• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Intratuin Lelystad

Intratuin Lelystad

Intratuin Lelystad is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé op de eerste etage. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Lelystad.Reinout de Vries
Reinout de VriesOndernemer Intratuin Lelystad

Faciliteiten

 • Euroflorist Euroflorist
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca

Adres

Routebeschrijving Intratuin Lelystad
Zuiderpoort 20
8239 AD Lelystad
0320-221060

klantenservice@lelystad.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden


Aangepaste openingstijden:
Koningsdag - Vrijdag 27 april - 12:00-17:00
Bevrijdingsdag - Zaterdag 5 mei - 9:30-18:00
Hemelvaartsdag - Donderdag 10 mei - 10:00-17:00
1e Pinksterdag - Zondag 20 mei - GESLOTEN
2e Pinksterdag - Maandag 21 mei - 10:00-17:00

Weekendhulp snijbloemen

Lelystad

Volg jij een bloemistenopleiding en wil je later graag bloemist worden? Ben je minimaal 16 jaar? En heb je zin om in een leuk team te werken? Dan is dit jouw kans!


Ter versterking van ons snijbloementeam in het weekend zijn wij op zoek naar een leuke en enthousiaste collega die later graag bloemist wil worden. In deze veelzijdige functie verricht je kassawerkzaamheden en draag je zorg voor een goede presentatie van de afdeling. Daarnaast assisteer je incidenteel op andere afdelingen.


Klantvriendelijkheid staat voorop, je hebt daarom een klantvriendelijke houding.


Profiel:
Je bent minimaal 16 jaar.
Je volgt een groen gerelateerde opleiding (bij voorkeur bloemist).
Je bent servicegericht, representatief, collegiaal en betrokken en hebt oog voor details.


Werktijden:
Je werkt op zaterdag en/of zondag, maar je bent beschikbaar voor beide weekenddagen. Daarnaast is het ook mogelijk om doordeweeks te werken, bijvoorbeeld als je een dagje vrij bent of na schooltijd. Heb je vakantie, een tussenjaar of gewoon een lange periode geen/weinig school? Dan kunnen we bespreken op welke afdelingen we je hulp goed kunnen gebruiken.


Wij bieden:
Een afwisselende baan binnen een groene, dynamische en vernieuwende omgeving met voldoende doorgroeikansen. Wij bieden een baan die veel uitdaging biedt en waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. Met hulp van je leidinggevenden en collega’s kom je erachter waar je goed en minder goed in bent. Zoals verkopen, snel en efficiënt werken en omgaan met klanten. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Fashion, Sport & Lifestyle, module Tuincentra.


Belangstelling:


Voldoe je aan bovenstaand profiel en lijkt deze functie echt iets voor jou? Dan ontvangen wij graag je motivatie, pasfoto en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Vanuit je sollicitatie moet duidelijk worden waarom je voldoet aan bovenstaand profiel. Je kunt alleen reageren middels de knop “solliciteren” op de Intratuin website en je reactie voorzien van CV én foto.


Sollicitaties die niet voldoen aan bovenstaande criteria worden niet in behandeling genomen.


 


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Lees meer Lees minder

Verkoper perkgoed

Intratuin Lelystad

Intratuin Lelystad is op zoek naar een enthousiaste en commerciële verkoopmedewerker met kennis van groen, die ernaar streeft een perfecte verkoopafdeling neer te zetten met een optimale dienstverlening en een hoog verkooprendement (30-38 uur).


De afdeling perkgoed en buitengroen bevat een uitgebreid assortiment aan eenjarige planten, vaste planten, bomen, heesters en coniferen, maar ook randproducten zoals buitenpotterie. Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en flexibiliteit zijn belangrijke steekwoorden die bij het uitvoeren van deze functie niet mogen ontbreken. Een opleiding gericht op buitengroen en ervaring zijn criteria waarop geselecteerd zal worden. Je legt in deze functie verantwoording af aan het afdelingshoofd. Je bent medeverantwoordelijk voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continu klantgerichte houding en handelswijze. Tevens signaleer je artikelen die niet goed verkopen en bespreekt markttrends en klantsignalen met de leidinggevende. Je wisselt het assortiment door in te spelen op seizoenen, trends en acties en hebt daar een actieve houding in.


Werktijden


Om in aanmerking te komen voor deze functie ben je 6 dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Wij werken met een flexibel rooster waarbij je minimaal 1 weekenddag werkt. Hierdoor kunnen je werktijden/-dagen iedere week wisselen. Binnen schooltijden werken is niet mogelijk.


Profiel • MBO opleiding op het gebied van groen;

 • Ruime kennis van de productgroepen (perkgoed, vaste planten, bomen, heesters, coniferen, e.d.);

 • Een flexibele instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden;

 • Commerciële instelling;

 • Representatieve persoonlijkheid met een groot inlevingsvermogen.


Wij zijn een dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door seizoensgebonden piek- en dalmomenten waarbij sprake is van werken op koopavonden, zaterdagen,  zondagen en feestdagen. Het werken met seizoensgebonden piek- als dalmomenten is daarom vanzelfsprekend voor je.


Wij bieden


Een afwisselende functie met verantwoordelijkheid in een groene, dynamische en vernieuwende omgeving binnen een professioneel bedrijf. Een baan die uitdaging biedt en waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Fashion, Sport & Lifestyle, module Tuincentra.


Reageer


Ben jij  een goede verkoper en heb jij alle kennis van buitenplanten en perkgoed? Voldoe je aan bovenstaand profiel en lijkt deze functie echt iets voor jou? Dan ontvangen wij graag je motivatie, pasfoto en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Vanuit je sollicitatie moet duidelijk worden waarom je voldoet aan bovenstaand profiel. Je kunt alleen reageren middels de knop “solliciteren” op de Intratuin website en je reactie voorzien van CV én foto.


Sollicitaties die niet voldoen aan bovenstaande criteria worden niet in behandeling genomen.


 


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Lees meer Lees minder

Scholieren/Hulpkracht

Intratuin Lelystad

Ben jij een scholier? Ben je minimaal 15 jaar? Ben jij de medewerker die verder gaat voor de klant? En heb je zin om in een leuk team te werken? Dan is dit jouw kans!


Een bijbaan bij Intratuin:


Als hulpkracht verricht je diverse ondersteunende werkzaamheden zoals het helpen en adviseren van onze klanten, het aanvullen van artikelen en het (mede) opgeruimd houden van de winkel. Wij zoeken hulpkrachten die doordeweeks na schooltijd willen werken en ook beschikbaar zijn in het weekend. Maar we begrijpen ook dat je tijd wilt overhouden voor vrienden, sporten en school. Daarom is er voor jou altijd wel een geschikt moment te vinden om te werken, want onze winkel is zeven dagen per week open. Daarnaast zorgen we er samen voor dat je genoeg tijd over houd voor je vrienden, sporten en school.


Wij bieden:
Een afwisselende baan binnen een groene, dynamische en vernieuwende omgeving met voldoende doorgroeikansen. Wij bieden een baan die veel uitdaging biedt. Met hulp van je leidinggevenden en collega’s kom je erachter waar je goed en minder goed in bent. Zoals verkopen, snel en efficiënt werken en omgaan met klanten. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Fashion, Sport & Lifestyle.


Belangstelling:
Voldoe je aan bovenstaand profiel en lijkt deze functie echt iets voor jou? Dan ontvangen wij graag je motivatie, pasfoto en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Vanuit je sollicitatie moet duidelijk worden waarom je voldoet aan bovenstaand profiel. Je kunt alleen reageren middels de knop “solliciteren” op de Intratuin website en je reactie voorzien van CV en foto. Als je voldoet aan het profiel bewaren wij jouw gegevens een paar maanden zodat wij contact met je kunnen opnemen zodra er een plek vrij komt (wij geven niet op iedere sollicitatie een reactie).


Sollicitaties die niet voldoen aan bovenstaande criteria worden niet in behandeling genomen. Solliciteren kan enkel via de Intratuin website.ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Lees meer Lees minder

Scholieren voor kassa M/V (weekendhulp)

Lelystad

Ter versterking van ons kassateam zijn wij op zoek naar een leuke en enthousiaste collega. In deze veelzijdige functie verricht je kassawerkzaamheden en draag je zorg voor een goede presentatie van de afdeling. Daarnaast assisteer je incidenteel op andere afdelingen.


Klantvriendelijkheid staat voorop, je hebt daarom een klantvriendelijke houding.Werktijden:
Je werkt op zaterdag en/of zondag, maar je bent beschikbaar voor beide weekenddagen. Daarnaast is het ook mogelijk om doordeweeks te werken, bijvoorbeeld als je een dagje vrij bent of na schooltijd. Heb je vakantie, een tussenjaar of gewoon een lange periode geen/weinig school? Dan kunnen we bespreken op welke afdelingen we je hulp goed kunnen gebruiken.Profiel:
Je bent minimaal 16 jaar.
Je volgt een Havo of VWO opleiding.
Je bent servicegericht, representatief, collegiaal en betrokken.
Je hebt oog voor details en bent cijfermatig aangelegd. Daarnaast is werken met een computer/kassa voor jou geen probleem.Wij bieden:
Afwisselende banen met verantwoordelijkheid in een groene, dynamische en vernieuwende omgeving binnen een professioneel bedrijf. Een baan die uitdaging biedt en waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Fashion, Sport & Lifestyle, module Tuincentra.Belangstelling:


Voldoe je aan bovenstaand profiel en lijkt deze functie echt iets voor jou? Dan ontvangen wij graag je motivatie, pasfoto en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Vanuit je sollicitatie moet duidelijk worden waarom je voldoet aan bovenstaand profiel. Je kunt alleen reageren middels de knop “solliciteren” op de Intratuin website en je reactie voorzien van CV én foto.


Sollicitaties die niet voldoen aan bovenstaande criteria worden niet in behandeling genomen.


 


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Lees meer Lees minder

Open sollicitatie

Lelystad

Is er op dit moment geen passende vacature en wil je graag bij Intratuin Lelystad komen werken? Stuur dan je CV en motivatie middels bijgaand formulier naar ons op. Vermeld daarbij hoeveel dagen/uren je beschikbaar bent.


Profiel:
We bewaren jouw gegevens (tijdelijk) in onze portefeuille. Mochten wij in de nabije toekomst een passende functie hebben waar jouw profiel aan voldoet, dan nemen wij contact met je op.


Wij bieden:
Afwisselende banen in een groene, dynamische en vernieuwende omgeving. Banen die uitdaging bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Fashion, Sport en Lifestyle.


Belangstelling:
Heb je belangstelling? Dan ontvangen wij graag je motivatie, pasfoto en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Je kunt alleen reageren middels de knop “solliciteren” op de Intratuin website en je reactie voorzien van CV en foto.


Sollicitaties die niet voldoen aan bovenstaande criteria worden niet in behandeling genomen.


Solliciteren kan enkel via de Intratuin website.


Wij ontvangen dagelijks veel reacties van mensen die graag bij ons zouden willen werken. Helaas kunnen wij niet iedereen een persoonlijke ontvangstbevestiging en/of afwijzing sturen.

Lees meer Lees minder