• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Door de drukte bij PostNL, kan het zijn dat jouw online bestelling iets later bezorgd wordt dan gepland.
Intratuin Maldegem (België)

Intratuin Maldegem (België)

Welkom op de website van Intratuin Maldegem, het gekendste tuincentrum uit de regio Maldegem. Kom eens een dagje shoppen in een oase van groen! 4500 m² winkelplezier wordt opgevuld met verschillende gespecialiseerde afdelingen en een gezellige koffiehoek.


Om van onze medewerkers kennispersonen te maken, organiseren wij jaarlijks verschillende opleidingen. De kennis van de medewerkers wordt jaarlijks aangevuld en opgefrist. Al onze medewerkers helpen u graag verder met handige tips en professioneel advies.

Faciliteiten

 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Verhuur aanhangwagen en/of busje Verhuur aanhangwagen en/of busje
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Maldegem (België)
Aardenburgkalseide 301
B-9990 Maldegem
0032-50715793

administratie@maldegem.intratuin.be

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag 09:30 - 18:00
Extra openingstijden
Kerstavond 24-12-2018 09:30 - 16:00
Oudejaarsavond 31-12-2018 09:30 - 16:00


Dinsdag 25-12-2018: Gesloten


Dinsdag 1-01-2019: Gesloten

VERKOPER PLANTEN

M/V

Op zoek naar een job in een groene omgeving vol uitdagingen en verantwoordelijkheden? Ben jij de enthousiaste nieuwe collega die alles kent van planten?Wie zijn wij?


Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw/ verkoop, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentra-sector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen.


Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde groene verkoopmedewerker die:


- Stressbestendig is: graag drukte om zich heen hebben


- Sociaal aangelegd is: klanten ondersteunen met deskundig advies


- Klantgericht en klantvriendelijk: Je helpt de klanten op een correcte en klantvriendelijke manier en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten.


- Flexibel op vlak van taken en weekendwerk: zowel kassa als jouw afdeling (planten) op orde zetten behoort tot jouw gevarieerd takenpakket.


- Verantwoordelijkheidszin: bevoorrading van de planten in de winkel, productplacement, merchandising, een uitermate hoge kwaliteit van producten aanbieden, klanten adviseren en overtuigen bij hun aankopen, koppelverkoop stimuleren, de afdeling tot een op en top afdeling laten groeien.


- Collegialiteit: inspringen bij collega's, openstaan voor hulp en een vlotte samenwerking met andere collega's.


Is deze uitdagende job iets voor jou? Solliciteer nu online of kom langs in de vestiging!


Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen!  http://www.facebook.com/intratuin.maldegem/

lees meer lees minder

FLEXIJOB

M/V

Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob om ons hecht team te versterken!Wie zijn wij?


Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen.


• Klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten.


• Klanten ondersteunt met deskundig advies.


• Een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen


• Inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking.


• Graag drukte om zich heen heeft.


Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! http://www.facebook.com/intratuin.maldegem/


lees meer lees minder

STUDENTENJOB

+18 jaar

Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie!


Wie zijn wij?


Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie.  Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen.


Je taken kunnen bestaan uit:


- Het klantgericht bedienen van de kassa (computer) 


- Helpen bij de snijbloemen, cafetaria, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... 


- Rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ...


Gezochte profiel


Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector.


Solliciteer online of kom langs in de vestiging.


Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen!   http://www.facebook.com/intratuin.maldegem/


lees meer lees minder