• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin Zevenhuizen

Intratuin Zevenhuizen

Intratuin Zevenhuizen (Zuidplas) is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Zevenhuizen (Zuidplas).


Jan Duijndam
Jan DuijndamBedrijfsleider Intratuin Zevenhuizen

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Tuinontwerp studio Tuinontwerp studio
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Oplaadpunt elektrische fiets Oplaadpunt elektrische fiets
 • Oplaadpunt elektrische auto Oplaadpunt elektrische auto
 • Verhuur aanhangwagen en/of busje Verhuur aanhangwagen en/of busje
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Zevenhuizen
Bredeweg 86c
2761 KA Zevenhuizen
0180-333900

info@zuidplas.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 9.30 - 18:00
Dinsdag 9.30 - 18:00
Woensdag 9.30 - 18:00
Donderdag 9.30 - 21.00
Vrijdag 9.30 - 21.00
Zaterdag 9.00 - 17.30
Zondag 12.00 - 17.00
Extra openingstijden


 

Laatste nieuws

.

.


WOONPLANTEN VAN DE MAAND FEBRUARI: EXCLUSIEVE PALMEN.


De palmfamilie is veelzijdig en nuttig. Palmen leveren kokos, dadels, olie, suiker, rotan, raffia en sago en hebben een belangrijke rol in de economie. Als woonplant zijn ze hét symbool van de (sub)tropen.


HERKOMST


De oorsprong van Livistona rotundifolia is Maleisië. Rotundifolia verwijst naar de ronde handvormige palmbladeren. Rhapis groeit in China en Zuidoost-Azië. Caryota, te herkennen aan zjin 'afgescheurde' bladeren, komt uit een gebied van India tot de Filipijnen. Cycas tenslotte, is eigenlijk geen palm maar behoort tot één van de ouste plantenfamilies, de Cycadaceae. Cycas komt in zuidelijk landen veel voor en is inheems in Zuidoost-Azië.


VERZORGINGSTIPS


Alle palmen zijn 'easy care' dus makkelijk in de verzorging. Iedere exclusieve palm vraagt echter om een andere aanpak, omdat de planten allemaal ergens anders groeien, verschillende bladdiktes en structuren hebben en van oorsprong uit andere gebieden komen. • Afhankelijk van de standplaats, grootte van de plant en de dikte van de bladeren vraagt de plant meer of minder water. Hoe dikker en stugger de bladeren (Cycas en Rhapis) hoe minder water en hoe dunner en fragiler de bladeren (Livistona en Caryota), hoe meer water. De laatste twee worden bovendien graag af en toe gesproeid, zeker in de wintermaanden wanneer de verwarming in huis aan is waardoor de lucht extra droog wordt. In de voorjaars- en zomermaanden is een lichte regenbui ook heerlijk om deze planten op te frissen.

 • Om exclusieve palmen lang gezond te houden, is één keer in de vier weken plantenvoeding voldoende.

 • Over het algemeen staan palmen graag op een matig licht tot lichte standplaats, maar niet in de felle zon. Uitzondering is Cycas die eventueel in de zomermaanden buiten kan staan in de zon, nadat hij daar langzaam aan gewend is geraakt. Wanneer Cycas een nieuwe bladrozet aanmaakt, zal hij de oude, onderste rozet afstoten. Het aanmaken van nieuwe bladeren kan het beste gebeuren op een lichte, zonnige plek buiten zodat de bladeren mooi compact worden. In de huiskamer zullen de bladeren langgerekter worden.

Lees meer Lees minder
Workshops

Workshops

INGEWIKKELDE BOLLEN | ZATERDAG 18 FEBRUARI | €10,-


Leef je uit met touw, mos en natuurlijk de mooiste voorjaarsbollen. De workshop wordt gegeven op zaterdag 18 februari om 11:00 uur. Schrijf je snel in bij onze klantenservice of via 0180-333900. Kosten €10,-


LENTESCHAAL VOOR BUITEN | DONDERDAG 9 MAART | €25,-


Ga aan de slag met mooie voorjaarsbloeiers, bollen, mos en hout en decoreer zo jouw lenteschaal. Kosten €25,- inclusief alle materialen. De workshop wordt gegeven op donderdagavond 9 maart van 18:30 tot 21:00 uur. Schrijf je snel in bij onze klantenservice of via 0180-333900.

Lees meer Lees minder
Buitenverlichting

Buitenverlichting

Tuinverlichting is de manier om je tuin gezelliger en veilger te maken. Goed aangelegde tuinverlichting zorgt dat je tot in de late uurtjes van je tuin kunt genieten, het schrikt inbrekers af en het staat bovendien erg sfeervol.


Wij zijn de specialist op gebied van buitenverlichting, met name op 12 volt verlichting.


Wij verkopen 3 merken 12 volt verlichting: • Garden Lights

 • Light Pro

 • In-lite verlichting


12 volt verlichting voldoet aan de Europese richtlijnen voor veilige buitenverlichting. Het systeem omvat een ruime collectie aan verschillende soorten lampen; spots, uplights, staande verlichting, wandverlichting, lampjes voor onder water en decoratieve verlichting. Dus of je nu het pad naar de schuur wilt verlichten om valpartijen te voorkomen, gezellige lampjes in de boom wilt hangenof nachtelijk verlichting voor de vissen in de vijver wilt. Voor elk denkbaar doel is dus wel een geschikte verlichtingsvorm te vinden.


Neem een tekening of eventueel foto's van de tuin mee naar de winkel. Onze collega's van de afdeling tuinverlichting helpen je graag!

Lees meer Lees minder
Genieten in ons tuincafé

Genieten in ons tuincafé

Welkom in ons gezellige tuincafé!


Geniet bij ons van een heerlijk kopje koffie met gebak en overheerlijke, vers afgebakken broodjes, als lunch of als tussendoortje. Voor de kinderen is er volop speelplezier in onze kinderhoek.


Begin de dag goed met een ontbijtje


Een luxe ontbijtje voor maar € 2,95 per persoon. Begin de dag goed met een verse pistolet en croissant, beleg (ham/kaas/zoet), gekookt eitje en koffie of thee. Het ontbijt kun je bestellen tot 11:00 uur.


Heerlijk genieten van een High Tea


Geniet met familie of vriendinnen van een etagére vol Engels specialiteiten. Ons tuincafé biedt een High Tea met diverse soorten thee. Heerlijk belegde broodjes, zoete en hartige snacks zoals muffins en scones maken de High Tea compleet.


 


De High Tea is van maandag t/m zondag en kost € 14,95 per persoon. Graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren (telefonisch op 0180 333 900 of bij onze klantenservice), op basis van beschikbaarheid en voor minimaal 2 personen.

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

Kinderactiviteiten

Kinderactiviteiten

Natuurlijk kan je bij ons altijd meedoen met onze kinderactiviteiten. Kom gewoon binnenlopen, meld je aan en knutselen maar! De meeste activiteiten zijn GRATIS en vinden plaats tussen 12.30 en 16.30 uur (tenzij anders vermeld).


Op de volgende dagen vinden er activiteiten plaats voor de kinderen bij Intratuin Zevenhuizen:


KINDERSPEURTOCHT | 30 JANUARI T/M 26 FEBRUARI | GRATIS


Ben jij ook zo gek op speuren? Doe dan mee met onze groene speurtocht! Een speurvel is gratis op te halen bij de servicebalie. Op vertoon van een ingevulde speurtocht ontvang je een cadeautje!


PANNENKOEKEN VERSIEREN | 1 MAART | €2,50


Woensdagmiddag 1 maart gaan we weer pannenkoeken versieren! Doe je ook mee? Schrijf je voor €2,50 in bij onze klantenservice of via telefoonnummer 0180-333900.

Lees meer Lees minder
Dieren agenda

Dieren agenda

Wij hebben regelmatig leuke activiteiten voor je huisdier, zoals een dierenfotograaf, workshops, vaccineren, demonstraties etc. Het is niet nodig je op te geven voor deze activiteiten, tenzij specefiek vermeld.Wij zijn echte dierenvrienden en daarom zijn huisdieren gewoon toegestaan in de winkel. Wel willen wij dat ze aan de lijn of in een kooitje zitten om hinder naar andere dieren en klanten te voorkomen.


Voor in de agenda:


11 maart


Laat je huisdier chippen en/of vaccineren voor 25,- per prik. Afspraak maken niet nodig en alle voorkomende vaccinaties zijn mogelijk.


18 maart


Demoteam van Ecostyle dierenvoeding 11.00 - 16.00 uur


8 september


Laat je huisdier chippen en/of vaccineren voor 25,- per prik. Afspraak maken niet nodig en alle voorkomende vaccinaties zijn mogelijk.


10 juni


Laat je huisdier chippen en/of vaccineren voor 25,- per prik. Afspraak maken niet nodig en alle voorkomende vaccinaties zijn mogelijk.


25 november


Laat je huisdier chippen en/of vaccineren voor 25,- per prik. Afspraak maken niet nodig en alle voorkomende vaccinaties zijn mogelijk.


 


Blijf op de hoogte via facebook of de email nieuwsbrief


 


Heeft u vragen over deze of andere activiteiten. Neem dan gerust contact met ons op via:


0180 333 900 of info@zuidplas.intratuin.nl

Lees meer Lees minder
Tuinontwerp nodig?

Tuinontwerp nodig?

TUINONTWERP NODIG?


Dit kan nog op de volgende data (voor beschikbaarheid en reserveren, bel dan onze klantenservice)


 Vrijdag 27 januari


18.00 - 21.00 uur


Vrijdag 3 februari


18.00 - 21.00 uur


Vrijdag 3 februari


18.00 - 21.00 uur


Vrijdag 10 februari


18.00 - 21.00 uur


Vrijdag 17 februari


18.00 - 21.00 uur


Vrijdag 10 maart


18.00 - 21.00 uur


Vrijdag 17 maart


18.00 - 21.00 uur


Vrijdag 24 maart


18.00 - 21.00 uur


Vrijdag 31 maart


18.00 - 21.00 uur


Vrijdag 7 april


18.00 - 21.00 uur


Vrijdag 21 april


18.00 - 21.00 uur


 


Voor de ontwerpen heb je keuze uit 2 pakketten.


Eenvoudige tuinschets:


Wil je wel wat met je tuin, maar weet je nog niet wat dan is dit een ideale oriëntatie en kennismaking.
Voor maar €24,95 kan je samen met de tuinarchitect brainstormen over je tuin. Uiteraard krijg je de tekening mee naar huis. Deze sessie duurt 45 min.


 


Schetsontwerp:


Weet je al zeker dat je je tuin gaat aanpakken, maar wil je hier een professionele tuin van maken? Dan is dit pakket het meest geschikt. Voor maar €49,95 kan je 90 minuten lang, onder genot van een drankje, samen met de tuinarchitect tot een geweldig ontwerp komen. Hiermee kan je al aan de slag in je tuin aangezien je een gedetailleerd schetsontwerp meekrijgt, een infomap en een kortingsbon van 10% voor je buitenplanten bij Intratuin Zevenhuizen.


 


Wil je reserveren voor één van de twee pakketten? schrijf je dan nog snel in via onze klantenservice 0180 333900 of loop binnen bij de klantenservice

Lees meer Lees minder

Teamleider visual merchandiser groen m/v fulltime

Zevenhuizen

Voor de afdeling kamerplanten zijn wij op zoek naar een creatieve en originele medewerker die vernieuwende arrangementen weet te maken en trends met groen weet te combineren. Jij maakt het verschil tussen doorsnee en origineel. Je volgt de ontwikkelingen op het gebied van het interieur en trends op de voet en je weet dit te gebruiken voor originele arrangementen en presentaties. Als teamleider bij Intratuin ben je dé gastheer/vrouw van jouw afdeling en zorg je voor een “bloeiende” winkel. Je coacht je medewerkers naar de beste prestaties, met maar één doel: klanten blij maken.


 


Wat je thuis vertelt wat je doet:


"Iedere dag mag ik naar het meest inspirerende tuincentrum dat Intratuin heet, daar maak ik plezier met collega’s en helpen we klanten om de juiste aankoopkeuze te maken".


 


Wat je écht doet:
Je geeft leiding aan je team en zorgt voor een optimale winkelpresentatie, vulgraad, een uitmuntend assortiment waar klanten hebberig van worden, maar bovenal zorg je voor blije stralende klanten.  Je bent, net als al je collega’s, het gezicht van de winkel.


Hoe wij werken:


Iedere ochtend start je samen met je team om de doelen voor de dag te bepalen. Je stuurt je team aan op de winkelvloer zodat iedere klant perfect geholpen wordt. Je verleent aan iedere klant die je helpt fantastische service met een glimlach.


 Ons team:


Het winkelteam waar je onderdeel van uitmaakt, bestaat uit ruim 100 collega’s. Iedereen werkt mee om onze klanten te helpen met het beste advies. Samen gaan we voor het hoogst haalbare resultaat.

Wat wij van jou vragen: • De nadruk van deze functie ligt op vernieuwing en creativiteit. Aantoonbare creativiteit is voor ons     daarom belangrijker dan diploma’s. Je bent gedreven en je hebt affiniteit met groen.

 • Je hebt een MBO-4 werk en denkniveau. Je bent inspirerend voor onze klanten en weet hen vakkundig te adviseren.

 • Je hebt ongekende skills op het gebied van contactuele eigenschappen.

 • Je bent fulltime beschikbaar waaronder een koopavond en een variabele weekenddag.


Wij bieden


Werken bij een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen. • Ruimte voor jouw inbreng.

 • Marktconform salaris.

 • Een baan bij 1 van de mooiste tuincentra van Nederland.

 • Leuke, blije collega’s.

 • Korting op alle artikelen die we verkopen.


Wat heb jij in je mars?


We nodigen je van harte uit om te solliciteren. Laat in je motivatiebrief je skills blijken en vertel ons wat je bij ons in de winkel gezien hebt waar je blij van werd en waarom. Ook dagen we je uit om iets te bedenken waarmee jij het verschil zou kunnen maken. Verder horen we graag waarom je voor Intratuin wilt werken en waarom wij ontzettend stom zouden zijn als we niet voor jou  kiezen. Vergeet niet om een cv en foto van jezelf mee te sturen.


 


Bij onze selectieprocedure zal gebruik worden gemaakt van een werkgerelateerde persoonlijkheids-analyse (PPA).


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS G

Lees meer Lees minder

Stylist / Verkoper Sfeer en Trends m/v fulltime

Zevenhuizen

Als verkoper bij Intratuin ben je dé gastheer/vrouw van jouw afdeling en zorg je voor een “bloeiende” winkel. Je hebt één doel: klanten blij maken. Als stylist ben je samen met het team dé inspirerende motor achter  vernieuwingen en trends en weet je jouw creatieve kwaliteiten op commerciële wijze uit te buiten. 


Wat je thuis vertelt wat je doet:


"Iedere dag mag ik naar het meest inspirerende tuincentrum dat Intratuin heet, daar mag ik bijdragen aan de styling van de afdeling, maak ik plezier met collega’s en helpen we klanten om de juiste aankoopkeuze te maken".


 


Wat je écht doet
Je bent mede verantwoordelijk voor de presentatie en voorraad van de afdeling sfeer en interieur, van houten krukje, kaarsen en vloerkleden tot schilderijen, zijden bloemen, glas en servies. Je assisteert bij het ontwikkelen en uitvoeren van plannen. Je zorgt voor een uitmuntend assortiment waar klanten hebberig van worden maar bovenal zorg je voor blije stralende klanten. Je bent, net als al je collega’s, het gezicht van de winkel.

Hoe werken wij?


Iedere ochtend start je met jouw leidinggevende om de doelen voor de dag te bepalen. Je verleent aan iedere klant die je helpt fantastische service met een glimlach.


 


Team
Het winkelteam waar je onderdeel van uitmaakt, bestaat uit ruim 100 collega’s. Iedereen werkt mee om onze klanten te helpen met het beste advies. Samen gaan we voor het hoogst haalbare resultaat.

Wij vragen • Je hebt minimaal een relevante MBO opleiding.

 • Je bent een talent voor trend met een uitstekende handelsgeest.

 • Je hebt aantoonbare ervaring met styling, bijvoorbeeld door een port folio.

 • Je hebt ongekende skills op het gebied van presenteren.

 • Je weet precies wat de trends zijn en bent gedreven om je doelen te bereiken.

 • Je bent fulltime beschikbaar; ook tijdens een koopavond en een weekenddag.


Wij bieden


Werken bij een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen. • Ruimte voor jouw commercialiteit en creativiteit.

 • Marktconform salaris.

 • Een baan bij 1 van de mooiste tuincentra van Nederland.

 • Leuke, blije collega’s.

 • Korting op alle artikelen die we verkopen.


Wat heb jij in je mars?


We nodigen je van harte uit om online te solliciteren. Laat in je motivatiebrief je skills blijken en vertel ons wat je bij ons in de winkel gezien hebt waar je blij van werd en waarom. Ook dagen we je uit om iets te bedenken waarmee jij het verschil zou kunnen maken. Verder horen we graag waarom je voor Intratuin wilt werken en waarom wij ontzettend stom zouden zijn als we niet voor jou  kiezen. Vergeet niet om een cv en foto van jezelf mee te sturen.


 


Bij onze selectieprocedure zal gebruik worden gemaakt van een werkgerelateerde persoonlijkheidsanalyse (PPA) van Thomas International.


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.


Lees meer Lees minder

Teamleider Dierenafdeling m/v fulltime

Zevenhuizen

Als teamleider bij Intratuin ben je dé gastheer/vrouw van jouw afdeling en zorg je voor een “bloeiende” winkel. Je coacht je medewerkers naar de beste prestaties, met maar één doel: klanten blij maken.


Wat je thuis vertelt wat je doet:


"Iedere dag mag ik naar het meest inspirerende tuincentrum dat Intratuin heet, daar maak ik plezier met collega’s en helpen we klanten om de juiste aankoopkeuze te maken".


 


Wat je écht doet
Je geeft leiding aan je team en zorgt voor een optimale winkelpresentatie, vulgraad, een uitmuntend assortiment waar klanten hebberig van worden, maar bovenal zorg je voor blije stralende klanten. Je bent, net als al je collega’s, het gezicht van de winkel.

Hoe werken wij?


Iedere ochtend start je samen met je team om de doelen voor de dag te bepalen.Je stuurt je team aan op de winkelvloer zodat iedere klant perfect geholpen wordt.Je verleent aan iedere klant die je helpt fantastische service met een glimlach.


Team
Het winkelteam waar je onderdeel van uitmaakt, bestaat uit ruim 100 collega’s. Iedereen werkt mee om onze klanten te helpen met het beste advies. Samen gaan we voor het hoogst haalbare resultaat.

Wij vragen • Je hebt minimaal een afgeronde relevante MBO opleiding.

 • Je hebt leidinggevende ervaring.

 • Je hebt ervaring of oprechte interesse met het verkopen en inkopen in de dierenbranche.

 • Je hebt ongekende skills op het gebied van contactuele eigenschappen.

 • Je bent fulltime beschikbaar waaronder tijdens een koopavond en een weekenddag.


Wij bieden


Werken bij een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen. • Ruimte voor jouw commercialiteit en creativiteit.

 • Marktconform salaris.

 • Een baan bij 1 van de mooiste tuincentra van Nederland.

 • Leuke, blije collega’s.

 • Korting op alle artikelen die we verkopen.


Wat heb jij in je mars?


We nodigen je van harte uit om te solliciteren. Laat in je motivatiebrief je skills blijken en vertel ons wat je bij ons in de winkel gezien hebt waar je blij van werd en waarom. Ook dagen we je uit om iets te bedenken waarmee jij het verschil zou kunnen maken. Verder horen we graag waarom je voor Intratuin wilt werken en waarom wij ontzettend stom zouden zijn als we niet voor jou  kiezen. Vergeet niet om een cv en foto van jezelf mee te sturen.


 


Bij onze selectieprocedure zal gebruik worden gemaakt van een werkgerelateerde persoonlijkheids-analyse (PPA) van Thomas International.


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.


Lees meer Lees minder

Topverkoper Tuinwinkel en Potterie m/v fulltime

Zevenhuizen

Als topverkoper bij Intratuin ben je dé gastheer/vrouw van jouw afdeling en zorg je voor een “bloeiende” winkel. Je hebt één doel: klanten blij maken.


Wat je thuis vertelt wat je doet:


"Iedere dag mag ik naar het meest inspirerende tuincentrum dat Intratuin heet, daar maak ik plezier met collega’s en helpen we klanten om de juiste aankoopkeuze te maken".


 


Wat je écht doet
Je bent mede verantwoordelijk voor de omzet van het gereedschap, verlichting, meststoffen, buitenpotten en buitentrends. Je assisteert bij acties, presentaties en demonstraties. Je zorgt voor een uitmuntend assortiment waar klanten hebberig van worden maar bovenal zorg je voor blije stralende klanten.  Je bent, net als al je collega’s, het gezicht van de winkel.

Hoe werken wij?


Iedere ochtend start je met jouw leidinggevende om de doelen voor de dag te bepalen. Je verleent aan iedere klant die je helpt fantastische service met een glimlach.


 


Team
Het winkelteam waar je onderdeel van uitmaakt, bestaat uit ruim 100 collega’s. Iedereen werkt mee om onze klanten te helpen met het beste advies. Samen gaan we voor het hoogst haalbare resultaat.

Wij vragen • Je  hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.

 • Je hebt ervaring of oprechte interesse met het verkopen.

 • Je hebt ongekende skills op het gebied van contactuele eigenschappen.

 • Je bent gedreven om je doelen te bereiken.

 • Je bent fulltime beschikbaar en beschikbaar tijdens een koopavond en een weekenddag.


Wij bieden


Werken bij een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen. • Ruimte voor jouw commercialiteit en creativiteit.

 • Marktconform salaris.

 • Een baan bij 1 van de mooiste tuincentra van Nederland.

 • Leuke, blije collega’s.

 • Korting op alle artikelen die we verkopen.


Wat heb jij in je mars?


We nodigen je van harte uit om online te solliciteren. Laat in je motivatiebrief je skills blijken en vertel ons wat je bij ons in de winkel gezien hebt waar je blij van werd en waarom. Ook dagen we je uit om iets te bedenken waarmee jij het verschil zou kunnen maken. Verder horen we graag waarom je voor Intratuin wilt werken en waarom wij ontzettend stom zouden zijn als we niet voor jou  kiezen. Vergeet niet om een cv en foto van jezelf mee te sturen.


 


Bij onze selectieprocedure zal gebruik worden gemaakt van een werkgerelateerde persoonlijkheidsanalyse (PPA).


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.


Lees meer Lees minder

Creatieve Topverkoper Buitengroen m/v fulltime

Zevenhuizen

Als topverkoper bij Intratuin ben je dé gastheer/vrouw van jouw afdeling en zorg je voor een “bloeiende” winkel. Je hebt één doel: klanten blij maken.


Wat je thuis vertelt wat je doet:


"Iedere dag mag ik naar het meest inspirerende tuincentrum dat Intratuin heet, daar maak ik plezier met collega’s en helpen we klanten om de juiste aankoopkeuze te maken".


 


Wat je écht doet
Je maakt plant-pot arrangementen, je bent verantwoordelijk voor de verzorging van het groen, voor de voorraad en voor de creativiteit van deze afdeling. Je zorgt voor een uitmuntend assortiment waar klanten hebberig van worden maar bovenal zorg je voor blije stralende klanten.  Je bent, net als al je collega’s, het gezicht van de winkel.

Hoe werken wij?


Iedere ochtend start je met jouw leidinggevende om de doelen voor de dag te bepalen. Je verleent aan iedere klant die je helpt fantastische service met een glimlach.


 


Team
Het winkelteam waar je onderdeel van uitmaakt, bestaat uit ruim 100 collega’s. Iedereen werkt mee om onze klanten te helpen met het beste advies. Samen gaan we voor het hoogst haalbare resultaat.

Wij vragen • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.

 • Je hebt ervaring of oprechte interesse met het verkopen.

 • Je hebt ongekende skills op het gebied van contactuele eigenschappen.

 • Je bent aantoonbaar creatief en vernieuwend.

 • Je bent fulltime beschikbaar en beschikbaar tijdens een koopavond en een weekenddag.


Wij bieden


Werken bij een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen. • Ruimte voor jouw commercialiteit en creativiteit.

 • Marktconform salaris.

 • Een baan bij 1 van de mooiste tuincentra van Nederland.

 • Leuke, blije collega’s.

 • Korting op alle artikelen die we verkopen.


Wat heb jij in je mars?


We nodigen je van harte uit om online te solliciteren. Laat in je motivatiebrief je skills blijken en vertel ons wat je bij ons in de winkel gezien hebt waar je blij van werd en waarom. Ook dagen we je uit om iets te bedenken waarmee jij het verschil zou kunnen maken. Verder horen we graag waarom je voor Intratuin wilt werken en waarom wij ontzettend stom zouden zijn als we niet voor jou  kiezen. Vergeet niet om een cv en foto van jezelf mee te sturen.


 


Bij onze selectieprocedure zal gebruik worden gemaakt van een werkgerelateerde persoonlijkheidsanalyse (PPA) van Thomas International.


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.


Lees meer Lees minder

Stagiaires voor diverse afdelingen m/v

Minimaal 3 weken

Intratuin Zuidplas is op zoek naar enthousiaste stagiaires op LBO of MBO niveau, BOL niv. 2/3. De afdelingen waar wij plaats hebben voor stagiaires zijn: kerst, buitentrend, binnentrend, logistiek (magazijn), horeca (tuincafé) en gereedschappenafdeling. De stages mogen variëren van één dag in de week tot een blok van een bepaalde periode, minimaal drie weken.


Profiel


Flexibel, enthousiast, collegiaal, leergierig en betrouwbaar zijn kreten die bij jou passen.


 


Wij bieden


Zeer zelfstandig en afwisselend werk in een groeiend bedrijf met veel vakmensen in een dynamische omgeving. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden.


 


Is dit bedrijf voor jou de kans op praktijkervaring?


Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Arnold Smit, telefoonnummer 0180-333900. Solliciteren kan online via solliciteren@zoetermeer.intratuin.nl. Stuur je c.v. en pasfoto mee en vermeld welke periode(n) je stage wilt lopen.


 


 

Lees meer Lees minder

Medewerker Tuincafé m/v 24-32 uur

Zevenhuizen

Wegens uitbreiding van ons team zoeken wij een nieuwe collega. Wil jij bij een gezellig bedrijf werken en lekker zelfstandig aan de slag gaan? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie.


 


Taken


Je assisteert bij de bereiding van diverse producten zoals salades, sappen en broodjes. Je helpt onze klanten aan de counter met de verkoop van koffie, thee en dergelijke.


Profiel


Je hebt een MBO werk- en denkniveau. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en je houdt van de hectiek van de horeca. Ervaring is een pre. 


 


Inzetbaarheid.


Wij zijn het hele jaar op zondag geopend, je werkt dus wekelijks een weekenddag. Daarnaast vragen wij ook beschikbaarheid op feestdagen. Binnen de schooltijden werken is niet mogelijk.


 


Wij bieden


Een leuke zelfstandige en afwisselende baan in een inspirerende omgeving.


 


Reageren


Stuur jouw sollicitatie met motivatiebrief en CV bij voorkeur voorzien van een pasfoto naar solliciteren@zoetermeer.intratuin.nl. Richt  je sollicitatie aan Joke du Chatenier, hoofd Personeelszaken. Indien je niet aan de werktijden kunt voldoen zoals wij bij de inzetbaarheid hebben vermeld, kun je voor deze functie niet in aanmerking komen.


 


Een PPA (Persoonlijke Profiel Analyse) van Thomas International zal onderdeel zijn van de selectieprocedure.


  


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.


 


 

Lees meer Lees minder

Topverkoper BBQ's en Tuinmeubelen m/v fulltime

Zevenhuizen

Als topverkoper bij Intratuin ben je dé gastheer/vrouw van jouw afdeling en zorg je voor een “bloeiende” winkel. Je hebt één doel: klanten blij maken.


Wat je thuis vertelt wat je doet:


"Iedere dag mag ik naar het meest inspirerende tuincentrum dat Intratuin heet, daar maak ik plezier met collega’s en helpen we klanten om de juiste aankoopkeuze te maken".


 


Wat je écht doet
Je bent verantwoordelijk voor de omzet van de barbecues, voor de voorraad, acties, presentaties en demonstraties. Je zorgt voor een uitmuntend assortiment waar klanten hebberig van worden maar bovenal zorg je voor blije stralende klanten.  Je bent, net als al je collega’s, het gezicht van de winkel.

Hoe werken wij?


Iedere ochtend start je met jouw leidinggevende om de doelen voor de dag te bepalen. Je verleent aan iedere klant die je helpt fantastische service met een glimlach.


 


Team
Het winkelteam waar je onderdeel van uitmaakt, bestaat uit ruim 100 collega’s. Iedereen werkt mee om onze klanten te helpen met het beste advies. Samen gaan we voor het hoogst haalbare resultaat.Wij vragen • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.

 • Je hebt ervaring of oprechte interesse met het verkopen.

 • Je hebt ongekende skills op het gebied van contactuele eigenschappen.

 • Je bent gedreven om je doelen te bereiken.

 • Je bent fulltime beschikbaar en beschikbaar tijdens een koopavond en een weekenddag.Wij bieden


Werken bij een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen. • Ruimte voor jouw commercialiteit en creativiteit.

 • Marktconform salaris.

 • Een baan bij 1 van de mooiste tuincentra van Nederland.

 • Leuke, blije collega’s.

 • Korting op alle artikelen die we verkopen.


Wat heb jij in je mars?


We nodigen je van harte uit om online te solliciteren. Laat in je motivatiebrief je skills blijken en vertel ons wat je bij ons in de winkel gezien hebt waar je blij van werd en waarom. Ook dagen we je uit om iets te bedenken waarmee jij het verschil zou kunnen maken. Verder horen we graag waarom je voor Intratuin wilt werken en waarom wij ontzettend stom zouden zijn als we niet voor jou  kiezen. Vergeet niet om een cv en foto van jezelf mee te sturen.


 


Bij onze selectieprocedure zal gebruik worden gemaakt van een werkgerelateerde persoonlijkheidsanalyse (PPA) van Thomas International.


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Lees meer Lees minder

Weekendhulpen m/v

Zevenhuizen

Voor diverse afdelingen zoeken wij hulpkrachten die een weekenddag en een koopavond per week kunnen werken. Bij Intratuin Zuidplas werken ongeveer 35 scholieren/studenten in het weekend. Zij bepalen mede ons prettige werk- en winkelklimaat. Als hulpkracht verricht je diverse ondersteunende werkzaamheden zoals het helpen en adviseren van onze klanten, het aanvullen van artikelen en het (mede) opgeruimd houden van de afdeling.


Profiel:


Wil jij opgenomen worden in onze portefeuille om in aanmerking te kunnen komen voor een toekomstig vacature? Ben jij enthousiast, representatief en flexibel? Ben jij zaterdag, zondag, feestdagen en een koopavond beschikbaar en vind je het geen probleem om met wisselende tijden in het weekend te worden ingezet?  Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Als je voldoet aan het profiel bewaren wij jouw gegevens.


Wij bieden:


Een leuke en afwisselende baan die goed te combineren is met school of studie, binnen een informeel bedrijf waar het door de goede sfeer en collegialiteit prettig winkelen én werken is.


Reageren:


Jouw interesse voor deze functie kun je uitsluitend kenbaar maken door online te solliciteren. Richt jouw sollicitatie aan Joke du Chatenier, hoofd personeelszaken, solliciteren@zoetermeer.intratuin.nl. Graag ontvangen wij met jouw sollicitatiebrief een CV en een overzicht van jouw beschikbaarheid.


Geef specifiek aan welke tijden je op zaterdag, koopavonden en op zon- en feestdagen kunt werken (indien de winkel is geopend).


 


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Lees meer Lees minder