• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 52 winkels in Nederland
Intratuin Utrecht

Intratuin Utrecht

Intratuin Utrecht is voortdurend in beweging. Bij ons staat de klant centraal. Wij willen je inspireren, informeren en verrassen door steeds weer opnieuw in de winkel sfeerpresentaties aan te bieden.

Wij proberen je bezoek aan ons tuincentrum zo plezierig mogelijk te maken. Opmerkingen of suggesties ter verbetering van jouw winkelervaring zijn dan ook van harte welkom. Je kunt hiervoor het vragenformulier gebruiken.

Ben Jongerius
Ben JongeriusOndernemer Intratuin Utrecht

Faciliteiten

 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Dierenarts Dierenarts
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Utrecht
Koningsweg 87
3582 GC Utrecht
030-2514591

info@utrecht.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

- Hemelvaartsdag 25 mei = 10:00 - 17:00 uur


   (geen koopavond)


- 1e Pinksterdag 4 juni = Gesloten


- 2e Pinksterdag 5 juni = 10:00 - 17:00 uur


Laatste nieuws

KOM OOK! ZATERDAG 24 JUNI 10.00 - 17.00 uur

KOM OOK! ZATERDAG 24 JUNI 10.00 - 17.00 uur

Tijd voor een tuinfeestje!


Kom je ook de zomer verwelkomen op zaterdag 24 juni tussen 10.00 - 17.00 uur bij Intratuin Utrecht? Op deze feestelijke dag zijn er hapjes en drankjes, leuke activiteiten en verschillende workshops voor groot en klein. Wij hebben er zin in! U ook?


Lees meer Lees minder
Graszoden bij Intratuin Utrecht

Graszoden bij Intratuin Utrecht

Wil je een mooi en gezond gazon?


Bij Intratuin Utrecht kun je terecht om graszoden te bestellen van hoge kwaliteit. De graszoden zijn van speelgras, een sterk gazon voor zon en schaduw en dat tegen een stootje kan. Ideaal dus voor kinderen en huisdieren. Zo kun je genieten van een prachtig gazon! 
Kosten: € 3,49 per m2  (1 m2 = 40 x 250 cm)


Je kunt graszoden iedere week tot woensdag 18.00 uur in de winkel bestellen. Vrijdagochtend worden ze vers geleverd. De graszoden kunnen vrijdag vanaf 13:00 in de winkel worden opgehaald  Onze medewerkers helpen je hier graag bij.  


Lees meer Lees minder
High Tea

High Tea

Even lekker met familie of vriendinnen genieten van een etagère vol met Engelse specialiteiten. Onze horeca afdeling biedt high-tea zoals het hoort: met diverse soorten exclusieve thee, stijlvol geserveerd met gezellig servies. Heerlijke mini-sandwiches, zoete en hartige snacks zoals muffins en scones maken de lunch compleet. Lunch... maar dan net even anders. Een high-tea arrangement kost 14.95 per persoon.


Onze high-tea wordt geserveerd op:
Maandag t/m vrijdag van 11.30-15.00 uur.
Zaterdag en zondag van 11.30 tot 14.00 uur 


Hoe kun je reserveren?
Graag ontvangen we je reservering via mail of telefonisch. Mailen kan naar tuincafe@utrecht.intratuin.nl. We zijn bereikbaar op Tel.nr: 030-2514591  
 Laat de volgende gegevens bij ons achter:
- Naam
- Telefoonnummer
- Emailadres
- Datum
- Tijd
- Aantal personen
- Wel of geen vis (is onderdeel van de high-tea)
- Bijzonderheden 


Reservering high-tea graag 2 dagen van te voren! Dit is op basis van beschikbaarheid. Bevestiging van je reservering krijg je altijd per email! We kunnen rekening houden met Vegetariërs, helaas niet met dieetwensen.


Cadeautip: Ook leuk om een high- tea weg te geven! Cadeaukaart is verkrijgbaar bij het tuincafé en bij onze kassa.

Lees meer Lees minder
Boeketten

Boeketten

Wij verkopen boeketten verse snijbloemen bij de kassa. Leuk om weg te geven! Of om jezelf eens te verwennen. Gezellig voor op je keukentafel of in je huiskamer.


Zorg voor nog meer gezelligheid in je huis met een bloemetje!

Lees meer Lees minder
Vers fruit

Vers fruit

Elke woensdagmiddag staat er een kraam bij ons in de entree waar vers fruit wordt verkocht. Ook op de zaterdag vind je een kraam met gedroogdfruit en verse noten- mixen.  


Zaterdag 
Verschillende noten- mixen en gedroogd fruit. Maar ook worden er heerlijke franse worsten verkocht. In het voorjaar en de zomer ook seizoensgebonden vruchten (kersen en aardbeien). 


Woensdagmiddag vanaf 13:00 uur
Verschillende lokale producten uit de omgeving van Utrecht. Denk aan appels, aardbeien/ kersen (seizoensgebonden), peren, sappen in flessen, enz.


Lekker en verantwoord!

Lees meer Lees minder
Dierenkliniek DKM

Dierenkliniek DKM

Onze specialisten staan 6 dagen per week klaar voor het geven van vrijblijvend advies over jouw hond, kat, knaagdier of konijn. Je kunt bij ons terecht voor diergeneeskundige zorg, operaties (castraties, sterilisaties e.d.), tandheelkundige ingrepen en verkoop van dieetvoeding en dierengeneesmiddelen.


Verder begeleiden wij je GRATIS bij het afvallen van je huisdier. Ook voor het knippen van nagels nemen wij voor ons rekening.  


Voor een consult bij onze dierenarts, graag even vooraf een afspraak inplannen:
- bel naar: 0346  - 725998
- of mail naar: info@dkmidden.nl.
kijk ook op http://www.dierenkliniekmiddennederland.nl voor meer informatie.


Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

Graszoden

Graszoden

Wil je een mooi en gezond gazon?


Bij Intratuin Utrecht kun je terecht om graszoden te bestellen van hoge kwaliteit. De graszoden zijn van speelgras, een sterk gazon voor zon en schaduw en dat tegen een stootje kan. Ideaal dus voor kinderen en huisdieren. Zo kun je genieten van een prachtig gazon!  Kosten: € 3,49 per m2  (1 m2 = 40 x 250 cm)


Je kunt graszoden online of in de winkel bestellen. Tot woensdag 18.00 uur. Vrijdagochtend worden ze vers geleverd. De graszoden kunnen vrijdag vanaf 13:00 in de winkel worden opgehaald. Onze medewerkers helpen je hier graag bij.

Reserveer Lees meer Lees minder
3 juni workshop zomerboeket schikken

3 juni workshop zomerboeket schikken

Zaterdag 3 juni workshop zomerboeket schikken.


Hoe moeten de bloemen eigenlijk in een vaas? Waar moet je op letten? Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag om onder begeleiding een mooi boeket te leren schikken en direct iets over de bloemen te leren.


De workshop  wordt gehouden tussen 13.00 - 15.00 uur en is op inschrijving. kosten p.p. € 25,00. Dat is inclusief bloemen, vaas, koffie/thee met een lekkernij. 

Reserveer Lees meer Lees minder
Pannenkoeken versieren elke woensdagmiddag

Pannenkoeken versieren elke woensdagmiddag

Elke woensdagmiddag vanaf 11:00 uur tot 15:30 uur kan je voor € 3,50 een te gekke pannenkoek bij ons komen versieren. Je krijgt er ook een lekker glaasje limonade bij. 

Kom je ook gezellig met je vader of moeder, opa of oma? En neem ook je broertje, zusje of vriend(innetje) mee! Uiteraard wordt ieder kind* zelf begeleid door hun ouder/ verzorger
(2 kinderen per volwassenen).


*kinderen met een leeftijd tot 12 jaar. Inschrijven vooraf is niet nodig.

Lees meer Lees minder
Culinaire BBQ workshop

Culinaire BBQ workshop

Leer bbq-en als een echte chef-kok Donderdagavond 29 juni van 19:00 tot 22:00 uur


Wil je ook bbq-en als een echte chef? Je leert onder beleiding van een professionele chef de nieuwste BBQ-technieken en alles over de keramische BBQ. 


We gaan aan de slag met een verrassend 5-gangenmenu die je natuurlijk zelf na afloop lekker op eet.


Kosten per persoon € 49,50


Wil je je aanmelden? Dat kan via de onderstaande reserveerknop. Nadat wij je aanmelding hebben ontvangen, ontvangt je van ons de gegevens voor betaling.

Reserveer Lees meer Lees minder

Scholier weekendhulp magazijn

Enthousiaste leergierige aanpakker gezocht

Wij zoeken voor ons magazijn/expeditie team een enthousiaste sterke collega die graag de handjes laat wapperen. Je taken zullen voornamelijk bestaan uit magazijn werk, goederen uitpakken en verwerken, ombouwen van de winkel en parkeer beheer. Kun je zaterdagen, zondagen en feestdagen werken, en evt tijdens he vakanties? Reageer dan nu! 

Lees meer Lees minder

Stagiaires BOL

MBO opleidingen op alle niveaus

Er zijn stagemogelijkheden voor studenten aan de volgende mbo opleidingen op alle niveaus:

Medewerker verkoop
Vormgeving
Groene detailhandel
Horeca
Logistiek medewerker
Dierenverzorging

Voor meer informatie over stageplaatsen binnen Intratuin Utrecht kun je mailen naar Yvonne Jongerius  y.jongerius@utrecht.intratuin.nl.

Lees meer Lees minder

Open Sollicitatie - Fulltime/ partime

Utrecht

Vind je op dit moment niet de passende vacature en wil je graag bij Intratuin Utrecht komen werken? Reageer dan via onderstaand formulier.


Profiel:
Wij ontvangen dagelijks veel reacties van mensen die graag bij ons zouden willen werken. Helaas kunnen wij niet iedereen een persoonlijke ontvangstbevestiging en afwijzing sturen. We bewaren jouw gegevens in ons portefeuille. Mochten wij in de (nabije) toekomst een passende functie hebben en jij sluit daarbij op aan, dan nemen wij zelf contact met je op.


Wij bieden:
Een verantwoordelijke en zelfstandige baan in een dynamisch, informeel en groeiend bedrijf waar je de ruimte krijgt jezelf verder te ontwikkelen. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden. Wij bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals deelname aan collectieve ziektekosten- en autoverzekering, personeelskorting op alle artikelen. De honorering is conform de CAO én uiteraard afhankelijk van je ervaring en opleiding.


Bedankt voor jouw interesse in Intratuin Utrecht. Wij wensen je veel succes bij het vinden van een leuke uitdaging!

Lees meer Lees minder