• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Intratuin Nuenen

Intratuin Nuenen

Intratuin Nuenen is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Nuenen.Hans van der Vleuten
Hans van der VleutenBedrijfsleider Intratuin Nuenen

Faciliteiten

 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Hovenierservice Hovenierservice
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Nuenen
Collse Hoefdijk 7
5674 VL Nuenen
040-2831291

klantenservice@nuenen.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 11:00 - 17:00
Extra openingstijden

ELKE ZONDAG GEOPEND  


22 november 18.00-21.00uur Kerst inspiratie event  
5 december 09.30-17.00uur Sinterklaas
24 december 09.30-16.00uur Kerstavond 
25 december gesloten 1e Kerstdag 
26 december gesloten 2e Kerstdag 
31 december 09.30-17.00uur Oudejaarsdag   

Laatste nieuws

22 november

22 november

In de winkel is het een en al kerst: vol twinkelende lichtjes, geurende kerstbomen en de nieuwste kersttrends. Donderdagavond 22 november van 18.00 tot 21.00 uur is het Kerst Inspiratieavond bij Intratuin. Doe mee aan een van de workshops, volg een demonstratie en ga boordevol inspiratie weer naar huis! Wees er snel bij! Schrijf je direct in voor de workshops door naar beneden te scrollen en op reserveer te klikken bij jouw favoriete workshop. 

lees meer lees minder
Schaatsen bij Intratuin Nuenen!

Schaatsen bij Intratuin Nuenen!

Kom tot en met de kerstvakantie schaatsen bij Intratuin Nuenen! In een betoverende omgeving kun je schaatsen op onze kunstijsbaan. De sprookjesachtige schaatsbaan is geopend tijdens onze openingstijden en de entree is gratis. Je kunt je eigen schaatsen meenemen maar je kunt natuurlijk ook gratis gebruik maken van onze schaatsen! 


Openingstijden tuincentrum: Ma t/m do 09.30 -18.00uur, 
vr 09.30-21.00u, za 09.00-18.00uur en zondag 11.00 - 17.00uur.

lees meer lees minder
Hier is het Kerst!

Hier is het Kerst!

Wij houden van kerst! Zoals je van ons gewend bent, hebben we de afgelopen weken jouw Intratuin omgetoverd tot unieke kerstwinkel met de allernieuwste versieringen. Met trots presenteren wij dan ook onze 5 kersttrends. Want van welke stijl je ook houdt: bij ons vind je alles om je huis in één keer in kerstsfeer te brengen! De stoere 'Denim Blues', de romantische 'Floral Deluxe' en de meer landelijke trend 'Frost Delight'. Houd je meer van Retro dan is de stijl 'Happy Retro' zeker wat voor jou. Het traditionele kerst rood vind je terug in de kersttrend 'Coming Home'. Benieuwd? Kom dan langs en dompel je onder in kerst! 

lees meer lees minder
Vacatures

Vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures
Waarom jij wil werken bij Intratuin. 
Voeten in de aarde, mouwen opgestroopt en een grote gemeende glimlach. Vol energie en met een frisse blik gaan onze medewerkers de dag tegemoet. Wij zijn creatieve doeners, hechten veel waarde aan vrijheid in onze functie en genieten van groene oplossingen. We gaan tot het uiterste om de verwachtingen van onze klant te overtreffen. Op onze eigen manier. En altijd samen. Ons hart is groen en dat proef je binnen onze organisatie. Wij delen met veel liefde onze kennis met anderen om de wereld stap voor stap een stukje groener te maken. Werk jij mee? werkenbij.intratuin.nl

lees meer lees minder
uwtuin.nl, hoveniers

uwtuin.nl, hoveniers

Bezoek onze website!
Is uw tuin toe aan verandering? Dan ben je bij Uw Tuin aan het juiste adres. Ons hoveniersteam staat voor u klaar om elk tuinontwerp tot een prachtig eindresultaat te maken. Of het nu gaat om een daktuin, een mooi begroeid balkon, of een ander soort tuin, alles is mogelijk! Meer informatie over tuinontwerp en aanleg? Kijk op uwtuin.nl

lees meer lees minder

Evenementen en workshops

kidsworkshop

kidsworkshop

21 NOVEMBER 
Snowglobe

Deze workshop is vol, kijk in het overzicht voor de komende workshops. 
Op woensdagmiddag 21 november om 15.00uur (vol) en 16.00uur (vol) en 17.00uur (vol) kunnen kinderen een sneeuwbol maken van de Zuidpool met sneeuw, een pinguïn en ijsschotsen! 


Deze kinderactiviteit is op vooraf inschrijving en kost €2.50 per kind. Let op, vol=vol. 

lees meer lees minder
volwassen workshop

volwassen workshop

22 NOVEMBER 
Kokodama

Kom op 22 november tijdens het Kerst Inspiratie Event om 19.00uur een Kokodama maken. 
Omwikkel de kluit van een kleine spar, met platmos en versier het boompje met ledverlichting. Prachtig om op te hangen, maar net zo mooi om neer te zetten. Het kost € 15.00 p.p. inclusief een drankje en iets lekkers. Schrijf je tijdig in, vol=vol. 

lees meer lees minder
kidsworkshop

kidsworkshop

28 NOVEMBER 
Stoomboot 

Kids kom gezellig samen knutselen. Op 28 november om 15.00uur(vol) en 16.00uur kun je bij Intratuin een stoomboot in elkaar zetten en versieren. Als verrassing krijg je een sintcadeautje! Deze kinderactiviteit is op vooraf inschrijving en kost €2.50 per kind. Schrijf je vooraf in VOL=VOL

Reserveer lees meer lees minder
volwassen workshop

volwassen workshop

1 DECEMBER
Krans maken  

Kom een krans voor het najaar maken bij Intratuin. Deze workshop wordt gegeven op 30 november om 19.00uur(VOL) en 1 december om 10.30uur. Kleed je huis aan voor het najaar! Zo heb je de hele maand december een mooie krans voor aan de deur of in huis. Een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers is inbegerepen! Schrijf je vooraf in, vol=vol. De kosten van de workshop bedragen €25,- p.p.                                                                                                    

Reserveer lees meer lees minder
volwassen workshop

volwassen workshop

7 DECEMBER 
Metalen kerstboom 

Deze workshop is vol kijk in het overzicht naar de komende workshops. 
Kom op 7 december om 19.00uur een prachtig stuk maken voor de feestdagen. Maak van deze stoere metalen kerstboom een gaaf kerststuk voor op tafel. De kosten bedragen €25,00 p.p. inclusief koffie of thee en iets lekkers. Schrijf je vooraf in, vol=vol. 

lees meer lees minder
kidsworkshop

kidsworkshop

12 DECEMBER
Kerststerren 

Kids kom op woensdagmiddag 12 december smullen bij Intratuin! Maak van stroopwafels versierde kerststerren. Deze kidsworkshop wordt gegeven om 15.00uur. Schrijf je vooraf in, VOL=VOL. De workshop kost €2,50, dit is inclusief limonade en wat lekkers. 


Reserveer lees meer lees minder
kidsworkshop

kidsworkshop

15, 19 DECEMBER
Kerstboompje


Kids kom een kerstboompje versieren bij Intratuin Nuenen! Kom op zaterdag 15 december om 11.00uur, 12.00uur of 13.00uur of op woensdagmiddag 19 december om 15.00uur (vol), 16.00uur of 17.00uur. De kosten voor de kidsworkshop bedragen €2,50 inclusief limonade en wat lekkers! Let op vol=vol schrijf je tijdig in.

Reserveer lees meer lees minder
volwassen workshop

volwassen workshop

15 DECEMBER 
Kerstkrans 

Kom op zaterdag 15 december een kerstkrans maken. Kom in de kerstsfeer en geniet van een kopje koffie of thee met iets lekkers. De workshop kost €15 p.p. en wordt gegeven om 11.00uur. Schrijf je vooraf in vol=vol 

Reserveer lees meer lees minder