• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • *Gratis verzending v.a. €40,-
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • *Gratis verzending v.a. €40,-
Intratuin IJsselstein

Intratuin IJsselstein

Intratuin IJsselstein is de leukste en vooral gezelligste Intratuin van Nederland. Wij hebben de mooiste planten, een prachtige sfeerafdeling vol inspiratie, lekker eten in ons tuincafé en ook nog de leukste collega’s.


Je vindt bij ons altijd de nieuwste ideeën, tips en trends voor je huis, je tuin, terras en dier. Ieder seizoen weer. Zo blijven wij  voortdurend in beweging om u de beste winkelervaring mee te geven. Hiernaast hebben we ook regelmatig leuke workshops en events.


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom onze winkel, inspiratie opdoen en als eerste kennis nemen van alle acties en opkomende activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.


We zien je graag bij ons in de winkel. Tot snel!

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname Nationale Bloemenbon Inname Nationale Bloemenbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Oplaadpunt elektrische auto Oplaadpunt elektrische auto
 • Invalidentoilet Invalidentoilet
 • Invalidenparkeerplaats Invalidenparkeerplaats
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin IJsselstein
Weg der Verenigde Naties 2
3405 AZ Benschop
030-6882409

info@ijsselstein.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Laatste nieuws

"

DE FUNCTIE
Ben jij ambitieus, leergierig en van nature enthousiast. Voor onze afdelingen tuinwinkel, dier, vijver, hout en steen zoeken wij flexibele teamversterking. Een mooie uitdaging waar van je gevraagd wordt in korte tijd veel te leren van de vele specialistische productgroepen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de afdelingen. Enkele van deze afdelingen richten zicht direct op de natuur maar er zijn ook afdelingen die vragen om jouw passie voor een stukje techniek. Je bent van nature mensgericht. Jij zorg in samenwerking met je collega’s ervoor dat klanten optimaal geholpen worden. Ze zijn altijd weer blij om jou te zien. Je bent medeverantwoordelijk voor een optimale presentatie door de seizoenen heen. Bij de juiste motivatie is het ook mogelijk de functie in combinatie met een leertraject in te vullen. Met genoeg ambitie zijn er de mogelijkheden om door te groeien.PROFIEL
Je bent een opgewekt persoon en houdt van de omgang met mensen. Je bent creatief en flexibel in denken en doen. Daarnaast ben je leergierig en wil je op termijn misschien wel meer. Je heb ervaring in de branche en bewezen winkelvaardigen waarbij affiniteit met techniek. Je kunt goed in een team samenwerken en wilt graag werken in een seizoensbedrijf.WIJ BIEDEN
Een leuke afwisselende baan in een bloeiende en inspirerende omgeving, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. En waar jij samen met je collega’s altijd klaarstaat voor onze klanten. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao fashion, sport & lifestyle, module tuincentra.REAGEER
Zie jij hier jou ambitie in? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij de
kandidaat bent die we zoeken. Mail naar sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Anita van Engelen,
Weg der Verenigde Naties 2, 3405 AZ Benschop. Voor vragen over deze vacature kunt je ook contact
met ons opnemen op telefoonnummer: 030-6882409.

Lees meer Lees minder
|

|

DE FUNCTIE 
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een commerciële en proactieve collega die ernaar streeft een perfecte verkoopafdeling neer te zetten zodanig dat er sprak is van optimale dienstverlening en een hoog verkooprendement. De afdeling buitenplanten bevat een uitgebreid assortiment aan vaste planten, bomen, eenjarige planten, heesters en coniferen. Je legt in deze functie verantwoording af aan de productverantwoordelijke van de afdeling. Je bent medeverantwoordelijk voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continu klantgerichte houding en handelswijze. Tevens signaleer je artikelen die niet goed verkopen en bespreekt markttrends en klantsignalen met de leidinggevende. Je wisselt het assortiment door in te spelen op seizoenen, trends en acties en hebt daar een actieve houding in.PROFIEL
Je hebt een MBO opleiding op het gebied van groen, of aantoonbare ervaring. Je hebt ruime kennis van
perkgoed, vaste planten, bomen, heesters, coniferen e.d.. Je beschikt bovendien over relevante commerciële ervaring en weet onze klanten op deskundige, klantvriendelijke en tegelijkertijd resultaatgerichte wijze te adviseren Je bent een representatieve persoonlijkheid en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kunt goed in een team samenwerken en wilt graag werken in een seizoensbedrijf.WIJ BIEDEN
Een leuke afwisselende baan in een bloeiende en inspirerende omgeving, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. En waar jij samen met je collega’s altijd klaarstaat voor onze klanten. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao fashion, sport & lifestyle, module tuincentra.REAGEER
Spreekt deze functie jou aan? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij
de kandidaat bent die we zoeken. Mail naar sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Anita van Engelen,
Weg der Verenigde Naties 2, 3405 AZ Benschop. Voor vragen over deze vacature kunt je ook contact
met ons opnemen op telefoonnummer: 030-6882409.

Lees meer Lees minder
.

.

High tea'en doe je niet even, nee daar trek je een hele middag voor uit. Daar moet je bourgondisch goed van kunnen genieten. Dat snappen wij heel goed, dus maken we er een feestje van. In 't Tuincafé bieden we verschillende high tea's aan voor verschillende soorten trek.


Lekkere trek? Ga dan voor een theekransje. Bij het theekransje krijg je een kannetje thee met zoete versnaperingen zoals brownies en le chocolat. Het theekransje is voor de echte zoetekauwen onder ons. Dat het theekransje dan maar €7,50 per persoon is, is de kers op de taart...of het kransje op de thee.


Zoete én hartige trek? Dan ga je voor de 'standaard' high tea. Deze is voor de doorgewinterde theeleut. Je krijgt namelijk verschillende soorten thee en een etagière vol met typisch engelse high tea goodies. Zoet en hartig, voor ieder wat wils. Voor €14,95 per persoon kan de theeleut zijn dag niet op.


Trek deluxe? Wil je extravagant dan kies je voor de luxe high tea. Deze high tea is voor de royalty onder ons. Je krijgt een etagière zoete en hartige hapjes, ook krijg je extra specialiteiten erbij zoals lemon cake, medovnik en carrot cake. Je krijgt er ook verse muntthee bij. Deze high tea kies je als je indruk wilt maken op je schoonmoeder ;-). Voor €19,95 per persoon kan je niet thuis blijven zitten.


Om het feestje voor elke high tea af te maken dekken we de tafel in met Blond Amsterdam servies.


High tea's moet je minimaal 4 dagen van tevoren reserveren. Bij een grotere groep geruime tijd van tevoren. LET OP! Onze high tea's doen het altijd goed en we hebben maar een beperkt aantal plaatsen, vol=vol. Zorg dus dat je geruime tijd van te voren reserveert. Zeker in de maanden november en december zit de high tea erg snel vol, dus om teleurstellingen te voorkomen is het aan te raden ruim van tevoren te reserveren. 


We proberen iedereen naar wens te kunnen plaatsen en te voorzien van een high tea, maar we hopen op je begrip als dit soms niet kan.
Om te reserveren kan je een email sturen naar: tuincafe@ijsselstein.intratuin.nl. Het volgende moet je doorgeven: - Datum - Tijdstip - Aantal personen - Soort high tea - Eventuele allergieën/dieetwensen


We hopen je snel te zien in ons tuincafé! Tot dan!

Lees meer Lees minder
'

'

Wil jij ook op de hoogte blijven van de trends in interieur design? Of kan jij wel wat inspiratie en advies gebruiken over je eigen interieur. Loop dan eens langs bij onze stylistes op de sfeerafdeling. 


Onze lieftallige stylistes weten alles van de laatste trends en kunnen jou verder helpen als je vastloopt met je eigen interieur. Er loopt altijd een styliste op de sfeerafdeling die je verder kan helpen met een (korte) vraag. 


Advies van een styliste bij Intratuin IJsselstein


Je krijgt een uur advies onder het genot van een kopje koffie of thee bij ons in de winkel. Kosten zijn €25,-. Je krijgt een kortingsvoucher ter waarde van €25,- die je gelijk in de winkel kan inwisselsen bij besteding vanaf €250,-. 


Styliste 'at home'


Een van onze stylistes komt een uur bij je thuis voor jouw persoonlijke advies. Voordeel is dat de styliste gelijk indruk opdoet van de ruimte. De kosten zijn €45,-. Je krijgt dan ook gelijk een kortingsvoucher ter waarde van €45,- die je in kan leveren bij een besteding van €400,- in onze winkel. 

Lees meer Lees minder
:

:

Intratuin IJsselstein doet er alles aan om zich te onderscheiden. Daarom hebben wij naast de merken die vast in het Intratuin assortiment zijn opgenomen, ook een aantal exclusievere merken. De merken die vast in het Intratuin assortiment zijn opgenomen, kun je hier vinden.


Hier een overzicht van onze exclusieve merken:


- Riverdale


- Rivièra Maison


- Casa Vivante


- Eleonora


- Fidrio


- Weber


- Big Green Egg


- Happy House


- Lief!


- 4 seasons


- Silk-ka


- Snoerboer

Lees meer Lees minder
/

/

Wat is een levende tuin?


In een levende tuin kun je de natuur zien, voelen, horen, ruiken en proeven. Rondom je eigen huis wordt het fijner en gezonder voor jezelf, kinderen en dieren.


Wat een beetje groen met mensen en dieren doet, is van onschatbare waarde. Groen geeft inspiratie, plezier en ontspanning. Groen is goed voor je gezondheid. Groen helpt ons tegen wateroverlast, groen zuivert de lucht. Groen verhoogt de kwaliteit van ons leven en verbetert het milieu. Je kunt er zelfs van eten! En niet alleen wij, ook vogels, vlinders en egels vinden voedsel in het groen.


Dus waarom onze tuinen, parken en bedrijventerreinen vullen met stenen? Geef groen de ruimte. Laat groen meer leven. Gewoon rondom je eigen plek!


Ruil stenen in voor planten en bloemen. Het weghalen van één steen maakt al verschil. Straten, buurten en steden fleuren op, kinderen kunnen lekker ravotten, vogels, vlinders en andere dieren krijgen weer ruimte.


Daarom. Doe ook mee. Breng je omgeving tot leven met meer bloemen, planten en ander groen.


Maak van je tuin, een levende tuin!


De noodzaak


We worstelen met milieuthema's zoals klimaatverandering, hogere temperaturen in de stad, wateroverlast bij hevige regenval en grote hoeveelheden CO2 en fijnstof in de lucht wat invloed heeft op onze gezondheid. Meer groen om ons heen helpt mee dat allemaal te verbeteren. Want groen nodigt kinderen uit tot buitenspelen. Bovendien is meer ruimte voor natuur goed voor het milieu. Regenwater kan makkelijker weg en bomen, planten en bloemen zuiveren de lucht. Dus hoe meer groen om ons heen, hoe beter dat is voor onze gezondheid!


Als je alle tuinen in Nederland bij elkaar zou optellen, kom je uit op een gebied dat tien keer zo groot is als Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Alle levende tuinen samen maken zowel steden als dorpen stukken aantrekkelijker voor mensen, dieren en planten.


Wil je meer weten over de levende tuin? Klik hier om de site te bezoeken.


Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

Kidsworkshop Vogelvoerslinger Maken

Kidsworkshop Vogelvoerslinger Maken

Woensdagmiddag 18 oktober is het weer zo ver: knutseltijd bij Intratuin IJsselstein. Wat we dit keer gaan doen is niet alleen super leuk om te maken, je helpt er ook nog eens de vogeltjes mee. We gaan namelijk een vogelvoerslinger maken! Ben jij ook zo'n dierenvriend? Dan is deze workshop helemaal wat voor jou! 


Deze workshop zit helemaal vol, inschrijven is dus niet meer mogelijk.Deze workshop is op inschrijving, dit kan op deze site, in de winkel bij de klantenservice, telefonisch via 030-6882409 of per mail op klantenservice@ijsselstein.intratuin.nl, geef hierbij je naam en contactgegevens door, welke starttijd je wilt (of 14:00 óf 15:00) en met hoeveel vriendjes en vriendinnetjes je wilt komen. De workshop bedraagt €2,50 per persoon. Vol = vol.

Lees meer Lees minder
Kidsworkshop Pompoen Versieren

Kidsworkshop Pompoen Versieren

Woensdagmiddag 25 oktober is het weer zover: pompoen versieren bij Intratuin IJsselstein. Maak jij een enge pompoen voor Halloween? Of juist een lieve pompoen? We gaan aan de slag met allerlei materialen om van jouw pompoen de allermooiste te maken. Enthousiast? Schrijf je dan snel in!

Deze workshop is op inschrijving, dit kan op deze site, in de winkel bij de klantenservice, telefonisch via 030-6882409 of per mail op klantenservice@ijsselstein.intratuin.nl, geef hierbij je naam en contactgegevens door, welke starttijd je wilt (of 14:00 óf 15:00) en met hoeveel vriendjes en vriendinnetjes je wilt komen. De workshop bedraagt €2,50 per persoon. Vol = vol.

Reserveer Lees meer Lees minder
Workshop sfeervolle schaal

Workshop sfeervolle schaal

Vrijdagavond 3 november organiseren wij weer een super leuke workshop. We gaan aan de slag met amaryllisbollen, verlichting en andere sfeervolle materialen om zo de mooiste schaal op te maken! Vind jij het ook zo leuk om je huis zelf te decoreren? Steek jij graag de handen uit de mouwen om het binnen gezellig te maken? Doe dan vooral mee!

Deze workshop is op inschrijving, dit kan op deze site, in de winkel bij de klantenservice, telefonisch via 030-6882409 of per mail op klantenservice@ijsselstein.intratuin.nl, geef hierbij je naam en contactgegevens door en met hoeveel personen je wilt komen. De workshop duurt van 19:00 tot 21:00 en bedraagt €17,50 per persoon. Vol = vol.

Reserveer Lees meer Lees minder
Kidsworkshop lichtpotje maken

Kidsworkshop lichtpotje maken

Woensdagmiddag 15 november organiseren wij weer een leuke kidsworkshop. We gaan aan de slag met een potje, een lichtje en andere materialen om het mooiste lichtpotje te maken. Hou je van het maken van je eigen decoratie? Vind jij het leuk als dit lichtpotje straks het lichtpuntje van je huis is? Doe dan zeker mee!

Deze workshop is op inschrijving, dit kan op deze site, in de winkel bij de klantenservice, telefonisch via 030-6882409 of per mail op klantenservice@ijsselstein.intratuin.nl, geef hierbij je naam en contactgegevens door, welke starttijd je wilt (of 14:45 óf 15:30) en met hoeveel vriendjes en vriendinnetjes je wilt komen. De workshop bedraagt €2,50 per persoon. Vol = vol.

Reserveer Lees meer Lees minder
Kerstinspiratie avond

Kerstinspiratie avond

Om alvast helemaal in de sfeer van kerst te komen organiseren wij een kerstinspiratie avond op 22 november van 18:00 tot 21:00. Kom langs en ontdek het nieuwe kerstassortiment, doe mee aan de leukste activiteiten en laat je inspireren! 

Meer informatie over de activiteiten op deze avond volgt binnenkort.

Lees meer Lees minder
Schoentje zetten

Schoentje zetten

Sinterklaas komt ook dit jaar weer naar Intratuin IJsselstein om de liefste kindjes te belonen met een cadeautje. Daarom mag je jouw zelf geknutselde schoentje zetten bij Intratuin IJsselstein. Het knutselvel voor je schoentje kun je ophalen vanaf maandag 20 november bij de klantenservice. Tussen 20 november en 1 december kun je dan je schoentje komen zetten. En op 2 december tussen 14:00 en 16:00 staat jouw schoentje klaar met een presentje van Sinterklaas!

Lees meer Lees minder
Kidsworkshop Sinterklaas makker versieren

Kidsworkshop Sinterklaas makker versieren

Woensdagmiddag 29 november organiseren we weer een super leuke kidsworkshop. Dit keer gaan we aan de slag met makkers, fondant en ander lekkers om de meest verukkelijke Sinterklaas makker te maken. Ben jij ook zo'n zoetekauw? Of vind jij het leuk om dingen te versieren? Schrijf je dan nu in! 

Deze workshop is op inschrijving, dit kan op deze site, in de winkel bij de klantenservice, telefonisch via 030-6882409 of per mail op klantenservice@ijsselstein.intratuin.nl, geef hierbij je naam en contactgegevens door, welke starttijd je wilt (of 14:45 óf 15:30) en met hoeveel vriendjes en vriendinnetjes je wilt komen. De workshop bedraagt €2,50 per persoon. Vol = vol.

Reserveer Lees meer Lees minder

Weekendmedewerker Dier

IJsselstein

De Functie
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een vriendelijke en representatieve medewerker voor de afdeling dier voor de vrijdagavond, zaterdag en/of zondagen, feestdagen en vakanties. Als medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop, verzorging en presentatie van de dieren en diergerelateerde producten, het schoonmaken van aquaria en aanvullen van alle producten op de afdeling. Het op deskundige wijze adviseren van klanten is één van de belangrijkste taken, op deze manier verlaat de klant met een tevreden gevoel én met de juiste producten de winkel. Je zorgt samen met je collega’s voor een perfecte uitstraling van de winkel.


Profiel
Je hebt minimaal MBO niveau in de richting dier. Je bent representatief, spontaan, klantgericht en weet veel over dieren en diergerelateerde producten of bent bereid daarover te leren. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent klantvriendelijk en je kan in teamverband werken. 


Wij bieden
Een flinke dosis gezelligheid. Een veelzijdige functie in een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao tuincentra.


Reageer
Wij ontvangen graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken en mail naar  sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Anita van Engelen, Weg der Verenigde Naties 2, 3405 AZ Benschop. Voor vragen over deze vacature kunt je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409.Lees meer Lees minder

Tuincafé Medewerker Weekend

IJsselstein

De Functie:
Voor ons tuincafé zijn wij op zoek naar een leuke enthousiaste collega. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van gerechten zoals lunches en high-tea's en het bedienen van onze klanten met koffie en andere dranken. Natuurlijk behoren ook het schoonmaken van de keuken, het café en de vaat ook tot de werkzaamheden.


Je werkt op vrijdagavond, zaterdag en/of zondag in overleg en eventuele feestdagen en vakanties.


Profiel:
Je bent servicegericht, representatief, collegiaal en betrokken met je collega's en de klant. Horecaervaring wordt op prijs gesteld.


Wij bieden
Een flinke dosis gezelligheid in de keuken. Een veelzijdige functie in een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO fashion, sport en lifestyle, module tuincentra.


Reageer
Ben jij een keukenprins of prinses? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken en mail naar  sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Anita van Engelen, Weg der Verenigde Naties 2, 3405 AZ Benschop. Voor vragen over deze vacature kunt je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

Lees meer Lees minder

Kassamedewerker weekend

IJsselstein

De Functie
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een vriendelijke en representatieve medewerk(st)er voor de afdeling kassa voor de vrijdagavond, zaterdag en/of zondag, feestdagen en vakanties. Als medewerk(st)er kassa draag je zorg voor het klantgericht bedienen van de kassa, zodat klanten vlot, accuraat en vriendelijk worden geholpen. In deze functie verricht je alle voorkomende werkzaamheden in het kassagebied.


Profiel
Ben je stressbestendig, klantgericht, flexibel en heb je MBO werk- en denkniveau? Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent klantvriendelijk en je kan in teamverband werken. 


Wij bieden
Een flinke dosis gezelligheid. Een veelzijdige functie in een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao fashion, sport en lifestyle, module tuincentra.


Reageer
Was jij op de middelbare school heel goed in wiskunde? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken en mail naar  sollicitatie@ijsselstein.intratuin.nl t.a.v. Anita van Engelen, Weg der Verenigde Naties 2, 3405 AZ Benschop. Voor vragen over deze vacature kunt je ook contact met ons opnemen op telefoonnummer : 030-6882409

Lees meer Lees minder