• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • *Gratis verzending v.a. €40,-
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • *Gratis verzending v.a. €40,-
Intratuin IJsselstein

Intratuin IJsselstein

Intratuin IJsselstein is de leukste en vooral gezelligste Intratuin van Nederland. Wij hebben de mooiste planten, een prachtige sfeerafdeling vol inspiratie, lekker eten in ons tuincafé en ook nog de leukste collega’s.


Je vindt bij ons altijd de nieuwste ideeën, tips en trends voor je huis, je tuin, terras en dier. Ieder seizoen weer. Zo blijven wij  voortdurend in beweging om u de beste winkelervaring mee te geven. Hiernaast hebben we ook regelmatig leuke workshops en events.


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom onze winkel, inspiratie opdoen en als eerste kennis nemen van alle acties en opkomende activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.


We zien je graag bij ons in de winkel. Tot snel!

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname Nationale Bloemenbon Inname Nationale Bloemenbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Oplaadpunt elektrische auto Oplaadpunt elektrische auto
 • Invalidentoilet Invalidentoilet
 • Invalidenparkeerplaats Invalidenparkeerplaats
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin IJsselstein
Weg der Verenigde Naties 2
3405 AZ Benschop
030-6882409

info@ijsselstein.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 10:00 - 17:00
Extra openingstijden

Laatste nieuws

.

.

Lekker ontspannen met een flinke pot thee en de lekkerste hapjes: van een high tea wordt iedereen blij! Wij van Intratuin ook en daarom maken we er een echt feestje van. In 't Tuincafé bieden we verschillende high tea's aan voor verschillende soorten trek.


 Zin in zoet? Ga dan voor een theekransje. Bij het theekransje krijg je een flinke pot thee met allerlei lekkers. Brownies, chocolade... Het theekransje is voor de echte zoetekauwen! Voor genietmoment betaal je maar 7,50! 


Niet alleen maar zoete hapjes bij je thee? Ga voor de 'standaard' high tea, waar eigenlijk helemaal niks standaard aan is. Je krijgt namelijk verschillende soorten thee en een etagière vol met typisch Engelse lekkernijen. Zoet en hartig: deze high tea word je niet snel zat! Voor maar 14,95 geniet je van deze fijne high tea!


Ben je toe aan luxe of heb je iets te vieren? Kies dan voor de  luxe high tea. En luxe is 'ie! Je krijgt een etagière vol met zoete en hartige hapjes en daarnaast extra specialiteiten zoals lemon cake, medovnik en carrot cake. Daarnaast kun je kiezen voor verse muntthee bij je hapjes. Voor maar 19,95 per persoon kun je de hele middag lekker genieten! 


Om het feestje voor elke high tea af te maken dekken we de tafel in met Blond Amsterdam servies.


High tea's moet je minimaal 4 dagen van tevoren reserveren. Bij een grotere groep geruime tijd van tevoren, zodat wij alles tot in de puntjes kunnen voorbereiden! LET OP! Onze high tea's doen het altijd goed en we hebben maar een beperkt aantal plaatsen, vol is helaas ook echt vol. Zorg dus dat je geruime tijd van te voren reserveert. Zeker in de maanden november en december zit de high tea erg snel vol. Dus weet je al vroeg wanneer je wilt komen high tea'n? Reserveer dan gelijk!


Om te reserveren kun je een mailtje sturen naar: tuincafe@ijsselstein.intratuin.nl. Noem hierin even de datum waarop je wil komen, het tijdstip, het aantal personen, welke soort high tea je wil en noem ook eventuele allergieën of dieetwensen.  


We hopen je snel te zien in ons Tuincafé! Tot dan!

Lees meer Lees minder
'

'

Wil jij ook op de hoogte blijven van de trends in interieur design? Of kan jij wel wat inspiratie en advies gebruiken over je eigen interieur. Loop dan eens langs bij onze stylistes op de sfeerafdeling. 


Onze lieftallige stylistes weten alles van de laatste trends en kunnen jou verder helpen als je vastloopt met je eigen interieur. Er loopt altijd een styliste op de sfeerafdeling die je verder kan helpen met een (korte) vraag. 


Advies van een styliste bij Intratuin IJsselstein


Je krijgt een uur advies onder het genot van een kopje koffie of thee bij ons in de winkel. Kosten zijn €25,-. Je krijgt een kortingsvoucher ter waarde van €25,- die je gelijk in de winkel kan inwisselsen bij besteding vanaf €250,-. 


Styliste 'at home'


Een van onze stylistes komt een uur bij je thuis voor jouw persoonlijke advies. Voordeel is dat de styliste gelijk indruk opdoet van de ruimte. De kosten zijn €45,-. Je krijgt dan ook gelijk een kortingsvoucher ter waarde van €45,- die je in kan leveren bij een besteding van €400,- in onze winkel. 

Lees meer Lees minder
:

:

Intratuin IJsselstein doet er alles aan om zich te onderscheiden. Daarom hebben wij naast de merken die vast in het Intratuin assortiment zijn opgenomen, ook een aantal exclusievere merken. De merken die vast in het Intratuin assortiment zijn opgenomen, kun je hier vinden.


Hier een overzicht van onze exclusieve merken:


- Riverdale


- Rivièra Maison


- Casa Vivante


- Eleonora


- Fidrio


- Weber


- Big Green Egg


- Happy House


- Lief!


- 4 seasons


- Silk-ka


- Snoerboer

Lees meer Lees minder
/

/

Wat is een levende tuin?


In een levende tuin kun je de natuur zien, voelen, horen, ruiken en proeven. Rondom je eigen huis wordt het fijner en gezonder voor jezelf, kinderen en dieren.


Wat een beetje groen met mensen en dieren doet, is van onschatbare waarde. Groen geeft inspiratie, plezier en ontspanning. Groen is goed voor je gezondheid. Groen helpt ons tegen wateroverlast, groen zuivert de lucht. Groen verhoogt de kwaliteit van ons leven en verbetert het milieu. Je kunt er zelfs van eten! En niet alleen wij, ook vogels, vlinders en egels vinden voedsel in het groen.


Dus waarom onze tuinen, parken en bedrijventerreinen vullen met stenen? Geef groen de ruimte. Laat groen meer leven. Gewoon rondom je eigen plek!


Ruil stenen in voor planten en bloemen. Het weghalen van één steen maakt al verschil. Straten, buurten en steden fleuren op, kinderen kunnen lekker ravotten, vogels, vlinders en andere dieren krijgen weer ruimte.


Daarom. Doe ook mee. Breng je omgeving tot leven met meer bloemen, planten en ander groen.


Maak van je tuin, een levende tuin!


De noodzaak


We worstelen met milieuthema's zoals klimaatverandering, hogere temperaturen in de stad, wateroverlast bij hevige regenval en grote hoeveelheden CO2 en fijnstof in de lucht wat invloed heeft op onze gezondheid. Meer groen om ons heen helpt mee dat allemaal te verbeteren. Want groen nodigt kinderen uit tot buitenspelen. Bovendien is meer ruimte voor natuur goed voor het milieu. Regenwater kan makkelijker weg en bomen, planten en bloemen zuiveren de lucht. Dus hoe meer groen om ons heen, hoe beter dat is voor onze gezondheid!


Als je alle tuinen in Nederland bij elkaar zou optellen, kom je uit op een gebied dat tien keer zo groot is als Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Alle levende tuinen samen maken zowel steden als dorpen stukken aantrekkelijker voor mensen, dieren en planten.


Wil je meer weten over de levende tuin? Klik hier om de site te bezoeken.


Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

Kerstworkshop Bloemschikken

Kerstworkshop Bloemschikken

Laat op vrijdag 15 en 22 december uw bloemschikkunsten zien! We gaan deze avonden drie verschillende stukken maken waaronder een traditioneel stuk, een boeket binden en schikken in vaas, en een arrangement op pin (zie de afbeeldingen hieronder). U kunt kiezen uit één van deze workshops. Net als voorgaande jaren gaan we er een mooie creatieve avond van maken!


De workshops beginnen om 19.00 uur en duren zo'n 2-2,5 uur.


De kosten van de workshops zijn: • Traditioneel stuk € 37,50

 • Boeket incl. vaas € 35,95

 • Arrangement op pin (50 cm hoog) € 34,95


Wilt u voorbeelden zien van de verschillende arrangementen? Stuur dan even een mailtje naar IJ52_bloemenshop@ijsselstein.intratuin.nl 


Het zal een geheel verzorgde avond worden inclusief koffie en thee. U kunt eventueel kiezen voor een heerlijk plankje met delicatessen. De kosten hiervan zijn €5,- p.p.


Geef u tijdig op. Dit kan via de website, in onze winkel bij de klantenservice, telefonisch via 030-6882409 of stuur een email met uw naam, aantal personen, de gewenste datum en welk kerststuk u wilt maken naar klantenservice@ijsselstein.intratuin.nl.


Wij hebben er erg veel zin in en hopen ons enthousiasme over te brengen op u. Zodat u met een kunstwerk om trots op te zijn de deur uit gaat.


We zien u graag bij één van de workshops!

Reserveer Lees meer Lees minder
Vuurwerkshow

Vuurwerkshow

Tijd om te knallen! Op 14 december is er weer een grote vuurwerkshow bij Intratuin IJsselstein. Kom kijken wat voor prachtig vuurwerk we dit jaar weer de lucht in schieten en bereid je alvast voor op een knallend Oud en Nieuw!


De aanvang voor de vuurwerkshow is 19.30 en om 20.00 barst het feest los op het terrein naast de Intratuin. Wil je alvast een voorproefje? Kijk dan hier naar de trailer van deze toffe avond! Kom jij 14 december kijken? Wij hebben er zin in! 

Lees meer Lees minder
Workshop Kerst kokodama

Workshop Kerst kokodama


Maak tijdens de Kerstinspiratie avond op 22 november je eigen Kerst kokodama! Ga, onder het genot van een hapje en een drankje, aan de slag met lichtjes, mos en corokia om je eigen kerstkunstwerk te creëren. De workshop wordt gegeven tussen 18.00 en 20.30. 


Deze workshop kost €10,00 en gaat niet op inschrijving. Je kunt dus gewoon lekker binnen wandelen. Echter, wij zouden het erg waarderen als je zou willen melden dat je komt, mocht je dit nu al weten! Zo kunnen wij inschatten hoeveel we moeten inkopen en zo kunnen er zo veel mogelijk mensen meedoen aan de workshops! Je kunt laten weten dat je komt via de reserveerbutton onderaan dit bericht, in de winkel bij de klantenservice, telefonisch via 030-6882409 of per mail op klantenservice@ijsselstein.intratuin.nl, geef hierbij je naam en contactgegevens door. 

Reserveer Lees meer Lees minder
Workshop ster met mos en lichtjes

Workshop ster met mos en lichtjes


Ga aan de slag met bamboe, mos en lichtjes! Deze prachtige kerstster gaat zeker weten de show stelen in jouw interieur. Onder het genot van een hapje en een drankje leer jij tijdens de Kerstinspiratie avond op 22 november hoe je deze prachtige ster kunt maken. De workshop wordt tussen 18.00 en 20.30 gegeven. 


Deze workshop kost €7,50 en gaat niet op inschrijving.Je kunt dus gewoon lekker binnen wandelen. Echter, wij zouden het erg waarderen als je zou willen melden dat je komt, mocht je dit nu al weten! Zo kunnen wij inschatten hoeveel we moeten inkopen en zo kunnen er zo veel mogelijk mensen meedoen aan de workshops! Je kunt laten weten dat je komt via de reserveerbutton onderaan dit bericht, in de winkel bij de klantenservice, telefonisch via 030-6882409 of per mail op klantenservice@ijsselstein.intratuin.nl, geef hierbij je naam en contactgegevens door. 

Reserveer Lees meer Lees minder
Workshop Eucalyptus krans maken

Workshop Eucalyptus krans maken

Deze hippe kerstkrans past perfect in een huis vol groen! Tijdens de Kerstinspiratie avond op 22 november kun je onder het genot van een hapje en een drankje leren hoe je deze gave krans maakt. De workshop wordt tussen 18.00 en 20.30 gegeven. 


Deze workshop kost €15,00 en gaat niet op inschrijving. Je kunt dus gewoon lekker binnen wandelen. Echter, wij zouden het erg waarderen als je zou willen melden dat je komt, mocht je dit nu al weten! Zo kunnen wij inschatten hoeveel we moeten inkopen en zo kunnen er zo veel mogelijk mensen meedoen aan de workshops! Je kunt laten weten dat je komt via de reserveerbutton onderaan dit bericht, in de winkel bij de klantenservice, telefonisch via 030-6882409 of per mail op klantenservice@ijsselstein.intratuin.nl, geef hierbij je naam en contactgegevens door. 

Reserveer Lees meer Lees minder
Kidsworkshop Sinterklaas makker versieren

Kidsworkshop Sinterklaas makker versieren

Woensdagmiddag 29 november organiseren we weer een super leuke kidsworkshop. Dit keer gaan we aan de slag met makkers, fondant en ander lekkers om de meest verukkelijke Sinterklaas makker te maken. Ben jij ook zo'n zoetekauw? Of vind jij het leuk om dingen te versieren? Schrijf je dan nu in! 

Deze workshop is op inschrijving, dit kan op deze site, in de winkel bij de klantenservice, telefonisch via 030-6882409 of per mail op klantenservice@ijsselstein.intratuin.nl, geef hierbij je naam en contactgegevens door, welke starttijd je wilt (alleen 14:45 is nog beschikbaar) en met hoeveel vriendjes en vriendinnetjes je wilt komen. De workshop bedraagt €2,50 per persoon. Vol = vol.

Reserveer Lees meer Lees minder
Kerstinspiratie avond

Kerstinspiratie avond

Om alvast helemaal in de sfeer van kerst te komen organiseren wij een kerstinspiratie avond op woensdag 22 november van 18:00 tot 21:00. Kom langs, drink een winters drankje en ontdek het nieuwe kerstassortiment. Of doe mee aan leuke workshops en laat je inspireren!


Naast dat je de kerstcollectie kunt bekijken en kunt genieten van diverse demonstraties, bieden wij op deze avond ook drie leuke workshops aan. 


Workshop ‘Krans van eucalyptus’  
Deze hippe variant van een kerstkrans past helemaal in de groentrend! De workshop kost  €15.- per persoon en je kunt tussen 18.00-20.30 deelnemen. De workshops zijn op basis van inloop, dus je hoeft in principe niet te reserveren. Toch vragen we je om wel even te laten weten dat je komt, mocht je dit al weten, want zo kunnen wij inschatten hoeveel we moeten inkopen! Laat dit weten in de winkel bij de klantenservice, telefonisch via 030-6882409 of per mail op klantenservice@ijsselstein.intratuin.nl, geef hierbij je naam en contactgegevens door. 


Workshop ‘ster van mos’  
Ga aan de slag met bamboe, mos en lichtjes! Maak een prachtige kerstster die de hele maand december de show zal stelen in je woonkamer. Deze workshop kost €7.50 per persoon en meedoen kan tussen 18.00-20.30. De workshops zijn op basis van inloop, dus je hoeft in principe niet te reserveren. Toch vragen we je om wel even te laten weten dat je komt, mocht je dit al weten, want zo kunnen wij inschatten hoeveel we moeten inkopen! Laat dit weten in de winkel bij de klantenservice, telefonisch via 030-6882409 of per mail op klantenservice@ijsselstein.intratuin.nl, geef hierbij je naam en contactgegevens door. 


Workshop ‘kerst kokodama’      
Maak je eigen kokodama in kerststijl! Deze workshop kost €10.- per persoon en tussen 18.00-20.30 uur kan men deelnemen.  De workshops zijn op basis van inloop, dus je hoeft in principe niet te reserveren. Toch vragen we je om wel even te laten weten dat je komt, mocht je dit al weten, want zo kunnen wij inschatten hoeveel we moeten inkopen! Laat dit weten in de winkel bij de klantenservice, telefonisch via 030-6882409 of per mail op klantenservice@ijsselstein.intratuin.nl, geef hierbij je naam en contactgegevens door. 


 

Lees meer Lees minder
Kidsworkshop lichtpotje maken // VOL

Kidsworkshop lichtpotje maken // VOL

Deze workshop zit helaas helemaal vol! Houd onze site en Facebook in de gaten voor meer leuke workshops! 


Woensdagmiddag 15 november organiseren wij weer een leuke kidsworkshop. We gaan aan de slag met een potje, een lichtje en andere materialen om het mooiste lichtpotje te maken. Hou je van het maken van je eigen decoratie? Vind jij het leuk als dit lichtpotje straks het lichtpuntje van je huis is? Doe dan zeker mee!


Groep van 15:30 zit VOL, alleen nog een aantal plekken beschikbaar in de eerste groep van 14:45 uur.Deze workshop is op inschrijving, dit kan op deze site, in de winkel bij de klantenservice, telefonisch via 030-6882409 of per mail op klantenservice@ijsselstein.intratuin.nl, geef hierbij je naam en contactgegevens door, welke starttijd je wilt (of 14:45 óf 15:30) en met hoeveel vriendjes en vriendinnetjes je wilt komen. De workshop bedraagt €2,50 per persoon. Vol = vol.

Lees meer Lees minder
Schoentje zetten

Schoentje zetten

Sinterklaas komt ook dit jaar weer naar Intratuin IJsselstein om de liefste kindjes te belonen met een cadeautje. Daarom mag je jouw zelf geknutselde schoentje zetten bij Intratuin IJsselstein. Het knutselvel voor je schoentje kun je ophalen vanaf maandag 20 november bij de klantenservice. Tussen 20 november en 1 december kun je dan je schoentje komen zetten. En op 2 december tussen 14:00 en 16:00 staat jouw schoentje klaar met een presentje van Sinterklaas!

Lees meer Lees minder

Medewerker seizoen arrangementen/snijbloemen

20 uur

De Functie
Voor de functie seizoen arrangementen zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker met groen kennis. Iemand die onze klanten met een vriendelijke lach kan adviseren over planten en producten en die plant- en pot arrangementen maakt. Je hebt een commerciële, flexibele en klantvriendelijke instelling en je streeft er naar een perfecte afdeling neer te zetten. Klantgerichtheid, resultaatgericht en flexibiliteit zijn belangrijke steekwoorden die bij het uitvoeren van deze functie niet mogen ontbreken. Je wisselt, samen met je collega’s, het assortiment door in te spelen op seizoenen, trends en acties en je hebt daar een actieve houding in.


Deze functie is voor gemiddeld 20 uur in de week (in het hoogseizoen 3 dagen en het laagseizoen 2 dagen per week). De dagen zijn in overleg, wel moet je op zaterdag en/of zondag beschikbaar zijn om af te wisselen met andere collega’s.


Profiel
Je bent een representatieve persoonlijkheid met een groot inlevingsvermogen. Wij vragen van jou sterke communicatieve eigenschappen en vooral een ijzersterke motivatie. Een achtergrond in snijbloemen is een pré. Je bent gewend om de trends te volgen en vernieuwend te werken. Je kan goed in een team samenwerken en je hebt het vermogen om de ontwikkeling van een team positief te beïnvloeden.


Wij bieden
Een veelzijdige functie in een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. En waar jij samen met je collega’s altijd klaarstaat voor onze klanten. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao fashion, sport & lifestyle, module tuincentra.


Reageer
Ben jij die harde werker die niet bang is voor vieze handen? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Mail naar  sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Anita van Engelen, Weg der Verenigde Naties 2, 3405 AZ Benschop. Voor vragen over deze vacature kunt je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

Lees meer Lees minder

Weekendmedewerker Dier

IJsselstein

De Functie
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een vriendelijke en representatieve medewerker voor de afdeling dier voor de vrijdagavond, zaterdag en/of zondagen, feestdagen en vakanties. Als medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop, verzorging en presentatie van de dieren en diergerelateerde producten, het schoonmaken van aquaria en aanvullen van alle producten op de afdeling. Het op deskundige wijze adviseren van klanten is één van de belangrijkste taken, op deze manier verlaat de klant met een tevreden gevoel én met de juiste producten de winkel. Je zorgt samen met je collega’s voor een perfecte uitstraling van de winkel.


Profiel
Je hebt minimaal MBO niveau in de richting dier. Je bent representatief, spontaan, klantgericht en weet veel over dieren en diergerelateerde producten of bent bereid daarover te leren. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent klantvriendelijk en je kan in teamverband werken. 


Wij bieden
Een flinke dosis gezelligheid. Een veelzijdige functie in een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao tuincentra.


Reageer
Wij ontvangen graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken en mail naar  sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Anita van Engelen, Weg der Verenigde Naties 2, 3405 AZ Benschop. Voor vragen over deze vacature kunt je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409.Lees meer Lees minder

Kassamedewerker weekend

IJsselstein

De Functie
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een vriendelijke en representatieve medewerk(st)er voor de afdeling kassa voor de vrijdagavond, zaterdag en/of zondag, feestdagen en vakanties. Als medewerk(st)er kassa draag je zorg voor het klantgericht bedienen van de kassa, zodat klanten vlot, accuraat en vriendelijk worden geholpen. In deze functie verricht je alle voorkomende werkzaamheden in het kassagebied.


Profiel
Ben je stressbestendig, klantgericht, flexibel en heb je MBO werk- en denkniveau? Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent klantvriendelijk en je kan in teamverband werken. 


Wij bieden
Een flinke dosis gezelligheid. Een veelzijdige functie in een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao fashion, sport en lifestyle, module tuincentra.


Reageer
Was jij op de middelbare school heel goed in wiskunde? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken en mail naar  sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Anita van Engelen, Weg der Verenigde Naties 2, 3405 AZ Benschop. Voor vragen over deze vacature kunt je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

Lees meer Lees minder