• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Nu gratis verzending bij online bestellen van tuinmeubelen en barbecues vanaf € 500
Intratuin Zoetermeer

Intratuin Zoetermeer

Intratuin Zoetermeer is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Zoetermeer.Peter de Heij & Dave van Luijken
Peter de Heij & Dave van LuijkenBedrijfsleiders Intratuin Zoetermeer

Faciliteiten

 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Verhuur aanhangwagen en/of busje Verhuur aanhangwagen en/of busje
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Zoetermeer
Voorweg 192
2716 NK Zoetermeer
079-3515551

info@zoetermeer.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Laatste nieuws

ZWEMBAD IN EIGEN TUIN!

ZWEMBAD IN EIGEN TUIN!

Wat is er nu leuker én verfrissender dan een duik in jouw eigen zwembad in de tuin? Bij ons vind je veel verschillende soorten zwembaden, voor kinderen én volwassenen. Daarnaast hebben wij ook alle benodigde onderhoudsattributen, schoonmaakmiddelen en luchtpompen. Onze medewerkers hebben veel kennis over het (onder)houden van zwembaden, dus kom vooral langs en stel al jouw vragen!

lees meer lees minder
JOUW TUINSET GRATIS THUISBEZORGD

JOUW TUINSET GRATIS THUISBEZORGD

Onze afdeling tuinmeubelen is compleet vernieuwd en groter dan nooit tevoren! Kom genieten van onze uitgebreide en trendy collectie tuin-, lounge- en diningsets. En wist je dat wij vrijwel altijd uit voorraad leveren én het (in de regio) gratis bij je thuis bezorgen? Vraag onze medewerkers gerust naar de mogelijkheden en/of de voorwaarden. Zij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze!

lees meer lees minder
ONZE HIGH TEA IS VERNIEUWD!

ONZE HIGH TEA IS VERNIEUWD!

Wij hebben onze high tea een flinke upgrade gegeven! Zo hebben we compleet vernieuwde recepten, nieuwe soorten verse thee en zelfs ons servies is helemaal gloedjenieuw. Hoog tijd dus om snel een te komen proeven in ons gezellige tuincafé.


Onze vernieuwde hight tea bestaat uit diverse zoetigheden: • Kleine crumble;

 • Mini muffin;

 • Chocolade canneloni gevuld met tartufo;

 • Huisgemaakte kokosmakronen;

 • Yoghurt met chiazaad en couli;

 • Bladerdeeghapjes gevuld met slagroom.


Uiteraard hebben wij ook diverse smakelijke hartigheden voor jullie: • Vers gebakken mini broodjes met tapenade;

 • Diverse huisgemaakte spreads en salades;

 • Dagverse soep;

 • Rauwkost met hummus;

 • Pasteitje met soepstengels.


En natuurlijk hoort hier nog een belangrijk element bij: verse kruidenthee óf de mogelijkheid om zelf je thee samen te stellen. Puur genieten dus!


Je kunt alle dagen van de week bij ons een high tea reserveren en het kost €15,95 per persoon. Wij willen je vragen om twee dagen van tevoren te reserveren, zodat wij een mooi plekje voor je kunnen reserveren.
Mochten er dieetwensen of allergieen zijn, dan horen we dat uiteraard ook graag minimaal twee dagen van tevoren.


Enthousiast geworden en zin in een heerlijk middagje? Reserveer dan een tafeltje via onze servicebalie: 079-3515551. Tot snel!

lees meer lees minder
GRASZODEN WEER VERKRIJGBAAR!

GRASZODEN WEER VERKRIJGBAAR!

Vanaf nu leveren wij weer graszoden! Dit is een hele makkelijke manier om gelijk een mooi grasveld in je tuin te krijgen. Je rolt de graszoden uit en je hebt direct een mooi groen grasveld waar de buren jaloers op zijn.


De graszoden van Intratuin Zoetermeer zijn van zeer hoge kwaliteit en worden speciaal gekweekt voor een langdurige en stevige grasmat.


SPEELGAZON (kan tegen een stootje!)


Het ideale speelgazon of zonneweide is een grasvlakte dat frisgroen oogt, probleemloos een flinke belasting kan verdragen en uitnodigt tot het ontplooien van de meest uiteenlopende recreatieve activiteiten. Het speelgras is ideaal voor kinderen en huisdieren.


Afmetingen: 40 x 250 cm.


Prijs per rol (1 m²): €2,99 (Let op: dit is de prijs wanneer je vóóraf bestelt*)


De graszoden zijn te bestellen bij onze servicebalie. Mocht je hier verder nog vragen over hebben of je wilt direct graszoden bestellen, bel dan even met een van onze medewerkers van de servicebalie: 079-3515551.


*Wanneer je de graszoden vooraf bestelt, betaal je €2,99 per m2. Graszoden die niet vooraf besteld worden, kosten €3,49 per m2. Wij bestellen namelijk graag het precieze aantal graszoden, om verspilling tegen te gaan. Daarnaast moeten de rollen ook verzorgd worden en gaan we daarom graag uit van het juiste aantal. 

lees meer lees minder
KOM GEZELLIG ONTBIJTEN!

KOM GEZELLIG ONTBIJTEN!

Want bij ons kun je heerlijk genieten van een ontbijtje voor slechts €2,95! Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09:30 en 11:00 uur en op zaterdag zelfs vanaf 09:00 uur. Wat krijg je zoals voor deze prijs? Een heerlijk pistoletje, een gekookt eitje, ham, kaas, jam én een lekker kopje koffie of thee! 

Kom je snel proeven? Dan zorgen wij er met alle liefde voor dat jij met een goedgevulde maag de dag tegemoet gaat! 

lees meer lees minder
WATERVRIENDELIJKE TUIN

WATERVRIENDELIJKE TUIN

In Nederland vallen steeds vaker extremere regenbuien. Doordat er steeds meer gebouwd en bestraat wordt kan al dat regenwater niet meer weg. Dit leidt tot steeds meer wateroverlast en schade. Met een paar slimme oplossingen kun je helpen het regenwater makkelijker af te voeren of zelfs te benutten in je tuin.


Een voorbeeld van zo'n oplossing is een regenton. Met een regenton vang je makkelijk en gratis regenwater op waarmee je de planten in de tuin water kunt geven. Dit scheelt kostbaar drinkwater en het regenwater verdwijnt niet in het overbelaste riool. Regenwater is ook nog eens beter voor de planten!


In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment scherp geprijsde regentonnen! Onze collega's helpen je graag!

lees meer lees minder
OPTIMAAL GENIETEN VAN HORTENSIA'S

OPTIMAAL GENIETEN VAN HORTENSIA'S

Een succesvolle groeistart wordt bepaald door de juiste grond. Je kan de Hortensia's het beste aanplanten in DCM Ecoterra® Heide, Hortensia. Deze grond bevat de juiste grondstoffen en turf met een verzurende werking waardoor de bloemen zich kiplekker zullen voelen en volop kunnen groeien en bloeien. Bij aanplant in de volle grond gebruik je DCM vivimus® Heide, Rhodo & alle zuurminnende planten.


Wist je dat de hoeveelheid bloemknoppen ook wordt bepaald door de voeding die je geeft? Hoeveel bloemknoppen er worden aangemaakt wordt namelijk mede bepaald door de wortelgroei onder de grond. Want wat er daar gebeurd zie je dubbel en dwars terug boven de grond. En voor die goede wortelontwikkeling is voeding met fosfor essentieel, want die stimuleert de wortelgroei. Kalium in de voeding zorgt enerzijds voor stevige planten en bloemknoppen, die je zelfs kunt inknijpen en anderzijds voor diepe, felle en intense kleuren. Uiteindelijk kan je plant ook niet zonder stikstof, want die is nodig voor een goede groei! Geef je Hortensia daarom nu DCM meststof Rhodo, Hortensia, Azalea zodat je straks geniet van veel meer bloemknoppen. Als bonus hebben de Hortensia's dan ook nog eens veel intensere kleuren. Deze speciale voeding heeft bovendien een verzurende werking en bevat ijzer en magnesium wat het blad diepgroen laat stralen.  Heb je blauwe Hortensia's die je blauw wilt houden of weer blauw wilt krijgen, kies dan voor DCM meststof Hortensia met blauwmaker.


Snoeitip: Niet elke Hortensia moet je hetzelfde knippen. De meeste Hortensia's groeien namelijk op 2 jarig hout en moet je nooit helemaal kortwieken. Wanneer je alles kortwiekt zullen er dit jaar dan namelijk geen nieuwe bloemen groeien. Snoei daarom slechts 1/3 per jaar zodat je een mooie volle struik behoudt. Een pluimhortensia daar in tegen groeit op eenjarig hout. Die kan je dus helemaal terugsnoeien. Kijk dus even na welke Hortensia's je hebt en of die groeit op 1 jarig of 2 jarig hout

lees meer lees minder
BENEGAS LIGHT

BENEGAS LIGHT

Bij ons kun je terecht voor het omwisselen of inleveren van een Benegas gasfles.


Wij verkopen de gasfles in 3 maten: • 5 kg         € 21,95

 • 7,5 kg      € 29,95

 • 10 kg       € 38,95


Voor de gasfles betaal je eenmalig € 55,- borg, ongeacht welke maat fles je hebt gekozen.


Uiteraard ontvang je de borg weer terug zodra je de gasfles weer bij ons inlevert. Dit werkt als volgt:


- Bij aanschaf van de gasfles krijg je van ons een code mee.
- Vul de code zo snel mogelijk in op de website van Benegas.
- Je ontvangt vervolgens een statiegeldbewijs per mail. Print deze uit of sla de code ergens op op de computer. 
- Wanneer je de gasfles definitief weer bij ons inlevert, dien je dit statiegeldbewijs mee te nemen.
- Wij controleren de fles en nemen hem in en zetten dan een stempel op het statiegeldbewijs.
- Dit statiegeldbewijs mag je vervolgens opsturen naar Benegas per post en zij storten het geld terug op jouw bankrekening. 


Lichtgewicht
Tot 50% minder gewicht, dubbel plezier. Ten opzichte van een stalen gasfles met vergelijkbare inhoudsmaat leveren de 5, 7,5 en10 kg BeneGas Light een gewichtsbesparing op variërend van 2,5 tot 10,5 kg. 


Inhoud zichtbaar
Dankzij de transparantie van de lichtgewicht kunststof constructie van de BeneGas Light is eenvoudig 'af te lezen' hoeveel propaangas er nog in de gasfles zit. Zo kom je dus nooit zonder gas te zitten.


Voor meer informatie of vragen kun je terecht op onze barbecue afdeling.

lees meer lees minder

Evenementen en workshops

KIDSWORKSHOP

KIDSWORKSHOP

25 JULI | Kom op woensdagmiddag je eigen kwal knutselen bij ons in de in winkel! Dit doen we van karton, vele kleuren lintjes, groene tillandsia, oogjes en nog veel meer. Meedoen kost €2,50 en is inclusief alle materialen, iets te drinken en wat lekkers.


We starten op drie verschillende tijden: 
- 13:00 uur;
- 14:30 uur en
- 16:00 uur.Wil je meedoen? Geef je dan nu op bij onze servicebalie in de winkel, via Facebook chat of telefonisch: 079-3515551.


lees meer lees minder

Verkoopmedewerker Hout en Bestrating 38 uur

Zoetermeer

Wat je doet


Je start het jaar met het maken van nieuwe showmodellen, daarbij maak je gebruik van de trends op het gebied van de tuininrichting. Je laat de klant zien wat je allemaal met stenen en hout kunt doen. Je zorgt voor een uitmuntend assortiment.


Team


Het winkelteam waar je onderdeel van uitmaakt, bestaat uit ruim 100 collega’s. Iedereen werkt mee om onze klanten te helpen met het beste advies. Samen gaan we voor het hoogst haalbare resultaat.Wij vragen • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.

 • Je hebt ervaring of oprechte interesse met het verkopen.

 • Je bent handig (je hebt geen twee "linkerhanden")

 • Je bent fulltime beschikbaar, waaronder een koopavond, sommige feestdagen en een wisselende weekenddag.


Wij bieden • Een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talenten;

 • Ruimte voor jouw inbreng;

 • Een baan bij 1 van de mooiste tuincentra van Nederland;

 • Leuke collega’s die jou graag gaan inwerken;

 • Korting op bijna alle artikelen die we verkopen;

 • Een actieve personeelsvereniging zodat we zo af en toe een leuk feestje bouwen;

 • En iets dat wij heel belangrijk vinden: 95% van onze parttime en fulltime medewerkers krijgt na 2 jaar een vast contract.


Solliciteren


Spreekt dit je aan? Reageer dan direct. Vergeet niet om een cv en foto van jezelf mee te sturen.


 

lees meer lees minder

Medewerker tuincafé (38 uur)

Zoetermeer

Wegens uitbreiding van ons team zoeken wij een nieuwe collega. Wil jij bij een gezellig bedrijf in de horeca werken zonder de late uurtjes? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie.


Dit doe jij: • Je assisteert bij de bereiding van diverse producten zoals salades, sappen en broodjes.

 • Je helpt onze klanten aan de counter met de verkoop van koffie, thee en dergelijke.

 • De verse producten zien er onder jouw verantwoordelijkheid picobello uit;


Dit ben jij: • Je hebt minimaal een afgeronde relevante MBO opleiding;

 • Je hebt bij voorkeur enige ervaring met de horeca branche;

 • Met een brede glimlach adviseer en inspireer je de mensen om je heen;

 • Het is iedere keer weer een feestje om door jou geholpen te worden;

 • Je denkt in kansen en oplossingen;

 • Je bent beschikbaar op een koopavond en een wisselende weekenddag;

 • Je bent 38 uur beschikbaar (binnen de openingstijden van de winkel word je ingeroosterd).


Dit krijg je van ons: • Een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent;

 • Een leuk team waar er écht wordt samengewerkt;

 • Een baan in een natuurlijke en gezonde omgeving;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je ’s avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert. En het leuke daarvan is: je kunt deze zelf bereiden.

 • Marktconform salaris volgens cao ‘Sport, Fashion & Lifestyle’;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel.


Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden! Dus ben jij de enthousiaste horeca man of vrouw die wij zoeken? Stuur dan jouw cv met (pas)foto en korte motivatie in via onderstaande button.

lees meer lees minder

Creatieve Groenspecialist - éénjarige planten (16-32 uur)

Zoetermeer

Heb jij groene vingers en ben je creatief? Ben je op zoek naar een werkplek met veel vrijheid? Dan hebben wij een mooie plek voor jou in ons team!


Wat wij het allerbelangrijkste vinden, is dat je groene vingers hebt. Kennis is niet zo zeer een harde eis, maar leergierigheid en groene ambities wel. Je bent opgewekt, creatief en vindt het leuk om met een brede glimlach onze klanten te adviseren en inspireren als het gaat om eenjarige planten of de moestuin. Daarnaast maak je prachtige arrangementen van groen en weet je jouw enthousiasme over te brengen op de klant.


Dit doe jij: • De afdeling ziet er onder jouw verantwoordelijkheid picobello uit;

 • Jij adviseert en inspireert onze klanten als het gaat over perkgoed en de moestuin;

 • Jij maakt de leukste en meest creatieve pot- en plantcombinaties;

 • Je bent op de hoogte van de laatste groentrends en vertaalt dit door naar de afdeling;

 • Je vult de voorraad aan waar nodig en bestelt samen met jouw teamleider de nieuwe voorraad.


Dit ben jij: • Je hebt kennis van groen óf een bijzondere passie en wilt er graag alles over leren;

 • Jij steekt graag jouw handen uit de mouwen;

 • Je bent creatief en denkt in kansen en oplossingen (creativiteit is belangrijker dan diploma’s);

 • Met een brede glimlach adviseer en inspireer je de mensen om je heen;

 • Het is iedere keer weer een feestje om door jou geholpen te worden;

 • Je bent beschikbaar op een koopavond (do of vrij), feestdagen en een variabele weekenddag.


Dit krijg je van ons: • Een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent;

 • Een leuk team waar er écht wordt samengewerkt aan projecten;

 • Een baan in een natuurlijke en gezonde omgeving;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je ’s avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;

 • Marktconform salaris volgens cao ‘Sport, Fashion & Lifestyle.


Kortom: een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden! Ben jij de enthousiaste groenspecialist (in spe) die wij zoeken? Stuur dan jouw cv met (pas)foto en korte motivatie in via onderstaande button.


 

lees meer lees minder

Assistent hoofdcaissière & servicebalie (32-38 uur)

Zoetermeer

Service verlenen met een brede glimlach en coachen en inspireren om het beste uit je team te halen. Wij zoeken een echte kartrekker; jij bruist van de energie, neemt daarin jouw collega’s mee en denkt commercieel mee als het gaat om het verbeteren van de winkelprestaties op het gebied van service. Jij bent mede verantwoordelijk voor het positief functioneren van het team, optimale kassaprocessen en de geldstromen bij de kassa en servicebalie. Daarnaast werk je mee in het team, zowel bij de kassa als bij de servicebalie.


Dit doe jij: • Je vervangt de hoofdcaissière bij haar afwezigheid;

 • Je bent mede verantwoordelijk voor alle geldstromen, de bezetting en het serviceniveau;

 • Je ziet verbeteringen en neemt initiatief deze uit te werken met het team;

 • Jij bent daar waar je het hardst nodig bent;

 • Jij bent het aanspreekpunt voor eventuele klachten en problemen. 


Dit ben jij: • Een kartrekker: inspirerend, servicegericht en vooruitstrevend;

 • Je beschikt over een MBO-4 diploma;

 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;

 • Jij bruist van energie en neemt jouw omgeving hierin mee;

 • Je bent empatisch en tactvol, maar “staat je mannetje”’ als het erop aankomt;

 • Je bent beschikbaar op een koopavond, feestdagen en een variabele weekenddag.


Dit krijg je van ons: • Een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent;

 • Een leuk team waar er écht wordt samengewerkt aan projecten;

 • Een baan in een natuurlijke en gezonde omgeving;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je ’s avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;

 • Marktconform salaris volgens cao ‘Sport, Fashion & Lifestyle’;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel.


Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden!


Is service verlenen jou op het lijf geschreven en weet je dit over te brengen op een team? Stuur dan nu jouw cv met (pas)foto en korte motivatie in via onderstaande button.


lees meer lees minder

Verkoopmedewerker Kamerplanten 32-38 uur

Zoetermeer

Ben jij gek op groen en deel jij graag jouw kennis met anderen? Ben je daarnaast op zoek naar een werkplek met veel vrijheid en waar je je creativiteit écht in kwijt kunt? Dan hebben wij een mooie plek voor jou in ons team!


Je hebt inmiddels wat kennis opgedaan als het gaat om (het onderhouden van) groen en vindt het leuk om dit te delen met anderen. Jij zorgt ervoor dat men weet welke kamerplant bij hem of haar past én hoe ze deze het beste kunnen verzorgen. Je bent opgewekt, creatief en vindt het leuk om met een brede glimlach onze klanten te adviseren en inspireren als het gaat om groen in huis.


 


Dit doe jij: • De afdeling ziet er onder jouw verantwoordelijkheid picobello uit;

 • Jij adviseert en inspireert onze klanten als het gaat over groen in huis;

 • Jij maakt de leukste en meest creatieve pot- en plantcombinaties;

 • Je bent op de hoogte van de laatste groentrends en vertaalt dit door naar de afdeling;

 • Je bent mede verantwoordelijk voor de voorraad en het assortiment van de plantarrangementen;


Dit ben jij: • Je hebt kennis van groen óf een bijzondere passie voor groen en wilt er graag alles over leren;

 • Jij steekt graag jouw handen uit de mouwen;

 • Je bent creatief en denkt in kansen en oplossingen (creativiteit is belangrijker dan diploma’s);

 • Met een brede glimlach adviseer en inspireer je de mensen om je heen;

 • Het is iedere keer weer een feestje om door jou geholpen te worden;

 • Je bent beschikbaar op een koopavond (do of vrij), feestdagen en een variabele weekenddag.


Dit krijg je van ons: • Een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent;

 • Een leuk team waar er écht wordt samengewerkt aan projecten;

 • Een baan in een natuurlijke en gezonde omgeving;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je ’s avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;

 • Marktconform salaris volgens cao Retail non food’;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel;


Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden! Dus ben jij de enthousiaste groenspecialist (in spe) die wij zoeken? Stuur dan jouw cv met (pas)foto en korte motivatie in via onderstaande button.

lees meer lees minder

Weekendhulp kassa (5-10 uur)

Zoetermeer

Dit is een leuke bijbaan die goed met school en/of een studie te combineren is! Voor onze vestiging in Zoetermeer zijn we namelijk opzoek naar een enthousiaste, representatieve hulpkracht die ons kassateam komt versterken.


Wat je doet:
Je verleent de beste service. Dus even dat cadeautje inpakken of assisteren bij een klant die moeilijk ter been is.
Daarnaast zorg je ervoor dat de afdeling opgeruimd blijft en er tiptop uitziet. Het moet een feestje zijn om via jou de winkel te verlaten.
In eerste instantie zul je voornamelijk ondersteunende werkzaamheden rondom de kassa verrichten. Later, wanneer je wat meer ervaring hebt opgedaan op deze afdeling kun je eventueel ook kassa gaan draaien.


Wat wij vragen: • Je bent vriendelijk, alert en representatief;

 • Je vindt het leuk om mensen te helpen en bent niet bang om een praatje te maken;

 • Je bent in het weekend beschikbaar (de zaterdag en zondag wisselen elkaar af)


Wij bieden: • Een leuke bijbaan naast bijvoorbeeld school of studie;

 • Een marktconform salaris;

 • Korting op producten die wij verkopen;

 • Een gezellig team met leuke, blije collega’s.


Solliciteren:
Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken als weekendhulp? Dan kun je solliciteren via onderstaande button. Vergeet niet jouw CV en pasfoto mee te sturen!

lees meer lees minder

Hulpkracht dierenafdeling (5 tot 10 uur)

Zoetermeer

Als hulpkracht werk je mee in het team van de betreffende afdeling. Je ondersteunt met alle dagelijkse werkzaamheden op drukke momenten zoals koopavonden en in het weekend. Je bent, net als al je collega’s, het gezicht van de winkel. Het winkelteam waar je onderdeel van uitmaakt, bestaat uit ruim 100 collega’s. Iedereen werkt mee om onze klanten te helpen met het beste advies. Samen gaan we voor het hoogst haalbare resultaat. Daarnaast zorg je ervoor dat de vakken goed gevuld zijn en de winkel er tip top uitziet.


Jij bent: • Enthousiast en representatief;

 • (afwisselend) beschikbaar op zaterdag, zondag, feestdagen en de koopavonden;

 • Flexibel inzetbaar;

 • Geinteresseerd in dieren en dierenproducten.


Wij bieden: • Een leuke afwisselende baan die goed te combineren is met bijvoorbeeld school of studie;

 • Werk in een gezellig informeel bedrijf;

 • Leuke collega’s;

 • Marktconform salaris.


Is dit wat voor jou? Solliciteer dan via onderstaande button en vergeet niet jouw CV (liefst voorzien van pasfoto) mee te sturen!
Wij horen graag waarom je deel uit wilt maken van het team op de dierenafdeling!

lees meer lees minder

Medewerker Tuincafé (24 - 32 uur)

Zoetermeer

Wegens uitbreiding van ons team zoeken wij een nieuwe collega. Wil jij bij een gezellig bedrijf in de horeca werken zonder de late uurtjes? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie.


Dit doe jij: • Je assisteert bij de bereiding van diverse producten zoals salades, sappen en broodjes.

 • Je helpt onze klanten aan de counter met de verkoop van koffie, thee en dergelijke.

 • De verse producten zien er onder jouw verantwoordelijkheid picobello uit;


Dit ben jij: • Je hebt minimaal een afgeronde relevante MBO opleiding;

 • Je hebt bij voorkeur enige ervaring met de horeca branche;

 • Met een brede glimlach adviseer en inspireer je de mensen om je heen;

 • Het is iedere keer weer een feestje om door jou geholpen te worden;

 • Je denkt in kansen en oplossingen;

 • Je bent minimaal 24 uur beschikbaar, waaronder een wisselende weekenddag, een koopavond en sommige feestdagen.


Dit krijg je van ons: • Een gezellig en succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent;

 • Een leuk team waar er écht wordt samengewerkt;

 • Een baan in een natuurlijke en gezonde omgeving;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je ’s avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert. En het leuke daarvan is: je kunt deze zelf bereiden.

 • Marktconform salaris volgens cao ‘Sport, Fashion & Lifestyle’;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel.


Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden! Dus ben jij de enthousiaste horeca man of vrouw die wij zoeken? Stuur dan jouw cv met (pas)foto en korte motivatie in via onderstaande button.

lees meer lees minder

Medewerker dierenafdeling (32-38 uur)

Zoetermeer

Voor de dierenafdeling in Zoetermeer zijn wij opzoek naar een leuke collega met als specialisme; aquaria.
Heb je die kennis? Lees dan verder!


Dit zoeken wij: • Jij bent een echte kenner van tropische vissen en aquaria

 • Jij bent een goede allrounder, want je zult op de gehele afdeling ingezet worden

 • Jij hebt bij voorkeur ervaring in het werken bij een dierenspeciaalzaak of op een dierenafdeling

 • Kunt onze klanten adviseren met een brede glimlach

 • Bent representatief

 • Bruist van energie en bent collegiaal

 • Bent minimaal 32 uur beschikbaar (waarvan een koopavond en een wisselende weekenddag)


Dit krijg je van ons: • Een veelzijdige baan waar jij jouw kennis goed kunt benutten

 • Een werkplek in een gemotiveerd team

 • Korting op alle producten die wij verkopen

 • Marktconform salaris

 • Een maaltijd als je op koopavond moet werken

 • Ruimte voor jouw inbreng

 • Kortom: een super leuke baan!


Solliciteren:
Is dit wat je zoekt? En heb je ook de kennis die wij vragen? Solliciteren kan via onderstaande button!
Vergeet dan niet jouw CV en foto mee te sturen.


(Bij onze selectieprocedure zal gebruik worden gemaakt van een werkgerelateerde persoonlijkheids-analyse (PPA) van Thomas International.)


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

lees meer lees minder

Hulpkracht Sfeer & Interieur (5-10 uur)

Zoetermeer

De functie


Voor de afdeling Sfeer en interieur zijn wij op zoek naar een creatieve en commerciële medewerker die een bijdrage wil leveren aan een inspirerende afdeling.


 


Inzetbaarheid


Je werkt 1 weekenddag, de ene week een zaterdag, de andere week een zondag. Daarnaast met regelmaat een koopavond.


 


Wij bieden


Een veelzijdige en afwisselende baan waardoor geen dag hetzelfde is. Een gezellige sfeer in ons vernieuwende familiebedrijf waar we ongedwongen met elkaar omgaan.


 


Jouw reactie


Jouw reactie kun je sturen naar: solliciteren@zoetermeer.intratuin.nl


Stuur jouw CV met pasfoto mee als bijlage. Indien je niet kunt voldoen aan de gewenste inzetbaarheid, kun je voor deze functie niet in aanmerking komen.


 


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

lees meer lees minder