• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 52 winkels in Nederland
Intratuin Meppel

Intratuin Meppel

Intratuin Meppel is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Meppel.

Hilco Beugelink
Hilco BeugelinkBedrijfsleider Intratuin Meppel

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Meppel
Berggiersweg 1
7951 KC Meppel
0522-274100

info@meppel.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 09.30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Extra openingstijden

GEWIJZIGDE openingstijden:


Donderdag 25 mei   10 - 17 uur   Hemelvaartsdag


Maandag 5 juni         10 - 17 uur   2e Pinksterdag


 

Laatste nieuws

Met een high tea bij Intratuin Meppel

Met een high tea bij Intratuin Meppel

Gezellige High Tea bij Intratuin Meppel


Weer eens gezellig bijkletsen terwijl je geniet van diverse theesoorten en heel veel lekkers? Dat kan bij Intratuin Meppel! Geniet met familie of vriendin(nen) van een etagère vol met seizoensgebonden specialiteiten. Heerlijke belegde minibroodjes, zoete en hartige snacks zoals muffins en belegde broodjes maken de High Tea compleet. Lunch.. maar dan nèt even anders voor maar €14,95 per persoon.


Reserveren


Je kunt een High Tea reserveren van maandag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur. Graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren voor minimaal 2 personen. Voor grote groepen vragen wij om nog eerder te reserveren. Je kan reserveren bij één van de medewerkers in het tuincafé of telefonisch via 0522-274100. Met de meest voorkomende dieetwensen houden wij uiteraard rekening, maar geef het wel aan bij het reserveren.

Lees meer Lees minder
Graszoden bij Intratuin Meppel

Graszoden bij Intratuin Meppel

Met de graszoden van Intratuin Meppel heb je in 1 dag een prachtig gazon


Een gazon creëert ruimte, is fijn voor de kinderen én goed voor de biodiversiteit. Wil je graag een mooi groen tapijt, maar heb je geen tijd (of geduld) om een gazon in te zaaien? Graszoden zijn een uitkomst!


Wij hebben geen graszoden op voorraad, maar bestellen deze graag voor je!  Van orders kleiner dan 75m²  maken wij wekelijks een verzamelorder. Graszoden zijn leverbaar, uiteraard afhankelijk van de de weersomstandigheden, vanaf eind maart tot midden oktober. De graszoden worden afgeleverd in 1m²-rollen van 40x250cm en is van zeer goede kwaliteit speelgazon (het kan tegen een stootje). De prijs van 1 rol speelgazon is € 2,99.


Bestellen graszoden


Tijdens onze openingstijden kun je graszoden bestellen via de servicebalie of op 0522-274100


Van orders kleiner dan 75m²  maken wij wekelijks een verzamelorder, wanneer we op donderdag om 10:00 uur 75m²  of meer hebben worden alle graszoden in bestelling geplaatst. De volgende dag (vrijdag) kun je de graszoden afhalen, zodra ze bij ons magazijn binnen zijn en u een telefoontje van ons hierover heeft gehad. Wordt het minimum aantal m²  niet behaald, dan nemen wij contact met je op en wordt je bestelling in overleg verschoven naar de week erna.


Graszoden bezorgen?


Het thuisbezorgen van graszoden is mogelijk. Tot  40m² zijn de kosten € 10,-. 40 - 100m² komt er per rol van 1m² € 0,25 bij. Boven de 100 m² levert de leverancier de graszoden bij u thuis af. Wel is het belangrijk dat je huis bereikbaar is voor een vrachtwagen en trailer van 18 meter. De kosten voor het bezorgen bedragen € 25,00 plus € 25,00 borg voor de pallet waarop de graszoden worden geleverd. 


Mocht je vragen hebben of aanvullende informatie willen ontvangen dan kun je uiteraard terecht bij één van onze medewerkers van de servicebalie die je graag meer vertellen over graszoden.

Lees meer Lees minder
Bezorgen

Bezorgen

Bezorgen


Hoe krijgt u uw aankopen thuis?


U kunt uw artikelen laten bezorgen door onze Intratuin Bezorgservice of u kunt een aanhangwagen huren.


Intratuin bezorgt met plezier uw artikelen correct thuis. De tarieven voor het bezorgen kunt u opvragen bij de servicebalie.


Bent u klaar met shoppen en is het tijd om aan de slag te gaan, maar passen de gekochte materialen niet in uw auto? Dan kunt u bij Intratuin een aanhangwagen huren om de materialen naar huis te vervoeren. U kunt de aanhangwagen tegen een borg van € 50,- huren. Wanneer u de aanhangwagen huurt is het tonen van een geldig rijbewijs verplicht.

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

Inloopworkshop Kruidenolie maken

Inloopworkshop Kruidenolie maken

Tijdens de (inloop)workshop laten we zien wat je allemaal kunt doen met verse kruiden, zoals heerlijke kruidenolie maken. Kom langs en doe mee met deze workshop.

De kosten zijn €7,50 per persoon. Na afloop krijg je een handig instructievel met tips mee naar huis. Je hoeft je voor deze workshop niet aan te melden van te voren.

Lees meer Lees minder
Workshop eetbare tuin in schaal

Workshop eetbare tuin in schaal

Op zaterdag 20 mei organiseren we om 14.00 uur* de workshop Eetbare tuin in schaal. Door de diverse soorten plukgroenten bij elkaar te zetten in een schaal, maak je een eetbare tuin, waarmee je je eigen salade kunt creëren. Plukgroenten voor in de schaal zijn bijvoorbeeld bieslook, pluktomaatjes, paprika of salie.

Deze workshop is op inschrijving vooraf bij de servicebalie en kost €25,- per persoon, inclusief materialen. Dit mag ook telefonisch via 0522-274100.


*Bij veel animo komt er een 2e groep vanaf 15.30 uur

Lees meer Lees minder
20 mei: Proeftuindag

20 mei: Proeftuindag

Op zaterdag 20 mei is een proeftuin dag georganiseerd. Deze dag staat volledig in het teken van kruiden en eten uit eigen tuin. Tijdens deze dag worden diverse activiteiten georganiseerd:
- Proeftafels
- Activiteit kruidenolie met karakter
- Demonstratie kruidentuintje maken
- Kidsworkshop kruidencoupe
- Workshop eetbare tuin

Lees meer Lees minder

Open sollicitatie

Meppel

Geen vacature gevonden die bij jou past? Maar heb je wel interesse om bij Intratuin Meppel te komen werken? Vul hier het online sollicitatieformulier in en voeg ook je motivatiebrief, je CV en beschikbaarheid in dagen/uren toe en beantwoord alle aanvullende vragen. Beschikbaarheid op een zaterdag is een must.


Profiel:


Je bent klantvriendelijk, flexibel en je beschikt over een initiatiefrijke instelling. Je weet van aanpakken en je bent een teamworker met verantwoordelijkheidsgevoel.


Wij bieden:


Een afwisselende en zelfstandige baan in een groeiend bedrijf. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Tuincentrum CAO.


Je mag je open sollicitatie incl. motivatiebrief, CV, beschikbaarheid in dagen/uren en alle aanvullende vragen ook mailen naar: d,vanderhaar@meppel.intratuin.nl

Lees meer Lees minder