• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Intratuin Tilburg

Intratuin Tilburg

Intratuin Tilburg is dé plek om je te laten verrassen met de natuur als inspiratie. Wij zijn een bloeiend tuincentrum met een groeiend assortiment. Onze medewerkers staan 7 dagen per week klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Even pauze? Dat kan in ons mooie Tuincafé De Groene Keuken! Daar kun je niet alleen terecht voor een heerlijke bak koffie met gebak maar ook voor een uitgebreide lunch of high tea! Je bent van harte welkom bij Intratuin Tilburg! Volg ons op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

André van Dongen
André van DongenBedrijfsleider Intratuin Tilburg

Faciliteiten

 • PostNL pakketpunt PostNL pakketpunt
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Toiletten Toiletten
 • Invalidenparkeerplaats Invalidenparkeerplaats
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca

Adres

Routebeschrijving Intratuin Tilburg
Stappegoorweg 229
5022 DE Tilburg
013-5356991

informatie@tilburg.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden


De openingstijden van ons Tuincafé De Groene Keuken wijken af van de openingstijden van onze winkel. Je bent van harte welkom op:


Ma:        10.30 - 17.30 uur
Di - vr:    10.00 - 17.30 uur
Za:         10.00 - 17.00 uur
Zo:         12.00 - 17.00 uur

Laatste nieuws

Zaterdag 29 september 2018: Vier Dierendag bij Intratuin Tilburg!

Zaterdag 29 september 2018: Vier Dierendag bij Intratuin Tilburg!

Op zaterdag 29 september staat Intratuin Tilburg in het teken van dierendag! Zet je huisdier extra in het zonnetje en doe mee met een van de leuke activiteiten die we tijdens deze dag organiseren.


11.00 tot 16.00 uur - Dierenfotograaf Lotte van Aalderen. Wil jij jouw huisdier mooi op de foto laten zetten? Kom dan tussen 11.00 en 16.00 uur naar onze dierenafdeling. Lotte weet als dierenfotograaf precies hoe zij jouw viervoeter op z'n mooist vastlegt. Naderhand kun je het eerste exemplaar vinden onze facebookpagina, de overige foto's kun je via haar bestellen. 


11.00 tot 16.00 uur - Dierenpraktijk Midden-Brabant. Wil jij graag een kleine gezondheidscheck voor je huisdier? Of wil je juist meer weten over de voeding en vacht? Kom dan naar de stand van Dierenpraktijk Midden-Brabant op onze dierenafdeling! Daarnaast kun je door een paraveterinaar de nageltjes laten knippen en bepalen zij de conditie van je huisdier.


14.00 uur - Kidsworkshop Dierenmasker Maken. Maak tijdens deze workshop je eigen dierenmasker. Ga jij voor een hond, kat of konijn? Kosten zijn €2.50 per kind incl. een glaasje ranja en wat lekkers. Schrijf je in via onze servicebalie of bel 013-5356991.


Gratis goodiebag | OP = OP - Bij aankoop van dierenproducten ontvang je bij de kassa een leuke goodiebag voor hond of kat. OP = OP. 


Dierenvoedselbank De Blije Pootjes - Tijdens deze feestelijke dag willen we toch even stil staan bij het feit dat niet ieder huishouden de middelen heeft om zijn huisdier(en) extra in het zonnetje te zetten. Dierenvoedselbank De Blije Pootjes informeert je graag over waar zij zich met liefde voor inzetten.

lees meer lees minder
Zaterdag 13 oktober 2018: Laat je verrassen op de Inspiratiedag Groen Wonen

Zaterdag 13 oktober 2018: Laat je verrassen op de Inspiratiedag Groen Wonen

Het najaar staat weer voor de deur en onze nieuwe collecties stromen weer binnen. Tijd om van het binnenleven een sfeervol feest te maken. De hele dag inspireren en adviseren we je graag met de nieuwste groentrends tijdens diverse workshops en demonstraties. Hieronder een kort overzicht!


10.00 uur - Volwassenworkshop Handlettering op Glas. Versier een hippe fles met kurk met de mooiste quotes in handlettering en maak daarna je eigen arrangement met vetplantjes en steentjes. Kosten zijn €17.50 per persoon incl. koffie/thee en gebak.


12.30 uur - Volwassenworkshop Hortensiakrans Maken. Nu de blaadjes langzaam weer van de planten en bomen vallen, is het tijd om er nog een mooi kunstwerk van te maken. Tijdens deze middag gaan we aan de slag met het maken van een mooie krans met hortensia en besjes. Kosten zijn €15 per persoon incl. koffie/thee en gebak.


14.00 uur - Kidsworkshop Pompoen Schilderen. Halloween staat weer bijna voor de deur: tijd om creatief te knutselen met pompoenen! Kosten zijn €2.50 per kind incl. ranja en wat lekkers.


14.00 tot 16.00 uur - Diverse groendemonstraties. Wil jij thuis creatief te werk gaan met bijvoorbeeld tillandsia of stekjes? Laat je inspireren tijdens de diverse groendemonstraties tijdens de Inspiratiedag Groen Wonen. Onze styliste op de kamerplantenafdeling vertelt je graag meer!


Gratis oppotservice - Wist je dat je bij onze afdeling je nieuwe kamerplanten gelijk in een pot kan laten zetten? Tijdens de Inspiratiedag Groen Wonen doen we dit geheel gratis, ook voor je zelf meegebrachte potten! Maximaal 2 meegebrachte potten per klant, bij nieuwe potten geen limiet.


Verder willen we je graag verrassen, dus hou vooral onze social media goed in de gaten! Vlak vooraf hebben we namelijk nog een leuke onthulling ;)


Inschrijven voor de workshops kan bij onze servicebalie of via 013-5356991. Bij volwassenworkshops is online inschrijving ook mogelijk.

lees meer lees minder

Evenementen en workshops

Workshop: Maak je eigen bonbonniére

Workshop: Maak je eigen bonbonniére

Vrijdag 5 oktober | Tijd: 18.00 tot 20.00 uur. Hou jij ook zo van chocola? Dat komt goed uit! Tijdens deze externe workshop verzorgd door Bianca van Chocolate Dreams gaan we onze eigen bonbonniere maken! Niet alleen krijg je uitleg over chocola, ook maak je je eigen schaal én bonbons van diverse soorten chocola en gaan we ze daarna mooi decoreren. Alle bonbons worden als ze klaar zijn feestelijk verpakt. Prijs is €20 per persoon incl. koffie/thee en gebak. Inschrijvingen lopen via Bianca: info@chocolate-dreams.nl

lees meer lees minder
Kidsworkshop: Dierenmuffin versieren

Kidsworkshop: Dierenmuffin versieren

Woensdag 3 oktober | Tijdstip: 14.00 uur. Versier tijdens deze kidsworkshops muffins in de vorm van je favoriete huisdier! Daarna mag je ze meenemen om thuis lekker op te smullen. Kosten zijn €2.50 per kind incl. een glaasje ranja en wat lekkers. Schrijf je in via onze servicebalie of bel 013-5356991.

lees meer lees minder
Workshop: 3x DIY met pompoenen

Workshop: 3x DIY met pompoenen

Zaterdag 20 oktober | Tijdstip: 10.00 uur. Iets wat in het najaar niet kan ontbreken: pompoenen! Er is geen seizoensproduct zo veelzijdig om mee te knutselen als deze groente. Tijdens deze volwassenworkshop gaan we dan ook aan de slag met het versieren van pompoenen op drie verschillende manieren: met verven, carven én decoreren met droogbloemen. Kosten zijn €17.50 per persoon incl. koffie/thee en wat lekkers. Inschrijven kan via de onderstaande registratiebutton, onze servicebalie of bel 013-5356991.

Reserveer lees meer lees minder
Kidsworkshop: Kijkdoos maken met vogels

Kidsworkshop: Kijkdoos maken met vogels

Woensdag 24 oktober | Tijdstip: 14.00 uur. Tijdens deze kidsworkshop gaan we aan de slag met het maken van een kijkdoos! Deze toveren we om tot een waar vogelparadijs met mos, houtjes en takjes. Daarnaast krijg je van ons ook nog een leuk informatieboekje met leuke weetjes over vogels. Kosten zijn €2.50 per kind incl. ranja en wat lekkers. Schrijf je in via onze servicebalie of bel 013-5356991.


Deze kidsworkshop is in samenwerking met Vereniging Vogelbescherming Nederland en illustrator Elwin van de Kolk.

lees meer lees minder
Workshop: Krans maken met hortensia en besjes

Workshop: Krans maken met hortensia en besjes

Zaterdag 13 oktober | Tijdstip: 12.30 uur. De herfst is in aantocht en de eerste blaadjes beginnen van de bomen en planten te vallen. Zo ook bij de hortensia, dus tijd om er een mooie krans van te maken! De ring decoreren we met hortensiablaadjes en diplocyclus (groene besjes). Kosten zijn €15 per persoon incl. koffie/thee en wat lekkers. Schrijf je in via de onderstaande registratiebutton, onze servicebalie of bel 013-5356991.

Reserveer lees meer lees minder
Workshop: Handlettering op glas + oppotten

Workshop: Handlettering op glas + oppotten

Zaterdag 13 oktober | Tijdstip: 10.00 uur. Handlettering is hot! Tijdens deze volwassenworkshop gaan we daarom een glas met kurk versieren met de leukste quotes en daarna opvullen met vetplantjes en steentjes. Kosten zijn €17.50 per persoon incl. koffie/thee en wat lekkers. Schrijf je in via de onderstaande registratiebutton, onze servicebalie of via 013-5356991.

Reserveer lees meer lees minder
Kidsworkshop: Pompoen schilderen

Kidsworkshop: Pompoen schilderen

Zaterdag 13 oktober | Tijdstip: 14.00 uur. Nu het weer buiten weer guur begint te worden, is het tijd om het binnen weer gezellig te maken! Hoe leuk is het om dat te doen met je eigen versierde pompoen? We gaan deze eerst uithollen en daarna verven. Stop er thuis een waxinelichtje in en klaar! Kosten zijn €2.50 per kind incl. ranja en wat lekkers. Schrijf je in via onze servicebalie of bel 013-5356991.

lees meer lees minder
Workshop: Haak je eigen plantenbakje

Workshop: Haak je eigen plantenbakje

Vrijdag 26 oktober | Tijdstip: 18.00 uur. Gehaakte plantenbakjes zijn helemaal hip, zeker in mooie, warme najaarskleuren! Tijdens deze workshop in samenwerking met Joyceful gaan we aan de slag met het haken van je eigen interieur eyecatcher! Kosten zijn €15 per persoon incl. koffie/thee en wat lekkers. Schrijf je in via de onderstaande registratiebutton, onze servicebalie of bel 013-5356991.

Reserveer lees meer lees minder

Weekendhulp kassa

Intratuin Tilburg

Intratuin Rosmalen zoekt enthousiaste scholieren of studenten voor de vacature ‘Weekendhulp Kassa’.De functie
Ons kassa team zoekt versterking van enthousiaste, representatieve en flexibele weekendhulpen. Het gaat om weekendwerk op de koopavond, zaterdag, zondag en feestdagen. Als kassamedewerker is het jouw taak om te zorgen dat onze klanten tevreden en met een goede kassabon onze vestiging verlaten. Ook ben je met je collega’s verantwoordelijk voor een net en opgeruimd kassagebied. Je beantwoordt vragen en helpt de klant waar nodig en mogelijk met bijvoorbeeld inpakken. Incidenteel word je bij andere afdelingen ingezet. Erg belangrijk: het gaat hier om flexibele werktijden, met name in het weekend (vrijdagavond, zaterdag en zondag). Relevante winkelervaring is een pré, een enthousiaste instelling vinden we het belangrijkst. 


Wij bieden:
Afwisselend, zelfstandig werk in een gezellig en informeel team binnen een familiair bedrijf. Het werk is ook goed te combineren met school of studie. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden van maandag t/m zondag. Op vrijdag zijn wij 's avonds geopend tot 20.00 uur. Het salaris is conform de cao Retail non food en wij bieden personeelskorting op alle artikelen.      


Solliciteren:
Stuur je CV + motivatiebrief naar personeel@tilburg.intratuin.nl o.v.v. ‘weekendhulp kassa'. Hier kun je ook terecht voor vragen over de vacature.


LET OP: vermeld duidelijk jouw beschikbaarheid; geef duidelijk aan welke tijden je kunt werken in de vakanties en op vrijdagavond, zater-, zon- en feestdagen.


lees meer lees minder

Hulpkrachten buitenafdeling (0-12 uur per week)

Intratuin Tilburg

Vind jij het leuk om allerlei klusjes op onze afdeling op te pakken en ook klanten te adviseren? Het onderhoud, aanvullen van de winkelvoorraad, de presentatie van artikelen en het verkopen en adviseren van onze klanten behoort tot jouw takenpakket.


Op de buitenafdeling vindt de verkoop plaats van de productgroepen eenjarige planten, bomen/heesters, stenen/hout, buitenpotterie en grond. We zoeken een aanpakker, een harde werker die niet bang is voor vieze handen! Incidenteel word je ook op andere afdelingen ingezet. 


Profiel:


Je bent representatief en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Van de ideale kandidaat verwachten wij een klantvriendelijke en tegelijkertijd resultaatgerichte benadering. Verder heb je teamgeest en een flexibele opstelling ten aanzien van je werkzaamheden en werktijden. Je bent creatief en behulpzaam vanuit een commerciële instelling. Werken op een koopavond, zaterdag, zondag en eventueel feestdagen is voor jou geen probleem.


Wij bieden:


Zeer zelfstandig en afwisselend werk in een groeiend en bloeiend bedrijf met veel collega's in een dynamische omgeving. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden van maandag t/m zondag. Op vrijdag zijn wij 's avonds geopend tot 20.00 uur. Het salaris is conform de cao Retail non food en wij bieden personeelskorting op alle artikelen.      


Is dit jouw Intratuin? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega. Solliciteren kan via de website of per mail aan personeel@tilburg.intratuin.nl. Geef bij je sollicitatie duidelijk aan welke dagen je beschikbaar bent.


Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Andre van Dongen, Bedrijfsleider.

lees meer lees minder

Stagiaires voor diverse afdelingen

Intratuin Tilburg

Ben jij op zoek naar een leuke stageplek? Volg jij een MBO opleiding op het gebied van Groen, Detailhandel of Dier en Welzijn?


Profiel:


Je volgt een opleiding richting Groen, Detailhandel en/of Dier & Welzijn. We zoeken mensen die het leuk vinden om te werken in een mooie omgeving. In onze winkel staat onze klant centraal;  je bent dan ook servicegericht, representatief en betrokken. Je hebt oog voor details en bent een echte aanpakker.


Wij bieden:


Een vakkundige begeleiding in een open en gezellige sfeer met veel afwisseling.


Is dit jouw Intratuin? Vul dan het formulier in en stuur deze, voorzien van je CV naar Intratuin Tilburg . Voor meer informatie over deze functie kun je tijdens kantoortijden contact opnemen met André van Dongen, telefoon 013-5356991.

lees meer lees minder