• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin Nuenen

Intratuin Nuenen

Intratuin Nuenen is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Nuenen.Hans van der Vleuten
Hans van der VleutenBedrijfsleider Intratuin Nuenen

Faciliteiten

 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Hovenierservice Hovenierservice
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Nuenen
Collse Hoefdijk 7
5674 VL Nuenen
040-2831291

klantenservice@nuenen.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag Gesloten
Extra openingstijden

Koopzondagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur


- Zondag 5 maart
- Zondag 12 maart
- Zondag 19 maart
- Zondag 26 maart
- Zondag 2 april
- Zondag 9 april
- Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) geen koopavond
- Maandag 17 april (2e Paasdag) 
- Zondag 23 april
- Donderdag 27 april (Koningsdag) 
- Zondag 30 april
- Zondag 7 mei
- Zondag 14 mei (Moederdag)
- Zondag 21 mei
- Donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) 9.30 - 18.00
- Zondag 28 mei
- Maandag 5 juni (2e Pinksterdag) 
- Zondag 11 juni
- Zondag 18 juni
- Zondag 25 juni

Laatste nieuws

hoera!

hoera!

Ballenbak weer geopend


In verband met vernieuwingswerkzaamheden was onze ballenbak tijdelijk gesloten. Maar er kan nu weer volop gespeeld worden! 

Lees meer Lees minder
Tuincafé

Tuincafé

High Tea


Kom jij samen met je vrienden, collega’s of familie gezellig bijkletsen onder het genot van een high tea? In ons tuincafé hebben wij een heerlijke high tea met allerlei zoete lekkernijen en hartige hapjes. Zo hebben we o.a. scones met jam en slagroom, diverse soorten sandwiches, een fris stukje fruit, honing notentaart, appelflappen en verschillende kleine gebakjes. Daarnaast serveren we ook een aantal warme hapjes en bieden wij diverse soorten thee aan.

High Tea: €14,95 p.p.

Om gebruik te maken van onze high tea dien je minimaal 1 dag van tevoren telefonisch te reserveren. 

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

kids

kids

Zaadbolletjes maken


Op woensdagmiddag 29 maart kun je bij Intratuin zaadbolletjes maken. Wil je meedoen? Schrijf je dan nu in bij onze servicebalie voor €2,50 per persoon. VOL=VOL!

Lees meer Lees minder
volwassenen

volwassenen

Lenteschaal voor buiten


Heb jij ook zo'n zin in de lente? Op zaterdag 11 maart kun je bij Intratuin een lenteschaal komen vullen. Schrijf je vooraf in bij onze servicebalie voor €25,- per persoon. 

Lees meer Lees minder
kids

kids

Pannenkoeken versieren


Kom op woensdagmiddag 1 maart pannenkoeken versieren bij Intratuin. Je mag jouw eigen versierde pannenkoek natuurlijk ook opeten! 

Wil je meedoen en heb je je nog niet ingeschreven? Vraag dan bij onze servicebalie of er nog plek is. Wees er snel bij want VOL=VOL! Deelname kost €2,50.

Starttijd: 13.00 uur

Lees meer Lees minder
op safari

op safari

Lente-kijkdoos maken


Op safari in jouw eigen lente-kijkdoos! Tijdens de carnavalsvakantie kun je bij Intratuin je eigen lente-kijkdoos komen maken. Alle spulletjes om een prachtige kijkdoos te maken zullen aanwezig zijn. Wil jij meedoen? Schrijf je dan nu in bij de servicebalie voor €2,50 per deelnemer. Wees er snel bij want VOL=VOL!

Inschrijftijden:
- 13.00 uur
- 14.00 uur
- 15.00 uur
- 16.00 uur

Lees meer Lees minder
speur tuin

speur tuin

Kinderspeurtocht


Zet je slimste speurneus op en ga op expeditie in onze groene jungle. Spoor mosballen op, zoek vleesetende planten en vind de familie van de Drakenbloedboom... Zet hem op, speurneus!
Inschrijven voor de speurtocht is niet nodig! Deelname aan de speurtocht is mogelijk van 30 januari t/m 26 februari 2017. 

Lees meer Lees minder

1e productgroepverantwoordelijke overslag (magazijn) 40 uur

Nuenen

De Functie:


Voor deze verantwoordelijke functie zijn wij op zoek naar een aanpakker die zich niet snel van de wijs laat brengen. Je streeft samen met je collega’s naar een optimaal functionerend magazijn waarmee je een perfecte dienstverlening realiseert. Flexibiliteit, adaptief en resultaatgerichtheid zijn de belangrijke kernwoorden die bij het uitvoeren van deze functie niet mogen ontbreken. Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van de goederenstroom in het magazijn en het winkelklaar maken van de goederen, zodanig dat de bevoorrading van de winkel en de opslag efficiënt plaatsvindt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de optimale orde, veiligheid en netheid van het magazijn. Het beheren van technische systemen die wij hanteren in ons tuincentrum en het beheersen van afvalstromen maken ook onderdeel uit van de functie.


Het Profiel:


* Je hebt een afgeronde MBO opleiding op het gebied van logistiek.


* Je bent in bezit van een geldig rijbewijs (heftruckcertificaat is een pre)


* Je beschikt over technisch inzicht


Voor deze functie zien wij aantoonbare werkervaring in de retail op logistiek niveau als een pre. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een grote mate van flexibiliteit. Je kunt goed plannen en organiseren en gaat gestructureerd te werk. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door seizoensgebonden piek- en dalmomenten waarbij sprake is van werken op koopavonden en zon- en feestdagen. Het werken met seizoensgebonden piek- en dalmomenten is daarom geen probleem voor je. Het rooster betreft een werkweek van dinsdag t/m zaterdag.


Wij bieden:


Een sterk afwisselende baan in een groene, dynamische omgeving waarbij jij, samen met je deskundige collega’s, altijd voor onze klanten klaarstaat. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en op basis van de CAO Fashion, Sport & Lifestyle module “tuincentra”.


Is dit een functie die jou past, vul dan het sollicitatieformulier in op:


SOLLICITATIELINK >>>>>> https://intratuin-malden.onlinevacatures.nl/nl/Vacature/Solliciteren/76727


,voorzien van je uitgebreide motivatie, foto en CV of stuur jouw brief met CV naar: Intratuin Nuenen t.a.v. dhr. C. den Brok, afdeling personeelszaken, P.a.: Rijksweg 63 , 6581 EE Malden. Onze voorkeur gaat uit naar reactie via de bovenstaande link (niet via de oranje Intratuin sollicitatiebutton!)

Lees meer Lees minder

Medewerker Kassa-Servicebalie (38 uur)

Nuenen

Dit betreft een tijdelijke functie i.v.m. zwangerschapsverlof .


Functie: 


Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en representatieve collega die de klant op een zo goed mogelijke manier kan bedienen. Je treedt op als visitekaartje van onze organisatie. Klantgerichtheid, accuraatheid en flexibiliteit zijn belangrijke steekwoorden die bij het uitvoeren van deze functie niet mogen ontbreken. In al je werkzaamheden toon je een actieve dienst- en service verlenende houding. Je legt in deze functie verantwoording af aan de afdelingsverantwoordelijke servicebalie. Waar nodig wordt je ingezet op andere afdelingen.


Profiel:


Je bent een stressbestendige, flexibele persoonlijkheid die door optimale inzet de gewenste dienstverlening bereikt. Je hebt een grote mate van integriteit en gaat zeer discreet om met financiële middelen, klachten en overige zaken. Je kan goed samenwerken in een team en dit toon je onder andere door collegialiteit en flexibiliteit. Je hebt een goed rekenkundig vermogen en een grote mate van klantvriendelijkheid. Daarnaast beschik je over een flexibele instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden.


Wij zijn een dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door seizoensgebonden piek- en dalmomenten waarbij sprake is van werken op koopavonden en zon- en feestdagen. Het werken met seizoensgebonden piek- en dalmomenten is daarom vanzelfsprekend voor je.


Solliciteren:


Een leuke en afwisselende baan in een bloeiende en inspirerende omgeving. Salariëring en overige voorwaarden conform CAO Fashion, Sport en Lifestyle module ‘Tuincentra’ en op basis van leeftijd. Bij een vakvolwassen medewerker (23 jaar of ouder) ligt dit tussen de €1551,60 en €1709,02 o.b.v. 38 uur.


Wil jij tot bloei komen in onze Intratuin? Vul dan het sollicitatieformulier in op:


SOLLICITATIELINK >>>>>>>  https://intratuin-malden.onlinevacatures.nl/nl/Vacature/Solliciteren/76603


voorzien van je uitgebreide motivatie, foto en CV of stuur jouw brief met CV naar: Intratuin Nuenen t.a.v. dhr. C. den Brok, afdeling personeelszaken, P.a.: Rijksweg 63 , 6581 EE Malden. Onze voorkeur gaat uit naar reactie via de bovenstaande link (niet via de groene sollicitatie button van Intratuin!)


 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


 


 


 


 


 

Lees meer Lees minder

Verkoper Tuinwinkel (38 uur)

Nuenen

Functie:


Voor deze functie zijn wij op zoek naar een fulltime (38 uur) commerciële  en proactieve collega die ernaar streeft een perfecte verkoopafdeling neer te zetten zodanig dat er sprake is van optimale dienstverlening en een hoog verkooprendement. De Tuinwinkel bevat gereedschappen (motorisch & niet motorisch), gewasbeschermings- en bemestingsmiddelen, bloembollen en zaden. Klantgerichtheid en resultaatgerichtheid zijn belangrijke steekwoorden die bij het uitvoeren van deze functie niet mogen ontbreken. Je legt in deze functie verantwoording af aan de 1e productgroepverantwoordelijke van de afdeling. Je bent medeverantwoordelijk voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continu klantgerichte houding en handelswijze. Je fungeert als vraagbaak voor klanten en neemt klachten van klanten in behandeling. Tevens signaleer je artikelen die niet goed verkopen en bespreekt markttrends en klantsignalen met de leidinggevende. Je wisselt het assortiment door in te spelen op seizoenen, trends en acties en hebt daar een actieve houding in.


Profiel: • Je hebt een MBO opleiding op het gebied van detailhandel, verkoop of de tuinbranche;

 • Je beschikt over ruime assortimentskennis van de productgroepen;

 • Je beschikt over technisch inzicht;

 • Je beschikt over een flexibele instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden;

 • Je hebt een commerciële instelling en verkopen en adviseren is je tweede natuur;

 • Je bent een representatieve persoonlijkheid met een groot inlevingsvermogen;

 • Je kan goed in een team samenwerken; 


Wij zijn een dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door seizoensgebonden piek- als dalmomenten waarbij sprake is van werken op koopavonden, zaterdagen en zon- feestdagen. Het werken met seizoensgebonden piek- als dalmomenten is daarom vanzelfsprekend voor je. 


 


Solliciteren:


Is dit een functie die jou past, vul dan het sollicitatieformulier in op:


SOLLICITATIELINK >>>>>> https://intratuin-malden.onlinevacatures.nl/nl/Vacature/Solliciteren/76735


,voorzien van je uitgebreide motivatie, foto en CV of stuur jouw brief met CV naar: Intratuin Nuenen t.a.v. dhr. C. den Brok, afdeling personeelszaken, P.a.: Rijksweg 63 , 6581 EE Malden. Onze voorkeur gaat uit naar reactie via de bovenstaande link (niet via de oranje Intratuin sollicitatiebutton!)


 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Lees meer Lees minder