• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Intratuin Zoetermeer

Intratuin Zoetermeer

Intratuin Zoetermeer is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Zoetermeer.Peter de Heij & Dave van Luijken
Peter de Heij & Dave van LuijkenBedrijfsleiders Intratuin Zoetermeer

Faciliteiten

 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Verhuur aanhangwagen en/of busje Verhuur aanhangwagen en/of busje
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Zoetermeer
Voorweg 192
2716 NK Zoetermeer
079-3515551

info@zoetermeer.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden
Koningsdag 27-04-2018 09:30 - 17:00

Laatste nieuws

JOUW TUINSET GRATIS THUISBEZORGD

JOUW TUINSET GRATIS THUISBEZORGD

Onze afdeling tuinmeubelen is compleet vernieuwd en groter dan nooit tevoren! Kom genieten van onze uitgebreide en trendy collectie tuin-, lounge- en diningsets. En wist je dat wij vrijwel altijd uit voorraad leveren én het (in de regio) gratis bij je thuis bezorgen? Vraag onze medewerkers gerust naar de mogelijkheden en/of de voorwaarden. Zij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze!

Lees meer Lees minder
ONZE HIGH TEA IS VERNIEUWD!

ONZE HIGH TEA IS VERNIEUWD!

Wij hebben onze high tea een flinke upgrade gegeven! Zo hebben we compleet vernieuwde recepten, nieuwe soorten verse thee en zelfs ons servies is helemaal gloedjenieuw. Hoog tijd dus om snel een te komen proeven in ons gezellige tuincafé.


Onze vernieuwde hight tea bestaat uit diverse zoetigheden: • Kleine crumble;

 • Mini muffin;

 • Chocolade canneloni gevuld met tartufo;

 • Huisgemaakte kokosmakronen;

 • Yoghurt met chiazaad en couli;

 • Bladerdeeghapjes gevuld met slagroom.


Uiteraard hebben wij ook diverse smakelijke hartigheden voor jullie: • Vers gebakken mini broodjes met tapenade;

 • Diverse huisgemaakte spreads en salades;

 • Dagverse soep;

 • Rauwkost met hummus;

 • Pasteitje met soepstengels.


En natuurlijk hoort hier nog een belangrijk element bij: verse kruidenthee óf de mogelijkheid om zelf je thee samen te stellen. Puur genieten dus!


Je kunt alle dagen van de week bij ons een high tea reserveren en het kost €15,95 per persoon. Wij willen je vragen om twee dagen van tevoren te reserveren, zodat wij een mooi plekje voor je kunnen reserveren.
Mochten er dieetwensen of allergieen zijn, dan horen we dat uiteraard ook graag minimaal twee dagen van tevoren.


Enthousiast geworden en zin in een heerlijk middagje? Reserveer dan een tafeltje via onze servicebalie: 079-3515551. Tot snel!

Lees meer Lees minder
GRASZODEN WEER VERKRIJGBAAR!

GRASZODEN WEER VERKRIJGBAAR!

Vanaf nu leveren wij weer graszoden! Dit is een hele makkelijke manier om gelijk een mooi grasveld in je tuin te krijgen. Je rolt de graszoden uit en je hebt direct een mooi groen grasveld waar de buren jaloers op zijn.


De graszoden van Intratuin Zoetermeer zijn van zeer hoge kwaliteit en worden speciaal gekweekt voor een langdurige en stevige grasmat.


SPEELGAZON (kan tegen een stootje!)


Het ideale speelgazon of zonneweide is een grasvlakte dat frisgroen oogt, probleemloos een flinke belasting kan verdragen en uitnodigt tot het ontplooien van de meest uiteenlopende recreatieve activiteiten. Het speelgras is ideaal voor kinderen en huisdieren.


Afmetingen: 40 x 250 cm.


Prijs per rol (1 m²): €2,99
Vanaf 60 m² € 2,79 per m²


De graszoden zijn te bestellen bij onze servicebalie. Mocht je hier verder nog vragen over hebben of je wilt direct graszoden bestellen, bel dan even met een van onze medewerkers van de servicebalie: 079-3515551.

Lees meer Lees minder
KOM GEZELLIG ONTBIJTEN!

KOM GEZELLIG ONTBIJTEN!

Want bij ons kun je heerlijk genieten van een ontbijtje voor slechts €2,95! Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09:30 en 11:00 uur en op zaterdag zelfs vanaf 09:00 uur. Wat krijg je zoals voor deze prijs? Een heerlijk pistoletje, een gekookt eitje, ham, kaas, jam én een verse jus d'orange! 

Kom je snel proeven? Dan zorgen wij er met alle liefde voor dat jij met een goedgevulde maag de dag tegemoet gaat! 

Lees meer Lees minder
MAKKELIJKE MOESTUIN

MAKKELIJKE MOESTUIN

Hoe leuk is het om piepkleine zaadjes uit te zien groeien tot grote, eetbare planten? Straks heb jij heerlijke zelfgekweekte groentes op tafel staan.


Veel mensen denken vaak dat een moestuin veel werk is. Dat je er veel ruimte voor nodig hebt, uren moet spitten, onkruid wieden, slepen met meststoffen en veel duur gereedschap moet aanschaffen. En dat je veel van grond en plantjes moet weten om een goed resultaat te krijgen.


Met de Makkelijke Moestuin kun je gewoon in je achtertuin of op je balkon een prachtig klein moestuintje hebben! Door het heel slim te gebruiken, geeft dat moestuintje je een groot deel van het jaar een overvloed aan verschillende heerlijke groentes. En het mooiste is dat het onderhoud daarvan je maar vijf minuutjes per dag kost!


Tuinieren op de Makkelijke Moestuin manier is een slimme en makkelijke manier van groente kweken die enorm veel oplevert. Terwijl je maar heel weinig ruimte nodig hebt. Het grote verschil met een normale moestuin is dat je kleine bakken gebruikt (meestal 1.20 x 1.20 meter). Die bakken staan bovenop je bestaande grond, tegels of grasveld en vul je met Makkelijke Moestuinmix: die maak je zelf of koop je kant-en-klaar.


Deze Makkelijke Moestuinmix heeft alles in zich wat planten nodig hebben: het bevat natuurlijk voeding, blijft lekker rul en houdt goed vocht vast. Het mooie is dat deze aardemix geschikt is voor al je groentes (en kruiden en bloemen). En ook nog eens super duurzaam: je kan de mix jaar-in-jaar-uit in de bakken laten zitten. Af en toe compost toevoegen is voldoende. Geen gedoe met meststoffen dus, of elk jaar nieuwe potgrond.


De Makkelijke Moestuin artikelen zijn verkrijgbaar bij Intratuin Pijnacker. Voor meer informatie en tips kun je kijken op www.makkelijkemoestuin.nl. Succes!

Lees meer Lees minder
WATERVRIENDELIJKE TUIN

WATERVRIENDELIJKE TUIN

In Nederland vallen steeds vaker extremere regenbuien. Doordat er steeds meer gebouwd en bestraat wordt kan al dat regenwater niet meer weg. Dit leidt tot steeds meer wateroverlast en schade. Met een paar slimme oplossingen kun je helpen het regenwater makkelijker af te voeren of zelfs te benutten in je tuin.


Een voorbeeld van zo'n oplossing is een regenton. Met een regenton vang je makkelijk en gratis regenwater op waarmee je de planten in de tuin water kunt geven. Dit scheelt kostbaar drinkwater en het regenwater verdwijnt niet in het overbelaste riool. Regenwater is ook nog eens beter voor de planten!


In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment scherp geprijsde regentonnen! Onze collega's helpen je graag!

Lees meer Lees minder
OPTIMAAL GENIETEN VAN HORTENSIA'S

OPTIMAAL GENIETEN VAN HORTENSIA'S

Een succesvolle groeistart wordt bepaald door de juiste grond. Je kan de Hortensia's het beste aanplanten in DCM Ecoterra® Heide, Hortensia. Deze grond bevat de juiste grondstoffen en turf met een verzurende werking waardoor de bloemen zich kiplekker zullen voelen en volop kunnen groeien en bloeien. Bij aanplant in de volle grond gebruik je DCM vivimus® Heide, Rhodo & alle zuurminnende planten.


Wist je dat de hoeveelheid bloemknoppen ook wordt bepaald door de voeding die je geeft? Hoeveel bloemknoppen er worden aangemaakt wordt namelijk mede bepaald door de wortelgroei onder de grond. Want wat er daar gebeurd zie je dubbel en dwars terug boven de grond. En voor die goede wortelontwikkeling is voeding met fosfor essentieel, want die stimuleert de wortelgroei. Kalium in de voeding zorgt enerzijds voor stevige planten en bloemknoppen, die je zelfs kunt inknijpen en anderzijds voor diepe, felle en intense kleuren. Uiteindelijk kan je plant ook niet zonder stikstof, want die is nodig voor een goede groei! Geef je Hortensia daarom nu DCM meststof Rhodo, Hortensia, Azalea zodat je straks geniet van veel meer bloemknoppen. Als bonus hebben de Hortensia's dan ook nog eens veel intensere kleuren. Deze speciale voeding heeft bovendien een verzurende werking en bevat ijzer en magnesium wat het blad diepgroen laat stralen.  Heb je blauwe Hortensia's die je blauw wilt houden of weer blauw wilt krijgen, kies dan voor DCM meststof Hortensia met blauwmaker.


Snoeitip: Niet elke Hortensia moet je hetzelfde knippen. De meeste Hortensia's groeien namelijk op 2 jarig hout en moet je nooit helemaal kortwieken. Wanneer je alles kortwiekt zullen er dit jaar dan namelijk geen nieuwe bloemen groeien. Snoei daarom slechts 1/3 per jaar zodat je een mooie volle struik behoudt. Een pluimhortensia daar in tegen groeit op eenjarig hout. Die kan je dus helemaal terugsnoeien. Kijk dus even na welke Hortensia's je hebt en of die groeit op 1 jarig of 2 jarig hout

Lees meer Lees minder
BENEGAS LIGHT

BENEGAS LIGHT

Bij ons kun je terecht voor het omwisselen of inleveren van een Benegas gasfles.


Wij verkopen de gasfles in 3 maten: • 5 kg         € 21,95

 • 7,5 kg      € 29,95

 • 10 kg       € 38,95


Voor de gasfles betaal je eenmalig € 55,- borg, ongeacht welke maat fles je hebt gekozen.


Uiteraard ontvang je de borg weer terug zodra je de gasfles weer bij ons inlevert.


Lichtgewicht
Tot 50% minder gewicht, dubbel plezier. Ten opzichte van een stalen gasfles met vergelijkbare inhoudsmaat leveren de 5, 7,5 en10 kg BeneGas Light een gewichtsbesparing op variërend van 2,5 tot 10,5 kg. 


Inhoud zichtbaar
Dankzij de transparantie van de lichtgewicht kunststof constructie van de BeneGas Light is eenvoudig 'af te lezen' hoeveel propaangas er nog in de gasfles zit. Zo kom je dus nooit zonder gas te zitten.


Voor meer informatie of vragen kun je terecht op onze barbecue afdeling.

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

WORKSHOP

WORKSHOP

28 APRIL | Op zaterdag 28 april maken we een hangende kruidentuin! We gaan aan de slag met verschillende soorten touw, terracotta potjes, verf, een hoop kwasten en natuurlijk als kers op de taart: de kruidenplantjes!


De kosten zijn €15,- inclusief alle materialen en een hapje en een drankje. De workshop wordt gegeven op drie verschillende tijden:
- 11:00 uur;
- 13:00 uur en
- 15:00 uur.Wil je graag meedoen? Reserveer dan nu een plekje bij onze servicebalie in de winkel, via Facebook chat of telefonisch: 079-3515551. We hopen je te zien op zaterdag 28 april!


Lees meer Lees minder
BBQ DEMONSTRATIES

BBQ DEMONSTRATIES

28 APRIL & 12 MEI | Ook dit jaar gaan we weer vlammen op de BBQ! Met heel veel plezier laten wij je zien én proeven hoe je écht lekkere gerechten maakt op de barbecue met handige tips, tricks en tools. De demonstraties worden gegeven door onze eigen grillmaster Jamie en vinden plaats op:


GRILLMASTER JAMIE 
--> zaterdag 28 april
--> zaterdag 12 mei


We hopen je te zien tijdens onze onweerstaanbaar lekkere bbq-demonstraties in de winkel!

Lees meer Lees minder
DIERENFOTOGRAAF

DIERENFOTOGRAAF

21 APRIL | Heb jij altijd al een leuke foto willen hebben van jouw beste maatje? Of misschien wel samen met jouw kind(eren)? Kom dan op zaterdag 21 april bij ons langs want dan is dierenfotografe Roelie aanwezig om een mooie professionele foto te maken!De foto's zijn een aantal dagen later te downloaden via onze FB-pagina en mocht je ze graag af willen drukken, dan kun je vervolgens contact opnemen met onze fotografe. Zij denkt graag met je mee over verschillende print opties en helpt je aan een afbeelding met hoge resolutie.


WINACTIE --> Zodra alle foto's in een album op Facebook zijn geplaatst, gaat de winactie van start. Iedereen krijgt tot donderdag 4 mei de tijd om zoveel mogelijk likes te verzamelen voor zijn of haar foto. De drie foto's met de meeste likes, krijgen van ons een verrassingspakket!


Wij hopen jou en je beste vriendje te zien op de 21e!
Lees meer Lees minder
VOGELSPINNEN & REUZENSLAKKEN

VOGELSPINNEN & REUZENSLAKKEN

28 APRIL | Ben jij een echte durfal en heb je altijd al eens een vogelspin of reuzenslak willen aaien?


Kom dan op zaterdag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur naar Intratuin Zoetermeer! Arachno-Corner is namelijk weer bij ons in de winkel met vele soorten spinnen, slangen, slakken en nog veel meer.


Wie durft?

Lees meer Lees minder

Hulpkracht tuinmeubelen 5-10 uur

Zoetermeer

Op zoek naar een gezellige weekendbaan? Voor de afdeling tuinmeubelen zijn wij op zoek naar een hulpkracht. Een vrouw of man die écht klaarstaat voor onze klanten.  


Dit doe je: • Je adviseert onze klanten;

 • Je assisteert bij de bevoorrading van de winkel;

 • Je verleent service met een grote glimlach;

 • Je zorgt ervoor dat jouw afdeling tip top uitziet.


Dit ben jij: • Je bent beschikbaar op een wisselende weekenddag en op een koopavond;

 • Je bent een leuke, gezellige en behulpzame collega;

 • Je bent representatief;

 • Het verkopen zit in je bloed.


Dit krijg je van ons: • Een gezellig team waar écht wordt samengewerkt;

 • Salaris conform CAO fashion, sport en lifestyle;

 • Een onwijs leuke plek om meer te leren van de tuinmeubelen

 • Korting op producten die we verkopen.


Reageren:


Je kunt online reageren, vergeet niet jouw CV met pasfoto mee te sturen.

Lees meer Lees minder

Hulpkracht tuincafé (5-10 uur)

Zoetermeer

Voor het tuincafé in Zoetermeer zijn we opzoek naar een hulpkracht die op de koopavond (donderdag- of vrijdagavond) en in weekenddagen ons team komt versterken.


Dit doe je: • Je assisteert bij de bereiding van diverse producten zoals salades, sappen en broodjes;

 • Je helpt onze klanten aan de counter met de verkoop van koffie, thee en dergelijke;

 • Je verleent service met een grote glimlach;

 • Je zorgt ervoor dat het tuincafé er tip top uitziet.


Dit ben jij: • Je bent beschikbaar op donderdag- of vrijdagavond (18.00-21.00 uur) en een wisselende weekenddag;

 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de horeca branche (of je vindt het gewoon ontzettend leuk);

 • Je bent een leuke, gezellige en behulpzame collega;

 • Je bent representatief.


Dit krijg je van ons: • Een gezellig team waar écht wordt samengewerkt;

 • Salaris conform CAO fashion, sport en lifestyle;

 • Een onwijs leuke plek om meer ervaring op te doen in de horeca;

 • Kortingen op producten die we verkopen.


Solliciteren: Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? En ben je beschikbaar op de dagen die wij vragen? Solliciteer dan via onderstaande button en vergeet niet je CV voorzien van pasfoto mee te sturen.

Lees meer Lees minder

Bezorger / chauffeur (16 uur)

Zoetermeer

Voor onze vestiging in Zoetermeer zijn we opzoek naar een tijdelijke representatieve, vriendelijk medewerker die bestellingen aan huis kan bezorgen.
Het gaat om de periode april t/m juni.


Dit ben jij: • Je bent representatief;

 • Je bent klantvriendelijk;

 • Je vindt het leuk om veel onderweg te zijn;

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs (B is voldoende);

 • Je bent beschikbaar voor 16 tot 24 uur op woensdag, vrijdag en zaterdag;

 • Je bent volledig beschikbaar vanaf april t/m eind juni (dus geen geplande vakanties in deze periode).


Dit krijg je van ons: • Een leuke tijdelijke baan met zelfstandigheid;

 • Salaris volgens CAO Fashion, Sport en Lifestyle;

 • 20% korting op de meeste artikelen die wij verkopen.


Solliciteren:
Lijkt het jou leuk om ons de komende maanden te ondersteunen?
Solliciteer dan via de online button. Vergeet niet jouw CV en pasfoto mee te sturen.

Lees meer Lees minder

Hulpkracht buitengroen (5-10 uur)

Zoetermeer

Dit doe jij: • Jij zorgt ervoor dat de afdeling er picobello uitziet;

 • Jij adviseert en inspireert onze klanten als het gaat om buitengroen;

 • Jij zorgt ervoor dat de vakken goed gevuld blijven;

 • Jij helpt bji het onderhoud van het groen op jouw afdeling.


Dit ben jij: • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;

 • Je hebt kennis van groen of je vindt het leuk om die kennis op te doen;

 • Jij steekt graag de handen uit de mouwen;

 • Je bent beschikbaar op een koopavond (do of vrij), en een variabele weekenddag.


Dit krijg je van ons: • Een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent;

 • Een leuk team waar er écht wordt samengewerkt;

 • Een baan in een natuurlijke en gezonde omgeving wat goed te combineren valt met school of studie;

 • Marktconform salaris volgens cao  ‘Sport, Fashion & Lifestyle’;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel.


Solliciteren: 
Ben jij de hulpkracht die wij zoeken? Stuur dan jouw cv met (pas)foto en korte motivatie in via onderstaande button.

Lees meer Lees minder

Salarisadministrateur (15 uur)

Zoetermeer

Op zoek naar een functie binnen de dynamiek van een familiebedrijf met 450 medewerkers waarbij je veel uitdaging treft en pragmatisch en oplossingsgericht dient te werken?


 


Intratuin Zoetermeer zoekt een


Salarisadministrateur
(15 uur per week, standplaats Zoetermeer)


Wat je doet:
Als salarisadministrateur voor de vestigingen Zoetermeer, Pijnacker, Zuidplas en Rhoon verzorg jij de lonen van onze medewerkers inclusief de aangifte van de loonheffing en pensioen. Je bent hèt aanspreekpunt voor alle loon gerelateerde vragen en je weet als geen ander wat er speelt binnen de (fiscale) wetgeving. Daarnaast verzorg je diverse rapportages en verricht je andere administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Je bent pragmatisch, hebt oog voor detail en je weet het hoofd koel te houden als de deadline nadert.


Wie je bent:
Ben jij iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat en wil je graag op operationeel vlak aan de slag gaan? Beschik je bovendien over de volgende eigenschappen: • MBO-4 diploma, bijvoorbeeld MBO bedrijfsadministratie;

 • Bij voorkeur praktijkdiploma loonadministratie;

 • Een aantal jaren werkervaring als salarisadministrateur;

 • Doortastend en integer;

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

 • Minimaal 3 dagen per week beschikbaar.


Wat wij bieden • Een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent;

 • Een leuk team waar er écht wordt samengewerkt;

 • Een functie waar jij jouw kennis en vaardigheden goed kunt benutten;

 • Flexibele werktijden;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel;

 • Een grote kans om na 2 jaar een vast contract te krijgen (wij geven na 2 jaar namelijk aan 95% van onze parttime en fulltime medewerkers een vast contract).


Kort gezegd: een leuker bedrijf om voor te werken, ga je niet vinden.


Solliciteren:
Je kunt online reageren. Vergeet niet jouw CV met pasfoto mee te sturen. 


Een Persoonlijke Profiel Analyse van Thomas International zal onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.


 


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

Lees meer Lees minder

Teamleider Groen & Interieur (38 uur)

Zoetermeer

Er staat voor 2018 een groots project op de planning, namelijk de samensmelting van de afdelingen kamerplanten, potterie & interieur! Deze productgroepen zullen we vanaf nu nog meer met elkaar verbinden en dat betekent dat we prachtige presentaties zullen maken met meubels, interieuraccessoires én heel veel groen. Dit mooie project vraagt om een creatieve leider die samen met het team zorgt voor een nóg betere beleving voor onze klanten. Je maakt dus vanaf het begin onderdeel uit van deze denktank en bent direct betrokken bij verbouwings- en vernieuwingsplannen.


Dit doe jij: • Onder jouw verantwoordelijkheid worden de afdelingen interieur, kamerplanten en potterie op creatieve wijze gecombineerd;

 • Jij bent dé gastheer/gastvrouw van de afdeling en hebt een voorbeeldfunctie voor alle collega’s;

 • Blije klanten is altijd jouw einddoel;

 • Jij bent eindverantwoordelijk voor de voorraad, verzorging en presentatie van jouw afdeling;

 • Je denkt creatief mee over mogelijke verbeteringen;

 • Jij coacht, begeleid en inspireert jouw team om samen tot successen te komen;

 • Jij bent onderdeel van de denktank en bent betrokken bij verbouwings- en vernieuwingsplannen;

 • Je overlegt vaak met andere Teamleiders om zo kennis met elkaar te delen.


 


Dit ben jij: • Je hebt aantoonbare kennis van groen;

 • Je hebt minimaal een MBO-4 werk en denkniveau

 • Jij steekt graag jouw handen uit de mouwen en neemt anderen mee in jouw enthousiasme;

 • Je denkt in: ‘wij’ en ‘kansen en oplossingen’;

 • Met een brede glimlach adviseer en inspireer je de mensen om je heen;

 • Je bent commercieel en creatief tegelijk (creativiteit is belangrijker dan diploma’s);

 • Je bent beschikbaar op een koopavond (do of vrij), feestdagen en een variabele weekenddag.


Dit krijg je van ons: • Een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent;

 • Een leuk team waar er écht  wordt samengewerkt aan projecten;

 • Een baan in een natuurlijke en gezonde omgeving;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je ’s avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;

 • Marktconform salaris volgens cao ‘Sport, Fashion & Lifestyle’;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel.


Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden!


Dus stap jij nu in de denktank om samen met ons een prachtig project neer te zetten? Ben jij vooruitstrevend en heb je wel zin in een creatieve uitdaging? Stuur dan jouw cv met (pas)foto en korte motivatie in via onderstaande button. Je ontvangt dan binnen twee weken een reactie van ons.


 

Lees meer Lees minder

Hulpkracht kassa (5-10 uur)

Zoetermeer

Wat je doet:


Het correct afrekenen van de producten en service verlenen waar het kan. Dus even dat cadeautje inpakken of assisteren bij een klant die moeilijk ter been is. Daarnaast het opgeruimd houden van de afdeling.Ons team:


Het winkelteam waar je onderdeel van uitmaakt, bestaat uit ruim 100 collega’s. Iedereen werkt mee om onze klanten te helpen met het beste advies. Samen gaan we voor het hoogst haalbare resultaat.


Wij vragen: • Je bent vriendelijk, alert en representatief.

 • Je beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen.

 • Je bent in het weekend beschikbaar (de zaterdag en zondag wisselen elkaar af) en regelmatig een koopavond.


Wij bieden:


Werken bij een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen. • Marktconform salaris.

 • Een baan bij 1 van de mooiste tuincentra van Nederland.

 • Leuke, blije collega’s.

 • Een gezellige personeelsvereniging.


In verband met de arbeidstijdenwet gaat onze voorkeur uit naar kandidaten vanaf 16 jaar.


Solliciteren:


We nodigen je van harte uit om online te solliciteren. Laat in je motivatiebrief je skills blijken. Vergeet niet om een cv met foto van jezelf mee te sturen.


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Lees meer Lees minder

Hulpkracht magazijn (5-10 uur)

Zoetermeer

Zoek jij een gezellige weekendbaan? Gewoon no nonsens aanpakken in ons magazijn? Dan is dit jouw kans! Voor de vestiging Zoetermeer zijn wij opzoek naar een hulpkracht voor het magazijn 


Wat je doet:


Je zorgt voor een goede verwerking, opslag en doorstroming naar de winkel. Je bent medeverantwoordelijk voor de orde en netheid in de verwerkingsruimte, het magazijn en het bedrijfsterrein. Je draagt zorg voor het klaarzetten van de bestellingen.


Ons team:      


Het winkelteam waar je onderdeel van uitmaakt, bestaat uit ruim 100 collega’s. Iedereen werkt mee om onze klanten te helpen met het beste advies. Samen gaan we voor het hoogst haalbare resultaat.


Wie wij zoeken     


Jij bent representatief en je bent op vrijdagavond en een weekenddag beschikbaar (de zaterdag en zondag wisselen elkaar af).


Wij bieden: • Werken bij een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen

 • Ruimte voor jouw inbreng.

 • Marktconform salaris.

 • Een baan bij 1 van de mooiste tuincentra van Nederland.

 • Een actieve personeelsvereniging; dus zo af en toe bouwen we een gezellig feestje.

 • Korting op alle artikelen die we verkopen.


Solliciteren:
Je kunt online solliciteren,vergeet niet jouw cv met pasfoto mee te sturen.


Lees meer Lees minder

Hulpkracht buitenpotterie (5-10 uur)

Zoetermeer

Intratuin Zoetermeer zoekt een enthousiaste hulpkracht om op drukke momenten het team van de buitenpotterie te ondersteunen.


Dit doe jij: • Je bent mede verantwoordelijk voor de omzet van de buitentrend en buitenpotterie;

 • Je zorgt voor blije, stralende klanten;

 • Je bent, net als al je collega’s, het gezicht van de winkel;

 • Je zorgt ervoor dat de afdeling er tip top uitziet.
   Dit ben jij: • Je hebt oprechte interesse in het verkopen;

 • Je hebt ongekende skills op het gebied van contactuele eigenschappen;

 • Je bent in het weekend beschikbaar (de zaterdag en zondag wisselen elkaar af) en een koopavond;

 • De interesse en het vermogen om de producten van jouw afdeling snel te leren kennen.Wij bieden: • Een functie met veel diversiteit;

 • Een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent;

 • Ruimte voor jouw commercialiteit en creativiteit;

 • Als je ’s avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;

 • Marktconform salaris volgens cao 'Fashion, Sport & Lifestyle';

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel.


Solliciteren:
We nodigen je van harte uit om online te solliciteren. Vergeet niet jouw CV en pasfoto te uploaden.


     ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Lees meer Lees minder

Medewerker dierenafdeling (32-38 uur)

Zoetermeer

Voor de dierenafdeling in Zoetermeer zijn wij opzoek naar een leuke collega met als specialisme; aquaria.
Heb je die kennis? Lees dan verder!


Dit zoeken wij: • Jij bent een echte kenner van tropische vissen en aquaria

 • Jij bent een goede allrounder, want je zult op de gehele afdeling ingezet worden

 • Jij hebt bij voorkeur ervaring in het werken bij een dierenspeciaalzaak of op een dierenafdeling

 • Kunt onze klanten adviseren met een brede glimlach

 • Bent representatief

 • Bruist van energie en bent collegiaal

 • Bent minimaal 32 uur beschikbaar (waarvan een koopavond en een wisselende weekenddag)


Dit krijg je van ons: • Een veelzijdige baan waar jij jouw kennis goed kunt benutten

 • Een werkplek in een gemotiveerd team

 • Korting op alle producten die wij verkopen

 • Marktconform salaris

 • Een maaltijd als je op koopavond moet werken

 • Ruimte voor jouw inbreng

 • Kortom: een super leuke baan!


Solliciteren:
Is dit wat je zoekt? En heb je ook de kennis die wij vragen? Solliciteren kan via onderstaande button!
Vergeet dan niet jouw CV en foto mee te sturen.


(Bij onze selectieprocedure zal gebruik worden gemaakt van een werkgerelateerde persoonlijkheids-analyse (PPA) van Thomas International.)


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Lees meer Lees minder

Weekendhulp Tuinwinkel (5-10 uur)

Zoetermeer

Wat je doet: • Je bent mede verantwoordelijk voor de omzet van het gereedschap, verlichting en meststoffen;

 • Je zorgt voor blije stralende klanten;

 • Je zorgt ervoor dat de afdeling er tip top uitziet.


Jij bent: • Je hebt oprechte interesse in het verkopen;

 • Je bent representatief;

 • Je bent op een koopavond (donderdag- of vrijdag van 18.00-21.00 uur) en een wisselende weekenddag beschikbaar;

 • Je bent geïntereseerd in de producten van jouw afdeling en hebt het vermogen deze snel te leren kennen.


Wij bieden: • Marktconform salaris;

 • Een baan bij 1 van de mooiste tuincentra van Nederland;

 • Leuke, blije collega’s;

 • 20 procent korting op bijna alle producten die wij verkopen.


Solliciteren?
Dat kan via onderstaande button! Vergeet niet jouw CV en pasfoto te uploaden.


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Lees meer Lees minder

Hulpkracht Sfeer & Interieur (5-10 uur)

Zoetermeer

De functie


Voor de afdeling Sfeer en interieur zijn wij op zoek naar een creatieve en commerciële medewerker die een bijdrage wil leveren aan een inspirerende afdeling.


 


Inzetbaarheid


Je werkt 1 weekenddag, de ene week een zaterdag, de andere week een zondag. Daarnaast met regelmaat een koopavond.


 


Wij bieden


Een veelzijdige en afwisselende baan waardoor geen dag hetzelfde is. Een gezellige sfeer in ons vernieuwende familiebedrijf waar we ongedwongen met elkaar omgaan.


 


Jouw reactie


Jouw reactie kun je sturen naar: solliciteren@zoetermeer.intratuin.nl


Stuur jouw CV met pasfoto mee als bijlage. Indien je niet kunt voldoen aan de gewenste inzetbaarheid, kun je voor deze functie niet in aanmerking komen.


 


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Lees meer Lees minder