• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 52 winkels in Nederland
Intratuin Pijnacker

Intratuin Pijnacker

Intratuin Pijnacker is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Neem tijdens het winkelen door even een pauze in ons gezellige tuincafé, die een breed aanbod heeft in o.a. broodjes, gebak en koffiespecialiteiten.


Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Pijnacker. 

Jeroen Romeijn
Jeroen RomeijnBedrijfsleider Intratuin Pijnacker

Faciliteiten

 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Toiletten Toiletten
 • Oplaadpunt elektrische fiets Oplaadpunt elektrische fiets
 • Oplaadpunt elektrische auto Oplaadpunt elektrische auto
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Verhuur aanhangwagen en/of busje Verhuur aanhangwagen en/of busje
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Pijnacker
Rijskade 1a
2641 NA Pijnacker
015-3610000

info@pijnacker.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

 


 


 


 

Laatste nieuws

.

.

De Makkelijke Moestuin. Hoe leuk is het om piepkleine zaadjes uit te zien groeien tot grote, eetbare planten? Straks heb jij heerlijke zelfgekweekte groentes op tafel staan.Veel mensen denken vaak dat een moestuin veel werk is. Dat je er veel ruimte voor nodig hebt, uren moet spitten, onkruid wieden, slepen met meststoffen en veel duur gereedschap moet aanschaffen. En dat je veel van grond en plantjes moet weten om een goed resultaat te krijgen.Met de Makkelijke Moestuin kun je gewoon in je achtertuin of op je balkon een prachtig klein moestuintje hebben! Door het heel slim te gebruiken, geeft dat moestuintje je een groot deel van het jaar een overvloed aan verschillende heerlijke groentes. En het mooiste is dat het onderhoud daarvan je maar vijf minuutjes per dag kost!Tuinieren op de Makkelijke Moestuin manier is een slimme en makkelijke manier van groente kweken die enorm veel oplevert. Terwijl je maar heel weinig ruimte nodig hebt. Het grote verschil met een normale moestuin is dat je kleine bakken gebruikt (meestal 1.20 x 1.20 meter). Die bakken staan bovenop je bestaande grond, tegels of grasveld en vul je met Makkelijke Moestuinmix: die maak je zelf of koop je kant-en-klaar.Deze Makkelijke Moestuinmix heeft alles in zich wat planten nodig hebben: het bevat natuurlijk voeding, blijft lekker rul en houdt goed vocht vast. Het mooie is dat deze aardemix geschikt is voor al je groentes (en kruiden en bloemen). En ook nog eens super duurzaam: je kan de mix jaar-in-jaar-uit in de bakken laten zitten. Af en toe compost toevoegen is voldoende. Geen gedoe met meststoffen dus, of elk jaar nieuwe potgrond.De Makkelijke Moestuin artikelen zijn verkrijgbaar bij Intratuin Pijnacker


Voor meer informatie en tips kun je kijken op www.makkelijkemoestuin.nlLees meer Lees minder
Buitenverlichting

Buitenverlichting

Tuinverlichting is de manier om je tuin gezelliger en veiliger te maken. Goed aangelegde tuinverlichting zorgt dat je tot in de late uurtjes  van je tuin kunt genieten, het schrikt inbrekers af en het staat bovendien erg sfeervol.


Wij zijn de specialist op het gebied van buitenverlichting, met name op 12 volt verlichting.


Wij verkopen 3 merken 12 volt verlichting: • Garden Lights

 • Light Pro

 • In-lite verlichting


12 volt verlichting voldoet aan de Europese richtlijnen voor veilige buitenverlichting. Het systeem omvat een ruime collectie aan verschillende soorten lampen; spots, uplights, staande verlichting, wandverlichting, lampjes voor onder water en decoratieve verlichting. Dus of je nu het pad naar de schuur wilt verlichten om valpartijen te voorkomen, gezellige lampjes in de boom wilt hangen of nachtelijke verlichting voor de vissen in de vijver wilt. Voor elk denkbaar doel is dus wel een geschikte verlichtingsvorm te vinden.


Neem een tekening en eventueel foto's van de tuin mee naar de winkel. Onze collega's van de afdeling tuinverlichting helpen je graag!


 

Lees meer Lees minder
Graszoden bij Intratuin Pijnacker

Graszoden bij Intratuin Pijnacker

De graszoden van Intratuin Pijnacker zijn van zeer hoge kwaliteit. De zoden worden speciaal gekweekt voor een langdurig en stevige grasmat. De leverancier van de hoogwaardige graszoden is Queens graszoden.


Speelgras,


Het gras wat tegen een stootje kan!


Het ideale speelgazon of zonneweide is een grasvlakte dat frisgroen oogt, probleemloos een flinke belasting kan verdragen en uitnodigt tot het ontplooien van de meest uiteenlopende recreatieve activiteiten. Het speelgras is ideaal voor kinderen en huisdieren.


 


Kosten


Afmeting graszoden: 40 x 250 cm = 1 m²


Prijs per rol (1m²): €2,99


Vanaf 60 m² € 2,79


 


 


Wil jij ook een hoogwaardige grasmat in je tuin? Bel dan met 015-3610000.


 


 

Lees meer Lees minder
Tuinmeubelen bij Intratuin Pijnacker

Tuinmeubelen bij Intratuin Pijnacker

De mooiste tuinmeubelen vind je bij Intratuin Pijnacker. Bekijk nu op onze afdeling de nieuwste tuinsets, loungesets, tafels, stoelen,banken, parasols, schaduwdoeken en kussens.


Wij verkopen de volgende merken: Intratuin Gold Label,4 seasons outdoor, Madison, Nesling en Keter, Applebee, Lemetex, Maro, Lafuma en Sunarts. De meeste sets zijn uit voorraad leverbaar en kunnen wij snel bij je thuis bezorgen.


Zodra het seizoen ten einde is, wil je je tuinmeubelen weer netjes schoonmaken en opbergen. Wij hebben een ruim assortiment voor het onderhoud van tuinmeubelen. Voor iedere soort materiaal hebben we reinigers en beschermers. Onze collega's geven je graag advies.

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

Intratuin Pijnacker

Intratuin Pijnacker

Timmeren, knutselen, verven en kleuren. van 3 april tot en met 10 mei geven wij diverse leuke kinderworkshops bij Intratuin Pijnacker.


 


3 t/m 16 april | Knutsel je eigen paasmandje. Haal het knutselvel op en zet je paasmandje in elkaar. Kom op 14,15 of 17 april langs met je paasmandje en ontvang een leuk groen cadeautje!


Woensdag 29 april | Vlinderfiguur zaaien. €2,50. 12:30 - 16:00 uur.


Woensdag 10 mei | Cadeautje voor mama| Schrijf je nu alvast in bij de servicebalie, dit mag ook telefonisch.


 

Lees meer Lees minder
Bij Intratuin Pijnacker

Bij Intratuin Pijnacker

Bij Intratuin Pijnacker geven wij regelmatig diverse leuke workshops voor volwassenen.


Geef je snel op bij de servicebalie! Dit kan ook telefonisch.

Lees meer Lees minder

Weekendhulpen

Pijnacker

Voor diverse afdelingen zoeken wij hulpkrachten die op zaterdag, zondag en één koopavond per week kunnen werken. Bij Intratuin Pijnacker werken ongeveer 35 scholieren/studenten in het weekend. Zij bepalen mede ons prettige werk- en winkelklimaat. Als hulpkracht verricht je diverse ondersteunende werkzaamheden zoals het helpen en adviseren van onze klanten, het aanvullen van artikelen en het (mede) opgeruimd houden van de afdeling.


Profiel:
Wil jij opgenomen worden in onze portefeuille om in aanmerking te kunnen komen voor een toekomstig vacature? Ben jij enthousiast, representatief en flexibel? Ben jij zaterdag, zondag, feestdagen en een koopavond beschikbaar en vind je het geen probleem om met wisselende tijden in het weekend te worden ingezet?  Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Als je voldoet aan het profiel bewaren wij jouw gegevens een paar maanden.


Wij bieden:
Een leuke en afwisselende baan die goed te combineren is met school of studie, binnen een informeel bedrijf waar het door de goede sfeer en collegialiteit prettig winkelen én werken is.


Reageren:
Jouw interesse voor deze functie kun je uitsluitend kenbaar maken door online te solliciteren of stuur een mail naar: solliciteren@zoetermeer.intratuin.nl. Graag ontvangen wij jouw sollicitatiebrief, CV, pasfoto en een overzicht van jouw beschikbaarheid.


Geef specifiek aan welke tijden je op zaterdag, koopavonden en op zon- en feestdagen kunt werken (indien de winkel is geopend).


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Lees meer Lees minder