• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin Meppel

Intratuin Meppel

Intratuin Meppel is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Meppel.

Hilco Beugelink
Hilco BeugelinkBedrijfsleider Intratuin Meppel

Faciliteiten

 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden
 • Horeca Horeca
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Toiletten Toiletten
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Wecycle bak Wecycle bak

Adres

Routebeschrijving Intratuin Meppel
Berggiersweg 1
7951 KC Meppel
0522-274100

info@meppel.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 09.30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Extra openingstijden

Laatste nieuws

Najaar/winter collectie Riverdale 2016/2017

Najaar/winter collectie Riverdale 2016/2017

Riverdale collectie najaar en winter 2016/2017


Bekijk de collectie hier

Lees meer Lees minder
Met een high tea bij Intratuin Meppel

Met een high tea bij Intratuin Meppel

Gezellige High Tea bij Intratuin Meppel


Weer eens gezellig bijkletsen terwijl je geniet van diverse theesoorten en heel veel lekkers? Dat kan bij Intratuin Meppel! Geniet met familie of vriendin(nen) van een etagère vol met seizoensgebonden specialiteiten. Heerlijke belegde minibroodjes, zoete en hartige snacks zoals muffins en belegde broodjes maken de High Tea compleet. Lunch.. maar dan nèt even anders voor maar €14,95 per persoon.


Reserveren


Je kunt een High Tea reserveren van maandag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur. Graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren voor minimaal 2 personen. Voor grote groepen vragen wij om nog eerder te reserveren. Je kan reserveren bij één van de medewerkers in het tuincafé of telefonisch via 0522-274100. Met de meest voorkomende dieetwensen houden wij uiteraard rekening, maar geef het wel aan bij het reserveren.

Lees meer Lees minder
Graszoden bij Intratuin Meppel

Graszoden bij Intratuin Meppel

Met de graszoden van Intratuin Meppel heb je in 1 dag een prachtig gazon


Een gazon creëert ruimte, is fijn voor de kinderen én goed voor de biodiversiteit. Wil je graag een mooi groen tapijt, maar heb je geen tijd (of geduld) om een gazon in te zaaien? Graszoden zijn een uitkomst!


Wij hebben geen graszoden op voorraad, maar bestellen deze graag voor je!  Van orders kleiner dan 75m²  maken wij wekelijks een verzamelorder. Graszoden zijn leverbaar, uiteraard afhankelijk van de de weersomstandigheden, vanaf eind maart tot midden oktober. De graszoden worden afgeleverd in 1m²-rollen van 40x250cm en is van zeer goede kwaliteit speelgazon (het kan tegen een stootje). De prijs van 1 rol speelgazon is € 2,49, een rol schaduwgazon kost € 3,49.


Bestellen graszoden


Tijdens onze openingstijden kun je graszoden bestellen via de servicebalie of op 0522-274100


Van orders kleiner dan 75m²  maken wij wekelijks een verzamelorder, wanneer we op donderdag om 10:00 uur 75m²  of meer hebben worden alle graszoden in bestelling geplaatst. De volgende dag (vrijdag) kun je de graszoden afhalen, zodra ze bij ons magazijn binnen zijn en u een telefoontje van ons hierover heeft gehad. Wordt het minimum aantal m²  niet behaald, dan nemen wij contact met je op en wordt je bestelling in overleg verschoven naar de week erna.


Graszoden bezorgen?


Het thuisbezorgen van graszoden is mogelijk. Tot  40m² zijn de kosten € 10,-. 40 - 100m² komt er per rol van 1m² € 0,25 bij. Boven de 100 m² levert de leverancier de graszoden bij u thuis af. Wel is het belangrijk dat je huis bereikbaar is voor een vrachtwagen en trailer van 18 meter. De kosten voor het bezorgen bedragen € 25,00 plus € 25,00 borg voor de pallet waarop de graszoden worden geleverd. 


Mocht je vragen hebben of aanvullende informatie willen ontvangen dan kun je uiteraard terecht bij één van onze medewerkers van de servicebalie die je graag meer vertellen over graszoden.

Lees meer Lees minder
Bezorgen

Bezorgen

Bezorgen


Hoe krijgt u uw aankopen thuis?


U kunt uw artikelen laten bezorgen door onze Intratuin Bezorgservice of u kunt een aanhangwagen huren.


Intratuin bezorgt met plezier uw artikelen correct thuis. De tarieven voor het bezorgen kunt u opvragen bij de servicebalie.


Bent u klaar met shoppen en is het tijd om aan de slag te gaan, maar passen de gekochte materialen niet in uw auto? Dan kunt u bij Intratuin een aanhangwagen huren om de materialen naar huis te vervoeren. U kunt de aanhangwagen tegen een borg van € 50,- huren. Wanneer u de aanhangwagen huurt is het tonen van een geldig rijbewijs verplicht.

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

Dierendagontbijt

Dierendagontbijt

Neem op zaterdag 1oktober 11.00 uur,  je hond, kat of knaagdier mee naar Intratuin Meppel. Wij verwennen 'm dan met een heerlijk dierendagontbijt!


Netjes eten en drinken hoeft niet hoor, er mag geschrokt en geslurpt worden!

Lees meer Lees minder

Afdelingsverantwoordelijke kamerplanten (38 uur)

Intratuin Meppel

Wil jij bij een gezellige afdeling lekker jouw gang kunnen gaan? Gewoon no nonsense aanpakken en onze klanten adviseren? Wil je verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van jouw afdeling? Ben je fulltime beschikbaar? Dan is dit jouw kans!


Functie:


In deze functie ben je verantwoordelijk voor het resultaat van jouw afdeling. Je verzorgt de inkoop, het onderhoud en verkoop van de kamerplanten. Je anticipeert op de seizoenen en trends. Je hebt oog voor ontwikkelingen in de markt. Met jouw kennis van groen weet je onze klanten enthousiast en vakkundig te adviseren.


Profiel:


Je hebt een afgeronde MBO opleiding in het groen en/of relevante ervaring. Door jouw inzet en gedrevenheid onderscheid jij je boven gemiddeld. Je bent actief, flexibel en commercieel. Je neemt graag het initiatief.


Inzetbaarheid:


Je werktijden vallen binnen de openingstijden van onze winkel. De zaterdag is een belangrijke dag voor ons, je werkt dus in principe iedere zaterdag. Daarnaast vragen wij ook beschikbaarheid op feestdagen. Binnen de schooltijden werken is niet mogelijk.


Wij bieden:


Intratuin Meppel is een dynamisch en professioneel bedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal en gezellig. Je komt te werken in een trendy en sfeervolle winkel. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO tuincentra.


Je reactie:


Omdat een Curriculum Vitae niet alles zegt, willen wij je vragen om in je motivatiebrief duidelijk toe te lichten waarom jij het verschil gaat maken voor Intratuin Meppel. Je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae kun je richten aan: Daniëlle van der Haar, email: d.vanderhaar@meppel.intratuin.nl. Indien je geen aantoonbare opleiding en/of ervaring hebt zoals bij het profiel vermeld, verzoeken wij je om niet te solliciteren.

Lees meer Lees minder