• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Gratis verzending v.a. €40.-
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Gratis verzending v.a. €40.-
Intratuin IJsselstein

Intratuin IJsselstein

Intratuin IJsselstein is de leukste en vooral gezelligste Intratuin van Nederland. Wij hebben de mooiste planten, een prachtige sfeerafdeling vol inspiratie, lekker eten in ons tuincafé en ook nog de leukste collega’s.


Je vindt bij ons altijd de nieuwste ideeën, tips en trends voor je huis, je tuin, terras en dier. Ieder seizoen weer. Zo blijven wij  voortdurend in beweging om u de beste winkelervaring mee te geven. Hiernaast hebben we ook regelmatig leuke workshops en events.


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom onze winkel, inspiratie opdoen en als eerste kennis nemen van alle acties en opkomende activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.


We zien je graag bij ons in de winkel.  Ook je trouwe viervoeter is bij ons welkom, maar wel aan de lijn! Tot snel!

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname Nationale Bloemenbon Inname Nationale Bloemenbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Oplaadpunt elektrische auto Oplaadpunt elektrische auto
 • Invalidentoilet Invalidentoilet
 • Invalidenparkeerplaats Invalidenparkeerplaats
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin IJsselstein
Weg der Verenigde Naties 2
3405 AZ Benschop
030-6882409

info@ijsselstein.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Aangepaste openingstijden:


vr. 30 maart - Goede vrijdag 9:30 - 18:00 uur


Onderstaande dagen van 10:00 - 17:00 uur


ma. 2 april - 2e Paasdag   
vr. 27 april - Koningsdag    
do. 10 mei - Hemelvaart
ma. 21 mei - 2e Pinksterdag 

Gesloten:
zo. 1 april - 1e Paasdag
zo. 20 mei - 1e Pinksterdag
di. 25 december - 1e Kerstdag
wo. 26 december - 2e Kerstdag
di. 1 januari - Nieuwjaarsdag 2019

Laatste nieuws

Wat is een levende tuin?

Wat is een levende tuin?

In een levende tuin kun je de natuur zien, voelen, horen, ruiken en proeven. Rondom je eigen huis wordt het fijner en gezonder voor jezelf, kinderen en dieren.


Wat een beetje groen met mensen en dieren doet, is van onschatbare waarde. Groen geeft inspiratie, plezier en ontspanning. Groen is goed voor je gezondheid. Groen helpt ons tegen wateroverlast, groen zuivert de lucht. Groen verhoogt de kwaliteit van ons leven en verbetert het milieu. Je kunt er zelfs van eten! En niet alleen wij, ook vogels, vlinders en egels vinden voedsel in het groen.


Dus waarom onze tuinen, parken en bedrijventerreinen vullen met stenen? Geef groen de ruimte. Laat groen meer leven. Gewoon rondom je eigen plek!


Ruil stenen in voor planten en bloemen. Het weghalen van één steen maakt al verschil. Straten, buurten en steden fleuren op, kinderen kunnen lekker ravotten, vogels, vlinders en andere dieren krijgen weer ruimte.


Daarom. Doe ook mee. Breng je omgeving tot leven met meer bloemen, planten en ander groen.


Maak van je tuin, een levende tuin!


De noodzaak


We worstelen met milieuthema's zoals klimaatverandering, hogere temperaturen in de stad, wateroverlast bij hevige regenval en grote hoeveelheden CO2 en fijnstof in de lucht wat invloed heeft op onze gezondheid. Meer groen om ons heen helpt mee dat allemaal te verbeteren. Want groen nodigt kinderen uit tot buitenspelen. Bovendien is meer ruimte voor natuur goed voor het milieu. Regenwater kan makkelijker weg en bomen, planten en bloemen zuiveren de lucht. Dus hoe meer groen om ons heen, hoe beter dat is voor onze gezondheid!


Als je alle tuinen in Nederland bij elkaar zou optellen, kom je uit op een gebied dat tien keer zo groot is als Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Alle levende tuinen samen maken zowel steden als dorpen stukken aantrekkelijker voor mensen, dieren en planten.


Wil je meer weten over de levende tuin? Klik hier om de site te bezoeken.


Lees meer Lees minder
Merken in ons assortiment

Merken in ons assortiment

Intratuin IJsselstein doet er alles aan om zich te onderscheiden. Daarom hebben wij naast de merken die vast in het Intratuin assortiment zijn opgenomen, ook een aantal exclusievere merken. De merken die vast in het Intratuin assortiment zijn opgenomen, kun je hier vinden.


Hier een overzicht van onze exclusieve merken:


- Riverdale


- Rivièra Maison


- Casa Vivante


- Eleonora


- Fidrio


- Weber


- Big Green Egg


- Happy House


- Lief!


- 4 seasons


- Silk-ka


- Snoerboer

Lees meer Lees minder
Trends & advies

Trends & advies

Wil jij ook op de hoogte blijven van de trends in interieur design? Of kan jij wel wat inspiratie en advies gebruiken over je eigen interieur. Loop dan eens langs bij onze stylistes op de sfeerafdeling. 


Onze lieftallige stylistes weten alles van de laatste trends en kunnen jou verder helpen als je vastloopt met je eigen interieur. Er loopt altijd een styliste op de sfeerafdeling die je verder kan helpen met een (korte) vraag. 


Advies van een styliste bij Intratuin IJsselstein


Je krijgt een uur advies onder het genot van een kopje koffie of thee bij ons in de winkel. Kosten zijn €25,-. Je krijgt een kortingsvoucher ter waarde van €25,- die je gelijk in de winkel kan inwisselsen bij besteding vanaf €250,-. 


Styliste 'at home'


Een van onze stylistes komt een uur bij je thuis voor jouw persoonlijke advies. Voordeel is dat de styliste gelijk indruk opdoet van de ruimte. De kosten zijn €45,-. Je krijgt dan ook gelijk een kortingsvoucher ter waarde van €45,- die je in kan leveren bij een besteding van €400,- in onze winkel. 

Lees meer Lees minder
High tea

High tea

Lekker ontspannen met een flinke pot thee en de lekkerste hapjes: van een high tea wordt iedereen blij! Wij van Intratuin ook en daarom maken we er een echt feestje van. In 't Tuincafé bieden we verschillende high tea's aan voor verschillende soorten trek.


 Zin in zoet? Ga dan voor een theekransje. Bij het theekransje krijg je een flinke pot thee met allerlei lekkers. Brownies, chocolade... Het theekransje is voor de echte zoetekauwen! Voor genietmoment betaal je maar 7,50! 


Niet alleen maar zoete hapjes bij je thee? Ga voor de 'standaard' high tea, waar eigenlijk helemaal niks standaard aan is. Je krijgt namelijk verschillende soorten thee en een etagière vol met typisch Engelse lekkernijen. Zoet en hartig: deze high tea word je niet snel zat! Voor maar 14,95 geniet je van deze fijne high tea!


Ben je toe aan luxe of heb je iets te vieren? Kies dan voor de  luxe high tea. En luxe is 'ie! Je krijgt een etagière vol met zoete en hartige hapjes en daarnaast extra specialiteiten zoals lemon cake, medovnik en carrot cake. Daarnaast kun je kiezen voor verse muntthee bij je hapjes. Voor maar 19,95 per persoon kun je de hele middag lekker genieten! 


Om het feestje voor elke high tea af te maken dekken we de tafel in met Blond Amsterdam servies.


High tea's moet je minimaal 4 dagen van tevoren reserveren. Bij een grotere groep geruime tijd van tevoren, zodat wij alles tot in de puntjes kunnen voorbereiden! LET OP! Onze high tea's doen het altijd goed en we hebben maar een beperkt aantal plaatsen, vol is helaas ook echt vol. Zorg dus dat je geruime tijd van te voren reserveert. Weet je al vroeg wanneer je wilt komen high tea'n? Reserveer dan gelijk!


Om te reserveren kun je een mailtje sturen naar: tuincafe@ijsselstein.intratuin.nl. Noem hierin even de datum waarop je wil komen, het tijdstip, het aantal personen, welke soort high tea je wil en noem ook eventuele allergieën of dieetwensen.  


We hopen je snel te zien in ons Tuincafé! Tot dan!

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

KIDS: Paaskuikenmandje knutselen + presentje

KIDS: Paaskuikenmandje knutselen + presentje

Van 12 t/m 25 maart delen we een paasknutselvel uit aan kinderen. Van dit knutselvel kunnen kinderen een leuk paasmandje knutselen.

Kinderen die in het paasweekend van zaterdag 31 maart of maandag 2 april terug komen bij ons in de winkel om hun creatie van het paasmandje te laten zien, ontvangen van ons een leuk kleinigheidje.

Lees meer Lees minder
Uitleen gereedschap

Uitleen gereedschap

ma. 26 februari t/m zo. 1 april
Ook dit jaar kun je weer 4 verschillende electrische apparaten lenen bij Intratuin IJsselstein; dat zijn de hogedrukreiniger, verticuteermachine, accu heggenschaar en de accu bladruimer.


Actievoorwaarden:
Voor € 15,- + borg (€100,-) een halve dag (4 uur) 1 van de 4 apparaten lenen. 
Als je het apparaat netjes terugbrengt ontvangt je de borg terug in de vorm van een Intratuin cadeaukaart van eveneens € 15,-. Zo leen je het apparaat "gratis".


Wil je liever het apparaat een dag willen huren, dus 2 dagdelen? Dan betaal je €30,- borg en ontvangt je bij het inleveren € 30,- retour op een cadeaukaart. En bij 2 dagen uitlenen, (dus 4 dagdelen) betaal je € 60,-

Lees meer Lees minder
Potgrond Drive-in

Potgrond Drive-in

Weekenden: 17/18 maart en 24/25 maart
Na het succes van de afgelopen jaren organiseren wij ook dit jaar weer de potgronddagen bij Intratuin IJsselstein!

Rij met je auto langs onze potgrond drive-in en wij laden het gewenste aantal zakken potgrond voor jouw in. Daarbij is de potgrond is ook nog eens super scherp geprijsd tijdens deze potgronddagen!

Lees meer Lees minder
Bloemenkrans met paasgeel maken=VOL!!!

Bloemenkrans met paasgeel maken=VOL!!!

Trend workshop voor volwassenen. = VOL!!!

ZATERDAG 10 MAART
Maak voor pasen een mooie krans met Salix- en Ruscustakken, Ranonkels en droogbloemen. Deze workshop kost € 15,- per persoon. De workshop is inclusief een drankje en wat lekkers. Vanaf 14:00 uur.Reserveer via onderstaande reserveer knop.
Je kunt je aanmelden bij onze servicebalie in de winkel of telefonisch via onze klantenservice: 030-6882409

Lees meer Lees minder
Kids workshops

Kids workshops

Wij organiseren verschillende leuke workshops en activiteiten in onze winkel waar kinderen vanaf 4 jaar aan deel kunnen nemen. Indien anders vermeld vragen wij om een kleine bijdrage van € 2,50 per kind.


ZATERDAG 17 MAART
Figuurtje zaaien
vanaf 14:00 tot 16:00 uur

ZATERDAG 24 MAART
Figuurtje zaaien
vanaf 14:00 tot 16:00 uur

WOENSDAG 28 MAART
Paasei wordt harig koppie
vanaf 14:00 tot 15:00 uur en 15:00 tot 16:00 uurReserveer via onderstaande reserveerknop.
Je kunt je aanmelden bij onze servicebalie in de winkel of telefonisch via onze klantenservice: 030-6882409

Reserveer Lees meer Lees minder

Medewerker Bloemenshop

24-38 uur

De Functie
Voor de functie Medewerker Bloemenshop zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker met groen kennis. Je bent verantwoordelijk voor een optimale presentatie en verkoop van de bloemen/boeketten door middel van een klantgerichte houding en handelswijze. Iemand die onze klanten met een vriendelijke lach kan adviseren over onze bloemen en boeketten.


Je hebt een commerciële, flexibele en klantvriendelijke instelling en je streeft er naar een perfecte afdeling neer te zetten. Klantgerichtheid, resultaatgericht en flexibiliteit zijn belangrijke steekwoorden die bij het uitvoeren van deze functie niet mogen ontbreken. Je wisselt, samen met je collega’s, het assortiment door in te spelen op seizoenen, trends en acties en je hebt daar een actieve houding in.


Deze functie is voor minimaal 24 uur in de week voor de Bloemenshop, maar kan ook fulltime ingevuld worden (max 38 uur) indien je ook werkzaam wilt zijn op de afdelingen Zijde/Arrangementen. De dagen zijn in overleg, wel moet je op zaterdag en/of zondag beschikbaar zijn om af te wisselen met andere collega’s.


Profiel
Je bent een representatieve persoonlijkheid met een groot inlevingsvermogen. Wij vragen van jou sterke communicatieve eigenschappen en vooral een ijzersterke motivatie. Een achtergrond in snijbloemen is een pré. Je bent gewend om de trends te volgen en vernieuwend te werken. Je kan goed in een team samenwerken en je hebt het vermogen om de ontwikkeling van een team positief te beïnvloeden.


Wij bieden
Een veelzijdige functie in een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. En waar jij samen met je collega’s altijd klaarstaat voor onze klanten. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao fashion, sport & lifestyle, module tuincentra.


Reageer
Spreekt deze functie jou aan? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Mail naar sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Anita van Engelen, Weg der Verenigde Naties 2, 3405 AZ Benschop. Voor vragen over deze vacature kunt je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

Lees meer Lees minder

Verantwoordelijke Servicebalie

24 uur

De Functie
Voor de servicebalie zijn wij op zoek naar een doortastende medewerker die als een spin in het web kan functioneren. Je bent vaak het eerste of laatste aanspreekpunt voor onze klanten. Naast telefonisch contact verricht je ook ondersteunende administratieve werkzaamheden voor de afdelingen. Maar bovenal zorg je voor tevreden klanten. Iedere ochtend start je met je team om de doelen voor de dag te bepalen. Daarnaast draai je een dag in de week achter de kassa mee. Je zorgt ervoor dat iedere klant perfect geholpen wordt. Je verleent aan iedere klant die je helpt fantastische service met een glimlach.


Deze functie is voor 24 uur in de week. De dagen zijn in overleg, wel moet je op zaterdag en zondag beschikbaar zijn om af te wisselen met andere collega’s.


Profiel
Je bent een representatieve persoonlijkheid met een groot inlevingsvermogen en kan creatief in oplossingen denken. Wij vragen van jou sterke communicatieve eigenschappen en vooral een ijzersterke motivatie. Ben je stressbestendig, klantgericht en flexibel en kan je goed in teamverband werken? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Wij bieden
Een veelzijdige functie in een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. En waar jij samen met je collega’s altijd klaarstaat voor onze klanten. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao fashion, sport & lifestyle, module tuincentra.


Reageer
Ben jij die harde werker die niet bang is voor vieze handen? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Mail naar  sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Anita van Engelen, Weg der Verenigde Naties 2, 3405 AZ Benschop. Voor vragen over deze vacature kunt je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

Lees meer Lees minder

Verantwoorelijke tuinmeubelafdeling

32-38 uur

Functie
Voor onze tuinmeubelafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiast verkooptalent. Je bent representatief, servicegericht, klantvriendelijk en je hebt een commerciële instelling. Daarnaast vind je het leuk om in een team te werken en resultaat te boeken. Dit zijn de kernwoorden die bij het uitvoeren van deze functie niet mogen ontbreken. Je bent verantwoordelijk voor een optimale presentatie en in- en verkoop van de tuinmeubelafdeling. En hoe leuk is het dat je het laatste stukje service ook nog mag verlenen door de tuinmeubelen zelf bij de klant af te leveren.


Deze functie is voor 32-38 uur in de week. De dagen zijn in overleg, wel moet je op zaterdag en zondag beschikbaar zijn, om af te wisselen met andere collega’s.


Profiel
Je bent klantvriendelijk, flexibel en initiatiefrijk. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt goed in een team samenwerken. Je beschikt daarnaast over uitstekende communicatieve vaardigheden, een commerciële instelling en verkopen/adviseren is je tweede natuur. Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wij Bieden                                                                                                                                                                   Een veelzijdige functie in een dynamisch en professioneel bedrijf waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal en waar je je snel thuis zult voelen. Kortom, Intratuin IJsselstein is een winkel waar het leuk werken is. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao fashion, sport & lifestyle, module tuincentra.

Reageer                                                                                                                                                                        Durf jij deze uitdaging aan? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Mail naar sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Ketloum Titsuit, Weg der Verenigde Naties 2, 3405 AZ Benschop. Voor vragen over deze vacature kun je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409.

Lees meer Lees minder