• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin 's Gravenzande

Intratuin 's Gravenzande

Intratuin ’s-Gravenzande, gelegen tussen de tuinbouwkassen, is ruim 25 jaar geleden opgestart. Deze ervaring vind je nog steeds terug bij ons deskundige en vriendelijke personeel. In onze winkel is alles aanwezig om je huis en tuin naar je smaak in te richten. Daarnaast hebben wij een gezellig tuincafé, met een unieke terrastuin, waarin bunkers liggen die deel uitmaken van de Atlantik Wall. Wij zijn al jarenlang een erkend leerbedrijf waar veel jonge mensen een stageplek krijgen en hun talenten mogen ontdekken. Welkom bij Intratuin ’s-Gravenzande!

Giovanni Mereu
Giovanni MereuBedrijfsleider Intratuin 's Gravenzande

Faciliteiten

 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden
 • Horeca Horeca
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Toiletten Toiletten
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Aan de dis Aan de dis
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea

Adres

Routebeschrijving Intratuin 's Gravenzande
Monsterseweg 129
2691 JE s Gravenzande
0174-445678

info@sgravenzande.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 21.00
Zaterdag 09.00 - 17.30
Zondag Gesloten
Extra openingstijden

I.v.m. zomerevent: zondag 28 augustus: geopend van 12.00-17.00 uur. De overige zondagen in de maanden augustus en september is onze winkel gesloten. Koopavond start opruiming: woensdagavond 17 augustus van 18.00-22.00 uur


 

Laatste nieuws

Welkom in ons tuincafé

Welkom in ons tuincafé

Voor, na of tijdens het shoppen is het heerlijk om even bij te komen in ons gezellige tuincafe. Genieten van verse broodjes, een kopje koffie met gebak of een lekkere kom huisgemaakte soep. Even een krantje lezen of buiten op het terras in het zonnetje en u bent weer helemaal bij getankt.


Ons tuincafe is elke dag geopend tot een half uur voor sluitingstijd. De keuken van ons restaurant sluit 1 uur voor sluitingstijd.


High tea


Even lekker met familie,vriendinnen of collega's genieten van een etagere vol met Engelse specialiteiten. Onze horeca afdeling  biedt High-Tea zoals het hoort: met diverse soorten exclusieve thee, geserveerd in stijlvol Engels servies. Heerlijke mini-sandwiches, zoete en hartige snacks zoals muffins en scones maken de lunch compleet.


Lunch... maar dan net even anders.


Een High-Tea arrangement kost 14.95 per persoon.


Kinder High-Tea (t/m 12 jaar) 6,95 per kind. 


In het seizoen kan de samenstelling van de High-Tea varieren, Intratuin 's-Gravenzande behoudt dan ook het recht om de samenstelling van de High-Tea te wijzigen.
 


Hoe kun je reserveren?
Minimaal één dag van te voren vóór 15.00 uur reserveren, op basis van beschikbaarheid. Het aantal personen en dieetwensen dienen minimaal één dag van te voren vóór 15.00 uur te worden doorgegeven.


 In de maanden november en december nemen we een beperkt aantal reserveringen voor de high tea aan i.v.m. de drukte. Vol = vol!Reserveren kan telefonisch of per e-mail:


E-mail: tuincafe@sgravenzande.intratuin.nl
Tel.nr: 0174-445678Onze High-Tea wordt geserveerd op:
Maandag t/m donderdag van 11.30-14.30 uur
Vrijdag van 11.30 tot 17.00 uur 
Zaterdag van 11.30 tot 14.00 uur


Reservering High-Tea is niet mogelijk op zon- en feestdagen.


.

 

Lees meer Lees minder
Als boswachter op pad in de achtertuin van Intratuin 's-Gravenzande

Als boswachter op pad in de achtertuin van Intratuin 's-Gravenzande

In de bijzondere 'achtertuin' van Intratuin s-Gravenzande is sinds kort een ontdek pad uitgezet speciaal voor kleutergroepen in het kader van Westlandse Natuur en Milieu Educatie. 


Het betreft een bijzondere samenwerking met Gemeente Westland. Medewerkers van Stichting Patijnenburg hebben in het voorjaar groot onderhoud gepleegd aan de tuin en zullen dit periodiek bij blijven houden. 


Tijdens het schooljaar zullen kleutergroepen regelmatig een bezoek brengen aan de tuin om als boswachter op pad te gaan in de tuin. De kleuters van de Petrusschool uit Rijswijk mochten de spits afbijten en het was een groot succes!


Aan de hand van korte verhaaltjes en opdrachten, die allemaal in het teken staan van het thema ‘boswachter’,  leren de kleuters de natuur goed kennen en benoemen. Het gaat daarbij om zien, ruiken, horen en voelen. De kinderen beleven de natuur van top tot teen!


De uitvoering van de opdrachten gebeurt in kleine groepjes waarbij (meerijdende) hulpouders meehelpen. Scholen kunnen zich inschrijven via nmegids.nl/westland

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

Welkom!

Welkom!

Welkom event bij Intratuin 's-Gravenzande! Zet zaterdag 27 augustus alvast in je agenda! Op ons Welkom Event heten we iedereen welkom na alle vakanties. Er is genoeg te beleven voor jong & oud!


- Bied mee op onze veiling


- Workshop Kokedama maken (voor volwassenen)


- Workshop dromenvanger maken (voor kinderen)


- Styling advies van onze stylisten


- Gratis oppotservice van kamerplanten


- Kookdemonstratie


- Hapje en een drankje


 


Lijkt het je leuk om mee te doen aan de workshop dromenvanger of Kokedama maken? Schrijf je dan nú in via info@sgravenzande.intratuin.nl of bel naar 0174-445678


(Workshop Kokedama : € 10.- per persoon Workshop dromenvanger: € 2.50 per persoon)

Lees meer Lees minder

Stagiaires voor diverse afdelingen

's-Gravenzande

Intratuin 's-Gravenzande is op zoek naar enthousiaste stagiaires op LBO of MBO niveau. De afdelingen waar wij plaats hebben voor stagiaires zijn: de Dierenafdeling, Kamerplantenafdeling, Tuinplantenafdeling, Logistiek (magazijn) en Gereedschapafdeling. Afhankelijk van de periode hebben wij ook een plaats voor een management stage. De stages mogen varieren van één dag in de week tot een BBL opleiding van 4 dagen in de week.


Profiel
Flexibel, enthousiast, collegiaal, leergierig en betrouwbaar zijn kreten die bij jou passen.


Wij bieden
Zeer zelfstandig en afwisselend werk in een groeiend bedrijf met veel vakmensen in een dynamische omgeving. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden.


Is dit bedrijf voor jou de kans op praktijk ervaring?
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Marjolein Koppert, tel.nr. 0174-445678.
Om te solliciteren kun je emailen naar: m.koppert@sgravenzande.intratuin.nl of een brief met CV sturen naar;
Intratuin 's-Gravenzande afdeling P & O Monsterseweg 129, 2691 JE, 's-Gravenzande.

Lees meer Lees minder

Verkoopmedewerker Buiten Groen

's-Gravenzande

Voor onze vestiging in ’s Gravenzande zijn wij op zoek naar een fulltime Medewerker Buiten Groen.


Organisatie


Intratuin ’s Gravenzande is een professionele en dynamische organisatie met een duidelijke ambitie: Toonaangevend en gedreven marktleider zijn én blijven door praktijkervaring en specialistische kennis elkaar te laten versterken. Met ruim 70 medewerkers geven wij hier invulling aan. Intratuin is een hecht verband van zelfstandige ondernemers met een krachtige verkoopmodule en een naamsbekendheid van bijna 100%.


Takenpakket


Als medewerker Buiten Groen adviseer jij onze klanten op klantvriendelijke en klantgerichte wijze. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor een optimale (commerciële) presentatie van onze producten, uiteraard rekening houdend met seizoenen en trends. Ook het netjes houden van de afdeling is onderdeel van het takenpakket.


Profiel


Jij bent klantgericht, proactief, flexibel en hebt kennis van het assortiment (perk goed, vaste planten, bomen en heesters e.d.) ! Daarnaast heb je een flexibele instelling, je weet van aanpakken en bent in staat fysiek zwaar werk uit te voeren. Vanwege de seizoenen is er sprake van piek- en dal momenten, je bent dan ook bereid hierin mee te bewegen! Het werken op zaterdagen, zondagen en feestdagen is voor jou vanzelfsprekend!


Aanbod


Wij bieden een zelfstandige functie met afwisselend werk. Ons bedrijf is een informele organisatie, waar met enthousiasme gewerkt wordt. De honorering is conform Tuincentrum CAO.


Geïnteresseerd?


Aarzel dan niet en stuur je motivatie met CV naar m.koppert@sgravenzande.intratuin.nl


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Koppert (P&O adviseur), telefoonnummer 0174-445673.

Lees meer Lees minder

Weekendkracht kassa

's-Gravenzande

Voor onze vestiging in ’s Gravenzande zijn wij op zoek naar Weekendkracht voor de kassa. Het betreft een functie op oproepbasis voor de zaterdag, zondag en/ of feestdagen.


Organisatie


Intratuin ’s Gravenzande is een professionele en dynamische organisatie met een duidelijke ambitie: Toonaangevend en gedreven marktleider zijn én blijven door praktijkervaring en specialistische kennis elkaar te laten versterken. Met ruim 70 medewerkers geven wij hier invulling aan. Intratuin is een hecht verband van zelfstandige ondernemers met een krachtige verkoopmodule en een naamsbekendheid van bijna 100%.


Takenpakket


In deze functie verricht je voornamelijk kassawerkzaamheden en draag je zorg voor een nette afdeling. Daarnaast spring je bij je waar nodig bij op de diverse afdelingen binnen onze organisatie.  Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die met haar/ zijn enthousiasme, accuratesse en dienstverlenende instelling een visitekaartje is voor onze organisatie.


Profiel


Je hebt een klantvriendelijke en initiatiefrijke instelling. Daarnaast ben je een teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent in het weekend en op feestdagen beschikbaar (dit is een vereiste!).


Aanbod


Een leuke en flexibele functie op een plezierige werkplek met een enthousiaste groep collega's, die een plezierige samenwerking en het zelf nemen van initiatieven op prijs stelt. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao voor de tuincentrumbranche.


Geïnteresseerd?


Aarzel dan niet en stuur je motivatie met CV naar m.koppert@sgravenzande.intratuin.nl


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Koppert (P&O adviseur), telefoonnummer 0174-445678

Lees meer Lees minder