Laden..
Kersttrends 2020

Kersttrends 2020

Kerst anno 2020 is natuurlijk veel meer dan een boom in huis halen. Deze winter dompelen we alle hoeken en gaten van onze stads-, buiten- of huurwoning onder in de kerstsferen. Van woonkamer tot de keuken, het terras en zélfs de slaapkamer. Meer is niet altijd beter? Echt wel.

Maar we moeten natuurlijk voorkomen dat je straks door de (kerst)bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben onze experts dé vier kersttrends van 2020 op een rij gezet. Voor welke trend ga jij?

  • Delen: Deel dit artikel:
8 minuten leestijd

Kersttrend Dark Island

Denk bij deze stijl aan een prachtig eiland, volgepakt met zijn groene bossen, zwart zand en vulkanen. Bij deze stijl staan groene tinten centraal en zijn aangevuld met lime en oranje. We zien verwonderlijke schalen met mos, aan de muur hangende boeketten, kerstballen met velours en op tafel zien we servies van zwart aardewerk.

Kersttrend Earthy Tones

Voor liefhebbers van de natuur in huis, is de Earthy Tones stijl perfect. Alles draait hierbij om puur natuur en aandacht voor de aarde. Denk aan veel keramiek, terracotta potten en bijzonder gevormde vazen. Deze vazen stijl je af met katoentakken en verschillende soorten droogbloemen. Door de stijl te combineren met eenvoudige producten ontstaat een eigentijdse stijl.

Kersttrend Highway Motel

In deze stijl geven de warme kleuren, gemixt met duurzame en tijdloze materialen en geometrische vormen, je een behaaglijk en retro gevoel. Met Highway Motel zorg je voor verwondering door het plaatsen van glazen kerstballen met gouden glitters, fluweel en roze pailletten op tafel. Met deze stijl heb je deze kerst never a dull moment.

Kersttrend Snowy Xmas

Maak er een authentieke kerst van met tijdloze, rode en donkerblauwe accenten. Bij Intratuin noemen ze dat Snowy Xmas. Een kerst zoals we die van vroeger kennen, gezellig samen thuis met een knisperend haardvuur en een emaillen mok warme chocomel in de hand. Bij deze stijl kunnen sneeuwvlokachtige ballen, stolpen, sneeuwbollen en houten kersthangers met dierenhoofdjes niet ontbreken!
About author
Reacties (6)
J
Joan
6 november 2020, 05:05
Geweldige ideeën waar ik iets mee kan. Wat is er gebruikt bij de dark island waar de kerstballen aan hangen. Ik wil dit ook graag. Groetjes
h
het inspiratieteam
17 november 2020, 15:18
Hi Joan, de kerstballen in de kerstboom van de Dark Island trend hebben wij aan hele lange linten vast gemaakt. Vervolgens zijn de linten hoog in de boom aan een tak vastgeknoopt.
G
G.J.C.M.van der Plas
9 november 2020, 22:50
Ziet er leuk uit.
V
Veronica
2 december 2020, 09:32
Mijn complimenten aan het inspiratieteam, wat hebben ze ons weer veel ideeën gegeven! Vooral Dark Island ziet er fantastisch uit met kerstballen aan lange linten. Top!!!
L
Lon
3 december 2020, 22:45
Hallo leuke ideeën! Welke kleur is er gebruikt op de muur van Dark Island?
h
het inspiratieteam
22 januari 2021, 14:21
Hi Lon, dat is de kleur Mariana PPG1141-6 van Histor.
GEEF EEN REACTIE
Back to top