• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • *Gratis verzending v.a. €40,-
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • *Gratis verzending v.a. €40,-
Intratuin Maastricht

Intratuin Maastricht

Intratuin Maastricht is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Maastricht.


Volg Intratuin Maastricht op Facebook & Instagram.
Hier vind je de leukste tips, nieuwe inspiratie, actuele aanbiedingen en veel meer!


 
Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Tuinontwerp studio Tuinontwerp studio
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Oplaadpunt elektrische fiets Oplaadpunt elektrische fiets
 • Invalidentoilet Invalidentoilet
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Maastricht
Molensingel 87
6229 PC Maastricht
043-3613966

klantenservice@maastricht.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 10:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 20:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Wij zijn op zondag geopend in de maanden maart, april, mei, juni, oktober, november en december.


 

Laatste nieuws

.

.

ACTIEVOORWAARDEN


Actievoorwaarden van onze kortingsacties:
- Geldig voor het hele assortiment, met uitzondering van blokhutten, bestrating, bestellingen, cadeaukaarten, gasflessen, boeken, horeca, arbeid en het vaste lage prijsassortiment.
- De korting is niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen of op andere lopende acties, kortingen en/of aanbiedingen.
- Bij retourneren van (één van) de artikelen zal de waarde van het artikel minus de gegeven korting worden uitbetaald.
- De korting is niet inwisselbaar voor contant geld
- De korting wordt verrekend over de originele prijs
- Bij vermoeden van misbruik is Intratuin gerechtigd de korting ongeldig te verklaren. Conditions de vente sur nos promotions de réduction:
-          Valable sur tout l’assortiment à l’exception des cabanes de jardin, pavés, commandes en cours, bons cadeau, bouteilles de gaz, livres, restauration et les prix réduits fixes sur notre assortiment
-          La réduction n’est pas valable en combinaison avec des articles déjà réduits ou d’autres promotions en cours, réductions et/ou promotions
-          En cas d’échange d’un ou de plusieurs articles, seule la somme des articles après déduction de la réduction sera remboursée
-          La réduction n’est pas remboursable en espèces
-          La réduction est calculée sur le prix d’origine
-          En cas de suspicion d’abus, Intratuin se réserve le droit d’annuler la réduction


Lees meer Lees minder
.

.

LEVEN IN DE TUIN


Steeds meer mensen willen dat ook in hún tuin. Men wil daar de natuur weer zien en voelen: met een rijk bodem- en plantenleven en een thuishaven voor vogels, vlinders en insecten.


Het is een trend die als muziek in de oren klinkt voor organisaties als de Nederlandse Bijenhouders Vereniging, De Vlinderstichting en Vogelbescherming Nederland. De particuliere natuurtuin is voor deze organisaties de sleutel naar het in stand houden van hun vliegende achterban. Intratuin heeft daarom in samenwerking met deze organisaties ruimte gemaakt voor een nieuwe afdeling: Leven in de Tuin. “We vinden het erg belangrijk om mensen te laten zien hoe belangrijk leven in de tuin is en wat de rol is die planten, dieren en water daarin spelen. Dat doen we met het inspiratiehuis, centraal punt op de afdeling. We willen hiermee kinderen en volwassenen inspireren en laten ontdekken wat er op dat gebied mogelijk is en hoe ze daarmee in hun eigen tuin aan de slag kunnen gaan. Lokale experts worden ingezet om demonstraties en workshops te geven en vragen te beantwoorden. En natuurlijk kun je er ook relevante producten vinden.”


Volgens Intratuin is het niet zo moeilijk om weer leven in de tuin te brengen: “Met speciale zaadmengsels van bloemen die bijen, vlinders, en vogels lokken is het mogelijk om nog dit jaar voor extra leven in de tuin te zorgen. Bijen zijn gek op nectarrijke bloemen en zijn heel erg belangrijk binnen ons ecosysteem. Nog een tip: Plant ook vaste planten die jaar in jaar uit voor een rijke bloei zorgen en u elk jaar laten genieten van alle bloemen en kleurenpracht, en van de vlinders die deze planten lokken. Een heel groot deel van het assortiment is “gifvrij” gekweekt en daardoor nog meer geschikt.


Door nu al te starten met de aanleg van een composthoop, kunt u volgend voorjaar uw bodem verrijken met zelf gemaakte gezonde bodemvoeding.


Meer planten in plaats van tegels en wateropvang in drainageblokken of een regenton zorgen er bovendien voor dat je minder overlast van water hebt na een stevige hoosbui.” Bij Intratuin is een opstelling te zien die het mogelijk maakt om met beperkte middelen een (gedeelte) van het regenwater in uw eigen tuin te infiltreren en zo wateroverlast te voorkomen, maar zeker ook in droge tijden voldoende water beschikbaar te hebben voor uw planten.


Intratuin Maastricht is één van Intratuin winkels met een afdeling van Leven in de Tuin.

Lees meer Lees minder
.

.

GRASZODEN


Bij Intratuin Maastricht kun je terecht voor graszoden van zeer hoge kwaliteit.
De zoden worden door onze leverancier speciaal gekweekt voor een langdurige en stevige grasmat.


De graszoden zijn van speelgras, gras dat tegen een stootje kan!
Het ideale speelgazon of zonneweide is een grasvlakte met speelgras dat frisgroen oogt, probleemloos een flinke belasting kan verdragen en uitnodigt tot het ontplooien van de meest uiteenlopende recreatieve activiteiten.
Het speelgras is ideaal voor kinderen en huisdieren.


Kosten:
€ 2,99 per m2  (1 m2 = 40 x 250 cm)


Bestelling onder 30m2: afhalen bij Intratuin Maastricht
Bestelling boven 30m2: gratis levering in Maastricht en directe omgeving


* het gras dient voor bestelling en levering vooraf betaald te worden bij de klantenservice.


Voor meer informatie kun je bellen naar 043 361 3966.

Lees meer Lees minder
.

.

CAFÉ JARDIN


Naast ons breed assortiment artikelen vind je in ons tuincentrum ook een horecagelegenheid. In ons gezellige Café Jardin kun je terecht voor een ontbijt, koude of warme lunchgerechten, diverse koude en warme dranken, vlaai of gebak, diverse belegde broodjes etc.. Daarnaast bieden wij een high tea aan en ook voor de kinderen is er een leuke traktatie, kortom keus genoeg! In ons restaurant is gekozen voor lokaal en ecologisch, zo serveren wij o.a. Maastrichtste ambachtelijke thee en biologische koffie van Blanche Dael.
Café Jardin is te vinden op de tweede verdieping en is makkelijk te bereiken via trap, lift of rolpad.


Ontbijt
Begin de dag goed met een ontbijt in ons tuincafé. Verwen jezelf met een overheerlijk ontbijt bestaande uit koffie of thee, pistoletje, croissant, verschillende soorten hartig en zoet beleg en een eitje.
En dat voor maar € 2,95!
Maandag tot 11:30u.
Dinsdag t/m zaterdag tot 11:00u.


Voor bij de koffie
Het hele jaar door hebben we luxe gebak, verse vlaaien, overheerlijke cakejes en rijkgevulde koken die perfect smaken bij een lekker vers gezet kopje koffie of thee. Onze vlaaien en luxe gebak worden aangeleverd door Bakkerij v/d Weerdt.


Chocoladefondue
Heerlijk vers fruit, soesjes, wafeltijes en spekjes dippen in warme chocolade. Leuk om eens samen met je vriendinnen, moeder of kinderen te doen!
Minimaal 2 dagen van te voren reserveren.
Telefonisch: 043 361 3966 of per mail: info@maastricht.intratuin.nl


High Tea
Geniet met je familie of vriendinnen van een etagère vol met Engelse lekkernijen. Exlusieve thee van Blanche Dael, heerlijke belegde minibroodjes, zoete en hartige snacks zoals muffins en scones maken de high tea compleet. Lunch.. maar dan nèt even anders. En dat voor maar € 14,95! Ook serveren wij een heerlijke high tea voor kinderen tot 12 jaar voor maar € 6,75. De high tea voor kinderen bestaat uit een heerlijk broodje gezond, zoete en hartige snacks en ranja.
Minimaal 2 dagen van te voren reserveren.
Telefonisch: 043 361 3966 of per mail: info@maastricht.intratuin.nl


High Bite
Na een drukke dag even lekker ontspannen? Kom gezellig naar Café Jardin en geniet van onze High Bite; een uitgebreide borrelgarnituur met een drankje naar keuze voor € 12,95 p.p. (Prosecco € 1,50 extra).
Minimaal 2 dagen van de voren reserveren.
Telefonisch: 043 361 3966 of per mail: info@maastricht.intratuin.nl


Lees meer Lees minder
.

.

KINDERFEESTJE


Een feestje geven voor je verjaardag of zomaar knutselen met je vriendjes en/of vriendinnetjes.. Dat kan bij Intratuin Maastricht.


Knutselen (vanaf 4 jaar)
Tijdens de workshop gaan we iets leuks knutselen. Wat je wilt maken kies je van te voren uit en is afhankelijk van je leeftijd.
A. € 13,- per kind, duur +/- 2 uur (inclusief friet + snack, tosti of poffertjes en een drankje).
B. € 15,50 per kind, duur +/- 2,5 uur (inclusief friet + snack, tosti, poffertjes en een drankje). Na de workshop en het eten is er nog de mogelijkheid te spelen in onze kinderspeelhoek.


Knutselen A • Juwelendoosje hartvorm (styropor) versieren. (verf, glitters, servetten, foam, plaksteentjes).

 • Bord of mok van porselein verven.

 • Schilderij op canvasdoek maken.

 • Diervormen maken met decoupage papier.


Knutselen B • Mozaïeken, keuze uit vlindervorm, hartvorm, tableau 15 x 15 cm of een fotolijstje.

 • Vogelhuisje versieren (verf, glitters, servetten, foam, plaksteentjes).

 • Diervorm of kistje maken met foamklei.

 • Maskers met foamklei, decoupage papier of verf versieren.


Extra informatie


Kinderfeestjes kunnen worden gegeven op woensdag, vrijdag en zaterdag.
Minimaal 8 kinderen per kinderfeestje. De datum, tijd of andere mogelijkheden kunnen bij de aanmelding besproken worden met de klantenservice.
Voor meer informatie kun je ons bellen (043 361 3966) of een e-mail sturen ( info@maastricht.intratuin.nl ).
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Lees meer Lees minder
.

.

TUIN- EN INTERIEURSTYLING


Je persoonlijke hulp bij een metamorfose van je woonkamer, terras, balkon, binnenplaats of gedeelte van je tuin. Eventueel een schets maken ter ondersteuning. Doel van de stylist: inspireren en advies geven bij het aankleden en vervolgens begeleiden en advies te geven bij aankoop van interieurartikelen, asscessoires, tuinartikelen, tafels, potten, loungesets, beplanting etc..


Zelf kiezen aan huis of bij Intratuin

1. Stylist aan huis
Onze styliste komt aan huis voor advies (+/- 60 minuten)
Kosten € 40,- (geen reiskosten binnen een straal van 10km). Je ontvangt bij het bezoek van onze styliste een Intratuin kortingsvoucher t.w.v. € 40,- . Deze voucher is in te wisselen bij besteding vanaf € 400,-.

2. Stylist bij Intratuin Maastricht
Ontvang een uur lang advies van onze styliste onder genot van een kop koffie bij Intratuin Maastricht. Kosten € 25,-. Je ontvangt een Intratuin kortingsvoucher t.w.v. € 25,-.  Deze voucher is in te wisselen bij besteding vanaf € 250,-.


Afspraak maken
Wellicht is een van de stylisten aanwezig en kun je haar aanspreken in de winkel. Ook kunnen we je contactgegevens noteren bij de klantenservice. Eén van onze stylisten neemt binnen 48 uur contact met je op om een afspraak te maken.


Niet vergeten!
Denk er aan een plattegrond met afmetingen, foto's van de huidige situatie, sfeerimpressies of stijl mee te nemen. We gaan de wensen bespreken en maken een grove schets voor de herinrichting. (Let op! Je ontvangt geen compleet tuinontwerp)


Meer informatie bij onze klantenservice via 043-3613966 of klantenservice@maastricht.intratuin.nl

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

.

.

WORKSHOPS VOOR VOLWASSENEN


Regelmatig organiseert Intratuin Maastricht workshops voor volwassenen. Voor deze workshops dient altijd vooraf gereserveerd te worden. Dat kan via onderstaande reserveer button, telefonisch 043-361 3966 of per mail klantenservice@maastricht.intratuin.nl


Zaterdag 7 oktober 11:00
Groen in glas € 20,-


Zaterdag 14 oktober 11:00
Kussen verven € 10,-


Zaterdag 28 oktober 11:00
Herfststuk maken € 22,50


Zaterdag 4 november 11:00
Schaal met Amaryllis en lichtjes € 17,50


Woensdag 22 november 18:00, 19:00 & 20:00
Ster met lichtjes € 7,50
Kokodama met corokia en lichtjes € 10,-
Groene krans van eucalyptus € 15,-


Zaterdag 9 december 11:00
Kerststukje maken € 22,50


Zaterdag 16 december 11:00
Metalen kerstboom met groen decoreren € 20,-

Reserveer Lees meer Lees minder
.

.

BUURMAN & BUURMANZaterdag 14 oktober van 11:00 tot 17:00 komt de Studio Kluskeet van Buurman & Buurman naar Intratuin Maastricht
Ook zullen Buurman & Buurman een bezoek aan onze winkel brengen voor een MEET & GREET!!
Er zijn 3 meet & greet momenten tussen 11:30 en 13:30u.


Verder is er o.a. een bellenblaasmachine, kun je in de kluskeet gratis op de foto (digitale green-screen downloadfoto), kun je springen op het enige echte Buurman & Buurman springkasteel.


Ajeto!

Lees meer Lees minder
.

.

WORKSHOP VOGELSPOTTEN


Op zaterdag 28 oktober van 11.00 tot 13.00 uur organiseert Intratuin Maastricht een workshop Vogelspotten.


Deze workshop bestaat uit 1 uur theorie (onder het genot van een kop koffie en appelgebak) en daarna 1 uur praktijk in de omgeving van het tuincentrum. Dit alles onder begeleiding van een zeer ervaren vogelspotter.


Je ontvangt een mooi gevulde goody bag, met o.a. een vogelherkenningskaart, vogelvoer, een cd met vogelgeluiden en raamstickers. Tevens kun je gebruik maken van een verrekijker.


De kosten zijn slechts € 3,- p.p., maximaal 25 deelnemers per workshop. Wees er snel bij, want vol=vol! Inschrijven kan via 043-3613966 of via klantenservice@maastricht.intratuin.nl. 

Reserveer Lees meer Lees minder
.

.

MAMACAFÉIedere derde woensdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur.


Dé ontmoetingsplek voor moeders die borstvoeding geven of dit willen gaan doen. Één keer per maand nodigen wij je uit in het tuincafé van Intratuin Maastricht. Er is ook een lacatatiekundige IBCLC aanwezig om vragen te beantwoorden of advies te geven over borstvoeding.


Je bent van harte welkom, een kopje koffie of thee staat voor je klaar.
Aanmelden is niet nodig.


Voor meer informatie: www.facebook.com/mamacafemaastricht

Lees meer Lees minder
.

.

KINDERWORKSHOPSIntratuin Maastricht organiseert in samenwerking met Luster Workshops tal van leuke kinderactiviteiten op woensdagmiddag en op zaterdagmiddag. Een workshop kost € 2,50 per kind. Reserveren indien vermeld kan telefonisch, per mail of door op onderstaande reserveerknop te klikken. Geef hierbij duidelijk aan om welke workshop het gaat én voor hoeveel kinderen je wilt reserveren.


Agenda


Woensdag 6 september 13:00 - 16:00
Vakantieherinnering


Woensdag 20 september 13:00 - 16:00
Cactus knutselen - reserveren


Zaterdag 30 september 13:00 - 16:00
Huisdier cupcakes


Woensdag 4 oktober 13:00 - 16:00
Versier een dier


Zaterdag 7 oktober 13:00 - 16:00
Dierenbouwplaat / tasje stempelen


Zaterdag 14 oktober 11:00 - 17:00
Buurman & Buurman, kluskeet, meet&greet!


Woensdag 18 oktober 13:00 - 16:00
Vogelvoerslinger - reserveren


Woensdag 25 oktober 13:00 - 16:00
Halloween - VOL


Woensdag 8 november 13:00 - 16:00
Pannenkoeken versieren


Woensdag 15 november 13:00 - 16:00
Herfstpotje - reserveren


Zaterdag 25 november 14:00 - 16:00
Sinterklaas op bezoek!


Woensdag 29 november 13:00 - 16:00
Sinterklaasworkshop - reserveren


Zaterdag 2 december 09:30 - 17:30
Schoentje ophalen


Woensdag 13 december 13:00 - 16:00
Snowglobe - reserveren


Woensdag 20 december 13:00 - 16:00
Kerststukje - reserveren 


Reserveer Lees meer Lees minder
.

.

TOP HONDENOPVOEDING


Op de volgende dagen kun je tussen 12:00 en 17:00u. bij Intratuin Maastricht terecht voor deskundigadvies van Top Hondenopvoeding.

Zaterdag 22 juli 2017
Zaterdag 5 augustus 2017
Zaterdag 19 augustus 2017
Zaterdag 2 september 2017
Zaterdag 16 september 2017
Zaterdag 23 september 2017
Zaterdag 7 oktober 2017
Zaterdag 21 oktober 2017
Zaterdag 4 november 2017
Zaterdag 18 november 2017
Zaterdag 2 december 2017
Zaterdag 16 december 2017


Hondentrainingen:
In samenwerking met Top Hondenopvoeding kun je bij Intratuin Maastricht met je hond ook deelnemen aan trainingen volgens de unieke lesmethode “niet commanderen, maar communiceren”.


Aanmelden of meer informatie?
Vul het contactformulier in bij de dierenafdeling van Intratuin Maastricht of e-mail naar info@tophondenopvoeding.nl
Theo Hoogwerf van Top Hondenopvoeding neemt dan binnen 48 uur contact met je op.
Meer informatie over Top Hondenopvoeding kun je vinden op de website:
www.tophondenopvoeding.nl

Lees meer Lees minder

Stages/Praktijkleerplek SBB

Intratuin Maastricht

Intratuin Maastricht is een erkend leerbedrijf  Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven voor stageplaatsen/praktijkleerplaatsen bij een groot aantal studies. Wij kunnen regelmatig stagiaires inzetten en praktijkleerlingen opleiden. Diverse medewerkers die nu in dienst zijn, hebben hun stageperiode of praktijkleerperiode bij ons doorlopen.


Op zoek naar een stageplaats?
Stuur dan je schriftelijke reactie naar Intratuin Maastricht. Er zijn stagemogelijkheden voor enthousiaste studenten aan de volgende BOL-opleidingen op alle niveaus:
- Verkoopmedewerker
- Dierenafdeling
- Groene detailhandel
- Interieur & vormgeving
- Horeca / tuincafé


Meer weten?
Kijk op s-bb.nl of informeer bij ons naar de mogelijkheden. Je kunt een mail sturen naar j.pletzers@maastricht.intratuin.nl

Lees meer Lees minder