• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin 's Gravenzande

Intratuin 's Gravenzande

Intratuin ’s-Gravenzande, gelegen tussen de tuinbouwkassen, is ruim 25 jaar geleden opgestart. Deze ervaring vind je nog steeds terug bij ons deskundige en vriendelijke personeel. In onze winkel is alles aanwezig om je huis en tuin naar je smaak in te richten. Daarnaast hebben wij een gezellig tuincafé, met een unieke terrastuin, waarin bunkers liggen die deel uitmaken van de Atlantik Wall. Wij zijn al jarenlang een erkend leerbedrijf waar veel jonge mensen een stageplek krijgen en hun talenten mogen ontdekken. Welkom bij Intratuin ’s-Gravenzande!

Giovanni Mereu
Giovanni MereuBedrijfsleider Intratuin 's Gravenzande

Faciliteiten

 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden
 • Horeca Horeca
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Toiletten Toiletten
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Aan de dis Aan de dis
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea

Adres

Routebeschrijving Intratuin 's Gravenzande
Monsterseweg 129
2691 JE s Gravenzande
0174-445678

info@sgravenzande.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 21.00
Zaterdag 09.00 - 17.30
Zondag 12.00 - 17.00
Extra openingstijden
--

Laatste nieuws

Onze Wensboom.. doen jullie weer mee?

Onze Wensboom.. doen jullie weer mee?

Geef om en voor elkaar bij de Wensboom


Traditiegetrouw doneert Intratuin 's-Gravenzande elke kerstperiode aan een goed doel. Onze bezoekers kunnen daaraan mee helpen door munten te werpen in de wensvijver.


Dit jaar hebben we net als vorig jaar een wensboom. Dit jaar staat deze midden in het kerstdorp. Bij de wensboom liggen kaartjes. Schrijf je wens op het kaartje, hang deze in de wensboom en wie weet wordt jouw wens vervuld!


In de week van 31 oktober halen we de eerste wens uit de boom, en dit herhalen we elke week tot aan kerst. Degene wiens wens wij gaan vervullen krijgt daarvan persoonlijk bericht. Via onze Facebook pagina houden we jullie op de hoogte. 


Bij de wensboom ligt een wensvijver, de opbrengst hiervan wordt aangevuld door onze winkel om daarmee zoveel mogelijk kleine wensen uit te kunnen laten komen. 


Een aantal van de wensen die we vorig jaar samen hebben laten uitkomen:


*) Een bench voor een Friese stabij pup


*) Een hightea t.g.v. een 90e verjaardag voor 11 personen. 


*) Planten voor het Westland paviljoen, een nieuwe afdeling voor dementerende bewoners in verpleeghuis Houtwijk


*) voor alle wenskaartjes (zo'n 3000  stuks!) die in de boom zijn gehangen doneerden wij 10 euro cent per kaartje aan de Stichting Haarwensen, met als doel om hiervoor pruiken te laten maken voor kinderen die hun haar zijn verloren als gevolg van hun ziekte.


Doen jullie dit jaar weer mee?

Lees meer Lees minder
Welkom in ons tuincafé

Welkom in ons tuincafé

Voor, na of tijdens het shoppen is het heerlijk om even bij te komen in ons gezellige tuincafe. Genieten van verse broodjes, een kopje koffie met gebak of een lekkere kom huisgemaakte soep. Even een krantje lezen of buiten op het terras in het zonnetje en u bent weer helemaal bij getankt.


Ons tuincafe is elke dag geopend tot een half uur voor sluitingstijd. De keuken van ons restaurant sluit 1 uur voor sluitingstijd.


Ontbijt


Elke dag kun je bij Intratuin 's-Gravenzande ontbijten vanaf openingstijd tot 10.30 uur. 


High tea


Even lekker met familie,vriendinnen of collega's genieten van een etagere vol met Engelse specialiteiten. Onze horeca afdeling  biedt High-Tea zoals het hoort: met diverse soorten exclusieve thee, geserveerd in stijlvol Engels servies. Heerlijke mini-sandwiches, zoete en hartige snacks zoals muffins en scones maken de lunch compleet.


Lunch... maar dan net even anders.


Een High-Tea arrangement kost 14.95 per persoon.


Kinder High-Tea (t/m 12 jaar) 6,95 per kind. 


In het seizoen kan de samenstelling van de High-Tea varieren, Intratuin 's-Gravenzande behoudt dan ook het recht om de samenstelling van de High-Tea te wijzigen.
 


Hoe kun je reserveren?
Minimaal één dag van te voren vóór 15.00 uur reserveren, op basis van beschikbaarheid. Het aantal personen en dieetwensen dienen minimaal één dag van te voren vóór 15.00 uur te worden doorgegeven.


 In de maanden november en december nemen we een beperkt aantal reserveringen voor de high tea aan i.v.m. de drukte. Vol = vol!Reserveren kan telefonisch of per e-mail:


E-mail: tuincafe@sgravenzande.intratuin.nl
Tel.nr: 0174-445678Onze High-Tea wordt geserveerd op:
Maandag t/m donderdag van 11.30-14.30 uur
Vrijdag van 11.30 tot 17.00 uur 
Zaterdag van 11.30 tot 14.00 uur


Reservering High-Tea is niet mogelijk op zon- en feestdagen.


.

 

Lees meer Lees minder
Als boswachter op pad in de achtertuin van Intratuin 's-Gravenzande

Als boswachter op pad in de achtertuin van Intratuin 's-Gravenzande

In de bijzondere 'achtertuin' van Intratuin s-Gravenzande is sinds kort een ontdek pad uitgezet speciaal voor kleutergroepen in het kader van Westlandse Natuur en Milieu Educatie. 


Het betreft een bijzondere samenwerking met Gemeente Westland. Medewerkers van Stichting Patijnenburg hebben in het voorjaar groot onderhoud gepleegd aan de tuin en zullen dit periodiek bij blijven houden. 


Tijdens het schooljaar zullen kleutergroepen regelmatig een bezoek brengen aan de tuin om als boswachter op pad te gaan in de tuin. De kleuters van de Petrusschool uit Rijswijk mochten de spits afbijten en het was een groot succes!


Aan de hand van korte verhaaltjes en opdrachten, die allemaal in het teken staan van het thema ‘boswachter’,  leren de kleuters de natuur goed kennen en benoemen. Het gaat daarbij om zien, ruiken, horen en voelen. De kinderen beleven de natuur van top tot teen!


De uitvoering van de opdrachten gebeurt in kleine groepjes waarbij (meerijdende) hulpouders meehelpen. Scholen kunnen zich inschrijven via nmegids.nl/westland

Lees meer Lees minder

Stagiaires voor diverse afdelingen

's-Gravenzande

Intratuin 's-Gravenzande is op zoek naar enthousiaste stagiaires op LBO of MBO niveau. De afdelingen waar wij plaats hebben voor stagiaires zijn: de Dierenafdeling, Kamerplantenafdeling, Tuinplantenafdeling, Logistiek (magazijn) en Gereedschapafdeling. Afhankelijk van de periode hebben wij ook een plaats voor een management stage. De stages mogen varieren van één dag in de week tot een BBL opleiding van 4 dagen in de week.


Profiel
Flexibel, enthousiast, collegiaal, leergierig en betrouwbaar zijn kreten die bij jou passen.


Wij bieden
Zeer zelfstandig en afwisselend werk in een groeiend bedrijf met veel vakmensen in een dynamische omgeving. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden.


Is dit bedrijf voor jou de kans op praktijk ervaring?
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Marjolein Koppert, tel.nr. 0174-445678.
Om te solliciteren kun je emailen naar: m.koppert@sgravenzande.intratuin.nl of een brief met CV sturen naar;
Intratuin 's-Gravenzande afdeling P & O Monsterseweg 129, 2691 JE, 's-Gravenzande.

Lees meer Lees minder

Weekendkracht tuincafé

's-Gravenzande

Voor onze vestiging in ’s Gravenzande zijn wij op zoek naar weekendkrachten voor ons tuincafé. Het betreft een functie op oproepbasis.


Organisatie


Intratuin ’s Gravenzande is een professionele en dynamische organisatie met een duidelijke ambitie: Toonaangevend en gedreven marktleider zijn én blijven door praktijkervaring en specialistische kennis elkaar te laten versterken. Met ruim 70 medewerkers geven wij hier invulling aan. Intratuin is een hecht verband van zelfstandige ondernemers met een krachtige verkoopmodule en een naamsbekendheid van bijna 100%.


Takenpakket


In deze functie bereid je kleine gerechten, je houdt het Tuincafé netjes en je voert werkzaamheden uit in de spoelkeuken. Daarnaast bedien je onze bezoekers aan de counter, rekent met hen af en je zorgt voor de presentatie van het menuaanbod. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een flexibele, enthousiaste en klantvriendelijke collega bij wie service hoog in het vaandel staat.


Profiel


Je hebt een klantvriendelijke, positieve en initiatiefrijke instelling. Daarnaast ben je een teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel. Ervaring in de horeca is een pre. Je bent in het weekend en op feestdagen beschikbaar (dit is een vereiste!).


Aanbod


Een leuke en flexibele functie op een plezierige werkplek met een enthousiaste groep collega's, die een plezierige samenwerking en het zelf nemen van initiatieven op prijs stelt. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao voor de tuincentrumbranche.


Geïnteresseerd?


Aarzel dan niet en stuur je motivatie met CV naar m.koppert@sgravenzande.intratuin.nl


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Koppert (P&O adviseur), telefoonnummer 0174-445678

Lees meer Lees minder

Oproepkracht tuincafé

's-Gravenzande

Voor onze vestiging in ’s Gravenzande zijn wij op zoek naar een flexibele oproepkracht voor ons tuincafé. Het betreft een tijdelijke functie (tot naar verwachting 31 december 2016) op oproepbasis.


Organisatie


Intratuin ’s Gravenzande is een professionele en dynamische organisatie met een duidelijke ambitie: Toonaangevend en gedreven marktleider zijn én blijven door praktijkervaring en specialistische kennis elkaar te laten versterken. Met ruim 70 medewerkers geven wij hier invulling aan. Intratuin is een hecht verband van zelfstandige ondernemers met een krachtige verkoopmodule en een naamsbekendheid van bijna 100%.


Takenpakket


In deze functie bereid je kleine gerechten, je houdt het Tuincafé netjes en je voert werkzaamheden uit in de spoelkeuken. Daarnaast bedien je onze bezoekers aan de counter, rekent met hen af en je zorgt voor de presentatie van het menuaanbod. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een flexibele, enthousiaste en klantvriendelijke collega bij wie service hoog in het vaandel staat.


Profiel


Je hebt een klantvriendelijke, positieve en initiatiefrijke instelling. Daarnaast ben je een teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel. Ervaring in de horeca is een pre. Je bent doordeweeks en in het weekend beschikbaar (dit is een vereiste!). De te werken dagen worden in overleg afgestemd. 


Aanbod


Een leuke en flexibele functie op een plezierige werkplek met een enthousiaste groep collega's, die een plezierige samenwerking en het zelf nemen van initiatieven op prijs stelt. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao voor de tuincentrumbranche.


Geïnteresseerd?


Aarzel dan niet en stuur je motivatie met CV naar m.koppert@sgravenzande.intratuin.nl


Je kunt ook de knop solliciteren gebruiken. 


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Koppert (P&O adviseur), telefoonnummer 0174-445678.

Lees meer Lees minder

Weekendkracht kassa

's-Gravenzande

Voor onze vestiging in ’s Gravenzande zijn wij op zoek naar een weekendkracht voor de kassa. Het betreft een functie op oproepbasis voor de zaterdag, zondag en/ of feestdagen.


Organisatie


Intratuin ’s Gravenzande is een professionele en dynamische organisatie met een duidelijke ambitie: Toonaangevend en gedreven marktleider zijn én blijven door praktijkervaring en specialistische kennis elkaar te laten versterken. Met ruim 70 medewerkers geven wij hier invulling aan. Intratuin is een hecht verband van zelfstandige ondernemers met een krachtige verkoopmodule en een naamsbekendheid van bijna 100%.


Takenpakket


In deze functie verricht je voornamelijk kassawerkzaamheden en draag je zorg voor een nette afdeling. Daarnaast spring je bij je waar nodig bij op de diverse afdelingen binnen onze organisatie.  Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die met haar/ zijn enthousiasme, accuratesse en dienstverlenende instelling een visitekaartje is voor onze organisatie.


Profiel


Je hebt een klantvriendelijke en initiatiefrijke instelling. Daarnaast ben je een teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent in het weekend en op feestdagen beschikbaar (dit is een vereiste!).


Aanbod


Een leuke en flexibele functie op een plezierige werkplek met een enthousiaste groep collega's, die een plezierige samenwerking en het zelf nemen van initiatieven op prijs stelt. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao voor de tuincentrumbranche.


Geïnteresseerd?


Aarzel dan niet en stuur je motivatie met CV naar m.koppert@sgravenzande.intratuin.nl


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Koppert (P&O adviseur), telefoonnummer 0174-445678

Lees meer Lees minder

Weekendkracht dier en vijverafdeling / stage mogelijkhed

Gravenzande

Voor onze vestiging in ’s Gravenzande zijn wij op zoek naar een weekendkracht voor onze Dier- en vijverafdeling. Het betreft een functie op oproepbasis voor de koopavond op vrijdag,  zaterdag, zondag en/ of feestdagen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid op de afdeling een stage te lopen.


Organisatie


Intratuin ’s Gravenzande is een professionele en dynamische organisatie met een duidelijke ambitie: Toonaangevend en gedreven marktleider zijn én blijven door praktijkervaring en specialistische kennis elkaar te laten versterken. Met ruim 70 medewerkers geven wij hier invulling aan. Intratuin is een hecht verband van zelfstandige ondernemers met een krachtige verkoopmodule en een naamsbekendheid van bijna 100%.


Takenpakket


In deze functie help en adviseer je onze klanten, je verzorgt de dieren, je bent medeverantwoordelijke voor een commerciële indeling van de afdeling en je draagt zorg voor een nette afdeling. Daarnaast spring je bij je waar nodig bij op de diverse afdelingen binnen onze organisatie.  Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte collega!


Profiel


Je volgt een (MBO) opleiding dierverzorging, je hebt een klantvriendelijke en initiatiefrijke instelling. Daarnaast ben je een teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent in het weekend en op feestdagen beschikbaar (dit is een vereiste!).


Aanbod


Een leuke en flexibele functie op een plezierige werkplek met een enthousiaste groep collega's, die een plezierige samenwerking en het zelf nemen van initiatieven op prijs stelt. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao voor de tuincentrumbranche.


Geïnteresseerd?


Aarzel dan niet en stuur je motivatie met CV naar m.koppert@sgravenzande.intratuin.nl


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Koppert (P&O adviseur), telefoonnummer 0174-445678

Lees meer Lees minder