• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Door de drukte bij PostNL, kan het zijn dat jouw online bestelling iets later bezorgd wordt dan gepland.
Intratuin Lochem

Intratuin Lochem

tuincentrum met hondentrimsalon, tuinontwerpstudio en tuincafé 


Sinds 1989 is Intratuin Lochem aan de Goorseweg één van de vier Intratuin vestigingen van Hendrik Vreeman. Natuurlijk vind je bij ons de mooiste (tuin)planten, inspiratie, advies en trends passend bij het seizoen voor je huis, tuin, terras en dier! Maar ook voor het trimmen van je hond, een professioneel tuinontwerp of een heerlijke High Tea kun je bij ons terecht. En aan het einde van het jaar is het genieten van de prachtige kerstshow en kun je bij ons het mooiste vuurwerk van Nederland kopen.

De hondentrimsalon
Op de dierenafdeling vind je onze trimsalon, voor het trimmen van alle honden en rassen. Bel voor een afspraak even vooraf en ga heerlijk winkelen terwijl jouw hond getrimd wordt!

Het Tuincafé
Begin de dag met een ontbijtje in ons Tuincafé voor slechts 2.95 of kom genieten van een High Tea á 14.95 pp (graag even minimaal 2 werkdagen van tevoren reserveren). Een afspraak maken kan eenvoudig kan via ons online High Tea afspraakformulier of telefonisch via 0573-288666.


De Tuinontwerpstudio
Toe aan een nieuw tuinontwerp? Onze tuinontwerpstudio helpt je graag! Maak een afspraak via ons Afspraakformulier tuinontwerp of doe alvast inspiratie op door de afgeronde projecten van de tuinstudio te bekijken. 

Huub Spikker
Huub SpikkerBedrijfsleider Intratuin Lochem

Faciliteiten

 • Hondentrimsalon Hondentrimsalon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Tuinontwerp studio Tuinontwerp studio
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Aan de dis Aan de dis
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Lochem
Goorseweg 27
7241 PA Lochem
0573-288666

info@lochem.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 9:30 - 18:00
Dinsdag 9:30 - 18:00
Woensdag 9:30 - 18:00
Donderdag 9:30 - 18:00
Vrijdag 9:30 - 21:00
Zaterdag 9:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Laatste nieuws

Trimsalon

Trimsalon

Welkom bij de Trimsalon van Intratuin Lochem.


Op de dierenafdeling van Intratuin Lochem vind je voor vrijwel alle huisdieren een uitgebreid assortiment op het gebied van huisvesting, voeding, verzorging en speelgoed. Als aanvulling op de dierenafdeling opende Intratuin in 2014 Trimsalon Intratuin Lochem, voor professionele vachtverzorging van jouw trouwe viervoeter.


De beste vriend van de mens is immers de hond en voor deze trouwe metgezel wil je natuurlijk de beste verzorging! Trimsalon Intratuin Lochem helpt je daar vanaf nu bij. “Elke vacht heeft zijn eigen behandeling nodig en afhankelijk van het ras, de soort vacht en de grootte van de hond kan soms een enkele wasbeurt al volstaan, maar soms zijn meer maatregelen nodig als ontwollen, scheren of plukken”.


De trimsalon is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:30-17:00 uur.
(de laatste afspraak kent een begintijd van 16:00 uur) 


Afspraak maken met onze trimsalon?


Bel voor een afspraak: 0573-288666.

lees meer lees minder
Gratis stylingadvies

Gratis stylingadvies

Maak een afspraak voor stylingadvies voor je huis en/of terras.


Laat je inspireren en ontvang advies voor de aankleding van je huis en/of terras. Ontvang ondersteuning bij de keuze voor (tuin)meubelen, woonaccessoires, planten, kleuren en verlichting.


Kortom: een compleet advies voor de metamorfose van jouw (woon)kamer of terras. 


Een mondeling stylingadvies op onze vestiging is gratis. Wil je liever advies aan huis en/of een tekening ontvangen? Dan zijn de kosten € 45,- per uur incl. BTW. Reiskosten tot een straal van 15 km vanaf de vestiging zijn gratis, daarbuiten zijn de kosten € 0,19/km.


Voor het maken van een afspraak kun je terecht bij onze klantenservice.


Tip! Neem naar je afspraak een aantal foto’s en/of een plattegrond mee.

lees meer lees minder
Tuinontwerpstudio Intratuin Lochem

Tuinontwerpstudio Intratuin Lochem

Tuinontwerpstudio Intratuin actie maanden!


In de tuinontwerpactie maanden maart, juni en oktober ontvang je bij opdracht voor het uitwerken van een tuinontwerp / beplantingsplan een Intratuin cadeaukaart van 20% van de kosten van een tuinontwerp / beplantingsplan!


Maak een afspraak via ons Afspraakformulier tuinontwerp.


Over de Tuinontwerpstudio


Intratuin heeft een eigen tuin ontwerpstudio. De Tuinontwerpstudio met standplaats Lochem werkt voor Almelo, Apeldoorn, Deventer en Lochem en kan u helpen bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp voor uw tuin, dakterras, balkon of andere groene omgeving.


Nieuw bij Intratuin: 3D tuinontwerp!


Na de vele inspiraties die we hebben gecreëerd in onze 2D ontwerpen, kunnen we deze mooie lijn voortzetten in het maken van 3D tuinontwerpen. Ervaar nu op een groot beeldscherm hoe je nieuwe tuin er uit komt te zien, bepaal zelf de looproute door je nieuwe tuin en geniet....


De Tuinontwerpstudio helpt je graag bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp in 2D en 3D voor je nieuwe of bestaande tuin, dakterras, balkon of andere groenomgeving zodat er een geheel nieuwe sfeer of functionaliteit ontstaat.


De Tuinontwerpstudio van Intratuin Almelo, Apeldoorn, Deventer en Lochem heeft als standplaats Lochem, maar is regelmatig bij alle vestigingen aanwezig voor een informatiedag.


Bij het maken van een tuinontwerp worden veel en onderwerpen of vragen behandeld, zoals:
- gaan we uit van een strakke rechtlijnige sfeer of van een vloeiend lijnenspel?
- bestrating en terrassenplan
- beplantingsplan voor jaarrond tuinplezier
- toepassingen als vijvers en waterornamenten
- verlichtingsplan 12 volt/LED/230 volt
- beregeningssysteem handmatig of volautomatisch
- toepassingen als een pergola, terrasoverkapping, tuinhuis of veranda
- etc. 


Bij een tuinontwerpplan doorlopen we een aantal fases. In de showtuin welke met de laatste mooie trends is ingericht, bekijken we samen de foto's van de huidige situatie, bespreken het oppervlak van de aan te leggen tuin en bepalen de omringende elementen die van toepassing zijn op het tuinontwerp. We proberen in het eerste gesprek zoveel mogelijk ideeën en wensen op te nemen, het wordt tenslotte je droomtuin!


In het vervolggesprek wordt de ontwerptekening en de daarbij behorende offerte van materialen en beplantingen doorgenomen, ook hebben we de mogelijkheid om de materialen en de beplantingen in de winkel te bekijken om zo een geweldige indruk te krijgen van de mogelijkheden.


In de offerte zijn alle kosten verwerkt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


Het is mogelijk om het ontwerp geheel of gedeeltelijk (met eigen inbreng) uit te laten voeren door onze professionele hoveniers. Mocht je er voor kiezen om alles zelf aan te leggen, dan kan dat natuurlijk ook. In beide gevallen begeleiden wij het aanlegproces, wij zorgen er voor dat de tuin en de beplanting wordt uitgezet zoals op het ontwerp staat aangegeven. Kortom: we houden je volledig op de hoogte en je bent betrokken bij je nieuwe tuin.


Bij de opdracht ontvang je ook een snoeiplan waarin alle kenmerken en snoeiwijzen van de beplantingen beschreven staan. Het is mogelijk om je tuin periodiek of 1 of 2 maal per jaar vakkundig te laten snoeien door onze medewerkers. Op deze manier ziet je tuin er na jaren nog perfect uit. Hiervoor maken we graag vrijblijvend een offerte.


Verdere specialiteiten van de tuinontwerpstudio is het maken van een beplantingsplan voor je interieur, zoals kantoor- of particuliere ruimte. We komen ter plaatse de sfeer opnemen en inmeten. Aansluitend maken we een offerte welke we bij Intratuin doornemen. Op deze manier kunnen we ook alle potterie en planten bekijken, zodat er een goede indruk verkregen kan worden van de mogelijkheden.


Dienstenoverzicht van de tuinontwerpstudio:


- Maken van vakkundige en creatieve ontwerpen voor tuin/dakterras of andere groenomgeving in 2D of 3D simulatie. "Loop eens door je nieuwe tuin"
- Geheel aanleggen van tuin/dakterras of aanleg in samenwerking met de opdrachtgever.
- Begeleiding van aanleg indien opdrachtgever de werkzaamheden zelfstandig uitvoert.
- Maken van een herinrichtingsplan van bestaande borders
- Aanleg van kunstgras
- Tuinonderhoud periodiek of onder afspraak.
- (periodieke) bestrijding van schimmelzoekten (luis, spint, meeldauw etc) en dierlijke plagen engerlingen, taxuskever etc).
- Vijveronderhoud en inrichting
- Tuinberegening handmatig of volautomatisch / onderhoud
- Ontwerpen en aanleggen van een verlichtingsplan met LED / 12 Volt / 220 Volt verlichting
- Kantoor- en interieurbeplanting, tevens (periodiek) onderhoud.
- Montage van blokhutten en tuinhuizen, terrasoverkapping of harmonica schaduwdoeken


Heeft u direct een vraag voor onze tuinontwerpers, wilt u meer informatie over mogelijkheden of prijzen? Mailt u dan naar tuinontwerp@lochem.intratuin.nlBenieuwd naar lopende en afgeronde projecten van de tuinontwerpstudio? Klik hier.


De Intratuin Tuinontwerpstudio begeleidt je project van ontwerp tot oplevering. 
Voor het plaatsen van een glazen veranda of serre werken we nauw samen met Lazize verandabouw te Harfsen en Lugarde in Laren.


lees meer lees minder

Evenementen en workshops

Kidsworkshop kerststerren

Kidsworkshop kerststerren

Woensdagmiddag 12 december


Kinderen kunnen op 12 december zelf lekkere kersthangers maken met stroopwafels, glazuur en eetbare decoratie. 


De workshop gehouden op 12 december van:
- 14.00 - 15.00 uur


De workshop kost € 2,50 per kind. Inclusief een drankje.


Je kunt je inschrijven bij onze servicebalie, per mail via info@lochem.intratuin.nl of telefonisch via 0573-288666.

lees meer lees minder
Workshop kerstkrans maken (VOL)

Workshop kerstkrans maken (VOL)

Zaterdag 15 december


Het is tijd om het thuis helemaal gezellig te maken in kerstsfeer en een mooie kerstkrans hoort daar zeker bij!


Als basis wordt er een metalen ring gebruikt. Deze gaan we versieren met eucalyptus, besjes en gipskruid.


De workshop wordt op 15 december gehouden van:
- 10.00 - 12.00 uur (vol)
- 13.00 - 15.00 uur (vol)
- 15.30 - 17.30 uur (vol)
De workshop kost €15,- per persoon. Inclusief een hapje en drankje.Je kunt je inschrijven bij onze servicebalie, per mail via info@lochem.intratuin.nl of telefonisch via 0573-288666.


Zien we je dan?


lees meer lees minder

Medewerker schoonmaak

Lochem

Voor deze functie op oproepbasis zijn wij op zoek naar diegene die nog graag enkele uren per dag (in de ochtend) met de schoonmaakmachine de winkelvloer schoon wil maken en bereid is diverse andere schoonmaak werkzaamheden uit te voeren. 


Ben je een aanpakker en zin om weer of nog  iets te doen, reageer dan snel! 


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Retail non-food.


Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan je schriftelijke reactie zo spoedig mogelijk naar Intratuin Lochem B.V. t.a.v. mevrouw A. Bakker, Goorseweg 27, 7241 PA Lochem of per e-mail :a.bakker@almelo.intratuin.nl . Voor informatie kunt u de afdeling de afdeling personeelszaken bellen op nummer 0546-838661.


 

lees meer lees minder

Open sollicitatie

Lochem

Is er geen passende vacature voor je, maar wil je graag bij Intratuin Lochem werken? Vul dan het online sollicitatieformulier hieronder in. 


Wees volledig in je motivatie, wat je zoekt en hoeveel dagen/uren je beschikbaar bent.


lees meer lees minder

stageplaatsen

Lochem

De Intratuin vestigingen in Almelo, Apeldoorn, Deventer (Twello) en Lochem zijn erkend leerbedrijf voor stageplaatsen). Zowel bij KCH (kenniscentrum Handel) als Aequor zijn we erkend voor een groot aantal opleidingen.


We kunnen in onze vestigingen regelmatig stagiaires inzetten (waaronder voor toekomstige stylistes op onze afdeling sfeer/kerst) en is ons team  in staat om stagiaires goed te begeleiden en op te leiden.


Ben je een enthousiaste student(e) op zoek naar een leuke stageplaats binnen een dynamische en bloeiende organisatie, informeer dan naar de mogelijkheden!


Stuur je schriftelijk verzoek tot stage o.v.v. vestiging, stageperiode en gewenste afdeling naar het e-mail adres: a.bakker@almelo.intratuin.nl . 

lees meer lees minder

Klusjesman/Elektricien

Lochem

Voor onze Intratuin vestiging in Lochem zijn wij op oproepbasis op zoek naar een klusjesman gespecialiseerd in electriciteit en onderhoud die nog graag enkele uren zou willen werken. Je bent verantwoordelijk voor de correcte, efficiënte en veilige uitvoering van verschillende elektrische onderhoudswerkzaamheden (o.a. onderhoud aan voorschakel apparaten) om een goede en veilige werking te garanderen. Tot je taken behoren o.a. :


- preventieve elektrische onderhoudswerkzaamheden en herstellingen aan verschillende installaties.


- bijspringen bij elektrische storingen of defecten voordoen.


- ophangen van spots, verlichting en het vervangen van lampen in de winkel.


- zorgen dat alle stroomvoorzieningen in de winkel veilig aangelegd worden t.b.v. presentatie displays (tijdens voorjaar en kerstshow).


- diverse onderhoudswerkzaamheden in en om het pand


In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.


Functieprofiel


Je hebt een technische opleiding elektriciteit  en hebt jaarlijks de nodige cursussen gevolgd om bovenstaande werkzaamheden uit te mogen voeren. Je hebt een grondige kennis van elektriciteit en hebt aandacht voor veilig werken, orde en netheid op de werkvloer.  Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidszin is nodig om je taken goed te volbrengen. Je hebt een sterke interesse in je vakgebied en zorgt dat je kennis up-to-date blijft.  Je komt snel tot een goede beslissing, bent stressbestendig en je levert nauwkeurig werk af. Je bent in deze functie flexibel inzetbaar.


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de C.A.O. Retail non-food.Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan een schriftelijke reactie naar Intratuin Lochem b.v. t.a.v. mevrouw A. Bakker,  Goorseweg 27, 7241 PA te Lochem,  e-mail adres: a.bakker@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie de afdeling personeelszaken 0546-838661.

lees meer lees minder

Productverantwoordelijke Sector Huis

Lochem

PRODUCTVERANTWOORDELIJKE SECTOR HUIS (waartoe de productgroepen sfeer & interieur,  kerst, seizoen op tafel en zijde behoren)


Voor deze fulltime functie (38 uur) zijn wij op zoek naar een commerciële, flexibele en proactieve collega die in staat is om binnen het team de afdeling perfect neer te zetten en de  handel volgens de laatste trends weet te presenteren. Trendsettend vermogen, klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en flexibiliteit zijn belangrijke steekwoorden die bij het uitvoeren van deze functie niet mogen ontbreken. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de inkoop van de genoemde productgroepen en zul je daarvoor relevante beurzen in binnen- en buitenland bezoeken. 


Functieprofiel


Je hebt een gerichte vakopleiding richting styling gevolgd en/of bloembinden en hebt enige jaren ervaring in het werken met de genoemde producten waardoor je een grote affiniteit met de productgroepen hebt ontwikkelt. Je bent een representatieve persoonlijkheid, een echte trendsetter die weet wat de trends van het moment zijn, je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk, je kunt goed in een team samenwerken en je hebt het vermogen om de ontwikkeling van de afdeling positief te beïnvloeden zodanig dat de afdeling een trendy en hippe uitstraling heeft.  Werktijden variëren binnen de winkelopeningstijden incl. koopavond/de zaterdag en zondagen 


Wij bieden


Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn vanaf 1 september 2016 conform de raam C.A.O. Retail non-food.  


Je reactie


Is dit jouw Intratuin? Stuur dan een schriftelijke reactie naar Intratuin Lochem b.v. t.a.v. mevrouw A. Bakker, Goorseweg 27, 7241 PA  Lochem, e-mail adres (bij voorkeur) : a.bakker@almelo.intratuin.nl of bel voor informatie hoofd P & O op 06-53164706 

lees meer lees minder