• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin Lochem

Intratuin Lochem

Welkom bij Intratuin Lochem!
Deze vestiging, gelegen aan de Goorseweg, is sinds 1989 één van de vier Intratuin vestigingen van Hendrik Vreeman. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. In het voorjaar en zomer vind je alles op het gebied van tuinmeubelen, -accessoires en buitenkoken. En in het najaar kun je genieten van onze kerstshow. Geniet van een pauze tijdens het shoppen in ons tuincafé. De laatste dagen van het jaar koop je bij ons het mooiste vuurwerk van Nederland! Vragen tijdens het shoppen? Onze deskundige medewerkers helpen graag!


Wil je een afspraak maken voor een High Tea bij Intratuin Lochem?
Klik hier voor het afspraakformulier High Tea.


Wil je een afspraak maken met onze tuinontwerpstudio?
Klik hier voor het afspraakformulier Tuinontwerp.
En bekijk de afgeronde projecten van de Tuinontwerpstudio hier.

Huub Spikker
Huub SpikkerBedrijfsleider Intratuin Lochem

Faciliteiten

 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden
 • Horeca Horeca
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Toiletten Toiletten
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Aan de dis Aan de dis
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Tuinontwerp studio Tuinontwerp studio
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon

Adres

Routebeschrijving Intratuin Lochem
Goorseweg 27
7241 PA Lochem
0573-288666

info@lochem.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 9:30 - 18:00
Dinsdag 9:30 - 18:00
Woensdag 9:30 - 18:00
Donderdag 9:30 - 18:00
Vrijdag 9:30 - 21:00
Zaterdag 9:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Laatste nieuws

.

.

Waterpret met Intratuin! 


Bij ons vind je een ruim assortiment zwembaden in vele soorten en maten. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor de accessoires zoals waterspeelgoed, pompen en afdekhoezen. Ook voor chemie voor zwembaden zoals chloortabletten en drijvers kom je naar Intratuin.


Meer informatie over een zwembad in je tuin? Vraag onze medewerkers om advies.

Lees meer Lees minder
Zomerspecials

Zomerspecials

Zomerse specialiteiten in het tuincafé


 


Ook in de zomer kun je heerlijk genieten van een pauze tijdens het winkelen in het tuincafé van Intratuin Lochem. Natuurlijk kunnen bij de keuze voor lekkernijen de aardbeien niet ontbreken. Bijvoorbeeld de zomerse roomijscoupe met verse aardbeien en slagroom of de heerlijke gebakjes met aardbeien.


Onze seizoenskoffie van de zomer is de zomerse ijskoffie. Een heerlijke ijskoffie, versierd met een toef met slagroom, karamelsaus en hazelnootkrokantjes  en daarbij een vrolijk gekleurde amaretti. De zomerse ijskoffie is te verkrijgen tot en met 20 september.


Ook in juli weer nieuwe lunchspecialiteiten.
Broodje van de maand juli is  Niçoise: een Pide met tonijn, tomaat, ei, rode ui en olijventapenade.
Panini van de maand juli is Gado Gado: een panini met pittige pindasaus, groente, kaas, gefrituurde uitjes en kroepoek.


Natuurlijk kun je ook in de zomer genieten van een heerlijke High Tea in ons tuincafé.

Lees meer Lees minder
Kunstgras in 6 soorten

Kunstgras in 6 soorten

In populariteit stijgend: Kunstgras
Onderhoudsvriendelijk en altijd groen!


Jouw gras groener dan bij de buren?
De overstap van "echt gras" naar kunstgras is een fantastische stap.

Intratuin Lochem heeft een selectie gemaakt van 6 soorten kunstgras die in onze winkel te verkrijgen zijn.


Kom naar Intratuin Lochem en laat je vrijblijvend informeren over kunstgras, de aanleg en onderhoud!

Lees meer Lees minder
.

.

De laagste prijsgarantie op BBQ's en tuinmeubelen


Bij Intratuin Lochem vind je de beste kwaliteit tuinmeubelen tegen de scherpste prijzen, laag geprijsd o.a. door eigen import. Ook voor barbecues (o.a. Weber en Big Green Egg) geldt de laagste prijsgarantie.


Kom dus snel naar Intratuin Lochem voor de grootste collectie tuinmeubelen, barbecues en tuinhaarden voor de beste prijzen!

Lees meer Lees minder

Oproepkracht kassa

Lochem

De functie


Voor deze functie op oproepbasis zijn wij op zoek naar enkele oproepkrachten kassa die met name gedurende de week enkele dagen beschikbaar kunnen zijn. 


De taken


Je vervult naast kassa- en inpakwerkzaamheden verschillende andere voorkomende winkeltaken. Daarnaast kun je, indien nodig, ook op andere afdelingen ingeroosterd worden. 


Functieprofiel


Voor deze functie beschik je bij voorkeur over enige kassa-ervaring, een klantvriendelijke instelling, flexibel inzetbaar qua dagen en uren alsmede een goed gevoel voor service. 


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf met veel jonge mensen in een dynamische omgeving. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de Tuincentrum CAO. 


Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan je schriftelijke reactie naar Intratuin Lochem B.V. t.a.v. mevrouw A. Bakker, Goorseweg 27,


7241 PA  LOCHEM. E-mail adres: personeelszaken@almelo.intratuin.nl of bel voor meer informatie tijdens kantooruren: 0546-838661.Lees meer Lees minder

"Kook-ster" Aan de Dis

Lochem

Wij zijn op oproepbasis op zoek naar een (aankomend) kok of  iemand die veel affiniteit en creativiteit heeft met koken voor m.n. op de drukke zaterdagen en zondagen om op onze afdeling Aan de Dis kook demonstraties te verzorgen. Ervaring in de horeca (keuken-ervaring) of ervaring met het geven van kook-shops geniet zeker de voorkeur. Hiermee bedoelen wij dat u niet alle facetten van het vak doorlopen hoeft te hebben, maar wel dat u de “ ins en outs” van de horeca kent. 


Functieprofiel


Naast een horeca opleiding; een vakgerichte opleiding of lange ervaring met koken c.q. creativiteit in koken, verwachten wij van de ideale kandidaat een klantvriendelijke- en een klantgerichte instelling maar ook voldoende initiatief om creatieve demonstraties te verzorgen (met headset) en flexibiliteit in dagen en uren. 


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de Tuincentrum C.A.O. 


Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan je schriftelijke reactie naar Intratuin LOCHEM B.V. t.a.v. mevrouw A. Bakker, Goorseweg 27, 7241 PA te Lochem, e-mail adres: a.bakker@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie afdeling Personeelszaken


0546-838661.
Lees meer Lees minder

Chauffeur/bezorger oproepbasis

Lochem

Voor deze functie op oproepbasis zijn wij op zoek naar een chauffeur/bezorger die nog graag enkele uren zou willen werken en met name in de piekperiodes beschikbaar is. Met als standplaats Lochem bezorg je de producten bij onze klanten welke zich in een ruime omtrek rond de vestiging Lochem bevinden, maar ook bezorgt voor onze vestigingen Apeldoorn, Almelo en Deventer. Bezorgde producten worden zorgvuldig gelost en indien nodig alsnog afgerekend.


Daarnaast ben je verantwoordelijk voor onderlinge (door)leveringen tussen de genoemde vestigingen. 


Ook ben je  bereid andere werkzaamheden binnen onze vestiging Lochem te verrichten. Dit kan variëren van het monteren van tuinmeubelen/bbq; onderhoudswerkzaamheden en werkzaamheden in ons magazijn. 


Functieprofiel


Je bent klantvriendelijk, hulpvaardig, accuraat en weet de handen uit de mouwen te steken. In het bezit van code 95 is voor deze functie een must.  


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de Tuincentrum C.A.O. 


Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan je schriftelijke reactie naar Intratuin Lochem B.V. t.a.v. mevrouw A. Bakker, Goorseweg 27, 7241 PA Lochem , e-mail adres: personeelszaken@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie de afdeling personeelszaken 0546-838661.
Lees meer Lees minder

hulpkrachten gezocht

Lochem

De functie


Voor diverse afdelingen zijn wij op zoek naar enkele enthousiaste, flexibele, jongeren die op oproepbasis beschikbaar zijn op de koopavond (vrijdag), zaterdag en koopzondagen. 


Functieprofiel


Ben jij een aanpakker, flexibel inzetbaar en enthousiast, reageer dan snel! 


Wij bieden


Een afwisselende en zelfstandige baan in een groeiend bedrijf. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Tuincentrum CAO. 


Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan je schriftelijke reactie naar Intratuin Lochem b.v. T.a.v. mevrouw A. Bakker, Goorseweg 27, 7241 PA te Lochem.Emailadres: personeelszaken@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie de afdeling personeelszaken 0546-838661.


 

Lees meer Lees minder