• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Gratis verzending v.a. €40.-
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Gratis verzending v.a. €40.-
Intratuin Zoetermeer

Intratuin Zoetermeer

Intratuin Zoetermeer is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Zoetermeer.Peter de Heij & Dave van Luijken
Peter de Heij & Dave van LuijkenBedrijfsleiders Intratuin Zoetermeer

Faciliteiten

 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Verhuur aanhangwagen en/of busje Verhuur aanhangwagen en/of busje
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Zoetermeer
Voorweg 192
2716 NK Zoetermeer
079-3515551

info@zoetermeer.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12;00 - 17:00
Extra openingstijden

Laatste nieuws

Watervriendelijke tuin

Watervriendelijke tuin

Watervriendelijke tuin


In Nederland vallen steeds vaker extremere regenbuien. Doordat er steeds meer gebouwd en bestraat wordt kan al dat regenwater niet meer weg. Dit leidt tot steeds meer wateroverlast en schade. Met een paar slimme oplossingen kun je helpen het regenwater makkelijker af te voeren of zelfs te benutten in je tuin.


Een voorbeeld van zo'n oplossing is een regenton. Met een regenton vang je makkelijk en gratis regenwater op waarmee je de planten in de tuin water kunt geven. Dit scheelt kostbaar drinkwater en het regenwater verdwijnt niet in het overbelaste riool. Regenwater is ook nog eens beter voor de planten!


In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment scherp geprijsde regentonnen! Onze collega's helpen je graag!

Lees meer Lees minder
Optimaal genieten van Hortensia's

Optimaal genieten van Hortensia's

Een succesvolle groeistart wordt bepaald door de juiste grond. Je kan de Hortensia's het beste aanplanten in DCM Ecoterra® Heide, Hortensia. Deze grond bevat de juiste grondstoffen en turf met een verzurende werking waardoor de bloemen zich kiplekker zullen voelen en volop kunnen groeien en bloeien. Bij aanplant in de volle grond gebruik je DCM vivimus® Heide, Rhodo & alle zuurminnende planten.


Wist je dat de hoeveelheid bloemknoppen ook wordt bepaald door de voeding die je geeft? Hoeveel bloemknoppen er worden aangemaakt wordt namelijk mede bepaald door de wortelgroei onder de grond. Want wat er daar gebeurd zie je dubbel en dwars terug boven de grond. En voor die goede wortelontwikkeling is voeding met fosfor essentieel, want die stimuleert de wortelgroei. Kalium in de voeding zorgt enerzijds voor stevige planten en bloemknoppen, die je zelfs kunt inknijpen en anderzijds voor diepe, felle en intense kleuren. Uiteindelijk kan je plant ook niet zonder stikstof, want die is nodig voor een goede groei! Geef je Hortensia daarom nu DCM meststof Rhodo, Hortensia, Azalea zodat je straks geniet van veel meer bloemknoppen. Als bonus hebben de Hortensia's dan ook nog eens veel intensere kleuren. Deze speciale voeding heeft bovendien een verzurende werking en bevat ijzer en magnesium wat het blad diepgroen laat stralen.  Heb je blauwe Hortensia's die je blauw wilt houden of weer blauw wilt krijgen, kies dan voor DCM meststof Hortensia met blauwmaker.


Snoeitip: Niet elke Hortensia moet je hetzelfde knippen. De meeste Hortensia's groeien namelijk op 2 jarig hout en moet je nooit helemaal kortwieken. Wanneer je alles kortwiekt zullen er dit jaar dan namelijk geen nieuwe bloemen groeien. Snoei daarom slechts 1/3 per jaar zodat je een mooie volle struik behoudt. Een pluimhortensia daar in tegen groeit op eenjarig hout. Die kan je dus helemaal terugsnoeien. Kijk dus even na welke Hortensia's je hebt en of die groeit op 1 jarig of 2 jarig hout

Lees meer Lees minder
.

.

Bij Intratuin Zoetermeer kun je terecht voor het omwisselen of inleveren van een Benegas gasfles.


Wij verkopen de gasfles in 3 maten:


5 kg         € 21,50


7,5 kg      € 28,95


10 kg       € 37,95


Borg € 55,-


Voor meer informatie of vragen kun je terecht op onze barbecue afdeling.

Lees meer Lees minder
Genieten in ons Tuincafé

Genieten in ons Tuincafé

Welkom in ons gezellige tuincafé!


Geniet bij ons van een heerlijk kopje koffie met gebak en overheerlijke, vers afgebakken broodjes, als lunch of als tussendoortje. Voor de kinderen is er volop speelplezier in onze kinderhoek.


Begin de dag goed met een ontbijtje


Een luxe ontbijtje voor maar € 2,95 per persoon. Begin de dag goed met een verse pistolet en croissant, beleg (ham/kaas/zoet), gekookt eitje en koffie of thee. Het ontbijt kun je bestellen tot 11:00 uur.


Heerlijk genieten van een High Tea


Geniet met familie of vriendinnen van een etagére vol Engels specialiteiten. Ons tuincafé biedt een High Tea met diverse soorten thee. Heerlijk belegde broodjes, zoete en hartige snacks zoals muffins en scones maken de High Tea compleet.


De High Tea is van maandag t/m zondag en kost € 14,95 per persoon. Graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren (telefonisch op 079-3515551 of in ons tuincafé zelf), op basis van beschikbaarheid en voor minimaal 2 personen.


Voor de kinderen is er een mooi klimtoestel aanwezig.

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

.

.


27 & 28 JANUARI | In het weekend van 27 en 28 januari vraagt Vogelbescherming NL heel Nederland om vogels te tellen in jouw eigen tuin, een park of op het schoolplein. Wij moedigen dit natuurlijk alleen maar van harte aan en daarom ondersteunen wij deze actie dit jaar met een mooie winactie!  HOE WERKT DE TUINVOGELTELLING?1. Tel op zaterdag 27 of zondag 28 januari EEN HALF UUR de vogels in jouw tuin of op jouw balkon. Vogels die zich daadwerkelijk in jouw tuin bevinden tellen mee. Vliegen ze er alleen maar overheen, dan mag je ze niet meetellen.2. Noteer alle waarnemingen per soort in jouw tuin of op jouw balkon. Tel deze waarnemingen niet bij elkaar op, want dan is er het risico dat je dezelfde vogel dubbel telt. Geef alleen het hoogste aantal door van een soort die je tegelijk hebt gezien. Dus: zie je in het half uur 3 koolmezen tegelijk en daarna 5 koolmezen tegelijk? Dan geef je door: 5 koolmezen.3. Je kunt jouw telling makkelijk doorgeven via de app 'tuinvogels' of via de website: www.tuinvogeltelling.nl. WINACTIE!Als je meedoet maak je kans op een gratis tuinadvies van een van de tuinvogelconsulenten van de Vogelbescherming én op €100,- shoptegoed bij Intratuin!

Lees meer Lees minder
.

.20 JANUARI | Het is tulpenfeest bij Intratuin! Zaterdag 20 januari is het Nationale Tulpendag en onze bollenvelden zijn er al helemaal klaar voor. Met elkaar trappen we het tulpenseizoen af, zo komen we met z'n allen al langzaam in de voorjaarsstemming!


---» PROGRAMMA «---


TULPEN PLUKKEN
Pluk je favoriete kleur met bol en al, zo blijven ze langer vers. Leuk om samen met de (klein)kinderen te doen. Je betaalt slechts € 1.99 voor 10 stuks. Wees er dus op tijd bij, want op is op!


WORKSHOP TULPENKRANS MAKEN 
Maak met kleurrijke tulpen een prachtige lentekrans! Deze workshop is op inschrijving en kost €15 per persoon, inclusief een drankje en wat lekkers. We starten om 10:30, 13:00 en 15:00 uur. Wil je hier graag bij zijn? Meld je dan aan bij onze servicebalie via Facebook chat of telefonisch: 079-3515551.


KIDSWORKSHOP TULPENSCHILDERIJ STEMPELEN 
De kinderen kunnen tijdens het Tulpenfeest een eigen tulpenschilderij maken met aardappels en verf op canvas. De workshop kost €2,50 per persoon, inclusief een drankje en wat lekkers. We starten om 10:00, 13:00 en 15:30 uur. Wil je hier graag bij zijn? Meld je dan aan bij onze servicebalie via Facebook chat of telefonisch: 079-3515551.Lees meer Lees minder

Groenspecialist Kamerplanten & Interieur 24-32 uur

Zoetermeer

Ben jij gek op groen en deel jij graag jouw kennis met anderen? Ben je daarnaast op zoek naar een werkplek met veel vrijheid en waar je je creativiteit écht in kwijt kunt? Dan hebben wij een mooie plek voor jou in ons team!


Je hebt inmiddels wat kennis opgedaan als het gaat om (het onderhouden van) groen en vindt het leuk om dit te delen met anderen. Jij zorgt ervoor dat men weet welke kamerplant bij hem of haar past én hoe ze deze het beste kunnen verzorgen. Je bent opgewekt, creatief en vindt het leuk om met een brede glimlach onze klanten te adviseren en inspireren als het gaat om groen in huis.


 


Dit doe jij: • De afdeling ziet er onder jouw verantwoordelijkheid picobello uit;

 • Jij adviseert en inspireert onze klanten als het gaat over groen in huis;

 • Jij maakt de leukste en meest creatieve pot- en plantcombinaties;

 • Je bent op de hoogte van de laatste groentrends en vertaalt dit door naar de afdeling;

 • Je bent verantwoordelijk voor de voorraad en het assortiment van de plantarrangementen;


Dit ben jij: • Je hebt kennis van groen óf een bijzondere passie voor groen en wilt er graag alles over leren;

 • Jij steekt graag jouw handen uit de mouwen;

 • Je bent creatief en denkt in kansen en oplossingen (creativiteit is belangrijker dan diploma’s);

 • Met een brede glimlach adviseer en inspireer je de mensen om je heen;

 • Het is iedere keer weer een feestje om door jou geholpen te worden;

 • Je bent beschikbaar op een koopavond (do of vrij), feestdagen en een variabele weekenddag.


Dit krijg je van ons: • Een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent;

 • Een leuk team waar er écht wordt samengewerkt aan projecten;

 • Een baan in een natuurlijke en gezonde omgeving;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je ’s avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;

 • Marktconform salaris volgens cao ‘Sport, Fashion & Lifestyle’;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel.


Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden! Dus ben jij de enthousiaste groenspecialist (in spe) die wij zoeken? Stuur dan jouw cv met (pas)foto en korte motivatie in via onderstaande button. Je ontvangt dan binnen twee weken een reactie van ons.

Lees meer Lees minder

Teamleider Groen & Wonen 38 uur

Zoetermeer

Er staat voor 2018 een groots project op de planning, namelijk de samensmelting van de afdelingen kamerplanten, potterie & interieur! Deze productgroepen zullen we vanaf nu nog meer met elkaar verbinden en dat betekent dat we prachtige presentaties zullen maken met meubels, interieuraccessoires én heel veel groen. Dit mooie project vraagt om een creatieve leider die samen met het team zorgt voor een nóg betere beleving voor onze klanten. Je maakt dus vanaf het begin onderdeel uit van deze denktank en bent direct betrokken bij verbouwings- en vernieuwingsplannen.


Dit doe jij: • Onder jouw verantwoordelijkheid worden de afdelingen interieur, kamerplanten en potterie op creatieve wijze gecombineerd;

 • Jij bent dé gastheer/gastvrouw van de afdeling en hebt een voorbeeldfunctie voor alle collega’s;

 • Blije klanten is altijd jouw einddoel;

 • Jij bent eindverantwoordelijk voor de voorraad, verzorging en presentatie van jouw afdeling;

 • Je denkt creatief mee over mogelijke verbeteringen;

 • Jij coacht, begeleid en inspireert jouw team om samen tot successen te komen;

 • Jij bent onderdeel van de denktank en bent betrokken bij verbouwings- en vernieuwingsplannen;

 • Je overlegt vaak met andere Teamleiders om zo kennis met elkaar te delen.


 


Dit ben jij: • Je hebt aantoonbare kennis van groen;

 • Je hebt minimaal een MBO-4 werk en denkniveau

 • Jij steekt graag jouw handen uit de mouwen en neemt anderen mee in jouw enthousiasme;

 • Je denkt in: ‘wij’ en ‘kansen en oplossingen’;

 • Met een brede glimlach adviseer en inspireer je de mensen om je heen;

 • Je bent commercieel en creatief tegelijk (creativiteit is belangrijker dan diploma’s);

 • Je bent beschikbaar op een koopavond (do of vrij), feestdagen en een variabele weekenddag.


Dit krijg je van ons: • Een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent;

 • Een leuk team waar er écht  wordt samengewerkt aan projecten;

 • Een baan in een natuurlijke en gezonde omgeving;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je ’s avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;

 • Marktconform salaris volgens cao ‘Sport, Fashion & Lifestyle’;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel.


Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden!


Dus stap jij nu in de denktank om samen met ons een prachtig project neer te zetten? Ben jij vooruitstrevend en heb je wel zin in een creatieve uitdaging? Stuur dan jouw cv met (pas)foto en korte motivatie in via onderstaande button. Je ontvangt dan binnen twee weken een reactie van ons.


 

Lees meer Lees minder

Hulpkracht kassa (5-10 uur)

Zoetermeer

Wat je doet:


Het correct afrekenen van de producten en service verlenen waar het kan. Dus even dat cadeautje inpakken of assisteren bij een klant die moeilijk ter been is. Daarnaast het opgeruimd houden van de afdeling.Ons team:


Het winkelteam waar je onderdeel van uitmaakt, bestaat uit ruim 100 collega’s. Iedereen werkt mee om onze klanten te helpen met het beste advies. Samen gaan we voor het hoogst haalbare resultaat.


Wij vragen: • Je bent vriendelijk, alert en representatief.

 • Je beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen.

 • Je bent in het weekend beschikbaar (de zaterdag en zondag wisselen elkaar af) en regelmatig een koopavond.


Wij bieden:


Werken bij een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen. • Marktconform salaris.

 • Een baan bij 1 van de mooiste tuincentra van Nederland.

 • Leuke, blije collega’s.

 • Een gezellige personeelsvereniging.


Reageren:


We nodigen je van harte uit om online te solliciteren. Laat in je motivatiebrief je skills blijken. Vergeet niet om een cv met foto van jezelf mee te sturen.


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Lees meer Lees minder

Hulpkracht tuincafé (5-10 uur)

Zoetermeer

Voor het tuincafé in Zoetermeer zijn we opzoek naar een hulpkracht die op koopavonden en in weekenddagen ons team komt versterken.


Dit doe je:
Je assisteert bij de bereiding van diverse producten zoals salades, sappen en broodjes. Je helpt onze klanten aan de counter met de verkoop van koffie, thee en dergelijke.
Daarnaast zorg je ervoor dat het tuincafé netjes blijft en verleen je service met een grote glimlach.


Dit ben jij: • Je bent beschikbaar op koopavonden (donderdag of vrijdag) en een wisselende weekenddag

 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de horeca branche (of je vindt het gewoon ontzettend leuk).

 • Je bent een leuke, gezellige en behulpzame collega

 • Je bent representatief


Dit krijg je van ons: • Een gezellig team waar écht wordt samengewerkt

 • Salaris

 • Een onwijs leuke plek om meer ervaring op te doen in de horeca

 • Kortingen op producten die we verkopen


Solliciteren: 
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? En ben je beschikbaar op de dagen die wij vragen?
Mail dan jouw CV (liefst voorzien van pasfoto) en motvatie naar: solliciteren@zoetermeer.intratuin.nl


Bij onze selectieprocedure zal gebruik worden gemaakt van een werk gerelateerde persoonlijkheids-analyse (PPA) van Thomas International.    


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.


Lees meer Lees minder

Weekendhulp magazijn m/v 5-10 uur

Zoetermeer

Zoek jij een gezellige weekendbaan? Gewoon no nonsens aanpakken in ons magazijn? Dan is dit jouw kans! Voor de vestiging Zoetermeer zijn wij opzoek naar een hulpkracht voor het magazijn 


Wat je doet:


Je zorgt voor een goede verwerking, opslag en doorstroming naar de winkel. Je bent medeverantwoordelijk voor de orde en netheid in de verwerkingsruimte, het magazijn en het bedrijfsterrein. Je draagt zorg voor het klaarzetten van de bestellingen.


Ons team:      


Het winkelteam waar je onderdeel van uitmaakt, bestaat uit ruim 100 collega’s. Iedereen werkt mee om onze klanten te helpen met het beste advies. Samen gaan we voor het hoogst haalbare resultaat.


Wie wij zoeken     


Jij bent representatief en je bent op vrijdagavond en een weekenddag beschikbaar (de zaterdag en zondag wisselen elkaar af).


Wij bieden: • Werken bij een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen

 • Ruimte voor jouw inbreng.

 • Marktconform salaris.

 • Een baan bij 1 van de mooiste tuincentra van Nederland.

 • Een actieve personeelsvereniging; dus zo af en toe bouwen we een gezellig feestje.

 • Korting op alle artikelen die we verkopen.


Solliciteren:
Je kunt online solliciteren,vergeet niet jouw cv met pasfoto mee te sturen.


Lees meer Lees minder

Hulpkracht kamerplanten (5-10 uur)

Zoetermeer

Zoek jij een gezellige weekendbaan? Gewoon no nonsens aanpakken en onze klanten adviseren? Heb jij affiniteit met kamerplanten en (groene) trends? Dan is dit jouw kans! Voor de vestiging Zoetermeer zijn wij opzoek naar een hulpkracht voor de kamerplantenafdeling.


Wat je thuis vertelt wat je doet:
"Iedere dag mag ik naar het meest inspirerende tuincentrum dat Intratuin heet, daar maak ik plezier met collega’s en


Wat je écht doet:
Je verleent aan iedere klant die je helpt fantastische service met een glimlach en je helpt hen met het maken van de juiste aankoopkeuze. Je bent, net als al je collega’s, het gezicht van de winkel.


Team:
Het winkelteam waar je onderdeel van uitmaakt, bestaat uit ruim 100 collega’s. Iedereen werkt mee om onze klanten te helpen met het beste advies. Samen gaan we voor het hoogst haalbare resultaat.

Wie wij zoeken:
-
Jij hebt interesse in kamerplanten
- Jij beschikt over goede contactuele eigenschappen
- Jij bent in het weekend beschikbaar (de zaterdag en zondag wisselen elkaar af)
- Jij bent regelmatig beschikbaar voor een koopavond
- Jij hebt de interesse en het vermogen om de producten van jouw afdeling snel te leren kennen


Wat wij bieden:
-
Werken bij een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen
- Marktconform salaris
- Een baan bij 1 van de mooiste tuincentra van Nederland
- Leuke, blije collega’s
- Een gezellige personeelsvereniging
- Korting op artikelen die we verkopen


Solliciteren:
We nodigen je van harte uit om te solliciteren. Je kunt jouw CV, het liefst voorzien van pasfoto mailen naar: solliciteren@zoetermeer.intratuin.nl of solliciteer online.


 


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Lees meer Lees minder

Medewerker Tuincafé m/v 24 uur

Zoetermeer

Wegens uitbreiding van ons team zoeken wij een nieuwe collega. Wil jij bij een gezellig bedrijf in de horeca werken zonder de late uurtjes? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie.


Dit doe jij: • Je assisteert bij de bereiding van diverse producten zoals salades, sappen en broodjes.

 • Je helpt onze klanten aan de counter met de verkoop van koffie, thee en dergelijke.

 • De verse producten zien er onder jouw verantwoordelijkheid picobello uit;Dit ben jij: • Je hebt minimaal een afgeronde relevante MBO opleiding;

 • Je hebt bij voorkeur enige ervaring met de horeca branche;

 • Met een brede glimlach adviseer en inspireer je de mensen om je heen;

 • Het is iedere keer weer een feestje om door jou geholpen te worden;

 • Je denkt in kansen en oplossingen;

 • Je bent beschikbaar op dinsdag, woensdag en vrijdag, feestdagen en soms een variabele weekenddag

 • Je bent 24 uur beschikbaar (binnen de openingstijden van de winkel word je ingeroosterd).


Dit krijg je van ons: • Een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent;

 • Een leuk team waar er écht wordt samengewerkt;

 • Een baan in een natuurlijke en gezonde omgeving;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je ’s avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert. En het leuke daarvan is: je kunt deze zelf bereiden.

 • Marktconform salaris volgens cao ‘Sport, Fashion & Lifestyle’;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel.


Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden! Dus ben jij de enthousiaste horeca man of vrouw die wij zoeken? Stuur dan jouw cv met (pas)foto en korte motivatie in via onderstaande button. Je ontvangt dan binnen twee weken een reactie van ons. 


Lees meer Lees minder

Medewerker dierenafdeling (32-38 uur)

Zoetermeer

Voor de dierenafdeling in Zoetermeer zijn wij opzoek naar een leuke collega met als specialisme; aquaria.
Heb je die kennis? Lees dan verder!


Dit zoeken wij: • Jij bent een echte kenner van tropische vissen en aquaria

 • Jij bent een goede allrounder, want je zult op de gehele afdeling ingezet worden

 • Jij hebt bij voorkeur ervaring in het werken bij een dierenspeciaalzaak of op een dierenafdeling

 • Kunt onze klanten adviseren met een brede glimlach

 • Bent representatief

 • Bruist van energie en bent collegiaal

 • Bent minimaal 32 uur beschikbaar (waarvan een koopavond en een wisselende weekenddag)


Dit krijg je van ons: • Een veelzijdige baan waar jij jouw kennis goed kunt benutten

 • Een werkplek in een gemotiveerd team

 • Korting op alle producten die wij verkopen

 • Marktconform salaris

 • Een maaltijd als je op koopavond moet werken

 • Ruimte voor jouw inbreng

 • Kortom: een super leuke baan!


Solliciteren:
Is dit wat je zoekt? En heb je ook de kennis die wij vragen? Solliciteren kan via onderstaande button!
Vergeet dan niet jouw CV en foto mee te sturen.


(Bij onze selectieprocedure zal gebruik worden gemaakt van een werkgerelateerde persoonlijkheids-analyse (PPA) van Thomas International.)


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Lees meer Lees minder

Verkooptalent potten & trends

Zoetermeer

Wil jij een afdeling runnen en verantwoordelijkheden kunnen nemen? Heb je interesse in tuintrends  buitenpotten en groen? Ben je fulltime beschikbaar? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie.


 


Taken


Je bent verantwoordelijk voor de presentatie, onderhoud, verkoop en de continuïteit van jouw afdeling. Je anticipeert op seizoenen en tuintrends. Je bent een klantadviseur in hart en nieren.

Profiel


Je hebt een afgeronde MBO opleiding, bijvoorbeeld als verkoopspecialist. Je houdt van uitdagingen en vernieuwing.


Inzetbaarheid


Wij zijn het hele jaar op zondag geopend, je werkt dus wekelijks een weekenddag. Daarnaast vragen wij ook beschikbaarheid op feestdagen.


Wij bieden


Ruimte om deze leuke baan vorm te geven en de afdeling verder te ontwikkelen.


Reageren


Stuur jouw sollicitatie met motivatiebrief en CV met pasfoto naar solliciteren@zoetermeer.intratuin.nl


 


 
Lees meer Lees minder