• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • *Gratis verzending v.a. €40,-
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • *Gratis verzending v.a. €40,-
Intratuin Rosmalen

Intratuin Rosmalen

Intratuin Rosmalen is dé plek om je te laten verrassen met de natuur als inspiratie. Al 25 jaar zijn wij een bloeiend tuincentrum met een groeiend assortiment. Onze medewerkers staan 7 dagen per week klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Maar wij gaan ook graag terug naar de basis: de natuur. Dankzij de komst van het Maximakanaal met het Kanaalpark, vormt Intratuin Rosmalen een balkon in het groen. Een bezoek aan onze winkel is bijvoorbeeld uitstekend te combineren met een prachtige wandeling. Even pauze? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Kortom, laat je inspireren door onze groene omgeving!

Volg ons op Facebook en blijft op de hoogte van alle nieuwtjes!

Piet Hein van der Linden
Piet Hein van der LindenBedrijfsleider Intratuin Rosmalen

Faciliteiten

 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Dierenarts Dierenarts
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Oplaadpunt elektrische auto Oplaadpunt elektrische auto
 • Invalidentoilet Invalidentoilet
 • Invalidenparkeerplaats Invalidenparkeerplaats
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Verhuur aanhangwagen en/of busje Verhuur aanhangwagen en/of busje
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Rosmalen
Empelseweg 9 (ingang aan De Blauwe Sluisweg)
5241 NA Rosmalen
073-5280000

info@rosmalen.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Laatste nieuws

Een dag vol inspiratie en vermaak!

Een dag vol inspiratie en vermaak!

Ieder dag willen we onze klanten weer inspireren en laten zien welke producten geschikt zijn voor het huidige seizoen. Tijdens onze events pakken we extra uit; we inspireren je dan met leuke workshops, nieuwe producten, demo’s en gezellige activiteiten. Noteer jij de onderstaande data vast in je agenda? Want onze events zijn altijd erg gezellig en boordevol inspiratie!

Lees meer Lees minder
Kom heerlijk genieten!

Kom heerlijk genieten!

Even pauze tijdens het winkelen? Strijk neer in ons Tuincafé voor een hapje en een drankje. Je kunt bij ons terecht voor een ontbijt, lunch én een heerlijke high tea.


Begin je dag goed met een heerlijk ontbijt!
Iedere dag van 09.30 tot 10.30 uur geniet je voor slechts €2,95 van een heerlijk ontbijtje. Het ontbijtje bestaat uit koffie of thee, een pistolet, croissant, plakjes ham en kaas, zoetwaren naar keuze en een gekookt eitje.


Tijd voor een lekkere high tea!
Kom gezellig genieten van een high tea in ons Tuincafé. Voor slechts 14,95 per persoon krijg je diverse zoete versnaperingen, muffins, petit fours, lekkere sandwiches en uiteraard thee (of voor de liefhebbers koffie). Graag 2 dagen van tevoren reserveren in ons Tuincafé of via 073- 528 00 00.


Graag tot ziens in ons Tuincafé!


Lees meer Lees minder
In samenwerking met Dierenkliniek Nuland

In samenwerking met Dierenkliniek Nuland

Je bent van harte welkom op onze dierafdeling!


Samen met Dierenkliniek Nuland vinden wij het welzijn van huisdieren erg belangrijk. Op onze dierenafdeling willen we je op alle fronten ondersteunen bij de verzorging van jouw dier(en). Daarom bieden we in samenwerking met dierenarts Yvet Hurks van de dierenkliniek gratis advies.
Yvet is aanwezig in onze winkel om al je vragen te beantwoorden op donderdag tussen 15.00 en 16.00 uur (mits er geen spoedgevallen zijn). 

Verder geven we regelmatig lezingen, workshops en demo's over verschillende dieren en thema's. Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die op de planning staan.


Activiteiten


Er staat voor nu niks op de agenda maar houdt onze website en/of Facebookpagina in de gaten voor de nieuwe activiteiten op onze dierenafdeling 


Dierenkliniek Nuland is een moderne dierenkliniek met uitgebreide faciliteiten. Zij ligt slechts 11 minuten rijden van Intratuin Rosmalen.


Hieronder vind je meer informatie:


Contactgegevens


Dierenkliniek Nuland
Zandstraat 17A
5391 AL Nuland
Telefoon: 073-5325580
E-mail: info@dierenklinieknuland.nl
Website: http://www.dierenklinieknuland.nl/


Facebook: https://www.facebook.com/dierenklinieknuland


Openingstijden


Maandag               9.00 - 19.00 uur


Dinsdag                9.00 - 19.00 uur


Woensdag             Gesloten


Donderdag            9.00 - 19.00 uur


Vrijdag                 9.00 - 19.00 uur


Zaterdag               1 keer in de maand hebben wij op zaterdag een EXTRA inloopspreekuur. Houd       hiervoor onze facebook en/of website in de gaten voor exacte data!


Zondag                 Weekend dienst


Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is er  inloopspreekuur van 09.00 - 10.00 uur en van 18.00 - 19.00 uur. Op woensdag is er inloopspreekuur van 18.00 - 19.00 uur. Verder wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt. Dus van 10.00 - 17.45 uur kunt u een afspraak maken, behalve op woensdag.


 

Lees meer Lees minder

Hulpkracht Dierenafdeling

16-24 uur per week

De functie


Ter versterking van de afdeling dier bij Intratuin Rosmalen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega (16 uur). Als hulpkracht ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop, verzorging en presentatie van de dieren en dier gerelateerde producten, schoonmaken van aquaria/ hokken en aanvullen van dier gerelateerde producten. Het op deskundige wijze adviseren van klanten is één van de belangrijkste taken. 


Wat zoeken wij?


Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die bij voorkeur beschikt over een afgeronde MBO 3/4 opleiding richting Dier & Welzijn of bezig is met een opleiding in deze richting. Je bent representatief, spontaan en klantgericht. 


Intratuin Rosmalen is 7 dagen per week open, evenals op de feestdagen, met uitzondering van Nieuwjaarsdag, 1e Paasdag, 1e Pinksterdag en 1e Kerstdag. We verwachten dat je zowel doordeweeks als in het weekend flexibel inzetbaar bent. 


Wat bieden wij?


Wij bieden een afwisselende functie in een sfeervol en dynamisch bedrijf met een enthousiaste groep collega's, die een plezierige samenwerking op prijs stelt. Je krijgt een marktconform salaris (cao Fashion, Sport & Lifestyle) welke afhankelijk is van je leeftijd, ervaring en/of opleiding.


Is dit jouw uitdaging?


Stuur dan je CV met motivatie naar Intratuin Rosmalen via personeel@rosmalen.intratuin.nl

Lees meer Lees minder

Oproepkracht klantenservice

0 - 16 uur per week

De functie


Ter versterking van het klantenserviceteam bij Intratuin Rosmalen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en representatieve collega. In deze functie is het de uitdaging om klantgericht en oplossingsgericht te werken. Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en verricht je licht administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van de verkopers.


Wat zoeken wij?


Voor deze functie zijn wij op zoek naar een representatieve, accurate en betrokken collega bij wie servicegerichtheid hoog in het vaandel staat. Stressbestendigheid, accuratesse, zelfstandigheid en flexibiliteit zijn eigenschappen die niet mogen ontbreken. Daarnaast heb je een pro-actieve, positieve en initiatiefrijke instelling en verantwoordelijkheidsgevoel.


Wij zoeken met name kandidaten die beschikbaar zijn op vrijdagavond, zaterdag en/of zondag. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar tijdens vakantieperiodes.


Wat bieden wij?


Afwisselend, zelfstandig werk in een gezellig en informeel team binnen een familiair bedrijf. Bij ons is veel ruimte voor eigen initiatief. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden. Wij zijn geopend van maandag t/m zondag. Op vrijdag zijn wij 's avonds geopend tot 21.00 uur. Het salaris is conform de cao Fashion, Sport & Lifestyle en wij bieden personeelskorting op alle artikelen.


Solliciteren?


Stuur je CV + motivatiebrief naar personeel@rosmalen.intratuin.nl o.v.v. ‘weekendhulp kassa’, bij voorkeur met een pasfoto. Hier kun je ook terecht voor vragen over de vacature.

Lees meer Lees minder

Weekendhulp Horeca

0-16 uur per week

De functie


Ter versterking van het horecateam bij Intratuin Rosmalen zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. In deze veelzijdige functie bereid je belegde broodjes, snacks en andere kleine gerechten en dranken. Het gastvrij bedienen van onze klanten aan de counter, het zorgvuldig afrekenen en het smaakvol presenteren van het menuaanbod behoren ook tot de werkzaamheden. Daarnaast ben je inzetbaar in de spoelkeuken en draag je mede zorg voor de hygiëne in de keuken en het restaurant. Werktijden zijn met name gericht op vrijdag, zaterdag en zondag.


Wat zoeken wij?


Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke collega bij wie service hoog in het vaandel staat. Stressbestendigheid, samenwerken en flexibiliteit zijn eigenschappen die voor deze functie niet mogen ontbreken. Daarnaast heb je een pro-active, positieve en initiatiefrijke instelling met verantwoordelijkheidsgevoel. Ervaring in de horeca is een pré.


Wat bieden wij?


Afwisselend, zelfstandig werk in een gezellig en informeel team binnen een familiair bedrijf. Bij ons is veel ruimte voor eigen initiatief. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden. Wij zijn geopend van maandag t/m zondag. Op vrijdag zijn wij 's avonds geopend tot 21.00 uur. Het salaris is conform de cao Fashion, Sport & Lifestyle en wij bieden personeelskorting op alle artikelen.


Is dit jouw uitdaging?


Stuur je CV + motivatiebrief naar personeel@rosmalen.intratuin.nl o.v.v. ‘weekendhulp horeca’. Hier kun je ook terecht voor vragen over de vacature.

Lees meer Lees minder

Weekendhulp Kassa

0-16 uur per week

Intratuin Rosmalen zoekt enthousiaste scholieren of studenten voor de vacature 'Weekendhulp Kassa ' (0-16 uur per week).


Ons kassa team zoekt versterking van enthousiaste, representatieve en flexibele weekendhulpen. Het gaat om weekendwerk op de koopavond, zaterdag, zondag en feestdagen. Als kassamedewerker is het jouw taak om te zorgen dat onze klanten tevreden en met een goede kassabon onze vestiging verlaten. Ook ben je met je collega’s verantwoordelijk voor een net en opgeruimd kassagebied. Je beantwoordt vragen en helpt de klant waar nodig en mogelijk met bijvoorbeeld inpakken. Incidenteel word je bij andere afdelingen ingezet.


 Ben je flexibel, spontaan en enthousiast…. ?


…en minimaal 16 jaar, representatief, kun je goed hoofdrekenen en ben je klant- en servicegericht? Erg belangrijk: het gaat hier om flexibele werktijden, met name in het weekenden (vrijdagavond, zaterdag en zondag). Relevante winkelervaring is een pre, een enthousiaste instelling vinden we het belangrijkst.


 Wat kun je van ons verwachten:


Afwisselend, zelfstandig werk in een gezellig en informeel team binnen een familiair bedrijf. Bij ons is veel ruimte voor eigen initiatief. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden. Wij zijn geopend van maandag t/m zondag. Op vrijdag zijn wij 's avonds geopend tot 21.00 uur. Het salaris is conform de cao Fashion, Sport & Lifestyle en wij bieden personeelskorting op alle artikelen.


Solliciteren?Stuur je CV + motivatiebrief naar personeel@rosmalen.intratuin.nl o.v.v. ‘weekendhulp kassa’, bij voorkeur met een pasfoto. Hier kun je ook terecht voor vragen over de vacature.


 


 


 


Lees meer Lees minder

Stagiaires voor diverse afdelingen.

Rosmalen

Ben jij op zoek naar een leuke stageplek? Volg jij een MBO opleiding op het gebied van Groen, Detailhandel of sfeer/interieur? Wij hebben diverse stageplekken op o.a. de afdeling sfeer & interieur, de afdeling Tuinmeubelen/kerst/bbq, in onze tuinwinkel en op onze buitenafdelingen.  


Je maakt kennis met de dagelijkse praktijk op onze winkelvloer. Het ene moment ben je bezig met het aanvullen van het assortiment en het verzorgen en onderhouden van de producten op je afdeling. Zodra de winkel open gaat begroet je onze klanten en adviseer je ze bij hun aankoop. Tussendoor maak je mooie product presentaties en leer je hoe je de winkel zo aantrekkelijk mogelijk maakt voor onze klanten. Je hebt een vaste begeleider, maar werkt samen met veel verschillende collega's. Geen dag is hetzelfde! Op elke afdeling ligt het accent anders en dit is ook afhankelijk van je opleiding. Je krijgt veel vrijheid om je opdrachten vanuit school in de praktijk te brengen. 


Profiel:


We zoeken stagiaires die het leuk vinden om te werken in een groene omgeving en hun passie voor wat groeit, bloeit  en mooi is graag overbrengen op onze klanten! Je vind het leuk om op klanten af te stappen en bent nieuwsgierig naar waar je ze mee kan helpen. Je houdt van aanpakken en lekker doorwerken en je schroomt niet om veel vragen te stellen.  


Wij bieden:


Een vakkundige begeleiding in een open en gezellige sfeer met veel afwisseling.  Lees meer over Intratuin Rosmalen


Is dit jouw uitdaging en de plek waar jij je opleiding in de praktijk wilt brengen? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV. Geef hierbij duidelijk aan wat je stageperiode is. Je kunt dit sturen naar personeel@rosmalen.intratuin.nl

Lees meer Lees minder