• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 52 winkels in Nederland
Intratuin Rosmalen

Intratuin Rosmalen

Intratuin Rosmalen is dé plek om je te laten verrassen met de natuur als inspiratie. Al 25 jaar zijn wij een bloeiend tuincentrum met een groeiend assortiment. Onze medewerkers staan 7 dagen per week klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Maar wij gaan ook graag terug naar de basis: de natuur. Dankzij de komst van het Maximakanaal met het Kanaalpark, vormt Intratuin Rosmalen een balkon in het groen. Een bezoek aan onze winkel is bijvoorbeeld uitstekend te combineren met een prachtige wandeling. Even pauze? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Kortom, laat je inspireren door onze groene omgeving!

Volg ons op Facebook en blijft op de hoogte van alle nieuwtjes!

Piet Hein van der Linden
Piet Hein van der LindenBedrijfsleider Intratuin Rosmalen

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Dierenarts Dierenarts
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Oplaadpunt elektrische auto Oplaadpunt elektrische auto
 • Invalidentoilet Invalidentoilet
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Rosmalen
Empelseweg 9 (ingang aan De Blauwe Sluisweg)
5241 NA Rosmalen
073-5280000

info@rosmalen.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Laatste nieuws

Vier je verjaardag bij Intratuin Rosmalen!

Vier je verjaardag bij Intratuin Rosmalen!

 


Ben jij bijna jarig? Wat is er dan leuker dan creatief bezig te zijn samen met je vriendjes en vriendinnetjes? In het Tuintejater van Intratuin Rosmalen maken jullie de mooiste creaties, zoals: een tuinpoppetje van bloempotjes, een mozaïkspiegel of een écht bloemstuk. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is vind je bij onze klantenservice (in de entreehal).


Uiteraard staat er tijdens de workshop ook wat lekkers en iets te drinken voor jullie klaar. Na afloop kunnen jullie de buikjes rond eten in ons gezellige Tuincafé. En omdat het jouw verjaardag is kies jij wat er op het menu staat! Je kunt dus je eigen verjaardagsmenu samenstellen.


De duur van een workshop betreft ongeveer 1,5 uur. In principe zijn er reserveringsmogelijkheden voor woensdag-, vrijdag- of zaterdagmiddag op basis van beschikbaarheid. Data altijd in overleg.


Voor meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en/of reserveringen kun je contact opnemen met onze servicebalie: 073–528 00 00.

Lees meer Lees minder
Kom heerlijk genieten!

Kom heerlijk genieten!

Even pauze tijdens het winkelen? Strijk neer in ons Tuincafé voor een hapje en een drankje. Je kunt bij ons terecht voor een ontbijt, lunch én zelfs een high tea.


Begin je dag goed met een heerlijk ontbijt!
Iedere dag van 09.30 tot 10.30 uur geniet je voor slechts €2,95 van een heerlijk ontbijtje. Het ontbijtje bestaat uit koffie of thee, een pistolet, croissant, plakjes ham en kaas, zoetwaren naar keuze en een gekookt eitje.


Tijd voor een lekkere high tea!
Kom gezellig genieten van een high tea in ons Tuincafé. Voor slechts 14,95 per persoon krijg je diverse zoete versnaperingen, muffins, petit fours, lekkere sandwiches en uiteraard thee (of voor de liefhebbers koffie). Graag 2 dagen van tevoren reserveren in ons Tuincafé of via 073- 528 00 00.


ACTIE! 
Geniet 24 juni van een zomerontbijt in ons Tuincafé!
Schuif tijdens de Zomer Inspiratie Dag op zaterdag 24 juni tot 11.00 uur lekker aan en geniet van een heerlijke zomerontbijtje. Voor €5,95 krijg je een heerlijk zomerontbijt met koffie/thee of muntthee, een medium glas huisgemaakte limonade, zomerse fruitsalade met meloenbolletjes, ananas, watermeloen en een bagel met huttenkäse, gerookte kip, mango en veldsla. Voor de kids is er ook een speciaal ontbijt voor €3,95. Het kidsontbijt bestaat uit Fristi of Chocomel, 2 Fruitspiezen met meloenbolletjes, ananas en watermeloen, een bagel met nutella, ongezouten pinda's en bananenchips en een kleurplaat met kleurtjes . Om er zeker van te zijn dat we genoeg broodjes e.d. hebben, graag vooraf reserveren via onze website (zie het kopje 'zomerontbijt' onderaan de pagina) of bel naar 073-5280000.


Graag tot ziens in ons Tuincafé!


.

Lees meer Lees minder
In samenwerking met Dierenkliniek Nuland

In samenwerking met Dierenkliniek Nuland

Je bent van harte welkom op onze dierafdeling!


Samen met Dierenkliniek Nuland vinden wij het welzijn van huisdieren erg belangrijk. Op onze dierenafdeling willen we je op alle fronten ondersteunen bij de verzorging van jouw dier(en). Daarom bieden we in samenwerking met dierenarts Yvet Hurks van de dierenkliniek gratis advies.
Yvet is aanwezig in onze winkel om al je vragen te beantwoorden op donderdag tussen 15.00 en 16.00 uur (mits er geen spoedgevallen zijn). 

Verder geven we regelmatig lezingen, workshops en demo's over verschillende dieren en thema's. Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die op de planning staan.


Activiteiten


Er staat voor nu niks op de agenda maar houdt onze website en/of Facebookpagina in de gaten voor de nieuwe activiteiten op onze dierenafdeling 


Dierenkliniek Nuland is een moderne dierenkliniek met uitgebreide faciliteiten. Zij ligt slechts 11 minuten rijden van Intratuin Rosmalen.


Hieronder vind je meer informatie:


Contactgegevens


Dierenkliniek Nuland
Zandstraat 17A
5391 AL Nuland
Telefoon: 073-5325580
E-mail: info@dierenklinieknuland.nl
Website: http://www.dierenklinieknuland.nl/


Facebook: https://www.facebook.com/dierenklinieknuland


Openingstijden


Maandag               9.00 - 19.00 uur


Dinsdag                9.00 - 19.00 uur


Woensdag             Gesloten


Donderdag            9.00 - 19.00 uur


Vrijdag                 9.00 - 19.00 uur


Zaterdag               1 keer in de maand hebben wij op zaterdag een EXTRA inloopspreekuur. Houd       hiervoor onze facebook en/of website in de gaten voor exacte data!


Zondag                 Weekend dienst


Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is er  inloopspreekuur van 09.00 - 10.00 uur en van 18.00 - 19.00 uur. Op woensdag is er inloopspreekuur van 18.00 - 19.00 uur. Verder wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt. Dus van 10.00 - 17.45 uur kunt u een afspraak maken, behalve op woensdag.


 

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

Zaterdag 24 juni | Zomerontbijt

Zaterdag 24 juni | Zomerontbijt

Schuif tijdens de Zomer Inspiratie Dag op zaterdag 24 juni lekker aan en geniet van een heerlijke zomerontbijt. Je kunt tot 11.00 uur bij ons uitgebreid ontbijten voor €5.95. Voor de kinderen hebben we een speciaal kidsontbijt voor maar €3.95.  Het zomerontbijt bestaat uit koffie/thee of muntthee, een medium glas huisgemaakte limonade, zomerse fruitsalade met meloenbolletjes, ananas, watermeloen en een bagel met huttenkäse, gerookte kip, mango en veldsla. De kids krijgen Fristi of Chocomel, 2 Fruitspiezen met meloenbolletjes, ananas en watermeloen, een bagel met nutella, ongezouten pinda's en bananenchips en een kleurplaat met kleurtjes. Om er zeker van te zijn dat we genoeg broodjes e.d. hebben, graag vooraf reserveren. 

Reserveer Lees meer Lees minder

Stagiaires voor diverse afdelingen.

Rosmalen

Ben jij op zoek naar een leuke stageplek? Volg jij een MBO opleiding op het gebied van Groen, Detailhandel of sfeer/interieur? Wij hebben diverse stageplekken op o.a. de afdeling sfeer & interieur, de afdeling Tuinmeubelen/kerst/bbq, in onze tuinwinkel en op onze buitenafdelingen.  


Je maakt kennis met de dagelijkse praktijk op onze winkelvloer. Het ene moment ben je bezig met het aanvullen van het assortiment en het verzorgen en onderhouden van de producten op je afdeling. Zodra de winkel open gaat begroet je onze klanten en adviseer je ze bij hun aankoop. Tussendoor maak je mooie product presentaties en leer je hoe je de winkel zo aantrekkelijk mogelijk maakt voor onze klanten. Je hebt een vaste begeleider, maar werkt samen met veel verschillende collega's. Geen dag is hetzelfde! Op elke afdeling ligt het accent anders en dit is ook afhankelijk van je opleiding. Je krijgt veel vrijheid om je opdrachten vanuit school in de praktijk te brengen. 


Profiel:


We zoeken stagiaires die het leuk vinden om te werken in een groene omgeving en hun passie voor wat groeit, bloeit  en mooi is graag overbrengen op onze klanten! Je vind het leuk om op klanten af te stappen en bent nieuwsgierig naar waar je ze mee kan helpen. Je houdt van aanpakken en lekker doorwerken en je schroomt niet om veel vragen te stellen.  


Wij bieden:


Een vakkundige begeleiding in een open en gezellige sfeer met veel afwisseling.  Lees meer over Intratuin Rosmalen


Is dit jouw uitdaging en de plek waar jij je opleiding in de praktijk wilt brengen? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV. Geef hierbij duidelijk aan wat je stageperiode is. Je kunt dit sturen naar personeel@rosmalen.intratuin.nl

Lees meer Lees minder