• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Gratis verzending v.a. €40.-
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Gratis verzending v.a. €40.-
Intratuin Leeuwarden

Intratuin Leeuwarden

Intratuin Leeuwarden is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Leeuwarden.

Jan de Groot
Jan de GrootBedrijfsleider Intratuin Leeuwarden

Faciliteiten

 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Leeuwarden
Tijnjedyk 5
8934 BT Leeuwarden
058-2888000

info@leeuwarden.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Eerste kerstdag - gesloten


Tweede kerstdag - gesloten


1 januari - gesloten


8 januari - gesloten

Laatste nieuws

Potgronddagen

Potgronddagen

Wij hebben op 17 én 18 en 24én 25 maart weer potgronddagen! Koop je potgrond extra voordelig gelijk op het parkeerterrein. We laden ook voor je in.


Dus beide weekenden kan je op zaterdag én zondag bij ons terecht!

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

Kidsworkshop figuurtje zaaien

Kidsworkshop figuurtje zaaien

Kom op zaterdag 17 maart, zondag 18 maart , zaterdag 24 maart of zondag 25 maart een figuurtje zaaien en kijk thuis hoe dit mooie figuurtje tot bloei komt! Voor slechts 2,50 euro kan je deelnemen aan deze workshop. Opgeven kan met onderstaande button of via 058 2888000.

Reserveer Lees meer Lees minder
Workshop Bloemenkrans

Workshop Bloemenkrans

Op zaterdag 10 maar organiseren we de workshop Bloemenkrans met paasgeel maken! Maak tijdens deze workshop een mooie, vrolijke krans voor in huis. Voor slechts 15 euro per persoon doe je al mee, inclusief een kopje koffie of thee met wat lekkers.


Je kan je opgeven voor 11:00 uur en 13:00 uur met onderstaande button of via 058 2888 000

Reserveer Lees meer Lees minder

Oproepkracht kassa

Leeuwarden

De functie:


Voor ons kassateam zijn wij op zoek naar een vlotte, representatieve en klantvriendelijke cassiere voor de koopavonden, weekenden en vakanties. Je werkzaamheden bestaan uit het vakkundig en accuraat afrekenen van artikelen, het netjes houden van het kassagebied en andere voorkomende werkzaamheden.


Profiel


Je bent stressbestandig, rekenvaardig en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie, daarnaast ben je communicatief, vriendelijk en kunt goed in teamverband werken.  Beschikbaar in de weekenden, vakanties en op koopavonden is een must.


Wij bieden


Eeen leuke, afwisselende bijbaan in een groen bedrijf. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Fashion, Sport & Lifestyle en de daarin opgenomen module tuincentra.


Reageer


Ben je16 jaar of ouder en voldoe jij aan ons profiel stuur dan je sollicitatie voorzien van cv en motivatie via button "solliciteer" of via email aan info@leeuwarden.intratuin.nl  t.a.v. Ellen van Oosten. 


Wij verwachten veel reacties op deze vacature en kunnen niet iedereen persoonlijk berichten. Alleen geselecteerde kandidaten zullen bericht ontvangen.


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Lees meer Lees minder

Oproepkracht tuincafé

Leeuwarden

De functie


Voor ons tuincafe zoeken wij een enthousiaste en gastvrije collega. De werkzaamheden bestaan uit het bereiden van belegde broodjes, snacks, het maken van koffie en andere warme dranken, kassawerkzaamheden en uiteraard afwas en schoonmaakwerkzaamheden.


Profiel


Je bent klantvriendelijk, netjes, stressbestendig en op korte termijn beschikbaar. Je weet van aanpakken  en hebt een flexibele instelling. Ervaring in de horeca is een pré. Je bent beschikbaar op zater- en/of zondagen en in de vakanties. Je bent op korte termijn beschikbaar


Wij bieden


Een afwisselende leuke bijbaan voor een scholier of student in een groen bedrijf. Arbeidsvoorwaarden conform cao voor Fashion, Sport & Lifestyle.


Heb je belangstelling voor deze functie  stuur dan je sollicitatie naar info@leeuwarden.intratuin.nl t.a.v. Ellen van Oosten.


Wij verwachten veel reacties op deze vacature en het voor ons dan ook niet mogelijk iedereen te berichten.


Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs..

Lees meer Lees minder