• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • *Gratis verzending v.a. €40,-
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • *Gratis verzending v.a. €40,-
Intratuin 's Gravenzande

Intratuin 's Gravenzande

Intratuin ’s-Gravenzande, gelegen tussen de tuinbouwkassen, is ruim 25 jaar geleden opgestart. Deze ervaring vind je nog steeds terug bij ons deskundige en vriendelijke personeel. In onze winkel is alles aanwezig om je huis en tuin naar je smaak in te richten. Daarnaast hebben wij een gezellig tuincafé, met een unieke terrastuin, waarin bunkers liggen die deel uitmaken van de Atlantik Wall. Wij zijn al jarenlang een erkend leerbedrijf waar veel jonge mensen een stageplek krijgen en hun talenten mogen ontdekken. Welkom bij Intratuin ’s-Gravenzande!
Giovanni Mereu
Giovanni MereuBedrijfsleider Intratuin 's Gravenzande

Faciliteiten

 • Aan de dis Aan de dis
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Horeca Horeca
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin 's Gravenzande
Monsterseweg 129
2691 JE s Gravenzande
0174-445678

info@sgravenzande.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 21.00
Zaterdag 09.00 - 17.30
Zondag 12.00 - 17.00
Extra openingstijden

Laatste nieuws

Welkom in ons tuincafé

Welkom in ons tuincafé

Voor, na of tijdens het shoppen is het heerlijk om even bij te komen in ons gezellige tuincafe. Genieten van verse broodjes, een kopje koffie met gebak of een lekkere kom huisgemaakte soep. Even een krantje lezen of buiten op het terras in het zonnetje en u bent weer helemaal bij getankt.


Ons tuincafe is elke dag geopend tot een half uur voor sluitingstijd. De keuken van ons restaurant sluit 1 uur voor sluitingstijd.


Ontbijt


Elke dag kun je bij Intratuin 's-Gravenzande ontbijten vanaf openingstijd tot 10.30 uur. 


High tea


Even lekker met familie,vriendinnen of collega's genieten van een etagere vol met Engelse specialiteiten. Onze horeca afdeling  biedt High-Tea zoals het hoort: met diverse soorten exclusieve thee, geserveerd in stijlvol Engels servies. Heerlijke mini-sandwiches, zoete en hartige snacks zoals muffins en scones maken de lunch compleet.


Lunch... maar dan net even anders.


Een High-Tea arrangement kost 14.95 per persoon.


Kinder High-Tea (t/m 12 jaar) 6,95 per kind. 


In het seizoen kan de samenstelling van de High-Tea varieren, Intratuin 's-Gravenzande behoudt dan ook het recht om de samenstelling van de High-Tea te wijzigen.
 


Hoe kun je reserveren?
Minimaal één dag van te voren vóór 15.00 uur reserveren, op basis van beschikbaarheid. Het aantal personen en dieetwensen dienen minimaal één dag van te voren vóór 15.00 uur te worden doorgegeven.


 In de maanden november en december nemen we een beperkt aantal reserveringen voor de high tea aan i.v.m. de drukte. Vol = vol!Reserveren kan telefonisch of per e-mail:


E-mail: tuincafe@sgravenzande.intratuin.nl
Tel.nr: 0174-445678Onze High-Tea wordt geserveerd op:
Maandag t/m donderdag van 11.30-14.30 uur
Vrijdag van 11.30 tot 17.00 uur 
Zaterdag van 11.30 tot 14.00 uur


Reservering High-Tea is niet mogelijk op zon- en feestdagen.


.

 

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

Workshop botanische kussens maken

Workshop botanische kussens maken

14 oktober workshop botanische kussens maken 


Oktober is woonmaand. Hoe leuk is het om een eigen kussen te ontwerpen d.m.v. groene bladeren!


Zaterdag 14 oktober organiseren wij een leuke workshop hierover voor volwassenen, tussen 14.00 en 15.30 uur.


Deze workshop kost 10 euro per persoon inclusief materiaal. Inschrijven kan bij onze servicebalie, tel.nr. 0174-445678 of via email: info@sgravenzande.intratuin.nl

Reserveer Lees meer Lees minder
KIDS | vogelvoer slinger maken

KIDS | vogelvoer slinger maken

17 oktober kidsworkshop vogelvoer slinger maken


Op dinsdagmiddag 17 oktober organiseren we een kidsworkshop vogelvoer slinger maken. Deze workshop wordt ook op woensdagmiddag 18 oktober georganiseerd, maar deze zit vol.


De workshop vindt plaats tussen 13.30 en 14.30 uur.


De kosten bedragen 2,50 euro per kind. 


Inschrijven kan via onze servicebalie: tel.nr. 0174-445678 of per email: info@sgravenzande.intratuin.nl

Lees meer Lees minder
KIDS | pompoen versieren

KIDS | pompoen versieren

19 oktober kidsworkshop pompoen versieren (VOL)


Deze workshop zit vol!


Hoe eng wordt Halloween bij jullie thuis? Kom op donderdagmiddag 19 oktober  naar de kidsworkshop Pompoen beschilderen voor de spannendste dag van het jaar!  Deze workshop organiseren wij ook woensdagmiddag 25 oktober, maar deze zit ook vol!


Er zijn 2 tijdsblokken:


van 13.00 -14.00 uur


van 14.00 - 15.00 uur


De kosten bedragen 2,50 euro per kind. Je kunt je inschrijven bij onze servicebalie, telefonisch 0174-445678, via email: info@sgravenzande.intratuin.nl of via de reserveer knop. 


Lees meer Lees minder
Maak je tuin klimaat-proof

Maak je tuin klimaat-proof

21 oktober - gratis advies van de tuinexpert


Wil jij jouw tuin veranderen? Maak de tuin dan gelijk klimaat-proof! Geen plassen water meer na een heftige regenbui. I.s.m. Hoogheemraadschap Delfland organiseren wij zaterdag 21 oktober een informatie middag. 


Tussen 13.00 en 17.00 uur kun je je laten adviseren, van eenvoudige tips tot een eerste schetsontwerp van je tuin. Mooi, groen en klimaatbestendig!


Heb je hiervoor interesse? Meld je dan aan via mail: communicatie@hhdelfland.nl o.v.v. tuinontwerp. 


De eerste vijf aanmelders ontvangen bij deelname een regenton!


Lees meer Lees minder

Medewerker bloemenhoek/bloembinder

Gravenzande

Voor onze vestiging in ’s Gravenzande zijn wij op zoek naar een creatieve medewerker voor onze bloemenhoek voor gemiddeld 32 uur per week.


Organisatie


Intratuin ’s Gravenzande is een professionele en dynamische organisatie met een duidelijke ambitie: Toonaangevend en gedreven marktleider zijn én blijven door praktijkervaring en specialistische kennis elkaar te laten versterken. Met ruim 70 medewerkers geven wij hier invulling aan. Intratuin is een hecht verband van zelfstandige ondernemers met een krachtige verkoopmodule en een naamsbekendheid van bijna 100%.


Takenpakket


In deze functie maak je diverse boeketten, je draagt zorg voor een goede presentatie en je adviseert onze klanten. Daarnaast ondersteun je de servicebalie d.m.v. het helpen van klanten en het beantwoorden van de telefoon.  Voor deze functie zijn wij op zoek naar een creatieve, enthousiaste en klantvriendelijke collega!Profiel


Je hebt een opleiding gevolgd tot bloembinder. Daarnaast heb je werkervaring opgedaan als bloembinder. Je bent creatief, klantvriendelijk en iniatiefrijk. Je bent ook in het weekend en op feestdagen beschikbaar (dit is een vereiste!).


Aanbod


Een leuke en flexibele functie op een plezierige werkplek met een enthousiaste groep collega's, die een plezierige samenwerking en het zelf nemen van initiatieven op prijs stelt. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao.


Geïnteresseerd?


Aarzel dan niet en stuur je motivatie met CV naar m.koppert@sgravenzande.intratuin.nl


Je kunt ook de knop "solliciteren" hierboven gebruiken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Koppert (P&O adviseur), telefoonnummer 0174-445678

Lees meer Lees minder

Afdelingsverantwoordelijke Sfeer / Interieur

Gravenzande

Wij op zoek naar een fulltime Afdelingsverantwoordelijke Sfeer/ Interieur.


Organisatie


Intratuin ’s Gravenzande is een professionele en dynamische organisatie met een duidelijke ambitie: Toonaangevend en gedreven marktleider zijn én blijven door praktijkervaring en specialistische kennis elkaar te laten versterken. Met ruim 70 medewerkers geven wij hier invulling aan. Intratuin is een hecht verband van zelfstandige ondernemers met een krachtige verkoopmodule en een naamsbekendheid van bijna 100%.


Takenpakket


Als Afdelingsverantwoordelijke sfeer/ interieur ben je op de eerste plaats het aanspreekpunt voor onze klanten. Jij adviseert  onze klanten op klantvriendelijke en klantgerichte wijze. Omdat jij overziet wat er moet gebeuren (bijvoorbeeld binnenkomende producten), delegeer je de werkzaamheden en stuur je de medewerkers aan op coachende wijze aan en doet voorstellen voor het assortimentsplan, uiteraard rekening houdend met seizoenen (zoals kerst) en trends. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een optimale (commerciële) presentatie van onze producten.


Profiel


Je bent een geboren verkoper! Jij bent enthousiast, klantgericht, proactief, je hebt kennis van het assortiment en denkt creatief, zo weet jij binnen de kaders van Intratuin onze vestiging een eigen gezicht te geven! Daarnaast heb je een flexibele instelling en je weet van aanpakken. Het werken op zaterdagen, zondagen en feestdagen is voor jou vanzelfsprekend!


Aanbod


Wij bieden een zelfstandige functie met afwisselend werk. Ons bedrijf is een informele organisatie, waar met enthousiasme gewerkt wordt. De honorering is conform cao.


Geïnteresseerd?


Aarzel dan niet en stuur je motivatie met CV naar m.koppert@sgravenzande.intratuin.nl


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Koppert (P&O adviseur), telefoonnummer 0174-445673. 

Lees meer Lees minder

Enthousiaste medewerkers tuincafé

Gravenzande

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers voor ons tuincafé.


Ben jij op zoek naar een bijbaan óf wil je wat bijverdienen  voor de december maanden óf ben je wellicht op zoek naar een leuke parttime baan, wij hebben diverse vacatures!


 


Als medewerker in ons Tuincafé zorg je er voor dat het netjes is en je voert werkzaamheden uit in de spoelkeuken. Daarnaast bedien je onze gasten aan de counter, rekent met hen af en je zorgt voor de presentatie van het menuaanbod. Wij zijn op zoek naar flexibele, enthousiaste en klantvriendelijke collega’s bij wie service hoog in het vaandel staat.


Profiel


Je hebt een positieve en initiatiefrijke instelling. Daarnaast ben je een teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel. Ervaring in de horeca is een pre. Je bent in het weekend en op feestdagen beschikbaar (dit is een vereiste!).


Aanbod


Voor ons Tuincafé zijn wij op zoek naar: • Weekendkrachten  • Oproepkracht spoelkeuken (tijdelijke functie tot en met medio januari 2018, werktijden van circa 11.00 tot 15.00 uur)  • Medewerker(s) Tuincafé, je bent doordeweeks én in het weekend beschikbaar. Deze vacature is parttime in te vullen. In eerste instantie zal de functie op oproepbasis ingevuld worden.


Wij bieden een leuke en flexibele functie op een plezierige werkplek met een enthousiaste groep collega's, die een plezierige samenwerking en het zelf nemen van initiatieven op prijs stelt. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao.


Geïnteresseerd?


Aarzel dan niet en stuur je motivatie met CV naar m.koppert@sgravenzande.intratuin.nl


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Koppert (P&O adviseur), telefoonnummer 0174-445678

Lees meer Lees minder

Oproepkracht kassa

Gravenzande

Voor onze vestiging in ’s Gravenzande zijn wij op zoek naar een oproepkracht voor de kassa. Het betreft een functie op oproepbasis waarbij je in ieder geval werkt op zaterdag en/of zondag en wanneer nodig door de weeks.  


Organisatie


Intratuin ’s Gravenzande is een professionele en dynamische organisatie met een duidelijke ambitie: Toonaangevend en gedreven marktleider zijn én blijven door praktijkervaring en specialistische kennis elkaar te laten versterken. Met ruim 70 medewerkers geven wij hier invulling aan. Intratuin is een hecht verband van zelfstandige ondernemers met een krachtige verkoopmodule en een naamsbekendheid van bijna 100%.


Takenpakket


In deze functie verricht je voornamelijk kassawerkzaamheden en draag je zorg voor een nette afdeling. Daarnaast spring je bij je waar nodig bij op de diverse afdelingen binnen onze organisatie.  Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die met haar/ zijn enthousiasme, accuratesse en dienstverlenende instelling een visitekaartje is voor onze organisatie.


Profiel


Je hebt een klantvriendelijke en initiatiefrijke instelling. Daarnaast ben je een teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent flexibel inzetbaar en in het weekend en op feestdagen beschikbaar (dit is een vereiste!).


Aanbod


Een leuke en flexibele functie op een plezierige werkplek met een enthousiaste groep collega's, die een plezierige samenwerking en het zelf nemen van initiatieven op prijs stelt. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao.


Geinteresseerd? 


Aarzel dan niet en stuur je motivatie met CV naar m.koppert@sgravenzande.intratuin.nl


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Koppert (P&O adviseur), telefoonnummer 0174-445678. 

Lees meer Lees minder

Stagiaires voor diverse afdelingen

's-Gravenzande

Intratuin 's-Gravenzande is op zoek naar enthousiaste stagiaires op VMBO of MBO niveau. De afdelingen waar wij plaats hebben voor stagiaires zijn: de Dierenafdeling, Kamerplantenafdeling, Tuinplantenafdeling, Logistiek (magazijn) en Gereedschapafdeling. Afhankelijk van de periode hebben wij ook een plaats voor een management stage. De stages mogen varieren van één dag in de week tot een BBL opleiding van 4 dagen in de week.


Profiel
Flexibel, enthousiast, collegiaal, leergierig en betrouwbaar zijn kreten die bij jou passen.


Wij bieden
Zeer zelfstandig en afwisselend werk in een groeiend bedrijf met veel vakmensen in een dynamische omgeving. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden.


Is dit bedrijf voor jou de kans op praktijk ervaring?
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Marjolein Koppert, tel.nr. 0174-445678.
Om te solliciteren kun je emailen naar: m.koppert@sgravenzande.intratuin.nl of een brief met CV sturen naar;
Intratuin 's-Gravenzande afdeling P & O Monsterseweg 129, 2691 JE, 's-Gravenzande.

Lees meer Lees minder