• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin Ter Aar

Intratuin Ter Aar

Intratuin Ter Aar is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige restaurant. Onze medewerkers staan 7 dagen per week klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Ter Aar en op onze Facebook pagina facebook.com/intratuinteraar.

Faciliteiten

 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden
 • Horeca Horeca
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Toiletten Toiletten
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Streekwinkel aanwezig Streekwinkel aanwezig
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Wecycle bak Wecycle bak

Adres

Routebeschrijving Intratuin Ter Aar
Kerkweg 28
2461 GD Ter Aar
0172-406000

info@teraar.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 9:30 - 18:00
Dinsdag 9:30 - 18:00
Woensdag 9:30 - 18:00
Donderdag 9:30 - 18:00
Vrijdag 9:30 - 21:00
Zaterdag 9:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Vrijdag 24 juni | 18:00 - 22:00 | Midsummer Night


ELKE ZONDAG OPEN

Laatste nieuws

Intratuin Ter Aar stopt met verkoop huisdieren

Intratuin Ter Aar stopt met verkoop huisdieren

Beste dierenvrienden,

Wij hebben op 7 juni 2016 besloten om te stoppen met de verkoop van huisdieren. Mocht u graag een huisdier willen kopen, dan willen wij u vragen om eerst eens een kijkje te nemen bij een dierenasiel of dierenopvang. Wellicht zit daar al een lief huisdiertje op u te wachten.

Bedankt voor uw begrip!

Lees meer Lees minder
artikelen verkrijgbaar in Ter Aar

artikelen verkrijgbaar in Ter Aar

Mensen denken dat een moestuin veel werk is. Dat je er veel ruimte voor nodig hebt, uren moet spitten, onkruid wieden, slepen met meststoffen, veel duur gereedschap moet aanschaffen en dat je veel van grond en plantjes moet weten om een goed resultaat te krijgen.


Met de Makkelijke Moestuin kun je gewoon in je achtertuin of op je balkon een prachtig klein moestuintje hebben! Door het heel slim te gebruiken, geeft dat moestuintje je een groot deel van het jaar een overvloed aan verschillende heerlijke groentes. En het mooiste is dat het onderhoud daarvan je maar vijf minuutjes per dag kost!


Tuinieren op de Makkelijke Moestuin manier is een slimme en makkelijke manier van groente kweken die enorm veel oplevert. Terwijl je maar heel weinig ruimte nodig hebt. Het grote verschil met een normale moestuin is dat je kleine bakken gebruikt (meestal 1.20 x 1.20 meter). Die bakken staan bovenop je bestaande grond, tegels of grasveld en vul je met Makkelijke Moestuinmix: die maak je zelf of koop je kant-en-klaar.


Deze Makkelijke Moestuinmix heeft alles in zich wat planten nodig hebben: het bevat natuurlijk voeding, blijft lekker rul en houdt goed vocht vast. Het mooie is dat deze aardemix geschikt is voor al je groentes (en kruiden en bloemen). En ook nog eens super duurzaam: je kan de mix jaar-in-jaar-uit in de bakken laten zitten. Af en toe compost toevoegen is voldoende. Geen gedoe met meststoffen dus, of elk jaar nieuwe potgrond.


De Makkelijke Moestuin artikelen zijn nú verkrijgbaar bij Intratuin Ter Aar.


Voor uitgebreide informatie en tips kijk je op www.makkelijkemoestuin.nl

Lees meer Lees minder
Ondernemers gezocht voor stands in onze winkel

Ondernemers gezocht voor stands in onze winkel

Ben jij ondernemer en vind je het leuk om je (food)producten/diensten te tonen/verkopen aan consumenten tijdens speciale thema koopavonden bij Intratuin Ter Aar?


Neem dan contact op met Ruby via 0172-406000 en wellicht worden onze klanten ook jouw klanten.

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

18 september: Dierenfotograaf

18 september: Dierenfotograaf

Op zondag 18 september is een professionele dierenfotograaf van Digitaalfoto.com bij Intratuin Ter Aar aanwezig. Van 12.00 tot 16.30 uur kun je prachtige foto's laten maken en de eerste is gratis!


Hoe werkt digitaalfoto.com?
De fotograaf maakt van uw huisdier een aantal foto’s. Dat mag zijn van alleen uw huisdier of samen met u of met uw (klein-)kinderen. Samen met de bezoeker wordt de leukste foto op een groot scherm uitgezocht. In overleg met u wordt de foto bewerkt zoals storende elementen als riempjes kunnen digitaal worden geretoucheerd. De foto wordt daarna in een kader geplaatst en direct op een professionele printer afgedrukt.


Na jaren met een rode achtergrond gewerkt te hebben zijn we in 2014 overgegaan naar een donkerblauwe achtergrond. De rode achtergrond kan op verzoek nog steeds worden gebruikt.Met behulp van digitale technieken kunnen we op verzoek ook een zwart wit of sepia foto voor u maken. Als u wilt kunt u ter plaatse een vergroting bestellen, u heeft echter geen enkele aankoopverplichting. Alle vergrotingen worden direct afgedrukt op professioneel fotopapier.

Lees meer Lees minder

Stageplaats/Praktijkleerplek SBB

Intratuin Ter Aar

Intratuin Ter Aar is een erkend leerbedrijf  Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) voor stageplaatsen/praktijkleerplaatsen bij een groot aantal studies. Wij kunnen regelmatig stagiaires inzetten en praktijkleerlingen opleiden. Diverse medewerkers die nu in dienst zijn, hebben hun stageperiode of praktijkleerperiode bij ons doorlopen.


Meer weten?
Kijk op stagemarkt.nl of informeer naar de mogelijkheden.

Lees meer Lees minder