• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Intratuin Rosmalen

Intratuin Rosmalen

Intratuin Rosmalen is dé plek om je te laten verrassen met de natuur als inspiratie. Al meer dan 25 jaar zijn wij een bloeiend tuincentrum met een groeiend assortiment. Onze medewerkers staan 7 dagen per week klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Maar wij gaan ook graag terug naar de basis: de natuur. Dankzij de komst van het Maximakanaal met het Kanaalpark, vormt Intratuin Rosmalen een balkon in het groen. Een bezoek aan onze winkel is bijvoorbeeld uitstekend te combineren met een prachtige wandeling. Even pauze? Dat kan in onze gezellige Proeftuin. Laat je inspireren door onze groene omgeving! Volg ons ook op Facebook of Instagram en blijft op de hoogte van alle nieuwtjes!

Piet Hein van der Linden
Piet Hein van der LindenBedrijfsleider Intratuin Rosmalen

Faciliteiten

 • PostNL pakketpunt PostNL pakketpunt
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Dierenarts Dierenarts
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Oplaadpunt elektrische auto Oplaadpunt elektrische auto
 • Invalidentoilet Invalidentoilet
 • Invalidenparkeerplaats Invalidenparkeerplaats
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Verhuur aanhangwagen en/of busje Verhuur aanhangwagen en/of busje
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Rosmalen
Empelseweg 9 (ingang aan De Blauwe Sluisweg)
5241 NA Rosmalen
073-5280000

info@rosmalen.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 11:00 - 17:00
Extra openingstijden

Geen extra openingstijden gepland.

Laatste nieuws

Kom heerlijk luxe high tea-en in De Proeftuin bij Intratuin Rosmalen

Kom heerlijk luxe high tea-en in De Proeftuin bij Intratuin Rosmalen

Of je nou een origineel cadeau wil geven, iemand even extra in het zonnetje wil zetten of gewoon lekker gezellig en uitgebreid wil lunchen: met een high tea zit je altijd goed! In onze Proeftuin profiteer je van een luxe high tea voor slechts €15.95 per persoon.


Proef de verse soepen van het seizoen, vers afgebakken broodjes met diverse salades, groentesticks met zelfgemaakte dip, een heerlijke crumble, chocolade cannelloni en heerlijke muffins. Geniet ondertussen lekker van een kop thee, zelf samen te stellen door te kiezen uit diverse losse theesoorten en verse kruidenmixen.


Gelieve minimaal twee dagen van te voren te reserveren in ons restaurant of via 073-5280000. Allergie? Geef ons dit graag op tijd door.

lees meer lees minder
In samenwerking met Dierenkliniek Nuland

In samenwerking met Dierenkliniek Nuland

Je bent van harte welkom op onze dierafdeling! Samen met Dierenkliniek Nuland vinden wij het welzijn van huisdieren erg belangrijk. Op onze dierenafdeling willen we je op alle fronten ondersteunen bij de verzorging van jouw dier(en). Daarom bieden we in samenwerking met dierenarts Yvet Hurks van de dierenkliniek gratis advies. Yvet is aanwezig in onze winkel om al je vragen te beantwoorden op donderdag tussen 15.00 en 16.00 uur (mits er geen spoedgevallen zijn). Verder geven we regelmatig lezingen, workshops en demo's over verschillende dieren en thema's. Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die op de planning staan.


Activiteiten
Er staat voor nu niks op de agenda maar houdt onze website en/of Facebookpagina in de gaten voor de nieuwe activiteiten op onze dierenafdeling


Dierenkliniek Nuland is een moderne dierenkliniek met uitgebreide faciliteiten. Zij ligt slechts 11 minuten rijden van Intratuin Rosmalen. Hieronder vind je meer informatie:


Contactgegevens
Dierenkliniek Nuland
Zandstraat 17A
5391 AL Nuland
Telefoon: 073-5325580
E-mail: info@dierenklinieknuland.nl
Website: http://www.dierenklinieknuland.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/dierenklinieknuland


Openingstijden
Maandag              9.00 - 19.00 uur


Dinsdag                9.00 - 19.00 uur


Woensdag            Gesloten


Donderdag           9.00 - 19.00 uur


Vrijdag                  9.00 - 19.00 uur


Zaterdag           1x keer in de maand hebben wij op zaterdag een EXTRA inloopspreekuur. Houd hiervoor onze facebook en/of website in de gaten voor exacte data!


Zondag                 Weekend dienst


Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is er  inloopspreekuur van 09.00 - 10.00 uur en van 18.00 - 19.00 uur. Op woensdag is er inloopspreekuur van 18.00 - 19.00 uur. Verder wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt. Dus van 10.00 - 17.45 uur kunt u een afspraak maken, behalve op woensdag.


 

lees meer lees minder

Evenementen en workshops

Workshop: Kerstkokodama maken met lichtjes

Workshop: Kerstkokodama maken met lichtjes

Tijdens onze Kerst Inspiratieavond op donderdag 22 november gaan we tijdens de workshop kokodama maken aan de slag met mos en abies glauca. Kosten zijn €15 per persoon incl. koffie/thee en gebak. De workshop start om 19.00 uur. Schrijf je in via onze site, bij de servicebalie of bel 073-5280000.

Reserveer lees meer lees minder
Workshop: Guirlande maken met eucalyptus

Workshop: Guirlande maken met eucalyptus

Tijdens onze Kerst Inspiratieavond op donderdag 22 november gaan we tijdens de workshop guirlande maken een tafelloper maken van diverse soorten eucalyptus. De workshop start om 19.00 uur. Kosten zijn €25 per persoon incl. koffie/thee en gebak. Inschrijven kan via de inschrijfbutton, onze servicebalie of bel 073-5280000.

Reserveer lees meer lees minder
Kidsworkshop: Winterse snowglobe maken

Kidsworkshop: Winterse snowglobe maken

Om alvast in de stemming te komen, gaan we op woensdag 21 november tijdens de kidsworkshop een snowglobe maken met ijsschotsen en een pinguin. Kosten zijn €2.50 per kind incl. ranja en wat lekkers. Ronde 1 start om 14.30 uur, ronde 2 om 15.30 uur. Schrijf je in via de servicebalie of bel 073-5280000.

lees meer lees minder
Workshop: Adventkalender maken

Workshop: Adventkalender maken

Wat is er nou leuker dan aftellen tot kerst met je eigen adventkalender? Deze gaan we tijdens de volwassenworkshop op zaterdag 17 november maken met bamboe en seizoensgroen. In de envelopjes verstoppen we leuke quotes en verrassinkjes. Ronde 1 start om 10.00 uur, ronde 2 om 14.00 uur. Inschrijven kan via de inschrijfbutton, bij de servicebalie of via 073-5280000.

Reserveer lees meer lees minder
Workshop: 3x DIY met pompoenen

Workshop: 3x DIY met pompoenen

Zaterdag 20 oktober | Tijdstip: 10.00 uur. Iets wat in het najaar niet kan ontbreken: pompoenen! Er is geen seizoensproduct zo veelzijdig om mee te knutselen als deze groente. Tijdens deze volwassenworkshop gaan we dan ook aan de slag met het versieren van pompoenen op drie verschillende manieren: met verven, carven én decoreren met droogbloemen. Kosten zijn €17.50 per persoon incl. koffie/thee en wat lekkers. Inschrijven kan via de onderstaande registratiebutton, onze servicebalie of bel 073-5280000.

Reserveer lees meer lees minder
Kidsworkshop:               Kijkdoos maken met vogels

Kidsworkshop: Kijkdoos maken met vogels

Woensdag 24 oktober | Ronde 1: 14.00 uur | Ronde 2: 15.30 uur. Tijdens deze kidsworkshop gaan we aan de slag met het maken van een kijkdoos! Deze toveren we om tot een waar vogelparadijs met mos, houtjes en takjes. Daarnaast krijg je van ons ook nog een leuk informatieboekje met leuke weetjes over vogels. Kosten zijn €2.50 per kind incl. ranja en wat lekkers. Schrijf je in via onze servicebalie of bel 073-5280000.


Deze kidsworkshop is in samenwerking met Vereniging Vogelbescherming Nederland en illustrator Elwin van de Kolk.

lees meer lees minder

Verkoper tuinmeubelen-, barbecue- en kerstafdeling

32 - 38 uur

De functie


Wij zoeken een enthousiaste collega voor de verkoop en advisering op de  tuinmeubelen - en barbecueafdeling. In het najaar wordt deze afdeling (met jouw hulp) omgebouwd tot kerstafdeling. Samen met je collega's zorg jij voor sfeer en beleving op de afdelingen door middel van het maken van commerciele productpresentaties en het op orde houden van een aantrekkelijk winkelbeeld.


Wat zoeken wij?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een klantgerichte verkoper (minimaal MBO niveau 3/4) met aantoonbare werk- en verkoopervaring in de detailhandel. Verkopen van soortgelijke artikelen is een pre. Een enthousiaste instelling  om je vakkennis eventueel te ontwikkelen vinden we het belangrijkst.


Intratuin Rosmalen is 7 dagen per week open, evenals op de feestdagen, met uitzondering van Nieuwjaarsdag, 1e Paasdag, 1e Pinksterdag en 1e Kerstdag. We verwachten dat je flexibel inzetbaar bent voor 38 uur per week. Werken op zaterdag, zon- en feestdagen is voor jou vanzelfsprekend.


Wat bieden wij?
Wij bieden zeer zelfstandig en afwisselend werk in een sfeervol en dynamisch bedrijf met een enthousiaste groep collega's die een plezierige samenwerking op prijs stellen. Je krijgt een marktconform salaris (cao Retail non food), welke afhankelijk is van je leeftijd, ervaring en/of opleiding.


 Is dit jouw uitdaging?
Stuur je CV + motivatiebrief naar personeel@rosmalen.intratuin.nl. Hier kun je ook terecht voor vragen over de vacature.

lees meer lees minder

Verkoper tuinwinkelafdeling

32 - 38 uur

De functie


Wij zoeken een vakman/vrouw met aantoonbare kennis en ervaring van de productgroepen gereedschappen, mest, gewasbescherming en vijverproducten. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de eerder genoemde productgroepen. Samen met je collega's zorg jij voor sfeer en beleving op de afdeling door middel van het maken van verrassende productpresentaties en het op orde houden van een aantrekkelijk winkelbeeld.


In de winterperiode ondersteun je de kerstafdeling waar nodig.


Wat zoeken wij?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een klantgerichte verkoper (minimaal MBO niveau 3/4) met aantoonbare werkervaring in de detailhandel. Jij bent een aanpakker, hebt een commerciele instelling en verkopen/adviseren is je tweede natuur en doe je met veel plezier. Uiteraard beschik je over technisch inzicht en vakkennis van de productgroepen van de tuinwinkel en vijver.


Intratuin Rosmalen is 7 dagen per week open, evenals op de feestdagen, met uitzondering van Nieuwjaarsdag, 1e Paasdag, 1e Pinksterdag en 1e Kerstdag. We verwachten dat je flexibel inzetbaar bent voor 38 uur per week. Werken op zaterdag, zon- en feestdagen is voor jou vanzelfsprekend.


Wat bieden wij?
Wij bieden zeer zelfstandig en afwisselend werk in een sfeervol en dynamisch bedrijf met een enthousiaste groep collega's die een plezierige samenwerking op prijs stellen. Je krijgt een marktconform salaris (cao Retail non food), welke afhankelijk is van je leeftijd, ervaring en/of opleiding.


 Is dit jouw uitdaging?
Stuur je CV + motivatiebrief naar personeel@rosmalen.intratuin.nl. Hier kun je ook terecht voor vragen over de vacature.

lees meer lees minder

Flexibele hulpkracht sfeer en interieur

24 - 38 uur

De functie


Ter versterking van ons team sfeer en interieur bij Intratuin Rosmalen zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Als hulpkracht sfeer en interieur ben je mede verantwoordelijk voor de presentatie en voorraad van de afdeling sfeer en interieur. Denk hierbij aan de vooraanstaande merken PTMD & Riverdale! Daarnaast adviseer en ondersteun je klanten en collega’s. In het najaar is het mogelijk dat we je op onze kerstafdeling inzetten voor soortgelijke werkzaamheden als op de sfeer en interieur afdeling.


Wat zoeken wij?


Kennis en affiniteit met het assortiment is een must. Je bent vrolijk, gemotiveerd en weet van aanpakken. Creativiteit, flexibiliteit en samenwerken zijn eigenschappen die niet mogen ontbreken.


Intratuin Rosmalen is 7 dagen per week open, evenals op de feestdagen, met uitzondering van Nieuwjaarsdag, 1e Paasdag, 1e Pinksterdag en 1e Kerstdag. We verwachten dat je flexibel inzetbaar bent. Werken op zaterdag, zon- en feestdagen is voor jou vanzelfsprekend. 


Wat bieden wij?


Wij bieden een afwisselende functie in een sfeervol en dynamisch bedrijf met een enthousiaste groep collega's, die een plezierige samenwerking en het zelf nemen van initiatieven op prijs stelt. Je krijgt een marktconform salaris (cao Retail non food, welke afhankelijk is van je leeftijd, ervaring en/of opleiding).


Is dit jouw uitdaging?


Stuur dan je CV en motivatie naar Intratuin Rosmalen via personeel@rosmalen.intratuin.nl

lees meer lees minder

Flexibele horecamedewerker

Intratuin Rosmalen

De functie


Ter versterking van het horecateam bij Intratuin Rosmalen zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. In deze veelzijdige functie bereid je belegde broodjes, snacks en andere kleine gerechten en dranken. Het gastvrij bedienen van onze klanten aan de counter, het zorgvuldig afrekenen en het smaakvol presenteren van het menuaanbod behoren ook tot de werkzaamheden. Daarnaast ben je inzetbaar in de spoelkeuken en draag je mede zorg voor de hygiëne in de keuken en het restaurant. 


Wat zoeken wij?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke collega bij wie service hoog in het vaandel staat. Stressbestendigheid, samenwerken en flexibiliteit zijn eigenschappen die voor deze functie niet mogen ontbreken. Daarnaast heb je een pro-active, positieve en initiatiefrijke instelling met verantwoordelijkheidsgevoel. Ervaring in de horeca is een pré.


Intratuin Rosmalen is 7 dagen per week open, evenals op de feestdagen, met uitzondering van Nieuwjaarsdag, 1e Paasdag, 1e Pinksterdag en 1e Kerstdag. We verwachten dat je flexibel inzetbaar bent. Werken op zaterdag, zon- en feestdagen is voor jou vanzelfsprekend.


Wat bieden wij?
Afwisselend, zelfstandig werk in een gezellig en informeel team binnen een familiair bedrijf. Bij ons is veel ruimte voor eigen initiatief. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden. Je krijgt een marktconform salaris (cao Retail non food), welke afhankelijk is van je leeftijd, ervaring en/of opleiding.


Is dit jouw uitdaging?
Stuur je CV + motivatiebrief naar personeel@rosmalen.intratuin.nl . Hier kun je ook terecht voor vragen over de vacature.

lees meer lees minder

Weekendhulp klantenservice

0 - 16 uur per week

De functie


Ter versterking van het klantenserviceteam bij Intratuin Rosmalen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en representatieve collega. In deze functie is het de uitdaging om klantgericht en oplossingsgericht te werken. Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en verricht je licht administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van de verkopers.


Wat zoeken wij?


Voor deze functie zijn wij op zoek naar een representatieve, accurate en betrokken collega bij wie servicegerichtheid hoog in het vaandel staat. Stressbestendigheid, accuratesse, zelfstandigheid en flexibiliteit zijn eigenschappen die niet mogen ontbreken. Daarnaast heb je een pro-actieve, positieve en initiatiefrijke instelling en verantwoordelijkheidsgevoel.


Wij zoeken met name kandidaten die beschikbaar zijn op vrijdagavond, zaterdag en/of zondag. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar tijdens vakantieperiodes.


Wat bieden wij?


Afwisselend, zelfstandig werk in een gezellig en informeel team binnen een familiair bedrijf. Bij ons is veel ruimte voor eigen initiatief. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden. Wij zijn geopend van maandag t/m zondag. Op vrijdag zijn wij 's avonds geopend tot 21.00 uur. Het salaris is conform de cao Fashion, Sport & Lifestyle en wij bieden personeelskorting op alle artikelen.


Solliciteren?


Stuur je CV + motivatiebrief naar personeel@rosmalen.intratuin.nl o.v.v. ‘weekendhulp klantenservice'. Hier kun je ook terecht voor vragen over de vacature.

lees meer lees minder

Weekendhulp Horeca

0-16 uur per week

De functie


Ter versterking van het horecateam bij Intratuin Rosmalen zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. In deze veelzijdige functie bereid je belegde broodjes, snacks en andere kleine gerechten en dranken. Het gastvrij bedienen van onze klanten aan de counter, het zorgvuldig afrekenen en het smaakvol presenteren van het menuaanbod behoren ook tot de werkzaamheden. Daarnaast ben je inzetbaar in de spoelkeuken en draag je mede zorg voor de hygiëne in de keuken en het restaurant. Werktijden zijn met name gericht op vrijdag, zaterdag en zondag.


Wat zoeken wij?


Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke collega bij wie service hoog in het vaandel staat. Stressbestendigheid, samenwerken en flexibiliteit zijn eigenschappen die voor deze functie niet mogen ontbreken. Daarnaast heb je een pro-active, positieve en initiatiefrijke instelling met verantwoordelijkheidsgevoel. Ervaring in de horeca is een pré.


Wat bieden wij?


Afwisselend, zelfstandig werk in een gezellig en informeel team binnen een familiair bedrijf. Bij ons is veel ruimte voor eigen initiatief. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden. Wij zijn geopend van maandag t/m zondag. Op vrijdag zijn wij 's avonds geopend tot 21.00 uur. Het salaris is conform de cao Fashion, Sport & Lifestyle en wij bieden personeelskorting op alle artikelen.


Is dit jouw uitdaging?


Stuur je CV + motivatiebrief naar personeel@rosmalen.intratuin.nl o.v.v. ‘weekendhulp horeca’. Hier kun je ook terecht voor vragen over de vacature.

lees meer lees minder

Weekendhulp Kassa

0-16 uur per week

 Intratuin Rosmalen zoekt enthousiaste scholieren of studenten voor de vacature ‘Weekendhulp Kassa’ (0-16 uur per week).De functie
Ons kassa team zoekt versterking van enthousiaste, representatieve en flexibele weekendhulpen. Het gaat om weekendwerk op de koopavond, zaterdag, zondag en feestdagen. Als kassamedewerker is het jouw taak om te zorgen dat onze klanten tevreden en met een goede kassabon onze vestiging verlaten. Ook ben je met je collega’s verantwoordelijk voor een net en opgeruimd kassagebied. Je beantwoordt vragen en helpt de klant waar nodig en mogelijk met bijvoorbeeld inpakken. Incidenteel word je bij andere afdelingen ingezet. Erg belangrijk: het gaat hier om flexibele werktijden, met name in het weekend (vrijdagavond, zaterdag en zondag). Relevante winkelervaring is een pré, een enthousiaste instelling vinden we het belangrijkst. 


Wij bieden:
Afwisselend, zelfstandig werk in een gezellig en informeel team binnen een familiair bedrijf. Bij ons is veel ruimte voor eigen initiatief. Het werk is ook goed te combineren met school of studie. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden van maandag t/m zondag. Op vrijdag zijn wij 's avonds geopend tot 21.00 uur. Het salaris is conform de cao Retail non food en wij bieden personeelskorting op alle artikelen.      


Solliciteren:
Stuur je CV + motivatiebrief naar personeel@rosmalen.intratuin.nl o.v.v. ‘weekendhulp kassa'. Hier kun je ook terecht voor vragen over de vacature.


LET OP: vermeld duidelijk jouw beschikbaarheid; geef duidelijk aan welke tijden je kunt werken in de vakanties en op vrijdagavond, zater-, zon- en feestdagen.


 


 


 


lees meer lees minder

Weekendhulp

0-16 uur per week

Intratuin Rosmalen zoekt enthousiaste scholieren of studenten voor de vacature ‘Weekendhulp’ (0-16 uur per week).


De functie
Als weekendhulp ondersteun je de verkoopmedewerkers van de afdelingen met algemene werkzaamheden zoals kalnten te woord staan, vakken vullen en spiegelen. Je zorgt ervoor dat de klant een nette, verzorgde winkel aantreft en zijn vragen kan stellen. Erg belangrijk: het gaat hier om flexibele werktijden, met name in het weekend (vrijdagavond, zaterdag en zondag). Relevante winkelervaring is een pré, een enthousiaste instelling vinden we het belangrijkst. 


Op dit moment zijn wij op zoek naar weekendhulpen voor de afdelingen:
- Buitengroen
- Kamerplanten
- Logistiek
- Binnenpotterie


Wij bieden:
Afwisselend, zelfstandig werk in een gezellig en informeel team binnen een familiair bedrijf. Bij ons is veel ruimte voor eigen initiatief. Het werk is ook goed te combineren met school of studie. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden van maandag t/m zondag. Op vrijdag zijn wij 's avonds geopend tot 21.00 uur. Het salaris is conform de cao Fashion, Sport & Lifestyle en wij bieden personeelskorting op alle artikelen.      


Solliciteren:
Stuur je CV + motivatiebrief naar personeel@rosmalen.intratuin.nl o.v.v. ‘weekendhulp'. Heb je een voorkeur voor een afdeling? Dan zien wij dit graag terug in je motivatiebrief. Hier kun je ook terecht voor vragen over de vacature.


LET OP: vermeld duidelijk jouw beschikbaarheid; geef duidelijk aan welke tijden je kunt werken in de vakanties en op vrijdagavond, zater-, zon- en feestdagen.


lees meer lees minder