• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 52 winkels in Nederland
Intratuin Malden

Intratuin Malden

Intratuin Malden is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Malden.Ton Helmond
Ton HelmondBedrijfsleider Intratuin Malden

Faciliteiten

 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Tuinontwerp studio Tuinontwerp studio
 • Hovenierservice Hovenierservice
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Malden
Rijksweg 63
6581 EE Malden
024-3580152

klantenservice@malden.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 17:00
Extra openingstijden

Koopzondagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur


- Donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) 9.30 - 18.00
- Zondag 28 mei
- Maandag 5 juni (2e Pinksterdag) 
- Zondag 11 juni
- Zondag 25 juni

Laatste nieuws

natuurtalent

natuurtalent

Ben jij de kei die wij zoeken?


Scroll dan snel naar beneden en bekijk onze openstaande vacatures!

Lees meer Lees minder
buiten koken

buiten koken

Weber specialist


Intratuin Malden is een officiële Weber specialist. Ben jij op zoek naar een Weber barbeque of de bijbehorende accessoires? Kom dan een kijkje nemen! 

Lees meer Lees minder
uw tuin

uw tuin

Tuinontwerp & aanleg


Is jouw tuin toe aan verandering? Dan ben je aan het juiste adres. Ons hoveniersteam staat voor jou klaar om elk tuinontwerp tot een prachtig eindresultaat te maken. Of het nu gaat om een daktuin, een mooi begroeid balkon, of een ander soort tuin, alles is mogelijk! Meer informatie over tuinontwerp en aanleg? Bezoek onze website!

Lees meer Lees minder
Bestel bij ons je graszoden

Bestel bij ons je graszoden

Zo groen als gras


Kun jij ook wel een mooi groen gazon gebruiken? 
Ons extase gras is geschikt als speelgazon maar ziet eruit als siergazon. Als je de graszoden voor donderdag 12.00 uur in onze winkel besteld kun je ze vrijdag of zaterdag al op komen halen! 

De afmeting van onze graszoden is 40x250 cm en kost €2,49 per m2. (exclusief leggen)
Uiteraard vertellen onze medewerkers je graag hoe je het gazon het beste kunt onderhouden. 


Hulp nodig bij het leggen van graszoden? Dat kan! Er staat een team hoveniers voor je klaar die ervoor zorgen dat jouw gazon er perfect bij ligt! Neem telefonisch contact op met onze klantenservice of vraag naar de mogelijkheden in onze winkel. 


Telefoonnummer klantenservice: 024 358 0152

Lees meer Lees minder
Tuincafé

Tuincafé

High Tea


Kom jij samen met je vrienden, collega’s of familie gezellig bijkletsen onder het genot van een high tea? In ons tuincafé hebben wij een heerlijke high tea met allerlei zoete lekkernijen en hartige hapjes. Zo hebben we o.a. scones met jam en slagroom, diverse soorten sandwiches, een fris stukje fruit, honing notentaart, appelflappen en verschillende kleine gebakjes. Daarnaast serveren we ook een aantal warme hapjes en bieden wij diverse soorten thee aan.

High Tea: €14,95 p.p.

Om gebruik te maken van onze high tea dien je minimaal 1 dag van tevoren telefonisch te reserveren. 

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

10 juni

10 juni

Open dag Nijmeegse Stadstuinen


Op zaterdag 10 juni 2017 tussen 10.00 en 17.00 uur vindt voor de negentiende keer de Open Dag van de Nijmeegse Stadstuinen plaats. Op deze zaterdag wordt het verborgen groen van Nijmegen zichtbaar als ruim 25 particuliere tuinen worden opengesteld voor het publiek.


Tuinliefhebbers krijgen de unieke kans kennis te maken met de groene oases in de gemeente Nijmegen, die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor het publiek.


U bent van harte welkom!


De kracht van het evenement ligt in de variatie aan tuinen. Grote tuinen, kleine tuinen. Gecultiveerd of wild. Elke tuin met zijn eigen verhaal. Met als gezamenlijke noemer het enthousiasme waarmee iedere tuinder bezig is in haar of zijn paradijs!


In enkele tuinen wordt door kunstenaars geëxposeerd!


Brochures met adressen en tuinomschrijvingen, zijn vanaf heden à € 3,00 verkrijgbaar bij Intratuin Malden. 


Zie voor verdere info: www.nijmeegsestadstuinen.nl

Lees meer Lees minder

MA08 Medewerker magazijn (32-38 uur)

Malden

Gezocht: magazijn medewerker


Intratuin Malden is een innoverende winkel die bestaat sinds 1965. Met onze 6 kernwaarden: inspireren, voorop lopen, samenwerken, verwelkomen, overtreffen en beleven, is er binnen Intratuin Malden geen enkele dag hetzelfde.


Functie:
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke medewerker die ons magazijnteam komt versterken. Als magazijn medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning en coördinatie van het logistieke proces van de winkel. Dit houdt onder andere in: de ontvangst, kwaliteitscontrole en administratieve afhandeling van binnenkomende goederen, het verwerken van de goederen naar de verschillende afdelingen en het op orde houden van het magazijn en de bevoorrading. Ook zal je bezig zijn met dienstverlening ten aanzien van klanten die bestellingen komen afhalen. Tot slot ben je betrokken bij de bezorgingen die wij doen op donderdag, vrijdag en zaterdag. In deze functie leg je verantwoording af aan de 1e productgroepverantwoordelijke van het magazijn in Malden.


’’Geen winkel zonder magazijn. Het logistieke hart van Intratuin Malden.’’


Profiel:
Je bent klantvriendelijk, enthousiast, flexibel en collegiaal. Ook ben je in staat zelfstandig, structureel en verantwoord aan de slag te gaan. Daarnaast heb je ruimtelijk inzicht en toon je graag initiatief. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Een heftruckcertificaat is wenselijk maar geen must. Je bent beschikbaar voor 32 - 38 uur per week en vind het geen probleem om in het weekend te werken.


Wij zijn een dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door seizoensgebonden piek- en dalmomenten waarbij sprake is van werken op koopavonden en zon- en feestdagen. Het werken met seizoensgebonden piek- en dalmomenten is daarom voor jou vanzelfsprekend.


Wij bieden:
Een leuke, diverse en afwisselende functie in een inspirerende omgeving in samenwerking met leuke collega’s. Salariëring en overige voorwaarden conform CAO Fashion, Sport & Lifestyle module Tuincentra. Bij een vakvolwassen medewerker (23 jaar of ouder) ligt het loon tussen de €1551,60 en €1709,02, o.b.v. 38 uur. 


Ben jij de medewerker wij zoeken? Vul dan het sollicitatieformulier, aangevuld met jouw CV en motivatie, in op de onderstaande grijze (niet de oranje) button:.óf stuur jouw brief met CV naar afdeling personeelszaken: Intratuin Malden t.a.v. dhr. C. den Brok, afdeling personeelszaken, P.a.: Rijksweg 63, 6581 EE Malden

Lees meer Lees minder

Verkoop medewerker BBQ / tuinmeubelen (38 uur)

Malden

Gezocht: Verkoop medewerker BBQ /  Tuinmeubele


Functie:
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper voor onze barbecue en tuinmeubelen afdeling. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van alle barbecue- en vuur producten die Intratuin te bieden heeft. Daarnaast wordt je ook ingezet op de aansluitende tuinmeubelen afdeling. Naast de verkoop zorg je voor de bevoorrading, weekbestellingen en ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van jouw afdeling. Je geeft advies ten aanzien van het barbecue en tuinmeubelen assortiment en bent het aanspreekpunt voor de klant voor alle vragen op het gebied van barbecues en tuinmeubelen. Om inspiratie en kennis op te doen ben je jaarlijks welkom op de leukste barbecue demonstratie dagen en beurzen. Tot slot ben je in de zomerperiode verantwoordelijk voor leuke barbecue demonstraties. In deze functie leg je verantwoording af aan de 1e productgroepverantwoordelijke van de afdeling tuinmeubelen.


Profiel:
Je hebt een klantvriendelijke en open houding, bent enthousiast, flexibel en collegiaal. Ook ben je in staat zelfstandig, structureel en verantwoord aan de slag te gaan. Je bent gemotiveerd om veel te leren over de producten en toont hierin graag zelf initiatief. Je bent beschikbaar voor 38 uur per week en vind het geen probleem om in het weekend te werken.


Wij zijn een dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door seizoensgebonden piek- en dalmomenten waarbij sprake is van werken op koopavonden en zon- en feestdagen. Het werken met seizoensgebonden piek- en dalmomenten is daarom voor jou vanzelfsprekend.


Wij bieden:
Een leuke, diverse en afwisselende functie in een inspirerende omgeving in samenwerking met leuke collega’s. Salariëring en overige voorwaarden conform CAO Fashion, Sport & Lifestyle module Tuincentra en op basis van leeftijd. Bij een vakvolwassen medewerker (23 jaar of ouder) ligt dit tussen de €1551,60 en  €1709,02, o.b.v. 38 uur. .


Ben jij de medewerker wij zoeken? Vul dan het sollicitatieformulier, aangevuld met jouw CV en motivatie, in op de onderstaande grijze (niet de oranje) button;óf stuur jouw brief met CV naar afdeling personeelszaken: Intratuin Malden t.a.v. dhr. C. den Brok, afdeling personeelszaken, P.a.: Rijksweg 63, 6581 EE Malden

Lees meer Lees minder

Afdelingshoofd Snijbloemen (38 uur)

Malden

Functie


Voor deze functie zijn wij op zoek naar een commerciële, flexibele en proactieve collega die ernaar streeft een perfecte verkoopafdeling neer te zetten zodanig dat er sprake is van optimale dienstverlening en een hoog verkooprendement. Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en flexibiliteit zijn belangrijke steekwoorden die bij het uitvoeren van deze functie niet mogen ontbreken. Je legt in deze functie verantwoording af aan de bedrijfsleider van de vestiging. Je bent verantwoordelijk voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continu klantgerichte houding en handelswijze. Je fungeert als vraagbaak voor klanten en neemt klachten van klanten in behandeling. Tevens signaleer je artikelen die niet goed verkopen en bespreekt markttrends en klantsignalen met de leidinggevende. Je wisselt het assortiment door in te spelen op seizoenen, trends en acties en hebt daar een actieve houding in


Profiel


Je hebt een MBO opleiding op het gebied van bloemsierkunst en verkoop. Daarnaast beschik je over ruime assortimentskennis. Je beschikt over een flexibele instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt een commerciële instelling en verkopen en adviseren gaat je gemakkelijk af.  Je bent een representatieve persoonlijkheid met een groot inlevingsvermogen. Je kan goed in een team samenwerken en je hebt het vermogen om de ontwikkeling van een team positief te beïnvloeden.


Wij zijn een dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door seizoensgebonden piek- als dalmomenten waarbij sprake is van werken op koopavonden, zaterdagen en zon- feestdagen. Het werken met seizoensgebonden piek- als dalmomenten is daarom een extra uitdaging voor je.


Wij bieden:


Een leuke en afwisselende baan in een bloeiende en inspirerende omgeving. Salariëring en overige voorwaarden conform CAO  Fashion, sport & lifestyle module “Tuincentra” en op basis van leeftijd. Bij een vakvolwassen medewerker (23 jaar of ouder) ligt dit tussen de €1727,67 en  €1912,90 o.b.v. 38 uur. De functie kent een werkweek van dinsdag t/m zaterdag.


Wil jij tot bloei komen in onze Intratuin? Vul dan het sollicitatieformulier via onderstaande link (grijze sollicitatiebutton). 


voorzien van je uitgebreide motivatie, foto en CV of stuur jouw brief met CV naar: Intratuin Malden t.a.v. dhr. C. den Brok, afdeling personeelszaken, P.a.: Rijksweg 63 , 6581 EE Malden. Onze voorkeur gaat reactie per email.


Een parttime invulling voor deze functie is niet mogelijk, wij verzoeken niet te reageren als dit de wens is!

Lees meer Lees minder

Vakbekwaam hovenier

Hovenier "Het mooiste beroep van de wereld (Malden)

Ons bedrijf:


Uw Tuin hoveniers is actief in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden van particuliere tuinen, de betere bedrijfstuin en landgoederen. Uw Tuin hoveniers is ontstaan uit boomkwekerij Ebben te Cuijk, langs de oevers van de rivier de Maas, aan de rand van het Peelgebied. Momenteel zet de vierde generatie het werk voort dat J.H. Ebben in 1862 begon. Inmiddels is ons hoveniersbedrijf gevestigd in Malden, regio Nijmegen en kent een verwantschap met de Intratuin.


Alle door zowel eigen als externe architecten gemaakte ontwerpen, worden door een team van vakbekwame hoveniers uitgevoerd, want wij houden van vakwerk. Dat doen we graag, want wij hebben het mooiste beroep van de wereld.


Voor een impressie van ons bedrijf http://www.uwtuin.net


Het Profiel:


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, serieuze vakbekwame hovenier die graag mooie tuinen maakt in teamverband! De focus ligt in bijzonder in de aanleg van particuliere -en bedrijfstuinen, veelal in het hogere segment. Deze worden op een project -en planmatige wijze weggezet. Een hoge mate van zelfstandigheid maar ook kracht halen uit het werken in groepsverband is hierbij erg belangrijk. Voorkomende werkzaamheden: Het uitvoeren van de complete aanleg van tuinen. De ontwerpen komen zowel van onze eigen ontwerpstudio als van tuinarchitecten. Naast de aanleg voorzien wij ook in onderhoud om onze projecten te begeleiden naar hun volwassen fase. Je werk kent dus veel diversiteit. Steek jij graag je handen uit de mouwen, solliciteer dan op deze functie!


Wij vragen kandidaten alleen te reageren die zich kunnen vinden in onderstaande functie eisen: • Afgeronde MBO hoveniersopleiding

 • Goede vak –en plantenkennis

 • In bezit van een rijbewijs (BE rijbewijs)

 • Spuitlicentie is pre

 • VCA certificaat is een pre

 • Sociaal en klantgericht

 • Flexibele werkhouding (geen 9.00 0 17.00 mentaliteit)

 • Bereid om incidenteel ook op zaterdagen te werken

 • Minimaal 3 jaar ervaring


Solliciteren:


Werken in een leuk team met veel afwisseling. Het contract is op basis van 37 uur.Voorwaarden en salariëring conform CAO Hoveniers branche.


Interesse gewekt? Vul dan het sollicitatieformulier  via de link


voorzien van je motivatie en CV of stuur jouw brief met CV naar: UW Tuin Hoveniers t.a.v.: dhr. C. den Brok afdeling; Personeelszaken, P.a.: Rijksweg 65, 6581 EE Malden.


 
/a>target=”_blank” title=”Solliciteren”>

Lees meer Lees minder