• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Intratuin Tilburg

Intratuin Tilburg

Intratuin Tilburg is dé plek om je te laten verrassen met de natuur als inspiratie. Wij zijn een bloeiend tuincentrum met een groeiend assortiment. Onze medewerkers staan 7 dagen per week klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Even pauze? Dat kan in ons mooie Tuincafé De Groene Keuken! Daar kun je niet alleen terecht voor een heerlijke bak koffie met gebak maar ook voor een uitgebreide lunch of high tea! Je bent van harte welkom bij Intratuin Tilburg! Volg ons op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

André van Dongen
André van DongenBedrijfsleider Intratuin Tilburg

Faciliteiten

 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Toiletten Toiletten
 • Invalidenparkeerplaats Invalidenparkeerplaats
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca

Adres

Routebeschrijving Intratuin Tilburg
Stappegoorweg 229
5022 DE Tilburg
013-5356991

informatie@tilburg.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden


De openingstijden van ons Tuincafé De Groene Keuken wijken af van de openingstijden van onze winkel. Je bent van harte welkom op:


Ma:        10.30 - 17.30 uur
Di - vr:    10.00 - 17.30 uur
Za:         10.00 - 17.00 uur
Zo:         12.00 - 17.00 uur

Laatste nieuws

LET OP: Omleidingen vanaf 14 mei wegens sluiting rotonde Stappegoorweg!

LET OP: Omleidingen vanaf 14 mei wegens sluiting rotonde Stappegoorweg!

Door wegwerkzaamheden aan de rotonde bij Stappegoor/ROC is onze vestiging vanaf 14 mei wat lastiger te bereiken. Via de onderstaande alternatieve routes zijn wij te bereiken:


1. Ga bij het  Koning Willem II Stadion naar de Goirlese Weg (gaat over in de Tilburgseweg). Neem op de rotonde de derde afslag naar de Rillaerse Baan. Ga op de volgende rotonde rechtdoor (tweede afslag) en blijf op de Rillaerse Baan. Pak bij de rotonde (bij de benzinepomp) de derde afslag naar de Abcovenseweg. Volg deze rechtdoor en net na het viaduct over de A58 vindt u ons aan de linkerkant.


 2. Volg Ringbaan Zuid richting het Elizabeth Ziekenhuis. Sla af bij de Professor van Buchemlaan en rij deze helemaal af (loopt daarna over in de Berglandweg). Op het einde van de weg volgt een scherpe bocht naar links, de Eifelweg op. Pak de eerste afslag naar links (Stappegoorweg). U vindt ons dan na 200 meter aan de rechterkant.

Lees meer Lees minder
Vier met ons mee de zomer tijdens de Zomer Inspiratiedag op 23 juni!

Vier met ons mee de zomer tijdens de Zomer Inspiratiedag op 23 juni!

Op zaterdag 23 juni staat Intratuin Tilbrug in het teken van de zomer! De hele dag staan we voor je klaar om je te inspireren met onze collectie en geven we leuke, informatieve workshops en demonstraties!


10.00 uur - Volwassenworkshop zomerboeket schikken
Wegens groot succes herhalen we de workshop boeket schikken! Deze keer gebruiken we zomerbloemen als gerbera en heerlijk geurende eucalyptus. Kosten zijn €20 per persoon incl. koffie/thee en gebak.


13.00 uur - Volwassenworkshop theetuintje maken
Wat is er nou lekkerder dan thee drinken met eigen gekweekte kruiden? Tijdens deze workshop gaan we deze kruiden in een eigen theetuin zetten en versieren we de terracottapotjes met handlettering. Kosten zijn €20 per persoon incl. koffie/thee en gebak.


14.00 uur - Kidsworkshop wandhanger maken
Kids kunnen in ons tuintejater aan de slag met het maken van hun eigen wandhanger met schelpen en houtjes. Kosten zijn €2.50 per kind incl. ranja.

BBQ Demonstratie
Bij de zomer hoort uiteraard ook barbecuen! Bart Melis van Bartbecue laat je tijdens onze Zomer Inspiratiedag de lekkerste hapjes proeven en geeft je tips en tricks: hoe bereid jij het lekkerste stukje vlees? 

Tegel eruit & plant erin!
Vandaag kun je tussen 10.00 en 15.00 uur je tuintegel inleveren en ontvang je twee gratis vaste planten ter waarde van €2.99 per stuk! Wat is nou het nut van meer groen in de tuin? De organisatie Groei & Bloei staat tijdens de actie in onze winkel en informeert je graag!


Korting op bbq's en accessoires
Tijdens onze Zomer Inspiratiedag profiteer je de hele dag van 20% korting op alle barbecues en accessoires. Vraag naar de voorwaarden!

Lees meer Lees minder
ACTIE: Tegel eruit & plant erin! In samenwerking met Groei & Bloei

ACTIE: Tegel eruit & plant erin! In samenwerking met Groei & Bloei

Op zaterdag 23 juni kun je tussen 10.00 en 15.00 uur je tuintegel inleveren bij Intratuin Tilburg en ontvang je twee gratis vaste planten ter waarde van €2.99 per stuk! Wat is nou het nut van meer groen in de tuin? De organisatie Groei & Bloei staat tijdens de actie in onze winkel en informeert je graag!

Lees meer Lees minder
Ontbijt, lunch, speciale koffies en gebak!

Ontbijt, lunch, speciale koffies en gebak!

Kom tijdens je bezoek aan Intratuin Tilburg naar ons mooie Tuincafé 'De Groene Keuken' en geniet van diverse lekkernijen. Ook met mooi weer is het goed vertoeven bij ons want wij hebben namelijk ook een buitenterras! Wij hebben heerlijke speciale koffies, gebak en diverse lunchgerechten. 


Begin je dag goed met een heerlijk ontbijt!
Iedere dag van 10.00 tot 11.00 uur geniet je voor slechts €2,95 van een heerlijk ontbijtje. 
Het ontbijtje bestaat uit koffie of thee, een pistolet, croissant, plakjes ham en kaas, zoetwaren naar keuze en een gekookt eitje.


Tijd voor een lekkere high tea!           
Kom naar ons Tuincafé 'De Groene Keuken' voor een lekker high tea. Voor slechts 14,95 per persoon krijg je diverse zoete versnaperingen, muffins, petit fours, lekkere sandwiches en uiteraard thee (of voor de liefhebbers koffie). Meer weten of reserveren bel dan naar 013-535 69 91 (graag twee dagen van tevoren reserveren). 


Openingstijden
Let op! De openingstijden van ons Tuincafé 'De Groene Keuken' wijken af van de openingstijden van onze winkel. Je bent van harte welkom op:


Ma:        10.30 - 17.30 uur
Di - vr:   10.00 - 17.30 uur
Za:         10.00 - 17.00 uur
Zo:         12.00 - 17.00 uur

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

Volwassenworkshop: Maak je eigen theetuintje!

Volwassenworkshop: Maak je eigen theetuintje!

Zaterdag 23 juni | Tijd: 13.00 uur. Wie wil nou niet thee drinken met kruiden uit eigen tuin? Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met het maken van je eigen theetuintje. Deze plaatsen we in terracottapotjes die we daarna leuk gaan versieren door middel van handlettering! De kosten zijn €20 per persoon incl. koffie/thee, wat lekkers en alle benodigdheden. Schrijf je in via 013-5356991 of via de reserveerbutton!

Reserveer Lees meer Lees minder
Volwassenworkshop: Zomerboeket schikken

Volwassenworkshop: Zomerboeket schikken

Zaterdag 23 juni | Tijd: 10.00 uur. Wegens succes herhalen wij de volwassenworkshop boeket schikken! Deze keer gebruiken we echte zomerbloemen zoals gerbera en heerlijk geurende eucalyptus! Onze bloemist vertelt je alle ins- en outs over het schikken van je eigen boeket en hoe je het langst kan genieten van je eigen bloemstuk. Kosten zijn €20 per persoon incl. koffie/thee, wat lekkers en alle benodigdheden. Schrijf je in via 013-5356991 of via de reserveerbutton!

Reserveer Lees meer Lees minder
Kidsworkshop: Wandhanger maken

Kidsworkshop: Wandhanger maken

Zaterdag 23 juni | Tijd: 14.00 uur. Haal het zomergevoel in de tuin met je zelfgemaakte wandhanger! Tijdens deze kidsworkshop gaan we aan de slag met houtjes en schelpen en creëren we een leuke accessoire voor in de tuin. Leuk om aan een tak of wand te hangen! Kosten zijn €2.50 per kind incl. ranja en wat lekkers. Schrijf je in via 013-5356991.

Lees meer Lees minder
Kidsworkshop: Vis knutselen voor papa

Kidsworkshop: Vis knutselen voor papa

Woensdag 13 juni | Tijd: 14.00 uur. Tijdens de kidsworkshop op 13 juni staat alles in het teken van vaderdag. Wat is er nou leuker dat je zelfgemaakte cadeautje geven? We gaan een vis knutselen en omtoveren tot een bestekhouder. Deze serveren we op een snijplank en pakken we leuk in. De kosten zijn €2.50 per kind incl. ranja en wat lekkers. Schrijf je in via 013-5356991.

Lees meer Lees minder
Volwassenworkshop: Leer bbq'en als een echte chef!

Volwassenworkshop: Leer bbq'en als een echte chef!

Vrijdag 1 juni | Tijd: 19.00 tot 22.00 uur. Heb jij altijd al willen leren barbecueën als een pro? Grijp dan nu je kans! Op vrijdag 1 juni organiseren wij een barbecueworkshop waar je onder begeleiding van een professionele chefkok een vijfgangen menu op de barbecue leert maken én de nieuwste technieken onder de knie krijgt. De workshop kost €49.50 per persoon incl. drinken en alle benodigdheden. Schrijf je in via de reserveerbutton of bel 013-5356991.

Reserveer Lees meer Lees minder
Volwassenworkshop: macramé plantenhanger maken.

Volwassenworkshop: macramé plantenhanger maken.

Vrijdag 25 mei | Tijdstip 17.00 tot 20.00 uur. Haal sfeer in huis of tuin met je zelfgemaakte macramé plantenhanger! Tijdens deze workshop op vrijdag 25 mei gaan we aan de slag met touw en knopen we onze eigen plantenhanger. De prijs is €27.50 per persoon. Dit is inclusief twee lekkere broodjes, koffie en thee en alle benodigdheden (excl. plantje). Meld je aan via 013-5356991 of via de reserveerbutton.

Reserveer Lees meer Lees minder

Verkoper tuinmeubelen-, barbecue- en kerstafdeling

38 uur

De functie
Voor onze afdeling tuinmeubelen en barbecues (+ aanverwante artikelen zoals kussens, parasols etc.) zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor 38 uur in de week.  In deze functie ben je (mede)verantwoordelijk voor de inkoop, verkoop en presentatie van de tuinmeubel afdeling. 


De tuinmeubelen maken na de zomer plaats voor onze kerstafdeling.


Wat zoeken wij?
Je beschikt over MBO-4 werk- en denkniveau en zoekt een actieve winkelbaan. Werkervaring in de detailhandel en verkopen is een must. Verkopen van soortgelijke artikelen is een pre. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, commerciële instelling, straalt enthousiasme uit en verkopen/adviseren is je tweede natuur. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. 


Intratuin Tilburg is 7 dagen per week open, evenals op de feestdagen, met uitzondering van Nieuwjaarsdag, 1e Paasdag, 1e Pinksterdag en 1e Kerstdag. We verwachten dat je flexibel inzetbaar bent. Werken op zaterdag, zon- en feestdagen is voor jou vanzelfsprekend. 


Wat bieden wij?
Wij bieden een afwisselende functie in een sfeervol en dynamisch bedrijf met een enthousiaste groep collega's, die een plezierige samenwerking en het zelf nemen van initiatieven op prijs stelt. Je krijgt een marktconform salaris (cao Fashion, Sport & Lifestyle), welke afhankelijk is van je leeftijd, ervaring en/of opleiding.


Is dit jouw uitdaging?
Stuur dan je CV en motivatie naar Intratuin Tilburg via personeel@tilburg.intratuin.nl

Lees meer Lees minder

Weekendhulpen

12 - 15 uur per week

Voor diverse afdelingen zoeken wij hulpkrachten die op vrijdagavond, zaterdag en/of zondag kunnen werken. Als hulpkracht verricht je diverse ondersteunende werkzaamheden zonder daarbij de klant uit het oog te verliezen.


Wat zoeken wij?


Wij zijn op zoek naar enthousiaste, flexibele en representatieve collega's die van aanpakken weten. Erg belangrijk: het gaat hier om flexibele werktijden, met name in het weekend (vrijdagavond, zaterdag en zondag). Relevante winkelervaring is een pré, een enthousiaste instelling vinden we het belangrijkst. 


Wat bieden wij?


Wij bieden een afwisselende en zelfstandige baan die goed te combineren is met school of studie. et salaris is conform de cao Fashion, Sport & Lifestyle en wij bieden personeelskorting op alle artikelen.      


Solliciteren kan door middel van het sturen van een CV incl. motivatie naar personeel@tilburg.intratuin.nl.

Lees meer Lees minder

Weekendhulp kassa

Intratuin Tilburg

Intratuin Rosmalen zoekt enthousiaste scholieren of studenten voor de vacature ‘Weekendhulp Kassa’.De functie
Ons kassa team zoekt versterking van enthousiaste, representatieve en flexibele weekendhulpen. Het gaat om weekendwerk op de koopavond, zaterdag, zondag en feestdagen. Als kassamedewerker is het jouw taak om te zorgen dat onze klanten tevreden en met een goede kassabon onze vestiging verlaten. Ook ben je met je collega’s verantwoordelijk voor een net en opgeruimd kassagebied. Je beantwoordt vragen en helpt de klant waar nodig en mogelijk met bijvoorbeeld inpakken. Incidenteel word je bij andere afdelingen ingezet. Erg belangrijk: het gaat hier om flexibele werktijden, met name in het weekend (vrijdagavond, zaterdag en zondag). Relevante winkelervaring is een pré, een enthousiaste instelling vinden we het belangrijkst. 


Wij bieden:
Afwisselend, zelfstandig werk in een gezellig en informeel team binnen een familiair bedrijf. Het werk is ook goed te combineren met school of studie. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden van maandag t/m zondag. Op vrijdag zijn wij 's avonds geopend tot 20.00 uur. Het salaris is conform de cao Fashion, Sport & Lifestyle en wij bieden personeelskorting op alle artikelen.      


Solliciteren:
Stuur je CV + motivatiebrief naar personeel@tilburg.intratuin.nl o.v.v. ‘weekendhulp kassa'. Hier kun je ook terecht voor vragen over de vacature.


LET OP: vermeld duidelijk jouw beschikbaarheid; geef duidelijk aan welke tijden je kunt werken in de vakanties en op vrijdagavond, zater-, zon- en feestdagen.


Lees meer Lees minder

Hulpkrachten buitenafdeling (0-12 uur per week)

Intratuin Tilburg

Vind jij het leuk om allerlei klusjes op onze afdeling op te pakken en ook klanten te adviseren? Het onderhoud, aanvullen van de winkelvoorraad, de presentatie van artikelen en het verkopen en adviseren van onze klanten behoort tot jouw takenpakket.


Op de buitenafdeling vindt de verkoop plaats van de productgroepen eenjarige planten, bomen/heesters, stenen/hout, buitenpotterie en grond. We zoeken een aanpakker, een harde werker die niet bang is voor vieze handen! Incidenteel word je ook op andere afdelingen ingezet. 


Profiel:


Je bent representatief en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Van de ideale kandidaat verwachten wij een klantvriendelijke en tegelijkertijd resultaatgerichte benadering. Verder heb je teamgeest en een flexibele opstelling ten aanzien van je werkzaamheden en werktijden. Je bent creatief en behulpzaam vanuit een commerciële instelling. Werken op een koopavond, zaterdag, zondag en eventueel feestdagen is voor jou geen probleem.


Wij bieden:


Zeer zelfstandig en afwisselend werk in een groeiend en bloeiend bedrijf met veel collega's in een dynamische omgeving. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden van maandag t/m zondag. Op vrijdag zijn wij 's avonds geopend tot 20.00 uur. Het salaris is conform de cao Fashion, Sport & Lifestyle en wij bieden personeelskorting op alle artikelen.      


Is dit jouw Intratuin? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega. Solliciteren kan via de website of per mail aan personeel@tilburg.intratuin.nl. Geef bij je sollicitatie duidelijk aan welke dagen je beschikbaar bent.


Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Andre van Dongen, Bedrijfsleider.

Lees meer Lees minder

Stagiaires voor diverse afdelingen

Intratuin Tilburg

Ben jij op zoek naar een leuke stageplek? Volg jij een MBO opleiding op het gebied van Groen, Detailhandel of Dier en Welzijn?


Profiel:


Je volgt een opleiding richting Groen, Detailhandel en/of Dier & Welzijn. We zoeken mensen die het leuk vinden om te werken in een mooie omgeving. In onze winkel staat onze klant centraal;  je bent dan ook servicegericht, representatief en betrokken. Je hebt oog voor details en bent een echte aanpakker.


Wij bieden:


Een vakkundige begeleiding in een open en gezellige sfeer met veel afwisseling.


Is dit jouw Intratuin? Vul dan het formulier in en stuur deze, voorzien van je CV naar Intratuin Tilburg . Voor meer informatie over deze functie kun je tijdens kantoortijden contact opnemen met André van Dongen, telefoon 013-5356991.

Lees meer Lees minder