• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Intratuin Lelystad

Intratuin Lelystad

Intratuin Lelystad is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé op de eerste etage. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Lelystad.Reinout de Vries
Reinout de VriesOndernemer Intratuin Lelystad

Faciliteiten

 • PostNL pakketpunt PostNL pakketpunt
 • Euroflorist Euroflorist
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca

Adres

Routebeschrijving Intratuin Lelystad
Zuiderpoort 20
8239 AD Lelystad
0320-221060

klantenservice@lelystad.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijdenStage Styling NIMETO/CIBAP

Intratuin Lelystad

Ben jij op zoek naar een geschikte stageplaats en volg je een opleiding bij NIMETO of CIBAP? Houd je van afwisseling en uitdaging? Of heb je altijd al eens bij ons achter de schermen willen kijken? Vul dan onderstaand formulier in!


Voor de kerstopbouw zijn wij op zoek naar studenten in de richting styling/VM. Tijdens je stage ben je medeverantwoordelijk voor het maken van diverse presentaties door de hele winkel. Dit doe je onder begeleiding van onze stylist. Je leert kleine, maar juist ook grote presentaties te maken. Je zal rekening moeten houden met het commerciële aspect en vooraf gestelde eisen.


Zou je bij ons willen komen stagelopen, vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Zorg ervoor dat je bij het kopje "motivatie" voldoende informatie geeft over je opleiding en wat voor stage je zoekt. Krijg je binnen 2 weken geen reactie, dan kunnen wij je op dit moment helaas geen stageplaats aanbieden.

lees meer lees minder

Weekendhulp snijbloemen

Lelystad

Volg jij een bloemistenopleiding en wil je later graag bloemist worden? Ben je minimaal 16 jaar? En heb je zin om in een leuk team te werken? Dan is dit jouw kans!


Ter versterking van ons snijbloementeam in het weekend zijn wij op zoek naar een leuke en enthousiaste collega die later graag bloemist wil worden. In deze veelzijdige functie verricht je kassawerkzaamheden en draag je zorg voor een goede presentatie van de afdeling. Daarnaast assisteer je incidenteel op andere afdelingen.


Klantvriendelijkheid staat voorop, je hebt daarom een klantvriendelijke houding.


Profiel:
Je bent minimaal 16 jaar.
Je volgt een groen gerelateerde opleiding (bij voorkeur bloemist).
Je bent servicegericht, representatief, collegiaal en betrokken en hebt oog voor details.


Werktijden:
Je werkt op zaterdag en/of zondag, maar je bent beschikbaar voor beide weekenddagen. Daarnaast is het ook mogelijk om doordeweeks te werken, bijvoorbeeld als je een dagje vrij bent of na schooltijd. Heb je vakantie, een tussenjaar of gewoon een lange periode geen/weinig school? Dan kunnen we bespreken op welke afdelingen we je hulp goed kunnen gebruiken.


Wij bieden:
Een afwisselende baan binnen een groene, dynamische en vernieuwende omgeving met voldoende doorgroeikansen. Wij bieden een baan die veel uitdaging biedt en waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. Met hulp van je leidinggevenden en collega’s kom je erachter waar je goed en minder goed in bent. Zoals verkopen, snel en efficiënt werken en omgaan met klanten. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Fashion, Sport & Lifestyle, module Tuincentra.


Belangstelling:


Voldoe je aan bovenstaand profiel en lijkt deze functie echt iets voor jou? Dan ontvangen wij graag je motivatie, pasfoto en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Vanuit je sollicitatie moet duidelijk worden waarom je voldoet aan bovenstaand profiel. Je kunt alleen reageren middels de knop “solliciteren” op de Intratuin website en je reactie voorzien van CV én foto.


Sollicitaties die niet voldoen aan bovenstaande criteria worden niet in behandeling genomen.


 


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

lees meer lees minder

Weekendkracht horeca

Lelystad

Ben jij een scholier? Ben je minimaal 15 jaar? Volg je een opleiding in de richting van horeca of wil je later graag in de horeca werken? En heb je zin om in een leuk team te werken? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een weekendmedewerker horeca!


Een bijbaan bij Intratuin:


Ter versterking van ons horecateam zijn wij opzoek naar een leuke en enthousiaste hulpkracht voor in het weekend. Wij zoeken hulpkrachten die beschikbaar zijn in het weekend en eventueel doordeweeks na schooltijd willen werken. Maar we begrijpen ook dat je tijd wilt overhouden voor vrienden, sporten en school. Daarom is er voor jou altijd wel een geschikt moment te vinden om te werken, want onze winkel is zeven dagen per week open. Daarnaast zorgen we er samen voor dat je genoeg tijd over houd voor je vrienden, sporten en school.


Wij bieden:
Een afwisselende baan binnen een groene, dynamische en vernieuwende omgeving met voldoende doorgroeikansen. Wij bieden een baan die veel uitdaging biedt. Met hulp van je leidinggevenden en collega’s kom je erachter waar je goed en minder goed in bent. Zoals gerechten bereiden, verkopen, snel en efficiënt werken of omgaan met klanten. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Fashion, Sport & Lifestyle.


Werktijden:


Als weekendhulp werk je met name in de weekenden, vakanties en eventueel doordeweeks na schooltijd.


Profiel:


Je hebt minimaal VMBO werk- en denkvermogen
Horeca ambities of volgt een horeca gerelateerde opleiding.
Je bent enthousiast, servicegericht, representatief, collegiaal en betrokken
Je bent secuur en stressbestendig
Je hebt affiniteit met de functie
Je bent flexibel inzetbaar
Je steekt graag de handen uit de mouwen
Je hebt oog voor details


Belangstelling:
Voldoe je aan bovenstaand profiel en lijkt deze functie echt iets voor jou? Dan ontvangen wij graag je motivatie, pasfoto en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Vanuit je sollicitatie moet duidelijk worden waarom je voldoet aan bovenstaand profiel. Je kunt alleen reageren middels de knop “solliciteren” op de Intratuin website en je reactie voorzien van CV en foto.


Sollicitaties die niet voldoen aan bovenstaande criteria worden niet in behandeling genomen. Solliciteren kan enkel via de Intratuin website.ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

lees meer lees minder

Stage MBO/HBO

Lelystad

Ben jij op zoek naar een geschikte stageplaats op MBO of HBO niveau? Houd je van afwisseling en uitdaging? Of heb je altijd al eens bij ons achter de schermen willen kijken? Vul dan onderstaand formulier in!


Als erkend stagebedrijf bieden wij voor verschillende opleidingen een geschikte stageplaats. Zou je bij ons willen komen stagelopen, vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Zorg ervoor dat je bij het kopje "motivatie" voldoende informatie geeft over je opleiding en wat voor stage je zoekt. Krijg je binnen 2 weken geen reactie, dan kunnen wij je op dit moment helaas geen stageplaats aanbieden.


Wij zijn op zoek naar stagiaires van de volgende opleidingen/richtingen: • CIBAP

 • NIMETO

 • Verkoopspecialist groen

 • Bloemist

 • Horeca

 • Klantenservice / marketing (part-time)

lees meer lees minder

Scholieren voor kassa M/V (weekendhulp)

Lelystad

Ter versterking van ons kassateam zijn wij op zoek naar een leuke en enthousiaste collega. In deze veelzijdige functie verricht je kassawerkzaamheden en draag je zorg voor een goede presentatie van de afdeling. Daarnaast assisteer je incidenteel op andere afdelingen.


Klantvriendelijkheid staat voorop, je hebt daarom een klantvriendelijke houding.Werktijden:
Je werkt op zaterdag en/of zondag, maar je bent beschikbaar voor beide weekenddagen. Daarnaast is het ook mogelijk om doordeweeks te werken, bijvoorbeeld als je een dagje vrij bent of na schooltijd. Heb je vakantie, een tussenjaar of gewoon een lange periode geen/weinig school? Dan kunnen we bespreken op welke afdelingen we je hulp goed kunnen gebruiken.Profiel:
Je bent minimaal 16 jaar.
Je volgt een Havo of VWO opleiding.
Je bent servicegericht, representatief, collegiaal en betrokken.
Je hebt oog voor details en bent cijfermatig aangelegd. Daarnaast is werken met een computer/kassa voor jou geen probleem.Wij bieden:
Afwisselende banen met verantwoordelijkheid in een groene, dynamische en vernieuwende omgeving binnen een professioneel bedrijf. Een baan die uitdaging biedt en waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Fashion, Sport & Lifestyle, module Tuincentra.Belangstelling:


Voldoe je aan bovenstaand profiel en lijkt deze functie echt iets voor jou? Dan ontvangen wij graag je motivatie, pasfoto en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Vanuit je sollicitatie moet duidelijk worden waarom je voldoet aan bovenstaand profiel. Je kunt alleen reageren middels de knop “solliciteren” op de Intratuin website en je reactie voorzien van CV én foto.


Sollicitaties die niet voldoen aan bovenstaande criteria worden niet in behandeling genomen.


 


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

lees meer lees minder

Open sollicitatie

Lelystad

Is er op dit moment geen passende vacature en wil je graag bij Intratuin Lelystad komen werken? Stuur dan je CV en motivatie middels bijgaand formulier naar ons op. Vermeld daarbij hoeveel dagen/uren je beschikbaar bent.


Profiel:
We bewaren jouw gegevens (tijdelijk) in onze portefeuille. Mochten wij in de nabije toekomst een passende functie hebben waar jouw profiel aan voldoet, dan nemen wij contact met je op.


Wij bieden:
Afwisselende banen in een groene, dynamische en vernieuwende omgeving. Banen die uitdaging bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Fashion, Sport en Lifestyle.


Belangstelling:
Heb je belangstelling? Dan ontvangen wij graag je motivatie, pasfoto en CV waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die we zoeken. Je kunt alleen reageren middels de knop “solliciteren” op de Intratuin website en je reactie voorzien van CV en foto.


Sollicitaties die niet voldoen aan bovenstaande criteria worden niet in behandeling genomen.


Solliciteren kan enkel via de Intratuin website.


Wij ontvangen dagelijks veel reacties van mensen die graag bij ons zouden willen werken. Helaas kunnen wij niet iedereen een persoonlijke ontvangstbevestiging en/of afwijzing sturen.

lees meer lees minder