• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Gratis verzending v.a. €40.-
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Gratis verzending v.a. €40.-
Intratuin Zevenhuizen

Intratuin Zevenhuizen

Intratuin Zevenhuizen (Zuidplas) is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Zevenhuizen (Zuidplas).


Jan Duijndam
Jan DuijndamBedrijfsleider Intratuin Zevenhuizen

Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Tuinontwerp studio Tuinontwerp studio
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Oplaadpunt elektrische fiets Oplaadpunt elektrische fiets
 • Oplaadpunt elektrische auto Oplaadpunt elektrische auto
 • Verhuur aanhangwagen en/of busje Verhuur aanhangwagen en/of busje
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Zevenhuizen
Bredeweg 86c
2761 KA Zevenhuizen
0180-333900

info@zuidplas.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 9.30 - 18:00
Dinsdag 9.30 - 18:00
Woensdag 9.30 - 18:00
Donderdag 9.30 - 21:00
Vrijdag 9.30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17.30
Zondag 12.00 - 17.00
Extra openingstijden

Laatste nieuws

Watervriendelijke tuin

Watervriendelijke tuin

Watervriendelijke tuin


In Nederland vallen steeds vaker extremere regenbuien. Doordat er steeds meer gebouwd en bestraat wordt kan al dat regenwater niet meer weg. Dit leidt tot steeds meer wateroverlast en schade. Met een paar slimme oplossingen kun je helpen het regenwater makkelijker af te voeren of zelfs te benutten in je tuin.


Een voorbeeld van zo'n oplossing is een regenton. Met een regenton vang je makkelijk en gratis regenwater op waarmee je de planten in de tuin water kunt geven. Dit scheelt kostbaar drinkwater en het regenwater verdwijnt niet in het overbelaste riool. Regenwater is ook nog eens beter voor de planten!


In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment scherp geprijsde regentonnen! Onze collega's helpen je graag!


Lees meer Lees minder
Optimaal genieten van Hortensia's

Optimaal genieten van Hortensia's

Een succesvolle groeistart wordt bepaald door de juiste grond. Je kan de Hortensia's het beste aanplanten in DCM Ecoterra® Heide, Hortensia. Deze grond bevat de juiste grondstoffen en turf met een verzurende werking waardoor de bloemen zich kiplekker zullen voelen en volop kunnen groeien en bloeien. Bij aanplant in de volle grond gebruik je DCM vivimus® Heide, Rhodo & alle zuurminnende planten.


Wist je dat de hoeveelheid bloemknoppen ook wordt bepaald door de voeding die je geeft? Hoeveel bloemknoppen er worden aangemaakt wordt namelijk mede bepaald door de wortelgroei onder de grond. Want wat er daar gebeurd zie je dubbel en dwars terug boven de grond. En voor die goede wortelontwikkeling is voeding met fosfor essentieel, want die stimuleert de wortelgroei. Kalium in de voeding zorgt enerzijds voor stevige planten en bloemknoppen, die je zelfs kunt inknijpen en anderzijds voor diepe, felle en intense kleuren. Uiteindelijk kan je plant ook niet zonder stikstof, want die is nodig voor een goede groei! Geef je Hortensia daarom nu DCM meststof Rhodo, Hortensia, Azalea zodat je straks geniet van veel meer bloemknoppen. Als bonus hebben de Hortensia's dan ook nog eens veel intensere kleuren. Deze speciale voeding heeft bovendien een verzurende werking en bevat ijzer en magnesium wat het blad diepgroen laat stralen.  Heb je blauwe Hortensia's die je blauw wilt houden of weer blauw wilt krijgen, kies dan voor DCM meststof Hortensia met blauwmaker.


Snoeitip: Niet elke Hortensia moet je hetzelfde knippen. De meeste Hortensia's groeien namelijk op 2 jarig hout en moet je nooit helemaal kortwieken. Wanneer je alles kortwiekt zullen er dit jaar dan namelijk geen nieuwe bloemen groeien. Snoei daarom slechts 1/3 per jaar zodat je een mooie volle struik behoudt. Een pluimhortensia daar in tegen groeit op eenjarig hout. Die kan je dus helemaal terugsnoeien. Kijk dus even na welke Hortensia's je hebt en of die groeit op 1 jarig of 2 jarig hout

Lees meer Lees minder
Sierbestrating

Sierbestrating

Tegels om trots op te zijn!


Nieuw assortiment


Sinds kort heeft de Hout & Bestratingsafdeling een nieuwe aanwinst; een geheel up-to-date assortiment beton-, sier- en keramische tegels. De bekende tegelsectie op de afdeling is hierbij aangepakt: in de vloer zijn enkele soorten tegels van het nieuwe assortiment verwerkt. Ook zijn de borden met showmodellen van ons aanbod aan tegels geplaatst. Wij zijn erg enthousiast over onze nieuwe lijn keramische tegels en vertellen je hieronder graag de voordelen hiervan.


Designtegels


Onze keramische tegels zijn verkrijgbaar in tal van frisse designs en motieven. Je kunt hierbij denken aan een tegel met een karakteristiek houtmotief of een strakke, schitterende natuurstenen tegel. Je hebt de keuze uit wel 60 verschillende soorten designtegels! Dit geeft een extra dimensie aan uw tuin; alsof je op een prachtig Italiaans plein bent.


Een duuzame investering


Een keramische tegel is een duurzame investering waar je lange tijd plezier van zult hebben. Je denkt misschien: "dat zal wel veel te duur worden voor in mijn tuin". Maar dit valt juist heel erg mee! Wij bieden namelijk tegels in diverse prijsklassen. Je hebt al keramische tegels voor €37,95 per vierkante meter! Daarnaast krijg je een hoop terug voor deze investering. Want een keramische tegel krast niet, verkleurt niet en is makkelijk in onderhoud. Daarnaast behoudt dit type tegel altijd zijn waarde; als je jouw huis verkoopt ben je met deze tegels altijd in het voordeel!


Advies


Voor degelijk advies en vragen kun je altijd langskomen in onze winkel. Als je een keuze hebt gemaakt krijgt jouw tuin eindelijk die welverdiende make-over. Om dit te realiseren heb je de keuze om zelf aan te slag te gaan of hulp in te schakelen van een hovenier. Wij werken samen met Benjomen Sierbestrating om al jouw tuinwensen vorm te geven. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor werk op maat! Bezoek hun website op www.benjomen.nl 

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

.

.


27 & 28 JANUARI | In het weekend van 27 en 28 januari vraagt Vogelbescherming NL heel Nederland om vogels te tellen in jouw eigen tuin, een park of op het schoolplein. Wij moedigen dit natuurlijk alleen maar van harte aan en daarom ondersteunen wij deze actie dit jaar met een mooie winactie!  HOE WERKT DE TUINVOGELTELLING?1. Tel op zaterdag 27 of zondag 28 januari EEN HALF UUR de vogels in jouw tuin of op jouw balkon. Vogels die zich daadwerkelijk in jouw tuin bevinden tellen mee. Vliegen ze er alleen maar overheen, dan mag je ze niet meetellen.2. Noteer alle waarnemingen per soort in jouw tuin of op jouw balkon. Tel deze waarnemingen niet bij elkaar op, want dan is er het risico dat je dezelfde vogel dubbel telt. Geef alleen het hoogste aantal door van een soort die je tegelijk hebt gezien. Dus: zie je in het half uur 3 koolmezen tegelijk en daarna 5 koolmezen tegelijk? Dan geef je door: 5 koolmezen.3. Je kunt jouw telling makkelijk doorgeven via de app 'tuinvogels' of via de website: www.tuinvogeltelling.nl. WINACTIE!Als je meedoet maak je kans op een gratis tuinadvies van een van de tuinvogelconsulenten van de Vogelbescherming én op €100,- shoptegoed bij Intratuin!

Lees meer Lees minder
.

.

17 T/M 21 JANUARI | Zou jij graag een professionele foto willen hebben van jouw baby of kind(eren)? Dan hebben wij een hele leuke actie! Vanaf woensdag 17 januari tot en met zondag 21 januari staat Kids Fotografie bij ons in de winkel met een prachtige professionele studio. 

De foto's kunnen dan op vrijdag 26 januari bij ons in de winkel opgehaald worden. Uiteraard heb je geen koopverplichting en krijg je sowieso 1 gratis portretfoto (13x18) op de afhaaldag.
Ook maak je middels een leuke actie kans op mooie prijzen!

Woensdag t/m vrijdag: 09:30 - 12:00 uur en 13:00 - 18:00 uur.
Zaterdag: 09:30 - 12:00 uur en 13:00 - 17:00 uur.
Zondag: 12:00 - 17:00 uur.

Lees meer Lees minder
.

.20 JANUARI | Het is tulpenfeest bij Intratuin! Zaterdag 20 januari is het Nationale Tulpendag en onze bollenvelden zijn er al helemaal klaar voor. Met elkaar trappen we het tulpenseizoen af, zo komen we met z'n allen al langzaam in de voorjaarsstemming!


---» PROGRAMMA «---


TULPEN PLUKKEN
Pluk je favoriete kleur met bol en al, zo blijven ze langer vers. Leuk om samen met de (klein)kinderen te doen. Je betaalt slechts € 1.99 voor 10 stuks. Wees er dus op tijd bij, want op is op!


WORKSHOP TULPENKRANS MAKEN 
Maak met kleurrijke tulpen een prachtige lentekrans! Deze workshop is op inschrijving en kost €15 per persoon, inclusief een drankje en wat lekkers. We starten om 10:00, 12:00 en 14:00 uur. Wil je hier graag bij zijn? Meld je dan aan bij onze servicebalie via Facebook chat of telefonisch: 0180-333900.


KIDSWORKSHOP TULPENSCHILDERIJ STEMPELEN 
De kinderen kunnen tijdens het Tulpenfeest een eigen tulpenschilderij maken met aardappels en verf op canvas. De workshop kost €2,50 per persoon, inclusief een drankje en wat lekkers. Je kunt meedoen tussen 10:30 en 16:00 uur. Wil je hier graag bij zijn? Meld je dan aan bij onze servicebalie via Facebook chat of telefonisch: 0180-333900.


DEMONSTRATIES 'TULPEN MET BOL'
Er worden verschillende demonstraties gegeven door onze medewerkers om te laten zien wat je allemaal kunt doen met tulpen. Uiteraard is het vervolgens heel gemakkelijk om thuis hetzelfde te creeeren, omdat alle spullen binnen handbereik zijn. Dus laat je vooral inspireren!Lees meer Lees minder
.

.

HET HELE JAAR DOOR | hebben wij regelmatig leuke activiteiten voor je huisdier! Zo hebben wij meerdere keren per jaar een dierenfotograaf, verschillende workshops, bezoek of lezingen van een dierenarts, etc. Op alle genoemde data hieronder zal er sowieso een dierenarts aanwezig zijn op onze vestiging. 


Wij zijn echte dierenvrienden en daarom zijn huisdieren gewoon toegestaan in de winkel. Wel willen wij dat ze aan de lijn of in een kooitje zitten om hinder naar andere dieren en klanten te voorkomen.


Voor in de agenda:


10 december 2017 - DIERENARTS + LEZING VUURWERKANGST
van 14:00 tot 16:00 uur. (inschrijven lezing graag via onderstaande button)
Deze dag staat in het teken van hondengedrag en vuurwerk. Er wordt o.a. een lezing gegeven door de dierenarts over gedrag van dieren in combinatie met vuurwerk. Uiteraard is Dierenkliniek Zevenhuizen aanwezig en kun je je huisdier laten inenten én chippen voor 25 euro.


01 april 2018 - van 14:00 tot 16:00 uur.
Op deze dag zullen we speciaal aandacht besteden aan puppies. Uiteraard is Dierenkliniek Zevenhuizen aanwezig en kun je je huisdier laten inenten én chippen voor 25 euro.


24 juni 2018  - van 14:00 tot 16:00 uur.
Deze dag staat in het teken van vakantie. Uiteraard is Dierenkliniek Zevenhuizen aanwezig en kun je je huisdier laten inenten én chippen voor 25 euro.


Blijf ook op de hoogte van evenementen in onze vestiging via Facebook of meld je aan voor onze nieuwsbrief!


Heb je wellicht nog een vraag? Neem dan vooral contact met ons op via: 0180 333 900 of info@zuidplas.intratuin.nl.

Reserveer Lees meer Lees minder
.

.

Op onderstaande data kun je bij ons door een professionele tuinarchitect een tuinschets laten maken. Hiervoor kun je kiezen uit twee verschillende schetsen: een eenvoudige schets naar aanleiding van een brainstorm met onze tuinarchitect of een gedetailleerder ontwerp waarmee je direct aan de slag kunt gaan!


De tuinarchitect is aanwezig op de volgende data:


10 & 24 november 2017


8 & 22 december 2017


19 januari 2018


2 & 16 februari 2018


9, 16 en 23 maart 2018


6, 13 en 20 april 2018


11, 18 en 25 mei 2018


2, 8, 15, 22 en 29 juni 2018


6 & 13 juli 2018Hieronder lees je nog wat uitgebreider over de verschillende pakketten:


Eenvoudige tuinschets


Wil je wel wat met je tuin, maar weet je nog niet wat dan is dit een ideale oriëntatie en kennismaking.
Voor maar €24,95 kan je samen met de tuinarchitect brainstormen over je tuin. Uiteraard krijg je de tekening mee naar huis. Deze sessie duurt 45 min.


Schetsontwerp


Weet je al zeker dat je je tuin gaat aanpakken, maar wil je hier een professionele tuin van maken? Dan is dit pakket het meest geschikt. Voor maar €49,95 kan je 90 minuten lang, onder genot van een drankje, samen met de tuinarchitect tot een geweldig ontwerp komen. Hiermee kun je direct al aan de slag in je tuin aangezien je een gedetailleerd schetsontwerp meekrijgt, een infomap en een kortingsbon van 10% voor je buitenplanten bij Intratuin Zevenhuizen.


Wil je reserveren voor één van de twee pakketten? Bel even met onze servicebalie: 0180-333900.

Lees meer Lees minder

Groenspecialist - Buitengroen 38 uur

Zevenhuizen

Weet jij alles over buitengroen en deel jij graag jouw kennis met anderen? Ben je daarnaast op zoek naar een werkplek met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan hebben wij een mooie plek voor jou in ons team!


Jij zorgt ervoor dat onze klanten weten welke bomen en planten ze wel of niet in hun tuin of op hun balkon kunnen plaatsen en hoe ze deze het beste kunnen verzorgen. Je bent opgewekt en vindt het leuk om met een brede glimlach onze klanten te adviseren en inspireren als het gaat om buitengroen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inkoop, de verzorging én de presentatie van jouw afdeling. Je krijgt hierbij veel vrijheid en we verwachten van jou dat je meedenkt hoe de afdeling iedere keer weer net ietsjes anders en beter kan.


Dit doe jij: • De afdeling ziet er onder jouw verantwoordelijkheid picobello uit;

 • Jij adviseert en inspireert onze klanten als het gaat om buitengroen;

 • Jij bent verantwoordelijk voor de voorraad en presentatie van de afdeling volgens de huidige seizoenen;

 • Je bent op de hoogte van de laatste trends en vertaalt dit door naar de afdeling;

 • Je verzorgt de inkoop voor jouw afdeling.


Dit ben jij: • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau

 • Je hebt reeds aantoonbare kennis van groen opgebouwd;

 • Jij steekt graag de handen uit de mouwen;

 • Met een brede glimlach adviseer en inspireer je de mensen om je heen;

 • Het is iedere keer weer een feestje om door jou geholpen te worden;

 • Je toont initiatief en denkt graag mee over mogelijke verbeteringen;

 • Fulltime beschikbaar en bereid te werken op minimaal een koopavond (do of vrij), feestdagen en een variabele weekenddag.


Dit krijg je van ons: • Een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent;

 • Een leuk team waar er écht wordt samengewerkt aan projecten;

 • Een baan in een natuurlijke en gezonde omgeving;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je ’s avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;

 • Marktconform salaris volgens cao  ‘Sport, Fashion & Lifestyle’;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel.


Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden!


Dus ben jij de enthousiaste groenspecialist die wij zoeken? Stuur dan jouw cv met (pas)foto en korte motivatie in via onderstaande button. Je ontvangt dan binnen twee weken een reactie van ons.

Lees meer Lees minder

Verkoopmedewerker potterie en buitentrends 38 uur

Zevenhuizen

Voor de afdeling buitensfeer en buitenpotterie zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime verkoper.


Je zorgt samen met jouw collega's voor een mooi assortiment waarbij je anticipeert op de seizoenen en de trends. Je gaat voor het hoogst haalbare resultaat. Door jouw creativiteit en inzet geef je onze klant een onvergetelijke shop beleving.


 


Wij vragen: • Je bent gedreven en creatief

 • Je hebt een MBO werk en denkniveau

 • Je weet wat de tuintrends zijn van dit moment

 • Je  bent vernieuwend en je weet dit commercieel te gebruiken

 • Je weet onze klanten vakkundig te adviseren

 • Je bent fulltime beschikbaar (must!) waaronder een koopavond, feestdagen en een variabele weekenddag.


Wij bieden: • Kort gezegd: een waanzinnig leuke baan

 • Werken bij een succesvol familiebedrijf  met oog voor mensen

 • Ruimte voor jouw inbreng

 • Marktconform salaris

 • Een  baan bij één van de mooiste tuincentra van Nederland

 • Korting op alle artikelen die we verkopen

 • Een team van leuke betrokken collega's die jaarlijks meerdere activiteiten buiten werktijd doen.


Solliciteren: Je kunt jouw CV met pasfoto en motivatie mailen naar: solliciteren@zoetermeer.intratuin.nl.


Bij onze selectieprocedure zal gebruik worden gemaakt van een werk gerelateerde persoonlijkheids-analyse (PPA).


              


 


 


 


 


 


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

Lees meer Lees minder

Assistent hoofd caissière 38 uur

Zevenhuizen

Wat je doet:
Je vervangt en assisteert jouw teamleider, samen begeleid je de medewerkers van jullie team maak je de planning. Je bent verantwoordelijk voor optimale kassa processen, voor de geldstromen en voor de bezetting van jouw afdeling.  


 


Taken


Je assisteert bij de kassa of bij de servicebalie; je bent daar waar je het hardste nodig bent. Je assisteert dagelijks bij alle operationele zaken en je anticipeert op klachten of problemen.


 


Wij vragen: • Je hebt een MBO-4 diploma aangevuld met minimaal 2 jaar werkervaring

 • Je bent gedreven en representatief

 • Je bent empatisch en tactvol maar “je staat je mannetje”’ als het erop aankomt

 • Je bent beschikbaar op een koopavond, feestdagen en een variabele weekenddag


Wij bieden: • Kort gezegd: een leuker bedrijf om voor te werken, ga je niet vinden.

 • Werken bij een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen

 • Werken in een groene en inspirerende omgeving waar jouw mening telt

 • Een actieve personeelsvereniging waardoor je meerdere keren per jaar kunt deelnemen aan leuke activiteiten.


Solliciteren:
Je kunt jouw CV met pasfoto en motivatie mailen naar: solliciteren@zoetermeer.intratuin.nl. Bij onze selectieprocedure zal gebruik worden gemaakt van een werkgerelateerde persoonlijkheidsanalyse (PPA) van Thomas International.


 


 


 ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

Lees meer Lees minder

Stagiaires (BOL)

Minimaal 3 weken

Intratuin Zuidplas is op zoek naar enthousiaste stagiaires op LBO of MBO niveau, BOL niv. 2/3. De afdelingen waar wij plaats hebben voor stagiaires zijn: horeca (tuincafé), buitentrend, binnentrend, logistiek (magazijn) en gereedschappenafdeling. De stages mogen variëren van één dag in de week tot een blok van een bepaalde periode, minimaal drie weken.


Profiel


Flexibel, enthousiast, collegiaal, leergierig en betrouwbaar zijn kreten die bij jou passen.


 


Wij bieden


Zeer zelfstandig en afwisselend werk in een groeiend bedrijf met veel vakmensen in een dynamische omgeving. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden.


 


Is dit bedrijf voor jou de kans op praktijkervaring?


Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Arnold Smit, telefoonnummer 0180-333900. Solliciteren kan online via solliciteren@zoetermeer.intratuin.nl. Stuur je c.v. en pasfoto mee en vermeld welke periode(n) je stage wilt lopen.


 


 

Lees meer Lees minder