Laden..
Kersttrends 2023

Kersttrends 2023

Fonkelende lichtjes, schitterende ballen, de geur van dennennaalden en een knisperend houtvuur... Je kunt er niet om heen; de kerstperiode staat weer voor de deur! Laat je verwonderen door de kersttrends voor 2023. Of je nu gaat voor een retro look, natuurlijke materialen, chique dessins of een traditionele Kerst. Met de 5 verschillende trends waan je je in jouw eigen verwonderland!

  • Delen: Deel dit artikel:
7 minuten leestijd

RETRO REVIVAL

Vintage en verrassend

Vintage items, warme kleurencombinaties en speelse tropische ornamenten: dit is de kersttrend Retro Revival. Deze trend moedigt je aan om unieke vintage stukken te combineren met levendige kerstdecoraties, waardoor je een eclectisch én opvallende kerstsfeer kunt creëren. Een tropical touch mag in deze trend niet ontbreken, denk aan ornamenten van tropisch fruit of de kleurrijke paradijsvogels.

Wil je ontdekken hoe je deze trend in je eigen interieur tot leven kan laten komen? Lees dan de hele blog over de kersttrend Retro Revival!

Kerst - Retro RevivalKerst - Retro Revival
Kerst - Retro RevivalKerst - Retro Revival

Ga voor een retro look tijdens de feestdagen


RAW MYSTERY

Haal de magie van de natuur in huis tijdens de feestdagen

Ontdek de magie van de natuur met de betoverende kersttrend Raw Mystery! Deze trend brengt een eerbetoon aan de onmetelijke kracht en schoonheid van onze planeet. Denk aan versieringen van stevige materialen, organische vormen en diepe tinten zoals paars en oker-oranje. Planeetvormige ornamenten in donkere en mysterieuze kleuren doen het goed in deze trend.

Wil je de magie in huis halen met deze trend? Lees dan de gehele blog over de kersttrend Raw Mystery en laat je inspireren!

Kerst - Raw MaterialKerst - Raw Material
Kerst - Raw MysteryKerst - Raw Mystery

Breng de magie in huis


BALANCED HOME

Een serene sfeer met een touch of pastel

Ben je dit jaar op zoek naar een serene sfeer in huis tijdens de feestdagen met kalme tinten, natuurlijke materialen en rustige kleurenpaletten? Dan is de kersttrend Balanced Home absoluut iets voor jou! Denk aan zachtkleurige ornamenten en versieringen met een kleine touch of pastel.

Weet je niet waar te beginnen en heb je inspiratie nodig? Lees dan de blog over deze kersttrend en creëer een Balanced Home tijdens de feestdagen!

Kersttrend - Balanced HomeKersttrend - Balanced Home
Groene gasten - Balanced HomeGroene gasten - Balanced Home

Creëer een Balanced Home


WARM GLAMOUR

Kerst met een gouden randje

Laat je inspireren door de kersttrend Warm Glamour, waarin nostalgie, elegantie en de schitterende Art-Deco stijl van The Great Gatsby samenkomen. Ben jij helemaal weg van deze sfeer? Dan is deze trend absoluut iets voor jou! Kenmerkend voor deze stijl zijn kerstballen met dessins en denk bij de versieringen aan een luxe parelsnoer.

Wil je meer weten over deze trend? Lees dan de blog over de kersttrend Warm Glamour en vier de feestdagen in stijl. Cheers!

Kersttrend Warm GlamourKersttrend Warm Glamour
Kerst - Warm GlamourKerst - Warm Glamour

Vier de feestdagen in de stijl van The Great Gatsby


CHRISTMAS BLUES

Een traditionele eigentijdse stijl

Ben je dit jaar tijdens de feestdagen op zoek naar een traditionele én eigentijdse stijl? Laat je dan inspireren door de kersttrend Christmas Blues, waarin een vleugje nostalgie samenkomt met de hedendaagse stijl. Denk aan kerstballen met klassieke kerstkleuren of Delftsblauwe versieringen

Wil je het dit jaar helemaal anders doen en is dit dé stijl die je zoekt? Lees dan de hele blog over de kersttrend Christmas Blues en laat je inspireren.

Kerst - Christmas BluesKerst - Christmas Blues
Kerst - Christmas BluesKerst - Christmas Blues

Shop een klassieke stijl met een moderne touch


CHRISTMAS CLASSICS

Tijdloze favorieten

Ben jij fan van een traditionele kerst? Kijk jij het liefst ieder jaar weer naar kerstklassiekers zoals "Home Alone" of "The Grinch"? Heb je al je vaste kerstpyjama aan en je kerstmok bij de hand? Dan is deze trend absoluut iets voor jou! Klassieker dan dit wordt het niet. Accessoires van traditionele figuren zoals de notenkraker, herten en natuurlijk kerstballen in klassieke kleuren maken de trend compleet.

Lees mee hoe je zelf een typische Christmas Classics-sfeer in huis kunt creëren!

Kerst - Christmas ClassicsKerst - Christmas Classics
Kerst - Christmas ClassicsKerst - Christmas Classics

Shop de tijdloze favorieten


#Intratuin thuis

Onze kerstproducten bij jou thuis! Heb je jouw nieuwe kerstspullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw eigen Verwonderland op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland.


Reacties (5)
G
Gerben Luxen
31 oktober 2023, 18:46
Mooie hoor bij intratuin
I
Ivon Mannaert
11 november 2023, 18:52
Er is weer veel mooie kerst deco
S
Sabine Dirkx
15 november 2023, 16:19

Bij Intratuin Maastricht is het prachtig

L
Leanne- Marie Matthijsse
24 november 2023, 23:16
Intratuin Halsteren is top!
S
Sanny Caspers
1 december 2023, 11:52
Schitterend mooi en betaalbaar
GEEF EEN REACTIE
Back to top