Eten in de Proeftuin

Intratuin heeft een gloednieuw restaurant met een nieuwe kaart! Seizoenswisselingen zoals je deze in ons tuincentrum vindt, zie je ook in onze horeca. Als bijvoorbeeld het aardbeienseizoen gestart is, zal je deze terugvinden op onze menukaart. Vier keer per jaar wordt de menukaart aangepast aan het seizoen. Er wordt gewerkt met verse en verantwoorde producten en de bereiding vindt veelal plaats onder je neus. De uitstraling van het restaurant is fris en eigentijds en biedt een variëteit aan zitplekken.

De volgende vestigingen volgen de nieuwe menukaart van Eten in de Proeftuin;
Almelo, Amsterdam, Apeldoorn, Barneveld, Deventer, Drachten, Enschede, s’Gravezande, Heerhugowaard, IJsselstein, Koudekerke, Leeuwarden, Leidsche Rijn, Maastricht, Numansdorp, Pijnacker, Rhoon, Rosmalen, Sliedrecht, Utrecht, Voorschoten, Winschoten, Zoetemeer en Zuidplas.

LUNCH DEAL: Medium sap, medium soep en een open sandwich naar keuze. Samen voor 8.95 

HIGH TEA: Wil je lekker bijkletsen met een vriend of vriendin? Verras hem of haar dan met deze heerlijke proeverij met een uitgebreid aanbod van huisgemaakte lekkernijen. Verse soep van het seizoen, groentesticks met een verse dip, een heerlijke crumble, chocolade cannelloni en onze welbekende toffe makkers. Stel je eigen mini broodje samen met een van de huisgemaakte broodsalades. En geniet ondertussen van een verse kop thee, zelf samen te stellen door te kiezen uit diverse losse theesoorten en verse kruidenmixen. Reserveer je high tea minimaal 2 dagen van tevoren. Vraag je vestiging naar de mogelijkheden.

Proef ons zomermenu:

Het Tuincafé

Heeft jouw Intratuin vestiging nog geen nieuwe horeca afdeling Eten in de Proeftuin? Geen nood, je kunt in onze restaurants altijd terecht voor een vers ontbijtje, een heerlijk belegd broodje en we bieden de keuze uit verschillende taartjes, cakes en rijkgevulde koeken. Ook de High Tea is in het Tuincafé gewoon mogelijk, vraag je vestiging naar de mogelijkheden.

Let op: Intratuin Zwolle heeft geen restaurant.