• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Intratuin 's Gravenzande

Intratuin 's Gravenzande

Intratuin ’s-Gravenzande, gelegen tussen de tuinbouwkassen, is ruim 25 jaar geleden opgestart. Deze ervaring vind je nog steeds terug bij ons deskundige en vriendelijke personeel. In onze winkel is alles aanwezig om je huis en tuin naar je smaak in te richten. Daarnaast hebben wij een gezellig tuincafé, met een unieke terrastuin, waarin bunkers liggen die deel uitmaken van de Atlantik Wall. Wij zijn al jarenlang een erkend leerbedrijf waar veel jonge mensen een stageplek krijgen en hun talenten mogen ontdekken. Welkom bij Intratuin ’s-Gravenzande!
Giovanni Mereu
Giovanni MereuBedrijfsleider Intratuin 's Gravenzande

Faciliteiten

 • PostNL pakketpunt PostNL pakketpunt
 • Aan de dis Aan de dis
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Horeca Horeca
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin 's Gravenzande
Monsterseweg 129
2691 JE s Gravenzande
0174-445678

info@sgravenzande.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 21.00
Zaterdag 09.00 - 17.30
Zondag 12.00 - 17.00
Extra openingstijden

Zo 2 december  van 10.00 - 18.00 uur 


Do 6 december koopavond van 18.00 - 21.00 uur


Zo 9 december van 10.00 - 18.00 uur 

Laatste nieuws

Drive-Intratuin

Drive-Intratuin

Sinds kort heeft Intratuin 's-Gravenzande een blijvende Drive-in aan de zijkant van het afhaalmagazijn. Hier kun je potgrond, tuinaarde en kattengrid afrekenen en inslaan zonder te hoeven sjouwen met zware zakken. Gemakkelijk en snel. 


Bij de Drive-intratuin kun je alleen pinnen. Er zijn vier laad - en los parkeerplaatsen. 


lees meer lees minder
Welkom in ons tuincafé

Welkom in ons tuincafé

Voor, na of tijdens het shoppen is het heerlijk om even bij te komen in ons gezellige tuincafe. Genieten van verse broodjes, een kopje koffie met gebak of een lekkere kom huisgemaakte soep. Even een krantje lezen of buiten op het terras in het zonnetje en u bent weer helemaal bij getankt.


Ons tuincafe is elke dag geopend tot een half uur voor sluitingstijd. De keuken van ons restaurant sluit 1 uur voor sluitingstijd.


Ontbijt


Elke dag kun je bij Intratuin 's-Gravenzande ontbijten vanaf openingstijd tot 10.30 uur. 


High tea


Even lekker met familie,vriendinnen of collega's genieten van een etagere vol met Engelse specialiteiten. Onze horeca afdeling  biedt High-Tea zoals het hoort: met diverse soorten exclusieve thee, geserveerd in stijlvol Engels servies. Heerlijke mini-sandwiches, zoete en hartige snacks zoals muffins en scones maken de lunch compleet.


Lunch... maar dan net even anders.


Een High-Tea arrangement kost 15.95 per persoon.


Kinder High-Tea (t/m 12 jaar) 6,95 per kind. 


In het seizoen kan de samenstelling van de High-Tea varieren, Intratuin 's-Gravenzande behoudt dan ook het recht om de samenstelling van de High-Tea te wijzigen.
 


Hoe kun je reserveren?
Minimaal één dag van te voren vóór 15.00 uur reserveren, op basis van beschikbaarheid. Het aantal personen en dieetwensen dienen minimaal één dag van te voren vóór 15.00 uur te worden doorgegeven.


 In de maanden november en december nemen we een beperkt aantal reserveringen voor de high tea aan i.v.m. de drukte. Vol = vol!Reserveren kan telefonisch of per e-mail:


E-mail: tuincafe@sgravenzande.intratuin.nl
Tel.nr: 0174-445678Onze High-Tea wordt geserveerd op:
Maandag t/m donderdag van 11.30-14.30 uur
Vrijdag van 11.30 tot 17.00 uur 
Zaterdag van 11.30 tot 14.00 uur


Reservering High-Tea is niet mogelijk op zon- en feestdagen.


.

 

lees meer lees minder

Evenementen en workshops

Kidsworkshop | kijkdoos maken

Kidsworkshop | kijkdoos maken

24 oktober vogelparadijs voor thuis maken


DEZE WORKSHOP ZIT VOL!


Kinderen kunnen op woensdag 24 oktober een minituintje met vogeltjes knutselen en meteen leren hoe je tuinvogels in de winter helpt. Dat wordt kleuren, knippen, plakken en versieren met boomschors en mos!


Deze workshop is op vooraf inschrijving en kost €2,50 per kind.


Er zijn 2 groepen van 20 kinderen:


1) van 13.30- 14.30 uur


2) van 15.00 - 16.00 uur


Inschrijven kan bij onze klantenservice, tel.nr. 0174-445678, email info@sgravenzande.intratuin.nl of gebruik de reserveerknop!


lees meer lees minder
Workshop | 3xDIY met pompoenen

Workshop | 3xDIY met pompoenen

20 oktober 3xDIY met pompoenen (volwassenen)


Oktober staat bij ons niet alleen in het teken van groen, maar ook van pompoen! Natuurlijk vanwege Halloween op 31 oktober, maar ook omdat de herfst begint. Het seizoen van de pompoen is geopend dus je kunt de hele maand lekkere originele pompoengerechten maken! 

Maar op zaterdag 20 oktober gaan we creatief aan de slag met pompoen! Daag jezelf uit om de mooiste pompoen creaties te maken. Je krijgt drie pompoenen: om uit te snijden, om te verven en om te decoreren met droogbloemen. De workshop bedraagt €17,50 per persoon.


Er zijn 2 groepen van max. 15 deelnemers:


1) van 13.00 - 14.00 uur


2) van 14.30 -15.30 uur


Inschrijven kan via onze servicebalie, tel.nr. 0174-445678, email info@sgravenzande.intratuin.nl of gebruik de reserveerknop. Vol=Vol. 

Reserveer lees meer lees minder

Weekendkrachten buitengroen

's-Gravenzande

Voor onze vestiging in ’s Gravenzande zijn wij op zoek naar weekendkrachten voor onze buitengroen afdeling.


Organisatie


Intratuin ’s Gravenzande is een professionele en dynamische organisatie met een duidelijke ambitie: toonaangevend en gedreven marktleider zijn én blijven door praktijkervaring en specialistische kennis elkaar te laten versterken. Met ruim 70 medewerkers geven wij hier invulling aan. Intratuin is een hecht verband van zelfstandige ondernemers met een krachtige verkoopmodule en een naamsbekendheid van bijna 100%.


Wat doe je?


Jij staat onze klanten te woord op vriendelijke en klantgerichte wijze! Je zorgt voor een goed gevulde en nette afdeling!


Wie ben jij?


Jij bent klantgericht, je bent proactief en flexibel. Daarnaast weet je van aanpakken! Je bent bereid tot het werken van een koopavond, een wisselende weekenddag en feestdagen. 


Wat bieden wij jou?


Een leuke functie, met ruimte voor initiatief binnen een enthousiast en divers team .


De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO.


Geïnteresseerd?


Aarzel dan niet en stuur je motivatie met CV naar m.koppert@sgravenzande.intratuin.nl


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Koppert (P&O adviseur), telefoonnummer 0174-445678

lees meer lees minder

Weekendkracht bloemenhoek

s-Gravenzande

Voor onze vestiging in ’s Gravenzande zijn wij op zoek naar een creatieve medewerker voor onze bloemenhoek.


Organisatie


Intratuin ’s Gravenzande is een professionele en dynamische organisatie met een duidelijke ambitie: Toonaangevend en gedreven marktleider zijn én blijven door praktijkervaring en specialistische kennis elkaar te laten versterken. Met ruim 70 medewerkers geven wij hier invulling aan. Intratuin is een hecht verband van zelfstandige ondernemers met een krachtige verkoopmodule en een naamsbekendheid van bijna 100%.


Takenpakket


In deze functie maak je diverse boeketten, je draagt zorg voor een goede presentatie en je helpt onze klanten. Daarnaast ondersteun je de servicebalie d.m.v. het helpen van klanten en het beantwoorden van de telefoon.  Voor deze functie zijn wij op zoek naar een creatieve, enthousiaste en klantvriendelijke collega!


Profiel


Je hebt een volgt een opleiding tot bloembinder of een andere “groene” opleiding. Je bent creatief, klantvriendelijk en initiatiefrijk. Je bent ook in het weekend en op feestdagen beschikbaar (dit is een vereiste!).


Aanbod


Een leuke en flexibele functie op een plezierige werkplek met een enthousiaste groep collega's, die een plezierige samenwerking en het zelf nemen van initiatieven op prijs stelt. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao.


Geïnteresseerd?


Aarzel dan niet en stuur je motivatie met CV naar m.koppert@sgravenzande.intratuin.nl


Je kunt ook de knop "solliciteren" hierboven gebruiken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Koppert (P&O adviseur), telefoonnummer 0174-445678

lees meer lees minder

Oproepkracht Spoelkeuken

Gravenzande

Voor onze vestiging in ’s Gravenzande zijn wij op zoek naar een Oproepkracht Spoelkeuken voor ons Tuincafé. Het betreft een tijdelijke functie (tot medio januari) op oproepbasis.


Organisatie


Intratuin ’s Gravenzande is een professionele en dynamische organisatie met een duidelijke ambitie: Toonaangevend en gedreven marktleider zijn én blijven door praktijkervaring en specialistische kennis elkaar te laten versterken. Met ruim 70 medewerkers geven wij hier invulling aan. Intratuin is een hecht verband van zelfstandige ondernemers met een krachtige verkoopmodule en een naamsbekendheid van bijna 100%.


Takenpakket 


Jij bent degene die er voor zorgt dat al ons servies, glaswerk, bestek en dergelijke er spik en span uit zien. Daarnaast zorg je er voor dat je werkplek en ons Tuincafé schoon is.


Profiel


Je hebt een positieve en initiatiefrijke instelling. Daarnaast steek je je handen graag uit de mouwen. Je bent bereid, naar verwachting, minimaal 3 tot maximaal 5 dagen per week te werken (eventueel ook zaterdag en/of zondag), van circa 11.00 tot 15.00 uur.


Aanbod


Een leuke en flexibele functie op een plezierige werkplek met een enthousiaste groep collega's, die een plezierige samenwerking en het zelf nemen van initiatieven op prijs stelt.


Geïnteresseerd?


Aarzel dan niet en stuur je motivatie met CV naar m.koppert@sgravenzande.intratuin.nl


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Koppert (P&O adviseur), telefoonnummer 0174-445678.


 

lees meer lees minder

Verkoopmedewerker Buiten Groen (parttime)

's-Gravenzande

Voor onze vestiging in ’s Gravenzande zijn wij op zoek naar een parttime Medewerker Buiten Groen.


Organisatie


Intratuin ’s Gravenzande is een professionele en dynamische organisatie met een duidelijke ambitie: Toonaangevend en gedreven marktleider zijn én blijven door praktijkervaring en specialistische kennis elkaar te laten versterken. Met ruim 70 medewerkers geven wij hier invulling aan. Intratuin is een hecht verband van zelfstandige ondernemers met een krachtige verkoopmodule en een naamsbekendheid van bijna 100%.


Takenpakket


Als medewerker Buiten Groen adviseer jij onze klanten op klantvriendelijke en klantgerichte wijze. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor een optimale (commerciële) presentatie van onze producten, uiteraard rekening houdend met seizoenen en trends. Ook het netjes houden van de afdeling is onderdeel van het takenpakket.


Profiel


Jij bent klantgericht, proactief, flexibel en hebt kennis van het assortiment (perk goed, vaste planten, bomen en heesters e.d.) ! Daarnaast heb je een flexibele instelling, je weet van aanpakken en bent in staat fysiek zwaar werk uit te voeren. Vanwege de seizoenen is er sprake van piek- en dal momenten, je bent dan ook bereid hierin mee te bewegen! Het werken op zaterdagen, zondagen en feestdagen is voor jou vanzelfsprekend!


Aanbod


Wij bieden een zelfstandige functie met afwisselend werk. Ons bedrijf is een informele organisatie, waar met enthousiasme gewerkt wordt. De honorering is conform Tuincentrum CAO.


Geïnteresseerd?


Aarzel dan niet en stuur je motivatie met CV naar m.koppert@sgravenzande.intratuin.nl


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Koppert (P&O adviseur), telefoonnummer 0174-445673.

lees meer lees minder