• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Gratis verzending v.a. €40.-
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Gratis verzending v.a. €40.-
Intratuin Pijnacker

Intratuin Pijnacker

Intratuin Pijnacker is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Neem tijdens het winkelen door even een pauze in ons gezellige tuincafé, die een breed aanbod heeft in o.a. broodjes, gebak en koffiespecialiteiten.


Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Pijnacker. 

Jeroen Romeijn
Jeroen RomeijnBedrijfsleider Intratuin Pijnacker

Faciliteiten

 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Toiletten Toiletten
 • Oplaadpunt elektrische fiets Oplaadpunt elektrische fiets
 • Oplaadpunt elektrische auto Oplaadpunt elektrische auto
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Verhuur aanhangwagen en/of busje Verhuur aanhangwagen en/of busje
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Pijnacker
Rijskade 1a
2641 NA Pijnacker
015-3610000

info@pijnacker.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden
Goede Vrijdag 30-03-2018 09:30 - 18:00
1e Paasdag 01-04-2018 -- Gesloten - --
2e Paasdag 02-04-2018 09:30 - 17:00
Koningsdag 27-04-2018 09:30 - 17:00

 


 

Laatste nieuws

LENTE KOOPAVOND - 20% KORTING!

LENTE KOOPAVOND - 20% KORTING!

Woensdagavond 21 maart vieren wij de lente met een extra koopavond én 20% korting op het gehele assortiment*! Kom je ook? Laat je inspireren door onze nieuwe voorjaarscollectie en profiteer tussen 18:00 en 21:00 uur van onze eenmalige voorverkoopkorting!


*ACTIEVOORWAARDEN: 
- De korting is alleen geldig op woensdag 21 maart 2018 van 18:00 tot 21:00 uur. 
- De korting is geldig op het gehele assortiment, met uitzondering van: blokhutten, bestrating, bestellingen,cadeaukaarten, gasflessen, boeken, horeca, arbeid, levende dieren en het vaste-lage-prijsassortiment. 
- De korting wordt verrekend over de originele prijs en is niet geldig icm reeds afgeprijsde artikelen of op andere lopende (kortings)-acties en/of aanbiedingen. 
- Bij retourneren van (één van) de artikelen zal de waarde van het artikel minus de gegeven korting worden uitbetaald. 
- De korting is niet inwisselbaar voor contant geld.

Lees meer Lees minder
WIJ GAAN UITBREIDEN!

WIJ GAAN UITBREIDEN!

De eerste heipalen zijn deze week de grond in gegaan! Wij zullen maar liefst 2000m2 extra winkeloppervlakte creëren voor eind oktober dit jaar. Met dit project investeren wij groots met als doel onze winkel helemaal klaar te maken voor nu én voor de toekomst, waarin beleving een zeer belangrijke rol speelt. Zoals het er nu naar uitziet, zal ons totale vloeroppervlak eind oktober maar liefst 14.500 meter bedragen!


Dit voorjaar wordt er hard gebouwd aan het allernieuwste concept; een bijzonder gave combinatie van de afdelingen kamerplanten en interieur. Zo is het voor onze klanten nóg makkelijker om de verschillende sfeerbeelden te verplaatsen naar de eigen huiskamer. Zodra deze afdeling helemaal gereed is, zullen we het nieuwste concept ook doorvoeren in de andere afdelingen.


Deze groei betekent natuurlijk ook dat we op zoek zijn naar nog meer enthousiaste medewerkers. Mocht je interesse hebben, neem gerust een kijkje op de website: www.intratuin.nl/vacatures.

Lees meer Lees minder
KOM GEZELLIG ONTBIJTEN!

KOM GEZELLIG ONTBIJTEN!

Want bij ons kun je heerlijk genieten van een ontbijtje voor slechts €2,95! Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09:30 en 11:00 uur en op zaterdag zelfs vanaf 09:00 uur. Wat krijg je zoals voor deze prijs? Een heerlijk pistoletje, een gekookt eitje, ham, kaas, jam én een verse jus d'orange! 

Kom je snel proeven? Dan zorgen wij er met alle liefde voor dat jij met een goedgevulde maag de dag tegemoet gaat! 

Lees meer Lees minder
WATERVRIENDELIJKE TUIN

WATERVRIENDELIJKE TUIN

In Nederland vallen steeds vaker extremere regenbuien. Doordat er steeds meer gebouwd en bestraat wordt kan al dat regenwater niet meer weg. Dit leidt tot steeds meer wateroverlast en schade. Met een paar slimme oplossingen kun je helpen het regenwater makkelijker af te voeren of zelfs te benutten in je tuin.


Een voorbeeld van zo'n oplossing is een regenton. Met een regenton vang je makkelijk en gratis regenwater op waarmee je de planten in de tuin water kunt geven. Dit scheelt kostbaar drinkwater en het regenwater verdwijnt niet in het overbelaste riool. Regenwater is ook nog eens beter voor de planten!


In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment scherp geprijsde regentonnen! Onze collega's helpen je graag!

Lees meer Lees minder
EETBARE TUIN

EETBARE TUIN

Genieten in je eigen tuin, uit je eigen tuin! Dat kan heel gemakkelijk bij Intratuin. Want met de juiste grond, planten en voeding zet jij de lekkerste recepten op tafel. Wanneer je de planten in potten of vierkante meter bakken plant gebruik je het beste DCM Kwekerspotgrond. Deze speciale kwaliteitspotgrond met kokosvezel en perliet is ideaal voor je planten en geeft ze bovendien voor 150 dagen voeding. Zet je je groenten en kruiden in de volle grond, meng dan eerst wat DCM Vivimus® Groenten & kruiden door de grond, zodat je planten de perfecte startgroei zullen hebben en goed groeien.


Planten zijn net als mensen. En voor een goede groei hebben ze voldoende voeding nodig. Hun groei wordt mede bepaald door de wortelgroei onder de grond. Want wat er daar gebeurd zie je dubbel en dwars terug boven de grond.


Geef je groenten en kruiden daarom direct bij het planten in de volle grond DCM Meststof Groenten & Kruiden zodat je straks geniet van veel grotere kroppen, kolen en kruiden. Heb je al groenten en kruiden staan, dan kan je ze ook nu nog gerust bijvoeden. Ook de planten in je pot en bak tijdig bijvoeden zorgt voor meer herbloei van kruiden en de groei van bijvoorbeeld meer aardbeien.


Geniet van de groei in je tuin en eet smakelijk!

Lees meer Lees minder
DE MAKKELIJKE MOESTUIN

DE MAKKELIJKE MOESTUIN

Hoe leuk is het om piepkleine zaadjes uit te zien groeien tot grote, eetbare planten? Straks heb jij heerlijke zelfgekweekte groentes op tafel staan.


Veel mensen denken vaak dat een moestuin veel werk is. Dat je er veel ruimte voor nodig hebt, uren moet spitten, onkruid wieden, slepen met meststoffen en veel duur gereedschap moet aanschaffen. En dat je veel van grond en plantjes moet weten om een goed resultaat te krijgen.


Met de Makkelijke Moestuin kun je gewoon in je achtertuin of op je balkon een prachtig klein moestuintje hebben! Door het heel slim te gebruiken, geeft dat moestuintje je een groot deel van het jaar een overvloed aan verschillende heerlijke groentes. En het mooiste is dat het onderhoud daarvan je maar vijf minuutjes per dag kost!


Tuinieren op de Makkelijke Moestuin manier is een slimme en makkelijke manier van groente kweken die enorm veel oplevert. Terwijl je maar heel weinig ruimte nodig hebt. Het grote verschil met een normale moestuin is dat je kleine bakken gebruikt (meestal 1.20 x 1.20 meter). Die bakken staan bovenop je bestaande grond, tegels of grasveld en vul je met Makkelijke Moestuinmix: die maak je zelf of koop je kant-en-klaar.


Deze Makkelijke Moestuinmix heeft alles in zich wat planten nodig hebben: het bevat natuurlijk voeding, blijft lekker rul en houdt goed vocht vast. Het mooie is dat deze aardemix geschikt is voor al je groentes (en kruiden en bloemen). En ook nog eens super duurzaam: je kan de mix jaar-in-jaar-uit in de bakken laten zitten. Af en toe compost toevoegen is voldoende. Geen gedoe met meststoffen dus, of elk jaar nieuwe potgrond.


De Makkelijke Moestuin artikelen zijn verkrijgbaar bij Intratuin Pijnacker. Voor meer informatie en tips kun je kijken op www.makkelijkemoestuin.nl. Succes!

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

POTGRONDDAGEN

POTGRONDDAGEN

17, 18, 24 & 25  MAART | Het is bijna lente, dus tijd om aan de slag te gaan in de tuin! Daarom organiseren wij twee potgrondweekenden met heel veel leuke activiteiten in de winkel én natuurlijk een potgrond drive-in buiten! Geef je bestelling door, rijd naar de volgende stop en terwijl jij in je auto wacht, laden wij jouw bestelling in voor super scherpe prijzen: • Actie potgrond 40L - 4 voor €10,- - Per stuk voor €3,99

 • Actie tuingrond 40L - 3 voor €10,- - Per stuk voor €4,99

 • Actie boomschors 40L - 5 voor €20,- - Per stuk voor  €6,99

 • Actie tuinaarde 25L - 5 voor €5,- - Per stuk €1,49


-->> PROGRAMMA <<--
Naast de potgrond drive-in hebben we nog veel meer leuke activiteiten gedurende beide weekenden: • Gratis tuinadvies van een specialist
  Heb jij altijd al professioneel advies willen hebben over onderhoud van jouw tuin, bestrating of beplanting? Dan kun je bij ons terecht op zaterdag 17 maart én zaterdag 24 maart voor een afspraak met een tuinexpert! De thema's zijn op beide dagen als volgt: vanaf 11:00 uur - beplanting & onderhoud en vanaf 13:00 uur - bestrating en tuinaanleg. Opgeven kan bij onze servicebalie: 015-3610000.

 • Demonstraties met diverse grondsoorten
  Wanneer gebruik je nu potgrond en wanneer tuinaarde? Leer en voel hoe het precies zit met de verschillende soorten grond en voedingsstoffen. Want goede grond is de basis!

 • Blotevoeten pad voor kinderen
  Trek je schoenen en sokken uit en voel de natuur! Op een blotevoeten pad loop je een korte wandelroute over verschillende soorten ondergronden: zand, aarde, mos, gras, verschillende soorten grind, keien, houtsnippers en nog veel meer! Op deze manier willen wij kinderen spelenderwijs kennis laten maken met de natuur. Leuk en leerzaam dus! 

 • Gratis oppotservice planten
  Meteen genieten van je planten? Wij potten ze graag voor je op.

 • Kidsworkshop figuurtje zaaien
  Tijdens deze workshop zullen we met de kinderen een bloem of een bij zaaien van tuinkerszaden. Leuk en leerzaam dus! Meedoen kost slechts €2,50 en is inclusief alle materialen, iets te drinken en wat lekkers. We starten op zaterdag om 11:00, 13:00 en 15:00 uur. Op zondag starten we om 13:00 uur. Meedoen? Geef je dan nu op bij onze servicebalie in de winkel, via Facebook Chat of telefonisch: 015-3610000.


Meer dan genoeg te zien en te doen dus! Zien we jou ook tijdens een van de weekenden?

Lees meer Lees minder
KIDSWORKSHOP

KIDSWORKSHOP

17, 18, 24 & 25 MAART | Tijdens onze potgronddagen organiseren we hele leuke activiteiten! Zo kun je lopen over het blotevoeten pad en daarna meedoen met de leuke workshop 'figuurtjes zaaien'. Tijdens deze workshop zullen we met de kinderen een bloem of een bij zaaien van tuinkerszaden. Leuk en leerzaam!


Meedoen kost slechts €2,50 en is inclusief materialen, iets te drinken en wat lekkers. We starten op zaterdag op drie verschillende tijden: 11:00, 13:00 en 15:00 uur. Op zondag kun je meedoen om 13:00 uur.


Meedoen? Geef je dan nu op bij onze servicebalie in de winkel, via Facebook Chat of telefonisch: 015-3610000.

Lees meer Lees minder
PAASWORKSHOP

PAASWORKSHOP

17 MAART | Op 17 maart organiseren we een hele leuke paasworkshop! We gaan o.a. aan de slag met droogbloemen, salixtakken, lijmpistolen en een ijzeren ring. Uiteindelijk maken we een prachtige bloemenkrans voor Pasen! 

De workshop kost €15,- en dit is inclusief alle materialen, een hapje en een drankje. We hebben nog een aantal plekken over op de volgende tijden:
- 11:00 uur en
- 14:00 uur. 

Wil je graag met ons meedoen? Geef je dan nu op bij onze servicebalie in de winkel, via Facebook chat óf telefonisch: 015-3610000. Tot snel!

Lees meer Lees minder

Verkoopmedewerker BBQ's 24 uur

Pijnacker

Ben jij een BBQ fan? Weet jij van de verkoop "een feestje" te maken? Geef jij graag een lekkere demonstratie? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou.


Je bent grote delen van de dag met klanten in gesprek om jouw expertise te delen. Of het nu gaat om de nieuwste bbq-snufjes of een nieuwe loungeset; jij voorziet iedereen van persoonlijk advies. Onder jouw hoede ziet de afdeling er picobello uit, worden de klanten met regelmaat getrakteerd op een BBQ demonstratie en verlaten onze klanten de winkel met een grote glimlach. Rond september wordt de afdeling omgebouwd naar onze beroemde kerstafdeling. Zo is er steeds weer iets nieuws waar je je volledig in vast kunt bijten om het tot een groot succes te maken!


Dit doe jij: • De afdeling ziet er onder jouw leiding picobello uit;

 • Je deelt jouw expertise met onze klanten en voorziet hen van persoonlijk advies;

 • Je bent (mede)verantwoordelijk voor de omzet van jouw afdeling;

 • Je beheert de voorraad en lege schappen bestaan niet voor jou;

 • Je organiseert BBQ demonstraties en je weet met jouw BBQ ervaring en enthousiasme onze klanten te verrassen. 


Dit ben jij: • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;

 • Je hebt ervaring of oprechte interesse in het verkopen;

 • Jij steekt graag de handen uit de mouwen en je vindt het leuk om met mensen in gesprek te zijn;

 • Je toont initiatief en denkt graag mee over mogelijke verbeteringen;

 • Je bent fulltime beschikbaar waaronder een koopavond, sommige feestdagen en een wisselende weekenddag.


Wij bieden: • Een functie met veel diversiteit;

 • Een leuk team waar er écht wordt samengewerkt aan projecten;

 • Een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je ’s avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel.;

 • En als laatste iets dat wij heel belangrijk vinden: 95% van onze parttime en fulltime medewerkers krijgt na 2 jaar een vast contract!


Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden!


Solliciteren: 


Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Stuur dan jouw cv met foto.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Lees meer Lees minder

Medewerker tuincafé (32-38 uur)

Pijnacker

Wegens uitbreiding van ons team zoeken wij een nieuwe collega. Wil jij bij een gezellig bedrijf in de horeca werken zonder de late uurtjes? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie.


Dit doe jij: • Je assisteert bij de bereiding van diverse producten zoals salades, sappen en broodjes.

 • Je helpt onze klanten aan de counter met de verkoop van koffie, thee en dergelijke.

 • De verse producten zien er onder jouw verantwoordelijkheid picobello uit;


Dit ben jij: • Je hebt minimaal een afgeronde relevante MBO opleiding;

 • Je hebt bij voorkeur enige ervaring met de horeca branche;

 • Met een brede glimlach adviseer en inspireer je de mensen om je heen;

 • Het is iedere keer weer een feestje om door jou geholpen te worden;

 • Je denkt in kansen en oplossingen;

 • Je bent beschikbaar op een koopavond en een wisselende weekenddag;

 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar (binnen de openingstijden van de winkel word je ingeroosterd).


Dit krijg je van ons: • Een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent;

 • Een leuk team waar er écht wordt samengewerkt;

 • Een baan in een natuurlijke en gezonde omgeving;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je ’s avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert. En het leuke daarvan is: je kunt deze zelf bereiden.

 • Marktconform salaris volgens cao ‘Sport, Fashion & Lifestyle’;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel.


Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden! Dus ben jij de enthousiaste horeca man of vrouw die wij zoeken? Stuur dan jouw cv met (pas)foto en korte motivatie in via onderstaande button. Je ontvangt dan binnen twee weken een reactie van ons.

Lees meer Lees minder

Groenspecialist - Buitengroen 38 uur

Pijnacker

Weet jij alles over buitengroen en deel jij graag jouw kennis met anderen? Ben je daarnaast op zoek naar een werkplek met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan hebben wij een mooie plek voor jou in ons team!


Jij zorgt ervoor dat onze klanten weten welke bomen en planten ze wel of niet in hun tuin of op hun balkon kunnen plaatsen en hoe ze deze het beste kunnen verzorgen. Je bent opgewekt en vindt het leuk om met een brede glimlach onze klanten te adviseren en inspireren als het gaat om buitengroen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inkoop, de verzorging én de presentatie van jouw afdeling. Je krijgt hierbij veel vrijheid en we verwachten van jou dat je meedenkt hoe de afdeling iedere keer weer net ietsjes anders en beter kan.


Dit doe jij: • De afdeling ziet er onder jouw verantwoordelijkheid picobello uit;

 • Jij adviseert en inspireert onze klanten als het gaat om buitengroen;

 • Jij bent verantwoordelijk voor de voorraad en presentatie van de afdeling volgens de huidige seizoenen;

 • Je bent op de hoogte van de laatste trends en vertaalt dit door naar de afdeling;

 • Je verzorgt de inkoop voor jouw afdeling.


Dit ben jij: • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau

 • Je hebt reeds aantoonbare kennis van groen opgebouwd;

 • Jij steekt graag de handen uit de mouwen;

 • Met een brede glimlach adviseer en inspireer je de mensen om je heen;

 • Het is iedere keer weer een feestje om door jou geholpen te worden;

 • Je toont initiatief en denkt graag mee over mogelijke verbeteringen;

 • Fulltime beschikbaar en bereid te werken op minimaal een koopavond (do of vrij), feestdagen en een variabele weekenddag.


Dit krijg je van ons: • Een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent;

 • Een leuk team waar er écht wordt samengewerkt aan projecten;

 • Een baan in een natuurlijke en gezonde omgeving;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je ’s avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;

 • Marktconform salaris volgens cao  ‘Sport, Fashion & Lifestyle’;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel.


Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden!


Dus ben jij de enthousiaste groenspecialist die wij zoeken? Stuur dan jouw cv met (pas)foto en korte motivatie in via onderstaande button. Je ontvangt dan binnen twee weken een reactie van ons.

Lees meer Lees minder

Verkoper Hout en bestrating m/v 38 uur

Pijnacker

Wat je doet
Je start het jaar met het maken van nieuwe showmodellen, daarbij maak je gebruik van de trends op het gebied van de tuininrichting. Je laat de klant zien wat je allemaal met stenen en hout kunt doen. Je zorgt voor een uitmuntend assortiment waar klanten hebberig van worden maar bovenal zorg je voor blije stralende klanten.


Team
Het winkelteam waar je onderdeel van uitmaakt, bestaat uit ruim 100 collega’s. Iedereen werkt mee om onze klanten te helpen met het beste advies. Samen gaan we voor het hoogst haalbare resultaat.

Wij vragen • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.

 • Je hebt ervaring of oprechte interesse met het verkopen.

 • Je bent handig (je hebt geen twee "linkerhanden")

 • Je bent fulltime beschikbaar, waaronder een koopavond, sommige feestdagen en een wisselende weekenddag.


Wij bieden • Een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talenten

 • Ruimte voor jouw inbreng

 • Een baan bij 1 van de mooiste tuincentra van Nederland.

 • Leuke, blije collega’s.

 • Korting op alle artikelen die we verkopen.

 • Een actieve personeelsvereniging zodat we zo af en toe een leuk feestje bouwen.

 • En iets dat wij heel belangrijk vinden: 95% van onze parttime en fulltime medewerkers krijgt na 2 jaar een vast contract.


Solliciteren


Spreekt dit je aan? Reageer dan direct. Vergeet niet om een cv en foto van jezelf mee te sturen.


 

Lees meer Lees minder