• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 52 winkels in Nederland
Intratuin Tilburg

Intratuin Tilburg

Intratuin Tilburg is dé plek om je te laten verrassen met de natuur als inspiratie. Wij zijn een bloeiend tuincentrum met een groeiend assortiment. Onze medewerkers staan 7 dagen per week klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Maar wij gaan ook graag terug naar de basis: de natuur. Steeds meer van onze producten zijn biologisch en duurzaam. Even pauze? Dat kan in ons mooie Tuincafé 'De Groene Keuken'! Daar kun je niet alleen terecht voor een heerlijke bak koffie met gebak maar ook voor een uitgebreide lunch of high tea! Je bent van harte welkom bij Intratuin Tilburg! 

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

André van Dongen
André van DongenBedrijfsleider Intratuin Tilburg

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca

Adres

Routebeschrijving Intratuin Tilburg
Stappegoorweg 229
5022 DE Tilburg
013-5356991

informatie@tilburg.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Je bent ook van harte welkom op:
Hemelvaartsdag (25 mei) | 10.00 - 17.00 uur
Tweede Pinksterdag (5 juni) | 10.00 - 17.00 uur 


Wij zijn gesloten op:
Eerste Pinksterdag (4 juni) De openingstijden van ons Tuincafé 'De Groene Keuken' wijken af van de openingstijden van onze winkel. Je bent van harte welkom op:


Ma:        10.30 - 17.30 uur
Di - vr:   10.00 - 17.30 uur
Za:         10.00 - 17.00 uur
Zo:         12.00 - 17.00 uur

Laatste nieuws

bij ons hoef je je niet te vervelen!

bij ons hoef je je niet te vervelen!

Kinderen hoeven zich zeker niet te vervelen bij Intratuin Tilburg! We organiseren regelmatig leuke creatieve workshops waar je aan mee kunt doen.
Hieronder vind je een overzicht van onze activiteiten. Houd onze website in de gaten, want er komen regelmatig nieuwe activiteiten bij!


Activiteiten: 


Zaterdag 20 mei
Kruidencoupe maken
De kids krijgen een bloempotje met daarin verse kruiden. Het potje heeft al hierdoor al een wilde hardos maar mist alleen nog een gezicht. De kids gaan daarom op de potjes een gezichtje schilderen. De workshop is inclusief potje en kruidenplantje. Je kunt tussen 11.30 - 13.00 uur deelnemen aan de workshop. De kosten zijn €2,50 p.p. Graag inschrijven bij onze klantenservice of via 013-5356991.Woensdag 14 juni
Vlieger maken
De kids gaan een vlieger maken in de vorm van een bij of lieveheersbeestje.Tussen 14.00 en 16.00 uur kun je deelnemen aan de workshop. Kosten zijn €2,50 p.p. 
Graag inschrijven bij onze klantenservice of via 013-5356991.

Lees meer Lees minder
laat je zintuigen prikkelen!

laat je zintuigen prikkelen!

Bij Intratuin Tilburg kun je regelmatig genieten van heerlijke proeverijen, inspirerende demo's en creatieve workshops.
Dit maakt je bezoek aan Intratuin Tilburg een complete beleving!
Hieronder vind je een overzicht van onze activiteiten. Houd regelmatig onze website in de gaten voor nieuwe activiteiten!Volwassenen workshops en demo's: 


Workshops tijdens het event: De Proeftuin Dag


Zaterdag 20 mei
Kruidenolie maken
Van 10.00 - 17.00 uur kun je in ons Tuincafé voor € 7,50 zelf kruidenolie maken! Kies je favoriete kruidencombinatie en maak stap voor stap je eigen kruidenolie die je in een glazen beugelflesje doet. En dan wachten... tot de smaak van de kruiden in de olie is getrokken. Vervolgens kun je genieten van je eigen gemaakte kruidenolie! Met wie kom jij kruidenolie maken?


Vrijdagavond 2 juni
Culinaire bbq workshop 
Vrijdagavond 2 juni van 19.00 - 22.00 uur wordt je getransformeerd tot echte bbq chef. Je leert van een professionele chek-kok de nieuwste bbq technieken. Je gaat samen een 5-gangen menu bereiden op een keramische bbq en hier vervolgens van genieten!
Op het menu staat het volgende: 


- Pulled Pork met USA pickles
- Kiplolly met verse coleslaw
- Barramundi (witvis) met gewokte groenten
- Eendenborst met gekarameliseerde sjalotjes
- Appel Tarte Tatin

Wij zorgen ervoor dat dit een avond wordt om nooit te vergeten! Deelname kost € 49,50 per persoon en dat is incl. drankjes, begeleiding en het 5-gangen menu. Meedoen? Geef je op bij onze klantenservice of bel 013-5356991 (gelieve van tevoren betalen).


Evenementen


Zaterdag 20 mei
De Proeftuin Dag!
Zaterdag 20 mei is Intratuin Tilburg één grote proeftuin! Maak kennis met ons brede assortiment op de kweken en oogsten afdeling en proef, voel, zie en ruik verschillende soorten eetbare planten en kruiden. Onze kruidenexpert laat je de lekkerste kruiden proeven en laat zien hoe je zelf het beste een kruidentuintje kan maken. Daarnaast kun je ook zelf aan de slag tijdens leuke workshops! Zo is er voor volwassenen de workshop 'kruidenolie maken' en 'eetbare tuin maken'. De kinderen kunnen meedoen aan de workshop 'kruidencoupe versieren'.  


Programma: 
10.00 - 17.00 uur | kruiden proeven! 
10.00 - 17.00 uur | demo kruidentuintje maken
10.00 - 17.00 uur | inloopworkshop kruidenolie maken
11.30 - 13.00 uur | kidsworkshop kruidencoupe versieren

Voor dieren en hun baasjes:Lees meer Lees minder
Kom heerlijk genieten!

Kom heerlijk genieten!

Kom tijdens je bezoek aan Intratuin Tilburg naar ons mooie Tuincafé 'De Groene Keuken' en geniet van diverse lekkernijen. 


Geniet van een luxe paasontbijt in ons Tuincafé!
Wij verwennen je op 14, 15 en 17 april iedere ochtend tot 11 uur met een paasontbijt.
Geniet voor € 5,95 van een lekkere kop koffie of thee, een jus d’ Orange, een Matze met suiker,  een wrapje met zalm en een luikse wafel met aardbeien en slagroom. Dat wordt smullen!  Voor kinderen hebben wij een speciaal kidsontbijt voor € 3,95.Ook hebben we aan de kinderen gedacht. Zij krijgen een speciaal kidsontbijt voor maar € 3,95. Schuif lekker aan en geniet van dit heerlijke ontbijtje. Om er zeker van te zijn dat we genoeg broodjes e.d. hebben, graag vooraf reserveren via 013-5356991. 

Openingstijden
Let op! De openingstijden van ons Tuincafé 'De Groene Keuken' wijken af van de openingstijden van onze winkel. Je bent van harte welkom op:


Ma:        10.30 - 17.30 uur
Di - vr:   10.00 - 17.30 uur
Za:         10.00 - 17.00 uurTijd voor een lekkere high tea!           
Kom naar ons Tuincafé 'De Groene Keuken' voor een lekker high tea. Voor maar  €14,95 p.p. krijg je lekkere diverse zoete en hartige hapjes. Leuk voor een gezellige middag met een vriendin of je partner.


Graag twee dagen van te voren reserveren via 013-535 69 91 of in ons Tuincafé 'Groene keuken'.

Lees meer Lees minder
Elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00u!

Elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00u!

Vanaf nu zijn wij weer elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Kom gezellig langs!

Lees meer Lees minder

Weekendhulp dierenafdeling

3 - 12 uur per week

Intratuin Tilburg zoekt enthousiaste scholieren of studenten voor de vacature 'Weekendhulp dierenafdeling' (3 - 12 uur per week).


Als weekendhulp ondersteun je de verkoopmedewerkers van de dierenafdeling met algemene werkzaamheden zoals vakken vullen en spiegelen . Je zorgt ervoor dat de klant een nette, verzorgde winkel aantreft en zijn vragen kan stellen.


 Ben je flexibel, spontaan en enthousiast…. ?


…en minimaal 16 jaar, representatief en een teamspeler?Ben je flexibel in het schakelen tussen diverse werkzaamheden? Erg belangrijk: het gaat hier om flexibele werktijden, met name in het weekend (vrijdagavond, zaterdag en zondag). Relevante winkelervaring of ervaring door bijvoorbeeld een opleiding dierenverzorging is een pre, een enthousiaste instelling vinden we het belangrijkst.


 Wat kun je van ons verwachten:


Afwisselend, zelfstandig werk in een gezellig en informeel team binnen een familiair bedrijf. Bij ons is veel ruimte voor eigen initiatief. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden. Wij zijn geopend van maandag t/m zondag. Op vrijdag zijn wij 's avonds geopend tot 20.00 uur. Het salaris is conform de cao Fashion, Sport & Lifestyle en wij bieden personeelskorting op alle artikelen.


Solliciteren?Stuur je CV + motivatiebrief naar personeel@tilburg.intratuin.nl o.v.v. ‘weekendhulp kassa’, bij voorkeur met een pasfoto. Hier kun je ook terecht voor vragen over de vacature.


 


Lees meer Lees minder

Weekendhulp kassa

3 - 12 uur per week

Intratuin Tilburg zoekt enthousiaste scholieren of studenten voor de vacature 'Weekendhulp Kassa ' (3-12 uur per week).


Ons kassa team zoekt versterking van enthousiaste, representatieve en flexibele weekendhulpen. Het gaat om weekendwerk op de koopavond, zaterdag, zondag en feestdagen. Als kassamedewerker is het jouw taak om te zorgen dat onze klanten tevreden en met een goede kassabon onze vestiging verlaten. Ook ben je met je collega’s verantwoordelijk voor een net en opgeruimd kassagebied. Je beantwoordt vragen en helpt de klant waar nodig en mogelijk met bijvoorbeeld inpakken. Incidenteel word je bij andere afdelingen ingezet.


 Ben je flexibel, spontaan en enthousiast…. ?


…en minimaal 16 jaar, representatief, kun je goed hoofdrekenen en ben je klant- en servicegericht? Erg belangrijk: het gaat hier om flexibele werktijden, met name in het weekenden (vrijdagavond, zaterdag en zondag). Relevante winkelervaring is een pre, een enthousiaste instelling vinden we het belangrijkst.


 Wat kun je van ons verwachten:


Afwisselend, zelfstandig werk in een gezellig en informeel team binnen een familiair bedrijf. Bij ons is veel ruimte voor eigen initiatief. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden. Wij zijn geopend van maandag t/m zondag. Op vrijdag zijn wij 's avonds geopend tot 20.00 uur. Het salaris is conform de cao Fashion, Sport & Lifestyle en wij bieden personeelskorting op alle artikelen.


Solliciteren?Stuur je CV + motivatiebrief naar personeel@tilburg.intratuin.nl o.v.v. ‘weekendhulp kassa’, bij voorkeur met een pasfoto. Hier kun je ook terecht voor vragen over de vacature.


 


Lees meer Lees minder

Stagiaires voor diverse afdelingen

Tilburg

Ben jij op zoek naar een leuke stageplek? Volg jij een MBO opleiding op het gebied van Groen, Detailhandel of Dier en Welzijn?


Voor de afdelingen Buitenplanten/seizoensplanten, Kamerplanten, Vijver & Dier en Tuinmeubelen/Kerst/Baarbecues zoeken wij regelmatig stagiaires.


Profiel:


Je volgt een opleiding richting Groen, Detailhandel en/of Dier & Welzijn. We zoeken mensen die het leuk vinden om te werken in een mooie omgeving. In onze winkel staat onze klant centraal;  je bent dan ook servicegericht, representatief en betrokken. Je hebt oog voor details en bent een echte aanpakker.


Wij bieden:


Een vakkundige begeleiding in een open en gezellige sfeer met veel afwisseling.


Is dit jouw Intratuin? Vul dan het formulier in en stuur deze, voorzien van je CV naar Intratuin Tilburg . Voor meer informatie over deze functie kun je tijdens kantoortijden contact opnemen met André van Dongen, telefoon 013-5356991.

Lees meer Lees minder