• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 52 winkels in Nederland
Intratuin IJsselstein

Intratuin IJsselstein

Intratuin IJsselstein is de leukste en vooral gezelligste Intratuin van Nederland. Wij hebben de mooiste planten, een prachtige sfeerafdeling vol inspiratie, lekker eten in ons tuincafé en ook nog de leukste collega’s.


Je vindt bij ons altijd de nieuwste ideeën, tips en trends voor je huis, je tuin, terras en dier. Ieder seizoen weer. Zo blijven wij  voortdurend in beweging om u de beste winkelervaring mee te geven. Hiernaast hebben we ook regelmatig leuke workshops en events.


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom onze winkel, inspiratie opdoen en als eerste kennis nemen van alle acties en opkomende activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.


We zien je graag bij ons in de winkel. Tot snel!

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname Nationale Bloemenbon Inname Nationale Bloemenbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Oplaadpunt elektrische auto Oplaadpunt elektrische auto
 • Invalidentoilet Invalidentoilet
 • Invalidenparkeerplaats Invalidenparkeerplaats
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin IJsselstein
Weg der Verenigde Naties 2
3405 AZ Benschop
030-6882409

info@ijsselstein.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Hemelvaartsdag | 25 mei | 10:00 - 17:00


1e Pinksterdag | 4 juni | gesloten


2e Pinksterdag | 5 juni | 10:00 - 17:00


Laatste nieuws

/

/

Wat is een levende tuin?


In een levende tuin kun je de natuur zien, voelen, horen, ruiken en proeven. Rondom je eigen huis wordt het fijner en gezonder voor jezelf, kinderen en dieren.


Wat een beetje groen met mensen en dieren doet, is van onschatbare waarde. Groen geeft inspiratie, plezier en ontspanning. Groen is goed voor je gezondheid. Groen helpt ons tegen wateroverlast, groen zuivert de lucht. Groen verhoogt de kwaliteit van ons leven en verbetert het milieu. Je kunt er zelfs van eten! En niet alleen wij, ook vogels, vlinders en egels vinden voedsel in het groen.


Dus waarom onze tuinen, parken en bedrijventerreinen vullen met stenen? Geef groen de ruimte. Laat groen meer leven. Gewoon rondom je eigen plek!


Ruil stenen in voor planten en bloemen. Het weghalen van één steen maakt al verschil. Straten, buurten en steden fleuren op, kinderen kunnen lekker ravotten, vogels, vlinders en andere dieren krijgen weer ruimte.


Daarom. Doe ook mee. Breng je omgeving tot leven met meer bloemen, planten en ander groen.


Maak van je tuin, een levende tuin!


De noodzaak


We worstelen met milieuthema's zoals klimaatverandering, hogere temperaturen in de stad, wateroverlast bij hevige regenval en grote hoeveelheden CO2 en fijnstof in de lucht wat invloed heeft op onze gezondheid. Meer groen om ons heen helpt mee dat allemaal te verbeteren. Want groen nodigt kinderen uit tot buitenspelen. Bovendien is meer ruimte voor natuur goed voor het milieu. Regenwater kan makkelijker weg en bomen, planten en bloemen zuiveren de lucht. Dus hoe meer groen om ons heen, hoe beter dat is voor onze gezondheid!


Als je alle tuinen in Nederland bij elkaar zou optellen, kom je uit op een gebied dat tien keer zo groot is als Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Alle levende tuinen samen maken zowel steden als dorpen stukken aantrekkelijker voor mensen, dieren en planten.


Wil je meer weten over de levende tuin? Klik hier om de site te bezoeken.


Lees meer Lees minder
'

'

Wil jij ook op de hoogte blijven van de trends in interieur design? Of kan jij wel wat inspiratie en advies gebruiken over je eigen interieur. Loop dan eens langs bij onze stylistes op de sfeerafdeling. 


Onze lieftallige stylistes weten alles van de laatste trends en kunnen jou verder helpen als je vastloopt met je eigen interieur. Er loopt altijd een styliste op de sfeerafdeling die je verder kan helpen met een (korte) vraag. 


Advies van een styliste bij Intratuin IJsselstein


Je krijgt een uur advies onder het genot van een kopje koffie of thee bij ons in de winkel. Kosten zijn €25,-. Je krijgt een kortingsvoucher ter waarde van €25,- die je gelijk in de winkel kan inwisselsen bij besteding vanaf €250,-. 


Styliste 'at home'


Een van onze stylistes komt een uur bij je thuis voor jouw persoonlijke advies. Voordeel is dat de styliste gelijk indruk opdoet van de ruimte. De kosten zijn €45,-. Je krijgt dan ook gelijk een kortingsvoucher ter waarde van €45,- die je in kan leveren bij een besteding van €400,- in onze winkel. 

Lees meer Lees minder
-

-

Lees meer Lees minder
.

.

High tea'en doe je niet even, nee daar trek je een hele middag voor uit. Daar moet je bourgondisch goed van kunnen genieten. Dat snappen wij heel goed, dus maken we er een feestje van. In 't Tuincafé bieden we verschillende high tea's aan voor verschillende soorten trek.


Lekkere trek? Ga dan voor een theekransje. Bij het theekransje krijg je een kannetje thee met zoete versnaperingen zoals home made boterkoek, brownies en le chocolat. Het theekransje is voor de echte zoetekauwen onder ons. Dat het theekransje dan maar €7,50 per persoon is, is de kers op de taart...of het kransje op de thee.


Zoete én hartige trek? Dan ga je voor de 'standaard' high tea. Deze is voor de doorgewinterde theeleut. Je krijgt namelijk verschillende soorten thee en een etagière vol met typisch engelse high tea goodies. Warm en koud, zoet en hartig, je krijgt het allemaal. Voor €14,95 per persoon kan de theeleut zijn dag niet op.


Trek deluxe? Wil je extravagant dan kies je voor de luxe high tea. Deze high tea is voor de royalty onder ons. Je krijgt een etagière met warm, koud, zoet en hartig, dan krijg je extra specialiteiten erbij zoals lemon cake, medovnik en carrot cake. Je krijgt er ook verse muntthee bij. Deze high tea kies je als je indruk wilt maken op je schoonmoeder ;-). Voor €19,95 per persoon kan je niet thuis blijven zitten.


Om het feestje voor elke high tea af te maken dekken we de tafel in met Blond Amsterdam servies.


High tea's moet je minimaal 2 dagen van tevoren reserveren. Bij een grotere groep geruime tijd van tevoren. LET OP! Onze high tea's doen het altijd goed en we hebben maar een beperkt aantal plaatsen, vol=vol. Zorg dus dat je geruime tijd van te voren reserveert.


We proberen iedereen naar wens te kunnen plaatsen en te voorzien van een high tea, maar we hopen op je begrip als dit soms niet kan.
Om te reserveren kan je een email sturen naar: tuincafe@ijsselstein.intratuin.nl. Het volgende moet je doorgeven: - Datum - Tijdstip - Aantal personen - Soort high tea - Eventuele allergieën/dieetwensen


We hopen je snel te zien in ons tuincafé! Tot dan!

Lees meer Lees minder
,

,

Ook voor kinderen is er genoeg te doen bij Intratuin IJsselstein. Blijf op de hoogte van alle kinderactiviteiten door af en toe eens op de site te kijken bij dit kopje. Geïnteresserd in één van onze kinderworkshops? Klik dan op de workshop voor meer informatie. Dit zijn onze eerstvolgende activiteiten:
Lees meer Lees minder
:

:

Intratuin IJsselstein doet er alles aan om zich te onderscheiden. Daarom hebben wij naast de merken die vast in het Intratuin assortiment zijn opgenomen, ook een aantal exclusievere merken. De merken die vast in het Intratuin assortiment zijn opgenomen, kun je hier vinden.


Hier een overzicht van onze exclusieve merken:


- Riverdale


- Rivièra Maison


- Casa Vivante


- Eleonora


- Fidrio


- Weber


- Big Green Egg


- Happy House


- Lief!


- 4 seasons


- Silk-ka


- Snoerboer

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

..

..

Zaterdag 27 mei organiseren wij een barbecue demonstratie met een Big Green Egg barbecue. Zo kun je zien wat je allemaal met deze barbecue kan doen! Kom langs en ontdek alle mogelijkheden van de Big Green Egg barbecue.

Lees meer Lees minder
Nutro voedingsadviesdag | 27 mei

Nutro voedingsadviesdag | 27 mei

Op zaterdag 27 mei komt de voedingsdeskundige langs. Kom naar onze winkel en ontdek wat Nutro Natural Choice voeding kan betekenen voor uw hond.
Lees meer Lees minder

Weekendmedewerker Tuinmeubelen/BBQ

IJsselstein

De Functie
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste weekendmedewerker voor ons afdeling tuinmeubelen. Je bent mede verantwoordelijk voor de verkoop en presentatie van de producten op deze afdeling en het aanvullen van de winkel, het verkopen van tuinmeubelen is je hoofdtaak. Hoe leuk is het om onze klanten te kunnen adviseren en informeren en dat de klant uiteindelijk bij jou de tuinset aanschaft. Het op deskundige wijze adviseren van klanten is één van de belangrijkste taken, op deze manier verlaat de klant met een tevreden gevoel en de juiste producten de winkel. Je zorgt samen met je collega’s voor een perfecte uitstraling.


Profiel
Wij zoeken een flexibele, enthousiaste collega bij wie service hoog in het vaandel staat. Je bent representatief, spontaan, klantgericht en weet (of wil veel leren) over producten van je afdeling. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je kan in teamverband werken. Verder ben je beschikbaar in de weekenden, vakanties en feestdagen.


Wij bieden
Een flinke dosis gezelligheid en een leuke afwisselende functie in een dynamisch en professioneel bedrijf. Waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO fashion, sport & lifestyle, module tuincentra.


Reageer
Ben jij deze enthousiaste medewerker? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Mail naar sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Anita van Engelen, Weg der Verenigde Naties 2, 3405 AZ Benschop. Voor vragen over deze vacature kunt je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

Lees meer Lees minder

Weekendmedewerker Magazijn

IJsselstein

De Functie
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste weekendmedewerker voor ons magazijn. Je bent mede verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen het magazijn. Je helpt met het klaarzetten van bestellingen, het afhandelen van binnenkomende goederen, klanten helpen met het laden van aangekochte artikelen. Het magazijn is het hart van de winkel!


Profiel
Je hebt een flexibele, klantvriendelijke instelling en een representatieve uitstraling. Je bent netjes, geordend en graag dienstverlenend bezig. Je hebt een positieve inzet en bent beschikbaar op zaterdagen en/of zondagen, feestdagen en in de vakanties.


Wij bieden
Een leuke afwisselende functie in een dynamisch en professioneel bedrijf. Waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO fashion, sport & lifestyle, module tuincentra.


Reageer
Ben jij deze enthousiaste medewerker? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Mail naar sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Anita van Engelen, Weg der Verenigde Naties 2, 3405 AZ Benschop. Voor vragen over deze vacature kunt je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

Lees meer Lees minder

BBQ Demo Kok

IJsselstein

De Functie
Ter ondersteuning van de verkoopmedewerkers op de barbecueafdeling zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste (leerling) kok met kennis van zaken. Je taken zullen bestaan uit het bereiden van je eigen culinaire recepten op één van onze demonstratie BBQ’s. Je inspireert, adviseert en laat klanten kennismaken met BBQ kooktechnieken als grillen, koken en roken op zowel elektra, houtskool en gas. Tevens ben je zelf verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van je ingrediënten.


Profiel
Je hebt een flexibele, klantvriendelijke instelling en een representatieve uitstraling. Je kunt volledig zelfstandig functioneren en beschikt over goede communicatieve eigenschappen. Je bent beschikbaar op zaterdagen, zondagen en feestdagen die binnen onze winkelopeningstijden vallen. Relevante horeca ervaring is een pré.


Wij bieden
Een leuke afwisselende functie (op oproepbasis) in een dynamisch en professioneel bedrijf. Waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. Met gunstige werktijden, welke in onderling overleg worden vastgesteld, binnen onze winkelopeningstijden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO fashion, sport & lifestyle, module tuincentra.


Reageer
Ben jij onze BBQ Topper? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Mail naar sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Anita van Engelen, Weg der Verenigde Naties 2, 3405 AZ Benschop. Voor vragen over deze vacature kunt je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

Lees meer Lees minder

Verantwoordelijke Servicebalie

24 uur

De Functie
Voor de servicebalie zijn wij op zoek naar een doortastende medewerker die als een spin in het web kan functioneren. Je bent vaak het eerste of laatste aanspreekpunt voor onze klanten. Naast telefonisch contact verricht je ook ondersteunende administratieve werkzaamheden voor de afdelingen. Maar bovenal zorg je voor tevreden klanten. Iedere ochtend start je met je team om de doelen voor de dag te bepalen. Je zorgt ervoor dat iedere klant perfect geholpen wordt. Je verleent aan iedere klant die je helpt fantastische service met een glimlach.


Deze functie is voor 24 uur in de week. De dagen zijn in overleg, wel moet je op zaterdag en zondag beschikbaar zijn om af te wisselen met andere collega’s.


Profiel
Je bent een representatieve persoonlijkheid met een groot inlevingsvermogen en kan creatief in oplossingen denken. Wij vragen van jou sterke communicatieve eigenschappen en vooral een ijzersterke motivatie. Ben je stressbestendig, klantgericht en flexibel en kan je goed in teamverband werken? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Wij bieden
Een veelzijdige functie in een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. En waar jij samen met je collega’s altijd klaarstaat voor onze klanten. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao fashion, sport & lifestyle, module tuincentra.


Reageer
Ben jij die harde werker die niet bang is voor vieze handen? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Mail naar  sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Anita van Engelen, Weg der Verenigde Naties 2, 3405 AZ Benschop. Voor vragen over deze vacature kunt je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

Lees meer Lees minder

Medewerker Kamerplanten/zijde

32 uur

De Functie
Voor onze afdeling kamerplanten zoeken wij een medewerker die van aanpakken weet. Deze brede afdeling omvat onder andere de kamerplanten maar ook de binnen potterie. Je hebt een commerciële, flexibele en klantvriendelijke instelling en je streeft er naar een perfecte afdeling neer te zetten. Klantgerichtheid, resultaatgericht en flexibiliteit zijn belangrijke steekwoorden die bij het uitvoeren van deze functie niet mogen ontbreken. Je bent verantwoordelijk voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een klantgerichte houding en handelswijze. Je wisselt, samen met je collega’s, het assortiment door in te spelen op seizoenen, trends en acties en je hebt daar een actieve houding in.


Deze functie is voor 32 uur in de week. De dagen zijn in overleg, wel moet je op zaterdag en zondag beschikbaar zijn om af te wisselen met andere collega’s.


Profiel
Je bent een representatieve persoonlijkheid met een groot inlevingsvermogen. Wij vragen van jou sterke communicatieve eigenschappen en vooral een ijzersterke motivatie. Je bent gewend om de trends te volgen en vernieuwend te werken. Je kan goed in een team samenwerken en je hebt het vermogen om de ontwikkeling van een team positief te beïnvloeden.


Heb je geen aantoonbare werkervaring op het gebied van kamerplanten/snijbloemen dan vragen wij je niet te reageren op deze functie.


Wij bieden
Een veelzijdige functie in een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. En waar jij samen met je collega’s altijd klaarstaat voor onze klanten. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao fashion, sport & lifestyle, module tuincentra.


Reageer
Ben jij die harde werker die niet bang is voor vieze handen? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Mail naar  sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Anita van Engelen, Weg der Verenigde Naties 2, 3405 AZ Benschop. Voor vragen over deze vacature kunt je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

Lees meer Lees minder

Weekendmedewerker Tuinwinkel

IJsselstein

Op zoek naar een bijbaantje? Vaker buiten dan binnen? Altijd in je tuin te vinden? Dan zijn wij op zoek naar jou!


De Functie
Ter versterking van ons huidige team zijn wij voor onze koudekas afdeling in de tuinwinkel op zoek naar een enthousiaste toekomstige collega voor in de weekenden (vrijdagavond, zaterdag, evt. zon- en feestdagen en tijdens schoolvakanties).


Profiel
Wij zijn op zoek naar iemand die een klantvriendelijke en servicegerichte, representatieve uitstraling heeft. Je kan klanten verder helpen met vragen en meedenken met eventuele problemen en oplossingen. LET OP! We hebben mensen met spierballen nodig die zware dingen kunnen tillen.

Wij bieden
Een uitdagende functie in een jonge en energieke werkomgeving met leuke collega’s. Onze arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO fashion, sport en lifestyle, module tuincentra. De bedrijfscultuur bij Intratuin IJsselstein staat borg voor een plezierige en collegiale werkomgeving.


Reageer
Is jouw lievelingskleur GROEN? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken (klik op de button Solliciteer, onderaan) of mail naar sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Anita van Engelen, Weg der Verenigde Naties 2, 3405 AZ Benschop. Voor vragen over deze vacature kunt je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

Lees meer Lees minder