Natuurlijk genieten in ons Tuincafé

Kom tijdens je bezoek aan Intratuin even heerlijk bij in onze gezellige restaurant, ook wel Tuincafé genoemd, en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment. Op ieder moment van de dag kun je bij ons terecht voor een goede kop koffie, een afwisselende lunch of een lekker tussendoortje. Net als in de winkel gaan we met onze producten met de seizoenen mee. Salades in de zomer, in de herfst een stevige soep en natuurlijk onze bekende apfelstrudel in de winter.

Welke Intratuin vestigingen hebben een Tuincafé?

Bijna iedere Intratuin heeft een Tuincafé. Deze vestigingen hebben geen restaurant: Bredevoort, Deventer en Zwolle. Intratuin Amsterdam heeft wel een restaurant, maar doet niet mee aan de horeca-acties.

 

Ontbijt

In veel Intratuin winkels kun je de dag heerlijk beginnen. Verwen jezelf met een vers ontbijt, bestaande uit bijvoorbeeld koffie of thee, pistoletje, croissant, verschillende soorten hartig en zoet beleg en een eitje. Het ontbijt wordt door onze medewerkers met zorg samengesteld en kan per vestiging verschillen. Het heeft in ieder geval voldoende in zich voor een energierijke dag. Informeer naar de mogelijkheden bij jouw Intratuin winkel.

Koffie met lekkers

Voor bij de versgezette kop koffie of thee kun je kiezen uit verschillende taarten, overheerlijke cakejes en rijkgevulde koeken. Iedere drie maanden passen we het assortiment aan op het seizoen. Zo kun je in het voorjaar kiezen uit diverse taarten met vers fruit, terwijl we in de koude wintermaanden warme apfelstrudel met vanillesaus serveren! Loopt het water je al in de mond? Mmmmm.....

Lunch

Tussen het winkelen door genieten van een heerlijke lunch? Dat kan bij Intratuin. Ons assortiment bestaat uit meerdere soorten belegde broodjes, warme panini’s en verse sapjes. In diverse Intratuin vestigingen serveren we pasta of andere lichte maaltijden tegen een aantrekkelijke prijs. Allemaal bereid met heerlijk verse ingrediënten.

Iedere maand hebben we een ander broodje en panini van de maand. Dit zijn stuk voor stuk vernieuwende en lekkere combinaties. Kom daarom gezellig lunchen in ons tuincafé en laat je keer op keer verrassen.

High tea bij Intratuin

In geen enkel land wordt er zo uitgebreid genoten van thee, scones en mini-sandwiches als in Engeland. Gelukkig hoef je voor deze traditie niet langer het Kanaal over te steken! Geniet ook bij Intratuin met familie of vriendinnen van een etagère vol met Engelse specialiteiten. Ons Tuincafé biedt een High Tea met diverse soorten exclusieve thee. Heerlijke belegde minibroodjes, zoete en hartige snacks zoals muffins en scones maken de high tea compleet. Lunch... maar dan nèt even anders. Informeer naar de mogelijkheden bij jouw Intratuin winkel.

Graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren. Voor grote groepen vragen wij om nog eerder te reserveren. Reserveren doe je door contact op te nemen bij de Intratuin bij jou in de buurt.