• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Intratuin Zoetermeer

Intratuin Zoetermeer

Intratuin Zoetermeer is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Zoetermeer.Peter de Heij & Dave van Luijken
Peter de Heij & Dave van LuijkenBedrijfsleiders Intratuin Zoetermeer

Faciliteiten

 • PostNL pakketpunt PostNL pakketpunt
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Met OV bereikbaar Met OV bereikbaar
 • Toiletten Toiletten
 • Verhuur aanhangwagen en/of busje Verhuur aanhangwagen en/of busje
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Zoetermeer
Voorweg 192
2716 NK Zoetermeer
079-3515551

info@zoetermeer.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden
Koningsdag 27-04-2019 09.00 - 17.00

Workshops

Beleving, dat is waar we goed in zijn en dit willen we graag met jou delen! Iedere maand bedenken we weer leuke en inspirerende workshops voor jong en oud, passend bij het seizoen. Zo hebben we altijd leuke workshops voor de feestdagen, voor binnen en voor buiten. Zoek jouw favoriete workshop en schrijf je in bij de vestiging bij jou in de buurt. Ga je alleen of gezellig met vriendinnen? Je kunt je direct voor meerdere personen inschrijven. Doe je mee?

Evenementen

PAASPROEVERIJ

PAASPROEVERIJ

15 t/m 22 APRIL
Schuif met het hele gezin aan bij onze paasproeverij tussen 15 en 22 april! De miniproeverij bestaat uit koffie of thee naar keuze (m.u.v. de koffiespecials), worteltaart en een paasmuffin. Ook hebben we aan de kinderen gedacht. Voor kinderen is er in plaats van koffie of thee, limonade en een growingpaper-kleurplaat..en natuurlijk het lekkers. De kosten voor deze proeverij zijn € 3.95 per persoon. Je hoeft vooraf niet te reserveren.

lees meer lees minder
PAASONTBIJT

PAASONTBIJT

GOEDE VRIJDAG (19 APRIL) T/M 2e PAASDAG (22 APRIL)
Vier de Paasdagen met het heerlijke Paasontbijt van Intratuin Zoetermeer. Geniet samen met familie en vrienden van een uitgebreid buffet met heerlijke lekkernijen. Voor € 5.00 pp. kan je een bordje vullen met heel veel lekkers: een heerlijk vers gebakken croissant, ciabatta, paasststol, kakel vers eitje (gebakken of gekookt), diverse beleg , verse Jus d’ Orange, yoghurt met muesli, vers fruit en voor de kinderen een heerlijk (klein) pannenkoekje. Inclusief een heerlijk vers gezet kopje koffie, cappuccino of thee.


Kom Goede vrijdag (19 april) van 9.30-11uur, zaterdag 20 april van 9-11uur of 2e Paasdag (maandag 22 april) van 9.30-11uur bij ons langs. Wat komt er op jouw bordje te liggen?

lees meer lees minder
PARKINGSALE

PARKINGSALE

VRIJDAG 19 & ZATERDAG 20 APRIL
We halen allemaal leuke voorjaarsartikelen naar buiten, naar onze parkeerplaats! Zo kan jij lekker buiten en hopelijk in het zonnetje genieten van de mooie prijzen van onze leuke voorjaarsartikelen. En onthoud: alles moet weg en op=op!


Je scoort de leuke koopjes op de parkeerplaats van Intratuin Zoetermeer tijdens de Parkingsale op vrijdag 19 april (10.30 tot 17 uur) en zaterdag 20 april (09.00 tot 16.00 uur).

lees meer lees minder
DEMO-DAG EDGARD & COOPER

DEMO-DAG EDGARD & COOPER

ZATERDAG 20 APRIL
Ontdek het nieuwe Edgard & Cooper assortiment tijdens de Edgard & Cooper demo-dag op zaterdag 20 april! Op deze dag zullen medewerkers van Edgard & Cooper van 10.30 tot 16.30 uur in onze winkel te vinden zijn, geven ze uitleg over de voeding, krijgen honden (en katten) de mogelijkheid om de lekkere brokjes en het blikvoer te proeven en gelden er leuke acties!


Het assortiment van Edgard & Cooper bestaat uit natuurlijk lekkere dierenvoeding, boordevol vers vlees en gezonde mix van natuurlijke ingrediënten. Dus neem zeker je viervoeter mee om te proeven, want dit wordt smullen!

lees meer lees minder
KIDSWORKSHOP MEIVAKANTIE

KIDSWORKSHOP MEIVAKANTIE

DINSDAG 23 APRIL - Draadfiguur maken
Tijdens de meivakantie hebben wij allemaal leuke workshops georganiseerd, waaronder deze leuke workshop Draadfiguur maken


Op dinsdag 23 april gaan we leuke figuurtjes maken met z'n allen! Op een mooi stuk geverfd hout ga je met je draad langs de spijkers, zo komt er een mooi figuurtje tevoorschijn! We starten op 3 verschillende tijden: 11:00, 13:00 en 15:00 uur. Meedoen kost €2.50 en is inclusief alle materialen, iets te drinken en wat lekkers. Wil je er graag bij zijn? Geef je dan telefonisch op bij onze servicebalie: 079-3515551.

lees meer lees minder
KIDSWORKSHOP MEIVAKANTIE

KIDSWORKSHOP MEIVAKANTIE

WOENSDAG 24 APRIL- Droogbloemen op doek
Tijdens de meivakantie hebben wij allemaal leuke workshops georganiseerd, waaronder deze leuke workshop Bloemen op doek maken


Op woensdag 24 april gaan we leuke bloemen maken op schildersdoek met z'n allen! Op een mooi stuk doek verf je het mooie grasland en de bloemstelen, de droogbloemen plakken we daarna op het doek!We starten op 3 verschillende tijden: 11:00, 13:00 en 15:00 uur. Meedoen kost €2.50 en is inclusief alle materialen, iets te drinken en wat lekkers. Wil je er graag bij zijn? Geef je dan telefonisch op bij onze servicebalie: 079-3515551.

lees meer lees minder
KIDSWORKSHOP MEIVAKANTIE

KIDSWORKSHOP MEIVAKANTIE

VRIJDAG 26 APRIL- Honingbijen
Tijdens de meivakantie hebben wij allemaal leuke workshops georganiseerd, waaronder deze leuke workshop Honingbijen maken


Op vrijdag 26 april gaan we leuke honingbijen maken met z'n allen! We gaan een terracotta potje verven en vrolijke bijen bij maken! We starten op 3 verschillende tijden: 11:00, 13:00 en 15:00 uur. Meedoen kost €3.50 en is inclusief alle materialen, iets te drinken en wat lekkers. Wil je er graag bij zijn? Geef je dan telefonisch op bij onze servicebalie: 079-3515551.

lees meer lees minder
KIDSWORKSHOP MEIVAKANTIE

KIDSWORKSHOP MEIVAKANTIE

MAANDAG 29 APRIL - Mandala bloempotje
Tijdens de meivakantie hebben wij allemaal leuke workshops georganiseerd, waaronder deze leuke workshop Mandala bloempotje makenOp maandag 29 april gaan we mooie mandala's verven op een bloempotje met z'n allen! Leuk voor op je kamer! We starten op 3 verschillende tijden: 11:00, 13:00 en 15:00 uur. Meedoen kost €3.50 en is inclusief alle materialen, iets te drinken en wat lekkers. Wil je er graag bij zijn? Geef je dan telefonisch op bij onze servicebalie: 079-3515551.

lees meer lees minder
KIDSWORKSHOP MEIVAKANTIE

KIDSWORKSHOP MEIVAKANTIE

WOENSDAG 1 MEI -Thermometer verven
Tijdens de meivakantie hebben wij allemaal leuke workshops georganiseerd, waaronder deze leuke workshop Thermometer verven


Op woensdag 1 mei gaan we leuke thermometers maken met z'n allen! Op een stuk hout, verf je je eigen creatie, waar we natuurlijk ruimte overlaten om daarna de thermometer op te bevestigen! We starten op 3 verschillende tijden: 11:00, 13:00 en 15:00 uur. Meedoen kost €3.50 en is inclusief alle materialen, iets te drinken en wat lekkers. Wil je er graag bij zijn? Geef je dan telefonisch op bij onze servicebalie: 079-3515551.

lees meer lees minder

Laatste nieuws

GRASZODEN WEER VERKRIJGBAAR

GRASZODEN WEER VERKRIJGBAAR

Het seizoen van het gras is weer begonnen, zo ook onze levering van graszoden! Het is een hele makkelijke manier om direct een mooi grasveld in je tuin te krijgen. Je rolt de graszoden uit en je hebt meteen een mooi groen grasveld waar de buren jaloers op zijn.


De graszoden van Intratuin Zoetermeer zijn van zeer hoge kwaliteit en worden speciaal gekweekt voor een langdurige en stevige grasmat. 


Speelgras,


Het gras wat tegen een stootje kan!


Het ideale speelgazon of zonneweide is een grasvlakte dat frisgroen oogt, probleemloos een flinke belasting kan verdragen en uitnodigt tot het ontplooien van de meest uiteenlopende recreatieve activiteiten. Het speelgras is ideaal voor kinderen en huisdieren


Prijs per rol (1 m²): 3,49 (Let op: dit is de prijs wanneer je vóóraf bestelt*)


De graszoden zijn te bestellen bij onze servicebalie. Mocht je hier verder nog vragen over hebben of je wilt direct graszoden bestellen, bel dan even met een van onze medewerkers van de servicebalie: 079-3515551.


*Wanneer je de graszoden vooraf bestelt, betaal je €3,49 per m2. Graszoden die niet vooraf besteld worden, kosten €3,99 per m2. Wij bestellen namelijk graag het precieze aantal graszoden, om verspilling tegen te gaan. Daarnaast moeten de rollen ook verzorgd worden en gaan we daarom graag uit van het juiste aantal. 

lees meer lees minder
OFFICIELE DEALER VAN WEBER BARBECUE

OFFICIELE DEALER VAN WEBER BARBECUE

Wij zijn een officiële Weber dealer, dat betekend dat je bij ons het hele jaar door terecht kan voor de aanschaf van een mooie Weber barbecue en haar bijbehorende accessoires.


Weber heeft prachtige barbecues, buitenkeukens en bijbehorende accessoires. Alle producten van Weber zijn voorzien van een prachtig design, hebben doordacht ontwerp en zijn van optimale kwaliteit. De barbecues beschikken over  alle mogelijke gemakken. Daarnaast zijn de Weber producten eigentijds door zijn designs en kleuren, inspelend op de huidige trends. Maar bovenal kan je met Weber (door de perfecte ergonomie) eenvoudig en in alle veiligheid heerlijke gerechten bereiden voor al uw familie en vrienden.

lees meer lees minder
IN-LITE: DUURZAME BUITENVERLICHTING

IN-LITE: DUURZAME BUITENVERLICHTING

In-lite is onze ontwerper en producent  van de toonaangevende LED buitenverlichting. De buitenlampen beschikken over uitermate goede kwaliteit. Alle verlichting is voorzien van hoogwaardige LED lichtbronnen met een extreem laag energieverbruik en een zeer lange levensduur. En omdat ze die lange levensduur kunnen garanderen  geven ze ook maar liefst 5 jaar garantie. Zo weet je zeker dat je  onbezorgd kan genieten van je tuinverlichting.


LED lampen zijn momenteel de meest duurzame en milieuvriendelijke lampen die er zijn. Binnenshuis schakelen daarom steeds meer mensen over naar LED verlichting. Maar ook voor buiten is LED de meest duurzame optie.  De In-lite verlichting werkt op basis van laagspanning en ook nog eens eenvoudig te installeren, aan te passen en uit te breiden.


Er wordt continu hard gewerkt aan het assortiment, ze blijven vernieuwen en verbeteren. In onze winkel kan je het uitgebreide assortiment komen bewonderen.

lees meer lees minder
LAMPE BERGER: GEPARFUMEERDE SFEER

LAMPE BERGER: GEPARFUMEERDE SFEER

Lampe Berger is een parfummerk voor iedereen die graag een persoonlijk tintje wil toevoegen in huis met een geparfumeerde sfeer en een decoratief object die past bij hun eigen stijl. De collectie van Lampe Berger kent een grote verscheidenheid aan soorten, vormen, materialen en stijlen. Er is altijd wel een model die past bij jouw interieur, de collectie bestaat namelijk uit ruim 100 verschillende modellen.


Lampe Berger heeft een geschiedenis die  ruim 120 jaar terug gaat. Het merk ontstond door de apothekersassistent Maurice Berger, die de lucht van de ziekenhuiszalen wilde zuiveren. De producten worden al snel een succes bij het grote publiek. Lampe Berger wordt geleidelijk aan een stijlobject die niet alleen gewaardeerd wordt voor zijn elegante lijnen, luchtreinigende functie, maar ook voor zijn subtiele huisparfums. Er kwamen steeds meer nieuwe design modellen, parfumverspreiders, kaarsen en meer.


De benaming Lampe Berger is onlangs gewijzigd naar Maison Berger Paris. Ze willen graag dat de naam past bij de creatie en inspiratie rond Franse passie voor kunst en parfum voor het interieur. Ieder jaar worden er 15 nieuwe modellen gecreëerd.


-->  Maandelijks hebben wij mooie acties op ons assortiment aan Lampe Berger. Kom het assortiment bekijken en houd onze Facebookpagina in de gaten.

lees meer lees minder
HEERLIJKE HIGH TEA

HEERLIJKE HIGH TEA

Wij hebben onze high tea een flinke upgrade gegeven! Zo hebben we compleet vernieuwde recepten, nieuwe soorten verse thee en zelfs ons servies is helemaal gloedjenieuw. Hoog tijd dus om snel een te komen proeven in ons gezellige tuincafé.


Onze vernieuwde hight tea bestaat uit diverse zoetigheden: • Kleine crumble;

 • Mini muffin;

 • Chocolade canneloni gevuld met tartufo;

 • Huisgemaakte kokosmakronen;

 • Yoghurt met chiazaad en couli;

 • Bladerdeeghapjes gevuld met slagroom.


Uiteraard hebben wij ook diverse smakelijke hartigheden voor jullie: • Vers gebakken mini broodjes met tapenade;

 • Diverse huisgemaakte spreads en salades;

 • Dagverse soep;

 • Rauwkost met hummus;

 • Pasteitje met soepstengels.


En natuurlijk hoort hier nog een belangrijk element bij: verse kruidenthee óf de mogelijkheid om zelf je thee samen te stellen. Puur genieten dus!


Je kunt alle dagen van de week bij ons een high tea reserveren en het kost €15,95 per persoon. Wij willen je vragen om twee dagen van tevoren te reserveren, zodat wij een mooi plekje voor je kunnen reserveren.
Mochten er dieetwensen of allergieen zijn, dan horen we dat uiteraard ook graag minimaal twee dagen van tevoren.


Enthousiast geworden en zin in een heerlijk middagje? Reserveer dan een tafeltje via onze servicebalie: 079-3515551. Tot snel!


LET OP: Van 22 oktober t/m 23 december is het, vanwege topdrukte, niet mogelijk om een high tea te reserveren van woensdag t/m zondag. De maandag en de dinsdag zijn wel bespreekbaar t/m 20 november, daarna tijdelijk niet meer.

lees meer lees minder
KOM GEZELLIG ONTBIJTEN!

KOM GEZELLIG ONTBIJTEN!

Want bij ons kun je heerlijk genieten van een ontbijtje voor slechts €2,95! Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09:30 en 11:00 uur en op zaterdag zelfs vanaf 09:00 uur. Wat krijg je zoals voor deze prijs? Een heerlijk pistoletje, een gekookt eitje, ham, kaas, jam én een lekker kopje koffie of thee! 

Kom je snel proeven? Dan zorgen wij er met alle liefde voor dat jij met een goedgevulde maag de dag tegemoet gaat! 

lees meer lees minder
WATERVRIENDELIJKE TUIN

WATERVRIENDELIJKE TUIN

In Nederland vallen steeds vaker extremere regenbuien. Doordat er steeds meer gebouwd en bestraat wordt kan al dat regenwater niet meer weg. Dit leidt tot steeds meer wateroverlast en schade. Met een paar slimme oplossingen kun je helpen het regenwater makkelijker af te voeren of zelfs te benutten in je tuin.


Een voorbeeld van zo'n oplossing is een regenton. Met een regenton vang je makkelijk en gratis regenwater op waarmee je de planten in de tuin water kunt geven. Dit scheelt kostbaar drinkwater en het regenwater verdwijnt niet in het overbelaste riool. Regenwater is ook nog eens beter voor de planten!


In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment scherp geprijsde regentonnen! Onze collega's helpen je graag!

lees meer lees minder
BENEGAS LIGHT

BENEGAS LIGHT

Bij ons kun je terecht voor het omwisselen of inleveren van een Benegas gasfles.


Wij verkopen de gasfles in 3 maten: • 5 kg         € 22,95

 • 7,5 kg      € 31,95

 • 10 kg       € 39,95


Voor de gasfles betaal je eenmalig € 55,- borg, ongeacht welke maat fles je hebt gekozen.


Uiteraard ontvang je de borg weer terug zodra je de gasfles weer bij ons inlevert. Dit werkt als volgt:


- Bij aanschaf van de gasfles krijg je van ons een code mee.
- Vul de code zo snel mogelijk in op de website van Benegas.
- Je ontvangt vervolgens een statiegeldbewijs per mail. Print deze uit of sla de code ergens op op de computer. 
- Wanneer je de gasfles definitief weer bij ons inlevert, dien je dit statiegeldbewijs mee te nemen.
- Wij controleren de fles en nemen hem in en zetten dan een stempel op het statiegeldbewijs.
- Dit statiegeldbewijs mag je vervolgens opsturen naar Benegas per post en zij storten het geld terug op jouw bankrekening. 


Lichtgewicht
Tot 50% minder gewicht, dubbel plezier. Ten opzichte van een stalen gasfles met vergelijkbare inhoudsmaat leveren de 5, 7,5 en10 kg BeneGas Light een gewichtsbesparing op variërend van 2,5 tot 10,5 kg. 


Inhoud zichtbaar
Dankzij de transparantie van de lichtgewicht kunststof constructie van de BeneGas Light is eenvoudig 'af te lezen' hoeveel propaangas er nog in de gasfles zit. Zo kom je dus nooit zonder gas te zitten.


Voor meer informatie of vragen kun je terecht op onze barbecue afdeling.

lees meer lees minder