• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin Ter Aar

Intratuin Ter Aar

Intratuin Ter Aar is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige restaurant. Onze medewerkers staan 7 dagen per week klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Ter Aar en op onze Facebook pagina facebook.com/intratuinteraar.

Faciliteiten

 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden
 • Horeca Horeca
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Toiletten Toiletten
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Streekwinkel aanwezig Streekwinkel aanwezig
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Wecycle bak Wecycle bak

Adres

Routebeschrijving Intratuin Ter Aar
Kerkweg 28
2461 GD Ter Aar
0172-406000

info@teraar.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 9:30 - 18:00
Dinsdag 9:30 - 18:00
Woensdag 9:30 - 18:00
Donderdag 9:30 - 18:00
Vrijdag 9:30 - 21:00
Zaterdag 9:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

ELKE ZONDAG OPEN

Laatste nieuws

Ondernemers gezocht voor stands in onze winkel

Ondernemers gezocht voor stands in onze winkel

Ben jij ondernemer en vind je het leuk om je (food)producten/diensten te tonen/verkopen aan consumenten tijdens speciale thema koopavonden bij Intratuin Ter Aar?


Neem dan contact op met Ruby via 0172-406000 en wellicht worden onze klanten ook jouw klanten.

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

entreekaart!

entreekaart!

Kom jij ook naar onze speciale ‘X-MAS Night’ voor het hele gezin op 30 november 2016?Toegangskaarten zijn nú GRATIS af te halen bij onze klantenservice. Het is de ideale avond om te komen kerstshoppen. Je kunt genieten van gezelligheid, hapjes & drankjes, kerstmuziek en inspiratie opdoen om je eigen huis, tuin, werkplek of winkel sfeervol aan te kleden. Bovendien krijg je tijdens de X-MAS Night 20% KORTING op één artikel naar keuze.

Lees meer Lees minder
Alleen voor kids!

Alleen voor kids!

Ontmoet & groet de IJskoningin tijdens ons Winter Feestje op zaterdag 19 november. Je kunt van 14.00 tot 16.00 uur dansen met de IJskoningin. Dus kom met je (groot)ouders mee en laat je verrassen.
Dit gratis evenement is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Lees meer Lees minder
  .

.

Op woensdag 30 november kun je tussen 14.00 en 16.00 uur komen knutselen bij Intratuin Ter Aar. Je gaat onder begeleiding van onze entertainster zelf een taai taai boot versieren met allerlei lekkers. Dus kom met je (groot)ouders mee, dan kun jij lekker knutselen en smikkelen terwijl zij aan het winkelen zijn.


Schrijf je van te voren in bij onze servicebalie, vol=vol. Deelname kost €2,50 per kind.

Lees meer Lees minder
..

..

Kom jij woensdagmiddag 16 november tussen 14.00 en 16.00 uur een vogelhuisje versieren?


De vogeltjes in je tuin vinden het harstikke leuk om een eigen huisje te hebben en daar kun jij ze een handje mee helpen. Doe mee aan deze workshop en versieren je eigen vogelhuis, welke je na afloop mee naar huis mag nemen!


Schrijf je van te voren in bij onze servicebalie, vol=vol. Deelname kost €2,50 per kind.

Lees meer Lees minder
Bandenspanning check

Bandenspanning check

Op zondag 30 oktober kun je GRATIS je bandenspanning laten controleren en indien nodig wordt deze voor je aangepast.


Waarom een bandenspanning check? In Nederland rijdt 60 procent van alle auto’s met een te lage bandenspanning. Dit kost 2 tot 5 procent extra brandstof, versnelde bandenslijtage en de lucht wordt vervuild met CO2, fijnstof, en NOx. Auto’s met onderspanning zorgen voor een verdubbeling van verkeerslawaai en krijgen vaker ongelukken. Bijna 7 procent rijdt zelfs ongemerkt met een lekke band: levensgevaarlijk.


Per jaar kost dit per auto snel 75 tot wel 150 euro. Zonde van het geld, de vervuiling en de ongelukken! Banden lopen altijd langzaam leeg. Daar is niets aan te doen. Om te zorgen dat een auto met de juiste spanning rijdt, helpen wij je deze dag gratis op weg.

Lees meer Lees minder
.

.

Heb jij altijd al een prachtige foto van je (klein)kind(eren) willen hebben?
Van 19 t/m 23 oktober 2016 is de mobiele fotostudio van Kids Profi-Portrait bij Intratuin Ter Aar. De professionele fotograaf staat voor u klaar op de volgende tijden:
Woensdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 12.00 en van 13.00 tot 18.00 uur. Zaterdag van 9.30 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur. Zondag van 12.00 tot 16.30 uur.


Hoe gaat Kids Profi-Portrait te werk? U kunt zonder afspraak een fotoshoot laten maken van uw kind t/m zes jaar in een mobiele Kids Profi-Portrait studio voor slechts €2,50 (zonder verdere aankoopverplichtingen). Oudere broertjes en zusjes mogen mee op de foto. Na de shoot ontvangt u van de fotograaf een afhaalbewijs. Tien tot veertien dagen na de shoot bezoekt een verkoper van Kids Profi-Portrait Intratuin Ter Aar. Hij of zij heeft een hele serie foto’s van uw kind(eren) bij zich, afgedrukt op diverse formaten prints en canvasdoeken. Op deze ‘afhaaldag’ kunt u met uw afhaalbewijs de gehele fotoserie op uw gemak komen bekijken en eventueel kopen tegen een zeer aantrekkelijke actieprijs. U heeft geen enkele aankoopverplichting, de fotoshoot is volledig vrijblijvend. Sowieso krijgt u één foto van 13x18 cm gratis (eerste foto uit de serie).

Lees meer Lees minder

Stageplaats/Praktijkleerplek SBB

Intratuin Ter Aar

Intratuin Ter Aar is een erkend leerbedrijf  Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven voor stageplaatsen/praktijkleerplaatsen (zie stagemarkt.nl) bij een groot aantal studies. Wij kunnen regelmatig stagiaires inzetten en praktijkleerlingen opleiden. Diverse medewerkers die nu in dienst zijn, hebben hun stageperiode of praktijkleerperiode bij ons doorlopen.


Meer weten?
Kijk op s-bb.nl of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Lees meer Lees minder