• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Gratis verzending v.a. €40.-
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Gratis verzending v.a. €40.-
Intratuin Maastricht

Intratuin Maastricht

Intratuin Maastricht is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Maastricht.


Volg Intratuin Maastricht op Facebook & Instagram.
Hier vind je de leukste tips, nieuwe inspiratie, actuele aanbiedingen en veel meer!


 




Faciliteiten

 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Tuinontwerp studio Tuinontwerp studio
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Oplaadpunt elektrische fiets Oplaadpunt elektrische fiets
 • Invalidentoilet Invalidentoilet
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Maastricht
Molensingel 87
6229 PC Maastricht
043-3613966

klantenservice@maastricht.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 10:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 20:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden
Lentekoopavond 21-03-2018 09:30 - 21:00
2de Paasdag 02-04-2018 10:00 - 17:00
Hemelvaartsdag 10-05-2018 10:00 - 17:00
2de Pinksterdag 21-05-2018 10:00 - 17:00


Wij zijn op zondag geopend in de maanden maart, april, mei, juni, oktober, november en december.



 

Laatste nieuws

Leven in de tuin

Leven in de tuin

Steeds meer mensen willen dat ook in hún tuin. Men wil daar de natuur weer zien en voelen: met een rijk bodem- en plantenleven en een thuishaven voor vogels, vlinders en insecten.


Het is een trend die als muziek in de oren klinkt voor organisaties als de Nederlandse Bijenhouders Vereniging, De Vlinderstichting en Vogelbescherming Nederland. De particuliere natuurtuin is voor deze organisaties de sleutel naar het in stand houden van hun vliegende achterban. Intratuin heeft daarom in samenwerking met deze organisaties ruimte gemaakt voor een nieuwe afdeling: Leven in de Tuin. “We vinden het erg belangrijk om mensen te laten zien hoe belangrijk leven in de tuin is en wat de rol is die planten, dieren en water daarin spelen. Dat doen we met het inspiratiehuis, centraal punt op de afdeling. We willen hiermee kinderen en volwassenen inspireren en laten ontdekken wat er op dat gebied mogelijk is en hoe ze daarmee in hun eigen tuin aan de slag kunnen gaan. Lokale experts worden ingezet om demonstraties en workshops te geven en vragen te beantwoorden. En natuurlijk kun je er ook relevante producten vinden.”


Volgens Intratuin is het niet zo moeilijk om weer leven in de tuin te brengen: “Met speciale zaadmengsels van bloemen die bijen, vlinders, en vogels lokken is het mogelijk om nog dit jaar voor extra leven in de tuin te zorgen. Bijen zijn gek op nectarrijke bloemen en zijn heel erg belangrijk binnen ons ecosysteem. Nog een tip: Plant ook vaste planten die jaar in jaar uit voor een rijke bloei zorgen en u elk jaar laten genieten van alle bloemen en kleurenpracht, en van de vlinders die deze planten lokken. Een heel groot deel van het assortiment is “gifvrij” gekweekt en daardoor nog meer geschikt.


Door nu al te starten met de aanleg van een composthoop, kunt u volgend voorjaar uw bodem verrijken met zelf gemaakte gezonde bodemvoeding.


Meer planten in plaats van tegels en wateropvang in drainageblokken of een regenton zorgen er bovendien voor dat je minder overlast van water hebt na een stevige hoosbui.” Bij Intratuin is een opstelling te zien die het mogelijk maakt om met beperkte middelen een (gedeelte) van het regenwater in uw eigen tuin te infiltreren en zo wateroverlast te voorkomen, maar zeker ook in droge tijden voldoende water beschikbaar te hebben voor uw planten.


Intratuin Maastricht is één van Intratuin winkels met een afdeling van Leven in de Tuin.

Lees meer Lees minder
Eten in de Proeftuin

Eten in de Proeftuin

Naast ons breed assortiment artikelen vind je in ons tuincentrum ook een horecagelegenheid. In ons gezellige Café Jardin kun je terecht voor een ontbijt, koude of warme lunchgerechten, diverse koude en warme dranken, vlaai of gebak, diverse belegde broodjes etc.. Daarnaast bieden wij een high tea aan en ook voor de kinderen is er een leuke traktatie, kortom keus genoeg! In ons restaurant is gekozen voor lokaal en ecologisch, zo serveren wij o.a. Maastrichtste ambachtelijke thee en biologische koffie van Blanche Dael. 


Café Jardin is te vinden op de tweede verdieping en is makkelijk te bereiken via trap, lift of rolpad.


Ontbijt
Begin de dag goed met een ontbijt in ons tuincafé. Verwen jezelf met een overheerlijk ontbijt bestaande uit koffie of thee, verse jus d'orange, pistoletje, croissant, verschillende soorten hartig en zoet beleg en een eitje. En dat voor maar € 3,95! incl. een glas verse jus d'orange. (€2,95 zonder jus d'orange)
Maandag tot 11:30u.
Dinsdag t/m zaterdag tot 11:00u.


Voor bij de koffie
Het hele jaar door hebben we luxe gebak, verse vlaaien, overheerlijke cakejes en rijkgevulde koken die perfect smaken bij een lekker vers gezet kopje koffie of thee. Onze vlaaien en luxe gebak worden aangeleverd door Bakkerij v/d Weerdt.


High Tea
Een luxe proeverij met een uitgebreid aanbod van huisgemaakte lekkernijen. Verse soep van het seizoen,  roentesticks met een verse dip, een heerlijke crumble, chocolade cannelloni en onze welbekende toffe makkers. Stel je eigen mini broodje samen met een van de huisgemaakte broodsalades. En geniet ondertussen van een verse kop thee, zelf samen te stellen door te kiezen uit diverse losse theesoorten en verse kruidenmixen. En dat voor maar € 15,95! Ook serveren wij een heerlijke high tea voor kinderen tot 12 jaar voor maar € 6,75. De high tea voor kinderen bestaat uit een heerlijk broodje gezond, zoete en hartige snacks en ranja.
Minimaal 2 dagen van te voren reserveren.
Telefonisch: 043 361 3966 of per mail: info@maastricht.intratuin.nl


Lees meer Lees minder
Kinderfeestje

Kinderfeestje

Een feestje geven voor je verjaardag of zomaar knutselen met je vriendjes en/of vriendinnetjes.. Dat kan bij Intratuin Maastricht.


Knutselen (vanaf 4 jaar)
Tijdens de workshop gaan we iets leuks knutselen. Wat je gaat maken kies je van te voren uit. 


Kosten €15,- per kind, inclusief hapje en drankje.
Optie 1: ranja, frietjes en een snack
Optie 2: smoothie, fruitspiesje en sandwich


Je kunt kiezen uit de volgende activiteiten:
- Mozaïeken
- Bloemstukje maken
- Kijkdoos maken
- Masker met foamklei versieren en verven
- Juwelendoosje versieren met verf, glitters etc.
- Vogelhuisje maken en versieren


Extra informatie


Minimaal 8 kinderen per kinderfeestje. 
Voor meer informatie kun je ons bellen (043 361 3966) of een e-mail sturen (klantenservice@maastricht.intratuin.nl). We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Na de workshop en het eten is er uiteraard nog de mogelijkheid te spele in onze speelhoek.

Lees meer Lees minder
Tuinstyling

Tuinstyling

Je persoonlijke hulp bij een metamorfose van je woonkamer, terras, balkon, dakterras, binnenplaats of gedeelte van je tuin. Doel van de stylist: inspireren en advies geven bij het aankleden hiervan, om vervolgens begeleiding en advies te geven bij aankoop van beplanting, tuinaccessoires, tuinartikelen, tafels, potten, loungesets etc.


Zelf kiezen aan huis of bij Intratuin

1. Bij jou thuis
Onze styliste komt aan huis voor advies (+/- 60 minuten)
Kosten € 50,- (geen reiskosten binnen een straal van 10km). Je ontvangt bij het bezoek van onze styliste een Intratuin kortingsvoucher t.w.v. € 30,- . Deze voucher is in te wisselen bij besteding vanaf € 300,-.

2. Bij Intratuin Maastricht
Ontvang een uur lang advies van onze styliste onder genot van een kop koffie bij Intratuin Maastricht. Advies en tips passsend bij jouw wensen en ideeën, voor een bedrag van € 35,- Je ontvangt een Intratuin kortingsvoucher t.w.v. € 20,-.  Deze voucher is in te wisselen bij besteding vanaf € 200,-.


Afspraak maken
Wellicht is de stylist aanwezig en kun je haar aanspreken in de winkel. Ook kunnen je je contactgegevens achterlaten bij de klantenservice. Onze stylist neemt binnen 48 uur contact met je op om een afspraak te maken.


Niet vergeten!
Denk er aan een plattegrond met afmetingen, foto's van de huidige situatie, sfeerimpressies of stijl mee te nemen. We gaan de wensen bespreken en maken een grove schets voor de herinrichting. (Let op! Je ontvangt geen compleet tuinontwerp)


Meer informatie bij onze klantenservice via 043-3613966 of klantenservice@maastricht.intratuin.nl

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

Lente koopavond

Lente koopavond

Woensdag 21 maart ben je tussen 18:00 en 21:00 uur van harte welkom op onze Lente koopavond. Je krijgt dan 20% korting op alles*!


Actievoorwaarden:


- De korting is alleen geldig op woensdag 21 maart van 18:00 tot 21:00 uur.
- Geldig voor het hele assortiment, met uitzondering van blokhutten, bestrating, bestellingen, cadeaukaarten, gasflessen, boeken, horeca, arbeid en het vaste lage prijsassortiment.
- De korting is niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen of op andere lopende acties, kortingen en/of aanbiedingen.
- Bij retourneren van (één van) de artikelen zal de waarde van het artikel minus de gegeven korting worden uitbetaald.
- De korting is niet inwisselbaar voor contant geld
- De korting wordt verrekend over de originele prijs
- Bij vermoeden van misbruik is Intratuin gerechtigd de korting ongeldig te verklaren.



 Conditions de vente sur nos promotions de réduction:
-          Valable sur tout l’assortiment à l’exception des cabanes de jardin, pavés, commandes en cours, bons cadeau, bouteilles de gaz, livres, restauration et les prix réduits fixes sur notre assortiment
-          La réduction n’est pas valable en combinaison avec des articles déjà réduits ou d’autres promotions en cours, réductions et/ou promotions
-          En cas d’échange d’un ou de plusieurs articles, seule la somme des articles après déduction de la réduction sera remboursée
-          La réduction n’est pas remboursable en espèces
-          La réduction est calculée sur le prix d’origine
-          En cas de suspicion d’abus, Intratuin se réserve le droit d’annuler la réduction




Graag tot ziens op onze extra koopavond.

Lees meer Lees minder
BBQ Workshop

BBQ Workshop

Wegens groot succes herhalen we dit jaar weer de culinaire barbecue workshop bij Intratuin Maastricht. Wil je deze zomer de lekkerste gerechten klaarmaken op de barbecue? Dan is nu het moment om je voor deze workshop in te schrijven. 


Onder begeleiding van een professionele kok ga je samen met de andere cursisten een heerlijk 5-gangen diner bereiden op de barbecue (keramisch en gas). Wat we gaan maken? Piri piri gamba's, pizza funghi, warm gerookte zalm met gewokte groenten, vlees, apple crumble met rood fruit. 


Wanneer: Donderdag 31 mei van 19:00 tot +/- 22:00
Kosten: € 49,50 p.p. 
Minimaal 10, maximaal 20 deelnemers.

Reserveren kan via onderstaande 'reserveer' button of via onze klantenservice 043-3613966. 

Reserveer Lees meer Lees minder
Cobb Workshop

Cobb Workshop

Donderdagavond 28 juni kun je deelnemen aan de Cobb Workshop. De chef zal deze avond samen met jullie heerlijke gerechten klaarmaken op de Cobb barbecue. Voor deze workshop dient vooraf gereserveerd te worden. 


Meer informatie:
Hoe laat: 18:00 - 22:00
Maximaal 10 deelnemers
Kosten: € 49,50 p.p.
Inschrijven: via onderstaande formulier


De Cobb is een veelzijdige barbecue waarmee je kunt grillen, bakken, braden, wokken en roken. Koken met de Cobb barbecue is makkelijk en leuk. Hij gaat met je mee naar het balkon, strand of buitenhuis, en naar de tuin, camping, boot en picknick. Maar er is meer! De Cobb is ook veilig, veelzijdig en in 3 minuten heet. Met de accessoires zijn de mogelijkheden van de Cobb eindeloos.


Wat ga je maken?



 • Krieltjes met citroen, peterselie en knoflook van de Cobb

 • Gebakken groenten in een foliepakketje van de Cobb

 • Sweet garlic garnalen van de Cobb

 • Gerookte eendenborst van de Cobb

 • Gegrilde ananas met malibu siroop van de Cobb

 • Gorgonzola-champignons van de Cobb

 • Chinese gehaktballetjes van de Cobb

 • Gerookte zalm van de Cobb

Reserveer Lees meer Lees minder
Workshop hondenlijnen maken

Workshop hondenlijnen maken

Zaterdag 5 mei 2018 zal Romy Ramaekers tussen 12:00 en 14:30u. aanwezig zijn in onze winkel om een workshop hondenlijnen maken van PPM* te geven. 


De workshop kost € 45,- p.p. dit is inclusief alle materialen voor 3 hondenlijnen (of 2 hondenlijnen en een speeltje), 1 consumptie en begeleiding. Na de workshop is er ook nog de mogelijkheid om materialen te kopen om zelf thuis aan de slag te gaan. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar romyram1999@hotmail.com of door het inschrijfformulier bij Intratuin Maastricht in te vullen.


De volledige opbrengst gaat naar de opleiding van de autisme assistentiehonde van Romy. 


Romy is bezig om geld in te zamelen voor de opleiding van haar autisme assistentiehond te bekostigen. De opleiding van een autisme assistentiehond kost heel veel geld, en de gemeente en zorgverzekeraar vergoeden dit niet. 


Een autisme assistentiehond is een speciaal getrainde hond. Romy heeft last van heel veel angsten en een assistentiehond kan haar ondersteunen in moeilijke situaties. De hond vervangt de menselijke begeleiding. Hierdoor hoeft Romy dan niet meer altijd te vragen of vrienden of haar ouders meegaan.


Een assistentiehond wordt getraind om haar uit een paniekaanval te halen en te zorgen dat ze zich veilig voelt. Met een autisme assistentiehond kan Romy een zelfstandig leven leiden, net zoals elke andere 18-jarige. 


Romy maakt zelf hondenlijnen en halsbanden, en verschillende artikelen voor paarden. Wil je zien wat Romy allemaal maakt? Neem dan eens een kijkje op haar Facebookpagina: via haar pagina kun je ook bestellen. https://facebook.com/romyssnuffelmatten


Rechtstreeks doneren is ook mogelijk, dat kan hier:


https://www.doneeractie.nl/laat-buddy-romy-helpen/-4537


* PPM (Polypropyleen multifilament) is zacht nylon touw dat geen water op neemt en makkelijk te wassen is in de wasmachine.


Tot dan!

Lees meer Lees minder
Workshops voor volwassenen

Workshops voor volwassenen

Regelmatig organiseert Intratuin Maastricht workshops voor volwassenen. Voor deze workshops dient altijd vooraf gereserveerd te worden. Dat kan via onderstaande reserveer button, telefonisch 043-361 3966 of per mail klantenservice@maastricht.intratuin.nl


Zaterdag 14 april 10:00
Wilde Veldtuin € 15,-


Zaterdag 14 april 13:00
Stekjes schilderij € 17,50

Zaterdag 14 april 15:00
Boeket schikken € 20,-


Zaterdag 28 april 10:00 & 13:00
Kruidenhanger maken € 15,-


 

Reserveer Lees meer Lees minder
Lente Inspiratie Dag

Lente Inspiratie Dag

ZATERDAG 14 APRIL 10.00 - 17.00 UUR


Intratuin Maastricht is klaar voor de lente! Na de donkere winterperiode willen we weer lekker naar buiten en genieten van de tuin. Tijd om het weer gezellig te maken in de tuin. Kom inspiratie opdoen op de lente inspiratie dag.


Wat is er allemaal te doen:


KIDSWORKSHOP POTJE WORDT BLOEMSTUK


Doe gezellig mee met de kidsworkshop potje wordt bloemstuk. Stroop je mouwen op en ga aan de slag, want met een zelfgemaakt bloemstukje maak je iedereen thuis blij. De workshop is tussen 13.00 en 14.00 uur en kost € 2,50 per kind. Inschrijven kan via onderstaande reseerveerknop of bij de servicebalie 043-3613966.


KIDSWORKSHOP VET PLANTENPOTJE VERVEN


Wegen succes herhaald! Ga aan de slag met stekkies! Doe gezellig mee met de workshop vet plantenpotje verven. De workshop is tussen 14.30 en 15.30 uur en kost € 2,50 per kind. Inschrijven kan via onderstaande reseerveerknop of bij de servicebalie 043-3613966.


WORKSHOP WILDE VELDTUIN MAKEN


Tijdens de lente inspiratie dag organiseren we een aantal leuke workshops. Als eerste gaan een wilde veldtuin maken. Breng leven in de tuin en creëer een plek voor bijen en vlinders. De workshop wilde veldtuin maken begint om 10:00 uur en kost €15,- per persoon. Voor deze workshop dien je je vooraf in te schrijven bij de servicebalie. Dit kan via onderstaande reseerveerknop of bij de servicebalie 043-3613966.


WORKSHOP STEKJES SCHILDERIJ


Na het succes van deze workshop tijdens de stekjes dag in februari wordt de leuke workshop stekjes schilderij herhaald. De workshop stekjes schilderij begint om 13:00 uur en kost €17,50 per persoon. Voor deze workshop dien je je vooraf in te schrijven bij de servicebalie. Dit kan via onderstaande reseerveerknop of bij de servicebalie 043-3613966.


WORKSHOP BOEKET SCHIKKEN


Een mooi boeket kan gelijk de woonkamer opfleuren. De workshop boeket schikken maken begint om 15:00 uur en kost €20,- per persoon. Voor deze workshop dien je je vooraf in te schrijven bij de servicebalie. Dit kan via onderstaande reseerveerknop of bij de servicebalie 043-3613966.


WORKSHOP JUNGLE DRAWING


Deze workshop wordt gegeven door Karlijn van de Wier. Tekenen, zó ontspannend, net als buiten in de natuur zijn. Wat denk je van de combinatie van planten die je tekent? En waar kan dat beter dan in het gezellige café van Intratuin Maastricht, waar ook een lekker warm drankje paraat staat en je droog zit? We maken pentekeningen gevuld met waterverf, naar wens aangevuld met handlettering. Live-voorbeelden in de vorm van planten zijn op deze locatie volop aanwezig. Na afloop neem je een waterbrushpen, potlood, gum en je illustratie mee naar huis. Eigen kunst! Deze workshop begint om 10:00 en kost € 55,- p.p. Inschrijven kan via de website van Karlijn. Klik hier.


GRATIS OP DE FOTO


Tussen 13:00 en 17:00 kun je gratis op de foto! Je krijgt een afdruk gelijk mee en de digitale versie krijg je per mail toegestuurd. Zo heb je altijd een aandenken aan de lente inspiratie dag 2018 bij je favoriete tuincentrum! 


20% KORTING OP ALLE BINNEN- EN BUITENPOTTEN


Tijdens het lente inspiratie event krijg je de hele dag 20% korting op alle binnen- en buitenpotten! Hoe leuk is dat?! Had je er al een op het oog of kom je een kijkje nemen in ons grote assortiment potten? Voor iedere stijl, budget en plant is een prachtige pot te vinden. 


KOM LOUNGEN: NIEUWE TUINMEUBELEN


De nieuwe collectie is binnen! Ga heerlijk zitten en kies de set die bij jou past. Extra handig: alle tuinmeubelbestellingen van 14 april bezorgen we gratis* bij je thuis.


GRATIS OPPOTTEN 


Meteen genieten van je planten? We potten ze graag voor je op, zodat je thuis gelijk je terras opfleurt. Laat ze tijdens de lente inspiratie dag gratis oppotten!


BBQ DEMONSTRATIE


Ben je op zoek naar een mooie barbecue? Kom dan zeker een kijkje nemen op onze barbecue afdeling en geniet van heerlijke hapjes die Iris vers bereid op de barbecue! We hebben een ruime collectie barbecues op voorraad. Onze barbecue specialisten helpen je graag bij het maken van een keuze.


* Bezorging is gratis binnen een straal van 25 km.

Reserveer Lees meer Lees minder
Potgronddagen

Potgronddagen

Op zaterdag 17, 18, 24 en 25 maart kan je heel makkelijk en voordelig je potgrond en tuinaarde inslaan bij Intratuin tijdens de Potgronddagen.


Tijdens de potgronddagen organiseren we op de parkeerplaats een potgrond drive-in en hebben we ook in de winkel diverse leuke activiteiten en acties. Je zit lekker in je auto,geeft door welke grond je graag wilt hebben, betaalt vanuit de auto en je potgrond wordt door ons ingeladen. Handig toch?!


In de winkel hebben we een heus Blotevoeten pad voor de kids uitgezet. Slecht weer? Geen probleem, het Blotevoeten pad is binnen!


Tussen 14:00 en 16:00 kunnen de kinderen deelnemen aan de workshop figuurtjes zaaien. Voor deze workshop dien je je vooraf in te schrijven. Kosten € 2,50 per kind. (inschrijven kan bij kopje kinderworkshops of telefonisch)


Koop je tijdens de potgronddagen plant met pot? Dan potten wij deze gratis voor je op! (de gebruikte potgrond en hydrokorrels zijn dan gratis).


Graag tot dan!

Lees meer Lees minder
Mamacafé

Mamacafé

Iedere derde woensdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur.


Dé ontmoetingsplek voor moeders die borstvoeding geven of dit willen gaan doen. Één keer per maand nodigen wij je uit in het tuincafé van Intratuin Maastricht. Er is ook een lacatatiekundige IBCLC aanwezig om vragen te beantwoorden of advies te geven over borstvoeding.


Je bent van harte welkom, een kopje koffie of thee staat voor je klaar.
Aanmelden is niet nodig.


Voor meer informatie: www.facebook.com/mamacafemaastricht

Lees meer Lees minder
Kinderworkshops

Kinderworkshops

Intratuin Maastricht organiseert tal van leuke kinderactiviteiten op woensdagmiddag en op zaterdagmiddag. Een workshop kost € 2,50 per kind. Reserveren indien vermeld kan vanaf 2 weken voor de betreffende workshop en kan telefonisch, per mail of door op onderstaande reserveerknop te klikken. Geef hierbij duidelijk aan om welke workshop het gaat én voor hoeveel kinderen je wilt reserveren.


Agenda


Woensdag 14 maart 13:00 - 16:00
Bloemstukje maken - reserveren


Zaterdag 17 maart 13:00 - 15:00
Figuurtje zaaien - reserveren


Woensdag 21 maart 13:00 - 16:00
Voorjaarscupcake - reserveren


Zaterdag 24 maart 13:00 - 15:00
Figuurtje zaaien - reserveren


Woensdag 28 maart 13:00 - 16:00 VOL
Paasei - reserveren


Zaterdag 14 april 13:00 - 16:00
Bloempotje & stekkies - reserveren


Woensdag 18 april 13:00 - 16:00
Bijzonder aardbeienplantje - reserveren


Woensdag 2 mei 13:00 - 16:00
Moestuintje - reserveren


Woensdag 9 mei 13:00 - 16:00
Moederdagverrassing - reserveren


Woensdag 23 mei 13:00 - 16:00
Knopenboom - reserveren


Woensdag 30 mei 13:00 - 16:00
Terracottadiertje - reserveren


Woensdag 13 juni 13:00 - 16:00
Vaderdagverrassing - reserveren


Zaterdag 23 juni 13:00 - 16:00
Bamboehanger - reserveren


Woensdag 27 juni 13:00 - 16:00
Pollepel koppel - reserveren


Woensdag 4 juli 13:00 - 16:00 
Papegaai - reserveren


Reserveer Lees meer Lees minder

Weekendhulp Tuincafé

Maastricht

Functieomschrijving:


Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een vriendelijke en representatieve medewerk(st)er (weekendhulp) voor ons tuincafé. Je taken zijn onder andere het bereiden van kleine gerechten, het ordelijk houden van het Tuincafé, werkzaamheden in de spoelkeuken en het bedienen van klanten aan de counter.


Profiel: 


Je bent servicegericht, representatief, stressbestendig, flexibel en klantvriendelijk. Verder verwachten wij een serieuze en zelfstandige werkhouding, waarbij je dienstverlenend en klantgericht bent ingesteld. Je vindt het geen probleem om in de weekenden, vakanties en op feestdagen te werken, dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! 


Wij bieden:


Een leuke en afwisselende baan in een groeiend bedrijf met veel jonge mensen in een dynamische omgeving. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag en hebben een aantal koopzondagen per jaar. Op donderdag zijn wij 's avonds geopend tot 20.00 uur. De werktijden worden in onderling overleg binnen onze openingstijden vastgesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Fashion, Sport & Lifestyle.


Je reactie:


Stuur je schriftelijke reactie t.a.v. M. Smeets naar Intratuin Maastricht, Molensingel 87, 6229 PC Maastricht of stuur een email naar m.smeets@maastricht.intratuin.nl

Lees meer Lees minder

Stages/Praktijkleerplek SBB

Intratuin Maastricht

Intratuin Maastricht is een erkend leerbedrijf  Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven voor stageplaatsen/praktijkleerplaatsen bij een groot aantal studies. Wij kunnen regelmatig stagiaires inzetten en praktijkleerlingen opleiden. Diverse medewerkers die nu in dienst zijn, hebben hun stageperiode of praktijkleerperiode bij ons doorlopen.


Op zoek naar een stageplaats?
Stuur dan je schriftelijke reactie naar Intratuin Maastricht. Er zijn stagemogelijkheden voor enthousiaste studenten aan de volgende BOL-opleidingen op alle niveaus:
- Verkoopmedewerker
- Dierenafdeling
- Groene detailhandel
- Interieur & vormgeving
- Horeca / tuincafé


Meer weten?
Kijk op s-bb.nl of informeer bij ons naar de mogelijkheden. Je kunt een mail sturen naar j.pletzers@maastricht.intratuin.nl

Lees meer Lees minder