• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Door de drukte bij PostNL, kan het zijn dat jouw online bestelling iets later bezorgd wordt dan gepland.
Intratuin Pijnacker

Intratuin Pijnacker

Intratuin Pijnacker is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Neem tijdens het winkelen door even een pauze in ons gezellige tuincafé, die een breed aanbod heeft in o.a. broodjes, gebak en koffiespecialiteiten.


Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Pijnacker. 

Jeroen Romeijn
Jeroen RomeijnBedrijfsleider Intratuin Pijnacker

Faciliteiten

 • PostNL pakketpunt PostNL pakketpunt
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Toiletten Toiletten
 • Oplaadpunt elektrische fiets Oplaadpunt elektrische fiets
 • Oplaadpunt elektrische auto Oplaadpunt elektrische auto
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Verhuur aanhangwagen en/of busje Verhuur aanhangwagen en/of busje
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Pijnacker
Rijskade 1a
2641 NA Pijnacker
015-3610000

info@pijnacker.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 21:00
Dinsdag 09:30 - 21:00
Woensdag 09:30 - 21:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 08:00 - 17:30
Zondag 08:00 - 17:00
Extra openingstijden
Kerstavond 24-12-2018 09:30 - 17:00
1e Kerstdag 25-12-2018 - - Gesloten - -
2e Kerstdag 26-12-2018 - - Gesloten - -
Oudejaarsdag 31-12-2018 09:30 - 17:00
Nieuwjaarsdag 01-01-2019 - - Gesloten - -

 •  In november en december zijn wij iedere zondag open van 10:00 - 17:00 uur.

 •  In december hebben wij iedere werkdag koopavond tot 21:00 uur.


Laatste nieuws

IEDERE WERKDAG KOOPAVOND!

IEDERE WERKDAG KOOPAVOND!

DECEMBER | Als het buiten donkerder wordt, wordt het binnen alleen maar mooier! Want wat is onze kerstshow mooi 's avonds! Daarom hebben wij in december iedere werkdag koopavond tot 21:00 uur! Zodat wij met z'n allen zo lang mogelijk kunnen genieten van al die winterse schoonheid.

lees meer lees minder
DE GEZELLIGSTE KERSTSHOW!

DE GEZELLIGSTE KERSTSHOW!

Kerst staat vooral voor lekker eten, gezellige familiediners en natuurlijk de mooiste kerstversiering, zowel binnen als buiten. En vooral dat laatste, is waar wij je uiteraard graag bij helpen dankzij onze prachtige kerstshow met prachtige kleurrijke kersttrends en leuke bezienswaardigheden voor jong en oud!


Al bij binnenkomst waan je je in een theaterspektakel van rode, paarse en gouden decoratie en prachtige decorstukken die je doen denken aan een waar circus. Het kleurrijke element is wel één van de kenmerken van onze kerstshow dit jaar. Daarnaast zijn de kersttrends dit jaar goed in de thema’s verwerkt en heeft de kerstshow voor ieder wat wils! Zo is er het thema Denim Blues met een vooral stoer en robuust uiterlijk. Je vindt hier veel hout en leer, roestige accessoires, donkerblauw en natuurlijk denim. Ga je dit jaar toch liever voor iets vrouwelijkers? Dan past het thema ‘Floral Deluxe’ waarschijnlijk heel goed bij jouw interieur; overdadige luxe met veel bloemen, goudtinten en de kleuren bordeaux rood, roze en donkerpaars.


Andere trends zijn ‘Frost Delight’ met veel rustieke en serene accessoires en witte en grijsgroene poedertinten en ‘Coming Home’, oftewel Kerst zoals we deze allemaal kennen; traditioneel, veel rode, witte en zilveren accessoires, notenkrakers en de welbekende kerstkousen aan de schoorsteen.


Gedurende de kerstroute kijk je je ogen uit. Je vindt er namelijk onder andere drie vintage auto’s, waarvan één retro Volkswagen busje en twee oude Kevers. Op één Kever mogen kinderen zich zelfs volledig uitleven met stoepkrijt! Daarnaast rijdt uiteraard het kersttreintje weer voor de kleintjes en hebben we ook weer prachtige presentaties van miniatuurdorpen. Dit jaar hebben we aan dit laatste onderdeel een nieuwe en eigen collectie toegevoegd: De Brink, een Oudhollands en pittoresk dorp met miniaturen van bekende gebouwen uit heel Nederland!


Kerst Inspiratieavond – 22 november


Op donderdagavond 22 november van 18:00 tot 21:00 uur organiseren wij een Kerst Inspiratieavond met leuke workshops, demonstraties, hapjes en drankjes en natuurlijk heel veel kerstinspiratie! Kom je ook?

lees meer lees minder
BENEGAS LIGHT

BENEGAS LIGHT

Bij ons kun je terecht voor het omwisselen of inleveren van een Benegas gasfles.


Wij verkopen de gasfles in 3 maten: • 5 kg         € 21,95

 • 7,5 kg      € 29,95

 • 10 kg       € 38,95


Voor de gasfles betaal je eenmalig € 55,- borg, ongeacht welke maat fles je hebt gekozen.


Uiteraard ontvang je de borg weer terug zodra je de gasfles weer bij ons inlevert. Dit werkt als volgt:


- Bij aanschaf van de gasfles krijg je van ons een code mee.
- Vul de code zo snel mogelijk in op de website van Benegas.
- Je ontvangt vervolgens een statiegeldbewijs per mail. Print deze uit of sla de code ergens op op de computer. 
- Wanneer je de gasfles definitief weer bij ons inlevert, dien je dit statiegeldbewijs mee te nemen.
- Wij controleren de fles en nemen hem in en zetten dan een stempel op het statiegeldbewijs.
- Dit statiegeldbewijs mag je vervolgens opsturen naar Benegas per post en zij storten het geld terug op jouw bankrekening. 


Lichtgewicht
Tot 50% minder gewicht, dubbel plezier. Ten opzichte van een stalen gasfles met vergelijkbare inhoudsmaat leveren de 5, 7,5 en10 kg BeneGas Light een gewichtsbesparing op variërend van 2,5 tot 10,5 kg. 


Inhoud zichtbaar
Dankzij de transparantie van de lichtgewicht kunststof constructie van de BeneGas Light is eenvoudig 'af te lezen' hoeveel propaangas er nog in de gasfles zit. Zo kom je dus nooit zonder gas te zitten.


Voor meer informatie of vragen kun je terecht op onze barbecue afdeling.

lees meer lees minder
WIJ GAAN UITBREIDEN!

WIJ GAAN UITBREIDEN!

De eerste heipalen zijn deze week de grond in gegaan! Wij zullen maar liefst 2000m2 extra winkeloppervlakte creëren voor eind oktober dit jaar. Met dit project investeren wij groots met als doel onze winkel helemaal klaar te maken voor nu én voor de toekomst, waarin beleving een zeer belangrijke rol speelt. Zoals het er nu naar uitziet, zal ons totale vloeroppervlak eind oktober maar liefst 14.500 meter bedragen!


Dit voorjaar wordt er hard gebouwd aan het allernieuwste concept; een bijzonder gave combinatie van de afdelingen kamerplanten en interieur. Zo is het voor onze klanten nóg makkelijker om de verschillende sfeerbeelden te verplaatsen naar de eigen huiskamer. Zodra deze afdeling helemaal gereed is, zullen we het nieuwste concept ook doorvoeren in de andere afdelingen.


Deze groei betekent natuurlijk ook dat we op zoek zijn naar nog meer enthousiaste medewerkers. Mocht je interesse hebben, neem gerust een kijkje op de website: www.intratuin.nl/vacatures.

lees meer lees minder
KOM GEZELLIG ONTBIJTEN!

KOM GEZELLIG ONTBIJTEN!

Want bij ons kun je heerlijk genieten van een ontbijtje voor slechts €2,95! Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09:30 en 11:00 uur en op zaterdag zelfs vanaf 09:00 uur. Wat krijg je zoals voor deze prijs? Een heerlijk pistoletje, een gekookt eitje, ham, kaas, jam én een lekker kopje koffie of thee! 

Kom je snel proeven? Dan zorgen wij er met alle liefde voor dat jij met een goedgevulde maag de dag tegemoet gaat! 

lees meer lees minder
WATERVRIENDELIJKE TUIN

WATERVRIENDELIJKE TUIN

In Nederland vallen steeds vaker extremere regenbuien. Doordat er steeds meer gebouwd en bestraat wordt kan al dat regenwater niet meer weg. Dit leidt tot steeds meer wateroverlast en schade. Met een paar slimme oplossingen kun je helpen het regenwater makkelijker af te voeren of zelfs te benutten in je tuin.


Een voorbeeld van zo'n oplossing is een regenton. Met een regenton vang je makkelijk en gratis regenwater op waarmee je de planten in de tuin water kunt geven. Dit scheelt kostbaar drinkwater en het regenwater verdwijnt niet in het overbelaste riool. Regenwater is ook nog eens beter voor de planten!


In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment scherp geprijsde regentonnen! Onze collega's helpen je graag!

lees meer lees minder

Evenementen en workshops

KIDSWORKSHOP

KIDSWORKSHOP

12 DECEMBER - KERSTSTERREN
Op woensdag 12 december gaan we iets heeeeeel lekkers maken voor in de boom! We gaan aan de slag met stroopwafels, glazuur en eetbare decoratie om uiteindelijk twee hele mooie kerststerren te maken voor in de kerstboom thuis. Doe je gezellig met ons mee?

De workshop wordt gegeven op drie verschillende tijden: 13:00, 14:00 of 15:00 uur. Meedoen kost €2,50 per persoon, inclusief iets te drinken en wat lekkers. Graag vooraf betalen bij onze servicebalie. 

Wil je graag met ons mee knutselen? Geef je dan nu op bij onze servicebalie: 015-3610000. Tot dan!

lees meer lees minder
WORKSHOP

WORKSHOP

20 DECEMBER - TRADITIONEEL TAFELSTUK (VOL)
Op donderdag 20 december gaan we voor het een echte kerst met een prachtig traditioneel kerststuk voor op tafel! Dit doen we onder meer met mooie kerstdecoratie, kaarsen en winterse droogmaterialen. Wij hebben er al zin in!


De workshop start om 19:00 uur en meedoen kost €29,99, inclusief alle materialen, een hapje en een drankje. Wil je er graag bij zijn? Geef je dan nu snel op bij onze servicebalie: 015-3610000!

lees meer lees minder
WORKSHOP

WORKSHOP

13 DECEMBER - STOER KERSTDIENBLAD (VOL)
Op donderdag 6 december maken we een mooi tafelstuk van boomschors, dadeltakken, kerstdecoratie, lampjes en als kers op de taart: de amaryllis! 

De workshop start om 19:00 uur en meedoen kost €24,99, inclusief alle materialen, een hapje en een drankje. Wil je er graag bij zijn? Geef je dan nu snel op bij onze servicebalie: 015-3610000!

lees meer lees minder
KIDSWORKSHOP

KIDSWORKSHOP

28 NOVEMBER - STOOMBOOT VOOR SINT
Op woensdagmiddag 28 november kun je bij ons een mooie stoomboot van Sinterklaas maken. Deze mag je vervolgens laten staan en wie weet zit er wel iets in jouw bootje op zaterdag 1 december of zondag 2 december!


Meedoen is gratis en kan tussen 13:00 en 16:00 uur uur. Wil je gezellig met ons mee knutselen? Geef je dan wel even op van tevoren bij onze servicebalie: 015-3610000.

lees meer lees minder

Hulpkracht Hout & Bestrating (5-10 uur)

Pijnacker

Als hulpkracht op de afdeling Hout & Bestrating houd je je vooral bezig met het adviseren van onze klanten en het onderhouden en bevoorraden van onze afdeling. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er picobello uitziet!

Iedere ochtend start je met jouw collega’s om de doelen voor de dag te bepalen. Je verleent aan iedere klant die je helpt fantastische service met een grote glimlach. Het winkelteam waar je onderdeel van uitmaakt, bestaat uit ruim 100 collega’s. Iedereen werkt mee om onze klanten te helpen met het beste advies. Samen gaan we voor het hoogst haalbare resultaat.


Dit doe jij: • Je ondersteunt het team op drukke momenten;

 • Je zorgt ervoor dat de afdeling er netjes en aantrekkelijk uitziet;

 • Je helpt onze klanten met een grote glimlach;


Dit ben jij: • Je hebt oprechte interesse in het verkopen;

 • Je bent representatief;

 • Je bent in het weekend beschikbaar (de zaterdag en zondag wisselen elkaar af);

 • Je bent een vaste koopavond beschikbaar;

 • Hebt de interesse en het vermogen om de producten van jouw afdeling snel te leren kennen.


Wij bieden: • Een functie met veel diversiteit;

 • Een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent;

 • Ruimte voor jouw commercialiteit en creativiteit;

 • Als je ’s avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;

 • Marktconform salaris volgens cao 'Retail Non Food';

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel.


Solliciteren


Ben jij de enthousiaste collega (in spé) die wij zoeken? Stuur dan jouw cv met (pas)foto en korte motivatie in via onderstaande button of mail naar: solliciteren@zoetermeer.intratuin.nl.

lees meer lees minder

Hulpkracht Buitengroen (5-10 uur)

Pijnacker

Zoek jij een gezellige bijbaan? Gewoon no nonsens aanpakken, met je handen in de aarde en onze klanten adviseren? Heb jij affiniteit met (eenjarige) planten en (groene) trends? Dan is dit jouw kans! Voor de vestiging Pijnacker zijn wij op zoek naar een hulpkracht voor de afdeling Buitengroen/Eenjarige planten.


Wat je thuis vertelt wat je doet: Ik werk met mijn handen, adviseer en help klanten bij hun keuze voor de juiste planten en de verzorging hiervan. Ik denk creatief mee over de uitstraling van de afdeling en zorg dat deze er altijd picobello uitziet met goedgevulde vakken en een schone omgeving!


Dit ben jij: • Je hebt kennis van groen of je vindt het leuk om die kennis op te doen;

 • Jij steekt graag de handen uit de mouwen;

 • Je bent beschikbaar op een koopavond (do of vrij) en een variabele weekenddag.


Dit krijg je van ons: • Een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent;

 • Een leuk team waar er écht wordt samengewerkt;

 • Een baan in een natuurlijke en gezonde omgeving wat goed te combineren valt met school of studie;

 • Marktconform salaris volgens cao Retail non Food;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel.


Solliciteren:  Ben jij de hulpkracht die wij zoeken? Stuur dan jouw cv met (pas)foto en korte motivatie in via onderstaande button.

lees meer lees minder

Medewerker Magazijn (38 uur)

Pijnacker

Zoek jij een baan in de logistiek waar je lekker zelfstandig aan de slag kan in een omgeving waar je meer ziet dan alleen dozen en stellingen? Want door veel groen en dus mooie versproducten, onderscheid ons magazijn zich ten opzichte van de meeste magazijnen. 


Wat je doet:


Je bent verantwoordelijk voor een optimale verwerking, opslag en doorstroming naar de winkel. Je communiceert met alle afdelingen om de logistieke doorstroming te waarborgen. Je bent (mede)verantwoordelijk voor de orde en netheid in de verwerkingsruimte, het magazijn en het bedrijfsterrein. Je draagt zorg voor het klaarzetten van de bestellingen en incidenteel zul je deze ook bezorgen. Verder zorg je voor het correct prijzen en beveiligen van artikelen en geef je mankementen door. Je verwerkt retourzendingen en afval volgens de opgestelde regels.


Hoe wij werken:


Iedere week neem je de planning met je collega’s van de winkel door zodat je hierop kunt anticiperen. De levering van 20 pallets op dinsdag is voor jou daardoor geen verrassing; je had er al ruimte voor gemaakt.


Ons team:


Het winkelteam waar je onderdeel van uitmaakt, bestaat uit ruim 100 collega’s. Iedereen werkt mee om onze klanten te helpen met het beste advies. Samen gaan we voor het hoogst haalbare resultaat.


Wat wij zoeken: • MBO 4 werk- en denkniveau.

 • Ervaring met het rijden op een heftruck, bij voorkeur aangevuld met een heftruckcertificaat.

 • Planmatig kunnen werken.

 • Rijbewijs B (harde eis, i.v.m het bezorgen van bestellingen).

 • Je bent fulltime beschikbaar waaronder een koopavond en een variabele weekenddag.


Dit krijg je van ons: • Een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent;

 • Een leuk team waar er écht wordt samengewerkt aan projecten;

 • Een baan in een natuurlijke en gezonde omgeving;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je ’s avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;

 • Marktconform salaris volgens cao ‘Retail Non Food;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel.


Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden!


Dus ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv met (pas)foto en korte motivatie in via onderstaande button. Je ontvangt dan binnen twee weken een reactie van ons.lees meer lees minder