• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin Nuenen

Intratuin Nuenen

Intratuin Nuenen is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Nuenen.Hans van der Vleuten
Hans van der VleutenBedrijfsleider Intratuin Nuenen

Faciliteiten

 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden
 • Horeca Horeca
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Hovenierservice Hovenierservice
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon

Adres

Routebeschrijving Intratuin Nuenen
Collse Hoefdijk 7
5674 VL Nuenen
040-2831291

klantenservice@nuenen.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag Gesloten
Extra openingstijden

Laatste nieuws

Tuincafé

Tuincafé

High Tea


Kom jij samen met je vrienden, collega’s of familie gezellig bijkletsen onder het genot van een high tea? In ons tuincafé hebben wij een heerlijke high tea met allerlei zoete lekkernijen en hartige hapjes. Zo hebben we o.a. scones met jam en slagroom, diverse soorten sandwiches, een fris stukje fruit, honing notentaart, appelflappen en verschillende kleine gebakjes. Daarnaast serveren we ook een aantal warme hapjes en bieden wij diverse soorten thee aan.

High Tea: €14,95 p.p.

Om gebruik te maken van onze high tea dien je minimaal 1 dag van tevoren telefonisch te reserveren. 

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

niet af blijven!

niet af blijven!

DIERENDAG ONTBIJT


Dierendag staat alweer bijna voor de deur. Daarom nodigen wij je hond, kat of knaagdier uit om op zaterdag 1 oktober gezamenlijk te komen ontbijten in onze winkel! 


Om 11:00 uur zijn al jullie huisdieren van harte welkom om plaats te nemen aan onze ontbijttafel. Wij verwennen 'm dan op een heerlijk ontbijt. Netjes eten en drinken is niet nodig... Er mag geschrokt en geslurpt worden! 


Komt jouw huisdier ook rondsnuffelen?

Lees meer Lees minder

Student / Scholier

Intratuin Nuenen

Functie:


Ter versterking van ons team zijn wij voor diverse afdelingen op zoek naar spontane jonge scholieren /studenten die van aanpakken weten. In deze functie verricht je alle voorkomende werkzaamheden binnen de afdeling. Werktijden zijn zowel doordeweeks op koopavonden als op zaterdagen en op zon- en feestdagen. 


Profiel:


Hou je ervan om de handen uit de mouwen te steken? Wil je op zaterdag (dient de hele dag beschikbaar te zijn), koopavonden en zon- en feestdagen werken? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou!


Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij willen dan ook een persoon die met zijn/haar representatieve uitstraling en de nodige flair onze klanten welkom laat voelen


Wij bieden:


Een sterk afwisselende baan in een groene, dynamische omgeving waarbij jij, samen met je collega’s, altijd voor onze gasten klaarstaat. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en op basis van de CAO voor de tuincentra


Let op een full/parttime invulling voor deze functie is niet mogelijk. Wij vragen gelieve niet te solliciteren als u op zoek bent naar een invulling met vaste uren.


Kom jij tot bloei in onze Intratuin? Vul dan het sollicitatieformulier in via deze link:


SOLLICITATIELINK   >>  https://vacature.onlinevacatures.nl/?vid=69419


voorzien van je motivatie en CV of stuur jouw brief met CV naar: Intratuin Nuenen t.a.v. dhr. C.den Brok, afdeling: personeelszaken P.a.: Rijksweg 65, 6581 EE Malden.


Onze voorkeur gaat uit naar reactie via bovenstaande link.


 


 

Lees meer Lees minder

Medewerker Tuincafe (38 uur)

Nuenen

De Functie:


Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en representatieve collega die van werken in de horeca houdt. Maar nog veel belangrijker: een medewerker die het gastvrijheidsconcept beheerst en uitademt!! Je streeft ernaar om samen met het team een goedlopend tuincafe verder uit te bouwen zonder daarbij de kernkwaliteit uit het oog te verliezen: natuurlijk genieten, eten en drinken en onze gasten in de watten te leggen.


Flexibiliteit, zelfstandigheid, gastgerichtheid en resultaatgerichtheid zijn belangrijke steekwoorden die bij het uitvoeren van deze functie niet mogen ontbreken. Je legt verantwoording af aan de leidinggevende van het tuincafe. Je bent mede verantwoordelijk voor het optimaliseren van de verkoop van de Horeca-afdeling door te zorgen voor een adequate presentatie en verkoop van producten, correcte gastgerichte inzet. Je bent medeverantwoordelijk dat de HACCP-richtlijnen en de richtlijnen van de Intratuin-formule in acht worden genomen.


Profiel:


Een afgeronde (V)MBO opleiding genoten op het gebied van horeca, bijvoorbeeld via het SVH als horeca assistent of gastheer/gastvrouw is een pre. Je beschikt over een flexibele instelling en uitstekende sociale & communicatieve vaardigheden. Maar nog belangrijker, je beschikt over de nodige flair. Uiteraard kun je goed samenwerken waarbij je een actieve en stimulerende rol hebt. Je bent een representatieve daadkrachtige persoonlijkheid en is gewend om op tempo te werken. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door seizoensgebonden piek- en dalmomenten waarbij sprake is van werken op koopavonden en zon- en feestdagen. Het werken met seizoensgebonden piek- en dalmomenten is daarom geen probleem voor je. 


Gezien onze toekomst visie gericht op het tuincafe gaat onze voorkeur uit naar een persoon die uit de horeca komt en die het gastvrijheids gevoel tot in de tenen voelt.


Parttime invulling van deze vacature is niet mogelijk.


Wij bieden:


Een leuke en afwisselende baan in een bloeiende en inspirerende omgeving. Salariëring en overige voorwaarden conform CAO Tuincentra en op basis van leeftijd. Bij een vak volwassen medewerker (23 jaar of ouder) ligt dit tussen de €1.536,85 en €1714,95 bruto o.b.v. 38 uur.


Wil jij tot bloei komen in onze Intratuin? Vul dan het sollicitatieformulier in op: 


SOLLICITATIELINK >>>> https://vacature.onlinevacatures.nl/?vid=69409


,voorzien van je uitgebreide motivatie, foto en CV of stuur jouw brief met CV naar: Intratuin Nuenen t.a.v. dhr. C. den Brok, afdeling personeelszaken, P.a.: Rijksweg 63 , 6581 EE Malden. Onze voorkeur gaat uit naar reactie via de bovenstaande link.

Lees meer Lees minder