder 

 • Kever


De print is A4 formaat. Hang hem in een lijstje, of klem hem vast in een klembord. Wees er snel bij, want OP=OP. 


Maximaal 1 insectenprint print per betalende klant.
Deze actie wordt niet gehouden in onze Belgische vestigingen

lees meer lees minder
Wat is een levende tuin?

Wat is een levende tuin?

In een levende tuin kun je de natuur zien, voelen, horen, ruiken en proeven. Rondom je eigen huis wordt het fijner en gezonder voor jezelf, kinderen en dieren.


Wat een beetje groen met mensen en dieren doet, is van onschatbare waarde. Groen geeft inspiratie, plezier en ontspanning. Groen is goed voor je gezondheid. Groen helpt ons tegen wateroverlast, groen zuivert de lucht. Groen verhoogt de kwaliteit van ons leven en verbetert het milieu. Je kunt er zelfs van eten! En niet alleen wij, ook vogels, vlinders en egels vinden voedsel in het groen.


Dus waarom onze tuinen, parken en bedrijventerreinen vullen met stenen? Geef groen de ruimte. Laat groen meer leven. Gewoon rondom je eigen plek!


Ruil stenen in voor planten en bloemen. Het weghalen van één steen maakt al verschil. Straten, buurten en steden fleuren op, kinderen kunnen lekker ravotten, vogels, vlinders en andere dieren krijgen weer ruimte.


Daarom. Doe ook mee. Breng je omgeving tot leven met meer bloemen, planten en ander groen.


Maak van je tuin, een levende tuin!


De noodzaak


We worstelen met milieuthema's zoals klimaatverandering, hogere temperaturen in de stad, wateroverlast bij hevige regenval en grote hoeveelheden CO2 en fijnstof in de lucht wat invloed heeft op onze gezondheid. Meer groen om ons heen helpt mee dat allemaal te verbeteren. Want groen nodigt kinderen uit tot buitenspelen. Bovendien is meer ruimte voor natuur goed voor het milieu. Regenwater kan makkelijker weg en bomen, planten en bloemen zuiveren de lucht. Dus hoe meer groen om ons heen, hoe beter dat is voor onze gezondheid!


Als je alle tuinen in Nederland bij elkaar zou optellen, kom je uit op een gebied dat tien keer zo groot is als Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Alle levende tuinen samen maken zowel steden als dorpen stukken aantrekkelijker voor mensen, dieren en planten.


Wil je meer weten over de levende tuin? Klik hier om de site te bezoeken.


lees meer lees minder
Merken in ons assortiment

Merken in ons assortiment

Intratuin IJsselstein doet er alles aan om zich te onderscheiden. Daarom hebben wij naast de merken die vast in het Intratuin assortiment zijn opgenomen, ook een aantal exclusievere merken. De merken die vast in het Intratuin assortiment zijn opgenomen, kun je hier vinden.


Hier een overzicht van onze exclusieve merken:


- Riverdale


- Rivièra Maison


- Casa Vivante


- Eleonora


- Fidrio


- Weber


- Big Green Egg


- Happy House


- Lief!


- 4 seasons


- Silk-ka


- Snoerboer

lees meer lees minder
Trends & advies

Trends & advies

Wil jij ook op de hoogte blijven van de trends in interieur design? Of kan jij wel wat inspiratie en advies gebruiken over je eigen interieur. Loop dan eens langs bij onze stylistes op de sfeerafdeling. 


Onze lieftallige stylistes weten alles van de laatste trends en kunnen jou verder helpen als je vastloopt met je eigen interieur. Er loopt altijd een styliste op de sfeerafdeling die je verder kan helpen met een (korte) vraag. 


Advies van een styliste bij Intratuin IJsselstein


Je krijgt een uur advies onder het genot van een kopje koffie of thee bij ons in de winkel. Kosten zijn €25,. Je krijgt een kortingsvoucher ter waarde van €25,- die je gelijk in de winkel kan inwisselsen bij besteding vanaf €250,-. 


Styliste 'at home'


Een van onze stylistes komt een uur bij je thuis voor jouw persoonlijke advies. Voordeel is dat de styliste gelijk indruk opdoet van de ruimte. De kosten zijn €45,-. excl. rijkosten. Je krijgt dan ook gelijk een kortingsvoucher ter waarde van €45,- die je in kan leveren bij een besteding van €400,- in onze winkel. 

lees meer lees minder
High tea

High tea

Gezellig bijkletsen met een luxe high tea met huisgemaakte lekkernijen! 


Proef de verse soep van het seizoen, groentesticks met een verse dip, een heerlijke crumble, chocolade cannelloni en heerlijke muffins. Stel je eigen mini broodje samen met een van de huisgemaakte broodsalades. En geniet ondertussen van een verse kop thee, zelf samen te stellen door te kiezen uit diverse losse theesoorten en verse kruidenmixen.


De high tea kost €15,95 p.p.High tea's moet je minimaal 5 dagen van tevoren reserveren. Bij een grotere groep geruime tijd van tevoren, zodat wij alles tot in de puntjes kunnen voorbereiden! LET OP! Onze high tea's doen het altijd goed en we hebben maar een beperkt aantal plaatsen, vol is helaas ook echt vol. Zorg dus dat je geruime tijd van te voren reserveert. Weet je al vroeg wanneer je wilt komen high tea'n? Reserveer dan gelijk!


Om te reserveren kun je een mailtje sturen naar: tuincafe@ijsselstein.intratuin.nl. Noem hierin even de datum waarop je wil komen, het tijdstip en het aantal personen.  


We hopen je snel te zien in ons Tuincafé! Tot dan!

lees meer lees minder

Stagiair(e)s Sfeer

IJsselstein

Heb jij passie voor styling, kleur, vorm en materiaal en ben je op zoek naar een stageplek?


 Wij hebben stageplaatsen beschikbaar op onze afdeling Sfeer.


Dit doe jij:
Tijdens deze stage werk je volledig mee op de afdeling en zorg je samen met je collega’s voor inspirerende presentaties en een goed verzorgde afdeling op het seizoen gericht. Je helpt ook de klanten met hun vragen en geeft creatief advies. Natuurlijk zorgen wij voor een vakkundige begeleiding.


Dit ben jij:                                                                                                                                                                            Volg jij een opleiding op het gebied van decoratie of styling. Ben je een enthousiaste, klantvriendelijke en leergierige student(e). Is decoreren en styling je passie én ben je op zoek naar een leuke stageplaats binnen een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent, dan horen wij graag van jou!


Kort gezegd; een leuker bedrijf om bij stage te lopen ga je niet vinden!


Ben jij die enthousiaste student reageer dan nu.


Stuur jouw motivatie en CV met foto naar sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Keltoum Titsuit. Voor vragen over deze vacature kan je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

lees meer lees minder

Stagiaire afdeling groen

IJsselstein

Heb jij passie voor GROEN en ben je op zoek naar een stageplek?


Wij hebben stageplaatsen beschikbaar op onze afdelingen groen binnen en buiten planten.


Dit doe jij:
Tijdens deze stage werk je volledig mee op de afdeling en zorg je samen met je collega’s voor en goed verzorgde afdeling, waarbij alles netjes, opgeruimd en aangevuld is. Je helpt ook de klanten met hun vragen. Natuurlijk zorgen wij voor een vakkundige begeleiding.


Dit ben jij:                                                                                                                                                                    Volg jij een opleiding groene detailhandel. Ben je een enthousiaste, klantvriendelijke en leergierige student(e). Ben je op zoek naar een leuke stageplaats binnen een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent, dan horen wij graag van jou!


Kort gezegd; een leuker bedrijf om bij stage te lopen ga je niet vinden!


Ben jij die enthousiaste GROEN student reageer dan nu.


Stuur jouw motivatie en CV met foto naar sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Keltoum Titsuit. Voor vragen over deze vacature kan je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

lees meer lees minder

Teamleider Buitenleven

38 uur

Intratuin IJsselstein                                                                                                                                                 Voor onze vestiging van Intratuin IJsselstein zoeken wij een teamleider buitenleven. En niet zomaar een leider, maar iemand met zowel mensgerichte kwaliteiten als een strategische visie. Wij zoeken een inspirator die met beide benen op de grond staat en samen met het team deze prachtige en jonge organisatie op hoog niveau weet te houden. Een manager die ontwikkelt, vooruit denkt en de mensen om zich heen daarin meeneemt. Dus wil jij werken bij een familiebedrijf waar er écht oog is voor de mensen en hun talent? Een bedrijf waar gewerkt wordt in projecten en gestreefd naar een groene gezonde wereld? Welkom bij ons Team!


Dit doe jij:
Je denkt en ontwikkelt mee in het creatieve proces bij het tot stand komen van verbouwings- en vernieuwingsplannen. Als teamleider bij Intratuin IJsselstein ben je dé gastheer/vrouw van jouw afdelingen en zorg je voor een ‘bloeiende’ winkel. Je coacht jouw medewerkers naar de beste prestaties, met maar één doel: klanten blij maken. Jij maakt het verschil tussen doorsnee en origineel.  Door jouw creativiteit geef je onze klant een onvergetelijke shop beleving. Samen met jouw team ga je voor het hoogst haalbare resultaat.


Dit ben jij: • Je hebt HBO werk- en denkniveau;

 • Minimaal 2-3 jaar leidinggevende werkervaring in een vergelijkbare omgeving;

 • Je denkt in kansen en oplossingen;

 • Je bent gedreven. Hebt affiniteit met retail;

 • Hands-on mentaliteit;

 • Zowel mens- als resultaatgericht;

 • Beschikbaar in de weekenden.


 Dit krijg je van ons: • Een gezellig en succesvol familiebedrijf om in te werken met oog voor mensen en hun talent;

 • Een leuk team waar er écht wordt samengewerkt aan projecten;

 • Een baan in een natuurlijke en gezonde omgeving;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid;

 • Marktconform salaris volgen cao Retail non-food.


 Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden!


Stuur jouw motivatie en CV met foto naar sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Keltoum Titsuit of via het online sollicitatieformulier. Voor vragen over deze vacature kan je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409


In verband met de zomervakantie kun je reageren t/m 15 september! Daarna zullen de selectiegesprekken gevoerd gaan worden.

lees meer lees minder

Medewerker Logistiek

38 uur

Intratuin IJsselstein


Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker met ervaring. Intratuin IJsselstein is een vestiging met ruim 80 medewerk(st)ers. Werken bij Intratuin IJsselstein betekent werken in een bedrijf met een informele en prettige sfeer. Kwaliteit, efficiency en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.


Wat zijn je werkzaamheden:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker met ervaring. Je bent mede verantwoordelijk voor het controleren, uitpakken en het verwerken van binnenkomende goederen. Je verwerkt en handelt webshop orders af. Je ondersteunt diverse afdelingen bij het ombouwen van de winkel. Je helpt klanten bij het afhaalcentrum en draagt zorg voor een optimale orde en netheid in het magazijn. Het magazijn is het hart van de winkel!


Wat wij vragen: • Je hebt inzicht in procedures betreffende opslag, orderverzameling en uitgifte;

 • Je bent in het bezit van een BE rijbewijs;

 • Je kan goed zelfstandig maar ook in teamverband werken;

 • Je bent klantvriendelijk en hebt een representatieve uitstraling;

 • Je hebt geen 9-5 mentaliteit, maar bent flexibel in de werktijden;

 • Je bent 7 dagen per week beschikbaar (koopavonden, za-, zo- en feestdagen)


Wat wij bieden: • Een leuke afwisselende functie;

 • Werken bij een familiebedrijf met oog voor mensen;

 • Marktconform salaris conform CAO Retail non-food, module tuincentra;

 • Werken in een prettig team waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal en gezellig.


Solliciteer:
Ben jij deze enthousiaste medewerker? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij graag voor Intratuin wilt werken. Je kunt online solliciteren of mailen naar: sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Keltoum Titsuit. Vergeet niet om een CV en foto van jezelf mee te sturen. Voor vragen over deze vacature kunt je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

lees meer lees minder

Weekendmedewerker afdeling Sfeer

IJsselstein

De Functie:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een leuke, enthousiaste en representatieve hulpkracht voor de Sfeerafdeling. In deze veelzijdige functie zorg je samen met je collega's voor inspirerende presentaties en een goed verzorgde sfeerafdeling waarbij alles netjes, opgeruimd en aangevuld is. Je hebt een goed gevoel voor sfeer/decoratie en weet onze klanten op een prettige manier te adviseren over inrichting en sfeerartikelen.


Profiel:
Je beschikt over een flexibele instelling en uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Uiteraard kun je goed samenwerken waarbij je een actieve en stimulerende rol hebt. Je bent een representatieve daadkrachtige persoonlijkheid en bent gewend om op tempo te werken. Je bent flexibel op de vrijdagavond en in het weekend (zaterdag en/of zondag). Wij zijn een dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door seizoensgebonden piek- en dal momenten waar bij sprake is van werken op koopavonden en zon- en feestdagen.


Wij bieden
Een leuke afwisselende functie in een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO retail non-food, module tuincentra.


Reageer
Wil jij tot bloei komen in onze Intratuin? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken en mail naar sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Keltoum Titsuit, Weg der Verenigde Naties 2, 3405 AZ Benschop. Voor vragen over deze vacature kunt je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

lees meer lees minder

Creatieve Topper Groen

24-38 uur

Heb jij passie voor - en veel kennis van GROEN? Dan is er voor jou een sleutelpositie binnen onze levende binnenwereld!


Intratuin IJsselstein                                                                                                                                                 Voor deze functie zijn wij op zoek naar een flexibel, creatief  ‘mensenmens'. Werken bij Intratuin IJsselstein betekent werken bij een familiebedrijf waar er écht oog is voor de mensen en hun talent. Een bedrijf waar gewerkt wordt in projecten en gestreefd wordt naar een groene gezonde wereld.


Dit doe jij:
Als centrale spil in de binnenwereld geef jij niet alleen creatieve invulling aan diverse afdelingen (handel en presentatie), maar ben jij ook een gastheer/-vrouw voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor een optimale presentatie en verkoop van de kamerplanten. Je adviseert en inspireert onze klanten. Samen met je collega’s wissel je het assortiment door in te spelen op seizoenen, trends en acties en hebt daar een actieve houding in.


Dit ben jij: • Je hebt kennis van groen of een bijzondere passie en wilt er graag alles over leren;

 • Jij steekt graag jouw handen uit de mouwen;

 • Je bent creatief en denkt in kansen en oplossingen;

 • Met een brede glimlach adviseer en inspireer je mensen om je heen;

 • Je ben beschikbaar op een koopavond, feestdagen en een variabele weekenddag.


 Dit krijg je van ons: • Een gezellig en succesvol familiebedrijf om in te werken met oog voor mensen en hun talent;

 • Een leuk team waar er écht wordt samengewerkt aan projecten;

 • Een baan in een natuurlijke en gezonde omgeving;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Marktconform salaris volgen cao Retail non-food.


Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden! Ben jij die enthousiaste groenspecialist reageer dan nu.


Stuur jouw motivatie en CV met foto naar sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Keltoum Titsuit of via het online sollicitatieformulier. Voor vragen over deze vacature kan je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

lees meer lees minder

Weekendhulp Bloemenshop

IJsselstein

Heet jij Madelief of Roos... of ben je gewoon dol op bloemen en heb jij er je werk van gemaakt? Dan zoeken wij jou!


De Functie
Wij zoeken een parttimer voor in de weekenden die het zonnetje in huis weet te brengen bij de klant. Je bent beschikbaar in de weekenden, vrijdagavond, zaterdag en/of zondag. Je zorgt dat de bloemenshop er netjes uitziet, verzorgt boeketjes en arrangementen en helpt de klant verder met zijn of haar bloemenwensen.


Profiel
Je weet wat je doet en willen dan ook graag dat je een bloemistenopleiding hebt gedaan. Ervaring is een vereiste. Je bent klantvriendelijk, enthousiast en weet wat de klant wil zelfs als hij of zij dat zelf niet weet.


Wij Bieden
Een flinke dosis gezelligheid. Een veelzijdige functie in een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao retail non-food, module tuincentra.


Reageer
Denk jij dat deze functie bij jou past? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken en mail naar  sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Keltoum Titsuit, Weg der Verenigde Naties 2, 3405 AZ Benschop. Voor vragen over deze vacature kunt je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-688240


 

lees meer lees minder

Stagiair(e)s afdeling Dier

IJsselstein

Volg jij een Paraveterinair opleiding of een opleiding richting Dier en ben je op zoek naar een stageplek?


Wij hebben stageplaatsen beschikbaar op onze afdeling Dier.


Dit doe jij:
Tijdens deze stage werk je volledig mee op de afdeling en zorg je samen met je collega’s voor een goed verzorgde afdeling, waarbij alles netjes, opgeruimd en aangevuld is. Je helpt ook de klanten met hun vragen. Natuurlijk zorgen wij voor een vakkundige begeleiding.


Dit ben jij:                                                                                                                                                                      Ben je een enthousiaste, klantvriendelijke en leergierige student(e) en op zoek naar een leuke stageplaats binnen een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent, dan horen wij graag van jou!


 Kort gezegd; een leuker bedrijf om bij stage te lopen ga je niet vinden!


Ben jij die enthousiaste student reageer dan nu.


Stuur jouw motivatie en CV met foto naar sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Keltoum Titsuit. Voor vragen over deze vacature kan je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

lees meer lees minder