• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • *Gratis verzending v.a. €40,-
Intratuin Lelystad

Intratuin Lelystad

Intratuin Lelystad is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé op de eerste etage. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Lelystad.Jur de Vries
Jur de VriesOndernemer Intratuin Lelystad

Faciliteiten

 • Euroflorist Euroflorist
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca

Adres

Routebeschrijving Intratuin Lelystad
Zuiderpoort 20
8239 AD Lelystad
0320-221060

klantenservice@lelystad.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Klusjesman

Intratuin Lelystad

Intratuin Lelystad is op zoek naar een klusjesman met voldoende kennis over elektrotechniek en onderhoud. Je bent verantwoordelijke voor een correcte en efficiënte uitvoering van diverse voorkomende klussen en (onderhouds)werkzaamheden. Dit zijn onder ander:


-          Ophangen van verlichting en het vervangen van lampen in de winkel;


-          Zorgen dat stroomvoorzieningen in de winkel veilig aangelegd worden t.b.v. presentaties;


-          Preventieve elektrische onderhoudswerkzaamheden en herstel;


-          Diverse onderhoudswerkzaamheden;


-          Helpen bij de ombouw in het voor- en najaar en alle overige voorkomende werkzaamheden.


Het betreft een 0-uren contract.


Profiel


Je bent handig, je kan verschillende soorten klussen uitvoeren en je hebt voldoende kennis van elektrotechniek. Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidszin is nodig om je taken goed te volbrengen. Je komt snel tot een goede beslissing en je levert nauwkeurig werk af. Je bent bij voorkeur flexibel inzetbaar.


Wij bieden


Een afwisselende functie in een groene, dynamische en vernieuwende omgeving binnen een professioneel bedrijf. Banen die uitdaging bieden en waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Fashion, Sport & Lifestyle, module Tuincentra.


Reageer


Heb jij twee rechterhanden? Lijkt deze vacature precies iets wat jij zoekt?


Voldoe je aan bovenstaand profiel en lijkt deze functie echt iets voor jou? Dan ontvangen wij graag je motivatie, pasfoto en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Vanuit je sollicitatie moet duidelijk worden waarom je voldoet aan bovenstaand profiel. Je kunt alleen reageren middels de knop “solliciteren” op de Intratuin website en je reactie voorzien van CV én foto.


Sollicitaties die niet voldoen aan bovenstaande criteria worden niet in behandeling genomen.


 


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Lees meer Lees minder

Scholieren/Hulpkracht

Intratuin Lelystad

Ben jij een scholier? Ben je minimaal 15 jaar? Ben jij de medewerker die verder gaat voor de klant? En heb je zin om in een leuk team te werken? Dan is dit jouw kans!


Een bijbaan bij Intratuin:


Als hulpkracht verricht je diverse ondersteunende werkzaamheden zoals het helpen en adviseren van onze klanten, het aanvullen van artikelen en het (mede) opgeruimd houden van de winkel. Wij zoeken hulpkrachten die doordeweeks na schooltijd willen werken en ook beschikbaar zijn in het weekend. Maar we begrijpen ook dat je tijd wilt overhouden voor vrienden, sporten en school. Daarom is er voor jou altijd wel een geschikt moment te vinden om te werken, want onze winkel is zeven dagen per week open. Daarnaast zorgen we er samen voor dat je genoeg tijd over houd voor je vrienden, sporten en school.


Wij bieden:
Een afwisselende baan binnen een groene, dynamische en vernieuwende omgeving met voldoende doorgroeikansen. Wij bieden een baan die veel uitdaging biedt. Met hulp van je leidinggevenden en collega’s kom je erachter waar je goed en minder goed in bent. Zoals verkopen, snel en efficiënt werken en omgaan met klanten. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Fashion, Sport & Lifestyle.


Belangstelling:
Voldoe je aan bovenstaand profiel en lijkt deze functie echt iets voor jou? Dan ontvangen wij graag je motivatie, pasfoto en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Vanuit je sollicitatie moet duidelijk worden waarom je voldoet aan bovenstaand profiel. Je kunt alleen reageren middels de knop “solliciteren” op de Intratuin website en je reactie voorzien van CV en foto. Als je voldoet aan het profiel bewaren wij jouw gegevens een paar maanden zodat wij contact met je kunnen opnemen zodra er een plek vrij komt (wij geven niet op iedere sollicitatie een reactie).


Sollicitaties die niet voldoen aan bovenstaande criteria worden niet in behandeling genomen. Solliciteren kan enkel via de Intratuin website.ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Lees meer Lees minder

Horeca medewerker m/v

Lelystad

Wij zijn op zoek naar een parttime medewerker horeca.


De functie:


Ter versterking van ons horecateam zijn wij opzoek naar een leuke en enthousiaste collega. In deze veelzijdige functie bereid je kleine gerechten, je houdt de afdeling netjes en je voert werkzaamheden uit in de spoelkeuken. Daarnaast bedien je onze bezoekers aan de counter, rekent met hen af en je zorgt voor de presentatie van het menuaanbod. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een flexibele, enthousiaste en klantvriendelijke collega bij wie service hoog in het vaandel staat. Klantgerichtheid, samenwerken, flexibiliteit en leervermogen zijn steekwoorden die in deze functie niet mogen ontbreken.


Je bedient de klanten op zodanige wijze dat zij vlot, accuraat en vriendelijk worden geholpen. Je zorgt voor een schone en nette werkomgeving die aan alle HACCP eisen voldoet. Daarnaast heb je een pro-actieve, positieve en initiatiefrijke instelling met verantwoordelijkheidsgevoel.


Werktijden:


Als medewerker bij Intratuin ben je 6 dagen van de week beschikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Daarnaast kan je bij onvoorziene omstandigheden ook op de dag zelf opgeroepen worden. Wij werken met een flexibel rooster, hierdoor kunnen je werktijden iedere week wisselen.


Profiel:


Je hebt meerdere jaren horeca ervaring (bij weinig ervaring een horeca gerelateerde opleiding)
Je hebt kennis van HACCP
Je hebt minimaal MBO werk- en denkvermogen
Je bent verantwoordelijk, enthousiast, servicegericht, representatief, collegiaal en betrokken
Je bent secuur en stressbestendig
Je hebt oog voor details


Wij bieden:
Afwisselende banen in een groene, dynamische en vernieuwende omgeving. Banen die uitdaging bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Fashion, Sport & Lifestyle.


Belangstelling:
Voldoe je aan bovenstaand profiel en lijkt deze functie echt iets voor jou? Dan ontvangen wij graag je motivatie, pasfoto en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Vanuit je sollicitatie moet duidelijk worden waarom je voldoet aan bovenstaand profiel. Je kunt alleen reageren middels de knop “solliciteren” op de Intratuin website en je reactie voorzien van CV en foto.


Sollicitaties die niet voldoen aan bovenstaande criteria worden niet in behandeling genomen. Solliciteren kan enkel via de Intratuin website.ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Lees meer Lees minder

Oproepkracht kassa m/v (20-38 uur)

Lelystad

Wij zijn op zoek naar een oproepkracht Kassa m/v ( 20-38 uur ).


De functie:


Ter versterking van ons kassateam zijn wij opzoek naar een leuke en enthousiaste collega. In deze veelzijdige functie verricht je kassawerkzaamheden. Daarnaast assisteer je incidenteel op andere afdelingen. Klantgerichtheid, samenwerken, flexibiliteit en een goed leervermogen zijn steekwoorden die in deze functie niet mogen ontbreken.


Je bedient de kassa op zodanige wijze dat klanten vlot, accuraat en vriendelijk worden geholpen. Je zorgt voor een schone en nette werkomgeving. Daarnaast zorg je voor een nauwkeurige en nette afhandeling van de geldstroom en zorgt dat het kasgeld tijdig wordt afgestort. Je signaleert en meldt verkeerde of niet gescande artikelen en hebt daarin een proactieve houding. Je gaat discreet om met beveiligingssituaties. In al je werkzaamheden toon je een proactieve dienst- en service verlenende houding.


Werktijden:


Als oproepkracht ben je alle dagen van de week beschikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Daarnaast kan je bij onvoorziene omstandigheden ook op de dag zelf opgeroepen worden. Wij werken met een flexibel rooster. Hierdoor kan het voorkomen dat je werkdagen en werktijden per week wisselen.


Profiel:


Je hebt minimaal Havo of MBO werk- en denkvermogen


Je bent enthousiast, servicegericht, representatief, collegiaal en betrokken.
Je bent secuur en stressbestendig


Je hebt affiniteit met de functie


Je bent flexibel inzetbaar


Je steekt graag de handen uit de mouwen en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit


Je hebt oog voor details en bent cijfermatig aangelegd.


 


Wij bieden:
Een afwisselende functie in een groene, dynamische en vernieuwende omgeving binnen een professioneel bedrijf. Banen die uitdaging bieden en waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Fashion, Sport & Lifestyle, module Tuincentra.


 


Belangstelling:
Voldoe je aan bovenstaand profiel en lijkt deze functie echt iets voor jou? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Je kunt reageren middels de knop “solliciteren” of stuur een mail met je motivatie CV en pasfoto naar ly66_sollicitaties@intratuin.nl.

Lees meer Lees minder

Scholieren voor kassa M/V (weekendhulp)

Lelystad

Ter versterking van ons kassateam zijn wij op zoek naar een leuke en enthousiaste collega. In deze veelzijdige functie verricht je kassawerkzaamheden en draag je zorg voor een goede presentatie van de afdeling. Daarnaast assisteer je incidenteel op andere afdelingen.


Klantvriendelijkheid staat voorop. Je hebt daarom een klantvriendelijke houding. Je bent ook creatief met het inpakken van cadeaus. 


 


Werktijden:
Je werkt op zaterdag en/of zondag, maar je bent beschikbaar voor beide weekenddagen. Daarnaast is het ook mogelijk om doordeweeks te werken, bijvoorbeeld als je een dagje vrij bent of na schooltijd. Heb je vakantie, een tussenjaar of gewoon een lange periode geen/weinig school? Dan kunnen we bespreken op welke afdelingen we je hulp goed kunnen gebruiken.Profiel:
Je bent minimaal 16 jaar.
Je volgt een Havo of VWO opleiding.
Je bent servicegericht, representatief, collegiaal en betrokken.
Je hebt oog voor details en bent cijfermatig aangelegd. Daarnaast is werken met een computer/kassa voor jou geen probleem. 


Wij bieden:
Afwisselende banen in een groene, dynamische en vernieuwende omgeving. Banen die uitdaging bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Fashion, Sport & Lifestyle.Belangstelling:
Voldoe je aan bovenstaand profiel en lijkt deze functie echt iets voor jou? Dan ontvangen wij graag je motivatie, pasfoto en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Vanuit je sollicitatie moet duidelijk worden waarom je voldoet aan bovenstaand profiel. Je kunt alleen reageren middels de knop “solliciteren” op de Intratuin website en je reactie voorzien van CV en foto.


Sollicitaties die niet voldoen aan bovenstaande criteria worden niet in behandeling genomen. Solliciteren kan enkel via de Intratuin website.ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Lees meer Lees minder

Open sollicitatie

Lelystad

Is er op dit moment geen passende vacature en wil je graag bij Intratuin Lelystad komen werken? Stuur dan je CV en motivatie middels bijgaand formulier naar ons op. Vermeld daarbij hoeveel dagen/uren je beschikbaar bent.


Profiel:
We bewaren jouw gegevens (tijdelijk) in onze portefeuille. Mochten wij in de nabije toekomst een passende functie hebben waar jouw profiel aan voldoet, dan nemen wij contact met je op.


Wij bieden:
Afwisselende banen in een groene, dynamische en vernieuwende omgeving. Banen die uitdaging bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Fashion, Sport en Lifestyle.


Belangstelling:
Heb je belangstelling? Dan ontvangen wij graag je motivatie, pasfoto en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Je kunt alleen reageren middels de knop “solliciteren” op de Intratuin website en je reactie voorzien van CV en foto.


Sollicitaties die niet voldoen aan bovenstaande criteria worden niet in behandeling genomen.


Solliciteren kan enkel via de Intratuin website.


Wij ontvangen dagelijks veel reacties van mensen die graag bij ons zouden willen werken. Helaas kunnen wij niet iedereen een persoonlijke ontvangstbevestiging en/of afwijzing sturen.

Lees meer Lees minder